Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok

Most lettem kész az aranygaluskával.
Igazából eleve nagyon nagyon későn kezdtem,mert "elbőgtem" az időt.
Van egy 14 éves kiskutyánk (tacskó-foxi keverék), akinek ma kiderült az állatorvosnál hogy orrdaganata van, és el kell altatni. Öreg is és nem is lehet meggyógyítani, nagyon elterjedt. Sajnos két nap alatt lett olyan rosszul, hogy már nem kapott levegőt. Úgyhogy kikészültem.
Vele nőttem fel. :cry: :cry: :cry: :cry: Anyuékkal lakik szóval holnap megyek át hozzájuk még dél körüül, mert este mennek az állatorvoshoz.

De azért megsütöttem az aranygaluskát, legalább elterelte a figyelmemet.
Tapasztalat: elsőre jó. (Apa odavan érte szóval már megérte).
Nekem ez a vanília sodó nem elég vaníliás (vagy lehet hogy ez az igazi vanília íze, csak már megszoktam a sok vackot :?: ), de ezen legközelebb segítek, illetve a 35 perc sütés 170 fokon sok lett volna de figyeltem!!

Most viszont szellemileg és fizikailag is ki vagyok merülve, úgyhogy ledőlök.

Jó éjt!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Aranygaluska: kenyérsütőgépben, dagasztó programon, aztán hipp-hopp kész. .. Lusta vagyok, bocsi…

Bimbóvédő: emlékszem, Bogi előtt izgultam, hogy nem fogok tudni szoptatni majd, mert nincs az az igazi, kerek mellbimbóm, aztán mikor megszületett, már az lett :) Így nem kellett semmi. Az első szoptatásnál nem voltam elég határozott, a baba meg nem tudott enni, ezért ordított. Aztán jött a babás nővér, és a szájába nyomta a fél cicimet :) - először totál ledöbbentem, hogy ezt sem gondoltam volna. De bejött! :)


Harhaj! Mindenki másképp éli meg . A Dédid korában még elég magas volt a csecsemőhalandóság. Ők akkor tudtak igazán örülni a babának, ha a 2-3. hónapot megélte már. Még a szüleim generációjában (1950-es születésűek) is az van - bevallom, kicsit bennem is-, hogy ha majd kibújt, és egészséges, akkor örülünk igazán. Persze, a maga módján mindenki örül. Nálunk sem kérdezik meg, hogy van a Babóka, de azt igen, ahányszor csak felhívnak, hogy velem minden rendben van-e? Szerintem ez szokás/személyfüggő is. Ez nem azt jelenti, hogy nem érdekli őket, csak másképp közelítik meg a dolgot.
Nálunk ráadásul sokkal konzervatívabbak, mint amit Te írtál. Ha terhes lettem volna házasság előtt, hatalmas botrány lett volna...

Én ismerek olyan embert , aki házas volt papíron, és amint megtudta, hogy jön a baba, lelépett. Szerintem az még durvább.

Mi vallásosak vagyunk, és a templomi esküvőnk napját tekintjük a házasságkötés napjának, a másik csak az "összeírás" volt. Amúgy meg 4 hónap volt a kettő között. Az "állami" 7 perc volt. (A barátunk mérte az időt :) )
Az a lényeg,m amit a két ember elhatároz, nem a papír. Ebben totál egyetértünk.

Más: Mi van a betegekkel? Gyógyulgattok már?

Krém jól eltűnt! Biztos nyaral ;)

Vanni! Ha unatkozol, írd meg priviben, hol vagy, és meglátogatlak szívesen. Úgyis mennem kell be a csúúnya nagy városba...

Hencső! Csokiöntet :D

Kép
szkitty
 
 


Igen, én is a csokit akrtam írni... :)

De most én is megyek aludni... Jó éjt!
Vendég
 

 
 

Sziasztok!Csak gyors bekukk! :)

Vanni!Ugye nem vagy magad alatt,hogy be kellett menned?!Arra gondolj,hogy Rád,és a Kicsikédre vigyáznak,és nem lehet semmi baj!!!!!Így bizti könyebb lesz!Pihenj sokat,és vigy magatokra!!! :D

Tegnap voltunk az Auchanba(Dunakeszi,baba-mama hetek vannak jöv.csüt.ig),és olyan cuki dolgokat vettünk.
Babamérleget,hálózsákos takarót(ebből már kettő van,a narancs a kocsihoz, a rózsszín a kiságyba :) )ici-pici rózsaszín sapit,pelus csomagot,ágynemű garnítúrát,nagyon jó áron.De hétfőn,vagy kedden még megyünk újra pelusozó(kiságyra való)nem volt,azt még megnézem,és egy szép kis rugit(hazahozósat).Akkor Hannának meglesz az összes hazahozós rucija(rugi,sapi,kabátka,hálózsák,body...) :D

Babák-mamák vigyázzatok magatokra,és egymásra!! :D Betegeskedőknek jobbulást!

Szép napot Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Jó reggelt!

Pingi! Nagyon sajnálom a kutyusodat, átérzem a helyzetet. :(

Fabri!Milyen az a hálózsákos takaró? :oops:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Bocsi a hirtelen lelépésért de kiakasztott az egyik ismerősöm.nagyon rosszul áll a kapcsolatuk, de egyik se nagyon hajlandó megmenteni.Kérik a tanácsokat, hogy mit tegyenek mi meg próbálunk segíteni erre azt mondja a csajszi, hogy "Most én is fogjam meg egy gyerekkel?" :shock: Na kicsit felkaptam a vízet.Toporzékoltam egyet aztán lefeküdtem aludni.

vanni,
egy kis kórházasdi jót fog tenni.Nem kell aggódnod semmi miatt csak magaddal kell törődnöd meg a babával.Szerintem is jót tesz majd az infúzió meg a tudat hogy mindíg figyelnek rátok.

Szkitty,
az én szüleim is idősebbek.Már csak anyukám él.Neki az a legnagyobb baja, hogy milyen fiatal vagyok én anyának.Ő 29 volt amikor engem szült az öcsémet pedig 40 évesen hozta világra, de meg is lett az eredménye a nagy ráérésnek mert enyhén fogyatékos lett a tesóm.Próbálom neki elmondani a tényeket, hogy ma már nem úgy van hogy az ember bármikor szülhet.Az a helyzet, hogy több ismerősünk mondja hogy a munkahelyeken a felvételi elbeszégetés során mindíg felmerül a kérdés akar-e gyereket?Ha fiatal és azt mondja, hogy nem, akkor nem fogják neki elhinni és nem veszik fel.Ha pedig már van gyereke akkor meg azért nem mert a gyerekre szabit kell kiadni táppénzt kér az anyuka stb.
Ördögi kör ez.
:cry:

KépKép
harhaj
 
 


bocsi lányok a sok szomorkás téma miatt de mostanában akármerre járok ezzel találkozok.engem is nyomaszt már.Remélem valami jó hírt is mond valaki.

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok!

Anika, amikor felraktam a linket, még voltak kismama harisnyák akciósan 690.-ft-ért. Sajnálom, de úgy tünik elkeltek. :( Én egy 70 denes gyógyharisnyát rendeltem, mert nekem már elég csúnyák a visszereim. Ilyen erős viszont eleve nem volt várandósoknak, én fordítva veszem fel, hogy a popó része kerüljön a pocakomra, és nagyon kényelmes. 2 napja hordom, de sokkal jobban érzem magam, könnyebb a lábam és nem is fáj. Itt a link, a középsőt rendeltem, a gyógyhatásúak között találtam gyengébbeket is 20, 40 deneseket. http://www.harisnyadiszkont.hu/componen ... 9/lang,hu/
Nekem is nagyon kell vigyázni a súlyomra, te miket eszel??

Pingi, nagyon sajnálom a kutyust :cry: , de gondolja arra, hogy legalább nem szenved többet szegény.

Incike, tapasztalatom az már van, kb. 4 éve nem aludtam végig egy éjszakát :). Éppen azért (is) aggódom, hogy fáradt leszek szüléskor, ill. utána is nehezebben viselem majd az éjszakázást, ha már most nem tudok aludni. :( Egyébként eddig nekem is mindig később ( úgy 9. hónapban) fordult elő. Vivien 14 éves, Martin 12, Rolcsi 4, és Noémi 2. :) Végül mikor aludt el Marci?

Böbi, persze, egy csomó gondolat foglalkoztat, nyilván izgulok is kicsit, hogy mi lesz, hogy lesz, de nem érzem, hogy túlságosan aggódnék. Tegnap egyébként relaxáltam és légzőgyakorlatot is végeztem elalvás előtt, az elalvással nem is volt gond....

Marcsi, örülök, hogy minden rendben volt a dokinál, :) de sajnálom, hogy szomorkodsz. :( Talán menjetek el apával kicsit kikapcsolódni, esetleg babakelengye beszerző körút? Engem mindig jókedvre derít, ha valami szépséget vásárolok a kicsinek! :D Sok-sok mosolyt kívánok neked! :)

Dóri, örülök, hogy Samud jobban van!! :) Én is nagyon rossz alvó vagyok alapban is, sajna. A férjem is képes bármikor, bárhol aludni. nem hiszem, hogy nem lennék elég fáradt, hiszen egész nap rohangálok, mint a mérgezett egér :roll: Te meddig dolgozol még?

Vanni, sajnálom, hogy mégis kórház lett a vége. :( De most már tényleg jó helyen vagy! Azt nem mondták, hogy mitől lehet? A méhszájad zárva? JOBBULÁST NEKED!!!

Emese, Köszi, majd megkérdezem a gyógyszertárban a bogyót, a barátnőm ajánlott még valami hoemósat is, de nem szívesen veszek gyógyszert, persze ha muszáj. :roll: Még egyszer köszi a recepteket is, nagyon jók! :)

Annus, szép gömböllyűűűű a pocakod!!! :) És milyen jól festesz, mint szobafestő-mázoló!! :wink: :D Köszi a recepteket neked is! :) Hogy vagy mindig?

Szép napot nektek lányok, babócák! :)

Puszi: évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Erről SZofi, mint HR-es biztos tudna mesélni.
Azért én nem hiszem, hogy ez így van. Akkor a 20-30-as nőknek nem lenne munkája :-)
Pl. az én főnököm szerint egy gyed-ről visszatérő anyuka főnyeremény. Tök lelkes, bizonyítani akar, motivált.

Pingi
nagyon sajnálom a kutyust.
pumuklii
 
 


Hát nem tudom Pumukli.Én eddig csak rossz tapasztalatokat hallottam:nem azt mondom hogy így van, hanem hogy nagy részt ez van.Főleg vidéken.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt!
Még Szolokon vagyok!Aztán épp hogy vissza tudok olvasni!Most írok is azért,de csak ami megmaradt bennem! :oops:

Vanni!
Sajnálom a kórházat!!!De remélem h 1 hét és mehetsz haza!!!Télleg ha unatkozol vagy kéne vmi szólj,szivesen meglátogatlak én is :wink:

Évi!
Ja ott épp a gerendákat csiszoltuk le....a mázolás az utána jött :lol: Örülök h használ a harisnya!!!

Aranygaluska:én nem is ette még....vagy legalbbis nem túl sűrűn :lol: Nálunk az almás süti,meggyes süti stb megy!A nagy kedvenc a kókuszgolyó!
Én lehet azt csinálok,egy kis rumaromás meggyel 8) Úgyis apcimat kéyezteti kell,szegényen látszik h nem foglalkozom vele eleget...pontosabban h most sok mindenben ő segít nekem :oops: Szóval lhatároztam h amíg a baba nem jön addig jobban odafigyelek,na nem mintha panaszkodna.Bár ma is mondta h nem aludt jól az éjszaka,mert nem voltam ott :lol:

Fabri!
Ez jól hagzik...lehet én is elcsábulok és kiézek egy auchanba :wink:

Ami a rokonokat illeti!Én azon vagyok meglepődve h kérdezik h hogy vagyok,mondom jól.És a baba?Modom bizti ő is jól van,nem panaszkodott még :lol: Szóval az a furi h már úgy kezelik mintha kinn lenne!Azzal a válasszal h jól vagyok,gondolhatják h a baba is jól van.Hiszen honnan tudnám h odabenn hogy érzi magát?Nekem ez olyan furi! :lol: De örülök h így várják már,csak nekem kell szokni a gondolatot hamarosan "különválunk" :wink: :lol:

annus11
 
 


40 DEN-es kismama harisnya, ha valakit érdekel:
http://www.harisnyawebshop.hu/index.php ... risnyanadrág,%20FIORE&list=kep_kiir

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Vanni!
Kitartás! Jobban érzed magad, hogy áll. orvosi felügyelet alatt vagy? Mit kapsz? Magnéziumot? Írj, ha tudsz majd! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen! Milyenek a kórházban? Kikkel vagy együtt? Normálisak?

Eve!
Alvás: ....nekem sem megy már.....éjfél előtt nem tudok elaludni....és kb. 2-3 órát forgolódom...ráadásul nekem nagyon fáj már mindenem és félóránként felébredek...szóval nem az igazi már....

Susycat!
Sajnálom a cukrot. :( Én is majdnem kihánytam anno és aznap rettenetesen szarul voltam. 5-én mehetek a következőre...és még lesz egy a 30 akárhanyadik héten is....fasza... :x

Szkitty!
Nálunk is hasonló a babavárás... ugye a babaszobát is csak a születés után szeretné a férjem összerakni....babonából...én respektálom, bár nem vagyok babonás. A babacuccokat, amiket meg már megvettem, jól eltettük és nem is vesszük elő, ameddig meg nem születik a Kisnyusszancs. Néha azért nehéz féken tartani magam...a fészekrakó ösztön dolgozik rendesen. :)

Csajok!
Én nap végére totál hulla vagyok mindig....nagyon fájnak a csontjaim- izületeim. Ráadásul este szoktam keményedni..... :? Ez tényleg normális? Kezdek ráparázni!
Hétfőn megyek magzatvíz csekkre...drukkoljatok....szigorúan betartottam a napi 1,5-2 litert...nagyon remélem, hogy rendben lesz. Ha nem akkor fekvésre ítélnek a koraszülés veszélye miatt :?

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Évi
Marci 1 órakor volt hajlandó elaludni. Az a bajom, hogy ugye mikor óvodában vannak ott délután alszanak 2, 2+1/2 órát és az neki remek csak utánna itt kukorékol késő estig. Hétvégén meg rendesen elalszik este, igaz akkor délután nem alszik. Ez az alvás mizéria az agyamra megy időnként.

Kép
Kép
incike
 
 


Pingi,
sajnálom a kutyikát. Nekünk már két kutyink halt meg, az elsőt szintén el kellett altatni, engem is nagyon megviselt :(

Harhaj,
szerintem azért nem ilyen rossz a helyzet a fiatal nőkkel/anyukákkal, vagy csak nekem volt eddig szerencsém a melóhelyeimmel. Persze kérdezgették a gyerektémát, mindig azt mondtam, egyelőre nem tervezzük, de majd szeretnék - és ez igaz is volt az akkori helyzetnek.

Heni,
a kakaóscsigával megfogtál, egyik kedvencem! karira kaptam jó kis kakaóport is, úgyhogy asszem csinálok én is holnap. A kecóhoz gratula!

Lekopogom, az oscilloizé bevált, 2 vagy 3 napja szedem, és ma már nem érzem, hogy baj lenne. remélem megúszom!

Dél körül megyek ki az Auchanba (budsaörsi), kiváncsi vagyok, itt mit találok. nincs mára ebédem, úgyhogy eszem is, ha már ott vgayok vmit.

emese1979
 
 


Évi: sajnos, nem tudok mit mondani az álmatlanságra. Ha nem lennél terhes, akkor tudnám azt mondani, hogy a korán kelés inkább a depi jele, míg a későn fekvés a szorongásé. De terhes vagy, simán lehet, hogy ennek vannak fizikális okai (is), ráadásul amúgy sem vagy jó alvó. Én is csak ajánlani tudom, hogy relaxálj, mikor ébredsz hajnalban. Segít visszavinni a mélyebb tudatállapotokba és hátha belealszol. A nervenpflege (ha így írják) nem szedhető terhessen és szoptatás alatt, én már megnéztem, mert van itthon. De nem is ajánlom, hogy bármit szedj, igazából ahogy én olvastam a neten, még a gyógynövényes cuccokat sem nagyon ajánlják az orvosok. Végtére is ugyanolyan hatóanyag van bennük, mint a gyógyszerekben (persze, lehet, hogy nem olyan koncentrációban), csak még azt sem mindig lehet tudni, hogy pontosan mik.

Pingi: megértem, hogy magad alatt vagy a kutyád miatt. Én is vesztettem el az enyémet, 10 éves volt, a kezeim között halt meg és nagyon sokáig gyászoltam, pedig én kamasz voltam, mikor meglett és nem vele nőttem fel. Ez ugyanolyan gyász, mintha más szerettedet vesztenéd el.

Picihencso: köszönöm kérdésed, Tüci már láztalan, csak az antibiotikum miatt nem eszik szinte semmit és fosik. Viszont szerencsére iszik rendesen, úgyhogy most nem annyira vizet adok neki, mint inkább mézes, citromos gyerekteát, meg gyümölcslevet, abban legalább van kalória. Az uram csokiöntettel próbálta az aranygaluskát, mert ő sem szereti a vaníliásat, de őszintén szólva a diós cuccokhoz szerintem annyira nem megy.

KÉpzeljétek, lebuktam. :roll: Tegnap gyüminapot tartottam, ma meg elmentem a védőnőhöz, ahova vittem pisit. És kimutatta, hogy keton van a vizeletemben. Mikor meglátta, azonnal felhördült, hogy ugye nem fogyókúrázom! :oops: Mondtam, hogy orvosi ajánlásra gyüminapoztam, de legközelebb nem a védőnő előtti napon fogok. Amúgy meghallgattuk most mi is a szívhangot, és a lelkemre kötötte, hogy most már nem fogom babakocsistul emelgetni a gyereket. Azt mondta, ne járjak busszal, vagy ne vigyek babakocsit. :lol: Ha lenne akaraterőm (minthogy TÜcinél volt), akkor amúgy nem gyüminapot tartanék, hanem normális diétát, hogy nem eszek édességet, hanem husit, salátát stb. De képtelen vagyok rá. Inkáb egy héten egyszer megvonok mindent, minthogy mindennap folyamatosan kínozzam magam. Ma is azonnal Túró Rudival nyitottam, meg csokis keksszel... :P És megsütöm én is az aranygaluskát a hétvégén. Vagy kakaóscsigát. Olyan jó ötleteket adtok! Imádom a kelt tésztákat! Bár asszem mostanában ég tőlük a gyomrom...

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Harhaj

Nem tudom hány éves vagy, de neked van igazad. :) Majd megenyhülnek, ha meglátják a picit. Én nem szeretnék 35-ön felül szülni, mert úgysem vetetném el a babát, ha beteg lenne, de inkáb legyen egészséges.

Kitti
Nekünk is volt templomi esküvőnk, össze sem lehet hasonlítani a sima bürokratikussal, sem hangulatban, sem jelentőségében.

Reni
Gondolom hálózsák, ami takaróként funkcionál. Mi is használjuk.

Pingi
sajnálom

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Raktok fel kakaóscsiga receptet?
Az biztos bejönne Majának.
pumuklii
 
 


Alvás

Én is rosszul alszom.

Képzeljétek végre elkezdtem a Rékát tornázni. Nagyon jól esett. Szeretnék mnden nap.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


http://macikonyha.blogspot.com/2007/05/kakas-csiga.html

ez jónak tűnik, de ha van bevált/kipróbált, akkor azzal kisérleteznék inkább...
pumuklii
 
 


nekem is meghalt a kutyusom pont akkor mikor apukám is.semmi baja nem volt azon kívül hogy 14 éves volt.Szervi baja semmi, de miután hazajöttünk a kórházból anyuval valahogy megérezte rajtunk hőgy mi történt és másnap reggel arra mentem ki hogy vergődik a házában.Agyvérzést kapott.Először megvakult, megsüketült aztán lebénult, végül az állatorvos elaltatta.Ott aludta el a kezemben.3 éves korom óta velem volt, szóval az első emlékeim is róla maradtak meg.A mai napig elcsuklik a hangom mikor beszélek róla, pedig már 4 éve történt.

KépKép
harhaj
 
 


Pumukli,
én az alábbi mindmegettés receptet szoktam csinálni, nekem nagyon bevált!!

Kakaós csiga

Nagyítás!

Hozzávalók 4 személyre:

A tésztához:

40 dkg liszt

2 tojássárga

1 kocka élesztő

4 dkg vaj

4 dkg cukor

2,5 dl langyos tej az élesztő felfuttatásához + egy pici cukor

1 csipet só



A töltelékhez:

14 dkg porcukor + 2 csomag vaníliás cukor

10-15 dkg vaj

3-4 teáskanál kakaó (Mozart)



Elkészítés: A tészta hozzávalóit a tejben felfuttatott élesztővel összegyúrjuk, dagasztjuk, majd 3/4 órát meleg helyen kelesztjük. Amikor megkelt, ujjnyi vastagra nyújtjuk, négyzet alakúra. Megkenjük a töltelékkel (ennek hozzávalóit egyszerűen addig keverjük, amíg kenhető-habos lesz), feltekerjük, és éles késsel 3 cm széles karikákat vágunk belőle. Egy közepes nagyságú, magas peremű tepsibe sütőpapírt teszünk, és a csigákat egymástól 2 cm távolságra elhelyezzük benne. A tetejüket tojássárgával megkenjük, és 1/2 óráig kelesztjük. Ez idő alatt bizony a csigák összenőnek. Előmelegített sütőbe tesszük a tepsit, és közepes lángon sütjük a csigákat. Amikor a tetejük pirosra sült, az egészet meglocsoljuk 2 dl meleg tejszínnel, amit 5 dkg cukorral édesítünk. Végül 10 percig takarékon sütjük, ettől lesz foszlós. Langyosan tálaljuk.

emese1979
 
 


Harhaj: amúgy a te (ti) döntésed, hogy mikor szülsz. Az a lényeg, hogy ti mikor látjátok elérkezettnek az időt. Az érvek talán nem is lényegesek, ez úgyis nagyrészt érzelmi döntés (szerintem). Mindenre lehet pro és kontra érveket találni. Pl. én most leszek 35 éves, és ha még lesz rá lehetőségünk (elsősorban anyagilag, meg enerigát tekintve), akkor szeretnék még gyereket. Az anyai és apai nagymamám is szült későn (is), akkoriban nem volt még fogamzásgátlás olyan fokon, mint most és nem is féltek a szegénységtől sem annyira, megszülték a gyerekeket. A késői gyerekeik is egészségesek lettek (pl. apukám is :P ), pedig akkoriban még nem volt olyan szinten az orvostudomány, mint most. Persze a korai szülés mellett is ugyanúgy vannak érvek, szerintem ez annyira egyéni, hogy kinek mikor jó. Általában úgy jó, ahogy van, vagy legalábbis abból kell kihozni a legjobbat, ami van. Persze nem a tinédzserterhességre gondolok, mert azért az tényleg korai. De asszem te már kinőttel a tinédzser korból. :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese: én is általában mindmegettés recepteket csinálok, vagy Horváth Ilonásat. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Köszi Emese, elmentettem.
pumuklii
 
 


Köszi Tinu,
szerintem is mindenki maga tudja mikor szüljön és hozza ki a legjobbat belőle.
Egy gyerek teszi igazán felnőtté az embert.erre most jöttem rá.mióta csak tudom hogy babó lesz azóta teljesen másként gondolkodom, az értékrendem is 180 fokos fordulatot vett.Azt hiszem ez jó jel ahhoz hogy jó szülő legyek :)

KépKép
harhaj
 
 


[quote="emese1979"]Pingi,
Susycat,
sajnálom a cukros vérvételt :( Reméljük, jövő héten rendben lesz minden!
A picike meg sem mutatta, hogy kukis vagy puncis ezekszerint?

Emese! Sajna nem tudta a doki ilyen helyzetben megnézni. Mert egyáltalán nem volt éber, meg össze volt kucorodva:( De majd máskor.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!

Susycat, sajnálom ezt a cukor-horrort! Minden jót a következőre.

Tinu, Hean, akkor 7-e megállo a kórház előtt szerdán! Már nagyon várom!

Vanni drága, várunk vissza nagyon, kitartás! Én is hiszem, hogyha most kapsz kezelést, az csak jó hatással lesz a továbbiakra!Én is szivesen meglátogatlak, ha esetleg a jövő héten bent kell aludnod. Sutyiba még az Angel Soundot is bevihetem! :wink:

Pingi, annyira sajnálom! Megértem a fájdalmad. Az én férjem szintén 14 éves kutyusát karácsony előtt kellett elaltatni. Nagyon rossz volt neki...Azóta reméljük, hogy az örök kutyamezőkön kutyálkodik, és megőrizzük az emlékét.

Mozza, szerintem "sajnos" minden szenvedésed teljesen normális. Főleg, hogy nagyon vékony vagy, szép nagy már a pocakod, nem csodálom, hogy mindened fáj, amikor nekem nagy testtel, khm corpussal és relatíve kis pocakkal, egy hónap lemaradással se egy élmény... - már ami az izületeket, inakat (meg mittudomén mi van még ott de minden fáj) illeti.

Harhaj, én is csatlakozom, mint magánember és mint HR-es szakember is azokhoz, akik azzal biztatnak, hogy túl sötéten látod a jövőt. Tény és való, hogy ha van egy azonos képességű férfi és nő, akik minden szempontból egyformák, de a nőnek benne van a pakliban az, hogy szülni fog, akkor a mai magyar munkaerőpiacon a férfit részesítik előnyben. DE! Ha a nő jobb, mint a férfi, akkor nam fog senki azért egy rosszabb jelöltet (esetünkben a férfit) választani azért, mert az biztos nem szül.
Vannak tényezők, amik sajnos ezt a hatást erősíthetik, amit leírtál:
- Cégnagyság: minél kisebb egy cég, anál kevésbé mindegy, hogy hány gyesessel kell foglalkozni, visszavenni, stb. Ilyen szempontból a rettegett multik a legjobbak, hiszen ott mindig van néhány lány gyesen, ez az élet rendje. Ráadásul nem lehet, és nem is tanácsos 1000Férfivel dolgozni.
- Vidék - budapest: vidéken nagyobb a verseny egy-egy jó állásért, mert kevés van. jobban megtehetik a munkáltatók az önkényeskedést.
- A cég etikátlan és/vagy hülye a HR-ese: ezen nem lehet segíteni, de szerintem jobb is egy ilyen helyre nem bekerülni
Én SOHA nem kérdeztem meg egy nő jelentkezőtől sem, hogy hogy áll a magánélete, mert ez nem ide tartozik, és etikátlan. És akollégáim sem. Arról nem is beszélve, hogy miért mondaná meg bárki az igazat egy idegennek: "az a tervem, hogy ide bekerülök, és a próbaidő letöltése után azonnal terhes leszek". - Még ha így van is, ha van esze letagadja!
Na, nem akarom túlragozni, bár tudnék könyvet írni mindenről, a lényeg, hoyg a rossz hír gyorsabban terjed mint a jó, nem így működnek ezek a dolgok a munkahelyek 90%-ában, hála Istennek.
(Egészen mellesleg: egy gyeses kismama a cégnek egy fillérjébe sem kerül, megvannak a jogi keretek a határozott idejű pótlásra, az egész nem nagy ügy!)

Na, megyek is, puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Köszi csajok az együttérzést!

A legközelebbire biztos fogok enni előtte, legalábbis nem éhezem ilyen sokáig. Meg bepróbálkozom ezzel a zsömlés dologgal. Hátha engedik. Sokkal jobb lenne.

Csak jobb lett volna már túl lenni rajta, főleg,mert itt az influenza és nem akarok ott ücsörögni a sok beteg ember között. De majd lehet kimegyünk a levegőre addig, amíg letelik az idő. Kiülünk a padra a kórház elé.

Már nem vagyok annyira mérges ez miatt. Tegnap megmutattuk a szüleinknek(vagyis a nagyszülőknek:)) a 4D-s dvd-t. Hát nagyon odavoltak tőle. Apum aranyos volt. Azt mondja ő látja a kukiját:) Pedig az csak a köldökzsinór volt. Meg nem is tudjuk,hogy mi lesz. De ráhagytam, hadd lásson,amit szeretne.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Na kiszaladtam a brendonba,mert itt csak 5 percre van :wink: Regisztráltam törzsvásárlónak,nem mintha olyan sűrűn akarnék ott vásárolni,de ha ingyen van akkor mért ne.Kaptam egy anyáklapja újságot meg a 2009es katalógust :wink:
Vettem egy kis zoknit,sapit és kesztyűt.Ezek pár száz forintér voltak.Csak sima fehér,ha kéne a kórházba vagy hazafelé.Többet nem akartam erre kiadni,de ha kell akkor kéznél van.

Ma este meg talizom egy volt oszt társammal,szintén kismama :wink: De ő most tölti az első harmadot!Tök jó lesz dumcsizni!!

Emese!
Örülök h az oscilo bejött!!!Én most a férjemnek is adni fogok,most mondta h odabenn mindenki göthöl... :evil: az kéne még h hazahozza :roll:

Kakaóscsiga tök jó ötlet!Anno apum csinált mikor kisebb voltam,lehet h kipróbálom!A kenyérsütő meg szépen elvégzi helyettem a dagasztást :lol: Lustulok :oops:

Mindmegette szerintem is jó!Néha szoktam véletlen receptre nyomni,és akkor az a kaja aznap :lol:

Susycat!
Csak úgy egyél h mondjuk éjfélkor,mert akkor az éhgyomri értéked nem lesz valós,na meg utána a másik se!Aztán nehogy mégegyszer kelljen menni....

Tinu!
Nem semmi a gyüminap!!!É nem nagyon tudom tartani h csak gyümi...terhesen meg végképp nem tudnám :lol: Ma pl paprikás krumpli lesz a menü itthon.Remélem apum nem csinálja túl zsírosra :roll:

Mozza!
Estére nekem is minden bajom lesz,de szerencsére most tudtam aludni.Ha nagyon nagy a mozgolódás odabenn,akkor szoktam mondani Izának hogy nana,anyát nem bántjuk! :wink: Na ahogy ezt leírtam rugott is egy jó nagyot :lol:

annus11
 
 


Pingi! Nem is írtam még! Sajnálom nagyon. Meg akik elvesztettek hasonló módon kutyát... Mikor kicsi voltam, mindig szerettem volna kutyát. De nekünk nem volt. Most sincs. Volt viszont hörcsögöm, nagyon szerettem. Nagyon rendes volt. :) És olyan szörnyen halt meg... Eljött velünk címerező táborba. Játszottam vele 1 délután. Egy barátom meg felkepott (még pici voltam...), és kiesett ijedtemben a kezemből... Kitörött a nyaka... :( Elég szörnyű volt... Sokat sírtam... Meg volt teknősünk is. 2. De az egyikük nagyon legyengült. Már épp javulóban volt, mikor szokásosan összekaptak vmin, csak ezt a 2 egyenerős állat jól lerendezte mindig, viszont így, hogy az egyik jóval gyengébb volt, az életébe került... A másik meg belepusztult az egyedüllétbe. Tutira, mert semmi baja nem volt előtte, akkor meg nem volt hajlandó enni. Pedig próbálkoztunk neki segíteni... :(

Ját, az én főnököm sem örült az első manónál... De azóta beletörődött, hogy ez így van rendjén... Nem tudom, mire számított, mikor már 3 éve házasok voltunk, mikor alkalmazott... :) Illetve tudom, mert gyerekkorom óta ismerjük egymást, ő azt szerette volna, ha a karrier fontosabb nekem. Én voltam a kedvenc tanítványa... :) De majd megyek vissza bizonyítani! :) És tényleg, azért jó sokan felfogják, hogy attól lesz dolgozó ember 20 év múlva is, ha a nők elmennek szülni... :) Szóval tényleg nem annyira sötét a helyzet. :)

Eve, nem tudom, miért gondolod, hogy dolgozom, csak rengeteg dolgot csinálok... De igaziból itthon vagyok a 15 hós fiammal! :)

Mindenkinek drukkolok, aki nem tud jól pihenni, hogy mégis sikerüljön, mert nagyon fontos pihentnek lenni...

Vanni! Remélem, már most is jobb!

Jó, hogy Tünde jobban van! :) Hát, csak igyon! :) Írtad, hogy szeret inni, gondolom, ezzel tényleg nincs most se gond. :)

Anika! Örülök, hogy jólesett a torna! :)

Ti sokat szoktatok sütni? Nálunk annyira nem szokás... Még a nagyim sütött mnden héten, de mióta nem tudja magát ellátni, azóta nálunk csak nagy ritkán van süti.

Susy! Remélem, engedik a zsömle-tejet. Nem volna igazság, hogy nekem lehet, neked meg nem. Majd protestálok! :)

Harhaj! Nem szép vkitől ilyet vágni a fejedhez. Főleg, hogy korántsincs igaza...

Szép további napot mindenkinek!
Vendég
 


Ja, még azt akartam írni, hogy az Auchan Óbudában semmi baba-mama vásár nem volt sajna. :(
Vendég
 


Annus! Én is úgy gondoltam, csak nem fogalmaztam érthetően.
Nem akarom,hogy meg kelljen mégegyszer ismételni majd.:(

Zdori! Köszi, ari vagy,hogy protestálsz nekem:) Remélem én is,hogy megengedik.

Szerintetek attól lehet lustibb a babám,hogy vérszegény vagyok??? Mert már 4 napja elég inaktív. Nem mintha előtte túl aktív lett volna

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok, gyors bekukk.

Pingi, nagyon sajnálom a kutyádat!!!!

Szofi, amikor az egyik legnagyobb hazai biztosítónál voltm HR-es, nekünk kötelező volt minden női jelöltet burkoltan a magánéletről kifaggatni, pedig nagyon nagy cég ahhoz, hogy elbírja a kismamákat. utána viszont egy 18 fős cégnél dolgoztam, onnan is jöttem el szülni, ott nem foglalkoztak vele, pedig abban az évben házasodtunk. Most is az aktív 18 emberre jut 4 Gyeses. Nálunk is úgy gondolkodnak, hogy tök jó egy visszatérő kismama, mert ugyan néha beteg a gyerek, de megbecsüli a munkáját.
Vendég
 


Fabri, a mérleget mennyiért vettétek? Köszi!
Vendég
 


Helló, Böbi! Mikor taliztok! Biztos jó lesz! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Sokáig nem voltam! Remélem mindenkivel minden ok.

Vanni! A sógornőmnek is be kellett feküdnie a kórházba, de nem tartott másfél hétnél tovább és kiengedték. Szurkolok neked! Vigyázz magadra!

Fabri! Én véletlenül keveredtem az Auchanba és sikerült egész jó árban megvennem a merev pelenkázót (ágyra rakhatót) és az ágybetétet is. Bár most egy kicsit lelkiismeret furdalásom van, hogy nem vettem inkább kókuszt. De hát ki tudja melyik jobb! :?

Mozza! Én is napvégére teljesen kikészülök és sokszor keményedik a pocim alja. Akkor fáj is. Voltam orvosnál és felírt 4*1 Magnezium-Citricit. Úgy érzem azóta jobb. De az alvás nekem is nagyon macera. Csak háton megy, reggelre meg nagyon megfájdul a hátam. Az orvos ezek ellenére megnyugtatott és azt mondta, hogy „Ó magával nem lesz semmi gond!”. :) Ez jól esett, bár nem tudom mire alapozta, de én is így gondolom. Ráadaásul azt mondta egy ismerősöm, hogy ezek a keményedések valamilyen szinten jók is, mert edz a méh a szülésre. Neki nem volt egyáltalán semmi ilyen és hát nem is tudta természetes úton megszülni a babáját. Nem tudom igaz-e az összefüggés. :?

Szép napot mindenkinek! Igyekszem titeket olvasni, de jelentkezni csak nagyon ritkán tudok! Vigyázzatok magatokra!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Böbi, hát igen, ezért írtam, hogy "erősíthetik", mert ugye kivételek mindig vannak. Szuper recept erre sincs sajnos. De az biztos, hogy oda nem mennék szivesen dolgozni, ahol már az interjún ezzel csesztetnek!

Csadra, ne ijesztgess!! Én még csak hírből ismerem a keményedést... Remélem nem azért, mert nem fogok tudni szülni!!! :shock:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Pumukli!
Ritka jó dolgod van! Kincs az ilyen főnök! Sajna, én ilyennel nem találkoztam eddig az életben. Volt, aki csak azért rúgott ki, mert nem hazudtam a szemébe. Az sem jobb, ha letagadod a gyerekeket, mert az úgyis kiderül… Pedig én sosem hiányoztam anno gyerek miatt. Olyan jó dolgom volt/van, ha nem mehetett oviba/bölcsibe, nagyszüleim vagy anyósomék vigyáztak rá. Sajnos, nálunk más a felfogás, mint pl.: Hollandiában. Ott tök természetes, hogy amíg egészen kicsi a baba, kb.fél éves korig, otthon van a mama, aztán heti 2x4 órában babysitter vigyáz rá, a mama meg dolgozik. (Persze, ez nem az a kategória, hogy beleszakad a munkába…) Ott az a felfogás, hogy a mamának is kell a baba mellett mást csinálni, és jó, ha kimozdul egy kicsit. Valahogy teljesen más a rendszer. A mamák annyit dolgoznak később is, amennyi jól esik, és nem azért, hogy legyen kenyér az asztalon, mint nálunk általában…

Harhaj! Én még egyetemista voltam, mikor Bogi született, III.éves. Már férjnél voltam akkor (nem a baba miatt házasodtunk össze…), de mi is későbbre terveztük. De jött. Akkor mindenki lehülyézett. Bennem fel sem merült, hogy ez rossz. Nem volt egyszerű időszak, de mikor az?… Minden korban van v.mi, ami épp akkor „nem ideális” egyesek szerint. Olyan nincs,hogy most aztán minden tökéletes. Most jópár volt évfolyamtársam piszkosul irigyel… Több ismerősöm van, ahol nem jön össze a baba. Először jó állás kell, aztán sok pénz, jó lakás, utazások, stb… és ha már ok. minden, akkor meg hiába próbálkoznak. Én örülök, hogy így alakult az életem. :)

Huh! Ezek a receptek! Már megint éhes vagyok!! :oops:

Kép
szkitty
 
 


Szofi,
hát én is remélem, mert egy nap max. 1-szer érzem, h keményedik a hasam.. Lehet, csak nem tudjuk mit kéne :shock: De tuti minden ok lesz, és megszületnek majd pikk-pakk!!

Kitty,
hát igen, sajnos MO még máshol tart, sajnos. Nekem is mondogatják, mért nem maradok otthon pihenni. Én el sem tudo képzelni, hogy még majd 4 hónapo keresztül otthon meresszem a hátsómat, halálra unnám magam, az tuti!! Meló miatt nem stresszelek, nem húzom magam fel semmin, szeretem nagyon, amit csinálok, jól érzem magam a kollegák között.. Akkor mért otthon üljek a 4 fal között egyedül? Picit emiatt is tartok tőle, hogy fogom bírni az otthonlétet, de majd feltalálom magam :roll: na bocs, ez hosszú lett :shock:

Annus,
lég jól vásároltál a Brendonban!

Visszaértem az ebédszünetben, nem találtam én se semmit az Auchanba. De leaglább jól bezabáltam Kentuckyból, meg lefojtottam egy XXL-es snickerssel. :)

emese1979
 
 


Susycat: Én múlt héten úgy mentem terheléses cukorra, hogy délután 1-re volt időpontom. És azt mondták, hogy előtte 3 órával ne egye, igyak semmi édeset, és ennyi. És jót is mutatott az eredmény. Ne hagyd Magad éheztetni, mert nem számít semmit. Nem hiszem, hogy előtte fél napig ne lehetne enni valamit. Ez horror. Kérdezz Rá és ne hagyd Magad.

Kérdés: Nekem azt mondta a védőnő, hogy fizetni kell az anyakönyvi kivonatért. Igaz ez? Attól kérdezem, aki már elintézte.

Persze megint nem hallgatott szívhangot a védőnő. Nem tudom igazából minek kell Hozzá járni.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Tinu! Gondolom tetszik ez a 2 év! :lol:

Vanni! Reméljük nem kell sokáig ott lenned, és amíg ott vagy, addig csupa hasznos kezelést kapsz!

Susy! Én hétfőn megyek cukros lötty-re, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy leghamarabb fél 10-kor jutok kajához! Ugyanis nekünk reggel 8-kor, amint beérkezek a munkahelyemre, az az első, hogy reggelizünk. Olyan még sosem volt, hogy ez elmaradt, ezért most nem tudom hogyan fog reagálni a szervezetem... Azt mondták, ne egyedül menjek a vérvételre... :?

Hm, ez az aranygaluska-téma annyira bejött nekem is, hogy megkértem a párom anyukáját, hogy csináljon, de soooookat! :lol:

Ja és az alvás: a héten én is felébredtem szinte minden hajnalban kb. 3-4 óra körül, főként azért, mert pisilnem kellett. Utána viszont nehezen vagy sehogysem megy az elalvás. Ez nem olyan jó így, de még természetes alapú bogyókat sem akarok kipróbálni...
Langyos mézes tej?

Ja és képzeljétek, Debrecenben nincs Auchan! -pedig mennék!
:D

Kép

Kép
adraci
 
 


Ja Szofi és Emese!

Én sem tudom mi az a keményedés.
A múltkor kérdeztem a védőnőtől, és elkezdte kopogtatni az asztalt és azt mondta, hogy amikor ilyen a hasfal... :?

Azt mondta, hogy majd ha ezt érzem (és ez a hetek előrehaladtával egyre valószínűbb és gyakoribb lehet) akkor szedjek magnéziumot. :lol:

Egyébként magnéziumot a barátunk 4D után javasolt, azt mondta, hogy 4D közben felmelegedhet a magzatvíz és ez okozhat keményedést is, ezért juttassak be némi plusz Mg-t.

Na :arrow: haza, pénteken csak 2-ig vagyunk! :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Kitty :)

Aranyos vagy hogy eszedbe jutottam!! :) Bár nyaralni volnék... megszáradt a betonunk!! Indulhat a parkettázás, hurrá!
Most sokat kint vagyunk az új háznál, szakik jönnek mennek stb úgyhogy most ezért nem volt időm írni, de esténként azért átpörgettem az oldalakat, teljesen képben vagyok :) , csak az íráshoz nem volt kedvem, elfáradtam estére :oops:

Ma is egész délelőtt rohangáltam, most főzök, meg vasalok ilyesmi, bocsánat hogy nem írok senkinek, délután még jövök és talán több időm lesz.

Dobok egy képet azért még, kisfiamnak voltam vásárolni, de nem bírtam ki hogy kislányomnak ne vegyek semmit:

Kép

K.
krém
 
 


Sziasztok lányok!

zdori, emese1979, evemama
Köszönöm a vigasztaló szavakat! Ma már kicsit jobb! :)

mozza,
Akkor egy cipőben járunk. Sőt! Mi nemhogy a babaszobát nem raktuk még össze, de komplett lakásfelújítás előtt állunk! (nyílászáró csere, lamináltlap lerakás, tapétázás, festés) Remélem febr. végén neki tudunk kezdeni! :?
Kiságyat már beszereztük, matraccal együtt, van 2 garnitúra ágynemű is hozzá. Néhány bodyt, pelust is vettünk már, de egyenlőre ennyi. Nem is nagyon tudnám hova pakolni. :(
Lehet, hogy ettől is vagyok ilyen feszült és szomorkás?!
De biztos minden időben elkészül, csak én aggódom túl a dolgot!
További szép napot mindenkinek! :)

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Felújítóknak,építkezőknek kitartás!!!Aztán kérünk képeket hogy szépült meg a lakás!!! :wink:

Sissy!
Nem kell fizetni!!!!Úgy kell kérni h baba születése miatt kéred,és ez ilyenkor illetékmentes!!!Nehogy fizess érte!!!Csak ne felejts el szólni h miért kéred ki!!!

Kitty!
Hát nekünk is már megvolt az esküvő,pedig még suliba járok.És most meg jön a baba,és még nem végeztem...néha megkérdezi vki h nem baj e hogy nem végeztem,de mondom h nem :lol: Lesz még rá idő :wink:

Krém!
Csinik a rucik!Én is láttam a spárba hello kittys cuccot,de vhogy engem ez a macsek nem fog meg :lol:

Náluk meg csak polgári esküvő volt,de nem 5 perces.És mivel rokon volt az anyakönyvvezető,így nekünk szép volt nagyon.A végén ő sírt,nem mi :wink:

annus11
 
 


Helló!

Krém! Szép cuccokat vettél! :)

Én sem keményedem, Samuval sem volt ilyen panaszom, csak, tudjátok, végül hosszú volt a szülés. De megszületett! Nem szedték ki. :) Szóval lehet, hogy van ilyen összefüggés, de ez majd májusban elválik - hogy a keményedősek fél óra alatt megszülték a manót, mi meg hosszabban... :) De meglesznek, lányok, ne féljetek! :) Bent nem maradt még senki... :)
Vendég
 


Adraci,
de jó Neked! :lol:
Ált. én is fel szoktam ébredni hajnalban (én a mocorgást is többnyire mindig lent érzem), hogy pisilni kell, de mostanra már megszoktam, és inkább visszaalszom, minthogy kikecmeregjek :)

Krém,
szép rucikat vettél! A lakás befejezéséhez kitartás!!

Nem is írtam, hogy az Auchanban volt szpipárna (u.az, mint a szopiparna.hu-n, a huzatminta miatt ismertem meg), csak 6300 körül...

emese1979
 
 


Nekünk is volt 2 esküvő, 1 napon voltak. A polgári roppant vicces volt... Eleve, mi amikor egyeztettünk, hogy hogy és mi legyen, akkor mindenre mondtuk, hogy mi azt nem szeretnénk... (Gyertyagyújtás, pezsgő, szintizene, stb) Már ettől kiakadtak... De aztán jött a nap. Párom az indulás előtt 5 perccel közölte, hogy neki most azonnal fel kell varrni a gatyájából, mert túl hosszú. Vicces, hogy anyummal győzködtük előzőleg egy csomót, hogy túl hosszú, ő mondta, nem, rá kell lógni a cipő sarkára. Csak nem mindegy, mennyire... :) Felvarrtuk. Kis késéssel indultunk, de az odavezető úton nagy karambol volt. Tűzoltó, mentő, minden... Elkéstünk, már a következő pár sorbanállt... Berohantunk az anyakönyvvezetőhöz az adatokat felvetetni, bemutatni a személyit. Hát, páromé otthon maradt. Megadóan kérdezte a nő, hogy kedves menyasszony, ő az? Mondtam, igen. :) Mondták, szép lassan vonuljunk végig a termen. De ennek semmi értelme nem lett volna, mivel az 1. sorban volt a 6 meghívott, meg a 2 tanú. Hát, végigszaladtunk a termen. Ja, még a néni elvette a gyűrűnket az adatfelvételnél, ami miatt kicsit haragudtunk, mi nem akartunk gyűrűt húzni... De, gondoltuk, cserébe ennyi belefér, hogy elvisel mindket... :) Szóval gyorsan végigmentünk a sorok közt, meghallgattuk a mondandót, igen-igen, gyűrű, csók, és rohantunk tovább, mert még mindig picit késésben voltunk. :) Templomi esküvő már nyugis és szép volt, csak itt meg az volt a vicces, hogy amíg öcsém videózott, addig jó lett a felvétel, de egyszer csak apa elkérte tőle a masinát, és onnantól csak akkor vett, amikor nem akart. Szóval látszik, ahogy a lefelé tartott kezében himbálja a készüléket, imbolyog minden, elég vicces. :) És a digitális képek, amik készültek az esküvőről memóriagond miatt mind elszálltak... Ilyen vicces esküvőink voltak. :)

Amikor házasodtunk, én harmadéves, férjem elsőéves volt a Zeneakadémián. Mindenki kicsit hülyének nézett bennünket, hogy túl fiatalok vagyunk, meg különben is, mi lesz, ha jön a baba, de mi így szerettük volna... Aztán azóta beletörődtek. :)
Vendég
 


Azért vigyázzatok, ha pisilni kell, inkább menjetek ki! Én egy idő után már annyira fáradt voltam, hogy egyszer (még Samu szoptatása alatt) azt álmodtam, hogy üldöznek, és megbújtam egy padláson, ahol egy nagyin pici wc volt, és elmentem pisilni... No, mi történt? :oops: De hamar kapcsoltam, csak pár csepp szabadult el. De azért leleményes a szervezet... :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: