Új privát üzeneted érkezett!

Bridg!
Majd jövő pénteken kiderül, akkor tesztelek majd.
Nem semmi, hogy mennyit kell még kifizetnetek.
Mi a személyi kölcsönnel jártunk így.... majd a dupláját kell vissza fizetnünk!!!!
Na és a repjegyes sztori.... basszus!!!!

Pendi drága!
Hát pihenek sokat, igyekszem, amikor csak lehet. Meló előtt, után.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Laptetuuuuuuuuuuuuu :lol: :wink:
Csak nem :?: Nana hogy igen 8) :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Megvan a jegyem februar 23-an megyek haza 8) es megvettem az uj jegyet is amivel jovok vissza az meg marcius 24-ere szol 8) azaz marc.25-ere a 2eves fordulonkra erek haza :D Olyan happy vgyok :mrgreen: Persze felhivtam a legitarsasagot es ott inteztem...az ismim meg igy 8ev utan kiny@lhatja :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg drága!!!!
Ugye találkozunk??????
Hiányzol!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nana,hogy talizunk 8) Remelhetoleg :roll: :oops: Nekem is hianyzol :roll: :oops: :)
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Már nagyon várom, hogy itthon legyél.... legalább megltod, hogy milyen lesz a lakás átrendezve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu: Hú kivánok neked egy zebrás tesztet a jövő hétre:)

Bridget: Na ja Magyar bankok!!! Útálom őket én is.
Én már azt is szégyellem, hoyg magyar vagyok. Ez van.

Én ma egész jól voltam délelőttig de most megint olyan köhögési roham jött rám, hogy csak na.Egyszer csak meggyógyulok már.

Kép
csucsu05

Csucsu!
Mihamarabbi gyógyulást kivánok!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Sorry, de ma megint apácskáztam! Elmentünk ma pizzázni! Meg voltunk piacon vettem kolbit, mert azt kivántam! Mondom a pasinak, hogy finomat világosat és puhát adjon! Erre a pasi? És rövid legyen és borotvált?? Na elkeztünk röhögni apácska is és a csáko azt kérdi valami rosszat mondtam?? Mondom nem de jo lesz az is, ha egyszerüen finomat ad! :lol: :lol: :lol:

Brid! Remélem i is össze hozunk valami talikát, ha persze ráérsz! De jó lenne!?!?!!!! meg nyáron is talizni! Akkor már nagy pocival!!

Csucsu! Te még mindig betegeskedsz?? Kuráld magad rendesen!!!!

Zsuzsu! Azt igérted hétfön ikea után jössz és mesélsz! Ejnye bejnye! Na de se baj! Remélem, hogy azért mert a kecot szépititek nem fárasztod ki magad! A laptetűhöz meg grat! Remélem bejön a számitásod! Mikorra is várható a zebrás teszT????

Pendi! Én is fiut szeretnék, de nem ezzekkel a nevekkel! Szal nekem még mndig a Ricsike tetszik, de a Borisz tuti nem lesz! Én leszek a szülöszobán és én adom a nevet! Utána meg nincs vissza ut!!!! Szal szerintem meg még ugysem tudom meg hogy lányka e vagy fiucska, de csak tök jo lenne! de tom ez még lehetetlen!

Amugy mesélek nektek valamit a bankról! Apácska kapott a szüleitől mikor megszületett egy babakötvényt amibe beleraktak 29 éve 500 Ft-ot ami akkor nagy pénz volt! Na tegnap utra keltünk és meg akartuk tudni mi lové van benne! Na és tiszta ciki olt! Bent vagyunk az OTP-be és a csajszi nézi és csak egy gyanus mosoly volt az arcán! Kérdem én mi van?? erre Ő! 6795Ft! Na erre mit léptek?? 29 év alatt ennyi?? Még volt pofája a csajnak megkérdezni, hogy kivesszük e a pénzt! Mondom nem! Apácska csak nevet! De én ezt nem hiszem el! Ilyen nincs! Én számitottam legalább 20-30ezer FT-ra! Szerintetek létezik, hogy csak ennyi? Nekem ez magas! De lehet én nem vagyok elég iskolázott ehez! nekem is tettek be annak idején anyuék, de nekem 17 év után 40ezer lett! Hol itt az igazság?? Pedig milyen jó lett volna baba szajréra költeni! Arra akrtuk!

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsu Szívem!
Tényleg nagyon vigyázz magadra!
Mennek a drukkok!!!!! Remélem jössz egy zebrás teszttel!

Bridget
De jó! jössz haza! :) :) remélem most talizunk. Ha nem jöttök le, akkor én megyek, de most ha törik, ha szakad talizunk. :)

Nócika
A néven még ráérsz gondolkodni, van időd. Majdcsak megegyeztek apával. :)
Az a sztori a babakötvénnyel nevetséges! Itt tartunk. Ki már nem tudnak rendes összeget fizetni, bezzeg, ha ez kölcsön lett volna, már nem tudom hányadszorra fizettétek volna ki. Ez a magyar bank törvény. Sajna.

Csajok!
engem elkapott a takonykór. :( Már 2 órája csak az orromat fújom. :( Itt van mellettem a zsepis doboz, de már a felét kifújtam.

az előbb mentek el apósék, hoztak fini füstölt kolbászt, meg májast. Épp most zabbantottunk be apácskával. de úgy, hogy alig élek. Ettem hozzá fini ubit, meg pfefferonit. :)
Azt hiszem ma időben elteszem magam éjszakára. fáradtnak érzem magam. De lehet, hogy csak becsíptem, mert apósékkal ittunk egy pár pohárral. :) Ittam a tegnap csinált baleysből 2 pohárkával. :) nagyon fini lett. :9
Vendég

Kép
Vendég

Na még itt vagyok. :)
Még nem feküdtem le. :) Fújom a nózim, és várom, hogy apa vezényrajtot fújjon alváshoz. :)

Nem is mondtam, hogy jövő héten megyek fodrászhoz, és visszaszőkítem a hajam. Úgy érzem ,hogy öregít ez a sötét.

Na mostmár tényleg jó éjszakát nektek! :)
Vendég

Pendi: NA remélem nem leszel nagyon beteg.
Szőke haj szerintem is jobb lesz.
Jön a tavasz jobban is illik majd hozzád:)
Jó éjt:)

Kép
csucsu05

Kép

Zsu
Oke vgy majd most ti jottok at :wink:

Csucsu
hat neha en is :roll: :oops:

Pendi
Na megint szoke :) en is az leszek csak meg nem tom mikor :lol:

Noci
Na ja akkor nyaron mar nagy hasad lesz :lol: De azert kis hassal is talizhatunk :)

Csajok itt az uj baratosnem aki szobaton erkezett es itt fog lakni...o is Brigitta es ma talizok vegre vele 8) ma rnem lattam 2eve vgy 3 csak kameran keresztul :shock: Ugyhogy megyek keszulodni mert 2kor talizunk.
Apacska meg hazajott 12utan :shock: infuenzas a fonoke es ma egy masik dolgozo is kidolt :x apa meg nem akarja elkapni es hazajott itthonrol fog melozni :roll: Gepen ul aztan ugy nyomatja :) Ugy orultem mikor hazajott :mrgreen:
Idojaras jelentes:Ugy szakad mintha dezsabol ontenek :twisted: de en felveszem az esocsimmam es egy oriasi esernyo kiseretevel kibattyogok barinom ele akkor is :wink: Kép

esocsimmam ma mutattam de aze megegyszer 8) Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt nektek!

Pendi drágám!
Remélem, gyorsan ms nem influenza meggyógyulsz és nem influenzás leszel.

Bridg szivem!
Majd meglátjuk, hol talizunk.... telcsiszámod megvan, úgyhogy nem szabadulsz :wink: :lol:
De jó, hogy apa otthon van veled :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Irigyellek érte nagyon.... mi holnap is dolgozunk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nócikám kedves!
Ricsi??? Majd csak közös nevezőre juttok pároddal :wink: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csucsu
Remélem én is, hogy nem lesz baj. Nem akarok beteg lenni. De ma már jobban vagyok. Este úgy feküdtem le, hogy bevettem egy lázcsillapítót, és megittam egy neocitránt. Izzadtam nagyon, de pont ezért vagyok ma jobban. Remélem ezzel lecsengett gyorsan.
Te hogy vagy? Köhögsz még nagyon?
Mikor kell érted szorítani? Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gynevac mennyre fog használni.
A hajammal kapcsolatban legalább megerősítettél. Én is így gondolom. :)

Bridget
Te is vissza akarod szőkíteni a hajad? Nincs véletlenűl egy fotód, hogy megnézzünk szőkén?
Nem tudlak úgy elképzelni. Így ismertelek meg, és ez nagyon jól áll.
Gyere majd, és mesélj, hogy milyen volt a randid! :)
Akkor most kiapázhatod magad. De jó, hogy otthon van! Igaz dolgozik, de legalább otthon van.

Mi a tervetek mára?
Én mosok, meg majd csinálom az ebédet. Rántott hekk lesz burgonyapürével.
Vendég

szia Zsu!
Mire megírtam itt voltál! :)
Hogy vagy?
Vendég

Szia Pendikém!
Köszike, jól vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még itt pihenek a kanapén a laptoppal. :lol: De lassan elmegyek, hogy legalább megfürödjek.... még pisziben vagyok :oops: :oops: :oops: :oops: És ezer ágra süt a nap :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De örömmel olvasom, hogy te is jobban vagy!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsu
Pizsiben? Mégy melózni? Mikorra?
Nálatok süt a nap? De irigy vagyok. Itt már annak örülünk, hogy nem esik már végre. :)
Vendég

Bizony ám, itt ezer egy ágra süt a napocska..... csak a fejem kezd fájni :? :? :? :?
Majd egy órára megyek, de előtte még Kispestről el kell h :? :? znom egy projectort a dálutáni előadáshoz :shock: .
És már nem vagyok pisziben.... megfürcsiztem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

A fejfájás monnyon le!

Előadásod lesz? miről?
Vendég

A tavaly indult Boss csapat a Bamakoról. idén sajnos nem tudtak indulni, mert nem jött össze nekik rá a pénz illetve a szponzor. NAgyon érdekesnek igérkezik.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Akkor érdekes napod lesz.
Szép napot!

Megyek, mert nekem meg kaját kell csinálni. :) Apa felébred, és éhes lesz. :)

Puszi mindenkinek!
Vendég

Szép napot nektek!!!

Kéozeljétek, holnap reggel hozzák a nappaliba az új szekrényt, a cipős szekrényt a gardróbba, és a fürdőbe a tükrös kisszekrényt és az állószekrényemet. ÉS az egész (gardrób, nappaliba szekrény és a fürdőbe a szekrények 80 ezerből kijön :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Brid! Nekem megint megfájditottad a szívem, hogy megint felraktad ezt a szép kockás csizmit! Olyan kis helyes ugy tetszik! De apácska azt mondta szerinte nem jó! Hát de nem mindenben egyezik az izlésünk! Nekem akkor is tetszik és punk tum! Na mi volt a barinővel?? Kidumáltátok magatokat?? Hogy érzi kint magát?? Merre jártatok?? Mesélj milyen volt 2-3 év után összefutni??
Amugy igen! én is ugy gondoltam, hogy kis pocival is szivesen összefutnék veled! De jó lenne???!!!!

Zsuzsu!Ricsi??? Ezt mért írtad?? Nem tetszik neked ez a név?? Mért és az Erchard, hogy tetszik?? mert az lenne az első neve!
Amugy nálunk is száz ágra süt a nap! Olyan jó! Végre nem borus szenya idő van!

Pendi! Hát igen! Időnk még mint a tenger! majd csak kitalálunk valamit vagy valamilyen nevet! De már most jó ezen civakodni! Én nem is sejtettem, hogy ez ekkora feszkoval jár majd! Azaz nem is feszko, hanem cak olyan gyerekes butaság! De én élvezem! De Boriszka tuti nem lesz! De inkább akkor legyen lány! Akkor kigondoltam az Esztit meg a Dórát! Mondjuk még olyan sok időm van addig, hogy lehet addig minden hónapban uj nevet kap a kicsi! most még megteheti! :lol: :lol: :lol:
Képzeld! Minden este beszélgetek kerianyámmal msn-en! tök jól eldumálunk! Mostanában mindig jó kedve van és én ennek iszonyatosan örülök!!!!
Én ma nem fözök! Van tegnapról kelkáposzta fözelék és van hozzá pörike! Vagy lehet hozzá sütni tojást! Szal ma nem csinálok sokmindent napom van! Szivesen kimosnék, olyan szép időnk van, de nincs egy egész adag igy szerintem nem inditom be a gépet! Majd apácska haza jön és akkor beinditom a rozit!

Kitty! Merre jársz te csajszi! Rég jártál felénk!

Csucsu! Hogy vagy ma?? Köhögéssel hogy állsz?? Jobb már??

Kép

Kép

Kép
nócika

Zsuzsu! De jó uj szekrények! Tök kis izgi! Na majd egyszer szívesen lemeozom ám! De bizti szép lesz! És holnap nem mégy se suliba se dodozoba??

Kép

Kép

Kép
nócika

Nócikám!

Én biztosan nem adnám a Ricsit, de most rólatok van szó. És ha ez tetszik a legjobban, akkor ne hagyd magad lebeszélni róla :wink:
Szerencsére nem vagyunk egyformák... akkor mindenkit ugyanúgy hívnának :shock: :shock: :shock: :shock:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Ja és dolgozom holnap is, 9-14-ig. Aztán jövök haza kitakarjtani a szekrényeket.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia drága! Te most komolyan! Melozol meg minden akkor most mikor pihensz?? Lehet most kéne igazán lazitanod! Tudom én, hogy ezek fontosak meg minden, de most mit csináljak, ha aggodom értetek!!!! :o :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

zeljátek! A fejembe vettem, hogy elmegyek kismama tornára vagy kismama uszásra! Hazajön apa akkor meg is kérem, hogy vigyen el az uszodába és járjunk utána! mert a honlapjuk tök üres! Na de jó lenne, ha mehetnék, mert van! Ugy bezizgultam rá!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Hajrá Nócika, jó mozgást nektek!!!
De csak óvatosan!!!!

Meló előtt és után is fekszem, vagy legalábbis két pakolás között is leülök.... és nem kapkodok. Végül is csak napi hat órát melózom. Szóval nem vészes. Meg ott is le tudok ülni, meg nem kapkodok, nem sietek, mint régebben....

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na megyek öltözni, aztán irány Kispest, aztán vissza Csepelre... egy kis buszozás, sétálás, úgyis olyan szép idő van és tudok legalább olvasni a buszon :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

DRága Zsuzsum! Oké ha nem kapkodsz!
Én is mozogni akarok kicsit, mert már nagyon befásultnak érzem magam! A vízet azt meg különösen szeretem! Pláne, ha jó meleg! Imádom a meleg vizet! Ugy szeretnék már menni kicsit tornázni!

Tényleg! Itt tudja valaki, hogy milyen pontosan a gátizom torna?? Most lehet naon primitivet kérdeztem, de én nekem csak tippem van rá! Szal, ha valaki tudja akkor szivesen megtudnám tőle! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

DE jó neked Zsuzsu! Menj ki ebben aszép időbe! Jó neked! De azért rétegesen öltözz mert csaloka az idő járkálás! Pusza neked és vigyázz magadra! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Na itt vgyok....hat ahhoz kepest,hogy egy orara akart maradni itt volt meg delutan fel 6kor is es 2kor taliztunk :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Jo volt csak ugy fojt belolem a szo 8) :wink: :P Aztan lementunk es bementunk 1-2boltba is meg telot is inteztem neki :wink: Apacskazni nem tudtam mert itt volt ugye barinom de holnap meg utana mienk az egesz nap...o meg addig pihent vgyis aludt a haloban :lol: :lol: Ngyon dolgozott :wink: :oops: :lol: :lol:

Megyunk vacsizni aztan meg buli de en nagyon almi vgyok :roll: Ugyhogy olyan rovid buli lesz csak bejelentkezunk :oops: :roll:

Zsu
Latom jo a kedved :wink: Csak 80ezer az jo ar? :roll: Seta az jot tesz :wink:

Noci
Na jo,hogy vannak szupi otleteid uszas gattorna ngyon helyes 8) En nem tok semmit rola :oops: egyenlore :roll:

Csucsu
Jobban vgy?Nem jottel ma meg :roll:

Pendi
En is szeretem a neocitrant :P Megizzaszt es kijon az a csunya baci :twisted: Ma mentel dodozoba mert mar elfelejtettem mit is irtal :oops:

Kitty
Mostansag tenyleg nem jossz :roll: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold

Szia Brid! Örülök, hogy jól kibeszélgetted magad! Bárcsak énhozzám is jönne valaki akivel órákig el tudnék trécselni! Irigyirigy! Na lehet ezért vannak szupi ötleteim, mert nincs mit csináljak! Mikor dolgoztam eszembe se jutott, hogy elmenjek tornázni vagy uszni, mert mindig dög fáradt voltam! Mostmeg?? Lássék csodát nem birom, már az itthon ülést! Én nem értem a sogornömet! Van neki 4 gyereke és már egy jó pár éve, hogy otthon van nem dolgozik! Mondjuk otthon sem csinál semmit csak kasa nagy telefonszámlát, mert hivogatja a tv-ben azokat a telefonos játékokat! De persze eddig még nem hogy nyert volna még játékba sem került! Nem mondom én is elhivtam már kb 2x de utána megfogadtam inkább kikapcsolom a tv-t mintsemhogy ilyenre költsek! Szal ebből csak azt akartam kihozni, hogy Ő milyen marha kényelmesen elvan otthon és én meg már nem tok megülni a fenekemen! Lassan már ez a nyomoronc gép se köt le! :( Na aakor leszek csak igazán bajban! :cry: :oops: :roll: :o :o :shock: :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt vgyok am...elmentunk a etterembe...kajaltunk aztan ramjott a hasmars :roll: :oops: :? Kozel voltunk ezert en hazajottem tronolni apa meg maradt a 2haverjaval :roll: Ugy volt jonnek utanam de ez 1oraja volt :roll: Azota jol kitronoltam magam Kép En ugy utalom ezekben a miniatur ettermekben tele van van vgy 30-40ember es 1wc :x en nekem kell jooo 20perc,hogy jollegyek de egy ilyen helyen en nem tok nyugodtan na :roll: Most is kivan a hasam mer ma mar barni is volt es holnap kell megjojjon :twisted: A szemet dog napra pontosan holnap 25cn-en jon is :twisted: Faj a hasam pedig mennenk bulizni..de igy hogy? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Noci
4gyerekkel azert nem lehet unatkozni :shock: meg eggyel se :roll: Na meg aki hozzaszokig az otthon uleshez,mint pl en is annak jo otthon nem vagyik el erre arra...de aki mindig csinal valamit melo vgy akarmi annak az otthon ules kesz remalom :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bocsi, hogy eltüntem, de apácskával délután punnyadtunk, aztán elmentünk a postára, meg boltba, és most végeztem a rétessütéssel.
Nálunk is kisütött a nap végre egy kis időre. :)

Bridget
Tényleg, én elfelejtettem mondani, hogy az a csizma még mindig marha jó! :)
De örülök, hogy ilyen jól sikerült a randi. Ismerted már előtte is ezt a lányt?
HOlnap meg tessék egy kicsit apázni is. :)
Ma nem dolgoztam, hanem holnap megyek. :)
Mitől lett hasmasod? Egyébként én sem tudok máshol wc-zni.

Zsu
Jó sok mindent vettetek! Kicseréltétek a teljes butorzatot a nappaliban?
Egyetértek Nócikával. Lehet, hogy egy kicsit vissza kellene venned a tempóból. nehogy túlhajszold magad, és ezért ne sikerüljön. Aggódunk érted, és szeretnénk, ha sikerülne a babó. Vigyázz magadra!
HOgy sikerült az előadás?

Nócika
majd amikor ott lesz az ideje, addigra biztosan megtaláljátok a megfelelő nevet.
A kelkáposzta-főzelék az nagyon fini. :)
A kismamitorna az tök jó ötlet. :) Legalább kicsit sportolsz, fitten tartod magad, és a kilók sem jönnek annyira. Most mennyinél tartasz? sok jött már fel?
agátizomtorna én úgy tudom az, amikor a lenti izmaidat feszíted, úgy mint amikor a pisilést tartod vissza.
a sogornőd meg igencsak bátor ezekkel e tv-s játékokkal. Olyan drágák. Észre sem veszi, és már több 1000-re rúgott a számlája. Vigyázni kell velük.

Kitty
Mi van veled? Hol vagy? Ugye nincs semmi baj!

Csucsu
te sem jöttél! Hogy vagy?

Én mára meg holnapra elköszönök, mert mindjárt beülök egy nagy kád vízbe, olvasok, ejtőzök, aztán tv-zés, és csicsika. Holnap meló, de utána jövök.
Puszi nektek!
Kép
Vendég

Szisztok!

Brid! Hidd el az én sogornöm az kész káosz! Nem föz, ha netán mégis akkor az odaég és napokig áll a dszuvában! DE az hadján! Mivel épitkeznek szarik mindenre! Ha láttál még undoritó fürdöt akkor az patyolat volt! És a legrosszabb, hogy a sogoromat egy cseppetsem zavarja! Na de mindegy! Ez nem az én szégyenem! De a lényeg, hogy Ő unatkozik! És jól érzik igy magukat! Csak arra lennék kiváncsi, hogy mikor anno ment hozzájuk a védőnő az mit szolt az egészhez!??
Hasmas?? Na mit ettél drága? A lényeg, hogy már jobb! Én sem tudok sehol wc-ni máshol! Még balcsin sem ment! Pisilni is csak undorból meg muszályból voltam!

Pendi! Jó munkát holnapra! A tornát köszi! Nem tudtamSajna :oops: :oops: :oops: :oops: De most már tom!

Anyummal sütettem aranygaluskát meg almás lepényt! Minjá megyek enni most szolt, hogy kész! Jól belakok belöle! vasárnap meg anyosommal fözetek bablevest házi tésztával! mert azt ahogy Ő csinálja annál nincs jobb se párja! Szerintem lehozza apácska megcsinálja és mehet is haza! :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó csak vicc volt! De tényleg meg kell, hogy csinálja! Holnap maradékokat eszünk vagy max csinálok egy kis tojásos nokedlit! Ugy megkivántam! Van itthon kovi ubi és más össze is futott a nyál a számban! Nem birom én ezt! És ha a juh tútóra gondolok akkor megint beindul a nyáltermelésem! Amugynem tom, hogy hiztam e! De annyi biztos, hogy iszonyatos szorulásom van! Ma csak kényszerből ültem a wc-re! Jött ki valami de nem sok! És ugy e erőlködni nem kéne! Szal lehet felhivom a védőnőt és megkérdem mit csináljak! Bizti van valamilyen bogyo rá, de én nem tom melyik lenne rá a legjobb! Na jó megyek! Nem jártatom a szám annyit!! Legyetek jók holnap tali!

Pusza

Kép

Kép

Kép
nócika

Olyan jó volt a kádba, hogy alig akaróztam kijönni. :)

Nócika
nem baj, hogy nem tudtad! Én sem tudtam addig, amíg el nem mondták. :)
Aranygaluska? Hmmmm.... Nagyon szeretem!
a sógornőd meg megérdemli. Nem is inkább a sógorod. Én nem tudnék mocsokban élni. De ő tudja.
A szorulásra meg bizti tudnak valamit mondani. remélem mielőbb elmúlik a problémád, mert az nagyon kellemetlen tud lenni.

na én most már tényleg megyek.
Puszi!
Vendég

Szép estét mindenkinek!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Bridg!
Ezek szerint nagyon jól telt a napod, nagyon örülök neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem is nagyon tetszik ez a csizmácska, én is elfogadnám :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:

Pendi!
Hidd el, nem viszem túlzásba, nagyon vigyázok magamra.
Nagyon jól sikerült az előadás, 40en jöttek el meghallgatni.

Nócika!
Aranygaluska.... almáslepény.....iiiiiiiiiiiiiiimádom mindkettőt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Hali :)
Bocsessz csajok de jottek a fiuk ertem aztan mentunk bulizni :roll: Elobb egy barba mentunk gyulekezni :arrow: Aztan mentunk a dizsibe ahol 3asztal is levolt foglalva 8) na persze azert mert annyian voltunk :shock: :oops: A szobatarsnak voltak itt baratai Taiwinbol vgy 15-en na meg mi is voltunk vgy 15en...ugyhogy gondolhatjatok :lol: Eloszor nem ereztem valami fenyesen mivel a hasam fajt :x :roll: :oops: De aztan jott egy ital aztan meg egy es mar lazultam is 8) :lol: :lol: Sot tancoltam is 8) Mindenki jol becsiccsantott 8) :lol: Igy nagy lelki beszelgetesek voltak :idea: Pl az egyik lany osszeveszett a barijaval multheten es ott sirt en meg kiokitottam a nagybetus eletrol :lol: Csorikamat hulyere vette a pali de mi hiaba mondtuk neki :roll: Mondjuk ezt olyankor nem is lehet :arrow: nekem is mondtak sokan hagyjam embert mert nem er nekem annyi szenvedest(meg az elejen ugye) :roll: De en nem hagytam es kuzdottem es volt ertelme :P De persze ez nem mindig van igy :roll: :?

Aztan beszeltem embor egyik barijaval :roll: Amikor ugye az etterembol hazajottem otthagytam 2barijaval az egyik fiu aki par honap utan most jegyezte el a barinojet :idea: A masik meg aki mar vgy 4eve van egyutt egy lannyal de mindig osszevesznek kibekulnek osszevesznek kibekulnek :? Es volt ilyen 2szeri kissebb kihagyas is :roll: Szal csori fiu megvan aldva mert a lany eleg gazos nekem ugy jon le,hogy o veszekszik altalaban...na nem ez a lenyeg ok ugye jo barik...es mikor leleptem wc-re volt idejuk kicsit beszelgetni 8) Es a dizseiben azzal a fiuval beszelgettem aki mindig osszeveszik a barinojevel...mondom neki,hogy en kivanom,hogy mukodjon a kapcsija es legyen boldog de szerintem ez a lany nem neki valo...valahogy nem o az igazi :roll: Aztan mondja nekem,hogy miert nem gyakorolok nyomast apacskara mer tuti akkor mi is haladnank :shock: Mondom milyen nyomast? :shock: Aszongya szerinte en apacskam nem erzi ugy,hogy elkene vennie vgy megkernie mert nincs nyomas alatt es igy neki kenyelmes :shock: :roll: :? Haat elgondolkodtatott... :roll: De most mit mondjak neki apa figyu nem veszel el hazamegyek orokre :?: :? :roll: :lol: :lol: Aszonta a fiu o tudja,hogy ha nyomast gyakorolok ra megfog kerni :wink: :shock: Na ugyhogy csajok nyomasgyakorlas kezdodik jovohet hetfotol :twisted: :lol: :lol: :lol: Ezek szerint meg mindig eszebe sem jutott semmi ilyesmi :? :( Na mind egy szal ez volt tegnap 8)

Buliztunk hajnal fel 4ig aztan mentunk kajallni :arrow: Vannak fotok csak nektek csinaltam oket 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Zsu
Tom,hogy megvan a szamom 8) Majd azert megprobalok mindenkivel talizni :roll: Beleerteve Csucsu teged is :wink: Kitty Melaszka meg Kata messzebb van :roll: Te hogyhogy ma is dolgozol :shock: Tok izgi mar alig varom a 9-en,hogy tesztelj 8) Nagyon szep a gorbed :wink: Leslek am 8) Csimma dicseret megkoszonve :lol: es igen jol telt a napom jol lefaradtam...ma alig birtam kikelni az agybol :shock: :oops: Milyen eloadast tartottal...felolvasni kellet?Diavtitovel?Mennyi ido volt ossz vissz?ES mirol mert en nem ertettem :oops: :roll:

Pendi
Vissza akarom szokiteni jah mert tod oszulok :shock: :oops: :oops: Es zavar,hogy igy a barnan amikor nem festem be akor azert elut :roll: Persze szerintem ha szoke lennek es none le a barna ugyis latszodna :? Mindenesetre majd ha megunom a hosszu hajat :arrow: akkor festetem szokere es mivel elegge szarra teszi kleopatrasra levagatom 8) Szal az egy nagy valtozas lesz :roll: :lol: Szoke kepet meg majd keresek :wink: Nagyon cep az uj vonalzid 8) Dietazni fogsz :?: :shock: wow :o sok sikert hozza :!: Kocce a csimma dicseetet :P Ismertem mar a lanyt 6evvel ezelottrol... 8) Normalis aranyos rendes lany es egyidos velem...na jooo egy evvel fiatalabb :lol: Jo munkat mara szegnykem te is melozol :? Hasmars nem tom mitol lett....nem ereztem tegnap este valami pompasan magam :? de aztan jobb lett miutan kijott minden...lehet a menzi is bezaravt a nem jo kozerzetbe :x :twisted: En tok mashol wc-zni de nem 20percet tronolni mikor ennyi emberre van 1wc :oops: :roll: A kad vizert irigy-irigy :twisted: :lol: en is en is :D

Noci
A csimma nekem ngyon bejon tegnap mondom zuhogott mar ha nem is kinezetre de mindenkepp hasznos :wink: Eloszor nekem sem jott am be nehogy azt hidd :lol: De miota megvan imadom mert tenyleg ngyon kenyelmes es nem lesz a farmer vizes terdig :twisted: Barinom ngyon jol erzi magat...2eve nem volt itt mert...na mind1 ez hosszu miert de a baratja meg itt volt...es vegre tavaly osszehazasodtak decemberben...ugyhogy most jon ki intezik a vizumat es nagyon orul,hogy a szerelmevel lehet vegre :) Jo volt osszefutni vele...maradt ugyan olyan amilyen volt :roll: En vele itt ismerkedtem meg Tokyoban anno 6evvel ezelott :idea: Aztan ugye hol itt voltam hol europaban...sokaig mindig elkerultuk egymast...de most itt van es orulok,hogy bovult a Magyar maffia :lol: :lol: :lol: Te a kelkapotytatol nem fujodsz fel? :shock: nem csinal szeleket :oops: :lol: :? Nevekhez nem tok hozzaszolni de kozosen kell megtalalni szrintem a megelelot vgy megkell fuzni ot :wink: Majd megy hozzad is valaki :) De elobb utobb meglessz a legjobb tarsasagod a bebi :D Sogorno teren hat nem tom...bar nekunk tod van a bejarono aki jon minden kedden de wazze azert a tobbi napon en tartom rendbe a lakast :roll: pedig ulhetnek a valagamon en is :? Hat tod kinek a pap kinek a papne :? Hat hagyjuk a vedonoket...meg minden fele szervezt van sztorim csak nem akarom ide beirni :? Uncsitesom azaz a keresztfiam akit nyaron hurcolasztunk uge velencei to-tol kezdve strandokra...most korhazban fekszik csavarokkal a lababan mert az apja ugy ledobta az ayra,hogy eltort a laba :( En tok mashol is rotyizni de nem ugy,hogy kint sorakoznak a wc-re :twisted: Bablevest :shock: en is en is :P En a kovi ubit nem szeretem :roll: a csemeget anna inkabb nekem meg az van mindig itthon 8) Szorulasom nekem is voltb :roll: 5.nap sikerult vegre csutortokon alkotnom...na meg aztan tegnap :?

Csucsu
Remelem jobban vgy...nem jottel tegnap mar :(

Kitty
:?: :idea:

Kata
zugolvaso 8) irjal neha :lol:

Melaszka
Te is :)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridget: Igen ez a köhögés lefáraszt. Már szakadozik néha de még nem tökéletes. néha be is pisilek annyira köhögök. Tiszta ciki.
Pedig szedek köhögés csillapitót is.
Az jó lesz ha talizunk:)
Ha hétvégén nyerek a lottón azt mondta a férjem elvisz Japánba és akkor majd meglátogatlak. De ahoz nyerni kell. Ez úgy jött amúgy , hogy nézett nyári nyaralásokat. És az egyik utazási irodánál volt Japán körút. AZ ára 900.000Ft volt 11 nap.

Kép
csucsu05

Csucsu
Annyira kohogsz? :shock: Az nem normalis :roll: :? Nekem ne is mond emlexel majdnem 1hetig kohogtem :twisted: Ha nem mulik el menj el aze hetfon dokihoz mert ez nem jatek :roll:

Okes megbeszeltuk 8) Nyertek es jottok :wink: Na de nem kell japan korutat venni csak megveszitek a jegyet aztan kijottok 8) szerintem 900ezernel az olcsobb az egy szemelyre szolt amugy? :roll: ne habozz ha nyertek csak csorogj ott van iwiw-en is a szamom 8) :lol: :lol: :lol: Es jobbulast!!!!!kiscsaj hogy van?O nem beteg? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Bridg!
Nem én tartottam az előadást, csak a központból el kellett hoznom a projektort.
Tavaly indult egy BOSS nevű csapat, ők mesélték el a tapasztalataikat. MAjd három órás volt.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Jaaaah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ma azt hittem te voltal :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?