Új privát üzeneted érkezett!

Pingi,
viszont a nagy tepsinyi galuskából még szülés utánra is lesz :)
Én kb. 1600-ért vettem a 26 cm-s tortaformát, amiben van egy kuglófbetét is, szóval sztm megéri beruházni!

emese1979
 
 


Szent Imréseknek üzenem, hogy a Kismama magazinban erről a kórházról is van most cikk a a kórházsorozatos rovatban!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Aranygaluska: én se formában sütöm, hanem tepsiben. Még sose gondolkoztam el rajta, hogy mennyit is kéne és hova. A recept szerinti mennyiséget megcsináltam, aztán belezsúfoltam valahogy a tepsibe. Nem a formája a lényeg nekem. :lol:

Bimbóvédő: nálam volt a kórházban, mert a szülésznőm azt mondta, vegyek. Vettem. Kellett is. Amúgy ha meg lehet úszni, nem használnám, mert tényleg nem ugyanolyan a technika vele szopizni, mint simán. Tüci nem is tanult meg szopizni sima ciciből, csak nagyon későn, kb. 7-8 hós korára. ÉN most is viszek azért, mert a cicim ugyebár nem változottt... Bár remélem, Csongor esetleg ügyesebb lesz, vagy kompatibilisebbek leszünk egymásnak.

Szofi: talizzunk akkor a 7-es busz megállójában, ami a város felé megy.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Adraci: ja, még neked akartam írni, hogy ha szerencséd van, szopi alatt sem jön meg. Nekem csak akkor jött meg, mikor abbahagytuk a szopit és az Tüci 15 hós korában volt. Szóval ha a terhességet is hozzászámítjuk, gyakorlatilag 2 évig nem menstruáltam. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese: még valami a bimbóvédőhöz. Nekem azt tanácsolták, hogy csak azért, hogy ne sebesedjen ki a bimbó, ne használjam, mert minél hamarabb hozzászokik a mellbimbó a szopihoz, annál jobb és viszont befolyásolhatja a szopási technikát. A lényeg, hogy én amíg csak tehetem, nem használok bimbóvédőt, kizárólag csak ha másképp nem tudok szoptatni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Na anyakönyvi kivonat kipipálva!

Susycat!
Hát em semi ez a cukros mizéria...Nekem mondjuk nem nézték meg ott rögtön h az éhgyomri cukrom mennyi volt,kapásból adták a lötyit...Akkor szerencse h nem hánytam ki...én is azon parázok h nehogy rossz legyen és akkor megint kelljen menni....én is az éhezést nem viseltem vmi jól....

Megyek is eszek vmit :lol:

annus11
 
 


Jaja, nekem is sebes volt, meg vérzett a kórházban, de pár nap alatt meggyógyult.
Ha úgy adódik, hogy kell, akkor hamar be lehet azt szerezni.
pumuklii
 
 


Én is akkor használom csak, ha muszáj... Mert ráadásul hiába a nagyon jó minőség, mégis lassabban is megy a szopizás a 3 lukon, szóval ha nincs nagyon nagy gond, mindenkinek nagyobb öröm a bimbóvédő nélkül! :)

De mivel már van, hát nem hagyom itthon. :) Ha megtalálom...
Vendég
 


Pingi: köszi a tippet a kórházról, épp ma hozta meg a postás a Kismamámat! :)

Ott figyel benne a főprof. fotója, hát nem semmi egy manus...
Mondta a dokim, hogy ne hagyjam majd magam a műtét előtt, mert akadékoskodni fog, hogy miért akarok császárt??? Mintha az olyan szupi lenne! Hát igaza lett, kérdezősködött is, de én kivágtam magam! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Annus! Ügyi vagy a házasságival... Mi megpróbáljuk holnap vhogy megszerezni, sztem apát küldjük... Hadd intézzen ő is vmit! Különben is, már tegnap szóltam neki, hogyha tudja, hozza el, erre mondta, hogy de van nekünk. Mondtam, Samunál is kellett. Mire ő, ne mondjam már, ezt a butaságot! Megvan az eredeti, minek rohangáltam. Mondtam, 300 napnál nem régebbi kell. Hát, kiakadt... :) De szépen elmegy érte sztem holnap. :)
Vendég
 


Azt tudtátok lányok, hogyha abba a kerületben van a kórházad ahol anno a házasság is volt, akkor nem kérnek be külön házasságit?? Remélem jó az infó, de nálunk a XI-ben így van, tehát a Szent Imrében! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Én már nem tudom követni... Bencusbabus, neked miért lesz császár? Nem a prof. megbízott kéme vagyok... :)

Susycat! Sajnálom a sikertelen vérvételt... Talán nem lehetne mégis enned vmit? Mondjuk 2 órával a vérvétel előtt vagy ilyesmi... Akkor legalább nem egy teljes éjszaka van mögötted... :?: Lehet, butaság... Csak olyan szép elméletnek tűnik... :)
Vendég
 


Ó, Bencusbabus, akkor nekem ezért lenne jó a Margitben szülni... De az orvosom nem ott praktizál... Ez van...
Vendég
 


Dóri: azért lesz harmadjára is császár, mert legelőször Dorkám feje elakadt, hiába vajúdtam vele 16 órán át... aztán Bazsikámnál már betervezett császár volt 1,5 éve, nem akartuk még egyszer a rizikót!! A 3. meg evidens, hogy csakis császár!!! Elég volt az elsőnél szegény lányom szilvakék fejét nézni 5 percig, mivel addig nem tudták magához téríteni... Na, de nem riogatok senkit, és az különben is még a Jahn Ferenc kórházban volt idestova 9 éve!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Szegény Dóri, sajnálom, hogy pont nem stimmel a kerület... :(

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok!

Emese, köszönöm a recepteket! :)

Susycat, még olvasni is borzasztó volt. :(

Hoztam egy linket, segítségül a mamakelengye összeállításához. Persze van benne olyan, amit nem kell készpénznek venni, de talán kiindulásnak jó lesz:
http://www.kismama.hu/babavaras/mit_vig ... etre/1734/

Lányok, 3 óra óta fentvagyok :( Már napok óta hajnalban felébredek és egyszerüen nem tudok visszaaludni. Napközben persze dög fáradt vagyok, de aludni ilyenkor sem tudok a kicsikkel. Ma jógáztam, ez kicsit feldobott, de úgy érzem már lelkileg is megvisel ez a sorozatos nemalvás. :( Nektek nincs ilyen panaszotok? Mit lehet tenni vajon? Tinu, te nem tudsz valamit ajánlani?

Még egy linket hoztam. Talán emlékeztek, hogy kompressziós harisnyát kerestema csúnya visszereim miatt. Végre találtam egy helyet, ahol a Brendonhoz képest féláron (1.950.-Ft-ért) lehet vásárolni, sőt, akinek még gyengébb kell akciósan 700.- Ft körül lehet rendelni. Van még Triumph szopis melltartó, bugyi, szett, hálóruha, stb., érdemes körülnézni szerintem.
Én tegnapelőtt rendeltem, még aznap el is utaltam az árát (ezért szállítási ktsg-et sem kellett fizetnem) és már tegnap meg is érkezett a harisnya.

A link: www.harisnyadiszkont.hu

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Nem tudtam teljesen visszaolvasni, rohanok, 6-ra el kell készülnünk, mert jön haza Apa és indulunk vásárolni. Auchanba megyünk, úgyhogy megnézem a Baba heteket, remélem tart még.
Aranygaluska készen, elég időigényes, bár tényleg nem nehéz. Szerintem kicsit jobban össze kellett volna dolgoznom a tésztáját, egyébként finom. Láttam már raktatok fel receptet, ha valakit még érdekel én is felrakom, csak szóljatok. Én is kipróbálok majd többfélét is.
Örülök, hogy mindenkit elkapott az aranygaluska láz. :lol: Ha csinált még valaki feltétlen írja meg milyen lett!
Ma még jövök, ha másért nem, hát olvasni!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Susycat,
sajnálom a cukorterhelést.reméljük legközelebb sikerül.

Nekem már megvolt a wellness.Még decemberben elmentünk egy termál fürdőbe.isteni volt.utána meg Grácban voltunk, szóval picurka már külföldön is járt :)
Ma meg kapott kismamuszkát a barátnőmtől.el se hiszem hogy ekkorka kis lábikója lesz.Párom a lábához mérte :lol: jót nevettünk.

Aranygaluska.Hmüüü.Én csak simán vanília pudingot főzök hozá,kicsit hígabbra csinálom és kész.Nem szoktam sokat vacakolni vele.Tésztát gyúrni imádok szóval azzal nincs gond.Én kiszoktam szaggatni pogácsaszaggatóval, de elég szorosan rakom a tepsibe őket.Így amikor megsül könnyebb szétszedni.

KépKép
harhaj
 
 


A szent Imrés prof tényleg akadékoskodik a császárral, farfekvéses babákat sem akar engedni császárra. Meg az sem érdekli, ha előtte már volt 2 császár ás esetleg nem telt el a 3 év. határozottnak kell lenni, mert nagyon rámegy a statisztikára! Szobatársamnál végigéltem ezt.

Holnap talizunk Anitával és Esztóval, már várom! Ha valaki esetleg jár még Gödöllőn, fél 3-kor találkozunk a Tescoban, várjuk!!!!

Susycat, ez gáz!!! Ilyenkor nem lehetne a másik módszert (tej, zsömle) alkalmazni?
Vendég
 


Sziasztok!

Évi
Ne izgulj, hogy nem alszol eleget. Jobb, ha hozzászoksz ez egyre rosszabb lesz. Próbálj meg napközben kicsit ledőlni, ha teheted. Én annó Marcival már csak ülve tudtam aludni, mert fekve nem volt kényelmes, folyton felébredtem(pisilni, hányni, enni, stb.)

Kép
Kép
incike
 
 


Evimama, nekem az uccsó 2 hónapban volt ilyen, de általában 4-5 között vissza tudtam aludni. Állítólag lelki oka van, félelem valamitől, pl szüléstől, anyagiaktól, stb. Tudom, hogy neked már sok gyerkőcöd van, de nem lehet, hogy tudta alatt nagyon félsz valamitől?
Vendég
 


tudta = tudat
Vendég
 


Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én mióta tudom, hogy babó lesz, azóta ha valami extra dolgot veszek akkor azt mindíg a picinek veszem.Magamnak eddig csak egy harisnyát vettem, hogy ne fagyjon le a lábam, de Gáborkának már rengeteg cuccot vettünk.
Nálunk valahogy úgy kezeli a család a picit, hogy nem igazán veszik tudomásul hogy ő is van.na hát ezt megfogalmaztam :lol: Pl.Az egyik leendő dédi azt mondta hogy ő venne nekünk gyűrűket hogy házasodjunk össze.Mondtam neki hogy most van fontosabb is és a baba most a legfontosabb nem pedig a házasság.és ha annyira adni szeretne nekünk valamit akkor vegyen egy rugit vagy valami kis apróságot a kicsinek.erre nem nagyon szólt semmit.Ez engem nagyon bánt, mert a családban sokan így állnak hozzá a dolgokhoz.Padig ha náluk lenne gyerek akkor szerintem ők se örülnének neki ha emberszámba se vennék a gyereküket, ha átnéznének rajta.remélem ha megszületik akkor ez meg fog változni.

KépKép
harhaj
 
 


Évi
Mekkora a korkülömbség a gerekeid között?

Kép
Kép
incike
 
 


Harhaj, nekem a saját anyósom nem vett tudomást Gyöngyről amikor még terhes voltam vele. És most is ilyen, Iringó nem is létezik. Amikor telefonban megkérdezi, hogy hogy van a kislány, akkor mindig visszakérdezek, hogy melyik??? Hát, Gyöngyvirág. Mondom, Gyöngyvirág is jól van és ha esetleg érdekli, akkor Iringó is jól van! :-) Ezt már kétszer eljátszottuk, de nem tanul! :-)
Vendég
 


Harhaj
Én az ilyeneken eléggé ki szoktam akadni, de nem gondolkodik mindenki egyformán a babavárásról. Nálunk eddig anyuékon meg sógornőméken(kedvesebbik) kívűl senki nem gondolt a babára. Mi viszont már elég sokmindent vettünk(utazóágy, rövidujjú rugik nyárra, stb.) Ne idegesítsd ezen magad, megfognak válltozni, ha meglesz Gáborka.

Kép
Kép
incike
 
 


Annyira kedvet kaptam hogy, holnap én is csinálok aranygaluskát. :D
Na ilyen nekem is van hogy meg kérdik a rokonok, barátok picur hogy van?!Én meg egyből a kis pocaklakóra gondolok de ők persze nem is ő róla kérdeztek. :) Ez van mások nem fogják fel, bár nem is értem miért, hiszen már ő is egy kis személy.

Nálam is az útolsó 2 hónapban volt ez hogy 3-4 óráig nem birtam volna el aludni, és már most is ha alszom nap közben akkor már éjjel csak forgólodok.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Köszi csajok!
Remélem tényleg változik majd a helyzet ha megszületik mert egyenlőre levegőként kezelik szegénykémet pedig már elég erőteljesen tudtunkra adta hogy ő igenis van.Láthatóan rúgdos mindíg és mindenkor :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok lányok!
Minden nap olvaslak titeket, csak mostanában kicsit "depi" vagyok. Mindenen felhúzom magam, aztán meg sírva fakadok!
Tudom, tudom ezek a fránya hormonok. :oops:

Majd csak jobb lesz ha kisüt a nap!?!

Tegnap voltunk dokinál. Minden ok! Méhszáj teljesen zárt, súly, vérnyomás rendben. Meghallgattuk a kislányunk szívhangját is. Olyan jó volt hallani! :D
Hétfőn védőnő, pénteken (6-án) 4D ultrahang! Végre láthatom is a kis drágámat!
Fog valaki közületek a Bajcsyban szülni?

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Az szomorú, ha nem érdekel vkit egy kis érkezőben lévő manó. De nem biztos, hogy nem érdekli a dédit, csak úgy gondolkozik, hogy jobb lenne a babónak, ha egy (papíron is) családba születne. Nem lehet, hogy csak jószándékú a felvetése? Nem kell vele egyet értenetek, de én úgy látom (és azzal a megjegyzéssel, hogy persze nem ismerem a helyzetet meg a szerplő embereket...) innen kívülről, hogy az általa vélt legjobbat szeretné a picinek.
Vendég
 


Eve! Szegény, jó fáradt lehetsz akkor... Nekem a párom nem tud visszaaludni, ha felébred éjjel, sosem értem, az hogy lehet... Ha fáradt vagyok, bármikor tudok aludni... Drukkolok, hogy sikerüljön vhogyan kipihenned magad!
Vendég
 


Marcsi, jó hogy jöttél! Biztosan az idő is bezavar... AZért nem túl szívmelengető folyton esőt nézegetni... Pláne benne menni vhova...

Böbi! Jó találkát!
Vendég
 


Sziasztok!
Csak bejelentkezni jöttem. Bejöttem a kórházba reggel, mert nagyon sokat keményedett a pocim az éjjel. MMost a férjem behozta a laptopom, csak nincs net csak amikor ő is itt van. A héten biztos bent leszek, remélem hétfőn már hazamehetek.
Puszi Mindenkinek!
Vanni
vanni
 
 


Zdori,
az a helyzet hogy én tudom hogy csak jót akar és én is úgy gondolom hogy a házasság nem csak egy papír a sok közül.Mi is szeretnénk összeházasodni, sőt már féléve el is jegyeztük egymást, szóban.Megbeszéltük hogy gyűjtögetünk esküvőre hogy olyan legyen az a nap amilyet mi szeretnénk.De jött a baba és ez változtatott a sorrenden.Engem csak az zavar, hogy mikor felemlegettem dédinek a dolgot hogy most a kicsi számunkra az első, nem szólt semmit.Azt se hogy megérti és azt se hogy nem ért velünk egyet.
A másik leendő dédi még rosszabb az se kérdezi hogy él-e, hal-e.De úgy vagyok vele, hogy a lehetőségekhez mérten mindent meg tudunk neki adni és nem érdekel ki mit hoz vagy ad neki mi megadjuk amit tudunk.

Kérdezgették hogy nem csináltatunk-e 4D ultrahangot.Mondtam hogy most a legfontosabbakra költünk mert ennyit engedhetünk meg magunknak.Senki se mondta volna hogy akkor felesbe beszállna vagy valami.pedig tudják hogy csak a legfontosabb dolgokra tudunk költeni.
Na mindegy.Csak kicsit bánt a dolog, ennyi.

KépKép
harhaj
 
 


Szia Vanni!
Ott legalább jó kezekben vagy! Vigyáznak rátok!
Szorítok neked, hogy minél előbb haza mehess!
Jelentkezz, ha tudsz!

Puszi

MARCSI

Kép

Kép
marcsi68
 
 


Harhaj,
azért ne haragudj a dédikre. Nekik fura, hogy előbb gyerek, aztán házasság, nekik is biztosan emésztgetni kell ezt a felállást. Ők nem így nőttek fel.
Simán el tudtam volna képzelni az én nagymamámtól is, hogy az összespórolt pénzéből venne gyűrűt, csak házasodjunk már össze :-)
pumuklii
 
 


Pumukli,
köszi.Nem haragszok én mert tudom hogy jót akar.Amennyire telik tőle segít nekünk és nekem ez is bőven elég.

Én most azon vagyok kiakadva hogy az egyik ismerősöm februárban fog szülni és mikor megtudta a barátja hogy gyerek lesz szépen ott hagyta.ezeket a dolgokat sosem tudtam kezelni.És mondja nekem hogy mit szólok.Hát erre mit szóljak?

KépKép
harhaj
 
 


Harhaj, remélem, nem bántottalak meg... Nem akartam... És én sem tudom, mit lehet erre a helyzetre mondani... Olyan felelőtlenek tudnak lenni bizonyos férfiak... Mégiscsak az ő gyermeke! Rettentően sajnálom. :(

Vanni! Kívánom, hogy vmi jó süljön ki ebből a kórházasdiból! Erőt, kitartást, és pocinyugalmat!
Vendég
 


Hát tudod én egyiknek se a pártját nem fogom se pedig mellettük nem vagyok.
Őszintén szólva kettőn múlik a vásár.tudom mert nálunk sem volt tervben a pici, de mindeketten hosszútávra tervezünk azóta hogy megimertük egymást és nem az aggodalom önött el minket mikor megtudtuk a hírt hanem a boldogság.a párom pedig úgy fogja fel a gyermekáldást hogy ennél szebben nem lehet két ember kapcsolatát "megkoronázni".

KépKép
harhaj
 
 


Aztán embere válogatja, de nem tudom hogy tud valaki hátat fordítani a saját vérének.

KépKép
harhaj
 
 


Éva

A harisnyás linket köszönöm!
Nekem nagyon fontos.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Vanni,
jelentkezz, mikor tudsz, és kitartás! A babóka biztos nagyon jó kezekben van!

Harhaj,
én is úgy gondolom, mint Pumukli - ők még egy telejsen más világban, más értékrend szerint nőttek fel. Amikor meglátják majd Gáborkát, biztos megenyhülnek!

Hogyan sikerültek az aranygaluskák?

Marcsi,
biztos ez az időjárás is sokat ront az emberek hangulatán, holnapra már mondtak napsütést :)

Reny,
reméljük tart még az akció az Auchanban, én holnap akarok kiugrani ebédidőben :shock:

Evamama,
én egyelőre jól alszom. Régebben néha beszedtem altatót, mikor nagyon nem tudtam aludni. Nem jut eszembe a neve, de hátha vki ismeri. Caak gyógynövények vannak benne (terhesség alatt nem tudom, lehet-e szedni), a DM-ben is lehet kapni, kerek fehér kis fémdobozkában van, zöld betűkkel van rá írva, és vmi dr wörischer vagy wörhofer vagy vmi ilyesmi. De esetleg lefekvés előtt próbálj valammi nyugtató teát inni, a gyógyszertárban biztos tud ajánlani vmit a gyógyzserész. Ált. én jó alvó vagyok, amikor nem áll le az agyam, hanem pörög tovább, akkor nem tudok aludni.

emese1979
 
 


Evamama,
megtaláltam:
http://bionatura.hu/naturpatika/gyogyha ... letta_60db

Ha lehet terhesség alatt szedni, egy próbát megér, nekem nagyon bevált! (mondjuk ritkán szedtem csak).

A harisnyadiszkont.hu-ról egyik kolleganőm rendelt már, nagyon meg volt elégedve velük!

emese1979
 
 


Sziasztok!

Pumukli: picihencso@freemail.hu az e-mail címem! Jónak tűnik az a recept amit belinkeltél! Az élesztőt tjben felkell futtatni vagy bele kell morzsolni mert azt nem írja :(

Látom ma mindenki kedvet kapott az aranygaluskára sajnos nekem valamilyen más öntetet kell kitalálni mert a Kis Hercegnőm egy életre megutáltatta velem a vanillia sodót, pudingot olyan szinten hogy ha már rá gondolok is rosszul vagyok tőle! Van valakinek ötlete mit lehet még rá tenni a vanillia sodón kívül?

Én most hétvégén kakaóscsigát akarok csinálni! Remélem sikerülni fog!

Tinu Tüci jobban van már? Fáj még szegénykémnek a kis füle?

Vanni: Legalább tényleg jó kezekben vagy/vagytok! Szívem szerint én is inkább befeküdnék mert így tök para az egész! Félek nagyon mindentől! Minden jót kívánok neked! Remélem tudnak valamit kezdeni ezekkel a keményedésekkel! Mihamarabb jelentkezz!

Harhaj: Az én mamám sem érdeklődik a pici felől sőt inkább állandóan rosszakat mondd meg riogat Domika miatt és nem fogja fel hogy én is nagyon félek még ő is ba....ogat most meg a legkisebb lánya is várandós(a kedvencke az egész családban) és most tőle van elszállva de engem nem érdekel de nekem is nagyon rosszul esik nem magam miatt hanem a Pici Lánykám miatt! :( De ez van próbálok ritkábban menni meg nem érdekelni csak az a baj hogy a Fia meg a középső lányának(keresztanyukám) a lányai nagyon szeretnek és mindig hívnak és így nagymamámat is kénytelen vagyok elviselni! Az ismerősödett meg nagyon sajnálom! Szegénykém át tudom érezni teljes mértékben a helyzetét! Sok erőt és kitartást kívánok neki szerencsére nem sokára megérkezik neki a baba és majd ő sok erőt ad majd neki!

Apasági nyilatkozatot szerintetek már most kikérjem vagy ráér még mert ha most kikérem márciusba is ki kell meg áprilisba is de ugye akár mi megtörténhet ne adja a drága jó ég! Csak hát ilyenekre is kell gondolni!

Most megyek kicsit fáradt vagyok mindenkinek további szép estét kívánok! Jó Éjt! Legyen szép Álmotok!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Emese

Bimbóvédő
Nekem kellett, ha nem használtam volna, akkor Apor nem lett volna anyatejes baba 1 éves koráig. Nem volt hajlandó szopni, 2 hétig egész nap fejtem a tejet és adtam neki cumisüvegből. Majd a védőnőm mondta ezt nem lehet energiával bírni, javasolta vegyek bimbóvédőt. Apor azóta szopik.

Éva
A Brendonban én 4200 -ért látom, de ez kismama harisnya. A harisnyadiszkonton nem találok kismamáknak valót. Te találtál?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én nem eszem édességet 2 napja a visszereim miatt. Nem hízhatok semmit már. :( Nem is híztam sokat, csak ugye a visszerek miatt nem mindegy hány kiló vagyok.
Úgyhogy nekem nincs kakaóscsiga, sem aranygaluska, mindkettőt imádom.

Vanni
Minden rendben lesz, meglátod. magnézium infúziókat kapsz?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Vanni
Remélem minden rendben lesz veled, veletek. Csuriban van a kezem , hogy minden rendben legyen.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


A fiam nem hajlandó aludni. Én meg hulla vagyok. :cry:

Kép
Kép
incike
 
 


Emese! Aranygaluska fini. :D Auchan akció még tart, bár én őszintén szólva nem találtam semmit.ó Azért nézd meg, hátha szerencsésebb leszel.

Vanni!Pihenj sokat, remélhetőleg az infúziók után már nem lesznek ilyen problémák.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Én is imádom az aranygaluskát, de most kitaláltam, hogy brióst fogok sütni. A manó jobban szereti lekvárral vagy vajasan a lényeg, hogy legyen mellé kakaó.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: