Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
én akkora selejtezésben vagyok :roll: Párom látná mennyi minden repül, azt hiszem kivenne szabit, hogy felügyelhessen közben :lol:

Bumi,
nagyon izgulok érted. Szinte mintha a saját eredményeinkre várnék.

i.kata
 
 


Dita,
megint megmenekültél a laptetőtől :lol:
Aki esetleg szerett volna laptetőre kerülni, attól meg bocsi, nem direkt volt. :roll:

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Nálunk is szakad az eső és nagyon hülye idő van. Alig bírtam felkelni.

Linácska!
Nem beágyazódásos vérzés volt, mert azóta hála Istennek rendesen megjött. Bár először a doki is arra gyanakodott. Most úgy döntöttem, a legelső napot, az egy pötyit nem számítom, csak a második naptól számítom a napokat, az már nagyjából elmegy mensinek. Most viszont zúdul és a hasam is fájdogál. Én állítom, hogy megint az aviva segített. Tegnap reggel tornáztam, estére gyönyörűen megjött. Holott napokig küszködtem előtte. Nem tudom egyébként mással magyarázni. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Kata, nehogy kidobd a férjed cuccait!:O)

Linácska, a T-HOME-sok nem jelentkeztek, a 30 nap majdnem letelt. Ilyenkor mi van? Ma vagy bemegyek az ügyfélszolgálatra, vagy felhívom őket. Most már elfogyott a türelmem. A Rubicom küldött levelet, hogy a Viasat3-at is elveszi, tehát már semmi jó csatorna nem lesz. A T-HOME meg tojik felszerelni a parabolát. Tök jó, két szék között a padlóra esni.... :?
Vendég
 


Katuskám!
Én szeretem a laptetőt, de NEKED megbocsájtok!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Örülök, hogy megjött rendesen, szóval most már hajrá új hónap :P

Kata

Persze, a vezetéknevem Puskás, így már menni fog szerintem :wink:

Twist

Nekem egész múlt héten fájdogált a hasam, nem állandóan, inkább, ha mozdultam egyet... Az utrótól én nem lettem álmosabb

Kép
pusiandi
 
 


Viki mami, Kata,

1 óra tájékán hívott a párom, hogy ne várjam kajával, feküdjek le aludni. Mire én mondtam, hogy nagyon éhes vagyok, mivel egész este itt ültem a jó illatokban. Erre bevallotta, hogy ő is nagyon éhes, úgyhogy megsütöttem a krumplit is és mikor hazaért vacsi-regeliztünk. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

én is szoktam selejtezni, és én is egyedül szeretem csinálni :wink: :lol: A párom még a fél pár 20 éves lyukas zoknijához is kötődik...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!

Ti aztán tudtok élni, szó se róla!!! :lol:

Az én férjem is ragaszkodik a dolgaihoz, néha az őrületbe kerget. Minden szekrényünk lim-lomokal van tele. A jó cuccoknak meg nem marad hely. A múltkor egy lyukas pólóját kiszanáltam, elhasználtam portörlő rongynak, erre kikerekedett szemekkel nézett, hogy miért vagyok ilyen "pazarló". :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bumi!

Nagyon szorítok, hogy jó híreket kapjatok!!!

Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Az én férjem szerencsére nem ilyen ragaszkodó típus.... :D

Csajok, itt szerencsére hétágra süt a nap, ránk is fér, tegnap egész nap és éjszaka esett.

Reggel meg akkora szél fúj (mondjuk még most is), hogy teljes leizzadtam, mire bekerekeztem a melóhelyre :?

Bumi

Naaaaaaaaaa???????????

Kép
pusiandi
 
 


Twist,
a 30 nap onnan számít, hogy aláírva visszaküldted a szerződést, és az vissza is érkezett a telekomhoz. Így járt le a 30 nap?
Amúgy amíg nincs eszköz, addig bármit is csinálsz, hiába a 30 nap, nem tudnak mit csinálni. Az eszközt pedig ugye nem mi gyártjuk. Elvileg lehet kötbért kérni, de ha tájékoztattak a késésről, akkor azt sem. Na meg le kell adóznod.

Lányok,
köszi az érdeklődést. Lili este kapott egy lázkúpot, semmi baja nem volt éjszaka. Nálunk általában az antibiotikum csodákat művel, már egy adag is. Reggel még volt pici hőemelkedés. Köhögni, tüsszögni továbbra sem köhög, tüsszög, pisi eredményért nemsokára telefonálok, ha ott sincs semmi, akkor tényleg csak az ujjacskája miatt volt.

Bumi,
elmúlt 10 óra, mi újság???

Monic,
hajnal 2-kor vacsi??? Hogy bírtad addig?

Nálunk ma rakott krumpli lesz. Egyedül a krumpli az, amiből talán meg bírok annyit enni, amennyiben benne van az 50g ch.
Amúgy nekem minden nap jön hírlevélben a napi menüajánló, néha tök jó dolgok vannak benne. www.mindmegette.hu

Képzeljétek, kibontottam a várandós csomagot, amit a védőnő adott (nem az, amit át lehet venni a boltokban...), szóval képzeljétek mi volt benne: egy mellápoló krém minta (ok), egy anyák lapja válogatás (ok), egy várandós könyv, amiben a kupon is van (ok), ÉÉÉÉS, egy Rigips, csináld magad katalógus, hogy kell gipszkartonozni c. tök vastag valami. Na ez most apának szól, hogy ő sem unatkozzon, vagy mi a túrónak? Vagy kismama torna helyett gipszkartonozni kell, hogy meglegyen a kellő mozgás?

Na meg vettem egy Anyák lapját, egy cumi volt hozzá ajándékba. Fehér vagy rózsaszín. Mondtam Lilinek, hogy vegyünk egyet, és Pöttyé lesz a cumi. Én fehéret akartam, de ragaszkodott Lili a rózsaszínhez. Mondtam, hogy egy kisfiú tök hülyén néz ki rózsaszín cumiban. Majdnem sírt, hogy de kislány, és nem lesz kisfiú, mert az az apukák pocakjában van. Lányok, én annyira remélem, hogy Pötty lány, már csak Lili miatt is, főleg miatta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Andi,
magvagy :lol:

Jó, igaz hogy én felhalmozom a lakberendezési újságokat, katalógusokat, de azokat elő is szoktam venni, ha keresek valamit. Párom eltesz minden National Geographicot, Geo-t, Földgömböt... szóval az ilyen természettudományos újságjait. De még egyszer sem vette elő őket. A legjobb, amikor közlöm, hogy dobja ki őket, bele is egyezik, leviszi a kukához. Na de hétvégén mik kerülnek elő anyóséknál a csomagtartóból??? Hát persze hogy az újságok :lol: Ilyenkor anyósom is fogja a fejét és szerintem ő ki szokta dobni :lol:
Akkor nem mindegy melyik szeméddombon kezdik el a bomlást?

i.kata
 
 


Linácska,
lehet enni burgonyát a CH diéta mellett? Mondjuk most nézem, hogy ebédnek pont elég lenne, amennyi CH van benne. Eddig azt nem ettem, és szívesen ennék. :roll:

i.kata
 
 


Kata,
20 deka nyers krumpliban van 40 g Ch, nekem 50g-ot lehet enni. Ha főzöd, akkor az tökéletes, sütve sem olyan gáz, de pürét nem szabad belőle csinálni, mert ugyan 40 g Ch marad benne, de megváltozik a szerkezete, roncsolódnak a sejtfalak, és nagyon gyorsan fog felszívódni.
Amúgy neked nézték, hogy rossz-e a cukoreredményed? Mert ha nem rossz, szerintem kár erre diétáznod, nehogy kevés legyen a szervezetednek, és mindenféle más gondot okozzon.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata, minek diétázol, nagyon keserves tud lenni. Nekem annak idején a krumplira azt mondták ehetjük úgy ahogy a Linácska leirta, de soha ne cukor profil napján mert emeli a cukrot.


Moncsi, nálunk is már nincsenek R betüs napok a héten, Oroszlán kibérelte magának a kuckót és apa csak őt látja benne. :cry: Azért tudtok élni, én is úgy imádok éjjel enni. Már alig várom hogy ha Oroszlán megszületik bepótoljam.


Linácska, örülök,hogy Lili jobban van.



Megyek csajok főzöcskélni bolognai spagetti lesz, de előtte krumplifőzit eszem, du szülésfelkészitő a Sotén gondolom már Némókával nem találkozom ott.

Kép
pgsuska
 
 


Linácska, Zsuzska,
nekemk kicsit magas az IR-em, de legfőképp azért diétázom, mert sokat kellene fogynom. Ha majd megint kapok stimut, akkor képtelen vagyok. Olyankor csak hízni tudok. :roll:
Ha betartom a 160g CH-t, akkor biztos hogy kevesebbet eszem. Vagyis inkább mást eszem így.

i.kata
 
 


i.kata!

Bocs, csak most tudtam visszajönni az oldalra.
Tudod van egy főnököm, aki néha munkára kényszerít! :lol:
Nem is tudom, hogy lehet tenni ilyet az emberrel egy szabad országban! :lol: :lol:

Igen, azt mondják, hogy sokat mosolygok, bár ezt én egyáltalán nem veszem észre. Mondjuk a képek többsége akkor készült, amikor 4 év után újra találkoztam a tesommal, és minden percet ki akartam élvezni!

Bumiról van valakinek valami híre?

rodina74
 
 


Rodina,
4 évig nem találkoztatok a tesóddal? Gondolom akkor azért van az a sok tengerentúli kép, mert kint él?

i.kata
 
 


Linácska,

hát úgy bírtam ki a várakozást, hogy megeszegettem 1 tábla csokit :oops:
Örülök, hogy Lili jobban van, remélem tényleg csak az ujjacskája okozta a lázat.

Kata,

ha úgy érzed diétáznod kell akkor tedd azt. Ez a ch diéta amúgy nekem is szimpi nagyon, mert ehetsz és mégis fogysz.

Zsuzska,

kórházi csomagod össze van már rakva? Nekem 3 napja eléggé nyom alul a hasam, remélem nem a gyerkőc helyezkedik lefelé, úgy necces lenne még kibírni legalább 3 hetet. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ezt a diétát elkezdtem már 5-én, de nem tartottam akkor még be rendesen, ettől a héttől figyelek oda jobban és lement 4 kiló január 5. óta.

i.kata
 
 


Kata,

akkor ez nagyon jó diéta.
A testvérem is diétázik, ő teljesen ch mentes diétát csinál. Fogyott is már 7,5 kg-ot, de nekem nagyon drasztikusnak tűnik az egész.
Viszont annyira csinos, határozottan soványabbnak látszik, szoktam is neki mondani. :wink:
Szoktam neki ajánlani a 160 g-os diétát de még nem vevő rá. De szerintem nemsokára az lesz, mert előbb-utóbb belefárad a ch mentes életvitelbe :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ne is mondd az egy tábla csokit :cry:

Lili vizelete teljesen negatív, egyre valószínűbb, hogy az ujja miatt lázasodott be.

Boni,
akartam már kérdezni, hogy div-x-es filmet le tudtok játszani? Mert úgy van meg a teletabi, hogy CD-re van írva, nem DVD-re, és nem DVD formátumú, hanem Divx. Ha így nem jó, akkor átkonvertálja a férjem, csak azért kérdezem, hogy hogyan írjuk?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mintha valami kósza napsütés megcsillant volna, hirtelen olyan világos lett. Amúgy meg minden tiszta felhő, és itt is két napja esik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Monic,
az nagyon durva diéta. Én azt nem bírnám. Az nem a candida diéta?

i.kata
 
 


Monic,
és a tesód hogy bírja??? Teljesen Ch mentesen? Akkor mit eszik? Egy felnőtt napi kalóriabevételének elvileg 60%-a szénhidrát kellene, hogy legyen. Jó, gondolom nem a süti meg a csoki, de egészséges szénhidrátok.
Én pár hónapja kiakadtam, hogy a gyerekem gyakorlatilag csak szénhidrátot eszik. Rizs, krumpli, tészta, vajaskenyér, na jó, és paradicsom, de ennyi. Aztán megnyugtattak, hogy csak azért, mert egy ilyen pici gyerek még 80%-ban szénhidrátot eszik, és ez így van rendjén.

Na összerakom a rakott krumplimat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


i. kata!

Igen, ő már ott él kint 7 éve. :cry:
Sajnos ő nem tudott hazajönni, így mi uatztunk ki hozzá.
Sajnos csak 2x láttuk a 7 év alatt, mert hát ugye a repjegy meg minden azért nagyon drága, még akkor is ha náluk lakunk.
Ilyenkor megpróbáljuk elhalmozni minden félével. :wink:
De most május végén június elején jönnek haza kb. 2 hétre. :lol:
MOndtam neki, hogy addigra én már szeretnék babás lenni, hogy lássa a nagy pocimat! :lol:

rodina74
 
 


Bumiról egyébként még nincs hír?
Vagy csak én maradtam le?

rodina74
 
 


Rodina,
hűűű, az nagyon rossz lehet mindenkinek. De gondolom azért a net segítségével már gyakrabban látjátok egymást.
Akkor az a 2 hét, amíg itthon lesz, egy igazi szeretetbombával fog felérni :lol:
Bumiról még semmi hír, de már nagyon izgulok.

i.kata
 
 


i. kata!

Igen nagyon rossz, nekem is és a szüleimnek is. :cry:
Mi nagyon jó testvérek voltunk, mindig mindent megbeszéltünk - pedig 5 és fél év a különbség köztünk - és nagyon hiányzik.
Amikor találkozunk napokig csak fogdossuk a kezét.
Ne nem írok erről most többet, mert mindjárt sírok! Ezek a hülye hormonok! :(

rodina74
 
 


Rodina,
ok, megértelek.

i.kata
 
 


Viki mami,
nem tudsz véletlenül valamit Bumiról?

i.kata
 
 


Kata

Visszajelöltelek :D Tök szuperek a képek, az a rendszámtábla is tök jó ötlet volt :)

Megírnád priviben a többiek nevét, hogy jelölgethessek az iwiwen?

Már nagyon izgulok Bumi miatt :shock:

Rodina

Nekem a legjobb barátnőm van külföldöm és úgy bírjuk ki, hogy minden nap e-mailen "beszélgetünk", így kicsit olyan, mintha itthon lenne. Mondjuk ők évente kb. 2-3 x hazajönnek. Ez is rossz, de ha a tesóm lenne oda..... nem lehet nektek könnyű. Egyébként milyen országban van?

Lina

Örülök, hogy Lilinek nem a veséje betegeskedik, ez most nagyon jó hír, de hogy egy horzsolás ekkora lázat okozzon? :shock: Na de a lényeg, hogy jobban van.

Kép
pusiandi
 
 


Sziasztok!
Több, mint 2 órás próbálkozás után sikerült őket elérni, ééééééssss
mindhárman osztódnak! van 1 2 sejtes, meg 2 4 sejtes. Holnap délre kell mennem értük! remélem minden rendben lesz velük addig is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Pusiandi!

A nagy messzi Amerikában - Atlantában - él. MI is minden vasárnap beszélünk telefonon, és hétközben is párszor a skypon. Csak ez is nehézkes, mert ő 17 óráig dolgozik, mire hazaér este 18 óra van, nálunk pedig éppen akkor van éjfél. Minden szombaton suliba jár, mert orvosira akar menni. ( Már van egy kinti diplomája biológiából! Bocs, csak dicsekedni akartam vele! :lol: )

rodina74
 
 


3/4 10 óta folyamatosan csörgettem a Kaálit, de vagy foglalt volt, vagy egy hang azt mondta, hogy nem tudják fogadni a hívást. Ez így ment másfl órán át. Akkor felkerekedtünk és elindultunk a Kaáliba, hogy személyesen megérdeklődjük a dolgokat. Pont leparkoltunk, amikor végre felvették a telefont, és mondták a híreket.
:)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

Grrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaattttttttttula!
Na, majd nagyon szurkolunk! :lol:
Látod, milyen jó kis petéid vannak! :lol: :lol:

rodina74
 
 


Most indulok dolgozni, később majd jövök.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Timikém!
Nagy nagy gratula!!!!!! Ügyesek a gyerkőcök!
20150601134430
 
 


Helloooooooooooooooooooooooooooooo!

Nem hiányoztam senkinek? Hát ez borzalinóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!

Kiástam magam a munkából.

Méghogy Boni kel korán???? Én akkor már bútort cipeltem......

tegnap kitaláltam, hogy archiválok, pakolásztam is egy kicsit, találtam egy polcot felfurattam a férjemmel, erre kitalálta a főnök, hogy menjünk le a légópincébe és nézzünk körül ami bútor használható és jobb annál ami itt van cseréljük ki. Majd bef...tam a konyhaszekrény alatt, de becincáltuk. :!: :D

Találtam egy futópadot azon rohangáltam két bútor emelése közben! :lol:

Nem tudok reagálni az elmúlt 3 oldalra mert kihagy az agyhelyem, talán Bikfynéni jó eredményeire emlékszem amihez gratula.

És Twist az R azért van, mert ez egy vicc eredetileg. Az a lényege, hogy a feleség többször szeretne együtt lenni a férjével, és úgy egyeznek meg hogy a héten az R betűs napokon együtt lesznek a többin pihenhet az ember. Pénteken hazajön a férfi a munkából és látja hogy meztelenül várja őt a felesége az ágyban. Gyanús neki a dolog, így megkérdezi, hogy milyen nap is van, mire a feleség rávágja, hogy pRRRRRRRéntek! :wink: :lol:

Amúgy sajnos nálunk is sze da volt tegnap, mert apa elaludt a kádban! :shock: :roll:

dita75
 
 


Bumi

Huráááááááááááááááááá! :D :D

Látod, a végén igazunk lesz és hármas ikreitek lesznek! :lol:

Rodina

Hát, így tényleg elég nehézkes a kapcsolattartás.... :(

Kép
pusiandi
 
 


BUMI
tudtam, tudtam, tudtam, tudtam!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:lol:

dita75
 
 


Szia Dita

Micsoda egy munkahely ez, hogy bútort pakoltatnak Veled? Közben meg még futtatnak is? :wink:

Télleg, Te próbáltad már az Avivát? Lehet, hogy neked is beállítaná a ciklusodat és megjönne végre az a fránya piri, hogy haladhassatok Ti is tovább?

Szegény párod jó álmos lehetett, hogy elaludta kádban :lol: Vagy a kádatok túl kényelmes... :lol:

Kép
pusiandi
 
 


Mindjárt be kell húzzam a függönyt mert ez az áldott napocska kezd a monitoromra sütni.... :? Nem akaroooom, úgy örülök, hogy végre süt :(

Kép
pusiandi
 
 


Bumi,
ez szuper! Látod milyen ügyesek a kölkök?! :wink:

i.kata
 
 


Andi

Itt meg szakad az eső már 3 napja, ráadásul havas. Szétáztam mire megjöttünk a légóból, és nem láttam hová lépek, persze megtaláltam egy kisebb pocsétát! :lol:

Nekem a műtétem miatt nem jött még meg, tavaly is bekavart.... :roll:

dita75
 
 


Dita

Jól emlékszem, hogy jövő héten mész a dokidhoz? :oops:

Majd akkor ő biztosan orvosolja.....

Kép
pusiandi
 
 


Bumi,
ez igen. És 2-t, vagy mind a 3-at visszakapod?

Andi,
az a baj szerintem, hogy ebből a kis horzsolásból nem lett volna ekkora gond, csak Lili újabban a fél kezét a szájában hordja. Na és mint tudjuk az ember szája még a kutyájénál is rosszabb baciügyileg. Gondolom sikerült elfertőzni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lina

Látod, ez nem jutott eszembe :? Remélem hamar meggyógyul a királylány :P

Kép
pusiandi
 
 


Moncsi, kórházi csomag még nincs, doktorbácsi most megnyugtatott még nem szülünk a ctg alapján minden normálisnak tűnik, Oroszlánnak teccik bent, zárt méhszáj, azt mondta várat még magára. Igy hétvégére még nem rakom össze a csomagom, viszont most megy a gép és Oroszlán utsó két ágyneműjét mosom, holnap vasalom, és vége. Hétvégén felavatom a sterilizálót aztán jövöhéten a ctg után sztem pakolgatok. Az már a 37 hetedik hét. És ki tudja??? Az ördög nem alszik, és férjem erre szokta mondani, miért vannak itt ördögök?????? :wink: :wink: :wink: Egy biztosan, a pocakomban :wink: :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Bumi, gratula! Tudtam én is, hogy így lesz!:))) És mindhárom meg is fog tapadni, figyeld meg!
De jóóóóóóóóóó! Most annyira boldog lettem Bumi miatt!:)))))
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: