Új privát üzeneted érkezett!

Kép
azt hiszem egyértelmű kire hasonlít....
Kép
új felhasználó
Kép
fürdés előtt
Kép
kukucs
Kép
ájulat
bende
 
 


Jó reggelt!

Gégéé: mi leragasztottuk azokat a szekrényeket, fiókokat, amiket nem pakolhatott, mert vettünk szekrényzárat, olyan tapadókorongosat és kinyitotta mégis. :lol:
De azt az élvezetet, amikor véletlenül nem ragasztottuk vissza......

Mikor Dóri így sírt esténként rájöttünk, hogy túlfárad és nem tud elaludni.Ilyenkor befordítom a cici felé, szájába a cumi ( így nem tudja kiköpni) és ringatom+ mindig ugyanazt énekelem neki. Most már fél perc alatt megnyugszik tőle, az elején még tovább tartott.

A született feleségeket mindig csak videóról néztem, most mondtam apának, hogy hú nem kell majd felvenni, mert Dóri későn alszik el, hát erre nem bealszik a leány este 9-kor :lol: :lol: :lol:

Lara: köszi, gyógyulgatnak szépen. Az ablakból nézelődés nálunk is favorit.

Ma pizzát sütünk, mivel nincsen pizzafánk! Ezért nyúz a fiam folyton, meg a dédi, mert ilyenkor nekik is kell. :lol: Levesem maradt tegnapról, de holnap mit főzzek?
Na megyek dagasztok!
Vendég
 


Kép
engedjetek ki!!!!!
bende
 
 

 
 

pocsék idő van. tegnap a szemerkélő esőben még mentünk két órát, de lehet, hogy erre ma nem vállalkozom. ja elfelejtettem, hogy bőrgyógyászhoz is vissza kellett vinnem a nyanyót, meg az okmányirodába is el kellett mennem. Mindkét helyre kenguruban cipeltem, nem volt ellene kifogása, viszont nekem másnapra izomlázam lett. az okmányirodába még van egy körünk. :? jó dolog ez a kenguru, csak egyetlen gondom van, hogy ha ígí bemegyünk valahova, nem tudom levetkőztetni, mint a babakocsiban. szóval azt hiszem télen nem nyerő. de vajon tavasszal elbírom még?
bende
 
 


Bende: sajnálom a kutyátokat, mi a neve? A mienk is ugyanilyen, az előbb Levi szólt, hogy ott a Todi! Csak a mienk 3 éves. Anyósoméknál hagytuk, mikor idejöttünk, nem akartuk, hogy fellökje a dédiéket. Levi imádja! Most már van egy másik kutyi is mellette, sógornőmék rendezik őket.
Niki csodaszép, jól be tud ájulni ő is!
Vendég
 


Anyany!
megnéztem a brendonban az üléseket. Tényleg azt írják a britaxra is hogy dönthető a támlája és ez ugye jó 9-36 kilóig. Meg is örültem, hogy akkor mégis csak maradhatok az eredeti tervnél és jó lesz nekünk is. Aztán egy dolog mégis ellene szólt. A 9- 18kg-ig jó Römernek sokkal magasabb az oldalrésze csipőnél és lábnál. A britaxnál ez nagyon alacsony.
bende
 
 


Bende: szerintem elbírod! Nekem Levi 2 éves koráig cipeltette magát, akkor persze már nem kenguruban, csak a kezemben, meg a nyakamba vittem. :wink:
Vendég
 


Szia Mancsa!

Cudar névre hallgat a kutya úr. Niki is imádja, meglátja rögtön meg akarja simogatni és elkezd neki gagyogni. Kuty viszont féltékeny, de már barátkoznak. Múltkor Niki kezébe adtam egy kekszet, hogy kínálja meg vele a kutyát. Cudart ment is érte, próbálta nagyon finoman kivenni a kicsi ujjak közül a kekszet, de Niki nem eresztette. erre a kuty leült, adott egy csomó pacsit a lábamra én meg rábeszéltem a nyanyót, hogy eressze el a kekszet.

Remélem összebarátkoznak, most hogy kapott egy kicsi haladékot a kuty. Anyám szerint azért gyógyulét meg, mert már nem bírta a sok bőgést.
bende
 
 


főzés: nálunk a hétvégén alufóliában sült halfilé volt, meg francia hagymaleves. ma csirkepaprikás van, meg kínai csipős leves. hét elején pizza is volt.
azt hiszem nálunk még carbonara spagettire, holstein szeletre, esetleg sült kolbászra lehet számítani. esetleg rántott sajtra...
bende
 
 


Sziasztok!

Na akkor a fényképész mindenhol bemutatkozott :twisted:

Sarmon a kakigondjaink miatt kezdük el a gyümit, a csodaszerek már nem használtak se a tea, kúpozni meg nem fogom a gyereket. És úgy néz ki beválik, bár a gyomrába ugye nem tudom mi jutott de reggel is volt egy kicsi.

Bende nagyon szép ez a kutya. Anyuéknál angol vizsla van Etus, imádjuk mi is egyszer majdnem meghalt, mert vérmérgezést kapott. Nagyon megijedtünk amikor anyu hívott annyira sírós volt a hangja hogy először azt hittem a nagyszüleimmel történt valami szörnyűség. Szerencsére "csak" a kutyu volt, nagyon lefogyott árnyéka volt önmagának de a sok kezelés megtette hatását és szépen rendbejött. Most sajna csak attól félünk, hogy ő is öregszik, el nem tudom képzelni hogy ne örüljön nekünk amikor hazamegyünk. Ja és otthon horkol az egyik nagy tuja alatt, olyan mintha a fa hortyogna :D

Niki csodaszép féléves :D :D :D

A mai idő is frenetikusra sikerült, láttátok Zalában mennyi hó esett?

KépKép
winchi
 
 


Helló.Megkapta Írisz a 2 hós oltást...ordított,mint a sakál.
A két másik lurkóm addig a szomszédban volt,mert hétfőn mehetnek csak oviba.

Nekem is van jogsim 9 éve.De tök jó mert én aztán megyek mindíg sokfelé Apa nélkül is kocsival.Meg az ovi,doki,stb,nagyon messze van tőlünk,muszály kocsival menni a gyerekekkel.

uh sír a kisasszony...sose tudok rendesen visszaolvasni! :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


bende!
na végre megjöttél!
sajnálom, ami a kutyával történt, és örülök, hogy jobban van. régen nekem is volt egy nagy fekete németjuhász-keverék kutyám. Charlie-nek hívták. de nem élt sokáig. miután elköltöztem, rá két évre elment. meg macskám is volt. imádtam őket...
de legközelebb akkor lesz csak, ha kertes házban lakunk majd. ská lesz még...

Niki nagyon édes! nagylány már!
Vendég
 


Anyany!!!!Szia!!!!!! Ugye nem haragszol? :oops: Niki nagylány? Hát akkor Zsófi már kész nő! Hogyan fogyizol Te Nő?
bende
 
 


ja mindig elfelejtem! Készült ám olyan kép is Trundikééknél, amin Ő is rajta van. Csak úgy látom Ő azokat elsumákolta, velem meg beterített egy egész oldalt. :)
bende
 
 


Sziasztok!

Ma megint nem a hosszú séták napja van! :(

Winchi, tegnap kedvet kaptam tőled a tavaszi virágokhoz, és vettem egy cserepes jácintot. Olyan jó illat van tőle a lakásban, csak az ablakon nem szabad kinézni!

Bende, örülök, hogy a kutyus jobban van! :) Niki pedig csodaszép! :) Nekem is van egy újszülött-kengurum, direkt azért vettük, hogy ahova babakocsival nem tudunk bemenni, oda majd ezzel. De nekem is az a bajom vele, hogy nem tudok vetkőztetni, és szegény Réka Baba megsül, aztán kint meg jól megfázik.
Ja, és azt hiszem el kellene mennem hozzád főzőtanfolyamra! Nekem nagyon szűkös a repertoárom, amiket főzni szoktam. :oops:

Mancsa: nagyon ügyes Dorka, hogy már megfordul

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi: Levinél nem kezdtem el gyümölcsözni 6 hónapos koráig, mondván addig csak anyatej. Kakigondunk nem is volt 4 hónapig kb, de utána szenvedtünk. Édeskömény, kamilla, torna néha bizony volt kúp és lázmérő is. 6 hónaposan barackkal kezdtünk és bizony megbántam, hogy nem adtam korábban, mert megszűntek a gondok!
Nekem van fagyasztott barack, meggy, sütőtök, répa, minden a kertből. Levi imádta a cukkinit és a fejes salátát is krumplival. Ja és van csirkehusi meg máj is, amit a dédi nevelgetet, meg vágott és kis darabokban lefagyasztottuk.
Jogsim nekem is van, de városban nem szeretek vezetni, itt a környéken jó, de Fehérvárra csak úgy megyek, ha valaki mondja mikor melyik sávba menjek. 8 hónapos terhesen kellett vinnem a papámat a sürgősségire, alig értem el a pedálokat, a hasam súrolta a kormány, azt hittem megszülök úgy féltem. De ha muszáj, akkor muszáj!
Itt a dédinél volt egy tacskó, kb fél éve temettük el, Levi sokszor emlegeti még mindig! Azóta is mondogatja, hogy mi soha ne legyünk öregek, mert mi ne haljunk meg, mint a fifi meg a kisdédi papa.
Vendég
 


bende!
hát semmi gond, csak nem tudtam mi van veletek!
a fogyim igazából egy pici önmegtartóztatás. kihagyom a vacsit. mivel tejem már nincsen, fejést abbahagytam, már 1hete, nem kell sokat ennem. meg sokat iszom, hogy pörögjön a vesém is. mivel megjött, szerintem nem lesz már olyan nehéz a dolog.

viszont ez az idő... katasztrófa. de muszáj volt kimennünk, mert menni kellett a védőnőhöz méretkezni. az odautat végigüvöltötte, az esővédőt meg elkezdte tépkedni, le is kellett vennem, kicsit megnyugodott és újrakezdte. a méretőzés érdekelte, meg nézte az 5hónapos babát, aki ott volt. még érdekelte is a dolog.
a visszaút nem volt gáz, csak zuhogni kezdett az eső, egyre jobban és persze Zsófi elaludt. a hát előtt az eresz alatt álltam csurom vizesen kb 20percet, mire felébredt. nem akartam felébreszteni. utána evészet, ügyesen, és most alszik.
kalandos nap!
jah: 72cm és 7,28kg. nádszálkisasszony...
Vendég
 


Lara: Hannusnak boldog öthónaposságot! :lol:

Bende: ha lesz időd, leírnád a kínai leves receptjét, meg az alufóliás hal is nagyon érdekelne. Lécciléccilécci

Anyany: Legkisebb unokatesónk is 7 hónapos múlt és 74 cm, 6 kg 90 deka. Nagyon szenvedősen esznek, ha egy nap jól eszik, utána 2 napig koplal. Napi 4x eszik csak és nem valami sokat. Éjjel eszik 220 tápit, azon él szinte egész nap. De ő nem is iszik. Most küldték őket vérvételre, várják az eredményt.
Zsófi hozzá képest ducijuci. Neki hurkája sincs, de megnéztem Zsófi fürdős képeit, szerintem nem kell aggódnod.

Ma megkóstoltuk a barack levét! Hát nem aratott sikert. Fintorgás, köpködés volt. Holnap is megpróbáljuk!
Vendég
 


Gyorsan csak képekkel jövök
Kép Kép
Puszi! :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Gyorsan csak képekkel jövök
Kép Kép
Puszi! :lol: Kép Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


mancsa!
remélem rendben van az unokatesótok!
hááát... Zsófi iszik is meg eszik is. a kajnalazósak kicsit könnyeben, a tápit meg szenvedősen. kicsit eszik ölben is, utána lefektetem a hátára, kezébe adok valami játékot és a szájába meg a cumisüveget.
nagyjából eszik, de most pl csak 120milire futotta, de az ebédje alma-krumpli-husi volt és legalább 200grammot megevett.
a lábán vannak hurkák, de már egyre kevesebb. :oops:

sarmon!
tök jó! látom, Íriszt máris érdekli!

lara!
boldog 5 hónapos hófordulót Hannusnak!!!
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Mancsa:Köszi szépen Hannuska nevében is :D
Hannus hetekig fintorgott a kanalazásra 1-2 hete viszont már szépen eszik kanállal is.
Nekem is kézi madela mellszivóm van 1 hónapig fejtem vele hát elég is volt utánna már nagyon kevés volt aztán abba is hagytam.

Ancsi:Mi volt a védőbe?Remélem hizott a leányzó!!!

Gégéé:Miközbe írtam az ablakot eszembe jutott hogy Emma még pici hozzá na de 2 hónap múlva már őt is érdekli majd.Mi is ma néztük a hóesést :D :D :D

Sarmon:Nagyon édes Írisz :D Jó választás volt ez a szőnyeg :D
Hogy vagytok?Gyógyulgattok?Remélem Íriszt nem viseli meg az oltás Hannus az elsönél egész nap sírt :cry:

Bende:Nagyon édes Niki!És milyen kis ügyes nemsokára majd ő is ír nekünk :D Nagyon szép a kutyusod nálunk is családtagok a kutyusok(2 rottweiler 1 boxer)úgyhogy én teljes mértékbe megértem hogy kivoltál.

Anyany:Hannus se valami nagy súlyú szerintem egy hete volt 6340 gramm és 65 cm.
Vendég
 


Kép

Használati útmutató :lol: :lol: :lol:

Hannus boldog hófordulót! :lol:

Anyany a képeken olyan szép formás Zsófi! Manökenalkat lesz :lol: Te milyen súlyban voltál kicsinek? Nincs meg a kiskönyved? Lehet hogy anya vonalait örökölte :lol:

Írisz nagyon helyes :lol:

Szösz nekem is eszembe jutott, hogy venni kéne jácintot csak az a gond hogy apa alergiája nem igazán bírja a virágzó növényeket a szobában :cry:

KépKép
winchi
 
 


Köszi Anyany :D :D :D
200 gramm az nagyon jó.Hannus nagyon szeret cumisüvegböl enni szerintem az meg is nyugtatja mikor elkezdtünk kanalazni úgy sírt és gyorsan bevette a szájába a kezét és azt szopizta úgy megsajnáltam mutatta hogy neki még cumisüveg kell nem kiskanál akkor nem is adtam neki 2 hétig kanállal aztán újra próbálkoztunk akkor már jobb volt a helyzet.
Vendég
 


Winchi:Kösziiiiiiiiiiiii :D :D :D
Jó ez az útmutató :D
Vendég
 


Hannus feneke kipirosodott pici pöttyök is vannak rajt ez a pelenkakiütés?Eddig olyan szép volt a bőre mindenböl ugyanazt használjuk úgyhogy nem tudom mitöl bekentem sudokrémmel amúgy bepantent használunk valami ötlet?
Vendég
 


winchi!
hát megnéztem a kiskönyvemet. itt van, elhoztam anyumtól. 6 hónaposan 6700, 8 hónaposan 7600g voltam.
Zsófi 6hónaposan 6940, 7 hónaposan 7280
de azt azért hozzátenném, hogy Zsófi születéskor 3220g és54cm, én viszont 2450g és 48cm...
Vendég
 


Lara: Először is boldog öthónaposságot Hannusnak!
Igen, ez valószínű pelenkakiütés. Rékának nagyon érzékeny a bőre, neki már többször volt. Mi gyógyszertári popsikenőcsőt használunk, amikor kipirosodik akkor pár napig a sudokrémet használom és rendbe jön!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Anyany: Szerintem ne aggódj, rendben van ez a súly is! De most látom, szinte ugyanakkora súllyal született Zsófi, mint Réka (3230g és 54cm) :) .

Szösz

KépKép
szosz
 
 


gégéé!
miujs veletek???
köszi az iwiwes képhozzászólásokat!
Vendég
 


anyany:) semmi extra...emma szokása szerint 17 óra ordít...

senkinél nem volt ilyen? miért ordít az én gyerekem szinte minden este órákon át? miért nem bír elaludni???

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Szösz:Köszi.Biztos ez az mert piros is meg pár pötyi is van pedig a pelusát is sürün cserélem még éjjel is ha megébred.
Remélem nekünk is elmúlik a sudokrémtöl.Majd peluscserénél hagyom picit szabadon hátha az is segít.

Gégéé:Nem a pocakja fáj Emmának?A barátnöm kislánya 4 hónapig sírt minden nap késö délutántol estig neki a pocakja volt.
Vendég
 


Gégéé: a picibaba.hu-n találtam picibabával: panaszok, félelmek címszó alatt a hasfájás egy típusa cikket, olvasd el, tökre Emmára illik így, ahogy leírtad.
Barátnőméknél ugyanez volt, kb 4 hónapig tartott!
Remélem segít. Bocsi béna vagyok, nem tudom "idecsinálni".
Vendég
 


Lara: ha eddig nem volt pöttyös a popója, akkor lehet vmi új kajától is.
Vendég
 


Eddig nem volt pöttyös de most egy hete semmi újat nem kapott.
Jaj nem tudom remélem nem fog sokáig tartani.
Vendég
 


Gégééé!!!!!

http://picibaba.hu/picibabaval/panaszok ... egy-tipusa

,,idecsináltam,,, :D

Holnap még jövök, most csak olvasgattam.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bende 2009.01.28 21:11-kor.
bende
 
 


Sziasztok,

Vagyok ám, de megint nem volt netünk, csak apa laptopján ilyen mobil vagy mifene, azt meg nem szeretem mert lassú és adatforgalom után kell fizetni ...
készültek pocakképek, de azok az asztali gépen vannak. majd ha apa odaenged (valószínű holnap) akkor majd felteszem!
ma volt a védőnő és már a szülésről beszélgettünk :), nagyon izgi!
ja és azt mondta, hogy lehet hasfájós attól is a bébike, ha a tejnek csak az elejét szívja ki. ilyenkor érdemes kifejni egy keveset mielőtt szopizna és legfeljebb utána odaadni! ti ezt már hallottátok?
Bende: nagyon édi Niki apájával (is!!), de nekem a fürdőköpenyes teccik naon!
majd visszaolvasok, de sok mindenre még nem tudok reagálni, majd ha meglesz az én kisbabám is :)!!!
anyany: Zsó oltást kapott mostanában a suliban így kéznél van a kiskönyve! ő 6 hónaposan 7280 gramm, 7 hósan pedig 7190, 8 hónaposan 7490 gr. volt :D. Zsófi nagyon jó súlyban van sztem!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


a múltkor olyan jól sikerült a takarítás, hogy sehogy! jót pihiztem helyette :D:D:D!
naspolyácska: azt hiszem Te kérdezted hogy érzem magam?! hát egyre nehezebben, éjszaka felébredek ha egyik oldalamról a másikra kell fordulni :), de tudom, hogy már (elvileg) csak 5 hét és még sok mindent kell elintéznem, mert mindent a végére hagytam! el leszek foglalva :).

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Köszi Bende! :lol:

Wicca: Jajj, mikor már fel kell ülni ahhoz, hogy megfordulj az ágyban!!!Húúúúú de nehéz az utolsó pár hét! Most meg irigykedek, mert lehet, hogy többször már nem lesz ilyenben részem. Már nagyon közel van a szülés! Nemsokára te is így emlékszel majd vissza, de tudom most ez nem vigasztal. Kitartás, nemsokára babázhatsz te is.

Lara: nekem anno mondta a védőnő, hogy fogzáskor kiütéses lehet a popsija, főleg a fokozott nyálzás miatt. Még az is szóba jöhet nálatok, Levinél nem volt.
Vendég
 


Sziasztok!

Lányok alszanak, apa pingpongozik én meg jöttem. Apa szabin van és ma ügyintézős napot csináltunk, sikerült is egy csomó mindent elrendezni. Holnap folytatjuk, Natinak csináltatunk útlevelet többek közt. Remélem, már nem fog esni. Tényleg, Bende, Te mikor mész az okmányirodába?

Lara, boldog hófordulót Hannusnak! :D Sajnálom a pötyiket, én is sudocremmel szoktam kezelni. Nálatok hó esett, ugye? Irigy-irigy!

Gégéé, annyira sajnálom... :cry: Lili is sokat sírt, de nem emlékszem ilyen masszív esti ordításokra.

Sarmon, látom, Írisznek bejött a játszószőnyeg! 8) Nagyok hogy vannak?

Jogsi: 6 éve van, de városi vezető vagyok, országúton nincs rutinom és gyerekekkel a hátam mögött félek kimenni. Itt Fehérváron viszont sokat megyek, nem is tudom, hogy lehetne nélküle itt gyerekkel boldogulni (pl. oviba időben odaérni munkahelyről).

Bende, sajnálom a kutyust, örülök, hogy jobban van. Niki nagyon szép, olyan kis csillagszemű. :D

Jaa, én is nagy Született feleségek rajongó vagyok. :wink: Már úgy vártam.

Szösz, én szoktam inni reggel egy tejeskávét, attól nincs gond, de többet azért nem merek. Ja, Nati is 3-4x kakil napjában. Ez normális, de a heti 1 is az anyatejeseknél.

Mancs, tök ügyes Dorka, hogy már átfordul. :D

Megyek, mert felébredt Nati, lassan eszünk aztán nagy alvás.

Jó éjt!

Kép
Kép
katinka31
 
 


no apa lelépett zuhizni, fel tudom tölteni a képet!
Kép 34w6d
és még egy összehasonlításnak :)
Kép 24w6d

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


jól kikerekedtem :). a fejem olyan tipikusan "jajj hogy egyem a kis husikáját" pofi, nem??!?!?! :lol: :lol: :lol: hihihi

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Mancsa: bizony, kényelmetlen! de tudom, hogy nemsokára vége, igaz most azt nem igazán tudom elképzelni hogy ezt visszasírjam :). csak a mocorgások fognak hiányozni, de azok nagyon nagyon!!! :( ja meg az érzés, hogy új életke növekszik bennem!!! :)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Jó estét, vagy éjszakát!

Gégéé: szegény Emma baba! Remélem holnapra jobban lesz....
Nálunk is csinálta Dorka kb. 2 hónapos koráig, hogy este 7 után, fürdés után este 11-ig ordított, aztán később elnőtte. De már azt hittük örökre így marad....Az is lehet, hogy mi nem tudtuk mi a baja. Azt olvastam valahol, hogy este jön ki a feszültség és napi nyűgi a gyerekeknél. Vagy napközben is csinálja?

Ja, fényképész bácsi, na nálunk is bejött a lakásba. Észre sem vettem és már bennt volt. Én is kis naiv végighallgattam. Mondtam, hogy meg kell beszélnem a párommal. Mondom felhívom, jó, azt mondja nem kell. Mondom mivan? dehogynem, hát nehogy már ne beszéljem meg vele....erre ő, nem szükséges csak írjam alá, adja a számlát. Na, mondom nekem nem ad semmilyen számlát se amíg én nem kérem. Kretén! Aztán besértődött, hogy nem rendelek semmit úgy hogy előre fizetek, mondtam neki, hogy mi a garancia rá, hogy tényleg visszajön??? HM??

Lara: boldog 5 hónaposságot Hannusnak! Én is szeretem a született feleségeket. Bár már pár rész kimaradt...
Sajnálom a szerdát.......várom a jó időt! :)
Mi is sudocremet használunk kezdettől fogva, nekünk bejött. Nem lehet, hogy új fajta pelust használtok, vagy gyümölcsös kaki kicsípte neki, vagy nem tom.......

Voltunk a védőbe.
Mérlegelés: Na, nem hiszitek el! 40 dkg egy hét alatt. Csak azt nem értem, akkor előtte két hétig miért nem hízott egy grammot sem. Na ez a csaj egy talány nekem. Lehet, hogy ő fogyózott helyettem... :) Vagy kezd ő is vigyázni a vonalaira???? Korai lenne :D

naspolyácska: köszi! Szóval nincs még foga, de már régóta nyálzik, mindig lesem, de fogacska sehol. Hát már hasra fordul, vissza még kicsit nehézkesen....próbál kúszni. Ha ki tudja támasztani a lábát valahová, akkor odahúzza magát a játékokért, de főleg inkább az ágyon felejtette távirányítóért :)
Meg csücsülni nagyon szeret. Ha a hordozóban ül, akkor kétoldalt megfogja a szélét, és úgy felhúzza magát, mint a szél. Ja, meg áll a baba áll, de percekig, és még a lábát sem rogyasztja be. Már én nem engedem neki, hogy álljon...hát kb. ennyi.

sarmi: jobban vagytok már? Írisz baba nagyon édi. Látom elvarázsolták a játékok.

Bende: Niki nagyon cíííííííííp. Tényleg apja lánya ő is! A kiságyban már így felhúzza magát, vagy te ültetted így oda? :)
Klaviatúra nálunk is nagyon érdekes. Kikapcsolt állapotban is. Üti veri a csaj, ha meglátja. Majd megtanítom gépírásra ha nagyobb lesz. :D
Aranyos a kutyád. Örülök, hogy meggyógyult!Nekünk kettő van. Én is nagyon ragaszkodom hozzájuk (Brúnó és Tyson). Brúnónak is volt már egy műtéte, elszakadt az ínszalag a lábában. Én Pécsen voltam suliban, mikor történt, a párom felhívott, hogy lehet, hogy elaltatják, én meg bőgtem az utca közepén, hogy meg ne próbálják. De szerencsére meggyógyult. Kezemből etettem, és itattam. És ezt soha nem felejti el nekem....

Wicca: szijjja! jajj, már nemsokára te is ringathatod Bálint babát a kezecskédben. De jóóóóó! Kérünk pocakfotót! Kérünk pocakfotót!!!
Ne is törődj a takarítással. Majd meglesz legközelebb! :) Pihizz csak amennyit tudsz!

Winchi: jó ez az útmutató. Mondjuk eszembe jutott már egy-egy nyakig kakis ruha után slaggal, vagy sterimob-al lemosni a gyerekem seggét.. :D

Anyany: ne izgulj, Zsófi szépen fejlődik! Mi felnőttek sem vagyunk egyformák. Egyikünk vékonyabb, másikunk kövérebb. A babák sem egyformák. Egy pár deka ide-vagy oda. Az a lényeg, hogy hétről hétre, hónapról hónapra fejlődik. Na, meg annyit mozog, hogy le is tornássza, nem??

szosz: kérünk egy képet Réka babáról!

mancsa: Dorkának elmúltak a pöttyei már?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Wicca: szép nagy a pocókád már. És igen olyan egyem a kis pofikáját arcod van. De nem baj ez. Szép kismami vagy. És most kicsit irigy-irigy a pocakodra.....de remélem én is átélhetem majd legalább még 1-szer.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


katinka: hová mentek, hogy útlevél kell Natinak? Ha meg szabad kérdezni? Nyaralni? Vagy mostanában terveztek valami kiruccanást?

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Szia Ancsi:Én is sajnálom a szerdát de majd legközelebb addigra már jó idő lesz és majd tudunk sétálni is a babókkal :D :D :D
Nem semmi a heti hizás a Hannus 2 hét alatt hizik ennyit :D
Mi csak éjszakára használtuk eddig a sudokrémet mert azt olvastam hogy folyamatosan ne használjuk igy napközbe bepantent használtunk de most hogy ilyen a feneke most mi is sudokrémet használunk egész nap pelust nem váltottunk liberot használunk lehet hogy valami kaja.

Katinka:Bizony itt a hó esett :D :D :D :D

Wicca:Nagyon szép a pocakod :D :D :D :D
Vendég
 


Tényleg Katinka mikor mentek alsópáhokra?Részletes beszámolót kérünk ám :D
Vendég
 


ancsi!
mekkora most a Dorka? nem írtál adatot!
légyszi!!!
ügyes nagylány!!!

wicca!
tök jó, hogy régebbi fotót is feltettél! szép kismama vagy, amikor Zsófival voltam ennyi idős várandós, a párom folyton csúfolt, hogy pingvin...
a végén meg már ő segített be a kádba párszor...

gégéé!
én is elolvastam azt a cikket és dettó ráillik Zsófira is. 4 hónapig csak kézben volt. ha nem én fogtam, akkor párom, otthon meg anyumék. de mindig kézben volt. ha kellett megmagyaráztam. ha már nem szopizik akkor ez jár neki.
ha letettem üvöltött, kézben elaludt, letettem, aludt szépen, de ha ébren volt, csak kézben. nézelődött, szüksége volt rá, hogy odabújjon. a lakás meg szaladt ezerfelé. apap hazajött és elmosogatott, ha átvette egy kicsit, feltakarítottam.
ne aggódj. anyahiánya van. tök mindegy, csak legyen szorosan veled. el fog múlni, ahogy nagyobb lesz. KITARTÁS!!!!

hát tudjátok, mindig aggódom, hogy rendesen fejlődjön a lányom, de ha nem eszik, akkor mit mozogjon le? mert olyan kevésnek tűnik amit megeszik. ma mindenféle cselekkel, de sikerült. most este 180mili tápi. de előtte csak 100 és alig akarta elfogadni.
Vendég
 


Anyany:Nem lehet hogy nem izlik neki az a tápszer?Milyet eszik?Lehet hogy érdemes lenne kipróbálni valami másikat.(bocsi ez csak egy ötlet)
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?