Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,
A doki tarja az igéretét, hazaengedett estére.Kép Persze reggel korán ott kell lennem, de ennyit igazán megér. Igaz ma csak egy EKG-t csináltak és lemázsáltak (miszerint híztam 2 kg-tKép), szóval semmi komoly.
Viszont Roni reggelre még náthásabb lett és köhögött.Kép Így a párommal csak kitettek a kórházban, aztán mentek a gyerekdokihoz. Garathurutja van és azóta láza is.Kép Kapott antibigyót meg kúpot.

Beu,
Optimistaság arra vonatkozott, hogy Lőrin szülinapjára már itthon szeretnék lenniKép

Norka,
Csini rucis csajKép

Magdi,
Ügyes ZsuzsiKép Gyógyuló MikiKép CicaKép

Franyó,
Kis cápaKép

Na, megyek csak jelentkeztem.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Belénk kapaszkodó és nyafogó gyerkőc: szerintem is élettani sajátosság. Ha viszont bekapcsolom a tvt és csak üldögélek, akkor lemászik rólam és eljátszik magának! De ha bármit csinálnék, akkor rögtön a lábamba kapaszkodik és nyafog. És amig nincs itthon a család többi tagja, nem tehetek meg 2 métert nélküle. Viszont este felébred és él a kisasszony, tojik rámKép.
Használt billentyűzet és egér is van már nálunk, mégis a miénk kell neki. Pedig egérkét már ki is golyózta drága kislányomKép. De nem az igazi, jobban tetszik a miénk. Csináltuk egy időben, hogy ideraktuk a billentyűs fiókra a másodikat is, akkor bevette, hogy az a működő. Egy darabig, aztán rájött, hogy hiába nézi a monitort, nem történik rajta semmi (különösen ha be sincs kapcsolva), és úgy nem tetszik neki. Azért néha még foglalkozik vele, de messze nem hozta meg az átütő sikert.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Toffi,
elég borzasztó ez a madridi cucc, mi is kiakadtunk. Esterok a madridi barátaimnak.
zsuzsó
zsuzso
 
 

 
 

Akartam kérdezni:
Hogyan adjunk Roninak sok folyadékot, amikor alig kap levegőt a nóziján (pedig félóránként orrszippantjuk) és ezért nem hajlandó inni?
Nem kellene feküdnie? Ha én beteg vagyok, akkor pihenek, fekszem. De ő aztán nem!

Maci_2
maci_2
 
 


Momo,
remélem, ez akkor azt jelenti, hogy Abigél is át fogja aludni az éjszakát 2 hónapos korától. Az elég jó világ lenne.
Maci2,
a gyerekek nem fekszenek, asszem csak akkor, ha már tényleg nagy a baj.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Sziasztok!

Maci_2: Nem szoktak feküdni akármilyen betegek, csak akkor hagyják el magukat ha lázasak, visszont akkor kivánják a folyadékot is és megisszák. Jobbulást kívánok nektek.

Nem tudom nálunk is mivn Márk ma extra nyügi volt ő soha nem szokott bújni ma meg egész nap hísztizett és állandóan azt akarta, hogy vegyem fel ha felvettem az se volt jó akkor meg azt akarta, hogy sétáljak vele. Nem tudom mi van, mert visszont széppen eszik amikor beteg szokott lenni onnan tudom, hogy nem akar semmit enni. Lehet, hogy ennyire megviseli a foga. Az első 4 el nem volt semmi gond.
Lehet, ha a hétvégén is ilyen lesz akkor elviszem a dokihoz, hogy nézze meg és döntse el ő mi lehet.

Na jó most lépek
sziasztok
Andy és a ma nyügi Márk
andy78
 
 


Sziasztok,

Myssnia Szilárdjának, Ari Kristófjának és Heninek Boldog névnapot! Kép

Mégegyszer köszönöm szépen a névnapi jókívánságokat Kép

Ari,
Jókedvű Bori Kép Drukkolok,hogy mégis találjatok bakancsot. Szerintem a hegymászó boltok pl Mountex télen nyáron tartanak bakancsot. (bár ott sajnos marha drágák a cuccok Kép)
Artúr mostanában engem is harapdál szopi közben. Nem tudom,hogy csinálja,mert csak 1 és fél foga van és alul. Mi lesz később? Nincs valami ötleted,mit lehet csinálni? Már próbáltam a harapás után elvenni tőle ill határozottan rászólni,de nem jött be.

Psandi,
Buli elég jól sikerült és a túrórudi szerűség is,barátomnak ízlett,én ma reggel kóstóltam (na meg most is ettem,itt nagy magányomban)és egész jó volt. Szerintem tegnap túl sokat ettem belőle,mikor kóstolgattam,ezért lett elegem belőle.
Pelus infót köszi,ma vettem Libero Discoveryt (Rossmannban akciós, a 62 darabos 3049Ft)remélem beválik.
Parkettanyalás,nem tudom,lehet,hogy jó az íze? Kép Nem tudom,talán érdekes,fényes a felülete vagy hidegebb,mit más tárgyak? Kiságy rácsát rágcsáló gyerekről már olvastam,gondolom a fogzás miatt. Artúr a nylonokat nyalogatná meg az újságokat,csak félek,hogy leválaszt belőle darabokat úgyhogy nem engedem. Ill a müzlistálam peremén szokta kocogtatni a fogát. Kép

Beu,
Telefonáló Lőrinc. Kép Artúr a múltkor a mobilomról hívta fel a lakásunkat a gyorstárcsázó gombbal Kép Lőrincnek sikerült már ajándékot venni?
Köszi a tippet,én is próbálok környékbeli anyukákat keresni,de a II. kerületi topikba amikor néztem,Sofka írt utoljára tavaly júliusban,de megint megnézem. Meg azt is elhatároztam,hogy eljárunk majd tavasszal a baba mama klubba a Marczibányira,meg Tücsökzenére és remélem összefutok környékbeli anyukákkal és dokitapsztalatot is cserélhetünk.
Legkésőbb augban meg költözünk új albérletbe,úgyhogy akkor biztos váltok dokit.

Kisvuk,
Köszi a pelus infót,a Rossmann premiumja nekünk is tetszett,csak majdnem olyan drága,mint a Pampers meg a Huggies,de ha a Liberó nem jó,akkor veszünk megint. (én is csak a Midit próbáltam,maxit még nem).

Elli,
Reméelm működni fog a pótbillentyű Kép Ti jártok még gyógytornára ill Dévényre?
Pamperstől melyik ajándékot választottad?

Zsuzsó,
Tapasztalatom sajna nincs,Artúr 1,5-2 óránként evett,éjjel is. Szerintem biztos kér Abigél,ha megéhezik. Viszont fontos,hogy kipihend magad,én a helyedben nem stresszelném magam nagytakarítással,kell másra is az az energia.

Maci_2
Szegény Roni Kép Jobbulást a kis betegnekKép (Nagyon jó kis frizuja van,nem lett bilis (én nem tudok képet felrakni sajnos))
Itatás: ha megint narancs girizdeket adnátok neki,az elég lédús (emlékszem írtad,hogy nem nagyon akar Roni inni,akkor se,ha nem beteg). Vagy ha a tápiba tennétek több vizet? vagy azt se issza szegény?
Jó,hogy éjjelre hazaengedtek,nehéz lenne most a kórházban feküdni,kicsi Roni ápolása helyett. Remélem mihamarabb felépül Kép

Toffi,
Drukk a jó eredményért Kép Óvónők Kép Gondolták,hogy lesben állsz a szobornál,hogy mikor jön arra Szandi?
Lakáseladáshoz drukk Kép Tudom,nem jó elkiabálni,de ha sikerül,akkor hol vennétek lakást?

Kangi,
Artúr pár napja kezdte,hogy állandóan ölben akar lenni. Még állni nem tud,így a lábamba kapaszkodni se,de amikor mellette fekszem,akkor jön oda és ütögeti a combomat,hogy vegyem fel és közben nyafog, meg nyüszít. Ez az állandó nyüszítés nekem is próbára teszi az idegeimet,ma pl hangosan rászóltam,hogy hagyja abba és értse meg,hogy muszáj kiteregetnem és hogy nem tarthatom a karomban egész nap. És utána meg lelkifurkám lett,hogy miért vagyok vele türelmetlen,meg hogy ha egy gyerekkel se bírok,mi lesz a többivel stb stb. Kép
Este mikor a párod hazajön, ő nem tudja átvenni Julcsit és akkor te kikapcsolódhatnál? Végül sikerült elmenned Callaneticsre?Az is jó kikapcsolódás lehetne. Ha jön a jó idő,akkor a Somlóra is mentek majd gondolom,hátha ott Julcsi jobban elfoglalja majd magát.

Momo,
Örülök,hogy ma jobb a kedved. Kép
A Postának van valami új hiper szuper elosztóközpontja Budaörsön és a munkaerő elég nagy része beteget jelentett,más része felmondott,mert nem hajlandók utazgatni az új telephelyre így felgyűlt vagy 100ezer küldemény. Kép Diákokkal próbálják behozni a lemaradást.
Remélem hamarosan megkapod a küldeményt,amit vársz.

Klár,
Nátha nálunk is volt,hogy 2 hétig húzódott. Remélem a párod lenyugodott és belátja,hogy neked van igazad. Te vagy Sajtkukaccal az idő nagy részében így biztos jobban tudod,hogy mikor beteg,mikor kell az antibigyó stb. Dokit én is cseréltem nemrég,hát jobb,mit a régi,de nem a legjobb.

Réka,
Felsírás Kép Nem ettél ill Dani nem evett valami új ételt? Artúrnak is volt ilyen hasfájós betegsége hét elején,lázzal. Édeskömény ill kamilla teák használtak.

Magdi,
Nagyon jó a jelmez Kép Miki nyert vele valamit?

Tegnap megvolt a zártkörű névnapi buli Kép Kaptam szép virágot,meg egy digitális mérleget (nem célzásként Kép,én kértem,mert a hagyományos össze vissza mért már). Örültem neki,mert kevesebbet mért,mint a régi Kép
PIldi kérdezte nem rég,hogy a paradicsom nem csípi-e ki a babák fenekét? Én is várok vele,az ekcéma miatt,meg a citrusfélékkel,tejtermékkel is. Azt értem,hogy jobb várni vele,mert allergizál(hat) csak azt nem ,hogy 1 éves kora után miért nem allergizál már? 1 éves kora után akkor már lehet ezeket adni?
A másik meg,hogy ti mostanában (mármint most tavasszal ill télutón) milyen ruhát adtok a gyerkőcre otthonra? Létezik valami praktikus strapabíró ruha,ami a kúszást és az ezzel járó padlófeltörlést is bírja?

Azur
azur
 
 


Zsuzsó, Andy,
Köszi, megnyugtattatok. A lázat kúppal sikerült levinni. És hajlandó volt kicsit az ölünkben játszani.

Azúr,
Szegény kis betegem enni sem akar. A tápit még úgy-ahogy megissza. Nem akarom hígítani, kell a tápanyag is.
Ezen az allergizálós dolgon már én is töprengtem, de nem jöttem rá a megoldásra. Hátha valaki megfejti.
Strapabíró ruciKép Ruházat függ a lakás hőmérsékletétől. Én bodyra hosszú ujjú rugit adtam, amíg kúszott. Amikor már mászott lehetett rövidujjú is a rugi.

Jó éjt!

Maci_2
maci_2
 
 


Myssnia: sok boldog névnapot kívánunk Szilinek, aki remélem már alszikKép

Maci2: Roninak jobbulást. Továbbra is drukkolok Neked. Remélem meggyógyul mielőbb Roni és Nálad sem lesz semmi gond. Ne idegeskedj, minden rendben lesz. Energiát küldök a nehezebb napokra+++++++.

Köszi mindenkinek a hozzátápis tippeket. A borsón gondolkodom még, hiszen Robó hasfájós volt az elején nagyon, és talán ezt egyenlőre mellőzük még.

Jó éjt mindenkinek: Anita
anita77
 
 


Sziasztok!

Allergizálás: az a titok, hogy az idő előrehaladtával érik a bélrendszerük is. Az ételallergiák elég nagy részét kinövik a babák, gondolom ez is ugyanoda vezethető vissza. Tehát lehet, hogy ha elég későn kezdünk el valamit, akkor nem okoz bajt, holott ugyanaz esetleg korábban gondot okozott volna. Avagy esetleg nagyobb gyereknél kisebb gondot csinál? Az mindenesetre tuti, hogy a kimutatott tej, tojás allergiáknál is szokás, hogy x évig várnak (2 vagy 3 éves korig?) és utána fokozatosan megpróbálják és akkor már sok gyereknél megy.

Ruha: szerintem a relative erős, nem kényes anyagból készült darabok (de azért nem merevek, pl farmert itthonra nem adok a gyerkőcre), lehetőleg inkább sötétebb színben.
(annyiból nem vagyok mérvadó, hogy Ancsi mindent elhord, amit örökölt, de menet közben kialakulnak kedvenceim, meg olyanok, amiket csak akkor használok ha már minden más koszos.)

Maci2:csak igy tovább, reméljük a többi nap is igy normális időben hazajutsz. Roninak meg jobbulást!

Sziasztok:
ILdi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok,

Myssnia,
Szilárdnak nagyon boldog névnapot kívánunk!Kép

Maci_2,
Roninak jobbulást, gyógyuljon meg gyorsan!Kép

Gombóc,
a babaszobán árult egy lány igen jóképű tavaszi sapikat és kalapokatKép.

Réka,
holnap körülnézek itthon, hátha van elfekvő labdánk, tavaly kaptak a kölkök egy tonna vizijátékot, talán van még bontatlan.

Ülésvédő:
mi MegaToysban vettük, de akkortájt láttam a MiniManóban is.

Képzeljétek, Macus ma fodrásznál volt, simán hagyta magát megkopasztani, és annyira édesen nézegette magát a tükörben, igazi csaj már mostKép. Most van egy kis gombafejű lánykámKép. Azon röhögtünk a fodrászcsajjal, hogy bezzeg Malacot csak úgy tudta anno megnyírni, hogy kiálltak az ablakba, és nézték az autókatKép.

na pusszancs, holnap nehéz napom lesz, Macust viszem UH-ra, úgy izgulok, jajjajjajajj!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


SziasztokKép

Sajna néhány napig nem volt jó a gépünk, így nem tudtam jönni. De azért utólagosan is nagyon boldog névnapot minden IldikónakKép

Maci_2Kép
De jó, hogy mégsem kellett bentmaradnodKép Viszont Roni betegségeKép Drukkok mennek továbbra isKép

MomoKép
Igaz csak átfutni volt időm a termést, de azt láttam, hogy nálatok családilag már megint nincs minden rendbenKép Remélem, hamar rendeződnek a dolgokKép

A múltkor épp Zsuzsi képei kapcsán gondolkoztam azon, hogy milyen jó, hogy Gergő nem mászik fel sehováKép Kb. 20 percen belül felmászott hozzám az ágybaKép Azóta meg mindenhova, és mindenen átKép Mostanság fedezte fel azt is, hogy ha befogja a fülét, akkor nem hall. Azóta elég gyakran csinálja, és közben morogKép Ja, és néhány napja forog, de annyira, hogy úgy elszédül, hogy utána csak dülöngél, mint egy részegKép De nagyon élveziKép A kajákkal viszont nem haladunk. Megrekedtünk a bébiételek szintjén, és minden más amit kínálnék neki, az fúúúúúúúúúj. Érdekes egyébként, mert pl. a ropi is ismeretlen fogalom volt neki néhány nappal ezelőttig, mégis azonnal hajlandó volt megkóstolni, és azóta is az az egyik kedvenc csemegéje. De van még néhány ilyen "étel", de persze egyik sem rendes kaja.

Nálatok is egy sor üres mappával indul az "Anyaságról" topic? Fel akartam hívni az ajánlott dietetikust, de nincs meg a cukros topicKép Remélem, csak átmeneti.

Mára csak ennyire futotta. Remélem, most már nem fog vacakolni ez a nyamvadt gép.

Pusz
Tüni
tüni
 
 


Sziasztok,
nálam már lefekvésidő van, úgyhogy csak a legfontosabbak:Kép

Zulu,
te boszorkány, Kevin még mindig "csak" 9 kiló, igazad lettKép Hallanotok kellett volna azt az ironikus hangot, amelyen a dokinéni megnyugtatott, hogy semmi baj, MÉG MINDIG elég tartaléka van, igazából 1 évesen nyomnak ennyitKép
Igazából nem a súlyát keveslemKép hanem hogy 4 hónapja semmit nem hízott...

Momo
ExKép A fene belé.Kép
A remény hal meg utoljára, meg aztán Kevint néha át lehet verni (pl telefonból jó neki a kiszuperált!Kép)

Maci2
Roninak jobbulást, neked meg kitartást a vizsgálatokhoz!++++++Kép

Azúr,
heti 1x Dévényezünk továbbra is, és kb 2-3 hetente 1x megyünk a Heim Pálba gyógytornára. Jövő 7en, és azutáni héten lesz a felülvizsgálat a "jó" és a "rossz" dokinéninél, totál kíváncs vagyok, mi lesz. Lassan odáig jutok, hogy már nem aggódom, inkább érdeklődve figyelem, mi lesz ebből. Igaz, az uccsó pillanatban, de minden mozgást elkezd. Bár nem mászik még, kárpótól tapsikolással, pápával, egyéb udvarlásokkalKép

Pamperséktől van már telefonunk, és mire Kevin magától felül, tán megjön a formaevő dobozka isKép

Kangi
Fel a fejjel, ha ekkora, hát ekkora. Az enyim meg nézd, milyen nehéz, (már 4 hónapja épp ekkora súlyt cipelek) az sem boldogság ám!Kép Legfeljebb nem adjuk őket össze, Kevin még agyonnyomná kis törékeny menyasszonyátKép

Na, megyek csicsikálni,
jóccakát,
pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok!

Myssnia boldog nevnapot Szilinek!

Koszi Kristof neveben a koszontest, de nem most tartjuk.hanem nyaron. Csaladi szokas, hogy a szuletesnap utani elso nevnapot tartjuk. DE Anyosom is koszonteni jott volna a hetvegen Kép Kép

Maci_2 beteg Roni Kép Jobbulast! Orrcseppet, vagy sterimart hasznaltok? Jo, hogy haza engedtek estere, viszont egy EKG-t es egy mazsalast ambulansan is meg lehetett volna csinalni! Az a szornyu, hogy az egeszsegugy finanszirozasa erdekeltte teszi a korhazat, hogy inkabb befektesse a beteget. Kép.

Azur gyogyult ArturKép Bori akkor harap amikor
bekapja a cicit, ha latom, hogy nem jol tartja a nyelvet es harapni fog akkor mondom hogy ne harapjon es addig nem kapja meg amig nem jol all a nyelve, meg akkor rag amikor mar ures az elsokent kapott cici. ez ellen nem tudok mit tenni.

Andy nyugi Márk Kép

Pildi Bori akkor nyugos ha szol a tv es nem ra figyelek Kép viszont teregetni porszivozni ruhat hajtogani zoknit parositani lehet vele igaz nagyon lassan.

Ma voltunk kollegakkal vacsorazni Borira apukam es a baratnoje vigyaztak. nagyon jo volt most voltunk eloszor igy ket orara el.

Ari
ari
 
 


Ja, még Gombóc,
persze, ha beválik a csaj, szívesen "kölcsönadom". Kép
Amúgy ő a Micimackónál van, felhívtam őket, nekem nem kell fizetni, gondolom a lányok fizetnek valamennyit a "címekért" kb mint az ingatlanközvetítőnél. 2 napon belül kb 15-25 telefont kaptam, de én csak 5 csajt néztem meg, és igazából alig tudtam választani, mind tök normális, szimpi volt, pedagógus, védőnő, ilyenek. Szóval 1 telefonba kerül, és özönlenek.
Ha nem válik be, ismét telefonálok nekik. És állítólag minden lányról van "aktájuk" is, tehát elvileg referenciát is nyújtanak róluk, és kérheted, hogy eleve csak fiatalok(vagy épp nagymamik) telefonáljanak, ilyen-és ilyen végzettséggel, tapasztalattal... Szóval szerintem nagyon klassz, hogy legalább ez ingyenes és eccerű nekünk, kismamiknakKép
pusza
E
ellimami
 
 


Zulu!

Képet nyírt Macusról!!! Holnap drukkolok!

Zsuzsiról tudunk valamit? Mintha ezer éve nem jött volna. Vagy csak én kerültem el?
Beu
beu
 
 


Sziasztok!

Szörnyű ez a Madrid, úgy kiakadok mindig ezeken az állatokon, miért kell nekik civileket kinyírni? Mert a politikusokat nem olyan könnyű???

Család hazaért a síelésből, prímán érezték magukat, aszondják, mintha nem is Szlovákiában lettek volnaKép Udvarias személyzet, nagy kapacitású vadiúj felvonók, príma kaja, szauna hidegvizes medencével, stb stb.Kép

Allergiáról uazt tudom, mint PIldi. Azaz érik a bélrendszer, 1 éves kor után gyakorlatilag mindenevő lehet már a gyerek. Ha mégis allergiás valamire, fiatalabb korban komolyabb tüneteket okoz. Pl. a nem lisztérzékeny baba ehetne igen korán lisztet (régebb tejbedara kb. 3 hónapos kortól járt), de ha allergiás, akkor igencsak csúnya tüneteket okoz 6 hónapos kor alatt.

Ildikóknak utólag is boldog névnapot!Kép

Szilárdnak boldog névnapot!
Kép

KangiKép nem tudnád ráhagyni néha Apára Julcsit? És barátnőzni egy jót? Abba kapaszkodj, hogy biztosan elmúlik. Nálunk is ilyen korszak van, én is frusztrált leszek, de eszembe juttatom, hogy hamarosan túl leszünk rajta. Dokinénink a 7,67 kilónkra és 70 centinkre azt mondta, hogy vannak még kisebbek is, és totál egészségesek. Lehet, hogy Julcsira gondolt?Kép

BeuKép Julka megveregette a Lőrinces képernyőtKép és közben kiabáltKép ahogy megérkezik az igazi tavasz, meg fogunk látogatni, jó?

AzurKép próbáld meg megfogni az állát harapásnál és úgy mondani, hogy nem szabad. Julka is akkor harapott, amikor egy foga volt. Mászásra terepszínű ruha (vége a szép fehér babakorszaknakKép), nálunk mostanában főleg lábfej nélküli, mert azt hiszi, hogy zokni a lábfejnek, és le akarja húzni. És iszonyúan bedühödik, ha nem megyKép

RékaKép ím egy csomó virtuális labdaKép
Kép

VirgaKép én is a más számláz módszert tudom. Gyes alatt viszont lehet már napi 4 órát dolgozni munkahelyen, avagy bármennyit, ha otthoni a munka.

RékababaKép jó, hogy jelentkeztélKép gyere gyakrabban!

NorkaKép kockás ruha nagyon trendi, kiscsaj még inkábbKép csíkos zokni meg direkt feldobja a szerkótKép

MaciKép de jó, hogy éjszakára hazaengednekKép Inkább ne kívánd, hogy Roni lefeküdjön, amikor lefekszenek akkor már nagy a baj.

ZuluKép drukk Macusnak az UHn!+++++++++++++++++

Urszila
urszila
 
 


Szóval a képekKép

SzilárdKép
Kép

RékaKép
Kép
urszila
 
 


Urszila!
De jó lenne!!!!!
Beu
beu
 
 


BeuKép ígéremKép Egy ilyen jóképű pasit muszáj megmutatni JulkánakKép csak legyen száraz az út, és esélye se legyen a váratlan havazásnak.

Urszila
urszila
 
 


Nya csóókcsajok Kép

Mára kedvem ismét a régi, ugyanis sikerült meggyöznöm a Kopaszt, hogy nem kell ajtóstul rohanni a házba, az általa majd 2 hete "betegnek" tartott lányom ma ötödik napja dáthás csak, és aki 300+150 főzi+gyümölcsöt ebédel, nem lázas, orrát anyája állandóan szívja, tök yóó kedve van egész nap (anya utáni hisztikét leszámítva), az azért nem olyan nagyon beteg.
Egyetértettünk viszont abban, hogy bár nincs kruppos a családban, nálunk a felmenők között sem, de mivel a kisasszony elég rekedt, holnap doktornéni megnézi azért.
Ezzel apa le is lett szerelve Kép

Maccantyú, szegény Roni meg te Kép Remélem, azért hamar kilábal a kisasszony a kórságból, neked sem tesz igazán jót a dolog, pláne a kórházbajárogatás alatt Kép

Anita,
Borsóra azért mondtam, hogy héjazd le, mert a héja a fő disznó, asszem a pektin miatt. (Yóóóó, nem vagyok szakember, csak így Mléxem Kép
Egyébként pedig a leglényegesebb, hogy lefekvés előtt utolsó etetésre ne adj neki "fújós" dolgokat.
Ha ebédre kínálod fel, nyugodtan eheti. A lényeg, hogy nem sokat kell eleinte a krumplihoz tenni. De ezt már írtam Kép
Ja, salátafőzeléket is lehet neki adni, sokkal kíméletesebb, mint a spenót, vagy mint a sóska !! Élettani hatásában pedig szinte ugyanaz - szuper vas és K vitamin forrás Kép

Jujj de szégyellem - Szilárdnak elfelejtettem névnapi jókívánságainkat elküldeni. Bár lehet, hogy Ancsáénak jobban örülne, mint az enyémnek Kép

Ari,
Ancsa is harap cicizéskor, bár ő leginkább akkor, mikor nem éhes, vagy a foga jön (és akkor köszörül is a bimbón párat - uhhh...), illetve most, hogy náthás, és ha nem kap levegőt rendesen, akkor haragszik, és azért KépKépKép

Azu,
Én viszont nem akarnék dokit cserélni, mert nagyon lelkiismeretes csajnak tűnik a mienk... abban pedig tényleg csak egyetérteni tudok vele, hogy ha mindenre azonnal felírna valami komolyat, akkor nagyon hamar agyoncsapná vele a gyerek immunrendszerét.Kép

Momo,
Gyere boxedzésre Kép Bár szerintem nagyon sok jó dolgot lehet csinálni az idegbaj levezetésére Kép Én olyankor kezdek nagytakarításba, vagy szekrénypakolásba Kép Legalábbis most télen ez volt Kép Tavasztól meg lehet megint fűrészelni a telken Kép
Egyébként párom "igazi pasiságáról" már meggyőződhettem Kép Egyik "eredménye" ott alszik mögöttem a hálóban KépKépKép

Na menek, mert apának még raktárlistát akarok írni (legalábbis belekezdenék Kép

Ciao:


Klár
clarissa
 
 


Sziasztok!

Jól esett, hogy néhányan még emlékeztek rám és hogy hiányoltatok is.

De hát veletek lépést tartani szinte lehetetlen, vagy én nem tudom jól beosztani az időmet. Most se tudtam még visszaolvasni az elmúlt 2 napot. Anno is ezért maradtam le. Elutaztunk párszor, plusz Réka nagyon sokáig csak max 40-50 percet volt hajlandó aludni azt is csak egyszer napközben, háztartás, stb, stb. Gondolom ezt nem kell részletezni. Mikor ébren van szinte állandóan vele kell foglalkozni, mert ha elvan szépen csendben az általában rosszat sejtet. Kirobbantott több szekrényt, a konyhapult tetején mászkál, magára kent egy egész tégely fürdetőt, stb, stb. Ha leülök a géphez, akkor meg egyből nyomkodja a billentyűket, egeret, stb.

De tényleg nem panaszkodom, már 15 hónapos, egy kis tündér, szalad, mindenre felmászik, már nagyon sok szót mond, rengeteg dalt mondókát ismer, mutatja, táncol, ugrál rá, hol mit kell, 10 foga van. Több hónapja mint egy darab fa úgy alszik este 8-tól reggel 7-8-ig és most már délután is alszik 2-2,5 órát és persze még mindig imád szopizni (mikor fog erről leszokni?).

Még próbálok majd este is vissza jönni, de felébredt a művésznő is hív, hogy anyu, anyu. Hát ki tud ennek ellenállni. (ha esetleg nem reagálok elég gyorsan akkor átvált a mummy, mummy-ra hátha azt jobban értem)

Puszi minden ismerősnek és üdv az újaknak.

Györgyi + Rékababa
rekababa
 
 


Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük a névnapi köszöntőket, nagyon aranyosak vagytok. Sajna teljesen lemaradtam tőletek, nem tudom képbe hozni magam. De a képeket mindig megnézem.

KangiKép
Nem lehet, hogy a héten a Ráday-ban mentetek Julcsival?

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok,

Megint nincs időm normálisan követni az eseményeket, csak néhány ötlet:

Tegnap voltunk baba-mama klubban, ahol mindketten csúcsszuperül éreztük magunkat. Ott hallottam, hogy a kefírt gombával élesztik, ezért a bőlele készített túróval is érdemes vigyázni. A másik, hogy a tejfölt érdemesebb a tej bevezetése után adni, mivel az minden szempontból sűrűbb, mint a tej. Ezt sem tudtam. Bár ha már vki babája kapott, és nem lett tőle baja, akkor a tej sem okozhat majd nagy problémát. Egyébként pedig a babáknak 3 éves korukra érik meg igazán az immunrendszerük, tehát addig érdemes odafigyelni az étkezésükre pl E szempontból stb ill, allergia.

Kangi,
Nálunk is vannak ilyen napok, én is nagyon ki tudok készülni a nyávogó picuromtól. Viszont nálunk bevált egy módszer. Ha már nagyon üvölt, és anyája már az idegösszeomlás szélén van, akkor én is levetem magam a földre, hisztizek, sírok (kiadom magamból a gőzt), és ezen Orsi úgy meglepődik, hogy nyomban abbahagyja a nyüszögést. Persze nem mindig csinálom, csak ha már télleg muszáj Kép Ja, és persze csak itthon a négy fal között Kép Ha másra nem, arra bizti jó, hogy én megnyugodjak, és a meglepetés erejével hatok Orsira!

Azúr,
Amikor Orsi elkezdett mászni, még javában a télben jártunk. Először úgy gondoltam, hogy a lábfej nélküli rugi+body+zokni kevés, de aztán pár nap alatt rájöttem, hogy nem (óránként levettem róla zoknit, és megnéztem a lábfej hőmérsékletét). Szóval én úgy gondolom, hogy a hosszú ujjú body és "kertésznadrág" + zokni bőven elég. Akkoriban naponta porszívóztam és felmostam, de attól még estére retkes lett a gyermekem - nem baj, van mosógép. Szóval nem kell annyira izgulni, ha a nyaka nem hideg, ill a lába nem jegesen hideg (bár ez alkati adottság), akkor nem fázik. Gondolj bele, hogy ez tkp azt jelenti, hogy van rajta egy hosszú ujjú "poló", nadrág, mellény és zokni. Te így fázol otthon?
Színek: Orsi elég fiúsan öltözködik, nagyon sok kék dolga van, de itthon kit érdekel, vendégségbe azért lányosabban viszem. Neki nagyon sok bársony rugija van, és ami olyan egybenaci, hogy hosszú ujjú, az alá csak atlétát adok. Persze mi a másodikon lakunk, alattunk-felettün, mellettünk mindenhol fűtenek, a szobákban padlószőnyeg, máshol járólap van.

Maci2,
Amikor mi eccerre voltunk betegek Orsival, én feküdtem és haldoklottam. Orsi meg ment, jáccott, visítozott örömében. Szal engem lényegesen jobban megviselt, mint őt Kép Ha nem kér folyadékot, ne erőltesd, valszeg elég neki a tejjel bevitt folyadék (anyatej/tápi). Orsi sem ivott, ma sem iszik rendesen. Ha napi 2cl (úgy értem egy kétcantos) lemegy, én már ugrálok örömömben Kép

Egyébként jól vagyunk, lányom elaludt, közben itt volt a kéményseprő is, most már ideje meginnom egy kávét Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi
 
 


Hello Lányok, csak goyrs bejelentkezés, köszi a vigaszokat, sajnos Julcsi ma is ordít, én meg éjjel óta rosszul vagyok, a reggelit már kiadtam, remélem, a friss levegőn jobban leszek, mert muszáj piacra menni.

Bocsi a rövidségért, de már nem kezdek vastag könyvbe sem, amilyen tréül vagyok ... Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Azúr
nekünk is van digimérlegünk, és a miénk is kevesebbet mér 1-1,5 kg-val, mint a másik. (De sajnos tudom, hogy a másik a hiteles Kép)

Maci
minden nap ilyen korán hazajöhetsz? Az tök jó lenne Kép
Roninak mielőbbi jobbulást ++++++++++

Zulu
mi volt az UH-on?

Tüni
felmászó-fülét befogó-forgó-elszédülő Gergő KépKépKép

Klár
én úgy tudom, hogy a zöld színű növényekben bár tényleg sok a vas, az emberi szervezetben mégsem tud felszívódni
taknyosak vagytok még? Kíváncsi vagyok mit mond a dokitok a rekedtségre

Kangi
elrontottad a gyomrod? vagy talán... Kép? REmélem a friss levegő tényleg használ

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Gyorsan még a kiruccanás előtt bejelentkezem.
Tegnap voltunk Manóval a köbányai bölcsi játszócsoopotban Dorkával, hát nagyon tetszet, azt hiszem ebből rendszert csinálunk.

Dorka is jól elvolt, játszadozott, és itthon már jártkált volt minor 5-6 lépegetett, egymaga, igaz kicsit imbolyogva, de ez a kezdet, ha jól sejtem, így lassan ugye vehetem neki a cipőkét?

Lányok segítséget szeretnék kérni:
A DORKA LÁNYOM ESZI A KISÁGYÁT!!!!
FELÉBRED ÉS MI MÉG ALSZUNK AKKOR NEKIÁLL ENNI A KISÁGYAT, MÁR OLYAN SZÁLKÁS...
NEM TUDOM MIT CSINÁLJAK, NEM HASZNÁL A NEM SZABAD...

Ma a kakijában is láttam egy szálkaszálat így egészben, nem normális dolog ez.

Sajnos egyébként még mindent a szájába vesz elébb egy Aventes lábkrémem papírdobozáz kezdte felfalni, mire észbe kaptam, már azegyi füle oda volt..

Nem tudom mit csináljak.

Maci2: Jobbulást Nektek.

Missnya: Szilinek boldog névnapot!

Na most búcsúzom
Jók legyetek
Manó2+Dorka a kis egér....

Kép
Kép
dorka2
 
 


Lányok
főztem céklát Daninak, és olyan fura lett, teljesen kifehéredett a széle, máskor szép piros marad. Lehet attól, hogy már kicsit fonnyadt volt? azért odaadhatom neki?

Manó2
ennyire rágja, hogy le is választja róla a szálkákat? hát az tényleg nem jó Kép sztem le kellene csiszolni a szálkás részeket, és talán lefesteni valami gyerekbarát festékkel.

Madridra visszatérve, én is ki vagyok bukva. Oda kértem ki az éves szabadjegyemet, április végén repülnénk Danival, de így nem tudom, el merjünk-e menni Kép

Andi
psandi
 
 


Andi Kép
friss levegőn még a hideg is rázott Kép
Nemtom, talán az a vírus, ami barátnőméknél tarolt egy hete, közvetlen miután ott voltunk. Tán Julcsi is azért hányt Kép

Pussz
Kangi, A Zöldarc
kangi
 
 


Sziasztok lányok!!!!!!

Nálatok is ilyen szépen süt a nap????

Kangiiii! Fel a fejjel!!!!! Mondanám, hogy talizzunk, de most már az egész család taknyol, a szemem meg ki akar esni a helyéről, a fejem pedig szét akar robbanni. Melegített cseresznyemagot teszek az arcüregemre, és fura, de jó.

Beu
beu
 
 


Hali Csajok!

Kidobtak a kórházbólKépKép, jöttem dicsekedni!
Doki szerint szép a sebem - szerintem elég gáz, dehát ő ért hozzá - kedden megyek varrattépkedésre, már most fosok tőleKép. 17 feketeborsnál nagyobb, de a zöldborsónál azért kisebb kőtől, meg az epehólyagomtól is megszabadítottak, a viszketést, mintha elvágták volnaKép
Még nagyon punnyadt vagyok, de igyekszem olvasgatni. Kangi átadta a csvókokat, nagyon jólesett, aranyosak vagytok!Kép

Na pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Csucsuka!
Éljen, éljen!!!!!

Kép
Beu
beu
 
 


Csucsuka Kép
Éljen a szép sebű vitéz! KépKépKép

Beu Kép
Már lázas is vagyok Kép Anyu most érkezett, ő ebédelteti Julcsit (virslivel, szegényt), mert egyszerűen nem volt erőm se főzni, se etetni. Most elvonulok haldokolni, addig is minden jót!

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!
Sajna, mint mindig nincs időm követni Benneteket. Mikorra elolvaslak Benneteket, megint el kéne olvasnom a következő adagot és mikor odajutok, hogy írnék mindig közbejön vmi (csajom sír, etetés, fürdi, séta, én fáradt, házimunka stb...) Az éjszakai műszakokat viselem azonban a legnehezebben.

Most pl. 1 IKEA TV szekrényt szereltem össze. Oszt szegőléceket vettem, amiket le kellene pácolnom. Szóval mondhatni a gyereknevelésen kívül is folyik a munka ezerrel.

Járom a barkácsboltokat. A csajom rámkötve. Mondom is az eladónak, aki a másik nemet képviseli. Hát akkor kérnék 10 db 8-as tiplit, hozzávaló csavarokat, csatornavezetőt, ilyen szeget, olyan szeget... Ő meg csak bámul. Bizti jól nézhettünk kiKép, mert megkérdezte, hogy magácskát küldték, és a férje? Na persze erre én vicces kedvembenKép, mert én nő vagyok az még nem jelenti azt, hogy nem használtam már a fúrógépet falfúrás gyanánt. A férjem meg amúgy is dolgozik és ha én meg tudom csinálni, miért is várjak rá?! Hmmmm
Esztert meg a mai sétával kitikkasztottam, úgyhogy alszik, ezért én ittKép

RékababaKép
Mosolyogva olvastam, amit írtál. Nagyon aranyos lehet a lánykádKép

HeppiKép
Mi 2hetente járunk baba-mama klubba. Mi is nagyon élvezzük, habár Eszter a múltkor úgy kifáradt a sok nézegetésben, hogy el kellett jönnünk előbb. Pedig én maradt volna még, de hát ki a főnökKép Érdekes, amit a tejtermékekről írtál.
Na majd lehet, hogy én is saját magam könnyítésére kiprobálom a hiszti-módszereteketKép

Maci2Kép
Nem semmi a csajszi, bizti rosthiánya van (na jó csak vicceltem). Nem tudom mi a legjobb, talán bekenni olyannal amit nagyon nem csíp, hátha megundorodik tőle?!

BeuKép
Jobbulást az egész kis családnak.

CsucsukaKép
Én most már mindig arra gondolok, hogy semmi sem fáj úgy, mint a szülés annoKép úgyhogy Te se félj, oksziKép És gyors felépülést.

GombócKép
Nektek pedig óriási gratula utólag is az új jövevényhezKép

Puszka
Bogár & Eszter

ééés a Michelin gumi reklám főszponzora. Na jó csak a ruci nagyobbacska rá egy kicsit, de azért vannak hurkái, csak előnyösen öltözködikKép:

Kép

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok!

Csak hébe-hóba tudok olvasni, ezzel a topiccal már rég feladtam a versenytKép
Kangi, remélem javulsz hamarosan, drukkolok...

Nálunk is ritka hisztis Ádám, soha nem volt ilyen,mint egy kis nebáncsvirág, mindig eltörik a mécses,ha nincs az ölemben. Tegnap elég volt egyet hapciznom,még ettöl is rázenditett. Lehet a foga jön, mert 7 hónapos múlt, és még egy sincs.

AMiért jöttem, az egy webcim lenne, jó múltkorában Momonak ajánlottatok egy oldalt, ahol a gyerektartás ügyben lehet okosodni. Szegény növérem elsóhajtotta milyen keveset kap az extöl (7eFt), és mérgemben akarok neki segiteni némi infóval. Én ugyan nem otthon élek, de még nekem is nagyon kevésnek tüni ez a pénz, igazam van? Ja, a kissrác 11 éves lesz, és kb 8-9 éve rá se néz az apjaKép

Na, ha valaki emlékszik arra az oldalra, ahol ilyen témában lehet infot gyüjteni, légyszi irja már meg!

Köszi!!!
Barbi

Kép
Kép
barbi
 
 


Sziasztok!Kép

Elli,
naugyemegmondtam!Kép Ne aggódj a nemhízás miatt, eygrészt mert beteg volt a srác, másrészt pedig azért, mert sajtkukac üzemmódban működik mostanság. Meg aztán biztos hosszra gyúrt az utóbbi időben.Kép

Kangi,
jobbulj gyorsan!Kép+++++++++

Csucsuka,
hurráhurrá!Kép

Beu,
Macusról még nincs újhajas fotó, de holnap majd csinálokKép. Olyan nagy változás nincs ám, korrigálták az én körömollós remekemet, és hátul lenyírták a nyakánál, mert már nagyon bundesligás voltKép.

UH-s drukkokat köszönjük mindenkinekKép. Szerencsre semmi csúnyaságot nem találtak. Macus persze rettentően fel volt háborodva, először ordított, aztán már csak drámaian verdesett a szempilláival, és úgy nézett a dokira, hogy az szegény nem győzött elnézést kérni a nacccsasszonytól a háborgatásértKép.
Hazafelé a kocsiban nekem puffogott a csaj, biztos elmondott mindenféle ringyrongynakKép.
És jövő héten oltás, hümm-hümm...

puszka, szép hétvégét mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Csajoxiasztok Kép

Tökyóóó napunk volt ma, annak ellenére, hogy éjjel összesen 4 órát hagyott aludni a kisasszony Kép Viszont yóóó kedvvel ébredt, és ez az egész napjára jellemző volt.

Volt dokinéni, azt mondta, víruskát nyaltunk be, de mi a lexerencsésebbek közé tartozunk, mivel se láz, se hasmenés-hányás. Mondjuk ennek a felének örültem Kép Aztán este kicsit fanyarul mosolyogtam, mert a patikában megint otthagytam 1400 Ft-ot szinte semmire. Apának vettem egy Quamatelt, Kukacnak egy orrcseppet, na ez a kettő volt közel 1300 Ft, a FŐ gyógyszer, egy valami kevert borzadály összesen 93 Ft üvegestül, kupakostul KépKépKép

Viszont nagyinál is nagyon jó volt du. Jó időben mentünk ki, és odakinn kicsit még legeltünk a kertben Kép Olyan tavaszillat volt ma valahogy Kép

Aztán este végre megcsináltam kb. 3/4 kiló száraztésztát (fél kiló liszt, tojás), mondjuk csuszatészta lesz, azzal van a legkevesebb gond, de az egész gyúrással, sodrással és teregetéssel együtt megvolt úgy háromnegyed óra alatt. És holnapra száraz is Kép Igaz, az étkezőben, meg a konyhában mindenütt tészta lóg, még a nappaliba is jutott egy adag (nemnem, nem kicsi annyira a lakás). Szóval ezzel is megvagyok Kép

Sőőt - apa raktárlistája is kész, meg vasaltam is pár darabot, és a lakás is kellemesen rendes volt, mikor dokinéni jött Kép

Csucsu, deyóóóóó, hogy hazajöhettél Kép

Manócskettőcs,
Az nem segít, ha belógatsz neki rágnivalókat ? Valszeg azért az ágyat rágja, mert nincs kéznél neki más. Ez a más egyébként lehet egy vasalt pelus is ! Kép Ágyra nem is tudom,mit tennék - talán mosógéphez való gégecsövet pattintanék rá, amit hosszában elvágtam, és 3 helyen rögzíteném rá... Mármint ha a karfa rész az, amit rág. Rácsra elég ugyanígy elvágott slagdarabkát tenni, na azt tuti nem rágja el egyhamar..
Kép

Bogárka,
Isten hozott a Mekkmesterek Klubjában Kép Én tegnap épp konnektort, meg zárat javítottam Kép
Lánykád naonn édi Kép

Zuluka
UH KépKépKépKépKép

PSAndi
Azért valamicske szívódik... és valamiért csak javasolják, hogy etessük a babákkal, mert sok benne a vas...KépKép

Heppike,
Sok kávét iszol napjában ? Kép


Kangi,
Nem is tudom, mit mondjak. Küldöm virtuális gyógyenergiáimat mindkettőtöknek.....Kép


Na most megyek, és alszom egy órácskát, mielőtt tejelek Kép Ha a KukacKukacovicsSajtóca engedi Kép

Ciao :


Klár
clarissa
 
 


Sziasztok!

Tegnap írtam, de elszállt, mert lefagyott a gép. Kép

Myssnia!
Szilinek boldog névnapot.

Zsuzsó!
Niki is csak 4 óránként evett, a doki cseszegetett is, hogy adjak neki 3 óránként, de nem lehetett felkelteni és nem is nagyon akartam. Most visszatekintve milyen jó dolgom volt, hogy 2 evés között csak aludt. Kép És felnőtt Ő is, bár most sem mondható kövérnek. Kép

Azúr!
Nem nyert semmit, de nem is volt jelmezverseny, csak buliztak egyet. Kép

Barbi!
Én ezt találtam, nézd meg: http://www.gyermekjog.hu/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=16

Magdi
gallainémagdi
 
 


sziasztok!
Majdnem mindenki beteg lett itt a topicon, jobbulást a betegeskedőknek!!!

Érzitek a tavasz illatát? Mifelénk olyan madárcsiccsentés van, hogy csak ámulok-bámulokKép Azt hiszem tegnap mondta Aigner Szicsi, hogy itt a tavaaaaasz!!!Kép
Ma csajom nagyon nyűgi, lehet, hogy melegfront volt, van. Hót fáradt, de alvás az nem megy neki. Hiszti van ezerrel. Semmi sem jó neki, ha felveszem, ha leteszem... Úgyhogy most kivárunk.

ClarissaKép
Száraztészta-kollekció! Mily jó! Sütni pl imádok, de száraztészta-gyúráshoz, szárításhoz tutkó nem lenne türelmem, pedig én sem vagyok piskóta, amikhez néha neki állok. Gratu hozzá.
Ezek szerint Te is asztalos, festő-mázoló, szakács, szerelő...Kép

ZuluKép
uh-eredményhezKép

puszka
Bogár & a végre bealudt törppicurKép

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Sziasztok,

Bogár,
Tavaszillat Kép Még nem érezzük,de mindjárt megyünk sétálni a Millenárisba,majd akkor tuti megérezzük Kép
A napokban több baba volt nyűgös,most bizti melegfront jön (remélem).

Barbi,
Nővérednek:
www.jogiforum.hu

ill a Egészségügyi és Szociális Minisztérium ügyfélszolgálata
Címe:
1054 Budapest,
Akadémia utca 3.

Telefonszáma:
331-1394,
475-5860,
475-5861

Félfogadási ideje:
H-CS: 9-15
P: 9-13

Szociális,gyermekvédelmi ügyekről tájékoztatás:
Tel:331-1394

Illetve még a lakóhelyi gyámügyi hivatal is segíthet,ill ha van a közelben Családsegítő szolgálat,akkor talán neki van ügyvédjük,ami ingyenes.
Remélem megoldódik,a 7ezer tényleg nagyon kevés Kép
Artúrnak is volt egy ilyen ilyedős korszaka,orfújástól,tüsszetéstől,hangos csengetéstől,porszívó hangjától sírva fakadt. Most is néha,de már sokkal jobb. Nálatok is bizti elmúlik majd. Kép
Artúr első foga is csak kb 1 hónapja jött kirá 2 hétre a második is előbújt(most lesz 10 hós). Sikerült végül a cdről levarázsolni a képeket? Ádám miket tud már?

Bocsi,most csak ennyi,megyünk sétálni ebben a szép időben.

Azur
azur
 
 


Bocs az elgépelésért:
Ilyedős=ijedős , orfújás=orrfújás, tüsszetés=tüsszentés

azur
azur
 
 


Haho csajok!

Szerencsere minket mostanaban elkerul minden betegsegKép Lacko olyannyira belejott a jarasba, hogy gyakorlatilag mar nem is maszik, allandoan 2 labon kozlekedikKép Legalabb a gatyai mar nem olyan koszosakKép

Es hogy irigykedjetek: tegnap delutan fel 4-tol este 8-ig aludt, akkor is en ebresztettem mar felKép Mindezek utan pedig 3/4 10-kor mar huzta a lobort megintKép

orsoly
orsoly
 
 


Na csók csajok Kép

Csak egy gyors, mert épp túlvagyunk a kisasszony ebédjén (a mienk még a sütőben - tegnapi tésztából lasagne KépKépKép), még fejnem is kellene...

Bogár,
Affrászt nem lenne- begyúrni nem akkora wasistdas egy ekkora adag tésztát. A mázlisabb rész az az, hogy anyutól el tudtam hozni a kis tésztasodrógépet, így egyenletes is lett a dolog, meg vékony is, és tényleg gyorsan ment. Lerakni száradni sem egy show, és amikor számolgatom, hogy mennyiből van.... Hát a kb. 3 csomag lasagne bolti áron tuti nem 150 Ft !!! Kép

Egyébként ezermesterkedni persze, hogy ezermesterkedem... csak amit érek, és meg kell csinálni. Nekem anyámék is ilyenek, ezt látom gyerekkorom óta. Mondjuk a Kopaszról ez már nem igazán mondható el Kép De legalább nem kritizál, hogy valami nem lett olyan szép, mintha szaki csinálta volna KépKépKép

Na pussz, most futok, mert Kukac termelt asszem Kép


Klár
clarissa
 
 


Hahó!
Tök sajnálom, hogy ma nem tudtunk kimenni levegőzni, de hát vendégek voltak nálunk. Tök ari kisfiúk van, de gyerekes látogatások alkalmával mindig rá kell jönnöm, hogy még mit kell eltenni a lakásból, amíg a mi törppicurunk nem ér a rombolós korszakáhozKép vagyKép
Elbúcsúzásuk után meg -röptében- a kaját állítottam össze. Leves kész, második bedobva a sütőbe. Csajom aluszikál, remélem még hagy anyjának egy kis időt netezniKép

OrsolyKép
Irigy-mirigy lackó alvására. Remélem nem csak egyszeri eset volt, vagy már többször ajándékozott meg ennyi magánélettel, mert akkor még jobban irigyKép

ClarissaKép
Lasaaaagne, hmmmmmm. Most a héten sütöttem, na de az más, mert nem sk tésztából készült.
Látom ebben is egyezünk. Te is spur, én is spurKép, de tésztasodró hiányában valszeg ezt a műveletet kihagyom. Pedig télleg nem lenne nehéz előállítani a cuccostKép, ahogy írod is.
meg kell hagyni az ezermesterkedést illetően, azért férjuram is bizti titkon arra számít, hogy majd asszonkám itthon, oszt bizti nem tudja elnézniKép

AzurKép
Ugye titeket is megcsapott a tavaszillat?!Kép

puszka
a most szófosásban szenvedő Bogarancs, aki behozza a legalább 1 hónapos lemaradását írásból

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Réka,
hagytam egy elég béna hangüzit a mobilodon strandlabda ügyben. Megkaptad? És ami fontosabb: értettedKép?
E
ellimami
 
 


Lányok,
kis segítséget kérnék: autóvásárlásra adtuk a fejünket, használt autót szeretnénk venni. Nincs véletlenül valamelyikőtöknek jó, megbízható autószerelő ismerőse/barátja/férje, aki eljönne velünk (természetesen nem ingyen gondolom) megnézni a kiválasztott autót, és szakmailag átnézi? Nagyon nem szeretnénk melléfogni, és egy lestrapált vackot venni...

Előre is köszi!!!
F.
franyo
 
 


Sziasztok Lányok,

Jórég jártam itt (azért néha olvasok). Sajna továbbra sem tudom nyomonkövetni az eseményeket, úgyhogy inkább csak kukkolok.

Tudna valaki segíteni, hogy hol a csudában tudok tavaszi kabátot és cipőt venni Lilinek. A mai napot direkt arra szántuk, hogy vegyünk neki, erre csak egy szandival, meg egy takarítószettel tértünk haza. Úgyhogy szegény kölök továbbra is a téli szkafanderjében gyúrja az ipart. Az meg ugyibár kezd kissé meleg lenni. Szóval segítsetek pls. Zulu, te mindig tudsz jó kis helyeket. (a Minimanóban voltunk, na ott semmi nem volt Lili méretében, meg a soroksári Megytoys-ban, úgyhogy ezek az üzletek kilőve) Árkád-közeliek (Manó, Orsoly???), Az Árkádban mi a helyzet. 1-2 hete voltam ott, de balga módon nem néztem jól körül.

Azur,
Lehet, hogy néha elsétálunk egymás mellett a Millenárison? Gyakran jártok oda?

Magdi,
Zsuzsinak ne vegyél tavaszi kabátot, megkapja, amit Lili kinőtt. Esetleg nincs meg Miki valamelyik régi kabátkája?

...huuu...már nem is bírok tovább visszaolvasni, annyira fáradt vagyok.

csak még egy utsó dolog, Lili még mindig szopizik, és közben mindenféle tornamutatványokat csinál (megpróbál felállni, rám mászik, megfordul...). A cicmet meg húzza, mint a gumit. Már alapban is fáj, ha hozzáérek. Erre nincs valami receptetek?

na most már tényleg zuhanok az ágyba.

pusz,
gömb
gombolyu
 
 


Na csóóókcsajok Kép

Látom, már megint a "hétvégére kihalunk" c. topik lettünk Kép De remélem, azért valami sokkal kellemesebbel töltöttétek az időt, mint a netezés Kép

Gömböly,
Először is - a nemszabad c. fogalom bevezetése és próbálgatása....
Másodsorban : szoptattál már valaha bimbóvédőben ? Pár napra nem ártana...
A harmadik dolog - a mai napig lehet Garmastan kencével kenni a fájós cicit, elég hamar rendbekapja ... illetve nagyon jót tesz még az is, bár az inkább a bőrnek, ha szoptatás után hagysz rászáradni jópár csepp anyatejet.
Ha belül van szétrágva, az már egy kissé gázosabb - én mikor látom, hogy a gyerekem egyáltalán harapni akar, azonnal automata csúsztatom a szája sarkába a kisujjamat - így legalább kisebbet harap, vagy egyáltalán nem sikerül neki.

Asszem megint előadom a tegnapi műsorszámot, miszerint lefexem 1 órácskát aludni, annyira jóóó volt...
Majd holnap irkálok többet is asszem, bár inkább csak este szerintem Kép

Ciao, és további kellemes láblógázást :


klár
clarissa
 
 


Császtok Csajok Kép
Meggyógyultam. Köszönöm a drukkokat!
Igazság szerint már tegnapra meggyógyultam, csak rohangászás volt.
Tegnap este viszont Apacuka kezdte el az okizást, hasmenést, lázasodást. Mivel bivaly a szerkezete, várhatóan mire felkel, túllesz rajta. Én is kb 16 óra alatt végeztem a csúf kórsággal KépKépKép Csak sajnálom szegényt, olyan ritkán beteg Kép

Myssnia Kép
Mi nem jártunk a Rádayban, becsszó Kép

Zulu Kép
Éljen a sértődött, ám egészséges Macalány! KépKépKép

Bocsi, de most meg azért nem írok többet, mert épp csendben könyvet nézeget, rohanok zuhanyozni. Reggel 5 óta fent van, fél 6-ig szoptattam, aztán gondoltam, még visszatoszítom az ágyikóba, hát neem! Negyed hétig balhézott, akkor felöltöztettem, de azóta reggeliztünk, úgyhogy csak most pucolkodom meg.
9-kor meg már biztosan sipítozni fog, hogy ilyenolyan fáradt ... Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Hello csajok!
Csak gyors vasarnap du.-i bejelentkezes.Megkoszonom a kockasrucira+leanyzomra vonatkozo kedves szavakat, illetve viragkoszorut kuldok mindazon anyukaknak, akik felhomalyositottak afelol,hogy hogyan is kell kieszkabalni a kisagybol a 2 kiveheto racsot. Sikerrel jartunk Kép
Megyunk allatkertbe eved utan! Kép
Ja Kangi ,most olvasom,hogy megegeszsegesedtel. Tyuhuuuuuuuuuu! Kép
Kép
Na pusszanat
NorkaKép
norkini
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?