Új privát üzeneted érkezett!

Linácska,
szerintem ha elmész a dokihoz, akkor nyugodtan szólj, hogy állapotos vagy és nem szeretnél összeszedni semmit a váróban. Biztos megértik majd, akkor is, ha Lilinek esetleg lemegy a láza addig.
Lilinek jobbulást!

i.kata
 
 


Kata

Köszi, megnéztem. Mit jelent a progresszív mozgékonyság? Az összes mozgót (gyors, lassú, egy helyben)?

Hát nekem is volt nagy esésem. Lejöttem ügyesen párszor a gyakorlópályán, és akkor kérdezték a fiúk, hogy lemegyünk-e velük a kék pályán. Ránéztem, nem tűnt meredeknek. Jól is indult, én a magam lassú de biztos tempójában mentem mindaddig, amig a pálya közepén hirtelen nagyon elkezdett lejteni, én legugoltam, hogy közelebb legyek a földhöz, viszont ezzel felgyorsultam. Magam sem tudom, hogy végül hogyan sikerült a pálya szélére jutni és esni egy óriásit. Szegény uncsitesóm meg szintén gyorsan elesett és rohant hozzám, hogy nincs-e bajom. Még egyszer estem míg leértem. És a bibi egyébként az volt, hogy elfelejtették közölni, hogy a pálya középső része piros, ráadásul kissé jeges is volt. Na másnap a nagybátyám mellém szegődött és megtanította az alapokat és utána gyakoroltunk. Sajna csak 4 nap volt az egész, viszont a végére egész jól ment kék pályán és úgy maradtam volna még.

Monic

Hurrá :D Akkor már csak Danika hiányzik belőle :wink:

Kép
pusiandi
 
 


Lina

Jobbulást Lilinek!

Kép
pusiandi
 
 

 
 

Bumikám, sajnálom a párod rossz spermaképét. De 3 megtermékenyült petécske szerintem nagyon jó! Fel a fejjel! Három babával is elleszel majd, ha megszületnek, hidd el:)))) :wink:

Bikfy, király, hogy ugyanazt mondták neked is, mint nekem a SOTE-n a doki. :lol: Akkor ezek szerint az első nap már a pettyezés is. Mondom, nekem a dokim pont ezt mondta. De tudom, hogy minden orvos és minden intézmény másképp vélekedik erről.

Andi, te hova jársz dokihoz? Hajdúszoboszlóhoz milyen intézmény van közel, ahol inszemi is van?

Puszi a többieknek is!: :wink:
Vendég
 


Andi,
köszi. Az a baj, hogy csak lázas, semmi más. Ez nálunk vagy a fül, vagy a vese. Mivel a füléből nem jön semmi, aggódok, hogy nehogy a veséje legyen megint. A kórház annyira nem hiányozna most.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist

Debrecenben a Debreceni Egyetem / Klinika az a hely, ahol van meddőségi szakrendelés, ott csinálják az inszemet. (20 km)

Hogy vagy egyébként? Neked fáj a hasad? Nekem múlt héten végig fájt, ha mozdultam :( Most már "csak" lufi vagyok :) Tegnap reggel be se gomboltam addig a farmeromat, amíg nem indultam el otthoról, legszívesebben még akkor se csináltam volna, csak rövid a kabátom :lol:

Kép
pusiandi
 
 


Mi a baj Lili veséjével? Keves folyadékot iszik?

Kép
pusiandi
 
 


Andi,
ez ismerős. Mi is ilyen pályán tanultunk síelni. Az eleje nagyon durva piros volt és a vége meg nagyon lightos kék. Hűűű, ott mekkorákat borult a banda :lol:

i.kata
 
 


Sziasztok csajok,

Most érkeztem haza fodrásznál voltam, megritkítattam a hajam mert annyi van mint egy igazi Oroszlánnak és hát hogy nézek igy rá a kis Oroszlánra mint egy anya Oroszlán??? :wink:

Moncsi, nyugi, minden ok, bár veled álmodtam és azt álmodtam hogy Te is megelőztél :roll: :roll: Talán azért is álmodhattam mert tegnap mondta a dokim hogy mivel jó a ctg-m látszik hogy Oroszlán nagyon jól érzi ott bent magát, és lehet hogy nem akar majd kijönni. :wink: Erre eszembe jutott hogy mi lesz ha még Te is megelőzől??? :wink:


Ancsi, Nekem 220 grammos diétám van. Reggel 30CH, Tízórai 30 CH, Ebéd 60 CH, Uzsonna 30 CH, Vacsora 40 CH, és a pótvacsi pedig 30 CH. Ez igy összesen 220 CH. Van egy táblázatom ami még a Nemone küldött nekem át, azon vannak a szénhidrátok és az alapján teszem össze a menümet. Bár négy fajta főzeléket szoktam váltogatni ebédre, a kelkápit, a tököt, a spenótot és a zöldbabot ezt pedig mindig fini husival. NÉha pici tésztát és rizst de azt mindig kimérem. Reggelire teljes kiörlésű kenyeret eszem felvágottal, vagy light jammel, vajjal. Tízórai szokott lenni tejberizs diétás, vagy gyümölcs, ami általában alma vagy narancs. Uzsonna hasonló. Vacsora vagy ebédből eszem kevesebbet ha kivánom, ha nem akkor kenyér, felvágott, sajt, paradicsom esetleg joghurt. Pótvacsora egy szelet kenyér és kefir. Igazából ezeket váltogatom. Ha kell a táblázat küld el lécci az email cimed akkor átküldöm.


Linácska, sztem ebbe a cukros témába bele lehet örülni, és nagyon veled vagyok és bizom benne hogy nem lesz macerás a terhességed eme része, mert még valljuk be őszintén neked a java hátravan, én meg mán féllábon is valahogy kihúzom. :wink: Nagyon drukkolok neked és majd követem veled végig a terhességi cukrot.


Ditus, merre kószál?????? Rem nincs vele baj. :o

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
köszi, neked már tényleg nincs sok hátra. Én meg valahogy végig azt érzem, hogy nekem a terhesség alatt nem lesz gondom a cukrommal. Ezt valahogy úgy a lelkem mélyén érzem. Mikor mondta a doktornéni, hogy olyat is látott, akinek a terhesség tette rendbe, és most a 9,9-ből 6,9 lett, én ebben teljesen bízom. Mi ez, ha nem javulás néhány hét alatt. Persze, betartom a diétát, nekem csak 160g, de bőven elég. Graham kenyeret eszek, annak egy szeletében 9,5g ch van, abból azért jó sokat le lehet küldeni, és nekem nem is megy fel tőle a cukrom. Én a főzelékeket annyira nem szeretem, csak a borsót, a krumplit, meg a gyümölcsöket. Pont amit nem lehet. :lol:

Andi,
Lili 15 hónaposan kapott egy vesemedence gyulladást, ami rá 5 hétre antibiotikum mellett kiújult. Azóta nephrológiai gondozásban van, ultrahangozzák rendszeresen, izotópvizsgálatokra járunk, hogy ellenőrizzék. Nem lenne jó, ha újra jönne egy kiújulás, mert akkor újabb két évig járhatunk vissza.

Na megyünk szunyálni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Lányok!
Olyan rendik vagytok! Nem is tudom mi lenne velem nélkületek.
Holnapig persze tuti megesz az ideg, de vettem citromfű teát, és azt szürcsizem.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Linácska, nekem is van nem egy ismerősöm akinek a terhesség tette rendbe a cukrát. Valószinűleg nálad is igy lesz.


Csajok most megyek végre függönyt vasalni, aztán hétvégére már szeretnék nektek szép fényképet csinálni!!

Kép
pgsuska
 
 


Itt vagyok, ragyogok, és most végeztem a melóval.... most már nem írhatom azt, hogy jó reggelt, az már igencsak elmúlt, szóval császtok csajok! :lol:

Visszaolvastam, de olyan fáradt vagyok, hogy nem tudom már mire kell reagálni, hazamegyek lassan és lehet hogy csicsikálni fogok hogy az esti műszakra már kipihent legyek! :wink: :lol:

BUMI
Sajnálom, hogy ennyire leromlott a párod eredménye. Remélem a 3 kis bébi viszont szépen fog fejlődni. Holnap mondják meg hogy mennyi indult osztódásnak? Reménykedem benne hogy mind, de min. 2 amit visszakapsz. Sokat gondolok rád, és küldöm a + enerdzsit +++++++++++++++++++++++ meg a drukkokat ++++++++++++++++++

SUSKA
Megint csak nevetni tudok a tegnapi storydon ahogy a dokidat kiszedted a tolószékből....... kiváncsi vagyok a szülésre milyen attrakcióval fog készülni! :wink: :lol:

MONIC
Köszi az ásót! Mostanra ért ide! :lol:

dita75
 
 


Ditus!
Tegnap is sokat segített ,hogy azt írtad, hogy jó megérzéseid vannak velünk kapcsolatban, és ezt köszönöm.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUMI

Kép

dita75
 
 


Juhéjj letelt a munkaidő, megyek haza bubukázni! :lol: 8)

dita75
 
 


Zsuzska,

Micsoda álom... Azért remélem nem előzlek meg és Danika is annyira szeret a pocakban mint Oroszlán :wink:
Jövő héten kiderül majd a ctg-n :wink:
Jó függöny vasalást.
Én is megyek majd teljes felújításra, nekem egy kicsit necces mert a fodrász időpontom február 27-re szól, meglátjuk, hogy oda eljutok-e még :roll:

Linácska,

Lilinek jobbulást, remélem nem a veséjével van a gond.

Dita,

nagyon ügyi vagy, hogy már el is archiváltál mindent, mostmár jöhetnek a régészek kiásni a régi iratokat :lol: :lol: :lol: :lol:
Otthon jó szunyókálást neked.

Andi,

Mi az utóbbi 8-9 évben minden nyáron eltöltöttünk pár napot Hajdószoboszlón a csúszdaparkban, idén nyáron nem mentünk először Danika miatt. Én nagyon szeretek oda járni, csak jó messze van tőlünk. Általában úgy szoktunk időzíteni, hogy a debreceni cirágkarnevált is meg tudjuk nézni (18 perc vonattal), és a mátészalkai barátnőmet is meg szoktuk látogatni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic

És hol szoktatok megszállni? Csak mert szállodában dolgozok :D

A virágkarnevált én is szeretem, bár még csak egyszer láttam úgy isten igazából (a tömeget nem szeretem).

Kép
pusiandi
 
 


Andi,

mi a virágkarneválra már akkor megyünk amikor a kocsik ki vannak állítva valami sportpályán. Ott közelről is meg tudjuk őket nézni, a felvonulást mi sem szeretjük a tömeg miatt.
Van ott egy ismerősünk, ő szokta intézni a szállást, általában valamelyik rokonánál van mindig kiadó szoba. De az utóbbi 2 évben egy lakótelepi lakást kaptunk, amivel nem voltunk elégedettek mert nagyon meleg volt, és kicsi és a 3.-on volt, az egész napos csúszkálás után alig tudtuk felvonszolni magunkat.
Tervezzük majd a szállodát, mert mostmár rájöttünk, hogy nem nagyon éri meg házaknál megszállni, a szálloda nem sokkal kerül többe és közel van a strandhoz és a popónk is ki van nyalva, ellentétben a kis szobákkal... :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata anyósomnak a műér van elzáródva, nem tudom hogy pótolják, mit csinálnak. Lehet, hogy holnap műtik.
Megyek inszemre, amíg anyagilag bírjuk. Na de azért remélem nem kell sok inszem.

Twist
a Bencének a torka nem fáj, csak folyik a nozika. Remélem ennél rosszabb nem lesz.

timejka
 
 


Monic

Tőlünk ingyenes az átjárás a fürdőbe :wink: Mondjuk az Aquaparkba nem...

Én nyáron nem is bírnék panelben aludni...az egy katlan olyankor, még a nyitott ablak sem segít... :?

Kép
pusiandi
 
 


Andi,

ha legközelebb megyünk akkor majd beszélünk a szállásról. Bár te akkor már bőven babás leszel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ámen :D

Kép
pusiandi
 
 


Sziasztok!

Mostanra sikerült végigolvasnom mindent!

Bumi:

Megy a drukk holnapra, hidd el minden rendben lesz!

Linácska:

Jobbulást Lilinek!

Hú, na most meg elfelejtettem, hogy kinek mit kell még kívánni! Mindegy, hogy ne legyen harag, hogy valakit kifelejtettem a jókívánságok sorából, ezt küldöm mindenkinek:

Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Úgy látom már megint későn jöttem.....
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nyugi dy, összekevered a napközbenit az esti "műszakkal", ilyenkor nem pörögnek percenként a hsz-k :lol:

Kép
pusiandi
 
 


DY

Ne légy mérges, Dita ugyan most alszik, helyette én itt vagyok, de csak addig amíg meg nem kapom a lasagnémat! Kép
garfieldcicus
 
 


monic80 írta: Általában úgy szoktunk időzíteni, hogy a debreceni cirágkarnevált is meg tudjuk nézni (18 perc vonattal), és a mátészalkai barátnőmet is meg szoktuk látogatni.


Én is akajok cirágkarneválolni, bár nem tom mi az de tök jó lehet. Kép
garfieldcicus
 
 


Monic egy billentyűvel félreütött, de azért én értettem :lol: Gondolom Te is :lol:

Letelt a melódia mára, zárul Andi irodája :D

Nem hiszem, hogy este tudok jönni, szóval legyetek kedvesek kicsit kevesebbet dumcsizni, hogy holnap bírjam végigolvasni :wink:

Sziasztok

Kép
pusiandi
 
 


Besz.....rok a röhögéstől Garfieldcicus!!!!

Frankó a táncoló macid!!!! :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Szia Andi!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Garfield,
megkaptad már a lasagnédat?

Andi,
azt elfelejtettem korábban írni, hogy azt sajnos én sem tudom, mi az a progresszív gyors...

Timejka,
akkor ha megműtik, az is lehet hogy megin t kap új műeret?

i.kata
 
 


Garfield

Remélem, azért nem vagy annyira éhes... :wink:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Felteszem neked a két kedvenc képemet, hogy amig alszom tudjál min besz......ni, izééééééé röhögni:

Kép

Kép

na mentem Kép jó viháncolást! :wink:

dita75
 
 


Megyünk doktorbácsihoz végre...
Megint 39,4 a láza Lilinek. És ezen kívül semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita

Köszi a képeket! Szuperek! Azt hiszem, mostmár jöhet a pelus is!!!!
Kép

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Tegnap végül a nagy vihogások közepette nem tettem fel a csoportképet:

Kép

Viki és Boni
Köszi, hogy megint feltettétek a polós képeket amikor még a kissrácok belső körletesek voltak! Olyan szépséges pocakotok volt......... gondolom nektek is jólesik nosztalgiázni kicsit. Nyáron remélem már ti is tudtok majd jönni a kiscsávókkal együtt.

DY
Megy a pelus. Nem tudok aludni, mert kopácsolnak itt az utcában, verik szét a kecót. Nemrég lett kész, de a csávókám eladta, az új tulajnak meg más elképzelései vannak, úgyhogy minden kezdődik előlröl. Fasza! :x

dita75
 
 


Tök jó ez a csoportkép!:)) Jót röhögtem az itt a piros játékosos képen:)))

Szegény Lilike és szegény Bence! Mindkettőjüknek jobbulást kívánok!

Bumi mi újság, a kicsit osztódásnak indultak? SZétizgulom magam!
Vendég
 


Az egyik kollégám azt álmodta, hogy ikreink lesznek.
Hááát, én kiegyeznék vele! :) :)

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Lombikos Lánykák!
Ti hogy bírtátok idegekkel ezt a várakozást?
Én most pont azon golndolkodom, hogy holnap nem is jövök dolgozni. Vagy csak 11-re, vagy nem is tudom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Twist!
csak holnap délelőtt derül ki, hogy osztódnak e.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


BUmi nagyon szorítok!

ja és éppen Lasagne készül :lol:
Vendég
 


Bumikám ez szuper, tök jók a jelek! Dita megérzései és a kollégád álma.... ezek igazi jelek, hinned kell bennük! :wink:
Ezek nem lehetnek véletlenek.

Csajok, én eléggé fájdogálok az inszemi óta, pont mint a HSG után. Lehet, hogy most jobb lett volna pár napig itthon feküdni inszemi után és nem egyből nekiesni a melónak. De muszáj volt.
Vendég
 


Bumi,
én is nehezen bírtam a várakozást, de amikor punkció utáni nap után megtudtam hány termékenyült meg, akkor kicsit megnyugodtam.
Nyugi, meglesznek az ikrek :wink:

Twist,
biztos az a másik doki volt durva, nem?

i.kata
 
 


Kata!
Én már nem emlékszem, neked hány termékenyült meg?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Katám, szerintem is az a doki volt durva és még érzem a helyét ott bent...
Jó lett volna elkérni annak a másik lánynak is az e-mail címét, aki ugyanígy járt mint én, hogy megtudjam ő is így érez-e pár nap elteltével.

Bumika, mikor kell telefonálnod?
Vendég
 


Bumi,
nekem 16-ot szívtak le, és 7 termékenyült meg. A beülti napján már csak 2 szuper és 1 gyenge versenyzőnk maradt. Végül a 2 szépet kaptam vissza, mert a párom nagyon félt, hogy nehogy 3 tapadjon meg. Aztán lehet hogy az a 3. gyenge kapaszkodott volna a legjobban. Dehát ez már mindegy.

i.kata
 
 


Kata!
Igen valahogy mindnekinek így történik, hogy a sokból a végére alig marad. Ezért is aggódom én nagyon. persze az is lehet, hogy a kevesebb az jobb minőségű, de ebben nem lehetek biztos. persze holnapra kiderül, és akkor legalább biztos eredményt tudok.

Twist!
10 óra körül kell telóznom, de ma is csk 10.30 után tudtam elérni a biológus nőt.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
ne aggódj! Szerintem ha kevesebb petécske van, azok sokkal erősebbek. Több energia jut a kevesebbre. Szerintem a 3-ból tuti lesz 2 erős. :wink:

i.kata
 
 


Twist,
mondjuk ha a másik csajszi is görcsöl, már úgysem tudtok mit csinálni. Nekem is volt több inszemnél is, hogy görcsöltem egészen a ciklus végéig, de nem volt olyan fájdalmas, mint neked.

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: