Új privát üzeneted érkezett!

Na szép, én itt kitaposom a lelkemet is, erre mindenki lelép. Ráadásul Zsuzskáról sincs semmi hír?! :cry:

Garfield,
üdv közöttünk nagymacska :wink:

i.kata
 
 


Itt vagyok csajok, ezt az aggódás sorozatot. Kata sejtett valamit mert bent voltunk a függönyért a Kikába és elég későn értünk haza. MOst jutottam gép közelbe próbáltalak benneteket visszaolvasni, egészen 4 db oldalt, jó sokat irtatok megint.


MInden rendben volt a dokinál. A ctg hibátlan volt dokim elégedett a szivemmel a cukrommal főleg már csak a baba súlya a kétely. Február 10-én derül ki a súlya a bébinek és utána kórház mindenképp. Zárt a méhszájam, a vizeletem negativ, vettem váladékot is, jövőhét kedden megint megyünk ctg-re.


Azért mókás volt doktorbácsim, megláttam amikor bementem és ott ült tolószékben, aztán mondta hogy vetközzem le megnézne, felfeküdtem az ágyre odagurult picit röhögtem, aztán mondta hogy húzzam fel a székből hogy megtudjon nézni, ez ilyen vak vezet világtalant volt, de a lényeg hogy úgy megnyomkodta Oroszlánt hogy majdnem odacsináltunk. Tényleg majdnem bepisiltem. De a lényeg hogy minden jól alakul és meg hulla vagyok csajok, de örülök, hogy ennyire hiányoltatok.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
látod, én figyeltem tegnap :lol:
Örülök, hogy minden eredmény jó lett, de mostmár tessék pihizni!

Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 

 
 

Linácska, igen 10 nap múlva leszek 37. hetes. Érdekes dolgok derültek ki az accucheckről, nem is tudom hogy mennyire lehet ennek hinni már. Nekem most hála Istennek jókat mér.

MOncsi, a 36 héttől kell kezdeni a teát a 37-től a homeót nekem igy irták fel a sotén, de van amit még mindig nem birtam beszerezni majd a héten az is meglesz.


Ditus, viccelsz, nem sértődtem ám meg, csak olyan cukker voltál ahogy tudtál rajtam mosolyogni, főleg rajtam meg a dokkeren :wink:


Kata, Te pedig egyenesen a vesémbe látsz, láttál engem függönnyel a kezemben a Kikában, jól emlékeztél, megvarták a függönyt kész lett csak még nem hoztuk el, mivel a férjem csak beteg lett a hétvégén.

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Ditus!
Nekem ilyen volt:
Kép

Katus!
Tesódék kocsijával mi lett?
Iwiwen láttalak Lilivel! Nagyon édesek vagytok!

Bumikám!
Drukk a mai telefonhoz!
20150601134430
 
 


reggelt!
enyim ilyen Kép :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!

Viki, Boni,
de jó, hogy feltettétek a képeket :lol:

Viki,
még nem tudnak semmit a kocsiról. El kellett menniük csereautóért, a kocsit meg bevitték a szervizhez, és ma fogják megcsinálni. Azt mondta tesóm, hogy nem indították el, és nem is ment bele olyan sok gázolaj, mert sógorom észrevette, aztán szólt, hogy hagyja abba a kutas.
Gondolom leszívják a tankot és átmossák. De ha többet tudok, majd megírom :wink:
Köszi a dícséretet, azt a képet én is nagyon szeretem, ház még a Lilit! :lol:

Bumi,
ha megtusz valamit, akkor gyere a hírekkel.

i.kata
 
 


Szép jó reggelt Mindenkinek!

Megint alig győztem visszaolvasni.

Nevekkel kapcsolatban nálunk egy lány név van, fiú neveken nem is igazán gondolkodtunk, ami azért vicces, mert párom családjában 3 generáció óta csak fiúk születnek, és a 4-ben is hamarosan születik az első fiú, szóval vajmi kevés esélyünk van kislányra, ettől függetlenül a párom azt szeretne. :P Nekem édes mindegy, csak egészséges legyen és főképpen jöjjön mááááár!

A nyári taliban én is benne lennék (ha jöhetek :oops: ). Bár a halat egyikünk sem szereti, viszont a lasagnet imádjuk :D Valami sütit, vagy salit én is bevállalok :D

Zsuzska

Örülök, hogy minden rendben, annyira izgi, hogy hamarosan itt lesz Oroszlán :P

Bumi

Gyere jelenteni, ha megvolt a telefon, annyira izgatott vagyok, hogy mi az eredmény :P . Mikor kerülnek a pocakodba?

Betegeskedők remélem mára már meggyógyultak!

Kép
pusiandi
 
 


Kata

Szegény tesódék tényleg jól megjárták.... ketten mentek, vagy gyerkőccel?

Kép
pusiandi
 
 


KAta hát igen.. a kutas monnyon le

tegnap esti irományok végére értem, és jókat kacagtam :lol: köfi talit várom mán!
Vendég
 


Andi,
tesómék a 6 éves lányukkal mentek, de neki ez egy nagy kaland volt. Most képzeld magad a helyébe. Odajön egy tréler, amire felcsörlőzik anya kocsiját, ők meg ott állnak síruhában egy benzinkúton, és várják a taxit :lol: Majd odaérve a reptérre, becaplatnak síruhában a terminálra :lol: Ezt videóra kellett volna venniük :lol:

Boni,
igen, a kutsa nyomban monnyon le!

i.kata
 
 


Sziasztok! Zsuzska, ugye milyen vicces volt a doki:)) ?
És látod, hogy dolgozik rendesen, nem kellett aggódni. Örülök, hogy minden rendben veled.
Vendég
 


Sziasztok,
reggeli műszak jelentkezik. Nálunk Barátok közt után szigorúan 101 kiskutyás mese jön, és utána szunya :lol:

Taliügyileg:
a halat én sem szeretem semmilyen formában, de amíg a bográcsban fő a halászlé, tárcsán lehet sütögetni valami finomat. Van egy gáztűzhely is, de palackos, szóval a hely olyan konkrét konyhai főzésre nem igazán alkalmas.

Bumi,
mindjárt 10 óra, gondolom már nagyon várod, hogy elteljen az a 41 perc. Várunk a hírekkel.

Zsuzska,
örülök, hogy minden ok, most már tuti gond nélkül kihúzod azt a pár napot. Én meg kezdek nem annyira foglalkozni a cukrommal. A diétát persze betartom, de életem legjobb eredménye nehogy már ennyire aggasztó legyen, mikor a rendes 24 hetes terheléses cukornál a 7,8-at fogadják el határértéknek, alatta hozzá sem szólnak az emberhez. A kajával meg úgyis rendben van. Majd 16 hetesen megyek újra, de akkor csak kaja után nézik.
Azért vicces lehetett, amit előadtatok a dokival :lol:

Kata,
nem semmi ez az autós história. Az ember rászán egy csomó pénzt, várja gondolom hetek-hónapok óta azt az egy hetet, és egy hülye miatt kútba fullad az egész. És gondolom nagyon nem fogják kárpótolni őket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Vagyok egy darabig én is, csak elmegyek Avivázni. Néha azért bekuksizok. :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska,
szerintem az assistance szolgáltatással semmibe nem fog kerülni, csak az idegeskedés, meg ugye a síbérlet, amit nem tudnak teljesen kihasználni.

i.kata
 
 


Bikfy,
jó avivázást. Én végül tapostam még este. :lol:

i.kata
 
 


Kata,
én is az "élményekre" gondoltam. Arra, hogy ott vagyok egy 6 éves kislánnyal, elvileg megyünk sielni, ehelyett meg minden más van. Gondolom azért egy-két nap, és minden rendben lesz már utána.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Zsuzska,

jól ránk hoztad ám a frászt :wink: Úgy látom, hogy én más terhességét is nehezen bírom idegekkel, nemhogy az enyémet :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata,

nagyon lelkiismeretes vagy, hogy este még tapostál!
Én is megnéztem az iwiwes fotót, nagyon aranyosak vagytok Lilivel. Meg persze a kutyi is :wink:

Boni mami, Viki mami,

nagyon csinosak vagytok a pólókban a nagy pocakokkal. Egy kis nosztalgia :wink:

Bikfy,

jó Aivázást. :wink:

Bumi,

már csak 20 perc. :wink:

Linácska,

a tárcsás sütögetés is nagyon jó ötlet, mi nagyon szeretjük :wink:

Én éjszaka egy kicsit még küzdöttem a hasmenéssel, de már csak tized annyira voltam rosszul mint előzp éjszaka.
Apa ma vidékre megy, meglepem és mire hazaér összerakom a kórházi csomagomat, hogy megnyugodhasson végre :wink: :lol: :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,
Lili állítólag kifejezetten élvezte a helyzetet. :lol: Nagy franc a kiscsaj. :lol:

i.kata
 
 


Csajok én kezdek nem jól lenni, olyan gyengének érzem magam.... :( Remélem nem kaptam el ezt a neten keringő fránya vírust :?

Kata

Azt meghiszem, hogy unokahugid élvezte a helyzetet :D . Ő tud már síelni? Én most télen voltam először, és csak ámultam-bámultam, hogy a kis töpörtyűk (kb. 3-4 évesek) már szinte száguldozva mennek :o

Monic

Hááát, szerintem is ideje lenne már azt a csomagot összerakni :wink: Eldobható bugyeszeket sikerült végül venned?

Kép
pusiandi
 
 


Kata,
nem semmi kiscsajszi. Bár a Lilik ezek szerint ilyen vagány kiscsajok. Tegnap az enyém anyunál volt, és közölte, hogy menjenek ki az udvarra, és fújják fel a medencét. :lol: Aztán ma reggel a tengerhez akart menni. Tud élni a kiscsaj.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Andi,

jobbulást neked!
Még nem vettem bugyeszt, délután indulok beszerző körútra :wink:

Dita,

eltemetett a sok archiválandó anyag? Küldök egy ásót.
Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki,Boni! Nagyon csini kismamák voltatok!

Zsuzska,leírnád nekem a te diétádat?
f.ancsi
 
 


Sziasztok!
hát nem kaptam túl jó híreket.
Csak 3 petesejtet termékenyült meg. holnap újra kell telefonálni. de ami igazán elkeserít, hogy Ferinek borzalmasan leromlott a spermaképe. Most már alig van célirányosan mozgó, és megfelelő morfológiájú spermium, így ennek a 3 petének is örülhetünk. Kérdés, hogy vajon osztódnak e. Sürgősen el kell mennünk megint egy andrológushoz, mert ez ellen tenni kell valamit.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

sajnálom, hogy romlott a párod eredménye. :cry:
Drukk a 3 embriónak, hogy osztódjanak szépen.+++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Na én végeztem, de a lelkem is kileheltem, annyira tornáztam. :(

Katus!
Én is tornáztam még este is, a Leg Traineremmel. Már azt is egész jól bírom.

Most hívtam a dokimat, megkérdeztem, honnan számít az első nap. Megkérdezte, hány napra jött meg végül a mensim. Mondtam, a 29.-re. Csak hüledezett. Azt mondta, hihetetlen vagyok, de örült neki. Azt mondta, akkor az első csepptől számítsam, na akkor most vagyok a 3. napon. Ha megkérdezi, mi a javuló eredményeim oka, nem is tudok majd mit mondani. De végülis az biztató, hogy a 44 és 46 napos ciklusaim visszarendeződtek. Még akkor is jó, ha most csak 1-1 csepp a mensim.
Megkérdezte, biztos nem vagyok-e terhes. Mondtam, hogy a tegnapi tesztem negatív lett. Szerintetek lőjek egyet holnap is? Most ezzel a kérdésével elbizonytalanított.

Na mindegy, ha terhes vagyok, ha nem, remélem most az erős tornával nem szúrtam ki magammal.

Most indulok melózni, este leszek. Addig is mindenkit puszilok, legyen szép napotok! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


B@sszus, magamhoz sem térek. 97% egyáltalán nem mozog. Most már tökre bánom, hogy elvacakoltuk az időt az inszemekkel, mert tavaly ilyenkor még majdnem jó volt a spermakép.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi!

SIKERÜLNIE KELL!!!! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


bumi: Sajnálom a spermaképet, de ha az a három jó lesz, akkor nagycsaládosként már mindegy, nem? :wink: Drukkolunk nekik.



vicky79
 
 


Bumi,
én nagyon bízom a 3 kis embrióban.
Ennyie romlott az eredménye párodnak? Gyorsan menjetek el andrológushoz és szerintem kérdezzetek rá arra, hogy szükség van-e esetleg fagyasztani pár adag kisfickót. Nálatok sincs meg, hogy mi a probléma, nem?

Linácska,
a te Lilid sem semmi :lol: Én is szívesen mennék most tengerpartra. :lol: Szívesen elkísérem a Te Lilidet, ha megvan a célpont :wink:

Monic,
elmarad a szülői. És ez persze megint hogy derült ki??? Kérdezgettem tesómat a telefonban a szülőiről, gondolom sógorom meghallotta és csak akkor közölte, hogy pénteken ki volt írva, hogy elmarad :evil:

Andi,
a Lilit még én tanítottam síelni, mert amikor először volt síelni, akkor a mi barátainkkal mentünk és jöttek tesómék is. De mivel a szüleinek nem volt türelmük hozzá, ezért végig velem síelt. De ezek szerint nem csináltam rosszul, mert lejön a piroson is :lol: Hűűű, volt egy akkora borulásunk az utolsó nap... az parádés volt. Nekem még a nadrágom is kikapcsolódott és mivel az nem kantáros, ezért még kicsit le is csúszott :oops: Mert ugye azt már láttam, hogy borulunk, de nem akartam ráesni unokahugomra, mert tuti törtött volna valamilye, ezért sikerült ilyen parádésra az esésünk.

i.kata
 
 


Bumi,

mostmár kár azon gondolkodni, hogy mi lett volna ha... Az inszemek előtt nem vizsgálták meg a katonákat? Mert nekünk mindig megnézték.
A lényeg, hogy a 3 gyönyörűség szépen osztódni fog, te pedig kismami leszel, közben rendbe teszik a dokik a párodat és a következő baba már lehet, hogy spontán lesz. :wink:

Bikfy,

ha a dokid azt mondta, hogy tesztelj akkor tesztelj :wink: Jó munkát neked.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,
nem lehet, hogy ez egyszeri rossz eredmény lett? Ennél azért sokkal jobbak voltak a korábbiak, nem?

i.kata
 
 


Kata,

még szerencse, hogy idejében megtudtad, és nem este ültél volna ott egymagadban tanácstalanul... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
igen, én is ezt mondtam tesómnak, hogy szerecse, hogy nem ott derült ki, amikor már kimegyek Biatorbágyra.

Bikfy,
mi az a leg trainer?

i.kata
 
 


Eddig nagyságrendekkel jobb volt a spermakép, bár az utolsó inszemnél romlásnak indult, azóta pedig nem vizsgáltattuk. De eddig 50% nem mozgott, és mindig volt legalább 10%, ami célirányosan mozgott. ezért is ért tök váratlanul ez a nagyfokú romlás.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi

Csak arra gondolj, hogy 3 megtermékenyült, biztosan az osztódás is rendben lesz és lehet, hogy a végén hármas ikreitek lesznek :D

Mikor kapod vissza őket?

Milyen a jó spermakép?

Kép
pusiandi
 
 


Bumi,
meg tudom érteni, hogy elkeseredtél. :cry:
De most bízz a 3 picurban, hogy szépen osztódjanak.

i.kata
 
 



Hát igen, megpróbálok bízni abban a háromban.

Most megyek, majd később visszanézek.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Andi,
most nézem azt az oldalt, de szerintem minden relációs jel fordítva van...
Igen, tuti rosszul vanna a jelek. Megnéztem a papírját páromnak. Amúgy mi ebben a rendelőben voltunk múlthéten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.01.28 11:16-kor.

i.kata
 
 


Timikém!
Kép

Amikor visszaültetik a pocidba a babócikat, és megszületnek az ikrek, akkor már nem is fogsz ezekre a napokra rossz szájízzel gondolni.
20150601134430
 
 


Bumi,

nagyon-nagyon bízok a 3 embrióban. :wink:
Viki maminak igaza van :wink:

Kata,

én is azon tűnődtem, hogy fordítva van.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Volt itt az asztalos, hozott egy foggantyút amit apumék letörtek múltkor véletlen, úgyhogy mostmár tényleg kész a babaszoba :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
ha kész a szoba, akkor már csak egy megpakolt kórházi csomag hiányzik, nem? :wink:

i.kata
 
 


Kata,

de igen, mindjárt neki is állok :oops: :oops: :wink:
Danikának is kikészítem a hazahozós ruháit, hogy a páromnak csak be kelljen őket dobnia egy táskába és tudja majd hozni ha minket hazaengednek. :roll:
De azért 4 hétig még nem szülünk :wink: :!:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Kis életjel:
élek, bár a hormonok tönkretesznek!
nem gyengén vagyok érzékeny testileg és lelkileg.
de már nem sok van hátra, és legalább majd kiderül, h vki miatt van-e ez, vagy csak a hcg inj. szórakozik.

ölelés mindenkinek!!!!!!

Kép

babszika
 
 


Babszika,
remélem nem a szuritól vagy érzékeny :wink:

Monic,
ok, de tudod, Murphy törvénye szerint, ha összecsomagolod, akkor tuti nem kell még egy darabig :wink:

i.kata
 
 


Kata,

ezért is csomagolom össze. :wink: Egy darabig még nem szülnék ha lehet választani :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


kata!
ámen :lol: :lol: :lol:

babszika
 
 


Monic,
szerintem azokat a kisruhákat is tedd bele valamibe, nehogy kimaradjon végül valami, amikor a párod összeszedi :lol:

Most hoztam haza Lilit az oviból, belázasodott. Múlt héten nem járt, ma ment először, sikerült 2,5 órát ott tölteni. Dokihoz jó, ha 4-5 körül bejutunk, pedig lázcsillapítás mellett 39.0-t mértem. Ha fentebb megy nem érdekel, megyünk soron kívül.
Babásan amúgy sincs kedvem órákat a beteg gyerekek közt ülni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: