Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok,

Bambika,
Nagyon szépek vagytok. :lol: :lol: Milyen a nagycsaládos élet???? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:
Jaimee,
Tök jó ez a video. Annyira édes Popi ahogy pucéran ugrál. Zabálnivaló. :lol: :lol:
Remélem tényleg nincs baj!!! :roll: :roll:
Niki,
Szuper erős teszteket pisiltél. :lol: :lol: De jó lenne nekem is újra egy ilyen!! :lol: :lol:
A video meg félelmetes, hallod azon csodálkozom nem kapsz szívszélütést. :lol: :lol: Artistának készül a kisfiad??? :lol: :lol:
Amúgy tényleg nagyon ügyes, szuper az egyensúlyérzéke. Nem minden ennyi idős gyerkőc tudná ezt megcsinálni.Sőőőttt.. :lol: :lol:
Sirkici,
Már hozzászoktam a gyerkőccel való ügyintézéshez. 11 éve mióta apával együtt vagyunk, mindenhova egyedül rohangálok, persze "utánfutókkal" együtt. Szerintem apa képtelen lenne bármit is elintézi. :lol: :lol: :lol:
Betsy,
Azért jó lenne már változtatni ezen az alvás problémán,mert hétköznap még ok a dolog, de hétvégén amikor apa hazajön, nem férünk el, és senki nem tudja magát kialudni. :lol: :lol:
Nem beszélve arról, hogy a szexuális életünk is havi 1-re korlátozódott, mert köztünk fekszik a kis "fogamzásgátló".Ha meg van rá alkalom, egymásnak esünk mint a vadak, aztán meg csodálkozok, hogy volt már egy pár felelőtlen pillanatunk!!! :roll: :roll: Apa szerint marhára kísértjük a sorsot. :lol: :lol:

Voltunk ma oltáson, nagyon ügyes volt Barbika. Most ugyan nagyon nyűgös, de betudom a szurinak. 10,46 kg, még így kevesebb tejjel is 46 dkg-ot hízott.Ennek nagyon örülök. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy:

Szerintem nyugodtan lehetne neked is ilyen teszted. :wink:
Hátha megint lenne még egy kislány.
2 lány 2 fiú. :D :D :D
De ahogy látom te is tervezgeted a 4. babát csak kicsit később.
Talán előrébb hozhatnád... :roll:
Nekem csak kettő lesz, szerintem én már hárommal sem bírnék.
Bizttos nagyon nehéz...
Hát nem tudom mi lesz a kisfiamból, de biztos szeretni fogja az extrém dolgokat, de hát ugyan olyan mint az apja, így nem is csodálkozom.

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Niki, nem semmi a produkció. Már minden bajom volt, hogy nem-e fog leesni. Nagyon ügyes Domcsi. Pedig egyidősek Martinnal mégis mennyi különbség van köztük. Martin később indult el, később jöttek a fogai...

Betsy, köszönjük szépen a hófordulós köszöntést. Majd csak 21-én kapja a 15 hós oltást, mert decemberben kapta a pneumo 2. felét.
Remélem ti is jól vagytok, Bence nagyon édes kissrác, imádnivaló kis mosolygós pofija van.
Vendég
 

 
 

Niki,
Igen tervezgetem, egyenlőre csak én apa nem igen rajong az ötletemért.
Előrébb nem nagyon akarom hozni, mert nem könnyű két pici gyerekkel, majd meglátod, na meg kellene egy nagyobb lakás is. Abból nem tudom mi lesz, mert nézegetem a lakásárakat itt Fehérvárom, és egy 3 szobás használt lakás 15 milla, annyiért meg vidéken házat veszünk, viszont onnan minden sokkal nehezebb lenne.

Persze ha besikerülne akkor sem esnék kétségbe, csak akkor nagyon össze kellene húzni a gatyaszíjat. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Niki,
Ja és még ami nagyon aggaszt az a meló. 3 gyerekkel sem könnyű, lehet vissza sem vesznek, 4-el meg szerintem lehetetlen munkát kapni. :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


jó reggelt,

nem mentünk ma suliba, csúszik minden és most is esik valami vizes trutyi.
Nem ér meg a suli annyit hogy összetörjem magunkat.Így ma pihizünk itthon.
Apukám délután elvisz vásárolni, mert semmi nincs itthon, asszem ma tejbedara lesz az ebéd, mert legalább tej meg dara van.Gyerekeknek tetszeni fog. :lol: :lol: :lol:
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!FŐLEG A KISMAMIK NÓRI, NIKI!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Judy:köszi , de nálunk tegnap sem esett semmi, napsütés volt, ma sem fagy, csak síma eső van.Ja és tegnap nem ültem saját kocsiba, mert annyit riogattak, úgyhogy saját sofőr hozott-vitt dolgozni! :wink:
(a férjem)
De nagyon gáz, ami szinte mindenhol van, úgyhogy inkább Ti vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Nóri,
Akkor ti szerencsések vagytok. Nálunk katasztrófális volt a helyzet tegnap, ma már jobb, de azért jobbnak láttam itthon fogni a kölköket.
Most egy kicsit olvad és a hó is elkezdett esni. Szerintem délután simán el tudok menni vásárolni. Legalább lekaparom a jégpáncélt a kocsiról. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


[quote="fix.b"][ írta:fix.bARIKON: Hányadik hónapnál tartotok, már ami a próbálkozós hónapokat illeti? Remélem tegnap, vagy tegnapelőtt volt akció..


Betsy,
ha a szigorú tényeket nézzük, akkor 2007. június közepe óta nem védekezünk. Ha viszont a tényleges "próbálkozós" hónapokat számoljuk, akkor a 19 hónapból legalább 4 hónapot le kell vadászni. Így kb. 15 hónapot számolhatunk. A - 4 hónap: felfázások mindkettőnknél, műtétek mindkettőnknél. Mi már mindent párban szeretünk csinálni. :lol: :lol:
De ettől függetlenül már NAGYON-NAGYON vágyom egy babára, minden sikertelen hónap min. 1 őszhajszálamba, és egy százas papírzsepibe kerül. :roll: :(
Ez miatt is tegnap vettem ovutesztet. Eddig bírtam nélküle. Gyorsan meg is csináltam a tesztet, és halvány csík jelent meg. Ha jól olvastam a tájékoztatót, akkor az a pozitív ha ugyanolyan erős mind2 csík. Viszont már attól boldog voltam, h. 2 csíkot láttam. :D Eléggé szánalmas... :oops:
Viszont, tegnap hullák voltunk, napok óta szekrényt szerelünk, pakolunk, rámolunk, takarítunk, úgyh. este már mozdulni sem volt kedvem. :oops: De ma este... :oops: :lol:
Vendég
 


chrissyy:

Minden baba más, Dominik mindenben az apjára ütött azért is ilyen.
Mindent pillanatok alatt megtanúl, hát én azon lepődtem meg, hogy 10 hónapos de lehet, hogy csak 9 volt, mindegy, de egyszer mutattam neki, hogy kell szívószállal inni, és rögtön csinálta.
A védőnő nem akarta elhinni, és meg kellett neki mutatni, azóta mindenkinek ezt meséli.
Szerencsére elég fogékony.
Mindent megért, amit kérek idehozza, ha éhes hozza az egész etetőszékét, szóval csinál érdekes dolgokat.
De mondom az apja dettó....
Az iq-ja is 155- nél nagyobb, az emberiség 1%-át jellemzi.
Oklevelet is kapott, ez ilyen nemzetközi inteligencia mérésen volt.
Néha tök butának érzem magam mellette.... :oops:
De azért nagyon büszke vagyok mind a kettöre!!! :D :D :D

Martinról nem raksz fel képet???

Kép
Kép
sz.niki
 
 


sziasztok,

bocsi, most csak egy pillanatra jöttem, hogy elújságoljam Barbika ma elindult :lol: :lol: :lol:

Olyan boldog voltam, csak sajna apa nem látta élőben.

Lsd link:
http://www.youtube.com/watch?v=D6Jv8Ajwoa4

Az örömködésemet meg se halljátok, mint egy idióta olyan hangokat adtam ki örömömben :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betsy,
kösz a kérdésed, éppen a ruha ügyön agyalok már napok óta, de nemtudom mit adjak rá, mert mindent kinőtt, lassan újitani kell a ruhatárat, de remélem addig majdcsak eszembe jut valami. Nem is nagyon van időm próbálgatni rá, mert nem igazán vagyunk itthon, apa elkapta az influenzát, délutánonként nem vagyunk itthon, nehogy elkapjuk, bár már mindegy, de azért remélem nem leszünk betegek. A háttér pedig a ruha szinéhez lesz választva, múltkor kivétel volt az a pillangós.
Niki is az éjjeli felébredése után csak köztünk hajlandó visszaaludni, cicin, jó tudni, hogy másnál is igy van, pedig már azt hittem, hogy mi "rontottuk el"!

Niki,
tényleg igazi kis zsonglór! A legközelebbi uh-n már lesz szivhang!

Judy,
:lol: , szerintem nálunk is ez lenne, hogy ha apának kellene annyit mindent megcsinálnia és elintéznie, akkor nemtudom mi lenne... :lol:
Barbikának szép súlya van, és még igy is sokszor szopizik, ahhoz képest Niki reggel-este, meg pár napja már délután is csak egyszer szopizik, mert ebédel, aztán uzsonnázik valamilyen gyümit (már amit megeszik belőle), és nem fér már bele a tejci is, vagy ha ki is szopizza, akkor minden kijön belőle, igy gondolom nem kell neki olyan sűrűn adnom?! Ti hogy csináljátok, hogy ilyen szépen szopizik még mindig Barbika?
És nem semmi, hogy 3 gyerekkel elbirsz, meg még a negyediket is bevállalnád, nagyon tiszteletre méltó, irigyellek érte! Én néha úgy érzem, hogy még kettővel sem birnék!
Gratula Barbika elindulásához!!! :lol:

Arikon,
hajrá! Apára fel! :wink: :lol:

Heni,
utólag is boldog szülinapot! :D
sirkici
 
 


Bibi,
hogy álltok a házzal? Költözéssel?
sirkici
 
 


Judy:

Htalmas gratuláció Barbikának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon ügyi!

Sirkici:

Én már számolom a napokat a következő ultrahangig.
Kedden megyek!!!!

Ma megyünk délután szánkózni, holnap meg megyünk fel a Bükkbe Bánkútra most az igazi síparadicsom, de oda is csak szánkózni megyünk.
Kíváncsi vagyok Dominak hogy fog tetszeni az a rengeteg hóóóóó.
Nállunk nagyon esik.
De gondolom mindenhol az országban.
Jó kis fagyos hétvégénk lesz.

Ti mit csináltok????

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Csajok megvagyok ám én is, elköltöztünk, pakolunk, de nem tudom, valahogy összecsaptak a hullámok a fejem felett, mindig csodálkoztam, hogy valakinek nehezen ment a háztartásvezetés baba mellett, én már a szülést követő héten naponta főztem,mostam, takarítottam, meg pihentem, neteztem, most meg nem megy semmi, Bíbi lóg rajtam, ha leteszem rámol, fiókokat huzogat, újságot eszik (!), vagy szimplán ordít , már olvasni sem tudom a babanetet, hiába ül az ölemben, érzékeli, hogy nem figyelek rá, elkapja az arcom és maga felé fordítja, kicsit őrület van...


Pussssz Mindenkinek, remélem, javul a helyzet, berendezkedünk oszt jövök!
Vendég
 


Niki,
már nem sok nap van hátra keddig! :D

Bibi,
remélem mihamarabb tudsz jönni megint!

Csajok,
használ valaki PAMPERS pelenkát? Az a bajunk, hogy a rugalmas oldalsó résszel ellátott a jobb, de kivülről a régi fajtának is ugyanolyan a csomagolása, agyon forgattuk, néztük betűről-betűre, de minden ugyanolyan, már próbáltuk a dátum szerint is, a rugalmasunkat 2008 szeptemberében gyártották, a nem rugalmasat 2008 novemberében, ebben mi a logika? Tudtok valamit, hogy hogyan lehet megkülönböztetni?
sirkici
 
 


Sirkici:

A rugalmason hernyó van, szerintem a többin nincs.

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sirki: én mindig a 4+ jelüt veszem, az mindig rugós volt eddig, a sima 4-es nem... talán segít. :roll:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Én uuuuuuuuuuuuutálom a Pamperst, egyszer régen vettem,mindig kifolyt a kaki, akkor félretettem, azt mondták, később, ha többet mozog a bébi, jobb lesz, tegnap elővettem, tiszta pisi lett reggelre a rugi, hálózsák, hernyó ide vagy oda, kidobtam az egészet! Ez volt itt a reklám helye :lol: :lol:
Vendég
 


Csirianyu:nem is te lennél... :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Niki,
a miénken nincs hernyó, betűről-betűre ugyanolyan a két csomag! :twisted:

Gyabi,
nekünk a 4-es is még majdnem nagy, de a 3-as meg már nagyon elszoritja, főleg, ha sok már benne a pisi, de azért kösz! :D

Bibi,
nekünk még nem volt ilyen gondunk, de ezért van ennyi fajta, hogy mindenki meg tudja találni a magának valót! :wink: :lol:

Nóri,
hogy érzed magad? Már nem sok van a 12 hetes uh-ig! Apa megy majd veled? Mert megéri, nálunk apájának az az uh volt a nagy élmény, a többin már majdnem be sem jött, mert morgott, hogy nem látszik rendesen... :roll: :lol:
sirkici
 
 


Sirki:köszi, nagyon jól vagyok. :wink:
Naná, hogy jön velem, mindig és mindenhova.Még az első terhesgondozóba is jött velem, ragaszkodik hozzá, mindent látni és tudni akar!Egy igazi Hős! 8)
Azért halkan mondom, hogy az idő nem nagyon telik, úgyhogy nekem igen távoli még a 12 hetes...sajna...
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.29 17:36-kor.
jaimee1
 
 


CHRISTELL: Kárikának utólag is boldog hófordulót!
SIRKICI: Boldog 8. hónapot Nikinek! Képek? Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk!
JUDY: Tudtam én, hogy hamarosan járni fog Barbi! Ügyes kislány.
NIKI: Voltál ma UH-n? Beszámoló?
JAIMEE: Mostanában nagyon jók az éjszkák. 1-2-szer ébred csak Bence, akkor sem sír, csak forgolódik, pici szopi, aztán alvás tovább. Réka mozdulatai, nevetése teljesen más, mint az én fiacskáimé. De ezt már megfigyeltem más kislánynál is.. Én már láttam a kis Olivért, nagyon formás babóca.
Vendég
 


Sirki: DE A + JEL RAJTA VAN????????????

Jaimee: Én megkuksiztam Olivért, nagyon szép!!!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek tegnap Gergő megtette az első lépéseit egyedül :shock: ,nem akartam hinni a szememnek.
Egyébként ő is köztünk alszikaz első ébredés után.
Végre eljutottunk addig hogy megeszik 1 dl főzeléket. Banánból is már felet majdnem megeszik.Most jön a negyedik foga.
Egésznap megy nincs megállás, a 17 lépcsőfokon felmászik,Bencét imádja, Lillától kicsit tart. 27-én kapja a pneumo első felét. Röviden ennyi van velünk.

Nóri

Nemrég még én is azt hittem soha nem jön el a 12 hetes uhu időpontja és lassan már 9 hónapos Gergő
:D .Semmi rosszullét stb??Szerencsés vagy.

Judy

Gratulálok BARBIKÁNAK!

Pamperst én sem szeretem, nem tudok segíteni.

KépKépKép
bambika
 
 


Olivért hol lehet megnézni?

KépKépKép
bambika
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.29 17:35-kor.
jaimee1
 
 


JAIMEE: Elalvások előtt van csak szopi, tehát a délutáni alvás előtt, és az esti előtt. Fog járni sajnos 2010. januártól kb. Mikor betölti a 2-t, visszamegyek dolgozni. Ténylegesen persze csak a felgyülemlett szabik lejárta után megyek.. Neked is hasonlók a terveid? :wink:
BAMBIKA: 8 hónaposan jár Gergő? Hihetetlen ügyeske! Gratulálok hozzá!
Vendég
 


Sziasztok:

Jelentem megjöttünk az ultrahangról.
Minden a legnagyobb rendben, hallottuk a szívét is a kis drágámnak, apa még fel is vette a telóra az egész ultrahangot, na meg persze a szívhangot is.
Képet ismét nem kaptunk, de a telefonról, ha tudok rakok fel, meg megpróbálom megmutatni a szívhangot is!
Olyan jó volt hallani.
Először sima hasi ultrahang volt és akkor megilyesztett a szanográfus, mert azt mondta, csak a petezsákot látja, pedig már embryónak is lennie kellene.
Hát majdnem meghaltam, de aztán eszembe jutott, hogy a kisfiamat is a 18. hétig csak hüvelyen keresztül látták, így kicsit megnyugodtam.
Aztán csináltunk hüvelyit is, és mondta, hogy így már mindjárt másabb megvan a baba.
Akkora kő esett le a szívemről....
Szóval minden ok, bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült.

ja és :

crl: 10.77mm crl: Ülőmagasság

Bocsánat, de ezt most csak bemásoltam egy másik topicból, nem akartam kétszer leírni ugyan azt. :oops:

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Niki,
Gratulálok a szívhanghoz. :lol: :lol: Várjuk a képet ha tudsz feltenni.
Megértelek, hogy majdnem infarktust kaptál, biztos nem emlékszel, de nálam is ez volt, hogy hasin azt mondta a doki, hogy nem lát embriót csak petezsákot, aztán hüvelyin megvolt a kis huncut, csak elbújt, és a szívecskéje is vert. Hát engem meg a víz vert le, amikor azt hittem nincs baba. :roll: :roll:
A lényeg hogy minden ok. :lol: :lol:
Bambika,
Hát nem semmi fiad van. Ilyen korán elindulni. :shock: :shock: Gratulálok hozzá. :lol: :lol:
Betsy,
Mi pont így vagyunk Barbikával. Max 2x mocorog, bekapja a cicit és durmol tovább. :lol: :lol: Hát nm tudom mikor fogom tudni külön tenni. :lol: :lol:
Én is a szabik után tervezem visszamenni, ez kb jövő év június eleje. De gyorsan eljön. :roll: :roll: Annyira nincs kedvem Barbitól elszakadni. Szörnyű lesz. Fiúkkal is az volt, nagyon megviselt. :cry: :cry:
Jaimee,
Még nem láttam Hanna kisfiát, majd megkuksizom a blogján. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Jaimee:igen ezért írtam...volt a legelső 6 hetes és a 12 hetesre rendelt vissza... ezért telik lassan...de annál nagyobb lesz a meglepetés, eddig egy csodaszép petezsák, most meg egy kész kispocok fog csápolni nekünk! :wink:

Bambi:gratula Gergőnek, ügyi! :)
/Semmi komoly rosszullét, de ez kijár nekünk 20 hónap várakozás után. :roll: /
Vendég
 


Nóri,
neked biztos távolinak tűnik, de hidd el, hamar elröppen már az a két hét! :D

Jaimee,
kösz, szóval még mindig ott tartok, hogy csak akkor derül ki, hogy milyen, amikor már kibontjuk! :?

Niki is köztünk alszik, tegnap egyáltalán nem is aludt a kiságyában, úgy néz ki ez a hobbijuk mostanában a gyerkőcöknek, egyre többen irják itt is, a barátnőméknél is ez a helyzet mostanában!

Betsy,
kösz! Mindjárt teszek fel képeket is! :D

Gyabi,
nincs rajta + jel, miért kellene? Én úgy tudom, hogy van a 4-es meg a 4+ os, de mi még csak most tértünk át a 3-asról, igy is a 4-es még nagynak mondható, de a 3-as már kicsi!

Bambika,
gratula Gergőnek, nem semmi kiskrapek, nagyon hamar csinál mindent! :D

Megnéztem Olivért, tényleg nagyon aranyos és szép baba!

Niki,
a lényeg, hogy minden rendben (na, de miért is ne lenne?), és majd várjuk a képet!

Betsy, Judy,
milyen jó, hogy még mindig ilyen sokszor tudtok szopiztatni, nálunk Niki háromszor eszik, reggel, este, és délután a gyümi helyett egyenlőre cici van, többször nem kéri, ha meg igen, akkor utána kicsórézza, gondolom, mert sok volt, esetleg néha éjjel szopizik, de van, hogy elég neki, ha odafekszik közénk és simogatom, akkor visszaalszik!
sirkici
 
 


És akkor a képek:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Sziasztok!

Jaimee!
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!

babszika
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.29 17:35-kor.
jaimee1
 
 


Jaimee,
köszi! :lol: Olyan 9 körül kg körül lehet, legalábbis az itthoni mérlegre ha ráállunk vele, akkor kereken 9!
sirkici
 
 


Sirki, nagyon tutik a képek megint, édes a kiscsaj!
Vendég
 


SIRKICI: Nagyon szép a képeken Niki. Kezd komolyodni.. A harmadik kép a kedvencem. Hajába csattit, gumit nem próbáltad még?
BIBI: Nagyon otthonos lett a favillátok, kívánom, hogy boldogan éldegéljetek benne. Boldog 8 hónapot utólag is Bibinek!
JAIMEE: Apa, baba, mama, labda, ham, nem, ez, az (ee), ezeket mondja még mindig Bence, nem bővült a szókincse. Nekem már egy párszor mondta, hogy anya, de nem viszi túlzásba. A mutogatás az nagyon megy, közben mondja, hogy ee.. Nálunk is várólista van a bölcsibe, mert 1 db van az egész városban. Mi szeptemberben voltunk jelentkezni, de volt, aki már akkor feliratkozott, amikor még csak épp, hogy megszületett a gyereke..
NIKI: Gratula a dobogó szivecskéhez. Képek? Hogy vagy?
NÓRI: Gratula a kiskönyvhöz, most már hivatalosan is kismami vagy. Milyen könyvecskét kaptál? Holnap már 10 hetes leszel, gyorsan telnek a hetek..
ARIKON: Jobban vagy már? Gyors gyógyulást! Lh teszteket nem rakod fel? Meddig volt pozitív?
Vendég
 


sziasztok,

Nóri,
Bizony a 12 hetesen már egy kis emberkét fogsz látni, kis kezecskékkel és lábacskákkal. Majd meglátod milyen csodaszép érzés lesz.
:lol: :lol:
Sirkici,
Azért ennek a rengeteg szopinak is van ám hátul ütője. Pl nem tudom sokáig egyedül hagyni a kisasszonyt, mert 3-4 óránként keresi a cicit. :lol: :lol: De azért tényleg örülök annak, hogy ilyen sokáig tud anyatejet szívni.

A képek csodaszépek. Gyönyörű Niki rajtuk és tényleg nagyon jól áll neki ez a vidám szín. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár
 
 
 
 
 
 
 


Betty:nagyon ronda a kiskönyv...fehér, sima, eü minisztériumos felírat meg valami paragrafus...lehangoló.Persze nekem a tudat gyönyörű! :wink:
Judy:igen, tudom, dehát én nagyon türelmetlen vagyok, nem tehetek róla... :roll:
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy:

Köszönöm!
Most elég vacakúl van az egész család, mindannyian betegek vagyunk.
Domi viseli a legjobban, neki csak az orra folyik, apa folyton lázas, én meg meghalok.
És hát miért is ne ilyenkor lennék beteg én is mikor semmit sem szedhetek...
A betegségen kívül nincs semmi gond, mintha nem is lennék terhes. :roll:
Remélem azért másabb ez a terhesség mert ez a baba most kislány lesz.
Már most vitázunk apával a lányneveken, ő Dorinát szeretne mindenképp, nekem is tetszik csak a családban van már egy Dorina, nameg nekem tetszik még a Jázmin, Kamilla, Lara nevek is.
Ha kisfiú lesz akkor valószínűleg a Csabika nevet kapja apuci után.
Valahogy nincs olyan fiú név ami tetszene.
Na és ti, hogy vagytok?
Ti nem betegeskedtek???


Sirkici:

Niki baba nagyon cuki, szerintem tiszta apukája! :D :D :D

Nóri:

Én is már csak a 12 hetes uh-ra megyek de nekem valahogy most jobban telik az idő..
Talán azért mert van aki lefoglaljon, így nincs sok időm másra gondolni.
Az biztos, hogy nagy élmény a 12 hetes, nekem az a kedvenc uh-om.
Én nagyon bízom benne, hogy ez a baba is megmutatja magát.
Jó mert a 12. héten 2 vizsgálatra is megyünk.
Az egyik a kötelező, ami ugye nem valami hosszú, úgy 5 perc, utána pedig megyek egy egész órásra amről cd-t is kapok!!!
Domiről is van.
Szerintem ha nállatok is csinálnak ilyet mindenképp menj el, mert ez fantasztikus!!!

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Betsy, köszönöm szépen! Nagyon kedves és figyelmes vagy, egy igazi mintamami! :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

NIKI: Jobban vagytok már?
NÓRI: Azért kérdeztem a kiskönyvet, mert nekem mindkettőn kisfiú volt, de úgy látszik, már azt is lespórolják róla.
JUDY: Boldog 11. hófordulót Barbinak! Fiúk várják a farsangot?
HENI: Már 15 hónapos Alexi! Hogy vagytok? Képek?
JAIMEE: Csini új vonalzók!
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy:

Már mondhatni jabban vagyunk, én viseltem a legrosszabbúl ezt a betegséget.
Tiszta sebes az orrom annyit fújtam már, folyton hapciztam, könnyezett a szemem, de már jobb....
Szegény babám remélem jól van.
Várom a 12 hetes ultrahangot, kíváncsi vagyok megmutatja- e magát a baba.
A Jónás fiút írt novemberre, viszont a kínai lányt.
A kínai Dominál bejött!!!
De teljesen más ez a terhesség, Domival folyton hányingerem volt előfordúlt, hogy még hánytam is most meg kutya bajom.
Uncsitesóm kislányt vár, neki sem volt semmi baja, remélem ez családi vonás, és nekem is lesz egy kislányom!
Nagyon izgulok, még van 3 hét.....
Veletek mi újság?????
Alig írsz magatokról!!! :?

Kép
Kép
sz.niki
 
 


FELHÍVÁS!!!Csajok! Beszerveződtem egy Könyvmoly c. játékba, melyet óvónők indítottak az olvasás népszerűsítése érdekében. A lényeg, kapsz három kisgyerek nevét, címet, az elsőnek el kell küldened 1 db könyvet, törlöd a listáról, majd a te gyermekedet beírod a végére, és elküldöd 6 anyukának...így várhatóan 36 db könyv fog érkezni nektek ( jó kis pilótajáték :lol: :lol: ), de elvileg működik, ha csak olyan nevez be, aki komolyan is veszi. Így ha valakit érdekel, kérek priviben egy email címet és passzolom a játékot.
Vendég
 


Hella!

Dobok fotót én is. :)

Kép

Bíbi: hát ez télleg pilóta, de remélem, megkapod a könyveidet. Legalább 1-2-t. Én csúnya rossz vagyok,nem bízom az ilyesmiben. :wink: :roll:

Nóri: Hát ez ölég hervasztó. :shock: :shock: Mármint a kiskönyv. Ktgtakarékosság? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
De ez legyen a legkevesebb.
Már lassan csak egy hét és láthatod a picurkádat. Ha esetleg fiú, már talán látszik is belőle valami.
:P

Többiek? Ki hogy van?

Ide is írom, nehogy sértődés/félreértés legyen: minden meghívót kiküldtem a bloghoz. DE: Arikont és Nórit nem látom a reggelt olvasók között. Hogy miért, nem tudom.
jaimee1
 
 


Bibi,
kösz! Új képek a kis Bibiről? Tegyél fel egy párat! Költözéssel hogy álltok?

Betsy,
kösz! Szokott lenni neki kis csat, vagy néha gumi is, de az a gond, hogy állandóan kicsúszik a hajából, fényképeszkedésnél meg apa szokott csak ott lenni vele, igy ő úgysem tudja megigazitani neki, szóval férfi..., de majd mindjárt teszek fel olyan képeket, ahol van a hajában!

Judy,
kösz! És tényleg örülhetsz, hogy ilyen sokáig szopizik Barbika!

Nóri,
most már lassan csak egy hét van az uh-ig...

Niki,
kösz! Sajnálom a betegséget, remélem már teljesen meggyógyultál! Nálunk a kinai jött be, na de a barátnőmnél meg nem jött be, meg én sem voltam rosszul, meg a lányos ismerőseim sem, de szóval, remélem, hogy teljesül a vágyad, és kislány lesz, meg, hogy megmutatja magát majd a 12 hetes uh-n!

Jaimee,
Réka még mindig nagyon cuki, zabálnivaló kiscsaj! Látom, már tud olvasni... :wink: :lol:
sirkici
 
 


Kép Kép Kép
sirkici
 
 


3 éve..
[quote] írta:römmel értesitjük, hogy 2006.01.29-én 5.20-kor megszületett a kis Zolika. 51cm, 3.94kg-val jött a világra. A szülés élmény volt számunkra.


OLIK: Nagyon boldog 3. szülinapot kívánunk Zozinak! Mindenképpen gyere a képekkel a gyerkőcökről!

Kép
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?