Új privát üzeneted érkezett!

Bari, nincs nyomás rajtam. Sőt, nekem kifejezetten jó kikapcsolódás, mondjuk egy nyűgösebb nap után. A terem a ház aljában van, szóval szinte itthon vagyok. És olyankor az apja van vele, akivel imádják egymást. Ha meg gond van, csak beszáll a liftbe és már utol is ért. Mert én telefont nem viszek magammal, úgysem hallanám meg :?

Én nem tudok itthon tornázni. akkor abbahagyom, ha kifáradok, és nem hajtom magam. Itt rá vagyok kényszerülve. Csodálom azokat, akik bírják otthon csinálni, de tényleg.

És csodálom azokat is, akik nem vágynak néha egy kis magányra... Én is imádom Marcit, de néha jó kikapcsolódni nélküle. Persze vele is imádok menni mindenfelé, mert mindig kikezd mindenkivel, és mindenki megdicséri őt. Nekem meg dagad a mellem a büszkeségtől :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

én itthon lusta dög vagyok :oops:
évekig itthon nyomtam...de most kell egy kis formába rázódás...és együtt könnyebb(nekem)

magány:én évek óta tervezem,hogy egyszer kimegyek egyedül strandra...bérelek egy ágyat amin csak én fekszem,elazulok élvezem a napfényt...senki nem fog kényszeríteni,hogy 10 percenként eggyik medencétől a másikhoz költözzek,senki nem költi nullára a pénzemet,nem kell egész nap a vizet fürkésznem,ráncosra hunyorognom a bőröm,egyszóval..ha minden jól megy idén május junius körül
kimegek egyedül a strandra 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

ha akartok velem tarthattok...gondolom titeket nem kell felügyelni úgyhogy jöhettek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Sziasztok!!
Milán alszik,most besötételtem neki,így hát én sem látok most itt bent. Kicsit keresgélni kell a betüket. :lol: :lol:

Bari!biztosan a fogacskája gyötri,Van egy nagyon jó ecsetelő,löty. Fel kell iratni,zsibbaszt,és egy nap 3*lehet használni. És kurva olcsó,250ft.Nagyon jó. Próbáld ki!!!
Keresem a receptet. :D
suspensio anaesthetica 100g (cum sirupo aurantii)
Nekünk is voltak ilyen napjaink.
Melike! Jó az etetőszék,látom brevi :lol:
Márti! fasza csaj vagy,jó sok mindent főztél.
Andóca!!Ugye milyen fasza az az ágy??!!
Kűldd már el légyszíves Szilvinek a címeket,hol vannak ilyen ágyak. Köszike.
És mennyi egy alkalom??

Képzeljétek mondták sokan tegnap hogy fogytam. Pedig én nem fogyózok.Csak a hasam kell leadni,amugy jó lenne.
Nah és tényleg fogytam. :shock: 61 voltam,és 59 vagyok.

De,de!! Kell egy kis magány az embernek.Gyerekek nélkül.
Kell hozzá egy jó Apa,akire rá lehet hagyni,vagy egy nagymama, vagy nagypapa,vagy barinő.
:D
Más különben bekattan az ember. Legalábbis én aki mindig emberekkel voltam körbe véve. :lol:
Áh mást is akartam írni,de inkább nem.
Én vagyok az az ember aki 8 éven keresztül nap mint nap találkoztam különböző,és különböző kismamikkal,anyukákkal.A boltomba. El sem tudjátok képzelni,milyen kismamik vannak akik már be vannak kattanva. És észre sem veszik. :shock: :shock: :shock: :shock:
És akkor azt mondtam,nah ilyen nem leszek.

Ma hékás sajtlevest csinálok. nyam-nyam. :lol: :lol:
Már tervezgetjük hogy Milán mamánál alszik egy éjszakát.Be merem vállalni.Mama meg pláne,már mondogatja vagy 2-3 hete.

Jobbulást a betegeknek.

Kata&Milán

oszman777

Hűha Anna itt vagy még???
Kérdezni szeretnék tőled.

Kata&Milán

oszman777

Brigiiiiiiiii!!!!
Hol van a Márti pita recept?????
Ma gyrost csinálok,és pitába.
Már 2 napja be van fűszerezve,pácolva a husi.

Kata&Milán

oszman777

kata:miket csinál egy kattant kismama a bababoltban??? :lol: :lol:
barika2008

Hűha,hát te tuti meg őrültél volna ott. :shock:
Nézeget nyugodtan,miközben a gyerek az uttestre ki szaladt már az üzletből,ÉN MEG UTÁNA.
anyuka meg nézeget tovább,én meg szívinfartust kaptam egyszer kétszer.
De az anyuka halál nyugodtan el van. :shock:

Kata&Milán

oszman777

Az anyuka ha már nem vette észre hogy nem egyedül vásárol,én meg a gyereket sajnáltam volna ha valami baja lett volna.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!

Vagyon én is csak betegen! Hajnali szoptatás után elkezdtem szédülni... :evil: Aztán Kitti reggel felkelt 1/4 8-kor, hát alig bírtam kikelni az ágyból, és felvenni a gyereket. Azt hittem ott esek össze... De aztán túlestem a hányás hasmenésen és már jobban vagyok egy kicsit. Áthívtam unokaöcsémet, hogy legyen már itt, ha valami lenne velem, megnyugtat!

Ceragem ágy: http://ceragem.lap.hu/ . ezen a lapon meg lehet találni a különböző helyszíneket az egész országban. Jó, csak kéne egy kis idő elmenni!

ja az éjszakánk nekünk is nagyon sz.r volt!!! Kitti óránként kelt fel, egyszer aludt 3 órán át!!! Hát ma ezért sem vagyok a toppon!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Kata: megnéztem az oldalt, amit belinkeltél, de az csak a debreceni üzletet mutatja....
bszilvi25

Andóca: itt már megvan, köszi!!!! :P

JOBBULÁST
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.26 13:34-kor.
bszilvi25

Egyébként az tényleg botrány amit egyes szülők csinálnak. Anyósom oviban dolgozik dadusként és mondta, hogy néha-néha úgy kell a szülőkre telefonálni, hogy hé itt hagytad a gyereket az oviban, nem hiányzik? Simán elfelejt a gyerekért menni!!! :evil:

Én is imádok Kittivel lenni, de néha azért jó egy picit nélküle kikapcsolódni!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Lányok!!! Tik milyen programot használtok a fotok feltöltésre????
Mert én a foto shopot,de sosem jó,mindig állitani kell valamit. És most sem tölti fel. :twisted: :twisted: :twisted:

Kata&Milán

oszman777

:shock: :shock: én nem értem a kérdést.
Nekünk van a fényképezőbe kártya, amit csak beteszek a számítógépbe. max. lekicsinyítem. De adatkábel is van hozzá.......
bszilvi25

Adat kábellel,megy át a gépre.
És bejön egyből ez a szar Photoshop.
De nem a memoria kártyát rakosgatom.

Kata&Milán

oszman777

Akkor nem tudom.........................
bszilvi25

Mi is adatkábellel töltjük fel a fényképezőről a képeket. Amúgy én a Windows képnézegetőt szoktam használni. Kicsinyitésre/ szerkesztésre meg a Windows Picture Managert.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Én ACDSee-t használok, az mindent tud.

Dorina napok óta csak egyszer eszik éjszaka. Nem tudom, hogy ez a nappali jól evésének, vagy a külön szobának tudható be, mindenesetre nagyon örülök neki. Mostanában 4 és fél órákat is alszom egyben. Juppi!

Dorina lenn volt sétálni a mamájával, 2 óra 20 percen át aludt, végül anyu nem bírta, feljött vele, de még akkor is én ébresztettem fel. Jön a front. :)

Brigi! Kb. 2 hete átküldtem Dorci hét hónapos adatait, légyszi tedd fel a honlapra! Köszi!!!!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote="andóca"]M írta:andócai is adatkábellel töltjük fel a fényképezőről a képeket. Amúgy én a Windows képnézegetőt szoktam használni. Kicsinyitésre/ szerkesztésre meg a Windows Picture Managert.

ja?
mi is windows képnézegetőt használunk, és szerkesztésre/kicsinyítésre meg paint-et.
bszilvi25

Itt vagyok Oszmann! Ha még aktuális!

Sétálni voltunk, meg ott ott! De már vagyok! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

photo filtre

kész a másik körmöm...nagyon szép de zavar...úgyhogy nem lesz sokáig
barika2008

Anna!
azt szerettem, volna kérdezni hogy a babaszobára hogy lehet topikot csinálni az eladó ruháknak????

Kata&Milán

oszman777

Vagy te hogy szoktad felrakni??

Kata&Milán

oszman777

Regisztrálva vagy? Az is kell hozzá. Ha igen a kezdőlapon oldalt vannak a témák, az apróhirdetés is az, de itt csak 15 percenként egyet írhatsz.
Rákattintasz az apróhirdetésre, és ott csücsül 3 baba, az egyik hogy új hirdetés feladása, rámész és írhatod is, csak ne felejts el kategóriát választani, és hogy keresel-e, vagy kínálsz! Azt is ott kell, majd látni fogod!

A csevegő az arra jó hogy sok cuccot tudsz egyszerűen felrakni!

Ugyanúgy oldalt kiválasztod hogy csevegő, belépsz, kiválasztod a kategóriát, mondjuk hogy "Adok-veszek: gyermekruha", belépsz és ott középtájt lesz egy olyan hogy Új Téma indítása. Belépsz és kitöltögeted, téma címét, és ott tudsz képeket is csatolni. Ha már megvan a topik akkor az új hozzászólásra menni, és így tovább...

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Eszembe jutott egy kérdés,Nektek is van már elő tejetek????

Márti receptjét keresem,a hozzászólásai közt,és egyszer csak ezt olvasom. De komoly nem??? És ez Februárba volt. Jó így vissza olvasni. :lol: :lol:
És itt látni,hogy szalad az idő.
Nemrég még erről beszéltünk,és már alig szoptat valaki.

Kata&Milán

oszman777

Igen Anna. Már hirdetek csak egyesével.

Kata&Milán

oszman777

Értem,akkor a csevegőbe megyek. Köszike.

Kata&Milán

oszman777

Kata írtam Neked pü-t :wink:
bluebox

ok,köszike. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Holnap már fel is adja az etetőszéket a csaj!
Kata:nem Brevi! :lol:

Ma elmentem fogorvoshoz,ugyanis ismét fáj egy fogam.Nem fogadott,mert be volt táblázva,majd a jövő héten. :cry:

Kép
melike

Kata, már küldtem még1 pü-t :?
bluebox

Melike: jövőhéten? Most még csak hétfő van!!! :shock: :shock: :shock: Ha fáj, keress egy másik dokit sztem...
bszilvi25

Szilvi:nem olyan gáz.Nem egyfolytában fáj,csak néha.

Jó éjt!

Kép
melike

Jó reggelt
bluebox

Jó Reggelt, Sziasztok!

Nekem jó, kaptam gyedet, két ünnep közt voltam igényelni, mert elfelejtettem, és ma utaltak! :)

Most már csak a rohadt OTP lóg a szoc.pollal, megnéztem Nov. 25-én írtuk alá! Jó gyorsak nem?

Levim egész jól aludt éjjel, csak fél 12-kor és fél 5-kor kelt! :)

Most Vikim kóborolt 3x kelt fel valamiért, viszont fél 6-kor arra keltem hogy kint volt vécén, egyedül! Sajnos éjjel még van pelusa, de csak tavaszig!

Jajj ma vasalnom kel, 3 adag lóg a szárítón! :? :? :? De főznöm nem kell. :wink: :lol:

Azt mondják megint jön a sz@r idő, pedig olyan jó volt ez a pár nap elő tavasz! Uuuuu hétvégén már február. Ezt már fél lábbal is kibírjuk.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

jó reggelt!
majd jövök..de sok a dolog.... :?
barika2008

Jó reggelt!
bszilvi25

Szép jó napot!

Mátékám negyed 8-kor evett és utána még tízig aludt!!! :lol: Imádom!
Gyorsan főzök valamit aztán megyünk át ide nem messze a barátnőmhöz egy kicsit.

Miáról tudtok valamit?Én olyan kíváncsi vagyok hogy vannak?

Kép
melike

sziasztok!

Melike: én szoktam Mia blogját olvasni! Jól vannak.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszi Anna!Eszembe sem jutott. :oops:

Kép
melike

Ezt nem hiszem el. :shock: :shock:
Telefonon beszéltem a barinőmmel,és a kiságy előtt a földön űltem,Milán meg bent.
ÉS FELÁLLT TELJESEN EGYEDÜL.HASON FEKVÉSBŐL,NAGYON HIRTELEN,ÉS NAGYON ÜGYESEN. :lol: :lol: És telefonáltam tovább,de nem segítettem neki,csak a levegőbe volt a kezem,ha esik,de nem.
Máskor is állt a kiságyba,de csak ugy hogy oda állítottam. de ez számomra hihetetlen.Amit most művelt. és visongott,örült.

Kata&Milán

oszman777

MÁÁÁÁRRRRTTTTIIII!!!

Kata&Milán

oszman777

ment pü.

Kata&Milán

oszman777

kata gratula a mutatványhoz...kérünk videót :lol:

én is csináltam eggyett...dávid mászás helyetti hason ordítása, a végén fejbeveréssel és ordítással...csórikám,majd megmutatom
+ még este az ölemből ülve hanyatt dobta magát és a kiságy élébe is beverte a fejét...annyira furdalt a lelkiismeret,hogy nem igaz
barika2008

Bari: nem semmi mutatványok :lol: :lol: :lol: Ha ezek után is egyben van Dávidboy, akkor Ti nagoyn jól összeraktátok ezt a gyereket :lol: :lol: :lol: Nyugi, fog még nagyobbakat is esni :lol: De hisz Te ezt jobban tudod mint én :wink:
bluebox

Bari! van kameránk már kb.5-6 éve,már nagyon sok kis kazi meg van telve,de nincs cucc a számitógéphez ami kellenek hozzá. Még dvdre sem tudtam semmit sem kiírni. LÓVÉÉ,kérdése mindig és sosem vesszük meg a cuccot hozzá.
6éve voltam Svédországba unokatestvéremnél az az első felvétel és,még az sincs dvd-n. GÁZZZZZZZZZ

Kata&Milán

oszman777

Szegény Dávid :lol: :lol: Nem baj annál strapább gyerek lesz belőle! Majd a játszón ha üvöltenek a gyerekek egy eséstől, Ő csak röhög majd! :lol:

Kata vigyázz, ha még szalagos kamera, a szalagok idővel tönkremennek ám, és elvesznem róla az adatok. Mondjuk attól függ milyen kazira vetted fel. Mi pont most nézegettünk vissza a szalagos kazikat, a '99-es felvételek még jók, igaz mind Sonyra van véve.
Kár lenne a sok szép emlékért ha elveszne. :wink: :wink:

Uff kivasaltam! :lol: :lol: :lol:

Jujj Márti most nézem Kristóf tegnap volt 8 hónapos???? Aztaaaa. :lol: :lol: :lol: Cuppanós neki!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari! Nagyon vigyázz arra a fiúra. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?