Új privát üzeneted érkezett!

Hú, sokat kellett olvasni, pedig nem is olyan rég jártam itt... :)

Szépek az állatok, Amina meg Luci meg aztán pláne! :) Esztó! Drukkolunk a macseknak.

Zsüci, mit kérdeztél? Nem találom... :( Ti tudjátok, lányok?

Julcsi is nagyon szép!

Örülök, hogy a vizsgálatok rendben mentek ma.

Holnapra is mindenkinek erőt, cukorvizsgálathoz kitartást!

Anita! Tényleg jó utat! Nem lesz semmi baj, biztosan!

Jobbulást minden kevésbé vagy jobban betegünknek!

Petrus! Sztem nem találkozunk cukroson, mert én Békásmegyeren fogok zsömle-tejezni. Legalábbis Samuval másfél éve úgy volt... De a szülésnél lehet, hogy találkozunk! :)

Muszáj mennem, nagyon fáradt vagyok, mert ma este egyszerre 2 helyen kellett lennem, és százféle dolgot kellett csinálnom... Végülis kb. összejött, de eléggé kifeküdtem... Pihenjetek jól! Hagyjanak aludni a manók!
Vendég
 


Eszti!
Mi Elmex fogkrémet használunk már nagyon régóta. Nekem is vérzett az ínyem az első terhességnél, meg most is érzékenyebb, de ez a fogkrém szerintem nagyon jó!

Macska-téma: A mi macskánk félvad, kb.fél órát van benn, amikor eszik, meg néha, ha nagyon hideg van, bent alszik.
Csodálom, hogy az orvosod az első vérvételnél nem kért toxoplazma vizsgálatot, úgy, hogy ráadásul van macskád!! Nálunk automatikusan kiírják, hiszen u.abból a mintából meg lehet csinálni, ami a többihez kell, és egy rutineljárás az egész. Bár ebben is visszafejlődött az egészségügy, mert 8-10-12 éve még 3 nap múlva megvolt az eredmény, most meg 3 hét (nálunk)…
Nekem mindig megcsinálják, pedig már 12 éve kiderült, hogy van ellenanyag a szervezetemben. Akkor meg tök felesleges, mert az nem tud „eltűnni”. De inkább legyenek alaposak, mint hanyagok…
A macska vírusos megbetegedése nem terjed humán vonalon, tehát nem kaphatod meg. Semmi gond nem lehet, ha állatorvos látta a macskát.

Anika! Vannak orvosok, akik az utolsó menstruációtól számolnak (ez a gyakoribb), és vannak, akik a ciklus közepétől. Tehát: ha a menses alapján számolod, akkor 22.hét, ami kb. 20 hetes tényleges terhességnek felel meg. (Megj.: Az átlagos, normális nők teherbeesése ált. a ciklus közepén történik. Nálam meg teljesen mindegy, hogyan számoljuk, mert én bármikor képes vagyok teherbe esni. Majd amit az utolsó UH megsaccol - 4 nap. Eddig még mindig bejött. Kíváncsi leszek, hogy most is így lesz-e?...)

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt!

Tegnap Zsófi átkéretőzött a szomszédba, ott volt két és fél órát :)

Cmit én sem adtam Zsófinak, ő találta meg az ujját. Csak elalváshoz szopja, szerintem ez belefér. Na mindegy, az idegenek okosak...

Ja, vasárnap kérdezte a másik szomszéd néni, hogy lesz-e kistesója Zsófinak majd. Mondtam, hogy igen, kb három hónap múlva :lol: Jól kikekerekedett a szeme, vicces volt :wink:
Tegnap meg a kórházban az egyik aszisztens is megjegyezte miután már percek óta beszélgettünk, és látta a hasam, hogy hát, így a terhesség elején biztos nem könnyű egy picivel, meg korán kelni, és ugye első vérvételre jöttem? :lol: Mondtam, hogy inkább 26. heti :wink:
Vendég
 

 
 

Jó reggelt.Csak egy gyors.Rólam sem hiszik el hogy 26 hetet töltöm.De nem is baj, nem szeretnék sokat felszedni, nem hinném hogy egészséges a 15-20 kiló plussz.

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt!!

Anyettka,jó hogy jelentkeztél!

Panndi ez tényleg vicces lehetett.

Még van dolgom indulás előtt,így már nem jövök.Ha hazaértünk jelentkezem.
Tiszta sukk vagyok az út miatt. :? Ráadásul még hányingerem is van.

Mindenkinek szép hetet kívánok,vigyázzatok magatokra és a babákra!!

Puszi:Ani

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anta: meg tudják csinálni a laptopot, úgy tűnik, csak a mai napon végig tesztelni fogják...hogy a mégsem megy akkor ne nálam álljon le. Mondjuk 25e FT, de mivel nincs pénz újra, és apa nem akar gép nélkül hagyni, inkább legyen ennyi.

Anyettka:még amikor Nórika kis pötty volt én is a Tako babakocsikat néztem ki, akkor még csak a látványra alapozva. De most hogy már komolyabban is érdekel (tehát venni szeretnék) és utána olvastam más fórumokon, sokan írták hogy hamar tönkremegy.
Sok tucat fórum van ahol foglalkoznak ilyen témékkal is érdemes mindenkinek kicsit keresgélnie.

Tegnap este mondtam apának, hogy tudja-e hogy lassan a harmadik trimeszterbe lépek. Mondta hogy óóó tényleg. Aztán most reggel felkeltett hogy ha akarok nektek írni akkor gyorsan mert mindjárt indul dolgozni. Majd leül mellém, és azt mondja egész éjjel ezen a "3 ónap van hátra" dolgon agyalt, mert tegnap este fel sem fogta igazán. És hogy te jó ég, az milyen gyorsan el fog menni. Olyan ranyos volt. :D
Na át kell adnom a munkaeszközét...délután jövök.
Szép napot nektek!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Anita, jó ráparáztál az útra. Nekem szokott segíteni, hogy ha rosszul vagyok, akkor én vezetek. AZ eltereli a figyelmet.

Panndi, szerintem jól csináltad. Az ujját csak akkor kapja be, ha tényleg kell neki. Ha játszik, használja a kezét, akkor nem tudja, ellentétben a cumival.

Mi azért hetente összebújunk apával :-) Szülés után úgyis jön egy hosszabb szünet, meg akkor még fáradtabbak leszünk, mint most... Gondoljatok erre is! Szegény apukák :-)
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Jó utat, Anita, és jó hetet nektek! Azért reméljük, hamar visszatérsz közénk! :)

Pingi! Örülök a laptop-gyógyulásnak! Nem akarom elkiabálni, de tényleg örülök, hogy lehet, rendbejön. :)

Olvastam a laptetőn az állatokról a mondatom. Ki szeretném egészíteni, hogy Aminát gyönyörű kislánynak látom! (Nem pl. kedves cicának...) :oops:

Legyen szép napotok!
Vendég
 


megérkeztem terheléses vércukorról.egy élmény volt.úgy elálmosodtam a szőlőcukortól, hogy elbóbiskoltam.még jó hogy egy másik kismama is volt ott és felébresztett különben még mindíg aludnék :)

KépKép
harhaj
 
 


Jó reggelt

Iszonyat idegbeteg lettem ma...elmentem terheléses vérvételre, leveszi a vért, mondja a nő hogy egy óra mulva menjek, mondom a doki 2 órát mondott...megiszom a lötyit, haza jövök, majd visszamegyek két óra mulva, erre bezárta már a "boltot", jött ki a rendelőből, és lebaszott hogy miért csak most megyek és már nem tudja levenni mert most vitték el a vért...menjek holnap...hát a jo k.rva anyját (bocsánat...)komolyan...ha fél 9ig van vérvétel, akkor mi az anyámért jön el elöbb...
úgyhogy holnap újra játszhatom el az egészet.

Reny,
Amina nagyon cuki a cicával :)

Kitty,
kiprobálom az elmexet,köszi.
A toxoplasma vizsgálat meg félreértés miatt nem készült el eddig, én úgy emlékeztem mondtam , a doki ugy hogy nem...mindegy a lényeg hogy most levették.

Panndi,
dobj egy képet , hogy mekkora a pocid 26 hetesen, kiváncsi vagyok :D :D

Julcsi nagyon kis szép baba.
Jövöhéten csütörtökön mi is megyünk 4d-re :) alig várom.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Pingi : Meg tudsz adni nekem ilyen címeket ?

HOLNAP ITT ANYÓS !!!!!!!!!!!!!!!! :? :? :? :? :?

Szeretjük !!! Csak nem akarok máris hazamenni !
Legalább othon csak az enyém a gép !! :P :lol:

KépKép
anyettka
 
 


sz.eszter,
mi az hogy bezár a labor??? :shock:
Nálunk 7-re mentem, és délután 5-ig vannak.Én ott ültem és olvasgattam meg szépen bealudtam :) délelőtt vérvételek stb, délután lelet kiadás.

KépKép
harhaj
 
 


Csajok
Hány hetes korig csinálják meg a terheléses vérvételt ? Ugyanis nekem még nem vettek ! :)

KépKép
anyettka
 
 


Harhaj,
nálunk a körzetinél fél7től vagy fél9 ig vérvétel kedden és szerdán.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Hát de azért, ha tudja hogy mész, megmár megittad azt a rettenetet azért megvárhatott volna.Kiakasztóak.

anyettka,
24-26.hét közt csinálják, szóval szerintem még van időd.Én is még csak most mentem el.

KépKép
harhaj
 
 


Hát ez az , ezen akadtam ki én is...
na mindegy, majd holnap újra iszom... :evil:

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Nálunk aranyosak a laborosok.Kis bögrébe kaptuk az áldást :lol:
Bár ez a három vérvétel egymás után kicsit elnyomott.Lehet hogy vasat kéne szednem.Na majd meglátjuk, mit mond a labor.

Babó igai kis virgonc.Mostanában a hólyagomra telpedett rá.azt nem tudom hogy ez mért jó neki, de én nem bírok aludni tőle, mert mindíg az az érzésem hogy nagyon kell pisilni aztán meg kiderül hogy semmi csak a jó gyerek szórakozik anyucival. 8)

KépKép
harhaj
 
 


Eszter, ezt nem hiszem el :shock: :shock:
Mármint a laboros hozzáállását.
1.:hivatalosan a 2óra múlva levett vér cukorszintje a döntő, még akkor is, ha 1 óra múlva is vesznek vért.
2.ha a vérszállító autó korán jön, korábban kezdhetné a napot.
3.: a vért levehette volna, beteszi a csövet a hűtőbe, az autó meg másnap elviszi... Ez a felháborító. Vagy síksötét lehet a nő, hogy ezt nem ajánlotta fel, vagy neki tökmindegy hogy a kismama hányszor járkál.Meg egyébként ez a vizsgálat nem nagyon veszélytelen, csak úgy ismételni nem kellene...
Dokid mit mondott erre?

Kép
Kép
zili
 
 


Na megjöttem!!

Nekem is cukroterhelés!Hát már fél 8kor ott voltam,de akkor már vagy 5 kismama várt odakinn...elméletileg félkor el szokták kezdeni,de vmi miatt most csúsztak,és közben több mint 10 kismama gyülekezett odakinn,mind cukorterhelésre...Végül fél 9 kor vették le a vért.Nekem nem volt gondom a cukros lötyivel,még ízlett is :wink: Viszont nehezen bírtam az éhezést....

9:15re volt időpontom uhra!Izabel még nekem is kislány :lol: Minden oké nála!Kb 940 g!!!
Leírom miket mértek:
BPD:69mm
HC:236mm
AC:208mm
FL:51 mm


2 hét múlva megyek a dokimhoz,nála lesz majd az eredmény.Addig meg reménykedem h minden oké a cukrommal!

Ancsa!
Julcsi is csodaszép!!!Örülök h minden oké nálatok is!

Pocak:hát én meg attól félek h egyszer berángatnak a szülőszobára,mert akkora a pocakom! :wink: Pedig nem is igen híztam!!!Ha így haladok akkor egy 7-8 kiló pluszom lesz...

Rakok fel táblit is,szóval jöhetnek az új infók!!!!!

annus11
 
 


Na megjöttem!!

Nekem is cukroterhelés!Hát már fél 8kor ott voltam,de akkor már vagy 5 kismama várt odakinn...elméletileg félkor el szokták kezdeni,de vmi miatt most csúsztak,és közben több mint 10 kismama gyülekezett odakinn,mind cukorterhelésre...Végül fél 9 kor vették le a vért.Nekem nem volt gondom a cukros lötyivel,még ízlett is :wink: Viszont nehezen bírtam az éhezést....

9:15re volt időpontom uhra!Izabel még nekem is kislány :lol: Minden oké nála!Kb 940 g!!!
Leírom miket mértek:
BPD:69mm
HC:236mm
AC:208mm
FL:51 mm


2 hét múlva megyek a dokimhoz,nála lesz majd az eredmény.Addig meg reménykedem h minden oké a cukrommal!

Ancsa!
Julcsi is csodaszép!!!Örülök h minden oké nálatok is!

Pocak:hát én meg attól félek h egyszer berángatnak a szülőszobára,mert akkora a pocakom! :wink: Pedig nem is igen híztam!!!Ha így haladok akkor egy 7-8 kiló pluszom lesz...

Rakok fel táblit is,szóval jöhetnek az új infók!!!!!

annus11
 
 


Sziasztok!

Úgy látom a szex témára mindenki kommentelt.... :D
Pingi!
Én értem miről beszélsz...én sem érzem magam kimondottan szexinek a pocimmal....de a férjemnek nagyon tetszik és ez azért sokat lendít az önbizalmamon... :wink:

Cukor mizéria:
Ebben azt hiszem az én kórházam a legszadistább, nekem 3 CUKORTERHELÉSEM lesz összesen (ez a sima gyakorlat) és kötelező mind3szor a 75g cukros lötyivel agonizálnom....fúúúúújjjjjj....no citromlé vagy ilyesmi.....én az elsőnél egész nap rosszul voltam....

Ancsika80!
Szép nagy babád van! :) Majdnem 800g már! 24 hetesen?!Hú! :D

Panndi!
Rakj pociképet! :D Kiváncsiak vagyunk! Hihetetlen, hogy hova rejted Fruzsit... :lol:

Akkor a 3.trimesztert a 25. héttől kell nézni....bakker....akkor végképp nem értem....Rubint Rékára tornázók! Kérdés:
Melyik trimesztert lehet most csinálni???? Rékuci szerint 3-6 hónap a 2. trimeszter, és miközben azokat a gyakorlatokat csinálja, azt mondogatja, hogy a 28.héten van....na most akkor miiiiiiiiiii van??????? Elvileg már nem csinálhatná azokat a mozdulatokat 28 hetesen (ha az már a 3. trimeszter), nem???? HELP!

Kép
mozza
 
 


Jaj szarakszik nálam a babanet :evil:


Ez a trimeszteres dolog...ugye 40 hetet számolnak a terhességre.Na most ezt ha hónapokra bontod akkor több mint 9 hónap!Szerintem totál mindegy h most 2. vége vagy 3.trimeszter eleje,nem?Vagy mért ilyen fontos ez?Tőlem ha kérdezik h hanyadik hónap,akkor mindig úgy válaszolok h hanyadik héten járok a 40ből.Így a legtisztább :wink:

Ami a tornát illeti,szerintem annyit csinálj amennyit bírsz!Nem tudom h mik a különbségek az egyes gyakorlatok között,de rá fogsz jönni h mit nem tudsz már csinálni :wink:

annus11
 
 


Én úgy csináltam Majával, mint Rubint Réka. És a könyvem szerint is 28-tól kezdődik a 3. trimeszter. Réka dvd-je már jó pár éves, ha lehet ez valami új számítás...

Annus
Izabel méretei mint a nagykönyvben. Durva belegondolni, hogy már majdnem 1 kiló :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Szex-téma!
Nálunk miattam nincs szex:( De azt mondta apa,hogy megérti,hogy nem akarok. Neki elég,ha összebújunk csak. Nagyon ari:)
Legutóbbi szexnél is elkezdett nagyon hasogatni a medencém, meg a fenekem is mintha le akart volna szakadni. Ez még rögtön az elején volt, nem a szex miatt lett. Csak valahogy bennem rossz élményeket hagyott.

Férjem nagyon ari volt szombaton. Azt mondta,hogy eddig úgy érezte kislány lesz. De álmában kisfiút látott és most ez van benne. Na majd ma csak kiderül igaza lett-e:)
Ő tudja a pontos hetemet, mert mindig mondom neki, meg a vonalzót is megmutatom,hogy már milyen előre vagyunk rajta:)


Jaj, holnap megyek én is cukorterhelésre. Kicsit félek a rosszul léttől. Bár ott lesz apa is, de nem akarom,hogy aggódjon:(

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Zili,
hát a minimális akaraterő se látszódott rajta, hogy akkor oldjuk meg ezt a problémát valahogy...egyébként se volt szimpi a füstös hangjával, és ajánlom hogy holnap ne ő legyen,mert beleállítok vmit a fejébe...
Most délután megyek a háziorvoshoz egy újabb terheléses beutaloért, mert ugye emiatt a balf.sz miatt most azt is kell intézni.

Annus,
Iza jó nagy már :) hihetetlen.

Mozza,
miért nem facsarsz fél citromot a lötyibe? anélkül az én torkomon senki nem imádkozta volna le :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Annus,
febr. 6 doki
köszi :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Eszter!
Csak nem a Jánosban voltál?!? Az totál káosz! Én azért mentem oda anno a 16.héten, mert annyit tudtam, hogy egy füst alatt leveszik a vért az AFP-hez +hepatitiszhez+egyebekhez, és nem kell így többször mennem. (Nálunk 2x kellett volna...) De katasztrófa, amit műveltek!!! -Vissza nem megyek, soha! - A nőci személyesen mondta, hogy 10 nap múlva 8-14 óráig mehetek az eredményért. (Megjegyzem: 8 éve még kipostázták...). Felhívtam őket előző nap, hogy akkor másnap mennék... Másnap du. 13 órakor már senki nem volt ott, és egy cetli ki volt ragasztva az ajtóra, hogy bocs, de ma hamarabb vége a rendelésnek. Kb. egy órán át rohangáltam a különböző osztályok, rendelők, szülőszoba, stb. között, majd a legközelebb évő rendelésre egyszerűen berontottam -tudom, bunkóság volt, de már nagyon untam! -és közöltem, hogy akár estig is itt ülhetünk, mert én addig ki nem megyek, amíg elő nem kerítik a papíromat. Persze, először le akartak rázni, hogy ők nem ismerik a kolléganőjük iratait, meg nem mehetnek be abba szobába, stb.. Biztos nagyon veszélyesnek nézhetttek, mert végül csak odaadták... :)
A hepatitisz lelettel u.úgy szívtam: Azt mondták, hogy kipostázzák a védőnőnek. Mikor az AFP leletért mentem, akkor is azt mondták, direkt rákérdeztem még1x!! (Ennyire hülye nem lehetek, hogy 2x "félreértem"...) 4 hetet vártam, semmi. A védőnőt felhívom, erre közi, hogy ilyen marhaságot még sosem hallott, valószínűleg félreértettem, és a saját címemre küldik majd. Na vártam még 2 hetet. Erre a múlt héten felhívom őket, és közlik, hogy 4 hete itt van náluk, és miért nem jöttem eddig érte. Na, ekkor kezdett elegem lenni belőlük. De most jött csak a java. Persze ismét megkérdeztem,meddig mehetek a leletért. Közölte a hölgy, hogy 14h-ig hozzá, de ha biztosan tudom, mikor megyek, átadja a kolléganőjének, és este 6h-ig mehetek érte, csak kopogjak be nyugodtan.... Mondtam,hogy akkor még frissiben -hátha még nem kutyulják el-, ma du. 4h körül megyek. Bementem. Az ajtó zárva! Már a legkülső is. Kiírás semmi. Mivel rendszeresen nem járok oda, fogalmam sem volt, ilyenkor hol lehet bejutni. Na, egy idő után jön egy csaj, és "megnyugtat", hogy "néha bezárják az ajtót, de a kórházon át be lehet menni" (amúltkor még le volt zárva, mert tatarozták...) Semmi kiírás, vagy eligazítás, vagy akármi. Totál kiakadtam! kb.50-en vártak, de ismét "nagyon bunkó" voltam. Miután egy órát el...tam megint, egyszerűen berontottam, amint kijött v.ki. Na, erre ár csak a doki volt hab a tortán: Rém bunkó módon közölte, hogy üljek le kint, és várjak.Mondtam, hogy csak a leletemet szeretném megkapni, ezért utaztam be, időre megyek valahová, és amúgy előtte megbeszéltem a kollégájával. Amint megkapom, itt sem vagyok. Erre kiselőadást tartott arról, hogy elege van az ilyen jött-mentekből, és miért nem tudok máskor jönni, meg feltartom a többieket, amúgy is miért ide jöttem?, stb. Nem bírtam megállni, hogy ne jegyezzem, meg, hogy nagyon jó, hogy ezeket mondta,mert így tuti, hogy soha az életben nem jövök ide többet.
Na enniyt arról, hogy "hogyan spóroltam meg egy + vérvételt"...

Huh, kissé hosszú lett...

Kép
szkitty
 
 


AZt hiszem, jelentkezem a hordozo.hu-s elölkötős tanfolyásra február 14. és 21-ére. Jön még valaki esetleg?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Esztó, hú, én is nagyon felhúztam volna magamat. Nálunk délig veszik le, de az első terhességnél elkéstem, így fél 11-kor vették le először, mégis megcsinálták fél 1-kor a másikat.

Anyettka, egészen a 28. hétig mehet a terheléses vérvétel, ráérsz! Ráadásul minél később, annál jobban kizárható a tévedés.

Ma voltunk védőnőnél, hallottam a szívhangját. Ez egy új nő, nagyon szimpatikus volt, jövőhéten jön lakásnézőbe, mondtam, hogy időben szóljon, hogy kitakarítsak! :oops:

Nálunk Apa miatt nincs szex, tudom, hogy tetszem neki, mert látható jele van....., de konkrét szex nincs, mert félti a babát a decemberi vérzésem óta. Kiszámoltam, hogy kb júliusban lesz legközelebb!!!!!!!!! :roll:
Vendég
 


Kitty! Nekem is azt mondták a hepatitisre, hogy a védőnőnek küldik. Mikor kérdeztem védőnőt, megkapta-e már, mondta, nem, de hogy általában nem is szokták kiküldeni, csak ha ő utánuk telefonál. Szóval ez általános... De védőnéni rendes, megszerzi. :)

Hű, milyen nagyok már a manók! Jövő héten mi is megtudjuk, mekkorára növesztette a részecskéit! :)

Sajnálom a sikertelen cukros cuccot... Nem bírom a bunkóságot... :x

Elsikkadt a hasznos linkes, infós oldal-készítő tervünk. Végülis leszavazódott?

Ma undi az idő... :(
Vendég
 


Az a július még elég messze van... Böbi, az orvosodnak mi a véleménye?
Vendég
 


sziasztok !
Kösz megnyugottam ! Így nem maradok le róla !Mármint a cukorról !

Szex : ti beszéltek nálunk még ma és utána majd agusztusba ha apa hazajön ! :cry: :cry:

KépKép
anyettka
 
 


Dóri, a doki szerint mehetne a szex akár heti 3-szor is (többet nem javasol senkinek más-állapotban). Viszont a férjemet ez nem érdekli. Azért bízom benne, hogy még el tudom csábítani, de ha nem, akkor majd bepótoljuk. Mondtam neki, hogy viszont ha másnál keresi meg, akkor halál fia! :lol:
Vendég
 


Eszter : mondjuk én nem a türelmemről vagyok híres de biztos balhéztam volna ! Mivel akárhogy nézzük nem egyszerü evés nélkül lenni több órán át ! :x

KépKép
anyettka
 
 


Kitty,
nem, Gödön voltam a háziorvosi rendelőben és kifogtam az undok füstös hangu nőt..
De a te sztorid se semmi...én még egy ilyet megélek és tuti tömeggyilkos lesz belőlem...

Nagyon szaraxik a babanet nálunk...

Sikerült venni babaágyat, amilyet akartam :) jövöhét pénteken megyünk érte.
Meg megyünk apával szülésfelkészítőre is :)

Anyettka,
hát neked se lesz könnyű :?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anyettka,
én se a türelmemről vagyok híres...:))) de ha még jobban belemegyek félek megütöm...

Böbi,
azért néha mit nem adnék, ha az én párom nem merné ennyire :D

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Kitty,
a Jánossal nekem is hasonló jó tapasztalataim vannak. amikor elment a baba (a SOTE I-ről elhajtottak mellesleg úgy, hogy ömlött belőlem a vér!) a Jánosba kellett mennem, mert területile oda tartozom (ez egy szombati délelőtt történt,feltételezem, a SOTE-n simán el tudtak volna látni, csak nem volt kedvük melózni...). A Jánosban hosszas keresgélés után előkerült a ügyeletes dokinő, aki nagyon korrekt stílusban megvizsgált (ki voltak bőgve a szemeim, de rámförmedt, akartam-e a babát..), majd közölte hogy nincs itt már semmi, és haza sem enged, mert hétfőn kikaparnak.. Saját felelősségre távoztam, a saját dokim nagyon alaposan megvizsgált, és szerencsére nem kellett kaparni, mert a méh nyálkahártya szépen levált, nem maradt ott semmi...

Eszti,
korrektek a vérvételnél...
Én a Rókusba szoktam menni, elég korrektek ott különben, gyorsan végzek viszonylag, és azért segítőkészek is.

Annus,
Izabel szép nagy babóka akkor! Nagyon helyes, növögessen is! :lol: :lol:
A szpoiparna.hu-ról mennyi volt a gyöngy, jól emlékszem, h 400 Ft? hogy haladsz a párnával amúgy?

Ma reggel óta nem éreztem a kisasszonyt, remélem minden oké odabent. Tegnap sem volt valami aktív, ill. gyengébben mocorgott, mint általában. Remélem csak befordult, és a lepényt nyaggatja :?

emese1979
 
 


Esztó! :lol:

Csajok, ha esetleg érdekel valakit vagy ismerőst februárban Thaiföld nagyon olcsón, írjon egy privit. Kaptunk egyedi, olcsó ajánlatot, de sajnos erre most nem telik, így átadnám az ajánlatot.
Vendég
 


Emese, én a múltkor egy teljes napig nem éreztem, aztán beindult megint. 28 hét után már ajánlatos naponta legalább egyszer érezni, de az még Neked egy hónap.
Vendég
 


Ja, és ma sem éreztem még egyáltalán, de kb 2 órája hallottam a szívhangját. :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Én mindennap érzem a kisasszonyt, főleg evés után, vagy pont akkor ha éhes vagyok. Az Én védőnőmnél nem divat a szívhanghallgatás. Súlyt, vérnyomást mér, meg beszélget Velem, aztán ennyi.

Dóri: Most amíg még nem nagyon feszül a hasamon a bőr, addig hasba adom a szurit. De jóval köldök fölé - vagyis a baba fölé. Ha ez már nem megy, akkor a combomba fogom adni, de az jobban fáj és a végére már nemigen van hely. És a combomon eléggé be tud lilulni, mintha verne a férjem :shock: Mikor befejeztem a szurikat a Patrikkal való szülés után 3 hónappal, nagyon csúnya volt már a combom. Hetekbe telt mire elmúlt. De ez még kibírható áldozat az Én drága kicsikéimért.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sissy, ez nem hangzik túl jól, de tényleg a Ti egészségetek a legfontosabb!!
Vendég
 


Sziasztok lányok! Köszönöm mindenkinek a képhez való kedves hozzászólásokat!

Anyettka! Egészen jó hasonlat jutott eszedbe, mert tényleg egy kis Huncutka!

Dóri! Gondoltam, hogy nem nézted a lányomat cicának! Aranyos vagy! A gyönyörűért pedig külön köszönet!

Annus! Nem is olyan pici a lánykád!

Böbi! Ez a július durván messzinek tűnik.

Nálam tegnap vacakolt a babanet, fél órán keresztül be sem jött, hiába próbáltam.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Böbi,
köszi, remélem reggel arra ébredek, hogy kirúgja a ház falát :)

Nemsokára megyek haza, rámjött a fánkzabálás, azt hiszem sütök egy féleadagot (az is vagy 20 db) :)

emese1979
 
 


Reni : mutattam a férjemnek a képet ő monta, hogy olyan rafkós a tekintete mint Huncutkának ! :lol: :lol: :lol:

KépKép
anyettka
 
 


Sissy!

Az én védőnőm se nézte eddig a szívhangot!Most volt az első alkalom h meghallgattuk! :wink:

Emese!
A gyöngy 1 kg 1600!De érdemes lenne vmi tüzéptelepet felkeresni,csak ott nem bizti h adnak ilyen kis kiszerelést....A párnát nővérem varrja,mert neki jobb a gépe!Félek h a kis gyöngyök kijönnének..aztán leshetek!De fogok egyet csinálni ami szivacs töltetű,mert úgyis lenyúlja amjd a férjem :wink:

Én olyan szarul lettem délutánra...
Húzódik a méhem is,Iza is rugdos,én meg miután fél napig koplaltam ,minden igyekezetem ellenére sikerült bezabálni...szörnyű!Nem bírom én ezt az éhezést!!!!

És ma se jutottam el a tanfolyamra....mindig ilyenkor vagyok szarul :roll:

annus11
 
 


Annus milyen tanfolyam? lemaradtam!

Reny, ja, 6 hónap még júliusig! :roll: Nagyon jó a fülbevalós kép!! :lol:

Ma Gyöngy kivételesen hagy gépezni, ki is használom, a fél délutánt itt töltöm! :-) Holnap meg barátnőzni megyünk, együtt szültünk, de csütörtöktől visszamegy dolgozni, így még pletyizünk egyet meg összeeresztjük a lurkókat.
Vendég
 


Farkas!
A szülésfelkészítőre járok!


Egy kérdés.Szerintetek ha az elöbb picit elájultam,akkor elég ha csak holnap megyek be a dokihoz? :oops:

Ilyen már volt egyszer pár éve amúgy.Legutóbb meg amikor a tágítót feltették akkor akartam elájulni,de már tudom a jeleket és rögtön szóltam vkinek.
Most is hívtam apcimat,mondtam neki h kapjon el :roll: De csak pár másodperc volt az egész,szerinte nagyon magas lett a vérnyomásom...Ja és épp a WCzéssel próbálkoztam,vmi bélgörcs félém lehetett,persze babó egyfolytában rugdos azóta is...így úgy gondolom h elég ha holnap reggel bemegyek a biztonság kedvéért....

annus11
 
 


Annus!Szerintem is elég holnap reggel bemenned, de ma maradj felügyelet alatt, mindig legyen melletted valaki. Vérnyomi mérőtök nincs? Azt azért nem ártana megmérni, bár inkább az alacsony vérnyomás okoz ájulást.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus: tényleg inkább az alacsony vérnyomás gyanús. Ájulás elvileg lehet terhesség alatt simán, a barátnőmet az utolsó hónapokban kísérték mindenhova az ájulás miatt. Vigyázz magadra!

Már nem bírok magammal, megnéztem, hogy mikor lesznek a bababörzék. A Babymarktos március vége, a Kismamás meg április vége. A márciusira még tuti megyek, de az április elég necces. Olyan jó lenne már babaruhákat túrni. :P Még két hónap.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: