Új privát üzeneted érkezett!

Nemone

Gratulálok Réka babához! :D

A betegeskedőknek meg jobbulást.

Reggel a mosdóban eszembe jutottatok, hogy nekem meg pont fordítva vannak most a dolgok, mert vagy 3 napja nem tudtam egy rendeset nagy dolgozni. De aztán ma mégis megkönyörült rajtam és egy kis rápihenés után jött magától :lol:

Kép
pusiandi
 
 


Mórning!

NEMONE
De jó hogy jöttél! Gombóccal a torkomban olvastam a soraidat..... pedig már a nagy részét tudtam már. Na de minden jó ha a vége jó. Rékababa gyönyörű, te pedig nagyon ügyes vagy, sőt egy hős.
Szerencsére dokit is jót fogtál ki, hogy ennyire odafigyelt rád/rátok!

Kép

dita75
 
 


Egy kis beszámoló rólam, így kora reggel.

Tegnap azt hittem, megjött a mensi, de csak egy kis barnázás volt a nap végéig. Ma megint csak egy csepp. Azért csináltam egy tesztet, persze csont negatív. A fejem fáj, és most nem tudom, hogyan tovább. Tegnap megvettem a Closty-t, na de mikor kezdjem? Mensi az, amikor rendesen vérzek. Nem? Honnan számítsam az 5. napot?

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Bikfy

Szerintem hívd fel a dokidat és kérdezd meg, majd ő megmondja. hogy mit tegyél.

Kép
pusiandi
 
 


Igyekszem, télleg igyekszem nem keresni a tüneteket, de a hiányuk azért feltűnik... :cry:

Mondjuk anyukámat kérdeztem, ő azt mondta, hogy neki csak egyszerűen nem jött meg. Meg végül is mensi előtt sem szoktam tünetet produkálni, de ez most akkor is más....

Az a rossz, hogy a mensit jobban viselem, mint a - tesztet és így, hogy jövő héten tesztelnem kell, már rossz :cry:

Kép
pusiandi
 
 


Nemone ügyesek vagytok!

Rékának sok sok tejcit kívánok :lol:
Vendég
 


Sziasztok,
nem nagyon tudok visszaolvasni, mert a barátnőm gépe tegnap lett újrahúzva, és valamiért ha a gördítősávot használom, soronként megy arrébb, így nagyon idegesítő.


Zsuzska,
nekem szerintem a 9,4-en nem akadna ki a doktornénim, mert az csak a 75g-tól ennyi. A kajától eddig mindig jó volt, és ez a lényeg.
Na meg az, hogy most fogom kivágni az Accu Cheket a kukába, miután megjöttek a laboreredményeim. Ugyanis éhgyomri, 4,66 (5,2nek mérte), ééééés terhelt 75 g cukros lötyivel 6,9, amit 9,4-nek mért. Ekkora eltérés szerintem nagyon durva. Ha most nézték volna először, akkor mindenki tök nyugiban lenne, hisz a 6,9 ugye messze van a 7,8-tól. Hát most vagy nekem is a vírus használt, vagy a csicsóka, vagy tényleg a terhesség fogja helyrehozni. 1 hónapja még a laborban is 9,9 volt. És akkor még metet is szedtem, most már nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nemoe: Még egyszer gratula, és köszönjük a történeted! Remélem Réka is mielőbb hazakerül.

Lina: Úgy látszik mindenki állapota rohamosan javul. :lol: Ügyi vagy te is!

Mindenki megújulása tetszik, de ha nem baj én maradok a régi... :P

hofeherke
 
 


Lányok!

Annyira durva ez a cukor ügy, már szólni sem tudok hozzá. Lehet, hogy én is hiába sanyargatom magam? Mondjuk a dokim mondta is, hogy nem hisz benne. Ő azt mondta, mindenből kell enni egy kicsit. Lehet, hogy igaza van? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska!

Mesélnél nekem arról, hogy te mennyi Met-et ettél és meddig? Hogyhogy a terhesség alatt abbahagytad? Vagy abba is kell? A Met-et nem egy életen át kell szedni? Bocsi a hülye kérdéseimért, de én nagyon bízom ebben a gyógyszerben. Csak előtte a doki 2 hónap Closty-zást írt elő. Na ebben meg nem nagyon bízom. :twisted: Sőt, még félek is a hiperstimulációtól. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jájj, de meg vagyok elégedve a katicámmal!!! :lol:

Minden napra valami csekély öröm. Ma ez dob fel. Hát egy kicsit dilis vagyok, bocsi. :roll: :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Suska
A férjednek mindenképpen add ki a feladatot, hogy kamerázzon.
Világi lesz! Ahogy egyik nunitól a másikig tolják a dokit kerekesszékben. :lol: Tényleg mi jöhet még???
De sztem mindenk oké lesz, szerencsére ez a dokker még félholtan is bemegy a betegeihez ahogy elnézem, no para!

Monic
A férjed extra paranoia :lol: de azért tényleg nem jó ez az állandó hasmenés főleg amiatt amit múltkor Ancsi írt. :roll:

Bumi
++++++++++++++

Boni
Zsugabubus milyen elégedett képet vág a fejbúbig paradicsomos képével :lol:

Andi
a tünetkeresgélés miatt Kép

dita75
 
 


Bikfy
Szerintem is édes a katica! :lol: Én a boszimmal annyira meg vagyok elégedve, hogy sztem Bogyó születéséig ez marad fent. :wink:

dita75
 
 


Nem tudtam visszaolvasni,csak Némókát gyorsan...

Némóka! Nagyon-nagyon örülök a jó híreknek,hála Istennek,hogy minden rendben veletek! Minden jót kívánok és puszillak Titeket!!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Ditus! Nem kellene tesztet csinálnod?Lemaradtam,de mikor jössz a dokihoz?Hogy hívták Némóka dokiját?
f.ancsi
 
 


Ancsi
melyiket a BMC-st, vagy akinél szűlt?

2-án megyek dokkerhez!

dita75
 
 


Dita

Jó vörösre verted a hátsómat :lol: Jó lecke volt :wink:

Segítsz majd avatar ügyben? Lécci-lécci-lécci :oops: :oops:

Kép
pusiandi
 
 


ANDI
irtam neked privit még nem olvastad?

dita75
 
 


Jó reggelt!


Nemone!
Nagyon- nagyon gratulálok nektek! Én is elszorult torokkal olvastam a történeted.
Azért írigyellek egy kicsit. :oops: :D

Twist!
Tényleg kalandosra sikerült az inszemed. De milyen jó lesz, majd elmesélni, hogy ebből az inszemből lett babuci! :lol:
Szurkolok neked!

pusiandi!
Mikor volt az inszemed?

rodina74
 
 


Lányok, én lassikán elköszönök, most mennem kell dolgozni. Illetve addig még van 1 órám, de kb. fél centi vakolatot kell kennem az orcámra, mert tiszta ragya lettem.

Nohát akkor irány a meló:


Kép

KépKépKép
bikfy
 
 


Ditus,a szülést levezetőt kérdeztem. A BMC-ben lévőt tudom.
f.ancsi
 
 


f.ancsi írta:Ditus! Nem kellene tesztet csinálnod?Lemaradtam,de mikor jössz a dokihoz?Hogy hívták Némóka dokiját?


Bocsi nem volt egyértelmű, de gondoltam, hogy a szülést levezető orvosra gondolsz.... de a nevét nem tudom sajnos. :roll:

dita75
 
 


Moncsi!
Hasmenésre vegyél Smectát, v. aktív szenet. A dokidnak azért ezt nem ártana jelezni ;)

Némókám!
Örülök h jól vagytok! Fejjél, fejjél! Kiváló homeós bogyó: urtica urens ch 5 v. a ricinus communis ch 5. Egyél, igyál, pihenjél sokat!

Kérünk majd Réka Manó képeket!
20150601134430
 
 


Rodina

Múlt hét hétfőn, 19-én volt az inszemem

Kép
pusiandi
 
 


Nemone,

nagyon szépen köszönjük, hogy leírtad mi is történt veletek. Egy igazi hős vagy. :wink: Rékának gyors gyarapodást kívánok, hogy minél hamarabb hazakerüljön és elfoglalhassa a csodás szobácskáját. :wink:

Andi,

nekem SEMMI tünetem nem volt, végig azt hittem, hogy nem sikerült a lombik mert semmi nem utalt terhességre.
Úgyhogy jogos a Ditától kapott dádá :wink:

Dita,

kell ma az ásó? Most van időm kiásni téged :wink:
Az én férjem kamerát és fényképezőt is készül vinni magával a szülésre (bár Zsuzska dokija széken gurulva nagyobb show :wink: ), én meg azon aggódok, hogy a nagy operatőrködésében rám nek is lesz ideje. Főképp, hogy megtiltottam, hogy Danikán kívül mást is vegyen....

Fehívtam ma a dokit, nekem is széntablettáznom kell, de előtte ledőlök pihenni, csak utána megyek patikába. Hosszú volt az éjszaka...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki mami,

a dokim pont azt mondta amit te is :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


monic80 írta:Viki mami,

a dokim pont azt mondta amit te is :wink:


Akkor lassan doktorálni fogok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20150601134430
 
 


Na csak végig olvastam a termést, bár így nagyon fárasztó volt...

Kata,
nem kell mennem orvoshoz, nála az a rend, hogy "kismamák nem utazgatnak". Főleg nem 70 km-ről. Ugye ő amúgy sem vizsgálna meg, meg semmi ilyesmi, azt amit meg mondani akar, azt tudja telefonban is. Úgyhogy mindig vérvétel utáni napon, mikor rendel felhív két beteg között. Megbeszéljük a gyógyszeradagolást...

Bikfy,
én Lili előtt 2,5 hónapig szedtem 2x850mg metet, aztán jött is Lili. Terhesség alatt az orvosok egy része javasolja tovább szedni, egy része nem. Akkor ugye nekem még csak a nődoki volt, aki maga is cukros, ő abbahagyatta, és nem is volt gond.
Aztán mikor Lili 16 hónapos lett, addigra már híztam 16 kilót, és elmentem újra, hogy ez így nem jó, és csináljunk valamit, meg tesót is szeretnénk, nem kell-e újra met. Na erre jött a válasz, hogy próbálkozni kell (nem akartam mondani, hogy köszi, azt tudjuk, hogy kell gyereket csinálni...). Na következő hónapban lett baba, csak ugye nem maradt meg. Utána újra kaptam metet, mert a hormoneredményeim olyan pco gyanúsak voltak, aztán kiderült, hogy a normál ciklusban is van olyan pont, ahol az FSH elválik az LH-tól, és nálam valószínű pont belenyúltak, mert közöm nincs a pco-hoz. Viszont nem volt jó a cukrom sem, pajzsmirigyem sem, ami okozhatta a vetélést, bár még embrió nem is volt, inkább valami osztódási gond lehetett. A lényeg, hogy felemelték 3x1000-re a metet, jól lefogytam, de a cukrom rosszabb lett. 7,8-ról már volt 10,6 is. Ugye 17 hónapot próbálkoztunk Pötty előtt, igaz 13-ban el voltam záródva, de a met a cukromra semmi hatással nem volt, mindig 10 körül volt a terhelt. Igy lettem babás. Metet megint abbahagyatták, és múlt héten csomó cukrosat ettem a vírus miatt. És így lett jó az eredmény. Lehet, hogy nekem nem a met, meg a diéta a megoldás, vagy csak tényleg a baba hozza rendbe a hormonháztartásom. Majd este kiderül, hogy mit mond a dokinéni.

Némóka,
ügyik vagytok. Réka mikor mehet haza, 2 vagy 2,5 kilósan??? Azért érdekes, hogy semmi tüneted nem volt, de a lényeg, hogy minden ok lett végül.

Dita,
még mindig nincs piri? Lassan vége a hónapnak...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Dita vagyok .......... megint inkognitóban.......... :lol:

Andi remélem tecc a maci...
ha nem még van pár kép a tarsolyomban. :wink:

Kép
pusiandi
 
 


Dita,
épp meg akartam dicsérni Andit, hogy milyen jó avatart gyártott magának. Tudhattam volna, hogy a te kezed van benne :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Viki mami,

Smectát nem eszek mert néhány éve volt egy durva bélgyulladásom és akkor rengeteg Smectát kellett ennem, azóta csak ha rá gondolok már öklendezek, nem hiszem, hogy egy korty is lemenne belőle.
Viszont ha a kutyák bengásak itthon akkor fecskendőben mindig egy kis Smectát szoktam a szájukba nyomni és másnapra kutya bajuk. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na most már én vagyok én! :wink: :lol:

Monic
Most nincs olyan sok dolgom. A szekrényt át kéne pakolni de nincs arhiválós dobozom, meg kéne polc majd lehet, hogy holnap ráveszem magam.

Lina
Én már nem értem ezt a cukker dógot! :shock:

Viki
Király, hogy van egy különbejáratú dokinénink a személyedben. :wink:

dita75
 
 


Na most már én vagyok én! :wink: :lol:

Monic
Most nincs olyan sok dolgom. A szekrényt át kéne pakolni de nincs arhiválós dobozom, meg kéne polc majd lehet, hogy holnap ráveszem magam.

Lina
Én már nem értem ezt a cukker dógot! :shock:

Viki
Király, hogy van egy különbejáratú dokinénink a személyedben. :wink:

dita75
 
 


Dita

Naon tetszik!!!!! Kösziiiiiiiiiiii :P :P

Kép
pusiandi
 
 


Sziasztok!

Linácska,
akkor csak elmondja telefonon, hogy mennyit szedjél? És még mindig csak a met-et szeded? Csak mert Zsuzskának alacsonyabbra is inzulint adtak, vagy nem? Én már nem igazán látom ezt át.

Némóka,
de jó hogy bejelentkeztél! Réka nagyon szép és nem is látszik koraszülöttnek! Nagyon cuki és nagyon ügyesek vagytok Mindketten!!!!
Azt nem lehet tudni, mitől volt az a gyulladás még állapotosan?

Monic,
jók lehettek így együtt. Mindig ráhozzátok a frászt a másikra pároddal :lol:

Monic, Dita,
a fodrászhoz visszatérve. Én 5 hetente járok és nekem a festés+vágás olyan 6.500 körül van. Oda ahova járok, nagyon sokan járnak szárítani 3 naponta. Ez nagyon bejött a divatba, pedig régen ilyen még nem volt. Én is szívesen mennék csak mosatni, de nincs ahhoz türelmem sem, meg sajnálnám rá a pénzt is. Annyit láttam már, hogy szárítják be a hajamat, hogy már megtanultam :lol:

i.kata
 
 


Kata,
már nem szedek metet, a 10. hétre abbahagytam, már két hete nem vettem be. Lehet, hogy ez segtett. :lol: Amúgy a 6,9 tökéletes, 7,8-ig jó a terhelés. Zsuzskának már a teljes kiörlésű kenyértől is több volt, mikor inzulint kapott.
Amúgy nekem a pajzsmirigyem is beteg, arra mondja a doktornéni, hogy kell-e emelni az adagot, vagy nem.
Csak most nem azt a vizsgálatot csinálta meg a labor, amit kért, szóval remélem nem kell ezért újra szuratni magam. És pont azt nem csinálták meg, amit nálunk sem szokott a labor, akkor sem, ha kérik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


KATA
Én sem terveztem, hogy hetente fogok járni, nekem amikor hosszú és fekete volt a hajam évente egyszer mentem karácsony előtti napon, de akkor is otthon festettem be, a fodrászhoz csak vágatni mentem.
De ez az ajánlat a hülyének is megéri, mert otthon vagy egy órát elvacakolok vele minden tiszta rózsaszín a hajamtól..... és akkor még be sem tudom normálisan szárítani, szóval nekem megéri nagyon is, és ezt az ajánlatot csak a hülye hagyta volna ki. :wink: :lol:

ANDI
Örülök, hogy tetszik, ha megúnod csak szólj!

Ma tisztára meg vannak bolondulva az emberek, az egyik kollégám 6 m-t zuhant az állványról, épp a mentő viszi el, ahogy ezt beszéljük épp a párommal abban a pillanatban elötüttek egy öregasszonyt, párom le is tette a telefont hívta a mentőket, rendőrséget. :roll: Sajnálom a srácot aki leesett, szegénynek remélem nem lesz komolyabb baja, ő az egyike azon keveseknek akik normálisak a cégnél.

dita75
 
 


Kata, Linácska, én már a 6.9-re is kapnék inzulint, de a lényeg az volt hogy azért adták mert nagyon acetonos voltam. Az én dokim a 6,5 alatti értékeket értékelni, ha annál magasabb harap érte, nagyon félti a lepényemet, ezért még 10 db napot kell kihúznom és a lepényemnek is hogy Olivér ne legyen koraszülött és onnantól bármikor mehet a banzáj persze ha a dokimat a helyszinre tudják tolni :wink:

Ditus, látom vazzeg jókat derülsz a sorsomon, tudod mások szemével mindig mókásabb a történet. :wink:

Nemone, örülök hogy jelentkeztél és hogy jobban vagytok, nagyon drukkolok nektek, én nem irigyellek Téged, talán azért is mert tudtam veled személyesen is talizni és tudom miken mentél keresztül. De a lényeg hogy Réka szépen fejlődjön és hazatudjátok vinni és ehhez kivánok nagyon sok erőt!!!!!!!!!!!

Moncsi, ma reggel gondoltam rád, hogy nem is hallottam még tőled hogy a wécén ültél volna, de lám reggel mit kell olvasnom, látom ez a virus mindenkit elér. :wink:



Linácska, köszi az Accu check infót. Nem veszem ezekután komolyan az tutti.
Végülis ha majd megszültem és megnézik a lepényem kiderül az igazság hogy mennyire is voltam én cukros. :roll: :roll:



Csajok, lassan mennem kell tolószékes dokimhoz, kiváncsi vagyok mit fog majd mondani elmegy-e arra a konferenciára igy vagy hagy időt esetleg még Oroszlánnak odabent.

Kép
pgsuska
 
 


Monic

Ez most kicsit erőt adott, hogy Neked sem volt semmi tünet. Az a rossz, hogy hiába tudom, hogy mindenki más és más, a kisördög a fejem mellett nem alszik :wink:

Azt hallottuk, hogy a kamera jól jön a szülésnél, mert a kórházi személyzet rögtön készségesebb attól, hogy felveszik őket :D

Én 3 havonta járok fodrászhoz (vágás, melír), hajat szárítani nem szoktam, hajat mosni is utálok (micsoda nő vagyok én :oops: ). Fésülködni azért szoktam :D

Kép
pusiandi
 
 


Kata,

hát igen, a végén már el sem hisszük ha tényleg szülni kell indulni. :lol: :lol: :lol: :lol:

Dita,

tényleg bolond lennél, ha kihagynád a fodrászkodást ennyire olcsón! :wink:
Tényleg van valami ma a levegőben... Lehet, hogy front van?
Kollégádnak jobbulást.

Linácska,

képzeld el, hogy engem az a szerencse ért, hogy az egész terhességem alatt egyszer sem kellett megemelni a pajzsmirigy gyógyszerem, eddig havonta nézték és mindig tökéletes volt (pedig csak 1 pajzsmirigyem van). Még a szülés előtt 1 héttel nézik utoljára, de az már nem oszt, nem szoroz...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Andi,

gondolhatod, hogy én is frászban voltam addig a percig amíg nem közölték, hogy terhes vagyok :wink: A dokim kérdezte a vérvétel napján, hogy vagyok, mire én mondtam, hogy nem jól mert semmilyen terhes tünetem nincs. Erre mosolygott egyet, hogy az semmit nem jelent, és igaza lett, mert fél óra múlva kezében volt a terhességemet igazoló vérvétel eredménye. :lol: :lol: :lol:

Zsuzska,

már csak 10 napot kell kibírnod? Húúúúúúúúúúú, az nagyon hamar elröppen és dajkálhatod Oroszlánt :lol:
Én még 28-at szeretnék, de a 29.-en akár szülnék is.... :wink:
Hát ez az internetes vírus engem is elkapott... :?
Nagyon drukkolok a doki látogatáshoz, hozd ám a híreket!++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Helyzeti előnyöm van, és gyorsak jelentek.

Timinél 7 db-ot sikerült neki leszívni!!! Éljen! Éljen!

Bumi!
Ne haragudj! Babesz blogjában olvastam, és úgy örültem, h muszáj volt a csajokkal is megosztani. [/img]
20150601134430
 
 


Monic

Otthon nem is csináltál tesztet? :o

Azért az az egy hónap szerintem hiper gyorsan el fog telni :wink:

Na de Suskának a 10 nap, vagy mondjuk 2-3 hét....

De jóóóóó Nektek!! :P

Kép
pusiandi
 
 


Hurrááááááááá, abból biztosan sok meg is fog termékenyülni :D

Kép
pusiandi
 
 


SUSKA

Nem akartalak ám megbántani csak itt a cégnél is már röhögök komolyan mondom hogy tragédia van tragédia hátán és az egész egy bolondokháza ami itt megy. A párommal úgy összevesztem, hogy a telefont is kikapcsoltam már, mert napjában 55* felhív és újat nem tud sokszor mondani. A főnököm is ugyanazzal kb. 200* felhív megdumáljuk, oké, intézem. Épp a másik telefonon lógok, intézném a dolgokat és akkor ő is felhív ugyanazzal a szarral amit épp intéznék, ha engednék mert van itt 2 vezetékes vonal, és van két mobil ezek szinte egyfolytában csörögnek a sajátomról nem is beszélve amin meg apa b@szogat. :twisted:
Szóval kész vagyok, és már majdnem összetörtem a saját telefonomat (legalább vehetnék egy másikat helyette, úgyis unom) de inkább kikapcsoltam, amúgy is lemerülne, mert persze hétvégén a kib@aszott gyereke mindig az én töltőmmel tölti a mocskát és természetesen nem teszi vissza helyére, reggel is kerestem vagy negyed órát az előszobaszekrényben, mire rájöttem, hogy a kuplerájában lehet valahol, de arra már nem volt időm, se energiám hogy ott is kutassak. SZÓVAL NAGYON IDEGES VAGYOK, ÉS NAGYON ELEGEM VAN MÁR MINDENBŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐL!!!!!

dita75
 
 


És azt lehet tudni, hogy a visszatelepítése mikor lesz a "lurkóknak" :D

Kép
pusiandi
 
 


VIKI
Köszi a Bumi híreket, végre valami jó is történik a napban!

BUMI
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy mindből baba legyen! :wink:

dita75
 
 


Hűha Dita, télleg elég rossz napod lehet, én ennyi csörgő telefon mellett már megőrültem volna :shock:

Én meg még nyaggatalak az avatarral..... :?

Kép
pusiandi
 
 


Bumi,
7 tüsző? Az csodás eredmény! nagyon drukkolok, hogy mind megtemékenyüljön :wink:

Zsuzska, Linácska,
ok, kezdem érteni a cukros problémákat. :wink:

Zsuzska,
mókás lesz a dokid a tolószékkel :lol:

Dita,
600-ért lehet hogy én is mennék, de az én fodrászomnál szerintem 3x ennyibe kerül. :roll: Nekem mondjuk az a bajom, hogy nincs türelmem ott ülni, mondjuk itthon sincs sok türelmem hajat szárítani.

i.kata
 
 


Andi
Nyugi délelőtt még nem volt gáz, csak mióta leesett csóri csávókám az állványról azóta megkergült mindenki, azonnal kell minden és azt hiszik hogy ha fejenként elmondják az intéznivalót 50* attól jobban fog menni, pedig épp hogy hátráltatnak vele. :roll:

De most már kezdenek lecsillapodni a kedélyek, mert most már egy félórája talán csak 1-2 telefon jött, és végre visszajött a kolléganőm is a kiküldetésből és tudott segíteni, mert egyedül néha képtelenség. :?

dita75
 
 


Zsuzska,
ha így halad, lemegyek én még 6,5 alá is :lol: A referenciatartomány 7,8 a papíron, ezért örülök ennyire ennek a 6,9-nek. Na meg még amióta nézetem soha nem volt ennyi, 7,85 volt a legalacsonyabb még másfél éve nem babásan.
Még 10 napod hiányzik a 37. héthez???

Monic,
nekem már emelték, pedig megvan a pajzsmirigyem. Még jó volt az eredmény, de már látszott a "hanyatlás". Most meg FT3 helyett TSH-t néztek, amit nem is kért a doktornő. Mérges vagyok, mert egyedül az FT3 nem volt már tartományon belül. Viszont így, hogy megemelték 75-re 50-ről megint fogytam. Hát nem leszek egy elhízott kismami :lol:

Bumi,
gratulálok a 7 babajelölthöz!!! :lol:

Na összeszedem magam, lassan indulok apához, de még előtte veszek valami kaját, mert ugye 3 napja nem voltunk otthon, üres a hűtő.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: