Új privát üzeneted érkezett!

Mivel nem tudom mikor jövök legközelebb:

Regli Lillájának és Zsurló Andulkájának (Beu optimista vagyokKép)
Boldog 1. szülinapot!Kép

Myssnia Szilárdjának, Ari Kristófjának és Heninek
Boldog névnapot!Kép

Remélem senki nem maradt ki!

Anita,
A rizst kifelejtettem, gyümölccsel vagy zöldséggel, husival. Én szárazon ledarálom, utána főzöm (így nem lesz darabos, esetleg még főzés után is turmixolható).

Gombóc,
Csak így tovább! Meglátod lesznek még "tüneteid"Kép

Hát akkor sziasztok, egy darabig nem jövök.

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Franyo Azur Pildi boldog nevnapot kivanok!

Urszila boldog 11 honapossagot Julkanak es parodnak boldog nevnapot utolag! Holnap de. hivlak!

Kangi fel a fejjel az a lenyeg, hogy Julcsi jol erzi magat!

Azur nevnapi buli Kép

Toffi, jo nadragvasarlast! Fogyas Kép Nekem sajna sikerult visszahizni azokat a kilokat amiket a betegseg alatt leadtam. Bakancsot nem sikerult venni, mar nem nagyon volt sehol, mindenhol tavaszi arukeszlet van mar. De azok kozott sem volt ami jo lett volna mindket labamra Kép (a bal labam kicsit nagyobb mint 40-es a jobb meg egy kicsit kisebb mint 40-es) Igy nagyon nehez cipot talalni Kép.

Bori ma a Polusban a neki szimpi embereknek nagyokat kurjongatott rohogott, delutan itthon is tok jo kedve volt, nem ugy mint tegnap amikor a masszuk meg anyat, tepjuk meg a hajat nyafizzunk egy kort kolduljuk magunkat cicire es idonkent ragjuk is meg volt a musor. Ma allt fel eloszor a kisagyban, eddig nem tudom miert eszebe sem jutott, hogy az agyban is fel lehet allni Kép.

Ari
ari
 
 


Maci_2,

drukkolok, hogy minden jól menjen, és csupa-csupa jó eredménye legyen a kivizsgálásnak!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 

 
 

Maci_2 egyutterzek veled. Drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Ari
ari
 
 


Lányok,
Köszi a drukkokat!

Ari,
Jókedvű BoriKép

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk mi is. Közönöm az infókat a biztonsági ülésekről végül egy használt Britax Römer Kinget vettünk új huzattal (Zsani imádja rajta a macikat) ÉS vittük a csajt és belepróbáltuk overálostól és láss csodát elfért benne kényelmesen. A hab a tortán, hogy be leht kötni 2 pontos övvel is, így legalább két vékony személy még befér mellé a Matizba KépKépKép

Momo
Szegyény nyuszi Kép Ma már jobb a helyzet?

Kangi
Ne keseredj el. Ha jókedélyű Julcsi nem lehet nagy gond. Majd tini korában irigyelik a hízékonyabb, vastagcsontú csajok (én és ahogy látom Zsanett is az lett) hogy ehet annyit amennyit akar és még se csúfolják kövérnek.

Maci_2
Soksikert a kivizsgáláshoz és azért adj majd életjelt!!!

Anita
Zsani minden nap ugyan azt kapja vacsorára, gyümis tejpép. Na jó néha almát teszek bele, néha őszibarit, néha körtét, néha sárgabarit, néha mindent Kép De az alap a tejpép és nem unja, hanem már várja, hogy mikor kapja már. ja én a Milupa 7 gabonás pehellye szoktam dúsítani, mert magában nem ette meg, sőt anyatejjel se, kidobni sajnálom, így mindig rakok egy evőkanállal bele. Nekem mindig a "moslék" Jut róla eszembe, de meglepően jó ize van. A férjem nagy maradék elpusztító és sorban áll érte Kép De az ebédnél nem bánja, ha 3 napig húslevesből zöldségek + pipihusi, akkor neki az jó. Ő inkább a darabos kaját válogatja, a csirkemellsonka jöhat, de a mellé adott kenyér már a földön landol Kép

Azur
Pelenka téma: kinek mi válik be, nekünk most van itthon Libero és Pampers is. Amíg kicsi volt jobb a libero a folyós kaki nem csorog ki belőle olyan könnyen, de most meg nekünk jobb a Pampers, mert Zsanikám hasikája a hordóra emlékeztet és vágja a Liberó gumirozása neki. De a papersben ilyan nincs így most az kényelmesebb neki. A huggies nagyon hasnolít a Pampersre kialakításra, csak szerintem jobban átengedi a levegőt (én inkább azt vettem volna, de csak a Pampers volt akciós a Coraban)

Virga
kiskapu sajna nincs. Csak megszakíthatod arra az időre a Gyedet, dolgozol amíg van és utána újra igényeled. Kérdés hogy megéri e? Én is csinálgatok itthon munkákat, de nekünk is vállakozásunk van és így adunk róla számlát, csak így le kell költségelni, hogy lássak is belőle valamit.

Na megyek hamarosna kezdődik a szülőszoba.

nadine

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Azur
na, hogy telik az ünneplés? Kép Párod mit szólt a túrórudi-féleséghez?
Én a Huggies-t mindig is utáltam, a Pamperst még new-born-ként szerettem, most egyáltalán nem tetszik, viszont a Libero nagyon bejön! De ezt tényleg egyéne válogatja, kinek mi válik be.

Rékababa
én is emléxem Rád Kép, egy ideig kérdezgettük is hogy vajon mi van Veletek?

Kangi
ne aggódj az alig hízás miatt. Gondolj arra, hogy Julcsi mennyit okosodott az utóbbi időben, egy csomó szót tud már, most biztosan erre fordítja az energiáit Kép majd eljön a hízás ideje is. Addig is kívánom, hogy Julcsi átragasszon Rád is egy kis jókedvet KépKépKépKép

Gombóc
occsó Siestához gratula Kép
vettél tesztet?

Maci
nagyon drukkolok majd Neked, és ahhoz, hogy kiderítsék, mi a probléma, és mielőbb kezelni tuják ++++++++
várunk vissza KépKép

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Azúr!
Lőrincnél is van ez a hasfájás, pukizás esténként. Bár neki állandóan, és más baja nincs. Én nem tudok vele mit kezdeni. A védőnő azt mondta, másfél éves korig eltarthat fiúknál. Még nem adtam neki szereket, de újra elő akarom venni a GW-t. Bár most, mióta korábban vacsorázik, mintha jobb lenne. Ja, mert neki csak este van, erre ébred fel mindig. Voltál vele végül orvosnál? Ha most jelentkezett a betegséggel, kérdezd meg, mi lehet. Én fel szoktam hívni a doktornőt, ha valami van. Vagy azt mondja, hogy ezt inkább megnézi, vagy azt, hogy biztos semmi, ne is menjek. És akkor nem kell hiába vinned a betegek közé. Általában persze beviszem. Közben olvastam, hogy jobban van. Próbálj meg keresni egy dokit, akivel meg vagy elégedve. Hosszú távon nem az igazi ez az állapot. Itt a neten nincs olyan topic, ahol a környékbeli anyukák dumcsiznak?

Elli! Megvolt ma a joghurt? Lőrinc imádja!

Klár! Helyettességgel nem elégszünk meg.Kép Majd kitalálom, hol lesz főnök. (megnézem a fotókat, aztán választokKép)

Réka! Lőrinc is jobban kedveli az igazi telefont. Ma megszerezte, csak arra lettem figyelmes, hogy nagy a csönd. Gyerek ült, fülénél a telefon, teljesen jól, és tátott szájjal hallgatta. Megnéztem, megnyomta, tárcsahangot adott. Kép Még jó, hogy nem telefonált. Teljesen olyan képet vágott amúgy.Kép

Kangi! Ne aggódjál már! Balázsnak mondtam, rögtön azt kérdezte, hogy ti mekkorák vagytok, aztán az volt a reakciója, mint mindenkinek: akkor nem lesz két méteres gyereketek.Kép Hányásból nem lett semmi baj?

Sofka! Hogy vagytok?

Momo! Lenyugodtak a kedélyek?

Urszila! Julka mit szólt Lőrinchez? Mostanában az enyém gyerek sikongat ha gyereket lát. Beleértve a saját fotóját, tükörképét is. Ma pedig a Delelőben Marcipán cica láttán lett úrrá rajta az eufória. Lehet, hogy vasárnap elviszem a hajóra, ahol a bábelőadás lesz. Ha tényleg felmelegszik az idő, ahogy Szicsó állította.

Maci! Nálunk hajmosás teljesen okés. Egyáltalán nem zavarja a fejére csorgó víz. Szerintem imádja. Fürdés közben meg szoktuk nyitni a csapot, és aláül, játszik tovább, mintha mi sem történt volna. Holnap mész? Kitartás, és fess szépeket! Optimista vagyok megjegyzést nem értem.

Gombóc! Remélem, minden rendben. Szerintem ne vonj le következtetéseket abból, hogy mit éreztél az elsőnél és mit most. Nem feltétlenül kell ugyanolyannak lenni!
Védőnő: majdnem megúsztam. A szomszédban volt előttünk, áttelefonált, de nem találtam a telefont, így nem mentem el. Már épp ment el, mikor a párommal összefutott, aki épp visszahozta a kulcsomat, mert véletlenül elvitte. Inkább vitte volna el, azon ritka napok egyike volt, mikor ki sem mozdultunk. J Te tavalyi modellben járatod a fiadat? Tényleg: jár már? Én még nem merek szandit venni, félek, hogy mire elindul, kinövi.

Fotókon lévő gyerkőcök nagyon édik!!!!! Minden betegnek jobbulást!
Beu
beu
 
 


Maci_2,
szoritunk erted! KépKépKépKépKépKép
aztan hireket kerunk, es drukk, hoyg sikeruljon neha-neha megszoknod! Kép

Andi,
nem kaptam azt a tipust, amit eddig hasznaltam. Kép MAjd holnap igyekszem becserkeszni a masik gyogyszertarat, hatha ott tartanak.

Beu,
nem kovetkezteteseket vonok le, Zsombinal se hanytam meg ilyenek, de legalabb NEHANY es ENYHE tunetem volt. Most meg semmi. De egyaltalan semmi. Kép
ZSombit nem jaratom, mert nem jar meg. Kép Viszont kapaszkodva lepeget oldalra nehanyat. A gyogytornasz szerint mar jot tesz neki egy cipello, mert tartania kene valaminek a labfej belso felet, mert befele kacsazik. Es a talpanak se tesz jot a sima parketta. Kép Igy most kapott olyat, ami magasszaru, 3 pantos szandi, de a belso oldala vegig bor, es olyan pupli van benne a boltozatnal. Kép

Vedonod. Ezt a helyzetet hivjak a csillagok rossz konspiracios allasanak? Amikor ennyire osszejon minden...Kép

Betegeknek jobbulast!
Joejt,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok,

itt az ülésvédőKép.

Kép

Kép

Na, mit gondoltok, melyik kié?Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Hello ejszakazos lanyok!
Kicsit kesve, de Ildi csajsziknak Boldog nevnapot! Kép

Maci2
++++++++++++++++++++++++++++

Gomboc
Irtam mailt par napja, megkaptad?Nem turelmetlenkedem, csak kerdem... Kép

Lanyok
Van valakinek 5lete,hogy hogy lehet kioperalni a kisagy racsabol a 2 kiveheto lecet?

Urszila
Koszonjuk a koszontest, Viszont is el a dolog! Kép

Joccakat
KurtaNorka
norkini
 
 


Zulu!
Te ülsz itt az alsónál?Kép
Köszi a képet.
Beu
beu
 
 


kaptok meg 1 kepet a legujabb borzes szerzemenyrol
(csak a ruci az...kiscsaj eddig is volt... Kép ) A szerko nem a ruhahoz volt igazitva...bocsi...lasd csikos zokni Kép
Kép
Norka
norkini
 
 


Beu,
na igen, képzelheted, mekkora élmény így vezetniKép! Jó kalapokat boltoltál ma!Kép (De én is, hihi)

Norka,
hú, micsoda nő! Imádom a kockás rucikat!Kép Főleg ha ilyen manöken hordja őketKép.
Akartam kérdezni, kommunikátor-ügy hogy áll?

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zulu
En is imadom.Aszontam apanak ezt a rucit meg en is siman elhordanam... Kép
Kommunikator: pontosan 50.500 pinzunk lett eddig.Meg 3 alapitvany varat a valaszaval.Ma meglovagoltunk meg 2 szálat, hatha lesz valami. En nagyon bizom benne... Kép Kép
norkini
 
 


Norka,
Kép. Azt hittem, már össze is gyűlt. Na majd terjesztemKép.
Ruha picinyt rövidke lenneKép...

jóéjt mindenkinekKép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Franyó!
Boldog névnapot.Kép

Momo!
Miki 8140 g és 72 cm volt 1 évesen és dokinéni nem találta túl kis súlyúnak. Kép

Gombóc!
Ne izgulj, nekem a pocaknöveszésen kívül nem volt semmi terhességi tünetem egyiknél sem és mégis 3-an lettek. Kép

Réka!
Utána nézek, mert nekünk volt egy pár strandlabdánk a gyerekszobába. Ha előkerítettem, szívesen adok egyet, jó?

Beu!
Taliban mi is benne vagyunk!!!

PIldi! Azúr! Mókuska!
Boldog névnapot Nektek. Kép

Virág!
Nem tudnál esetleg másnak a nevére dolgozni?

Mikinek már kutya baja, de azért az antibigyót még szednie kell, jövőhéten már mehet oviba. Zsuzsi már 2 fogú lett és imád kézenfogva sétálni, néha már elengedi azt amiban kapaszkodik, de akkor elkezd imbolyogni és lecsücsül. Ő biztos nem várja meg a szülinapját a járással. Kép

Ja és beszkenneltem Miki farsangi jelmezét. Szabásminta tervezéssel együtt 4 óra alatt elkészült a CICA. Nem tudtam eldönteni, hogy melyiket tegyem fel, ezért elborítalak Titeket a képekkel:
KépKép
KépKép


Minden babóca nagyon husi a képeken. Kép
Betegeknek jobbulást, ügyeskedő csöppeknek pedig gratula.

Most megyek, még van egy kis olvasni való lemaradásom.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Na halihóóóó csajok Kép

Épp elvi meggyőzést folytatok Ancsával kapcsolatban a Kopasszal. Kb. 1 hete vagyunk taknyosak, ez egy dolog, de se láz, se levertség, se semmi egyéb tünet nincs. Kaja normálisan. Apa most azon kattant be, hogy kissé rekedtebb volt a kisasszony most, hogy ébredt, amit nem is csodálok, mert extrém száraz a lakás, és a párologtatás sem segít rajta. Viszont az éjjel elduguló orrocska miatt a száján vesz levegőt a drágám, ezért ez a hangja szerintem. Megjegyzem, éjjel ha jól alszik, nem fogom azért felébreszteni, hogy megporszívózzam az orrát.
Apa azzal b...gat, hogy vigyem le a dokihoz, mert ez így nem mehet tovább. Könyörgöm, én is még taknyos vagyok, a gyerek szopik, most mit vár ?
Már azzal jött elő, hogy ha nem ír fel semmit a dokinéni neki holnap, akkor keres másik gyerekorvost. A kis naív azt hiszi, ez ilyen egyszerű.. én meg nem vagyok híve annak, hogy feleslegesen gyógyszerrel tömjem tele a kicsimet. OK, egy gégészet esetleg belefér, de könyörgöm.... hát hogy a bánatban lehet valaki ennyire korlátolt.... És felnőtt létére mit hisz ? Hogy egy tök normális gyerekorvos helyett most majd valami varázslót talál ?
Huhh.. asszem robbanni tudnék.

Magdi,
Cicajelmezetek kiráááálllly Kép

Macika,
Yóóóó az a frizu, nyugi Kép És akinek ennyi haja van, annak könnyű Kép

Norka,
Kockáshacuka Kép WOW Kép

Azu,
Védőnéni jóváhagyta a halat, mondván, hogy annyi mindenfélét eszünk, és tulképpen a halhusi egészséges is, meg nem is nehezen emészthető. Mondjuk abban egyetértettünk, hogy inkább tengeri hallal próbálkozzak Kép
Holnap, vagy valamelyik nap el is megyek, és valami nagyon szép filét veszek, azt kiporciózom, és úgy rakom majd el neki. Nekünk. Vagy hogy is magyarázzam Kép Asszem úgy istenigazából én vagyok halas a családban, meg anyuék. Drága párom és a drágalátos lánya nem igazán eszik meg. Na mindegy.

Kangi,
Szerintem gyere, és keressünk valami edzőtermet a környéken, ahol néhány kellemesen kemény boxzsák is akad. Fél óra után garantáltan higgadtabbak lennénk mindketten KépKépKép

Pelenkatéma :
Nagyon érdekes volt, mert Ancsa születésekor először Chicco pelust vettem neki, amiről hamar rájöttem, hogy egy nagy xar. Utána Pamperst... vélemény kb. ugyanez volt. Édes lányom derekánál mindig kifolyt a cuccos mindkettőből.
Utána váltottunk a DM féle BabyLove-ra, ami nagyon jó volt, de mikor 7 kiló lett a Sajti, akkor az elvileg (asszem) 9 kilóig jó pelus kicsi lett neki. A következő méret meg bazi nagynak tűnt, tehát újra váltottunk. Azóta Libero Discoveryt veszek neki, bár lassan újra körül kell néznem, mert úgy tűnik, nem vagyunk konfekcióméretűek Kép 10 kilósan a 14 kilós felső súlyhatárú pelus megint utolsó lukon fütyülősnek néz ki...
Mondjuk az Up&Go tetszik.... na majd meglátom Kép

Na most megyek,és kimorgom még magam fejés alatt. De utána legalább jól fogok aludni Kép

Ciao :

Klár
clarissa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat!

Norka:nekünk olyan volt a kivehetős, hogy rugó volt tkp beleépítve, felfele meg lehetett emelni picit, épp hogy alul kicsússzon a helyéről. (mondjuk ez szerintem egy nagyon klassz ágy volt -most a nagylány alszik benne,merthogy 2m-esre plusz hatalmas iróasztalra szétszedhető - , mert ezzel a módszerrel pillanatok alatt kiszedhető és visszarakható volt a rács, gyereknek meg mégse esik ki.)

Pelus:na, a Libero ránk is elég szoros (10 kg), Pamperst sose kedveltem, feleslegesen drága. Próbáltátok már az Auchan saját márkását? Nekem tetszik, most abban vagyunk éjjel, olcsóbb, mint a többi. (mi nappal Tesco gazdaságosban vagyunk, ami fóliás, nem légáteresztős, de igy télen ez nem gond, pisit meg birja jól, ha nem jön kaki ill jókor jön, napi 2 pelussal el vagyunk) UpandGokkal az a baj, hogy sokkal drágábbak!

Sziasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Jaj, persze, tudoom mit akartam még:
Klár: ha párodnak számit valamit 4 gyerek,meg 10 év: nálunk a taknyos korszakok alapértelmezésben két hétnek számitanak. Persze nem a durvábbjából, de a teljesen kezdetektől a teljesen tünetmentesig közel két hét szokott eltelni (piciknél, nagyoknál mondjuk nem is tudom definiálni a végeit). És Ancsi is előadta most valamikor, hogy mikor már javult az orra, akkor kezdett rekedt lenniKép.
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Az Auchan pelenkát én már írtam egyszer, mi azt használtuk és nagyon bevált. Most felváltva a DM-es Babylove-val, attól függően hova tudok elmenni vásárolni Kép.

Köszi az infókat a munkával kapcsolatban. Az biztos, hogy arra az 1-2 hétre nem éri meg megszakítani a GYED-emet, meg anyagilag sem lenne jó ötlet Kép.
Na mennem kell, hiszti van.
Pusza, Virág
virga
 
 


Myssnia,
Szilárdnak BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Kép

Norka,
Jázi kockás ruhában KépKépKép, nagyon éééédi!!!!

Magdi,
Mikicica Kép, szép a jelmez, még szebb, aki viseli!! Kép

Pussz
villámFranyó
franyo
 
 


Sziasztok

Myssnia: Szilárdnak BOLDOG NÉVNAPOT
Kép

Minden babóca tündéri.

Pelenka téma: Én pamperset és liberot használok. Nagyon megvagyok elégedve velük.


Most csak ennyire futotta
sziasztok
Andy
andy78
 
 


Sziasztok,

Je, tenyleg, Szilard napja van! Kép
Boldog Nevnapot Myssnia Szilardjanak! KépKépKép

Norka,
Manoken csajszi tunderi! En is szeretnek egy kislanyt!!! KépKépKép
Mail megjott, de este Apaja mindig leszur, hogy sokat netezek. De ami kesik, nem mulik! Kép

Magdi,
koszi a vigaszt. Vegulis 2 het mulva ugyis kiderul minden a dokinal. Kép
Miki olyan edes ebben a cuccban. Bevallom, eloszor lanynak neztem, amig nem olvastam, ki van a jelmezben. Kép

Klar,
nalunk is min. 2 hetig tartott minden takonykor. De volt, ami valojaban okt. elejetol jan. kozepeig...Kép

Zulu,
es melyik Tajfunkad rugdos Teged eloszeretettel vezetes kozben? Kép Hol is lehet kapni ezt az izet?
Mit boltoltatok Ti egyutt Beuval? Kép Kepet kerunk!!!! KépKép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Sziasztok!

Pelenkáról: nemrég mondta nekem egy Liberos, hogy a DM, Roosman premium, Tesco jobb minőségi pelusokat mind a Libero csinálja.

Kisvuk
tkriszta
 
 


Kangi, Dana 15 hósan pontosan 7700g. Na ehhez mit szólsz? És most magához képest rengeteget hízott. Ja, és folyamatosan zabál, hogy hova megy ne kérdezzétek.
De nehéz írni rajzoló Danával ölemben fél kézzel.
Új gyerek viszont éhségsztrájkot folytat. Nem ehhez vagyok szokva.Dana ilyenkor 1,5-2 óránként evett.
Abigél evett éjjel f2-kor majd négy másodpercig reggel f8-kor és azóta semmi. Így nem lesz tejci, de ugye mivel fogalmam nincs mikor enne, nem merek nekiállni fejni.
Ehhez képest persze Dana éjjel kb. 6x fölsírt, nehogy kialudjuk magunkat. Megint nyafog. Megyek, bocs...
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Lányok,
most állítottam össze egy borítékot Pamperséknek, és bevillant, hogy a minap kérte valaki tőlem az akciós anyagot mélben???!!! Természetesen még megvan, de már nemtom, ki volt az! Kép
Ezer bocsi, csak most jutott eszembe, hogy felfogtam a kérést, de akkor nem küldtem el, később meg totál elfelejtettem...Kép
Szóval szánom-bánom, ki volt az? Küldöm, csak jelezd!
Egyelőre ennyi, pusza
ElliKép
ellimami
 
 


ElliKép

Én voltam

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Norka
Dani ágyánál a kivehető rácsok alatt rugó van, kicsit le kell nyomni a rácsot és így kivehető
kockás rucis Jázi tündéri Kép

Magdi
Cicád nagyon édes Kép

Myssnia
Szilárdnak boldog névnapot Kép

Pelenka
a Baby Love-ot én is szerettem, csak amikor a Midiből kinőttünk a Maxi még nagy volt, így azóta nem vettem. A Rossmann-ost is próbáltam még az elején, az is jó, de az drágább.

Daninak néhány hete az a legnagyobb szórakozása, hogy lehasal a földre és nyalogatja a parkettát Kép Nincs ötletetek, miért csinálhatja?

Andi
psandi
 
 


Szilárd!
Boldog névnapot!
Kép
Beu+Lőrinc
beu
 
 


MyssniaKép

Szilárdnak BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Heni
heni1979
 
 


Gombóc,
Elvileg hol tart most a terhesség? Mikor mész dokihoz? Ne tessék már aggódni, tudod, erre írják a könyvek, hogy "maga nem csak terhes, hanem szerencsés is, hogy nincs rosszul".
Maci2,
nagyon drukk, majd tudósíts.
Magdi,
kölök tuti.
Norka, tied is.
Zulu,
ülésvédő tök jó ötlet, én egy darab ronggyal oldottam meg, nem gondoltam, hogy létezik direkt céltermék. Hol lehet beszerezni?

Milyen jó, hogy kezdek fölépülni, ma nagytakarításba kezdtünk...
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Myssnia Kép
Boldog névnapot Szilárdnak! KépKépKép

Lányok Kép
Köszi a nyugtatásokat Julcsi gyarapodásával kapcsolatban. Tulonképpen nem érzem olyan nagy tragédiának, a hányás is csak akkor éjjel volt.
Most viszont egész nap ölbe kívánkozik, meg fogok őrülni tőle Kép Annyira kiborít, hogy néha nagyon nehezen tartom vissza magam, hogy ne poroljam ki a fenekét, pedig sose jutna eszembe, hogy ez egy természetes gyermekfegyelmező eszköz lenne KépKépKép
Jelenleg is itt áll a szék mellett, kapaszkodik belém és ordít, és ez megy egész nap KépKépKép
Hetek óta megy ez, nam tudom, meddig tart és hogy én meddig bírom, de most már ott tartok, hogy ahogy elkezdi az üvöltést, egy görcs a gyomrom Kép Semmit nem tudok csinálni, csak ha tűröm az üvöltést, de már nagyon kivagyok ... és ez csak egy gyerek, mi lesz itt, ha jön a kistesó??!!!!!

Na megyek hangtompítani.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Myssnia!
Boldog névnapot Szilárdnak Kép!

Norka!
Jázmin nagyon csinos a kockás ruciban Kép. Én is, én is akarok egy kislányt, vennék neki édes kis ruhácskákat stb. stb. Kép. De majd csak később.

Kisvuk!
Igen, nekem is feltűnő volt, hogy a Baby Love és a Libero nagyon-nagyon hasonlít Kép. Hát ez a titok nyitja.

Magdi!
Cicajelmez nagyon jól sikerült Kép. És a viselője sem semmi Kép. Nagyon aranyos!

Kangi!
Kitartás! Nem tudok tanácsot adni, hogy mit is csinálhatnál bocs Kép. Én bevallom, hogy néha ki szoktam ereszteni a gőzt, azaz kiabálok, csapkodok (persze nem Levit ütöm, hanem valami tárgyon vezetem le a feszültséget) és utána jobb lesz. Ja, és általában Levi agya is helyrekattan egy-egy kiborulásom után és mosolygós lesz hirtelen. Utána elmondom Neki, hogy nem bírom elviselni a nyafogást, hisztizést, ordítást.

Ma voltunk baba-mama klubban, ahol az óvodákról volt szó, meg a beszoktatásról. Még egy kicsit korai, de pl. megtudtam, hogy 4 óvoda van a környéken és mindegyiknek más a specialítása. Lesznek nyílt napok, lehet ismerkedni majd. Húú, nagy kő esett le a szívemről miután meghallgattam őket, mert nekem az óvoda olyan mumusszerűség volt. De mondták, hogy ez természetes, mert az elválás mindig egy krízishelyzet a kicsinek és az anyukának is. De előbb nekünk még bölcsi lesz, gondolom az is hasonló Kép.

Pusza, Virág és Levi
virga
 
 


SziasztokKép

Tegnap voltam a dokinál, állítólag jövő héten lesz eredmény , addig sík ideg vagyok.

Évi
Megpróbálom újra
[url=URL]www.pekido.hu[/url]
ha ez sem nyílik, akkor írd be légyszi Te a címet, mert a lap működik.

Kangi
Ne keseregj pici Julcsi miatt!
Az lenne az érdekes, ha óriásbébi lenne, nem?Kép

Gombóc
Tavalyi modell? Majd ha beszélni tud Zsombi, biztos megmondja, hogy nem tetszettKép

Maci_2
Megy a drukk ezerrel!!!Kép
Frizu klasszKép

Ari
BakancsKép (így tényleg nem könnyű)
Zsombinak is szoktak ilyen tépős napjai lenni.
Remélem, ma összejön a vásárlás, mert Apa 5-re megint megy lakást mutogatni (az előző érdeklődő 2,5 órán át kérdezgetett, nézelődött)

Zulu
Melyik kié?Kép Sejtelmem sincs KépKép

Norka
Jázi isKép, szerzemény is Kép

Magdi
Cicafiú nagyon jóKép Ügyi vagyKép

Klár
PárodKép

Zsuzsó
ÉhségsztájkKép, csak beindul Abigél isKép
ÉjszakaKép, lesz az jobb is.

Andi
Azért csinálja, mert gyerek. Zsombi a konyhában a csempét szokta nyalni vagy ahol van nagy tükör (előszobai), akkor aztKép

Lemaradtam egy jó képről: Zsombi a füléhez rakta a távirányítót és mondta: aaaa-aaaKépKép mire bekapcsoltam a gépet, elhajította.

Séta közben összetalálkoztunk Szandi csoportjával, mentek a Petőfi szoborhoz. Szandi elkezdett sírni, hogy haza akar velem jönni, akkor odajött az egyik óvó néni, visszavitte a többiekhez (puszilóztunk egy sort). A másik meg beszólt, hogy "jó ötlet volt megríkatni Szandit".Kép. Mintha tudtam volna, hogy pont akkor jönnek ki a szoborhoz (egyébként ha tudom, nem arra megyünk)

Megint fáj a fejem. Jó lenne aludni egyet.

Puszi Kép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Évi
Így sem megy Kép biztosan én szúrtam el valamit

Toffi
toffifee
 
 


Kangi,
nem lehet, hogy foga jön Julcsinak??? Anka akkor szokott ilyen üvöltözős lenni... Egy kis Dentinox vagy Panadol nem árthat, próbáld ki, hátha jobb lesz!!!

Ja, jut eszembe, Ankának kijött a 6. foga! Még a végén megcápul itt nekem Kép!

F.
franyo
 
 


Virág
Küldtem Kép-tKép

Ezt most kaptam, az a címe, hogy apák gyöngye Kép
Kép

Toffi
toffifee
 
 


Kangikam,
Okosat irni nem tudok, de hatha vigasztal a tudat, hogy Miki detto ugyanezt csinalja. Gozom sincs miert, amikor tele a lakas jatekkal. Persze lehet, hogy almos, ehes, foga jon, stb. De ettol en meg falra maszom tole! Egyre tobbet szopizik napkozben, ami tulkepp nem baj, csak azt nem birom, ha ordit!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!
Én nem tudom, de folyton rohanásban vagyok és közben úgy tűnik nem is csinálok semmit.
Ezért jöttem olvasni és írni egy kicsit, annak legalább tényleg van értelme.

Gyermekem életében először kelt fel éjszaka, azt sem tudtam mit csináljak. És olyan keservesen sírt. Nem tudtam kitalálni mi lehet a gond, már az ügyeleten is gondolkodtam, aztán megnyugodott és elaludt. Aztán még hallottam jópárszor felsírni. Olyan rossz, hogy nem tudom, hogy csak egyszerűen bújni akar vagy van valami komolyabb ok.

Köszönöm a labda infókat!Kép
MAgdi ha nektek tényleg lenne egy felesleges, akkor azt szívesen megveszemKép Zulu által talált labda is jó lenne, csak az a baj, hogyha csak ezt rendelem akkor postaköltséggel együtt nem éri meg.

Kicsit megkésve minden ILDI-nek nagyon boldog névnapot kívánok!!!KépKép

Myssnia!
Szilinek nagyon boldog névnapot kívánok!!!!KépKép

Maci!
NAgyon drukkolok NekedKép+++++++++++++
Roni frizurája szerintem nagyon aranyos lettKép

Norka!
Új rucis kiscsajKép

Magdi!
Miki cicaKép

Kangi!
Én gyerekemre is azt mondták hogy sovány. (9300gr) Szerinttem külön élvezik, hogy paráztatják az anyukákat.
Enyém gyerek is visít és rángat egész nap, de csak ha itthon vagyunk. HA stabilan állok, akkor a derekamig fel tudja húzni magátKép

Toffi!
ÓvónéniKép
Eredmény biztos jó lesz! Megy a drukk+++++++++++

Mikkamakka: Nem tudom már kik kérdezték, de igen a boltos képek ott készültek. Itt a 35 négyzetméteren egy kicsit luxus lenne egy ilyen sarokKép
Ez a csepeli ahova járunk, de igazából ez messzebb van, csak a társaságot már itt megszoktam. Kedden vagy csütörtökön szoktunk menni, kb fél éve járunk.


Képzeljétek ma felhívott az lakás kivitelezője, hogy nem találja a sarokkád előlapját sehol. Egy kicsit megállt bennem az ütő, mivel kb. egy hónapja adtam neki oda egy elég precíz tervet arról, hogy falazzák fel a kád elötti falat. Mondta utánanéz, de nem lesz egyszerű feladat, mert nagyon ível a kád. Mondtam, hogy szögletes fal lesz, de amúgyis üvegmozaikkal burkolva, abból íveset is lehet rakni. Erre kérdezi, hogy üvegmozaik?????
Holnap megyünk ki szétnézni, hogy mi folyik ott.

Nincs valakinek valami jó névnapi ötlete apának? Még van egy hónap, de nem akarom az utolsó pillanatra hagyni. Amire szüksége van azt megveszi, a kis értelmetlen kütyüket, pedig nem szereti.
Bár javul, mert mondta, hogy leendő lakásban csináltatott egy kis peremet a konyhaablakban, hogy gyertyákat tudjak odatenni.Kép

Most mennem kell, bocsi akinek nem reagáltam, de ma még torna is lesz.

Réka
muki
 
 


Kangi,
úgy látom, vagyunk így még egy páranKép Ötletem nekem sincs, csak a kitartás. Én napi 1/2-1 óra szabit kérek délutánonként apától, addig ő vigyáz a kölkökre, ez azért kikapcsol egy kicsitKép És ha ez vígasztal, kettővel sem rosszabb, vagy már magasabb az ingerküszöb addigraKép

Timi ma kicsempészte a fürdőszoba polcról a Nivea naptejet és egyenletesen szétkente a szőnyegen, majd elcsúszott benne és még egy párszor meg is hemperedett rajta, ha már úgy is fekszikKépKépKép Aztán jött panaszkodni, hogy vizes a ruhája és csúszik a szőnyegKép Ma jó kedvem van, ezért inkább azóta is ráz a röhögésKép

Toffi,
képKép
Szandi sétája, no meg az a hülye óvónőKép

Franyó,
éljenek a cápákKép

Klár,
párod igazi pasi, csak nyugalomKép Mondom én, de azért mehetünk együtt a bokszedzésreKép Nálunk egyébként már volt egy hónapig tartó síma takonykór isKép

Magdi,
az a cicaaaaKép

Myssnia,
Boldog Névnapot SzilinekKép

Na ennyi pihim volt, mennem kell...

Momo


Momo
momo
 
 


Lányok,
ez elképesztő, tegnap nem tudtam jönni, mára szinte reménytelenül lemaradtam megint. De visszaolvastam ebéd alatt!Kép
Írásilag kicsit nehezebb a helyzet: megígértem Apának, hogy este nem a számítógéppel, hanem vele foglalkozom. Kép Napközben meg, amint felvillan a monitor, Kevin akármit is csinál, eldobja, és jön a lábamat rángatni, rinyálni, eccerűen nem tudok nyugodtan még olvasni se. Csak reménykedem, hogy a helyzetet megoldja a használt billentyűzet, amit anyukám ígért a munkahelyéről.
Remélem, délután tudok végre írni is 1 kicsitKép
pusza
Elli
ellimami
 
 


Gomboc
Miket olvasok en itt: )))
Nagyon nagy gratula a kistesohoz!!!!!
Es tudod,ne izgulj,minden rendben lesz: )))
Gyertek mar baba-mama klubba hogy talalkozzunk,meg ha jon a joido a Millenarison is.
Voltam megnezni Mormi Emmajat,ey tunderi kilany,barna szem,haj ,bor: ))
Puszi
Kataa

Kép
Kép
kataa
 
 


Toffi,
köszi. Most már megint 4 órája nem evett. Volt valakinek ilyen gyereke, aki csak 4-4,5 óránként akart enni? Ugye az ilyen is megnő?
Ezt a képet a férjem is megkapta, amikor értesítette a barátait a család gyarapodásáról.
Kangi,
Dana is rákapott erre, én azt gondoltam, életkori sajátosság ez az állandó üvöltözés. És lehet, hogy tényleg :-)) (Most már nekem is le kéne töltenem a smilekat.)
És egyébként asszem , az ember egyre jobban bírja a gyereksírást.
Elli,
nálunk használt egér van bevetve, amit ide-oda rángatni is lehet "agé" felkiáltással.
Végre ébredezik a kicsi, csak nem enni akar... most, hogy Dana napi 1 órás sziesztáját tölti, apa meg stresszel azzal, hogy folyamatosan pakol, így én is azt érzem, hogy jó lenne, ha végre két hét után én is csinálnék már idehaza valamit.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


SziasztokKép

Ez az ordiba nagyon ismerős.
Mondjuk rajtam sem lehet ám kiigazodniKép
Ha nagy a csend, akkor azért aggódom (tuti valamit rosszalkodnak), vagy ordít a Dorina, mert Bence nem ad neki oda vlamit, elvtt tőle valamit, vagy csak éppen nem az van, amit szeretne (pl. hóviharban nem megyünk sétálni)

Szóval zajlik az élet....

MomoKép

Megkaptad??

ZsuzsóKép

Bence alig akart enni, akkor is úgy kellett beleimádkozni. Megnőtt, igaz nem egy díjbirkózó (12,5 kg 3 és negyed évesen)Kép
Igaz én éjjel is felébresztettem, mert féltem, hogy éhenhal, de nem kellett volna.
Het 3X még most is ébred, igaz enni nem kap. Kép

ToffiKép

OvónéniKép

Heni
heni1979
 
 


Zsombi is hangos-matrica, de már megszoktam. Ha olyanja van, eljátszik, aztán egy idő után nem hagyja, hogy bármit csináljak. Ha ilyenkor összepakolok utána, akkor kapok még egy kis időt Kép

Franyó
Gratula a gyors foggyarapodáshoz Kép

Réka
Doki is azt mondta, hogy egyezzünk ki egy P2-ben... úgy legyen.
Mikkamakka klassz lehet...

Momo
Kisördög TimiKépKép nem semmi a csajKép
Jó lenne, ha az óvónők is olvasnák a babanetet.

Elli
Nekünk nem használt Kép

Zsuzsó
Enyém Szandi a kezdetektől 4 óránként evett, ő is szép nagyra nőtt Kép

Megyünk az oviba Szandiért. Hátha Zsombi alszik egyet, emrt ma még egy percet sem sikerült, pedig lent voltunk.

Ma már nem lesz új nacim Kép, Apának fáj a keze, inkább ma megy dokihoz (megjegyzem, már 3 hete fáj neki) és akkor holnap több idő lesz nézelődni (így viszont ugrik a holnapi aerobikom).

Toffi + remélem_nagyon_álmos Zsombi
toffifee
 
 


Henikém,
szóltam volna, ha igen, de sajna a posta megint nagyot alakítKép

Zsuzsó,
az én nagyobbik lányom is ilyen 4 óránként evő típus volt, éjjel meg aludt 12-13 órát egyhuzatra már 2 hónapos korátólKép Alig bírtam betuszkolni a napi 5x-i kaját a napjába, persze, mindíg le is cs..tek érteKép De Timi is megnőtt, ne aggódj annyiraKép
A frontok is bekavarhatnak esetleg szegény babócádnak. Lehet, hogy nem sokára meg le se tudod fejteni majd magadrólKép
KitartásKép

Elli,
nem akarlak elkeseríteni, nálunk pár óráig játszott a kiszuperált billentyűzet mindkét gyereknél, mert hamar reklamálni kezdték hozzá a monitort is, amin ugye, látszik, ha nyomnak valamitKépKépKép Tudod, nem hülyék, csak gyerekekKép

pusssz
Momo


Momo
momo
 
 


Láttátok, mi történt Madridban?KépKépKép

Toffi
toffifee
 
 


MomoKép

KépKépKépKép
Azt hittem csak elfelejtetted, mert látom, boldog lennél, ha ez lenne a legnagyobb gondod.

Elegem van a postából (ide jön a piros mérges gif) elküldök egy csomagot, a postás lusta kitölteni a papírt vagy felcaplatni a 10.re inkább Nem kereste címszóval visszaküldiKépKép

Heni
heni1979
 
 


Toffi,
én teljesen kibuktam.Kép Apukám Spanyolországban dolgozik és amikor jön haza ő is arra a pályaudvarra megy vonattal majd úgy jön Madridból repülővel.

Kisvuk
tkriszta
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?