Új privát üzeneted érkezett!

Reméljük, mozza, nem a 28. hónapban kezdődik a harmadik trimeszter... :) Kicsit hosszadalmas volna a 3,5 éves terhesség... :)
Vendég
 


Bocsi, Mozza!
Vendég
 


Mozza,
a vizsgához drukk, hogy meglegyen!
A 28 hónap viszont durva lenne :))
A stokke nagyon komolyan néz ki, mondjuk nekem tériszonyom van :) de nagyon kényelmes lehet, hogy magasan van a baba!!!

emese1979
 
 

 
 

Sziasztok!

Megint jól lemaradtam, mint a borravaló... :oops: Bárhogy igyekszem, egyszerűen elöntenek a teendők, pláne, h a munkahelyemen most két nagy projekt határidejét is hozzám igazították... Ami leginkább azt jelenti, hogy ha törik-ha szakad, március végéig be kell fejeznem őket... :shock: :shock: A Kedves ráadásul most kényszerszabadságon van, amitől teljesen depressziós... :shock: Nah, de nem panaszkodni jöttem... :D

Annus, megnéztem a honlapot, óriásira nőtt a pocid!! És tökre irigyellek a kirándulásáért, mi legfeljebb a szülőkig jutunk el... :D De miért nem lehet masszírozni?

Vanni, ne haragudj, lemaradtam, mi a baj? Miért akarnak kórházba küldeni? Remélem semmi komoly... :shock:

Pingi én anno megkérdeztem a dokimat az influenza-oltásról, azt mondta, hogy eszember se jusson! Nem indokolta bővebben, de hiszek neki...

Szofi, köszi a múltkori infót a szülésznővel kapcsolatban, végül a dokim valaki mást javasolt, hamarosan találkozom vele, meglátjuk milyen lesz. Nincs viszont valami hír a keddi tanfolyamról (legalábbis tavaly keddenként volt)?

Dóri, nagyon szimpatikusak a nevelési módszereid, például ami a kajarakosgatást illeti! Remélem nekem is sikerülni fog ennyire következetesnek lenni... Kezdek egy kicsit parázni őszintén szólva... :? :? Anno, mikor öcsém kicsi volt, nagyon sokszor iszonyú türelmetlen voltam vele, és bizony nem egyszer a popójára/kezére csaptam... Tök ciki, és annyira szégyellem magam érte, mert egyátalán nem vagyok híve a verve nevelésnek (igazából még a hangom sem szívesen emelem fel) Persze akkor még én is más voltam, kiskamasz...

narancs, ismerem az érzést, én amióta terhes vagyok folyamatosan rá vagyok kattanva valamilyen gyümölcsre... Eleinte banán, aztán mandarin (napi 1 kiló), most pedig az alma és az ananász van napirenden. Turmix is jöhet minden mennyiségben! :D :D Szerintem ez például jó módja az influenza megelőzésének!!

gyerekpóráz - kétségkívül hasznos lehet bizonyos helyzetekben, de azért Picihencsónak annyiban igaza van, hogy látványra elég... hmm... érdekes... :shock:

Nah, nem akarok kisregényt, mennem kell dolgozni. Később még próbálok visszanézni!

Puszi mindenkinek
Zsüci

Kép

Kép
zsüci
 
 


:lol:
28 hónap, na jó inkább hét.... :lol: kiselefántnak képzeltem magam. :lol:
Látszik, hogy a szexen van a hangsúly :lol:

Kép
mozza
 
 


Érdekes, mert akiket én ismerek, ott szinte kivétel nélkül lett valami oltási reakció a 15 hós oltás után annak ellenére, hogy én is azt olvastam, hogy ez ritka. Hát nem tudom, mennyire ritka, az én környezetemben inkább az volt a ritka, hogy nem volt. A pöttyök náluk sem voltak egész testre kiterjedőek, de azért voltak.

Dóri: szerintem nem a Prevenar volt a ludas. Tüci is valamelyik kötelezővel kapta együtt anno, és semmi baja nem volt tőle. A 15 hós oltás kicsit másmilyen, mint a többi kötelező (asszem csak ebben van ténylegesen lebutított kórokozó, a többi kötelező más technikával készül).

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Fogorvos dologhoz: Nekem is már nagyon el kéne mennem, mert még pár hónapja letört a fogam alul. Meg fent is letört az egyik örlőből. De nagyon félek. :(
Nem is az akkori fájdalomtól,hanem,hogy mit tud vele majd csinálni a doki. Meg,hogy utána nem gyullad-e be. Mert még két éve, egyik gyökérkezelés után nagyon feldagadt az ínyem, rettentően feszített. A doki meg felvágta :(.
Attól félek,most is valami ilyen lenne.

Holnap megyünk 4D-re először! Már alig várom. Kiváncsi vagyok nagyon a picúrra. :) És izgulok,hogy megmutassa magát lent.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Emese köszi.Amúgy ezt a top ridert én is néztem,csak az a baj hogy a lányos szín az piros feketével.Majd megnézem élőben is.Viszont van egy,az ugyanez,csak mózes nélkül.Lényegesen olcsóbb és lehet elég is lenne.Csak a színe.
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=356

Mozza biztos sikerült a vizsgád.Az a kocsi tényleg szép,de annyiért???
Fura egy világ van,a babholmik nagyon drágák,mivel úgyis kell és mindenki megveszi.Itt nem csak a kocsikra gondolok.

Zsüci jó hallani felőled!

Nálunk egy kötelező sem csinált semmit.De ez is nagyon változó.Viszont a Bcg az nem fakadt ki,így 1 évesen újra kapta.Hónapokig ronda volt,még picit most is látszik.

Szép napot!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza: szerintem ezt a szexes dolgot a dokitól kell megkérdezni, mert attól függ, hogy neked hogy állnak odabent a dolgok. Nekem a linea negrám szintén nagyon későn jött ki, kb. mikor kifordult a köldököm, szerintem az utolsó hónapban. Viszont szülés után iszonyú sokára tűnt el, kopott le, már aggódtam, hogy örökre úgy marad. :lol:

Nekem szörnyű éjszakám volt. :cry: Komolyan nem tudom, ez elmúlik-e a terhességgel, vagy már örökre így marad... Tücit éjjel elkezdte rázni a hideg, de nem volt lázas. Én meg tökre beparáztam, hogy most mi a baj, biztos valami nagyon komoly, itt fog meghalni a gyerekem és én is utána halok stb. Felöltöztettem jól, betakartam a takarójával, még a sajátommal is, meg hozzá is bújtam, és nagy nehezen elaludt. Én meg nem tudtam, csak néztem és folytak a könnyeim közben. Persze nyugtalanul aludt, én meg ott reszkettem, hogy most mit kell ilyenkor tenni? Mentőt hívni, vagy mi? Aztán én is elaludtam nagy nehezen, de persze kb. 1-2 óra múlva már reggel volt (na jó, csak fél 7), TÜci felébredt és "megnyugodtam", mert legalább lázas volt! Adtam neki Nurofent, meg teleitta magát vízzel és lehányt. :P De ezek legalább ismerős dolgok voltak. Valszeg éjjel, mikor rázta a hideg, még csak ment fel a láza, azért nem éreztem lázasnak.
Most meg aludt délelőtt, felébredt és most olyan, mintha nem is lenne beteg... Azért délután lemegyünk a doktronénihez. És teljesen őszintén nem tudom, hogy kitől kapta el ezt már megint? Tegnap még kutya baja sem volt, és nem is találkoztunk beteg emberrel! Hacsak attól nem kapott el valamit, hogy apukáméknál voltunk, és az unokatesója játékaival játszott, aki nem volt ott, éppen otthon nyomta az ágyat lázasan. Lehet, hogy a vírusa meg apunál maradt? :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Jaja, és még 1 kérdés: :?: :!:
(főleg Picihencsóhoz, aki hozzám hasonlóan sok magzatvízzel küzdött)
Lehetséges, hogy amióta kontrollálom (10 napja)a bevitt folyadék mennyiséget ( 4 liter helyett másfél-2), azóta picit kisebb a pocim?!? :shock:
Nem mértem le pontosan mekkora, csak látványra, mintha kicsit kisebb lenne..... :shock: :? most ez ugye nem baj? :?

Anita!
ne is mondd, 260 000!!!!baromi sok, RABLÁS, de számomra a non plus ultra....ennyit nem adnék ki érte...hátha megkapom ajiba egy lelkes rokontól (a remény hal meg utoljára... :) )

Kép
mozza
 
 


Tinu!

Kicsit parrantok, még 2 hét a nődoki...és addig bőven átlépem a 28. hetet....most addig lehet vagy nem? Neked mit mondott anno Tüncinél?
Btw, mellső fali a méhlepényem, teljesen zárt és nem rövidült még meg a méhszáj a legutóbbi vizsgálatkor (01/12-én). Csak picit több volt a magzatvizem.....
Már legoogleztam a témát, de azért kiváncsi lennék a tapasztalataitokra, véleményeitekre...

Kép
mozza
 
 


Mozza: mi az utolsó trimeszterben nem nagyon szexeltünk, de nem azért, mert nem lehetne normál esetben, hanem mert nem esett jól (tudod, már írtam korábban, hogy valszeg akkor is az volt, mint most, hogy kálciumhiány miatt erősebbek voltak olyankor a méhkontrakcióim és attól fájt). Ha panaszmentes vagy szex alatt, után, akkor szerintem csak az érett, szülésre kész terhességet indítja be a szex. Ha nem volt a családodban koraszülés, hogy esetleg neked is lenne ilyen hajlamod, akkor szerintem szexelj nyugodtan. :wink: Unokatesóm korababa volt, meg az öccse is, és mindkét fiát korábban hozta a világra (34., 36. hét). Az elsőnél ő is meggyanúsította a szexet, hogy attól indult meg a szülése, dehát ki tudja...

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu sajnálom Tüncit.Nem lehetett valami jó éjszakád.Ismerős az érzés mikor aggódsz egész éjjel a pici miatt.Ez az anyák sorsa.Jobbulást neki,remélem nem jön ki rajta nagyon semmi.

Mozza,anno Grétivel simán sexeltünk.Nem lett semmi belőle.Most ugye valamiért én parázok,így nem is merek. :oops: De már nem sok van hátra és bepótoljuk.
Tinu nálatok változott a helyzet???Vagy még mindig rossz utána??

Amúgy mit jelent hogy megrövidül a méhnyak??Azt észre lehet venni??Olyankor a hüvelyben változik valami,vagy mi észre sem vesszük??Bocs ha marhaságot kérdeztem. :oops:

Mozza drukkolok hogy megkapd álmaid kocsiját!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita: szégyen ide vagy oda, de azóta nem szexeltünk. :oops: Hát nem vagyok egy sex machine. :lol: De nem görcsöl a vádlim legalább a Ca-Mg-tól. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Susycat,
jó mozizást a 4D-n!!! Bizti nagy élmény lesz majd!!!
Én jövőhét végefelé szeretnék majd menni, akkor megyünk először.
Aki a Praxisban volt - ott mennyi idővel előre tudnak adni időpontot?

Remélem, Tücivel minden okés lesz, és gyorsan rendbe jön majd!

Akinek esetleg a melóhelye fizet egészségpénztárra, találtam egy gyógyászati segédeszköt boltot, lehet kapni Aventis kézi mellszívót, meg még 1-2 dolgot (orrszívó, cumisüveg), és lehet egészségkártyával fizetni:
www.medicahumana.hu
Apropó, orrszívó: megéri elektromosat venni, vagy bőven elég a kézi?

emese1979
 
 


itt lehet kapni kezdszettet is ep-ta

http://www.nadorpatika.hu/index.php?pag ... s&id=28296

emese1979
 
 


Anita

Megrövidülő méhnyak. Te nem veszed észre, bár szerintem, ha odabent változnak a dolgok, akkor keményedik az ember vagy görcsöl. A számokon látszik, mikor a nőgyógyász vizsgál. Asszem a c-3000 változik c-2000-re.

Tinu
Jobbulást a kislányodnak!

A 15. havi oltást mi februárban kapjuk. Apornak már 10 foga van és kettőnek nem bújt ki a párja. Gondolom 12 lesz hamarosan, aztán néhány hónap szünet.


Voltam védőnőnél. Én sem csak jó hírrel tudok szolgálni. Ami jó, a babák a 20. héten mindketten megfelelnek a koruknak, sőt egy két adat alapján 21-nek is. A fogantatás biztos, mert Apor miatt nem voltunk nagyon aktívak. :oops: Sokszor szopott éjjel, így mindig mellettem kötött ki. A babák elsőre jöttek és Apor is. :oops:

Ez a jó hír. A rossz, hogy nagyon csúnyák a visszereim, lehet meg fognak vizsgálni trombózis veszély miatt. Ha gond lesz, akkor naponta kell szúrnom magam ilyen megelőzővel. Kell masszíroznom a lábam, kenegetni, felpakolni és úszni menni. Emiatt diétáznom is kell, mert a súlynövekedés sem jó.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Emese, szerintem a porszívósat mindenképp vegyétek meg, 1200 körül lehet már kapni, nagyon sok szövődménytől megóvja a piciket ( arcüreggyulladás, hörgőgyulladás)A kézit mi utazásnál, sétánál használtuk, de a kézi orrszívónál jobb az is, ha a bébi tüsszent.( erősebb)
Szerintem nagyon jó találmány, nem fáj, csak a porszívó hangja, meg a kicsit lefogás miatt visong a kisfiam. De ha -a náthás időszak vége felé_ odaadom neki a szerkentyűt, magának szívja az orrát.Sőt, hozza, hogy rakjuk a "pojsz"-ra, mert szívni kéne...

Anyut kérdaztem, hogy régen mi volt erre kitalálva. Azt mondta, szinte semmi, zsebkendőcsücsök, meg cseppentő..

Kép
Kép
zili
 
 


A porszívósra szükség van, valóban.

A babakocsi témához.
35-50 ezer között már jókat lehet kapni. Szerintem nem érdemes túlzásba esni, pláne, ha egyszer túl akarsz adni rajta. Senkinek nem fog kelleni, ha nagyon drága. Apor kocsija kb. 40 ezer volt. nagy, kényelmes, sportkocsivá alakítható, sportkerekek, és hozzá mózes kosár és esővédő stb.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Köszi az orrszívós dolgot!!
Ezek tényleg porszívóra csatlakoztathatók? :shock: :shock:
Találtam elektromosat is (kis adapterrel ill. elemmel működik), utazáshoz vihető így, csak az 10.000 ft...

Anika,
nem is gondoltam volna, hogy ennyire kell vigyázni a visszerekkel! Hátha nem kell magad szúrni, az úszást pedig ajánlotta nekem is a doki :(
De az nagyon jó hír, hogy az ikrekkel minden okés!!

emese1979
 
 


Emese: én azt hallottam eddig mindenkitől, hogy csak a porszívós orrszívó a hatékony, a többi egy kalap .... Mondjuk én csak porszívósat használtam eddig, a kézit és elektromosat még nem próbáltam (nekünk nincs is). Igaz, eddig nem voltunk sehol utazni, csak nagyszülőknél aludtunk, ahol ugye van porszívó. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese, az elektromosról hallottam csak, nem láttam, de minden vélemény negatív volt. Nem ér sokat, csak felesleges pénzkidobás.Az orrszívós, porszívóra csatlakoztatható, van egy harangja- jobb szót nem tudok, ez lecsökkenti a szívóerőt, pont annyira, hogy bocs- a taknyot elkapja, de nem szívja be a gyerek arcát .

Anika, be is van gyulladva, vagy csak nagyon csúnya kanyargós?
Én ma voltam belgyógyásznál a visszerek miatt, nekem is nagyon csúnya, egészen a combom közepéig tekeregnek, nagyon csúnyák...Kompressziós harisnya mindenképp kell, de a szurkálást egyenlőre megúsztam.

Kép
Kép
zili
 
 


Tinu,hát én sem vagyok mostanában sex őrült.De valahogy előtte sem. :oops:

Anika örülök hogy minden ok az ikrekkel.Ha lesz képed róluk ,felrakod??Biztos édik.Sajnálom a viszereid.Te milyen kocsit veszel a manóknak??

Orrszívó:Csak a porszívósat tom ajánlani.Nekünk nagyon bevállt.

Elkezdtem csomagolni.Már 2 táska tele,de még lenne mit pakolnom.
Még soha nem mentünk ennyi időre sehova.Tényleg ennyi minden kell???

Szép napot!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese!
Én is azt hallottam h a porszívós ér vmit,a többi nem sokat...én eddig mindig azt a szerepet kaptam h lefogjam a gyereket....Hát nem tom a saját gyerkőccel hogy lesz,de majd elválik :wink:

Mozza!
Szerintem ha nincs semmi gond akkor mehet a sex.Sajna mi sem visszük túlzásba mostanság,de vhogy mikorra odajutunk vmelyikőnk tuti fáradt...na meg szerintem nálunk is apcim félti a babót...mert én alapból túlfűtött vagyok ilyen téren :oops:
Az hogy a pocak mekkora,lehet h csökkent a magzatvíz és azért érzed kisebbnek,de az is lehet h máshogy fekszik a baba!Pl én látok különbséget ha keresztben feszít vagy ha függőlegesen!

Ez a vonal...hát nem tom mikor jött elő,mert oda már nem látok le :oops: De majd nézek vissza fotókat,hátha vmelyiken látszik :wink:

Anika!
Sajnálom a rossz híreket,de a lényeg h a babók jól vannak,a többi meg kezelhető...vagy legalábbis kordában tartható!Téged nem fognak befektetni elöbb az ikrek miatt?

Babakocsi:én is egy gracot néztemki későbbre,direkt ilyen városi kocsi :wink:


Védőnő:annyira szimpi ez a néni :wink: Bementem,rögtön mondta h na növesztjük a pocakot,növesztjük :lol: Megmérte a súlyomat,beírta az eredményeket,vérnyomás stb.A kezdő súlyomat 1 kiló 30 dkg val lépem eddig túl...hallgattunk szívhangot is,azért Iza most is megmutatta h milyen huncut...vagyis milyen szégyenlős.Mindig elbújt a méhlepénybe,meg rugdosta a készüléket :lol:
Kérdezte hogy állunk a babakelengyével,mondtam h szinte mindent kapunk,csak el kell hozni.Nekem kell még pár dolog,aztán ennyi.Mondta h azt majd úgyis megbeszéljük elötte :wink: Nagyon lelkiismeretes,de nem viszi azért túlzásba :wink: A köv alaklomra adott is időpontot :wink: Ja és azt is mondta h valószínű nem lesz nagy baba,ezt mondjuk én is gondoltam...
És ami meglepett!Hogy mondta h szép a pocakom,mostmár nem lesz rajta csík :shock: Hát legyen igaza :wink:

annus11
 
 


Annus örülök hogy minden rendben.Nem sokat híztál,ügyes vagy.
Jó neked hogy ennyire alapos a védőnőd.

Nézelődtem a neten.Ilyenünk volt Grétivel,imádtam.Mai napig ez a kedvenc takarója.Nagyon jó puha és meleg.
http://www.babaholmiolcson.hu/termek.php?ID=59

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Emese!

Jóhírem van:
Beszéltem a szopipárnásokkal és két standard párna befér egy csomagba, így azt egyszeri postaköltséggel kiszállítják, szóval felezhetjük a költséget.
Annyi még, hogy a prémiumot már nem tudják betuszkolni, de nekem OK a standard is.

Az orrszívóhoz, bár rengeteg válasz érkezett, valóban a porszívós a tuti :wink:

KépKép
novygirl
 
 


Visszerek
Zili
Én nem látom begyulladva, csak kanyarog a combomon. Ma megnézi a körzeti orvosom.
Remélem a szurkálást én is megúszom.

Babakocsi
Hát fogalmam sincsen. :) Ebbe még jobban bele kell merülnöm. Az egymás mellettitől félek, hogy nem férek el vele az utcán. Az autók gyakran felállnak a járdára.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Mozza, a dokim azt mondta, hogy az utolsó napig is mehet a szex, de a 3. harmadban már nem ajánlja, csak heti 2 max 3-szor, mert a sok spermium beindíthatja a szülést. tehát ha nem minden nap akcióztok, akkor egészségetekre!! :lol:
A teszveszen vagy vaterán olyantól érdemes vásárolni, akinek sok pozitív visszajelzése van. Így, ha mégsem olyan a termék, amiről álmodtál, vissza is veszik. Én már több, mint 100 terméket vettem, és eddig egyszer volt csalódás a termék, az jó arány, nem?

Nekünk van elektromos és porszívós orrszívó is, a porszívós sokkal hatékonyabb!!! Én amikor Gyöngy már nagyobbacska volt, akkor mielőtt az orrába tettem, odaadtam a kezébe, hogy ismerkedjen vele, így mostanra elmaradt a sírás.

Tinu, nagyon sajnálom az éjszakádat!!! Szörnyű, amikor beteg a gyerek! Jobbulást!

Anika, anyukám trombózisos lett velem, 3 hónapig kellett feküdnie, vizsgáltasd ki magad alaposan, inkább az injekció, mint később nagyobb baj! nekem is mindig figyeli a védőnő, mert a hajlamom megvan, még eddig megúsztam. Esténként ha tudod, tedd magasra a lábadat 15-20 percre és szedj sok C vitamint, ez is segít valamit.

Susycat, hozz majd képet a babuciról!

Emese, mi mindenképpen szombati napon megyünk a Praxisba, február 28-án megyünk, ezért már most kértem időpontot, hogy tuti legyen,de még az egész napuk szabad volt! :-)

Nekünk is Graco babakocsink volt (Coach Rider), én nagyon tudom ajánlani, egy bajom volt vele, hogy 13 kg, ezért 3 hónapos korban vettünk egy 7 kg PC-t, de ezt is megtartottuk, mert a PC nem dönthető le teljesen. Találtam a teszveszen egy pont olyat, mint a mi Graconk, becsatolom.

http://www.teszvesz.hu/item533424965_gr ... _2006.html
Vendég
 


Jobbulást Tücinek!

Mi megyünk 1 hónap múlva síelni Ausztriába, és gondoltam bepakolom a kocsiba a porszívót. Jó nagy helyet foglal, de ez van. Csak azt nem tudom, hogy mi lesz az úton, ami kb 5 óra hosszú. Fújni még nem tudja az orrát Maja, és zavarja, ha van benn valami. Mindig jön hozzám szipogva, hogy televan az orra és akkor mennünk kell kiszívni. (pár hónapja még le kellett fogni közben, most meg önként jelentkezik) Volt már valaki hasonló helyzetben?

Olyan jó idő van, lenn voltunk a kertben vagy másfél órát. :-)
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Mozza!
A 3. trimeszter a betöltött 25. héttől kezdődik, Te már bőven benne vagy :)

Szex
Az ondóban sok prosztaglandin van,a mi érleli a méhszájat, ezáltal válthat ki szülést, elvileg a terhesség vége felé. Van olyan kúp/tabletta, amiben prosztaglandin van, és azzal szokták beinditani a szülést, ha a baba magától nem akar kijönni.

Ikerbabakocsi! Anika!
Nekem is nagy dilemma, nézegettem minden félét, eleve kizártam az egymás mellettit,mert hogy nem férek el, de az egymás előttieket meg nem tudom irányitani, olyan hosszúak! Szóval mégiscsak az egymás melletti lesz a befutó, egy Maclaren esernyőkocsit néztünk ki, könnyű is, majdnem vizszintesig dönthető és gyakorlatilag elég lesz 2 éves korukig, remélem :)
Ja az ára nem kicsi.... de egyik ikresnek sem az :(
Vendég
 


Pumukli, erre az esetre ideális az elektromos, útra mi is azt szoktuk vinni. Jobb a porszívós, de ilyenkor jó az elektromos is. Nézz szét a neten, én is a teszveszen vettem anno, féláron.
Maja is fog már síelni?
Vendég
 


Helló!

Porszívós orrszívó!!! És ez nem az elektromos, ahogy már vki írta is. Sokkal olcsóbb, és sokkal jobb.

Anika! Örülök, hogy manókkal minden rendben, vigyázz magadra! Úszni jó, nem? :)

Annus! Neked is jó, hogy mindenn ok. :)

Szex: orvosunk szerint ha nincs ellenjavallat, bármikor űzhető. De most még tutira igen. Meg az ember tényleg érzi, ha vmi nem stimmel, ha nem jó, ne csináljátok...
Vendég
 


Körülnézek akkor elektromos orrszívó ügyben.
Nem tudom még hogy lesz. Lehet kötünk rá lécet, kiváncsi vagyok mit szól majd hozzá :-) Lesz velünk még egy 2 éves kisfiú és a 2 apuka lelkes síelő, gondolom, hogy egy próbát akarnak tenni majd.
pumuklii
 
 


Anita! Jó utat! Meg jó találkát! Sok cucc kell 1 hétre... De 2 gyerekkel sztem viszont nem nő meg nagyon a szükséges cuccok mennyisége 1 hétre. Tévedek?

Még mindig szex: sokakakt ismerek, akik próbálkoztak így beindítani a szülést, egyiküknek sem vált be... Persze, nyilván ez is emberfüggő. Szóval, sztem lehet mostanság még (addig a 2 hétig még biztosan), aztán a dokid, aki a legjobban ismeri a helyzeted, Mozza, majd személyreszólóan útmutatást ad... :)

Tinu! Jobbulást Tündinek! Sajnálom az éjszakátok! De azért remélem, ki fogod tudni mégis vhogyan pihenni magad.
Vendég
 


Sziasztok!

Visszaolvasni nem nagyon megy, Apa még mindig beteg :(

Ma voltam terheléses cukros vérvételen, hát nem mondom, jó móka volt Zsófival kettesben félig autóval, félig BKV-val bebumlizni Pestre, majd az egész délelőttöt a kórházban tölteni Ráadásul úgy felhúzott egy nő a vége felé, hogy ááááá.. Zsófi már álmos volt, az ölemben volt, szopta az ujját, mint elalváshoz mindig. Engem nem zavar, cumija sosem volt, ő ujjszopós. Szerintem ráér még leszokni. Nade! Ez a nő odalibbent, hogy jajjj, utyuluputyulu, csak nem álmos ez a gyerek? Majd odanyúlt Zsófi kezéhez, hogy kivegye a szájából (!!!!!), hogy ezt nem szabad, mert csúnya lesz a fogad! Azt hittem leütöm! Úgy löktem el a kezét, és fordítottam Zsófit másfelé, meg mondtam, hogy de, neki szabad... Hát mit szól bele, de komolyan?! A másik meg, hogy ugye két órát kellett várni a két vérvétel között. Zsófi lépcsőzött, nem engedte, hogy fogjam a kezét, a falba kapaszkodva egyedül ment föl-le. Erre jött szembe két nővér szörnyülködve , hogy Úristen, szegény gyerek le fog esni :shock: Ááááááááááá, azt hittem leszedem a hajam! De hozzá kell tennem, a többség, akikkel ma találkoztunk nagyon kedves és normális volt, de ez a két eset kiborított :roll:
Vendég
 


Találtam egy ilyet:

Elemmel működő orrtisztító pillanatok alatt kitisztítja az eldugult orrocskákat
miközben 12 különböző gyermekdalt játszik a gyermek megnyugtatására

Vicces :-)
pumuklii
 
 


Panndi, ez engem is nagyon felháborított!! Nekem Gyöngy alváshoz cumizik és nem egyszer volt úgy, hogy a babakocsiban odaadtam neki, hogy aludjon el és odajönnek vadidegenek, hogy miért cumizik még 1 évesen? A k...va anyádért, bocsánat, de mi köze van hozzá?

Pumukli, ez vicces! Körülnéztem a teszveszen, nekem pesztonka van, találtam is 3000-ért, ma jár le a licit, de csak személyes átvétel megoldható. Amúgy van egy jó pár, a keresőbe beírod, hogy pesztonka és dobálja kifelé.

http://www.teszvesz.hu/item534700164_pe ... ztito.html
Vendég
 


Köszi, Böbi
A csak személyes átvétel annyira nem jó. Igazán leírhatná, hogy hol lakik...
Keresgélek, az új jó drága 8-9000 Ft...
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Pénteken voltunk dokinál. Végül egy héttel hamarabb mentem el mint gondoltam. Nekem volt 21 éves koromban trombózisom így Én biztos minden terhességet szurkálással csinálok végig. Patrikkal a 28. héten kellett elkezdeni, a kisasszonnyal pedig most. Ezért kellett hamarabb mennem a dokimhoz. Úgyhogy Anika Én azt mondom inkább a szurkálás, minthogy valami gond legyen. Mondjuk Nekem nem okoz gondot szurkálni Magam, a trombózis pedig nagyon rossz volt. Azt inkább nem.

A lényeg: A baba teljesen akkora, amekkorának lennie kell. BPD: 59,8 és 706 gramm volt pénteken. És még mindig kislánynak látszik. Apával most a Nóra név tetszik Nekünk. Patrik is mondogatja, hogy Testvérkét Nóribabának fogják hívni. Nagyon ari :D

2 hét múlva Mi is elmegyünk Apával és Patrikkal egy hosszú hétvégére Debrecenbe. Már nagyon várom.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Úszni

A kedvenc elfoglaltságom. :)))

Petra , Kocsi
Milyen árak vannak?

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Pumukli, ez 3500, és postázza. Így kb 4000 a vége.

http://www.teszvesz.hu/item536674592_uj ... szivo.html
Vendég
 


Igen, ezt néztem én is. Ez jó is lesz. Köszi
pumuklii
 
 


Sissy!

Tök jó h minden oké nálatok is!!!Sajnálom a szurit,de inkább jobb megelőzni a bajt!!!!Azért nem lehet semmi egy trombózis...és ilyen fiatalon :shock: Nektek is jó kikapcsolódást a hosszú hétvégéhez!!!

Panndi!
Én holnap megyek a cukros vérvételre...."alig várom" :lol: Közte meg lesz uh,így vhogy csak kibírom!


Jaj én rákattantam a sóskára!!!Befaltam ebédre egy egész mirelit zacsival :shock: Imádom!!!

annus11
 
 


Na elszállt minden, amit írtam... Kezdem elölről. :roll:

Pandi: szóval én is kiakadtam mindig, mikor még volt cumija Tücinek és beszóltak nénik-bácsik, hogy "jaj, az a csúnya cumi". :shock: Miért lenne "csúnya"? Egyáltalán hogy jön bárki is ahhoz, hogy megkérdőjelezze egy anyának a döntését ráadásul a gyereke jelenlétében. :evil: Nálatok meg azt, hogy nálatok mit szabad és mit nem... Ami az én halálom volt, amikor TÜcit még vittem a hátamon kendőbe, akkor kb. egy út alatt kb. 4-5x biztos elkezdtek szörnyülködni, hogy "jaj, szegény gyerek, nem rossz ez neki?". :? Komolyan volt olyan utam, ami után hazaérve elgondolkodtam, hogy kimenjek-e még az utcára... Egyszer tényleg horror volt, mikor olyan szinten tele volt a 4-6-os villamos, hogy mint a heringek álltunk. PErsze szegény gyereknek ez már sok volt és elkezdett üvölteni. Na hallgattam is a megjegyzéseket, bár mondjuk nem tudom, belegondolt-e a kedves utazóközönség abba, hogy babakocsival fel sem tudtam volna szállni!!! Az tiszta jó lett volna, tekintve hogy télidő volt...

Kép
Kép
tinu
 
 


Annus: Köszi! Még van egy jó pár nap a "nyaralásig", de már nagyon várom. Megnéztem a Ti képeiteket. Azóta még jobban szeretném már, ha jövő hét lenne.

Amúgy pénteken megvolt a terheléses cukor is. 4,1-ről 5,3-ra ment fel a csoki után. Ez tök jó, szerencsére.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Sziasztok,

itt is olyan jo idő van, elkezdtem ablakot pucolni, amiben aztán jól elfáradtam és el is aludtam :)
tegnap elmentünk sétálni, nagyon jol esett, már alig várom a tavaszt. De aztán a hasam ugy elkezdett fájni meg keményedni, irány haza, magne b6, fekvés...

Anika, vigyázz magadra.

Susy, hozz majd képeket.

Tinu, jobbulást Tüncinek.

Annus, én is holnap megyek a cukrosra végül. már "alig várom"... Ti mennyi vizben oldjátok fel a glükozt?

Panndi, hát nem csodálom h kiakadtál...de utálom az ilyeneket... :evil:

Böbi, Anita,
akkor melyik nap talizunk?

4D,mi jövöhéten megyünk, már ugy várom. Gyakorlatilag minden nap megnézem már utolsó uh dvd-t, ugy hiányzik ...:D

na megprobálom rávenni magam a következő ablak lemosására :?

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Ááá, jól van, megnyugodtam, hogy nem csak én akadok ki az ilyenen. Az az ő dolga, hogy szerinte nem kéne cumiznia, ujját szopnia egy gyereknek ennyi idősen (amúgy szerintem ilyen korban egyik sem gáz, de mindegy), de hogy még hozzá is nyúl a gyerekhez és rá is szól :shock:
Vendég
 


Eszter!

Nekem majd ott csinálják meg,szóval nem tudom.De ahogy láttam eddig 2 v 3 dl műanyag pohárban van....na majd holnap kiderül!

Nekem is kéne ablakot pucolni,de itt megy most az építkezés az utcában,majdnem szembe velünk...felesleges.Meg nem is fogom én csinálni,mert ilyen nagy ajtók vannak ablakok címén...szóval majd vmelyik segédem lemossa nekem :wink:


Ma mi is sétáltunk,még játszótéren is voltunka szomszéddal!Gyönyörűen sütött a nap!!!Állítom volt vagy 10 fok!!!

annus11
 
 


Annus,
nekem ki kellett váltanom 75g glükozt, és ez ránézésre nagyon sok kiváncsi vagyok milyen lötty lesz ebből. Rakhatok bele mondjuk egy fél citromot facsarva, ez azért biztatobb.

hagyd is vmelyik segédedre az ablakpucolást :D
én még nem folytattam...leragadtam, még mindig fekszek, lusta vagyok nagyon.

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Anika!

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... rbabakocsi

Sajnos nincs nagy választék. A Bébé Confortra lehet rátenni 2 hordozót, azt a kocsiba is be lehet tenni, de nagyon megtörik, csak ülni tud benne a gyerek, bár sokan ezt használták, hát nem tudom, szegény picik nem tudnak benne rendesen feküdni. Amig nem láttam élőben, ezt szerettem volna.
Lejjeb látható az oldalon a Maclaren, nekem most az szimpi. Még nem tudom, mi lesz, elvileg kapunk 1 ismerőstől is, megnézem, az milyen. Mondjuk nekem főleg a súlya és a mérete a lényeg. Legalább a villamosra tudjam feltenni, metrózni, lépcsőzni úgy sem fogok tudni 1edül :(

Cumi
Mennyire tudnak engem is idegesiteni az ilyen emberek! Pici gyerek miért ne cumizhatna? Meg hogy jön egy idegen ahhoz, hogy hozzáérjen a gyerekemhez??
Mondjuk 1x én is pedzegettem a kórházban 1 kislánynak, hogy talán már nem kéne a cumi, na de ő már majdnem 7 éves (!!!!!) volt... Ez azért sztem durva..
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: