Új privát üzeneted érkezett!

Dita!
Én is csak remélem, hogy ez a cickófájás bejön. De most akkor se keseredek el, ha nem, mert akkor majd a kövi hónap lesz az enyém. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ó Jézus, ezzel a témával egy laptető? Most már menthetetlenül reménykedek. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Boni, sajnálom. :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

monic80,

Igen, elintezte, megdicserte Gimesy:))))) Fulig ert a szaja amikor hazaert.
Azota mar voltunk a dokinal, kaptam Closti-t, nezegettek a petecskeimet. Azok is rendben vannak, szep nagyok, ebben a honapban harman vannak (voltak) es 20-21 mm-esek voltak szepen megerve lapultak a helyukon.

Jovo hetfon jelentkezem be laparoszkopos vizsgalatra/mutetre, most mar csak az a gubanc lehet hogy endometriozisom van.

En javasoltam a dokinak nagy vigyorral hogy ne szorakozzunk, legyen inkabb inszem. Felvilagositott, ha endo-m van, akkor az inszem nem er semmit. Pffffffffff. Pedig egyszerubb lett volna a kiskatonakat szepen feljuttatni. (Na jo az sem egyszeru.

A dokim koti az ebet a karohoz hogy naturalis teherbeeses kell nekem, igy hat megyek a laparra. Evvan:)

Remelem te jol vagy! nagyon lemaradtam a Forumrol, semmi idom nincs mostanaban, igy amikor ide jutok mar azt sem tudom hol kezdjem az ovasast. :(

Pussz mindenkinek!!!!

maria

sünciboglya
 
 


Dita nagyon szívesen küldöm, küldeném még több km-re is.

Kata felhívom a Kaálit holnap, de most úgy érzem, hogy elég volt, leszarom és most kissé magam alatt vagyok. Bence nem sportol most semmit. Majd ha akar mehet, de én nem erőltetem.

Nem fáj nagyon a hasam, csak a szívem, de az nagyon. Annyira bíztam benne, hogy most sikerül. Lehet, hogy tényleg betett ez a hasi műtét nekem? Azért az Aspirin Protectet elkezdem szedni. Akkor most mi van Timi? :roll:

Bikfy persze, hogy szorítok. Most már csak nektek szorítok, magamnak nem. Elég volt.

timejka
 
 


ÉVI
Kép

mentem pancsizni, holnap megint korán kell kelni....

Kép

Kép

dita75
 
 


Azért minden rosszban van valami jó. Pár hónapig a mensi előtt 1 héttel barnáztam, most viszont csak 2 nappal hamarabb jött meg és rendesen. Tehát akkor helyreállt a szervezetem?!

Szép álmokat Dita!

timejka
 
 


BONI
most olvasom................ Kép őszintén sajnálom.......... :cry:

dita75
 
 


timejka,

Ne add fel! Nem adhatod fel!
(Sajnos sokaig nem tudtam Forumot olvasni igy nem tudom hogy milyen mutet volt csak hogy faj a pocid.)

Minden esetre kuldok egy gyogyito hullamot, vagy gondolatot, vagy mittomenmicsodat, csak jobb kedved legyen:))))))))))))))

sünciboglya
 
 


sziasztok, mennyit csacsogtatok, hát sajna nem tudok visszaolvasni szokás szerint, bár szerintem nem mondtam ezzel újat!

betegeknek jobbulást! látom fosós - hányós betegség van a neten!

hát ma az én Nándi fiam fosott le sugárban pelusozáskor! vígjátékba illő jelenet volt! bár én még ilyet nem láttam! nagyon durva volt! tiszta kaka volt a felsőm, a pelenkázó és a parketta. fél percig se köpni-se nyelni nem tudtam , tök ko voltam. majd mire felocsudtam, Nándi , ha már lúd legyen kövér , most már úgy is mindegy alapon, dobott egy pisit is! ekkor már röhögtem!
egyszer Boni rakott fel egy képet, amikor Zsigi derékig kakás, hát az ehhez képest núdli volt!
mint amikor a kisfiúk pisilnek, úgy fosott le sugárban Nándi! remélem ő nem beteg, csak a behabzsolt tejcsinek köszönhető!


pusz mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Dituli: te milyen komoly blogot szerkesztettél magadnak , nem semmi!! :shock: csaj ámulok és bámulok!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


czinkeb. :D:D:D:D:D:D

sünciboglya
 
 


Czinke: Könnyezek a nevetéstől... :D

Sünci: Az endora miért nem jó az inszem a dokid szerint? Nagyon érdekelne... én ilyet még nem hallottam sehol. Nekem van endom és pcos-em is mégis inszemmel próbálkoznak.

hofeherke
 
 


Boni: Sajnálom. Részvétem.

Bikfy: Egye fene. Küldök neked egy zebrát, ha már magadnak nem gyártol!
Kép

hofeherke
 
 


Csajok, csak benéztem, a férjem is elkapta a virust, itt fekszik mellettem mint egy db fa. Sajnálom szegényt úgy jajgat, görcsöl a pocakja megy a hasa, lázas. CSak egy férfi ne legyen beteg.


Moncsi, nekem nem kell vinnem semmit ctg-re lehet hogy te már be is fekszel??? Na jó ez rossz vicc volt. :wink:


Mara, köszi én már jobban vagyok és ma már tudtam olyan jókat enni és nem is ment fel a cukrom, ettem pizzát, banánt és nápolyit. És tök jó eredményem volt ennek nagyon örültem.


Jó éjszakát mindenkinek,


Nemone, hazaértél már a kórházból, mi van veled???? Réka baba jól van??? Irj majd egy pár sort ha képben leszel!!

Kép
pgsuska
 
 


Mara!

Köszi a zebrát, holnap szeretnék én is ilyen meglepett fejet vágni, amikor meglátom a 2 csíkot. :lol:


Timejka!

Nem feladni, mi ilyet itt nem ismerünk. CSAK POZITÍVAN!!!! :wink:


Czinke!
Vicces, amit írtál. Én például rosszul vagyok a gyerekkaki láttán. A suliban a kollégáim azt mondják, hogy csak addig, amíg nem lesz saját gyerekem. Látod? Nándi neked csak jót akart. Edzésben tart. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Boniko, nagyon sajnálom:((((((((((((

Mara, én is úgy tudom, hogy az endora mehet az inszem, az én dokim ezt mondta. Úgy van ez, hogy az enyhe és közepes fokúra mehet az inszemi, a súlyos fokúra csak a lombik való. Ezt a doki ítéli meg. Volt erről cikk Dévai klinika oldalán aszem, el volt nekem mentve könyvjelzőként, csak azóta újratelepítettem a gépet és így már nincs meg.

Czinkemami, szétröhögtem magam, amit írtál:)))) Fel kellett olvasnom a páromnak, mert nem tudta min nevetek ennyire.)))))))
Persze, átélni azért nem lehetett kellemes, de mégis vicces:))))))))) :lol:
Vendég
 


Egyes esetekben sikeresen végezhetõ az IUI enyhe tünetekkel járó endometriózis esetén is. Ez nagyon gyakori rendellenesség. A 30-as éveikben járó gyermektelen nõknél 15-bõl 1 esetben ez okozza a meddõséget. Ez az állapot akkor jön létre, amikor a méh nyálkahártya (endometrium) a reproduktív szerveken kívül található. Kezelése hasonló az ismeretlen eredetû meddõségben szenvedõ nõk terápiájához. Az IUI leggyakoribb javallatai:
- ismeretlen eredetû meddõség
- spermium ellenes antitestek
- enyhe fokú
endometriózis.
http://www.lombikbaba.hu/index2.php?opt ... f=1&id=623

IUI=INTRAUTERIN INSZEMINÁCIÓ


még keresek ilyen cikkeket.........
Vendég
 


twist, most felkeltetted az erdeklodesem - mint ahogy maskor is.

Mar a Web beteg-en is irta nekem Dr Zsirai hogy ilyen van.
Az en dokim megis, foggal-korommel a laparra eskuszik. :( Turoba! Pedig annyira nagyon szeretnem elkerulni !!!!

sünciboglya
 
 


Na meg a masik, a : - spermium ellenes antitestek.
Errol is olvastam sokat.
(Irtam neked twist errol asszem, meg azt is hogy az USA-ban volt mar kiserlet es ezt Robitussinnal gyogyitottak. ) Hat vannak erdekes dolgok....

Amikor emlitettem a dokimnak hogy esetleg a spermakiller dolog allhat fenn nalam csak annyit mondott hogy attol ovjon meg minket az eg. Hat ez nem biztato....

sünciboglya
 
 


Csibi,
ez nagyon jó lehetett. :lol: Elképzellek, ahogy legközelebb védőöltözetben cseréled Nándi pelusát :lol:

Timejak,
aranyos, ahogy elbeszélgettél magaddal.
Meg tudlak érteni. Az utóbbi 1 évben, mióta ment az inszem, azóta nekem is volt többször nagyon rossz szériám. Túlleszel ezen is! Ha elmentek a Kaáliba, ott majd új erőre kapsz a témával kapcsolatban :wink:

Zsuzska,
párodnak is jobbulást!

i.kata
 
 


Boni,

őszinte részvétem :cry:

Mara, Sünciboglya,

az endoról a Kaális dokim mondta, hogy meggátolja a megtermékenyülést, ezért nem sikerült nekem az inszem. A lombikra nem hat, és sikerült is Danika. Szezsónál ugyanez volt.

Sünciboglya,

örülök, hogy a férjednek jók lettek az eredményei, annak idején az én férjemé is jó lett, annyira boldog volt, hogy lobogtatta a folyosón a papírt :lol:

Zsuzska,

jobbulást a férjednek!
Lehet, hogy engem a ctg ürügyén akarnak becsalogatni a kórházba és már haza sem engednek? :wink: :lol: :lol:

Czinki,

folyt a könnyem a nevetéstől, gondolom ilyen sztori nálunk is lesz, ha nem is a kakilós de a pisilős tuti :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Előre is bocs, hogy sok leszek, de naggggyon sokat írtatok!!!

kata: Nekem nem is csináltak talpvizsgálatot és azt sem mondták, hogy menjek vissza. Annyian voltak a boltban, hogy az utcán állt a sor! Én meg mondtam, hogy ha nem jött a méretemben olyan cipő, amilyet szeretnék, akkor sorba sem állok, úgyhogy bementem. Persze majdnem meglincseltek! Így kb. 15 perc alatt meg volt a cipőm, de sajna a domcsi elmaradt. Ez az egyetlen outletes bolt és itt olcsóbbak a tavalyi modellek, ezért mindig ilyen sokan vannak. Majd a másik boltban megérdeklődöm a dolgokat. Anyudnak mennyi idő múlva kell visszamennie? Mi anyumnak is akarunk venni egy ilyen cipőt, a hugommal összedobjuk neki szülinapjára.

dita: Ja ja piri még sehol.

dita, linacska, mara, twist: Jobbulást nektek és azoknak is akiket kihagytam a felsorolásból.

bikfy: Ez a torta biztos nagyon finom lehetett. Nyami-nyami Csak nekem hiányzott volna a tészta alóla. Én szoktam venni cukormentes szamócalekvárt. Nagyon szeretem én is.

Nekem volt egy lógó ormányú elefánt gyűrűm és amikor megvettem a kolléganőmtől, akkor egy héten belül elestem és még történt valami szerencsétlenség velem. A hugom mindenáron el akarta kérni, neki meg nem volt semmi baja. Szóval nekem nem jött be. Babonásokra hat...

zsuzska: Nálam a babásodásra vannaka jobbnál jobb tanácsok, amitől már kezdek rosszul lenni. Szerintem ha pesten érzed magad biztonságban, akkor még véletlenül se szülj tatabányán. Azért abban igaza van a mamádnak, hogy elég messze van. Reméljük a legjobbakat.

évi: Puszi neked és a gyönyörűséges babáknak és persze Dorcinak is!

czinkeb: Nándi baba nagyon ott volt, reméljük nem szokik rá erre a típusú ürítésre :D

Ma annyira elfáradtam. Sikerült az anyumtól kapott karácsonyi pénzből megvennem a Fit-et a wii-hwz és mindent kipróbáltam rajta. Nagyon jó, bár mikor közölte velem, hogy a BMI-m 30,27! akkor azt hittem, hogy rosszul látok! Be is állítottam, hogy 1 hónap alatt 4 kilót szeretnék fogyni. Mondjuk ha minden nap lenne 1,5 órám, akkor lehet hogy sikerülne, majd meglátjuk.



vicky79
 
 


monic80,

Annyira szeretnem meguszni a lapart, de ugy latom a lombik programba nem lehet belekezdeni enelkul. Illetve meg nem tudom pontosan, de Februar 3.-an megyek a Devai Intezetbe konzultaciora. Majd kifaggatom a foorvost:)
:)

sünciboglya
 
 


Jó reggelt!

KÖszönöm

Timejka nem fealdni drága!

:twisted:

olyan nehéz midnenkihez írni, mert mire elolvasom már nem aktuális a téma általában

Zsuzska jobbulást párodnak! Enyém is beteg, már végrendelkezne :roll: :lol:

bikfy remeéljük a laptető szerencsét hoza vala neked

Czinek hihi alkkor megjelölt a fiad, lesz ez még így se


:lol: nekem is olt hogy a kezemen folyt végig..anyatekjcis babáknál normális..általában akkor szokott "kirobbanni" ha pocifájós a baba..van egy táblázatom, amiben benne avn hoyg miket lehet enned az elején, hoyg a pocifájást elkerüld..ha kell küldöm

sünci Robituszinnal?

:shock:

Nemone címét valaki eélküldené Nekem priviben a nevével?

na rohanok tovább...
Vendég
 


Jó reggelt!

Vicky,
anyumnak azt hiszem úgy volt, hogy dec. végén volt a talpvizsgálat és majd február végén kell visszamennie. 2 hónap. Mi Tbányán vettük, és ott nagyon rendesek voltak. Pesten mondták, hogy ha megvesszük, és nem jó a méret, akkor nem cserélik ki és sokkal drágább volt még ez a kifutó modell is. Tatabáynán meg a nő mondta, hogy rendel még méreteket, és azokat is félre teszi, ha cserélni kell, akkor legyen. És anyu utólag visszamehetett hogy megmutassák hogyan kell helyesn használni, meg megcsinálták a vizsgálatot is neki.
DVD-t kaptál?

i.kata
 
 


Twist,
gigadrukkot küldök ma! :wink:
++++++++++

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Sünci: Ne félj a lapartól! Szerintem a lombik megterhjelőbb, és lehet nincs is rá szükséged. A laparnál ugyanis kideríthetik tényleg van-e endod, és ha van, akkor azt rögtön ki is égetik, mint nálam....

Monic: Te a lombikig nem tudtál az endorol ugye? Szóval nem is kezeltek vele előtte?

Pörög az agyacskám rendesen....

Még ma sem dolgozom. Csak holnap kell visszamennem. De mivel már egész tűrhetően vagyok, így lelkifurim van amiatt, hogy itthon ülök... :evil:

Twist: Kép

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Lányok, óriási öröm ért. Elmentem tesztelni, kispohár, olló, teszt előkészít, de nem volt rá szükség, mert abban a pillanatban megjött a mensim. Tudom, hogy most értetlenül olvastok, de nekem ez is óriási öröm, mert a nőgyógyász azt mondta, hogy annyira tele vagyok cisztákkal, hogy nagy valószínűséggel egy idő után végleg kimarad majd a mensim. És lám, mégse. Teljesen normális és ma vagyok a 29. napon. Szóval óriási reménykedéssel tölt el a dolog, ezek szerint hat a diéta, az egészséges életmód és az Aviva torna. Én most ennek is örülök. Teljesen bizakodó vagyok, a gyógyulás útjára léptem, majd valamelyik következő hónap lesz az enyém. Mindenkit puszilok, majd este jövök: Bikfy :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jó reggelt,

Mara,

ne legyen lelkifurid, a betegséget rendesen ki kell feküdni.
Igen, nekem a lombik punkció közepén derült ki az endo, így kezelve sem volt, így gondolom, hogy én a súlyos kategóriába esek. Meg tudod, hogy volt nekem a hsg-s lelet amire az volt írva, hogy a petevezetékeim hidrosztatikusan tágultak, ami azt jelentette, hogy a vége szűk, tehát lehet, hogy a pete ki sem tudott jönni rajta.
Hogy végül mi volt a végső ok amiért nem jött a baba nem fogjuk megtudni sosem...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,

hát az első pár szavadra hatalmasat dobbant a szívem...
A lényeg a lényeg, hogy rajtad nem fog ki a fránya PCO sem, új ciklus, új remény, szerintem nemsokára spontán baba/ák ficánkolnak majd a pocidban :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy,
akkor gratulálok a mensidhez! :lol:

Mara,
szerintem is jól tette, hogy ma még otthon maradtál. Erősödj meg, mert majd csak most jönnek a járványok. :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Sajna csak ímmel-ámmal tudtam visszaolvasni a hétvégi termést....(suttyomban a melóhelyen)

Twist
Nagyon megy a drukk mára!!!

Bikfy
Naaaaaaaaaaaaaaaaa????????????? Ugye 2 csík lett???? :P

Timejka
Nem szabad feladni. Tudom, hogy ilyenkor könnyű ezt mondani, én is úgy neki tudok keseredni, de új hónap, új remények!!!! :wink:

Boni
Borzasztóan sajnálom :cry:

A betegeknek jobbulást kívánok!!!!

Nálunk egyébként egész hétvégén alig sütött a nap.
pusiandi
 
 


Bikfy
Mire megírtam, aktualitásást vesztette.... :P

De azért ehhez is gratulálok :P
pusiandi
 
 


Köszönöm, köszönöm, ma nagyon boldog vagyok. És különben is tudjátok a jelszavamat, CSAK POZITÍVAN!!! :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Amúgy meg nem is merek mást írni, mert Dita megdorgálna. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sünciboglya,

a Dévaiban majd megmondják, hogy mit kell tenned, illetve mit tesznek veled. Ha lapar kell, túl kell esni rajta, mindig az lebegjen a szemed előtt, hogy ez kell ahhoz, hogy kisbabátk lehessen. :wink:
És is mindig így gondolkodtam, és minden megpróbáltatás eltörpül így :wink:
Ahogy Bikfy is mondja mindig, csak pozitívan :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Én bevallom hétvégén is át szoktam olvasni a topicot, csak írni nem írok. :oops: :oops:

Sünci!
nekem soha nem volt laparom, mégis benne vagyunk a lombik programba. nem kritérium. egyébként meg ha endód van, akkor a laparon kiégetik, és utána mehet a lombik, vagy az inszem. Mert általában endonál mindenképp kell a rásegítés, méghozzá közvetlen a lapar után, mert sajnos az endo olyan, hogy hamar kiújul.

Bikfy!
Pedig úgy drukkoltam neked. De ha piri is öröm, akkor örülök.

Cinki!
Bizti vicces lehetett, én szívesen megnéztem volna. Kép nem készült ? :D

Twist!
Megy a giga drukk mára!

Timejka!
Sajnálom a pirit!

Évi!
nagyon várom a beszámolódat! ja és persze sok sok képet a kicsikről. Tök jó, hogy már otthon vagytok!

Mara!
Én szívesen otthon maradtam volna ma. Használd ki, hogy pihenhetsz!


Lányok!
Sajnálom, hogy ilyen sokan betegek vagytok! Remélem én már kibírom holnapig!

Boni!Sajnálom! :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bikfy,

egyik boszi dorgálja a másikat :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácskáék babás fórumába "lenyúlták" az avatarom :cry:
Vendég
 


Boni,

Sajnálom :cry:

Boni, Zsuzska,

nagyon szépen köszönöm az e-mailt, nagyon hasznos dolgok vannak benne, ezeket mind kérdezni akartam :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,

megnéztem és tényleg... :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni: Adok neked pillangókat vigasztalásul. Ha akarod Dita beszerzi neked őket élőben is, mert Bakonybélen fényképeztem. :) Kép

hofeherke
 
 


jaj de dönörűek! :lol: de Nekem az enyéim kellenek brühühühü :lol: :mrgreen: ők hoztak szerencsét Zsugabubusnál is! :lol:
Vendég
 


kata: Igen, kaptam dvd-t. Itt is rendesek voltak, de legutóbb 2 órába telt, hogy megtaláljuk a méretet, meg hogy melyit modell is lenne nekem jó. Nem azért, mert olyan válogatós vagyok, csak 1,5 órán keresztül nem jutott rám a sor. Most még többet kellett volna várni, ha nem vagyok szemfüles (pofátlan :D ) és nem megyek be. De nem is reménykedtem benne, hogy lesz méret és úgy meg nem akartam várni.

bikfy: Ahogy kezdted, már azt hittem, hogy babás vagy. Rendesen megdobbant a szivem. Azért a pirinek is örülünk (ha te is).

boni: Ne keseredj el, biztos másnak is szüksége volt a szerencsédre és mivel látták, hogy milyen dönörű dermeket csinált, ezért kölcsönkérték.



vicky79
 
 


Kép

Várhatom én az ásót! :roll:

Még nem olvastam vissza csak néhány hsz-t.

BONI
Én is láttam, hogy valaki elcsaklizta a lepkéidet, még néztem is, hogy mit keresel azon az oldalon, és akkor látom, hogy nem te vagy! :?

Vígaszlepke csak neked:

Kép

dita75
 
 


Boni,
fogd fel úgy, hogy neked is szerencsét hozott, most másnak is szerencsét fog hozni :wink:
DE AZÉRT SZÓLNÉK, HOGY A CUMIK CSAK AZ ENYÉMEK! :lol: :oops:
Csak vicceltem Viszont ha ezzel az avatarral leszek babás, akkor szívesen kölcsönadom bárkinek. :wink:

Bumi,
izgatott vagy a holnapi nap miatt?

Vicky,
akkor jó. És oda nem tudsz visszamenni talpvizsgálatra?

i.kata
 
 


Boniko
Ne haragudj,de miért kell ezt csinálnod?
Én nem tőled nyúltam le a képet hanem a netről szedtem le,de ha ennyire zavar akkor nagyon szívesen lecserélem valami másra a kedvedért!
Amúgy szerintem sok embernek van ugyan az a kép kitéve,de eddig ilyenről nem is hallottam ,hogy valaki ezt szóvá tenné!
Vicky
Puszi Neked!
Remélem emlékszel rám?!
Te talán tudod ,hogy nem vagyok ilyen szemét mint amilyennek beállítanak?!


Minden jót kívánok mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Honnan lehet ilyen avatart beszerezni és hogyan? :oops:

Segítséééééég!

Én is szeretnék :P
pusiandi
 
 


NOKI
Szija! A BMC-sből ismerlek! :)
Jajj ne sértődj meg, senki nem gondolta komolyan, nem hiszem, hogy BONI vagy bárki szemétnek állítana be, csak gondolom szeretett volna egyedi maradni. Nem írtunk semmi sértőt. :?

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: