Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta13!
Fel a fejjel! Ne keseredj el! Minden rosszban van valami jó is.Például: hogy itt vagyunk mi barátok és kiállunk melleted. Ne reagálj az ilyenekre!!

Kedves fekete!

Miért gondolod azt hogy jösz, olvasol és ilyeneket írsz!
Légyszíves ha ide akarsz írni válogasd meg a gondolataidat!! Ez egy békés hely és örülök hogy a tagja lehetek.
lilien_csenge

Sziasztok!

Kedves Éva!

Sosem érdekeltek a névtelen hozzászólók, de ha Te vetted a fáradságot és regisztráltál magadnak egy új nicket, akkor én is veszem a fáradságot, hogy felhívom valamire a figyelmed, mindenféle bántás nélkül.

Nem tudom mi volt a szándékod ezzel a beszólással, nem is érdekel. Mondhatod, hogy elfogult vagyok Krisztával, az sem érdekel.
Viszont ha annyira tisztában vagy vele, hogy önreklámozza magát, akkor az is tudod, hogy csinált itt a Babaneten egy topikot. Ha valami gondod van vele, inkább ott kellene megbeszélned vele, nem gondolod?

Mégegyszer hangsúlyozom nem áll szándékomban megbántani Téged, hiszen Te sem bántottál engem! Éppolyan jogod van a véleményedet leírni a nagynyilvánosságnak, mint bárki másnak. Viszont én úgy gondolom, hogy annak megvan a megfelelő helye.
Hidd el, akit érdekel, meg fogja találni a hozzászólásodat.

Itt vagy szó nélkül fogják hagyni a véleményedet, vagy támadni fognak, mert ismerik Krisztát.
Látod én egyiket sem teszem. ITT NEM!
Ajánlom figyelmedbe a "Gyermekek/Mazsola Muzsika" topicot.

Remélem nincs harag?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!Kép

Panka!
Gratula a paraméterekhez!Kép
A Vigantolt még mi is szedjük. Télen. Nyáron nem kell, akkor ott a napsütés.Kép
Egyenlőre nem szólok Dancsinak, mert addig még bármi közbejöhet. A cucc nála lesz, de ő nem fog tudni róla.Kép
Kép felőlem mehet Zsuzsának. Magánban.Kép
Mi mikor láthatunk képet a szülinaposunkról??????Kép

Kriszta!
Hozzánk is jöhetsz, de ezt már mondtam.Kép

Forgi!
Tényleg, mi van veletek? Csak olvasgatsz a háttérben?Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!

A nagyfiúnak nagyon boldog szülinapot kívánunk!

A betegeskedőknek pedig mielőbbi gyógyulást!

Zoli!

Utólag is boldog névnapot!

Ma voltunk a 12 hetes uh-n és minden rendben volt!Én annyira ideges voltam előtte hogy a fél pohár teát is kipakoltam indulás előtt amit megittam.
Nagyon szuper az új gép,még az ujjacskáit is lehetett látni,a gerince mint egy gyöngysor...Legközelebb az afp eredménnyel kell mennem,az se holnap lesz.

Én is bűnöztem:tegnap voltam először a Weidlich-udvarban és vettem pár dolgot.Nagyon jó áraik vannak a többi miskolci bolthoz képest.Beszereztem egy katalógust is,nagyon jó ötletek vannak benne és bármit megrendelnek ha épp nincs a boltban.

Pussz:Forgi
forgi

ForgiKép
De jó, hogy minden rendben van!!!Kép Mintha magamról olvastam volna. Én kínomban csak hülyén vihorásztam az uh előtt. Alig bírtam kivárni azt a 1,5-2 órát, amit várakozni kellett.

PankaKép
Köszi, hogy feltetted helyettem is akérdést. Ez engem is nagyon érdekelt ám!!!(Vigantiol) Kép A buliról feltétlenül számolj be nekünk!!! Milyen tortát sütöttél?

JuditKép
Mi szépet nyomtattál már?Kép

KataKép
Szép és kultúrált volt a hozzászólásKép Egyetértünk!

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Addig, míg anyukámék nem érnek ide gyorsan bekukkantottam.Kép (Lehet, hogy már internetfüggő lettem?Kép)

Judit, EmeseKép
Köszi az infot. Nekünk is chello van, csak úgy néz ki, hogy építkezni fogunk (a mostani házat egy kicsit megtoldjuk) és addig máshol fogunk lakni. De én annyi ideig nem bírom ki internet nélkül és arra gondoltam, hogy addig itt szüneteltetnék, oda pedig beköttetnénk. Hátha április után is ilyen kedvező marad a bekötési díj.

KataKép
OK, ne szólj neki.
Képeket persze én is magánban gondoltam.
Fotókat majd készítünk és holnap felpakolom.

ForgiKép
Örülök, hogy minden rendben.Kép

KodaKép
Francia almatortát sütöttem. Ez amolyan bababarát torta, nincs benne tejtermék és tojásfehérje. Az ízéről majd holnap beszámolok.Kép

KrisztaKép
Tudod, az egyik füleden be a másikon ki...Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Segítség nem tudok képet csatolni!!!
kriszta13

Miért nem? Hogy próbáltad?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Ma délelőtt be kell mennem a városba.
Kép
Szerintetek milyen idő lesz? Vihetem a kicsit is?
Egyáltalán ébren van már valaki? Kép
Üdv

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Valaki nem jönne el mellém fél állásban dolgozni?Kép Mióta egyedül vagyok, kicsit nehezebb...

Panka! Az a Micimackó nagyon klassz lett. Esetleg magánban leírod, hogy hogyan kell csinálni? Bulizós képek ugye lesznek ma?

Tegnap este megnéztük A két tornyot. 1x elaludtam.Kép Nekem valahogy nem jön be ez a film. Nektek?

Anyukám hétfőn ünnepli a kerek 50. születésnapját. Ha esetleg van valami jó ajándékötletetek, akkor várom.Kép Persze nem vagyok én sem ötlet nélkül, csak hátha lesz jobb/érdekesebb is.

Úgy örülök, hogy jól sikerültek a sütik!Kép

Mindenkinek szép napot!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!
Engem érdekelne minden fajta munka. Miről lenne szó?
Magdi

ANITA HOL VAGY???
lilien_csenge

Szia Dodus!
Nálunk is nagy sikert aratott a túrós süti. Kép

Tegnap vettem még egy gipszkiöntőt, mintás rácsos mintájú a kerete, nekem nagyon tetszik, este gyorsan öntöttem is 3 gipszkeretet. Apa meg is jegyezte, ebből sem lesz ma már szakdolgozat írás.

Gyöngyöske
gyöngyöske

SziasztokKép

GyöngyöskeKép
Apát én is elszalajsztottam egy sablonért még tagnep. Nekem is itt száradnek a keretek. Nálunk meg lehet, hogy főzés nem lesz??KépKép

DodusKép
A derekadat kellene menni maszírozni???Kép

EmeseKép
Vegyél ropit, üdítőt is, mert nemsokára megyek át hozzátokKép Mikor lenne jó nektek?? Mikor is alszik Ádi?KépKépKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Magdi!
Sajnos csak kínomban írtam, amit írtam.Kép A segítség jó lenne, de sajna nem nagyon akarnak felvenni a céghez új embereket.

Gyöngyöske!
A dupla negyed szalvétás kiöntő kerül 800-ba, vagy a sima negyedes? Mert a művészellátóban a felest mondták 1.000-ért. Örülök, hogy ízlett a süti. Ugye milyen egyszerű? Azért írj pár sort a szakdoliba is, csak a látszat miatt, meg hogy mondhasd a párodnak: Ma már dolgoztam vele, most jöhet a pihenés.KépKép

Koda! Az sem lenne rossz, de most inkább igazi segítség kellene.Kép De a fentebb írtak miatt erre ne is számítsak. Bár ha folyton itt csüngök, akkor mit panaszkodok, ugye?Kép

D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

Koda!

Kép -nak nincs helye, képzeld,Ádi most alszik, de utána még muszáj bemennem a városba vele.
Ropi, üdítő már itt vár, délután a szokott időben jöhettek.

mse173

Sziasztok!

Judit!
Kellene az emilcímed. Dobj már nekem egy mailt. Címem a profilomban.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Dodus!
Az 1/4-es méretű (a normál méretű szalvétából) 800 Ft. Az 1/4-es méretű (koktélszalvétához) 500 Ft. Felest nem is kérdeztem, mert én azt már nehéznek gondolom gipszből. Olyan méretűt inkább falapra, vagy hugarocellre szoktam készíteni.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szalvétázós lányok!

Azt elfelejtettem megemlíteni,hogy tegnap voltam a Metropolban, és mára ígértek újabb szalvétákat, papírzsepi tartót (én azt kerestem) stb.
Az üzlet mellett pedig van egy ajándékos bolt, főleg képkeretek, gyertyatartók, gyertyák, képeslapok, dobozok, mütyűrök, és mit láttam? Csomagos szalvéták akciósan! Az IHR-esek csomagja 590 Ft, de volt más márkájú már 200 valamennyiért is.

Ma nyílt "napot" (8-tól 10.30-ig) tartottak Gyöngy csoportjában, az oviban. Hanga nagyon türelmesen nézte mit csinálnak a gyerekek, csak a tornaterembe szeretett volna minden áron bemenni szaladgálni. De az óvonénik is dicsérték milyen jó kislány. Gyöngy is nagyon ügyesen öltözött át a tornához, legnagyobb meglepetésemre kifordította a ruháit, szépen összehajtva a széke háttámlájára tette. Itthon csak bedobja a szennyestartóba ahogy leveszi fürdés előtt. Kép

A másik büszkeségem, hogy Hanga már 1 hete csak bugyiban van itthon napközben. Nagyon ügyesen szól, ha biliznie kell. Igaz alváshoz, és sétához még adok rá pelust, de nagyon sokszor száraz marad. Ma is 11-re értünk haza az oviból, és száraz maradt a pelus, pedig útközben többször is jelezte, hogy pisilnie kell. De mondtam, hogy mindjárt hazaérünk, siessünk, és a kis ügyes visszatartotta. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!

Gratulálok a nagylány és a kislány teljesítményéhez is.
Neked aztán "havaj" van. KépKépKép

Üdv

mse173

Sziasztok!

Dodus!
Hiányoztál. Jó lenne megint egy tali. Úgyis készülünk Krisztáékhoz.

Zoli!
Hol jársz?

Anita!
Köszi a segítő jobbotKép Ma voltam EEG-n majd leírom mit mondtakKép

Mindenkinek puszi és vigyázzatok magatokra.
neva
neva

Sziasztok!
Van remény, hogy a tél nem tart nyárig!

Képzeljétek ma voltam a vadasparkban. A hugom zoológus hallgató és őt vittem ki, meg persze a fiamat. Sajnáltam, hogy szánkót nem vittem, most végig lehetett volna húzni rajta manót az egész parkon. Ott tiszta tél van. Nagy átalakítások folynak, annak a szegény mackónak építenek egy kifutót végre. Jól éreztük magunkat, csak átázott a csizma, remélem nem lesz belőle nátha.

Koda!
Hogy mi szépet nyomtattam? Adóbevallást! Ezzel mindent elmondtam.

Emese!
Nem tudsz aludni, hogy ilyen korán a gép előtt ülsz? Bocsi, engem is költött Milán. Gondolom azóta a bevásárlás lezajlott.

Dodus!
Ha nem titok, mivel foglalkozol? Mármint "mit dolgozol"?
Az én anyukámnak is most jön a szülinapja, de még teljesen tanácstalan vagyok. Már elkezdődött nála az a korszak, hogy "nem kell nekem semmi". Ha neked már vannak ötleteid megoszthatnád velem.
Mondjuk én az 50. szülinapjára azt vettem, amire már vágyott, egy kerti bútor garnitúrát.

Kézműves szakkör!
Irigylem az energiátokat és az ügyességeteket!
És nagyon szépek az elkészült művek!

Judit
kjudit

Gyöngyöske!
Gyorsan megnéztem a táblázatot és látom, hogy a te lányod fiatalabb a fiamnál 5 hónappal! Hát, csak ámulok a szobatisztaságon. Már írtam, hogy Milán mennyire ragaszkodik a pelushoz. De nem baj! Majd a tavasszal! (jobban mondva, ha jó idő lesz)
Judit
kjudit

Judit!
Ma még egészen későn kelt Ádi, 5.20-ig "aludtunk", már ha a félóránkénti teáztatást, tápszerezést annak lehet nevezni.
Lassan kikészít az éjszakai műsor. Kép

Pusz.

mse173

Emese!
El se bírom képzelni, hogy bírod.
Amikor keveset aludt Milán folyton azon gondolkodtam, hogyan képes ennyi alvással elleni?

Judit
kjudit

Sziasztok!

15°C van kint! És nézzétek mit találtam a kertben:
Kép
Remélem ez már azt jelenti, hogy jön a tavasz és a jó idő.Kép

És akkor egy fotó az ünnepeltről:
Kép
A torta nem lett a legszebb, de az íze várakozáson felüli, el is fogyott pillanatok alatt.Kép
Majd a többi képet felrakom az albumba. Szombaton is lesz buli meg torta, mert anyósomék akkor jönnek. Ilyen jól kijön a két család egymással.Kép

Kriszta13Kép
Hát te biztos nem szoktál unatkozni, úgy látom elég mozgalmas életet élsz.Kép A kosárlabdázást már abbahagytad?

DodusKép
Mailben majd leírom Micimacit.Kép

GyöngyöskeKép
Gratu Hangának a szobatisztaságohz.Kép

NevaKép
Fejfájásoddal mi újság?

KataKép
Nem kötekvés, de Juditnak a mail címe benne van a profiljában.Kép

EmeseKép
Ilyen hamar kel Ádi? Szegény, elhiszem hogy kivagy. Nekem Beni legalább sokáig alszik 1/28-1/29-ig.

MarikaKép
Tükrös kép nagyon jó.Kép

AnitaKép
Ti is szülinapi buliztatok? Vagy hétvégén tartjátok? Ne tanulj már ennyit.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

GyöngyöskeKép
Nagyon ügyes a kislányod, hiszen ha jól emlékszem, még 1,5 éves sincs! Van a gyerkőceidről valahol fotó?

JuditKép
Mi is sokat járunk a vadasparkba, és nagyon jó, hogy végre szegény Gabinak (a medve) lesz egy normális kifutója. Mindig nagyon sajnáltam, amikor arra jártunk.

PankaKép
Hát ma már én is kezdtem elhinni, hogy jön a tavasz, bár itt nemigen volt 15 fok, talán 4-5 lehetett. Milyen ajándékokat kapott a fiatalúr? De guszta az a torta! Én elég édesszájú vagyok!

KrisztinaKép
Köszi az alvással kapcs. tanácsokat, de azt hiszem, összekevertél Emesével, nekem 2 mormotám van!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Panka!
De kötekvésnek veszem!Kép Ugyanis én is láttam, de nem akartam próbálgatni, hogy judit@, vagy jk.judit@ Nem tudtam eldönteni, hogy a jk csak véletlen, hiszen nem emilcímként van feltüntetve, hanem weboldalként. Ok, tudom ott a @, szóval miért is kötekedel velem?????? Vigyázz pénteken lenyomlak a víz alá!Kép

Gyöngyöske!
Gratula a lányoknak!
Hanga nagyon ügyes!Kép Nálunk egyenlőre szinte semmi haladás. Mindig mondja, hogy pisilt vagy kakilt, de utólag.Kép

Metropolos tippet köszi! Én ma voltam az Irisz-ben a volt Napsugárral szemben. Háááát nem is tudom. Szerintem nem megyek oda többet. Harmadszor voltam, de nem vagyok odáig tőlük. Ragasztó, keret témában nagyon drágák, szalvétából semmi választék.
Tudtok róla, hogy innen letölthető a Kreatív Hobby katalógusa? http://www.kreativhobby.hu/hobbyaruhaz_main.html
Igaz pdf formátumban, de csak az Adobe Reader progi kell hozzá ha nincs a gépeteken. Az is letölthető az oldalról.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Az előbb már írtam egy üzit, de ezek szerint eltűnt...Kép

GyöngyöskeKép
Nagyon ügyes a kislányod, pedig ha jól emlékszem, még 1,5 éves! Vannak róluk fotók valahol?

PankaKép
Ma már én is elhittem, hogy jön a tavasz, bár itt nem volt 15 fok. Milyen ajándékokat kapott a fiatalúr? Nagyon guszta az a torta!

JuditKép
Mi is szoktunk a vadasparkba járni, és örülök, hogy végre lesz jó kifutója szegény Gabinak (a medve).

KrisztinaKép
Köszi az alvós tanácsokat, de szerintem összekevertél Emesével, nekem 2 mormotám vanKépKép!

KodaKép
Ti már régóta ismeritek egymást Emesével? Nekem úgy tűnik.

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

Nem tudom, hogy Koda bent van e, ezért válaszolok.
Mi néhányszor találkoztunk terhestanácsadáson, már ott megbeszéltük, hogy közel lakunk egymáshoz. A szülés után pedig egy kórterembe kerültünk. Hát innen az ismertetség, melyet azóta rendszeres összejárással és közös sétáltatással mélyítettünk.

Üdv: MSE

mse173

DittaKép
Emesét még a tanácsadásokról ismerem. Amikor pedig megszültem marcit és épp pihiztem a kórházi ágyon, hát kit toltak be mint frissenszült anyukát, hát Emesét. Aztán kiderült, hogy itt lakunk egymással szemben. Azóta vagyunk jóban, és mivel ilyen kicsi a távolság, sokat vagyunk együtt. Most is pont tőle jövökKép

PankaKép
Kár, hogy csak a képet tudod elküldeni. Engem az íze is érdekelt volnaKépKép

MarikaKép
A képeken nagyon jót derültem. Milyen nagy már Dorka! Máskor is nyugodtan küldhetsz képeket!!!

KataKép
Le akartam tölteni a katalógust, de lefagyasztotta a gépet. Apa őrjöngöttKépKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

OKÉ Emese! Legalább egyfélét írtunkKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Megpróbálom aput leküldeni a gépünkért és lefényképezni azoka a szalvétákatmiket ma vette m Sátoraljaújhelyen!Szerintem nagyon aranyosak! Van egy kedvencem!

B.ú. Drágaáim! Pénteken viszem a gépet, hátha ezzel tisztább képeket tudunk készíteni! Szó volt eyg motírozott képről is! Láthatom???

D-vitamin: tegnap írtam, de eltünt és egy kicsit fáradt vagyok! Szóval a mi pesti dokinénink, heti 2 cseppet írt elő, a kevésbé napos hónapokban. Ettől a védőnőnk telejesn kész volt, mondván ezt a szert azért találták ki, hogy folyamatosan legyen vitamin ellátás!
Nem értem! Szerintem néha ők sem! Szóval mi szedjük!
A legújabb szintén dokis ajánlat, még nem vettünk be Zymafluor1/4mg, ezt a fogak erőssége miatt kellen szedni.HÁt..... Nem tudom! Félek, hogy ilyenkor a gyógyszergyártók áldozatai vagyunk!

Panka Dárga!
Kosárlabda? Mikor? Jó lenne! Kb. 4 éve nem patogtattam! Kicsit hiányzik!
Köszön a táblázati ajánlatot! Nagyon jól esik!!!!!
Kriszta13, Kilián környéke, Dr. Holba SÁndor, Budapest, Szent Ferenc Kórház, Bence 2002.02.13.!

Emesék Drágák!
Bocsánat a kavarásért!Igyekezni fogok!

Magdi Drága!
Gondolkodtál az ajánlaton? Küldjem a mail címet!

SEGÍTSÉG!!! Outlookban valaki otthon van? Bejönnek a levelek, ki nem mennek és ez gáz!!!

Képet még mindig nem tudok csatolni! Szóval ide szerettem volna másolni a Micimackót amint átöleli a Tigrist, és közben huncut mosollyal néznek Rátok!!!
A mosoly üzenete: KÖSZÖNÖM!!!!!

k
kriszta13

Kriszta13!
Természetesen érdekel a dolog!
M-né üzeni hogy tökéletes a 10.30! Nem tudod a kis Lizáék nem jönnének-e át erre az időre?
Sikerült beszélned Évával? A párom pedig kérdezi a fönökét (ITC)! Tudod a remény hal meg utóljára!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

KataKép
Hú, de félek.Kép (Csak így zárójelben jegyzem meg, hogy korábban írta Judit, hogy beírta a mailcímét a weboldalhoz.Kép)
Kretiv Hobby katalógusom nekem van, bi-bi-bi.Kép Csak eddig nem dicsekedtem vele.

Kriszta13Kép
Az én montírozott képemet itt láthatod.
D vitamint nekünk napi 2 kell, de nyáron nem.
Táblázathoz köszi az adatokat, a következőben már ti is benne lesztek.
Nem írtál nekem mailt?
Képfeltöltés: \ image{kép neve} csak a \ után nem kell szóköz. Ezután elküldés és akkor feldob egy ablakot, ahol kiválaszthatod a fájlt.

Megyek, mert megy a "horrorfilmem".Kép

Puszi, Panka

panka

Panka!
Most már nekem is van, bi-bííí!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1872

A mai szerzemények!
Ti milyen színű képkeretet váasztanátok a 4-hez?
kriszta13

Olyat amilyen a kis hullámok.
M.
lilien_csenge

Magdi Drága!
Küldeném a nevet és a címet, de nem tudom, hogy hová!
Lgszi küld mail címet!
k
kriszta13

KrisztaKép
Én csakis pirosat tudnék elképzelni a 4. szalvétához. Kép

Koda

Kép

Kép
koda

lilien_csenge

Magdi Drága!
Beszéltem Évával és hétfőn, Pesten, randizunk Ny. I. k. úrral!Kép

A Lizáékat nem tudom! Anyu rendezi a dolgokat! Megkérdezzük őket is!

Hobbiszakkör!
S.újhelyen beszélgettem az eladókisasszonnyal. Emlytettem neki, hogy van ilyen /üld, Kreatyv hobbys/ katalófusom! Azt mondta, hogy az nagyon drága!
Lehet, hogy most ez még korai, de én megigérem!
Szóval: folymatban van egy olyan dolog,hogy nagykeráron fogok tudni vásárolni ilyen hobbis dolgokat! Nagyon szívesen leszek csomagküldő azaz csomaghozó szolgáalt! Tudom ,hogy így kimarad majd a "bolti vásárlási" érzés, de...
Szóval majd jelzem ha már működik!

Mi karácsonyra abból a katalógusból rendeltük meg a fadobozokat, festékeket stb.
Bár nagyon nagy a választék a kék-sárga, csak Budapeten található lakberendezési áruházakban! Említetem már a kb. 400 ft-t kapható, három natúr fa, 10*15-s képkeretet! Van hozzá fa festőállványszerű tartó! Nagyon jól fest festve!Kép

Szülinapi ajándék ötlet: naptár az uonka fényképeivel. Otthon is elkészíthető avagy a /kicsit fáradt vagyok ahoz, hogy ezt is körbeírjam!/ A Miskolc Pláza mellett, a parkolóház aljában van egy copy shop! Ott készítenek! 1400 körül van4 Mi azt adtunk karácsonyra! Tetszett nekik nagyon!!!
kriszta13

Képes naptárt (ami nagyon szép) a Szinvapark I. emeletén a foto üzletben is készítenek.
lilien_csenge

Kriszta!

Mail ment!
Én csak sárga keretet tudnék elképzelni a galamboshoz.Kép
Na most légy okos!Kép
Katalógus: halvány gőzöm nincs mennyi, én letöltöttem az oldalukról. Hi-hi!Kép

Koda!
Írtam neked a másikba!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Magdi Drága!
Elérheőséged itt a neten?????????????
kriszta13

lilien_csenge

Kedves fekete éva!

Itt találod a válaszomat észrevételedre: http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html

Buda Kriszta
kriszta13

Magdi Drága!

Mail repül HK-nak!
Sok sikert!!!
k
kriszta13

Koda!

Ádika 5-kor keltett, és szomorúan látam, hogy az idő ma nem olyan mint tegnap.
Remélem du-ra megjavul és mehetünk sétálni, egyenlőre azonban csúnya köd van.

Pusz.

mse173

Eltűntem. Na mégegyszer!

Szép jó napot mindenkinek!

Emese!
Látom ma is te vagy az első! Az idő engem is elkedvetlenített, de ma is "menős" napunk van. A Tesco játszóházba be szoktátok adni a gyerekeket? Félek, hogy összeszed valamit, bár ez bárhol előfordulhat.

Magdi, Kriszti!

Ha tudnátok mit szaladgáltam karácsony előtt a fényképes naptárért. A Tescoval szemben találtam egyet, de már az időbe se fért bele, meg elég drága is volt. Most majd felderítem, amit ti ajánlottatok!

Kriszti!
Látom te sem vagy egymás után két nap ugyanabban a városban. Bence bölcsis, vagy tudod vinni magaddal?
Ezt a fogra való gyógyszert még nem ajánlotta a doktornénink. Nem is hallottam róla.
Most kérdeztem a nem kötelező oltásokról és az volt a véleménye, hogy van olyan ami inkább a gyógyszergyárak, mint a gyerekek érdeke. pl.bárányhimlő elleni. (majd ha vakarózik szegény gyerek, biztos nem ezt gondolom) Az agyhártya gyulladás ellenit viszont ajánlotta és az meg is kapja Milán. Nektem vannak ezzekkel az oltásokkal kapcsolatos tapasztalataitok?

Judit
kjudit

JuditKép

Ilyen naptárat a Lézer Pontban is csinálnak. Tudod, ami itt van a Tokaj szolgáltató háznál. Én pont pár napja érdeklődtem meg. 1 nap az elkészülési ideje. Az ára kb. 2000-2400 ft.

Kriszta13Kép
Én támogatom a csomaghozó szolgálatotKép

A többieknek is: KépKépKép

EmeseKép
Én is láttam, hogy nagyon csúnya az idő. Bár őszintén egyenlőre mozdulni sem tudok, éjszaka meghúzhattam a hátamat, és fáj még a levegő vétel is. Nem tudom, mikor fog enyhülni. Most úgy fáj, mintha szülni készülnék. (Marci még durmolKép )

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?