Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

JAj de szép Gréta! én is most rendeltem ilyen ülőkét, mert a kádját lassan kinövi, meg az egész szoba úszik a vízben :lol: átköltözünk a nagykádba!

ma egész nap nyűgös volt Zsigmond, nemrég hányt is :cry: apa vidéken, én meg jó paramamiként beköltözök éjszakára fiam mellé a matracra :oops:

Véda várunk :lol:

Fendiék remélme jól érzik magukat meg pici fiúk is elvan...
Vendég
 


Kisfóka!
Gyönyörűek vagytok! Megirigyeltelek, ezért teszek fel én is képeket!
Azt az aranyos békás játéktartót merre vásároltátok?

Katica!
Mi is szeretünk velük aludni, de van egy kis gond. Apa kb. 130 kiló és mindig félek, hogy olyan mélyen elalszik, hogy véletlenül ráfekszik valamelyik csöppségre. Így egyáltalán nem tudom nyugodtan lehunyni a szemem...


Ezek mi vagyunk:
Kép

Norbika útra készen:
Kép

Kirácska útra készen:
Kép
szöcske
 
 


Kisfóka
de cuki ez a nagylány!!

Szöcske
nagyon édes kis vegyespáros!!!! És már nem is olyan picik.Lénárol overálban csak üvöltős kép van, annyira gyülöl öltözködni. :? Értem két gyerekkel az ágyban sem lehet könnyű.Bár tudok ellenpéldát: a nagybátyáméknál szintén kaális lombikfiúk 8 évesek és még mindíg 1 ágyban a család :shock: ott anya is apa is dagi nagyon...apuka már azt várja mikor hozzák a srácok a csajokat is az ágyba. :lol:

Kép
katica_75
 
 

 
 

Katica :P
Igen, tényleg kipróbáltam :oops: :lol:
Nálam Milcsi utál öltözködni. Mindig üvölt olyankor. Igazi férfi :lol:
Nagyon halkan jelzem, hogy Milcsit én is így rontottam el alvás-ügyileg...Imádtam a pici kezét, a ragaszkodását, a szuszogását, kicsi meleg testét magam mellett... aztán jól kiszúrtam mindkettőnkkel... de már alakulunk azért...

Kisfóka :P
Édesek vagytok. Gréti szuper jól ül abban az izében!

Szöcske :P
Nagyon szééééépek!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni :?
Mi volt éjszaka?

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni végül nem költöztem be és fiam 18.30-5.30ig aludt egy hang nélkül :lol: szerencsére semmi baja..eddig koppkopp

érthetelen a hányás ... de csak az az egy volt :lol: lehet a sárgarépa volt... :oops:
Vendég
 


szöcske drágák a gyermekeid :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Szerintetek az normális, h Peti minden nap napközben teljesen össze-vissza időpontokban, és azt sem lehet kb. sem tudni, h mennyit alszik? Van, amikor egész nap semmit nem alszik. Ha programot csinálunk, v jön valaki, védőnő, orvos, nem tudom, mikor hívjam, fogalmam sincs, mikor alszik.

Van aki szerint minden nap ugyanabban az időpontban tegyem be az ágyba, hagyjam sírni, sötétítsek a szobájában, és 1 hét után belenyugszik, és alszik délután.

Már nekem is nagyon fárasztó, h nincs napirend alvás szempontból.

Van, aki szerint vigyem pszichológushoz, aki ért az alvászavarokhoz, mert az egészséges fejlődése miatt is fontos lenne,

Mi a jó megoldás? Mi a véleményetek?

Köszi

Kép
Kép
gömböcske
 
 


szia Szöcske!

Nagyon édesek a babák! Milyen szép nagy cumisüvegük van!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Boni,
örülök,hogy éjszaka nem volt baja Zsiginek,lehet tényleg csak a répa nem tetszett Neki! :wink:
Nagyon szép Zsigi,milyen nagy már! :shock: Hány kiló ez a gyermek?

Fanni,
köszi szépen! Igen,szépen ül benne és már rájött arra is,hogy ha előredől benne,akkor eléri a játékokat is! :D

Szöcske,
annyira szépek a gyerkőcök,milyen ügyesen esznek!
Nagyon édesek.
A béka,az egy játék,a tetején kell vizet önteni bele és kijön a száján! Gréti nagyon szereti,Tescoban lehet kapni.

Gömböcske,
hát tényleg próbáld meg szerintem ugyanabban az időpontban letenni!
Én a helyedben megfigyelném,hogy melyik az az időpont,amikor kezd álmosodni és letenném aludni. Ha si'r,akkor bemennék,akár többször is és i'gy kialakulna neki,hogy mikor alszik. Lehet 1-2 hét lenne,de beállna.
Nekem nagy segi'tség,hogy tudom,hogy délelőtt ti'zórai után kb. fél 11től alszik. Hogy mennyit,az változó,másfél órától-3óráig az intervallum. Attól függ mennyire fáradt.
Délután Gréti nem nagyon alszik,max fél órát.

Pszichomókushoz??? Hát szerintem az felesleges! :roll:

Kép
Kép
kisfóka
 
 


Köszönjük a dícséreteket!

Katica! Jót nevettem ezen a csajos dolgon...

Fanni! Az öltözködés nálunk is nehéz, Norbika üvölt, pedig napjában kb. 4-szer öltöztetem, mert kipisil a pelusból. Most Pamperst használunk, az jobban bevált nála.

Boni, ti már ekkorák vagytok???Rohan az idő, bár nekem kiesett kb.3 hónap.

Gömböcske, én nagyon kezdő vagyok a gyereknevelésben, de azt tartom jónak, ha van a gyereknek egy kialakult napirendje. Mindannyiunk élete egy meghatározott ritmus szerint zajlik, a felnőtteknek is megvannak a szertartásos dolgaik. Az oviban a gyerekeknek ugyanabban az időben van csendes pihenő, próbáld te is bevezetni nálatok kötött időben az alvást. Néha van persze eltérés a napirendtől, védőnő, gyerekorvos, stb., ahogy írod, de egy idő után megszokja a pici a rendszerességet. (Nem akartam sokat okoskodni, biztos van más vélemény is). Te vagy a legjobb pszichoizéje a gyerekednek.
szöcske
 
 


Gömböcske :D
nálunk egyik gyerekkel sem volt napirend, mert én sem vagyok az a típus, akinek kell, de az alvás ettől függetlenül fix időpontokban volt -onnantól, hogy már stabilan nem aludtak minden szopi után, kinőtték a nagyon minibaba kort -.
Sőt, én galád módon 6 hó körül a kettejük alvását is összehangoltam, hogy ne az legyen, hogy az egyik kel a másik alszik és egész nap váltják egymást.
Kb. 1 hét kellett ehhez, fix. időben minden nap ment mind a 2 az ágyba és egy hét alatt beállt a rend.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Gömböcske :D
a pszichológus ebben az esetben tök hülyeség, mert
ad1. sosem próbáltál rendszert vinni az alvásba, ergo az, hogy magától nem alakította ki, semmit sem jelent.
ad2. éjjel normálisan alszik, tehát nem az alvásfázisokkal van a gond.
ad3. ekkora gyerekkel nem foglalkoznak pszichológusok :wink: ha alvázavaros lenne az teljesen más orvosra tartozik, de TUTI NEM az ! :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :D

Mennyi szép babát láttam!!! És mekkorát nőttek! Nem szeretnék külön kiemelni senkit, mind-mind kedvenc nálam :wink:

Olyan jó témákat vetettetek föl mostanában! Nagyon sok benne a tanulság, és én mindig szomjas vagyok efféle tanulságokra...

Rólunk: Csabikám már 6,5 hónapos. 8100 gramm, 71 cm. Erős, izmos fiú. Tegnap kezdett szabályosan mászni. Eddig is halatdt előre, de egyedi volt a technikája, most már szabályos. Bár, nem bántam volna, ha még 1-2 hónapot vár vele :roll: No, mindegy, baba-baráttá tettem nagyjából a nappalit, ahol a legtöbbet van.

Szépen szopizik még. Naponta 7X, és éjjel alkalmanként, de max.2X. Viszont csak 5 percesek lettek a szopik, és csak egy cici kell már neki. Eszünk 2 hete almát, őszit, burgonyát és rizst. Szépen tisztán eszik, nyitja a száját, veri közben a combját örömében!

Az alvás napközben még egész jó. De.2 óra, du.1,5. Viszont éjjel sokszor ébred újabban, és sír. Úgy sajnálom. Sztem a foga lehet a ludas, mert nem éhes, nem hasfájás, torkát is megnézték, tehát csak fogzás lehet, ill. egy kezdődő szeparációs szorongás, erre még nem vennék mérget. A lényeg, hogy igen kimerült vagyok, hisz még sosem aludta végig az éjszakát, ill. jobb napokon is max.4-5 órát aludt egyben. Jelenleg viszont 2,5-3 óránként ébred, és sír nagyon. Szerencsére könnyen visszaalszik, de azért nekem gyakran kimegy a szememből az álom, és akkor aludnék el épp, mikor már újra ébren van :evil:

De nem panaszkodom! Napközben vidám, mosolyog, aktív, édes, és különben is, lesz ez még így se :D

Lilu: sokat változott. Bár, nem az a tündér, akire nem lehet rosszat mondani, de azért tündér, csak a rosszalkodósabb fajtából :lol: A félévi bizije tanulás terén kiváló lett - magyar, matek dícséretes -, a szorgalom, és a magatartás hagy némi kivetni valót maga után, de az őszhöz képest abban is van pozitív változás. Csabit szereti is meg nem is. Hosszú idő lesz, mire jó kapcsoltabn lesznek egymással. De kitörések már nincsenek miatta, és ez is jó.

Orsi!

BHRG-t csináljuk továbbra is!
Légyszi, mondd már meg, hogy az írásos papírt az 1. áll.felmérésről ti mikor kaptátok? Az nem automatikusan jár az 1.kontrollon? Mi az 1.kontrollon nem kaptunk, így kértem, és legközelebb kapunk. Csak nem tudom, ezért külön kell-e fizetnünk.
Ti még jártok?

Fanni! És mindenki!
Hiányoztok nagyon, de ezentúl próbálok gyakrabban jönni! Olyan jó itt lenni!


Mindjárt hozok képeket!
Vendég
 


Kép
Kép Kép
Vendég
 


Véda :D
nekem nem kellett papír az állapotfelmérésről, így nem is kértem. ha kéred nem gondolom, hogy fizetni kellene érte.
Járunk még, most volt az éves kontroll és mindkét fiú a normál sávban van már. Itthoni tornát el is hagytuk, a csoport marad, mert nagyon szeretik és ártani nem árt :)
Lilivel hétfőn megyünk éves kontrollra.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a tanácsokat!
Ma aludt du., de 3/4 óra hiszti volt előtte. Mellettem elaludt, de ahogy betettem az ágyába, felébredt, és rázendített. Felváltva bementem hol én, hol az apukája vígasztalni, de az csak olaj volt a tűzre. Aztán aludt 1,5 órát, azért álmos volt.

Orsi! Ha az alvásban volt napirend, az a legfontosabb, mert az alvás köré lehet a programokat alakítani, és Te is tudod, mikor van egy kis nyugi.

Nálatok Lili spontán összejött baba? (Bocs, ha indiszkrét vagyok, csak valaki ilyesmit írt.)

Fanni!
Egy ikres ismerősöm azt mondta, h 2 éves korig nagyon nehéz ikrekkel, de utána könnyebb lesz sokkal. És nagyon édik, mert izgulnak egymásért, ha egyiket leszidják, a másik is sír, stb. Sokkal erősebb testvéri kapcsolat. Biztos most nagyon nehéz Neked, de jobb lesz!

Véda! Boni!
Nagyon helyesek a gyerekek, hogy megnőttek a fiúk!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Gömböcske :D
nem Lili is lombik baba. A fiúk 1 éves korakor volt egy fagyis lombikunk biokémiai terhességgel és 2 évesek voltak mikor Lili megfogant az egy normáls stimus lombik volt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Gömböcske :D
ez nem fog az egyik napról a másikra menni... szerintem min. 1 hét ha nem több, mire beáll a rend.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Csajok!
Gyönyörűek a gyerekek!!!! :P

Fanni! :P
Zsombi 8,6 kg. Túlságosan nem értem az éjszakai evését, sokáig nem volt így, de ezt már írtam.

Kisfóka!
Szóval az elmúlt éjszaka jobb volt, de a kaja 3-kor, az kell, utána 7-ig aludt. Hiába, a fiam 1 zabagép!!!!!! :lol: :lol: Már a pocimban is éjszaka addig rúgdosott, míg nem ettem minimum 1 banánt, aztán csitu volt. :lol: Akármit csinálok ez így van, nem is aggodalmaskodok már.

Kép

Kép
donika
 
 


Gömböcske!
Tegnap Zsombi 1 órán keresztül csak állt a kiságyában, és magyarázott, nem sírt!!!! A nappaliban olvastam, nem mentem be hozzá, mert már én is eljátszottam párszor, hogy bemegyek, és utána sírás. Aztán mégis gondolt egyet, és elaludt, 2,5 órát aludt, nagyon jó kedvűen ébredt. :wink:

Kép

Kép
donika
 
 


Zsigi milyen helyes lett :D
Lehet, hogy Apa-hiánya volt? :wink:

Szöcske :P
Eleinte nekünk is sok kipisilős balesetünk volt, de már jópár hónapja nincs ilyen. És érdekes, de székletük sincs már éjszaka. Mondjuk nekem meg pont a Libero jött be jobban, de nem minden méretből.

Véda :P
Végre! Csabi semmit sem változott! Ugyanaz a kis csibész tekintet, imádom! A kép Liluval azért arról tanuskodik, hogy jobb a helyzet. Jár még a pszichológushoz, vagy azt befejeztétek?

Gömböcske :P
Én mindig azon nevetek, hogy ahogy nőnek a gyerekeim, mindig távolabbi és távolabbi időpontra mondják az ismerősök, hogy jobb lesz :lol: De egyébként már jobb... az utóbbi 1 hét egészen élvezetes volt 8) Mondjuk ebben nagyban benne van, hogy 1 hete külön alszom teljesen, mert Milcsire "őrködöm", aki egyedül alszik a gyerekszobában -légzésfigyuval persze- de ma éjjel pl. egyszer sem ébredt :shock: :lol:

Csajok :P
Nem is írtam, hogy voltunk UH-n Milán refluxát kontrollálandó, s képzeljétek, a reflux még megvan, de a gyerek már szinte alig bukik 8) Bevallom azt hittem, azt fogják mondani, hogy elmúlt... de végülis így jobb, mint fordítva :lol: A csípőjükkel is voltunk kontrollon, rendben vagyunk, csak kicsit elkéstünk, mert 4 hósan kellett volna menni :oops: Így a váróban mi voltunk a legnagyobb és legszebb :oops: babákkal :lol:

Donika :P
Azért remélem, hamar elmúlik...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Lányok :P
Én olyan büszke vagyok Milcsire! 8 napja alszik egyedül az ágyában és már tegnap és ma is 10 ill. 11 órát aludt egyhuzamban :shock: 8) Van egy nagy nyuszija, belé bújik és úgy alszik. Ma valójában én keltettem, mert már aggódtam miatta :oops: Őszintén szólva nem gondoltam volna, hogy ez ilyen gyorsan fog menni, pont Milcsivel, aki nem is cumi, hanem éjszakai simogatás-függő volt :shock:

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Orsi be tudod linkelni milyen az etetőszéketek? köszi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.31 15:58-kor.
Vendég
 


Fanni,
örülök a híreknek :P :P :P !

KépKép
lili73
 
 


FANNI! éljen Milkcsi csak így tovább! :lol:
Vendég
 


Fanni!
Milán nagyon rendes kisfickó!
Persze Márk is, de most Milcsinek jár a dícséret :wink:
Az én kicsi királyfim nem túl mamabarát éjszaka. Mondogatom is neki, hogy aki éjjel legény, legyen nappal is! De hiába mondogatom, mert nappal olyan jókat durmol :lol:
Ti mennyit alszotok nappal és hányszor?

Boni!
Én Sinlac pépet használok sűrítéshez. A Nestlé cég gyártja, és rizsből, szentjánoskenyérmagból készül. Abszolút allergénmentes. nincs benne szója, tej, glutén. Magában is fini, de sűrítéshez is nagyon jó. Én nagyon megszerettem. Receptre lehet kapni, a gyerekorovos írja fel, és kb. 1000Ft 1 doboz, de jó sokáig elég. (Persze felbontás után 1 hónap alatt el kell használni, de 2 külön zacsi van benne, így 2 hóig is elég lehet :wink: )

Amúgy jól látom, hogy van ciklus vonalzód megint? :roll: Csak nem készülődtök a kistesóra? Jujj, de izgi!!!
Ja, és van egy közös ismerősünk: Desviki. Én a 2008.nyári kismamikból, te meg talán az inszemesből ismered.
Vendég
 


Lili :P Boni :P
Köszönjük!

Véda :P
Köszi!
Áááááá, a nappali alvásban nincs semmi rendszer. Össze-vissza alszanak, Márkó akár 3-4 órát is, Milán van hogy 1-es sem, de max. 3-at... A hányszor is változó. Minimum 2x, de Má inkább 3-4x is...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Boni :P

Rizsliszttel is lehet süriteni, szerintem szupermarketekben talalsz.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


most jut eszembe olyan is van, hogy kukorica-tapioka ez is nagyon jo süritesre es finom is. Ez is glutenmentes.

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Köszi lányok

Véda igen, Viki közös ismerős! :lol:
Vendég
 


sziasztok!

Boni!
És ha rizset főzöl, és azzal turmixolod össze? Én még nem próbáltam, de miért ne lehetne?

Én a sinlacot gyümölcs sűrítésre használom, mert édes az íze. Amúgy Peti is nagyon szereti, magában is, és gyümivel is.

Nálunk is jó hírek vannak: Peti szombaton 45 perc üvöltés után aludt el (napközben), tegnap 15 perc, ma 5 perc után. Pedig a babakocsiban is nagyot aludt, így azért egy kicsit későbbre tettem a délutáni alvás időpontját. Még most is szundít.

Fanni!
Próbáld összehangolni a napközbeni alvásukat! Na látod, milyen szépen alakulnak az éjszakák!

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Gömböcske próbáltam.. de nem jött be neki :lol:

burgonyát még önmagában is megeszi saját levével hígítva ( a kivétel)

akkor dr nénitől kérek majd receptre Sinlacot...

babapiskótára gondoltam, de az összes cukrozott
:cry:
Vendég
 


Szia Boni!

Bioboltokban lehet kapni Holle köles, rizs, és egyéb pelyheket, ezeket sokféleképpen el lehet készíteni. Főzelék sűrítés, gyümölcs, néhány recept is van a dobozon.

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Gömbi köszi akkor máűr csak bioboltot kell találnom :lol:
Vendég
 


hehe a szomszéd utcában van egy és én nem is tudtam róla :oops: :lol:
Vendég
 


Boni
Édes Zsigi nagyon, olyan kis gengszteres! :)
és így nem kéreckedik már annyit cicire? Gyümivel kezdtétek?

Véda
örülök hogy jól vagytok! szépek a gyerekek. :D Még Csabi mellett alszol?-így is lehet szeparációs sz. ha mellette vagy?

Gömböcske
na milyen gyorsan sikerül alakítgatnod Peti alvását. :shock: :) Mondjuk a 45perc kemény lehetett de ezek szerint megérte.

Orsi
amit írtam ülést nem áraztk le, nem vettük meg, viszont találtam egy még jobbat:
Kép szuper úgy örülök neki! :wink:
apropó BHRG lassan bejelentkezünk mi is, milyen gyakran kell oda járni?

Fanni
örülök hogy Milcsi ilyen ügyes mind alvás mind reflux ügyben!

Csajok miért van az h. a familia már tömné a gyereket almával, banánnal, krumplival és még ki tudja mivel?? :evil: Az agyamra mennek, a felestejükkel és a ti már ilyenkor réges rég ezt és azt kaptatok kezdetű mondatokkal...

Kép
katica_75
 
 


Katica :D
jóóó az ülés :D

bhrg: első vizsgálat, utána ha kell 4-5 hetente kontroll.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Fanni

gratulálok a külön alváshoz, ügyes vagy és ez gyorsan ment nagyon :D :D

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi :P
Köszi! De még csak fél siker :wink: Márkó nehezebb dió lesz... meg pláne egy szobába tenni őket... még rápihenek... Noha ma Milcsi is ébredt, 1-2-ig 5x hívott át úgy, hogy +2x nem is mentem... de sajnos csak a "végén" jöttem rá, hogy mi a baja. A nyuszija túl felcsúszott és nem tudott hozzábújni :? Szegény picikém, hülye anya meg a cumit dugdosta a szájába :evil:

Lányok :?
Még jó, hogy a napokban írtam, hogy már könnyebb. A tegnapi napot végigbőgték. Hol egyik, hol másik. Szinte nem is aludtak napközben, kivéve, amikor kivittem őket babakocsizni...
Nehéz korszak. Többet szeretnének már csinálni, de még nem tudnak mást, csak feküdni. Ez tényleg uncsi... mármint nekik. Én mostanság el tudnék képzelni egy ilyen egész hetet :lol:

Katica :P
Ez milyen ülés? Én még mindig nem tudom, milyet vegyek...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Sziasztok!

Katica!
De a 45 perc alatt persze bementem vagy én vagy apa. De megérte, mert már 4 olyan nap volt, amikor nagyjából ugyanabban az időpontban aludt délután.

Nálunk is elhangzottak ezek a mondatok az "ősök" szájából, teljesen más táplálási szokások voltak az ő idejükben. Elég idegesítő volt, tudom, milyen érzés.

Ülés:
Ugye az is fontos, hogy hátul középre beköthető legyen? 1 éves korig kell hátrafelé ülni? Isofix fontos? Azt hiszem, nekünk olyan az autó (2003-as yaris), de egyelőre azt sem tudom mi az. Van egy használt brevi eladó 10 e, az jó?
Köszi!

Boni,
örülök, h van a közeletekben biobolt. Én is vettem Holle kölespépet, majd ma fogok először csinálni neki.

Kép
Kép
gömböcske
 
 


Sziasztok!

Gömböcske,
örülök Peti alvásának,ügyesek vagytok!
Én gyerekülést középen hátra nem kötnék,valamelyik ülés mögé kell kötni,mint a hordozót.
Irok ma választ Neked.

Fanni,
Milcsi nagyon ügyes! Márkó miért lesz keményebb dió? Ő most apával alszik?
Örülök,hogy Milcsi refluxa rendben van. Teljesen el fog múlni ugye?
Gréti egy textil könyvvel alszik el,a fejére húzza,hogy miért pont azzal azt nem tudom! Megvárom még teljesen elalszik és utánna leveszem a fejéről.Lefényképeztem,hogy alszik most:

Kép

Boni,
a fürdető karikát Gréti karácsonyra kapta. Akkor használtuk is pár napig, utána eltettük. Nem tudott benne előrehajolni még és nem élvezte a pancsizást. Most vettük megint elő kb. másfél hete,mert már ül,viszonylag stabilan és már előrenyúl a játékokért és rendesen pancsol!
Egyébként egy nagyon szülőbarát találmány,derék ki'mélő! 8)

Véda,
végre,végre! :D
Gratulálok Lilunak a bizihez,nagyon ügyes kislány! :D
Csabinak is gratula a mászáshoz,nagyon édi lehet. Annyira aranyosak a képek,olyan szépek a gyerekek.

Donika,
javultak már az éjszakák? Zsombi eszik még?

Katica,
jó az ülés,amit vetettek! :) Léna baba hogy van?

Szöcske,
hogy vagytok? Gyerkőcök?

Pandus, Petitpois merre vagytok?

Hát lányok, minket nem ki'mélnek a betegségek! Férjem hazahozott a munkahelyéről egy vi'rusos takonykórt. Péntek óta beteg,és most én estem bele. Nagyon fáj a torkom,folyik az orrom. Grétinek még egyenlőre "csak" hőemelkedése van. Ami igazából nem tudom,hogy most a foga vagy ő is elkapta? Mert még mindig nem bújtak elő. Be van Neki dagadva a két alsó,néha piros,néha fehér,de nem jönnek ki. :evil: Pedig már jó lenne,mert ha a kanál hozzáér,az is fáj neki.

Kép
Kép
kisfóka
 
 


fóka mi is ugyanezzel küzdünk vettem oscillicoccinum ot apa most azt szedi ...meg c vitamint ezerrel..

fiam meg Grétivel érez együtt :cry:
Vendég
 


Kisfóka
szegény Gréti,ecseteled neki?nektek pedig jobbulást! Édes a kép :D először kicsit bámultam is h. most akkor mit is kell nézni? -utána vettem észre h. alatta van Gréti. Köszönkük mi jól vagyunk :) boldogság van .
Gömböcske :P
ügyi!
ugye milyen dühítő.. :twisted:
Orsi
köszi :D

Ülés
ez olyan ultimax mint Orsiéknak van.Az győzött meg h. háttal is beköthető viszonylag sokáig.Nekünk is isofixes, de nekem túl drágának tűnik és sztem nem ad annyival többet. Az anyósülés mögé kell bekötni a tájékoztatója szerint...de a napokban már értekeztek erről feljebb a csajok. (((használtan vettem amúgy, ki lehet fogni, ez is második kocsiban volt, és a römmert használták inkább, szóval nagyon széép!))
Kép Kép Kép így találtam az első átaludt éjszaka reggelén :lol:

Kép
katica_75
 
 


Katica :D
Köszi! Jól tudom, hogy 10 kg-ig köthető be háttal? Csak mert nálam mindkét fiú mire stabilan ül, elhagyja a 10 kg-t...

Kisfóka :P
Azért, mert Márkó ha megébred, torka szakadtából üvölt. S ha nem elég gyors az ember a cumival, akkor már az is hiába, folytatja az üvöltést és Milcsi is felébred... Namost amúgy mindeközben alszik :shock:
Enyémek pelust húznak a fejükre, ha álmosak :D
Jobbulást nektek! Nálunk az egész családon átment valami takony kór a gyerekeknek nem lett semmi baja. Vagyis 2 napig kicsit szipogtak, de ennyi.

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


Fanni :D
szerintem 13ig.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi
Én mindenhol 10 kg-t olvasok :(

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73
 
 


akkor tuti annyi, én csak fejből emlékezve mondtam :(

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


német honlap szerint 13 kg.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


a használati utasítása szerint is 13 kg az ultimax háttal.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?