Új privát üzeneted érkezett!

Nemone!
Gratulálok a picihez, remélem mihamarabb behozza a lemaradását.


Vuki!
Írtad, hogy sokat fájt a fejed. Mit használtál akkor? Van valami bevált dolog erre amit ilyenkor lehet alkalmazni?



[quote="bikmakk"]
írta:
bikmakkSzegény férjem pizzát sütött ma vacsira (ő gyúrta meg minden), szépen megterített, én meg beléptem a konyhába, és csak annyit mondtam: ha csak ránézek erre a pizzára, máris hányok.
:)



Szegény, micsoda dícséretet kapott :D :D De ugye nem értette félre?

Gabicsibe!
Boti nagyon édes, már most látszik, hogy a lányok kedvence lesz :) :)

Lányok, gyönyörűek a babáitok egyik szebb mint a másik.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk 4D uh-ról és most már tuti biztos hogy vegyespárosunk lesz: egy kisfiú és egy kislány van a pocakomban. :D :D :D
A kisfiú 900g, a kislány meg 700g. A doki azt mondta hogy ez normális. Egyébként a 25. héten a 700g a normális súly, szóval a kisfiúnk gey kicsit koraérett.
Persze alig csináltak valamit a drágáim, de nagoyn jó volt bennük gyönyörködni. A kisfiú a jobb oldalamon fejfekvésben szétterült, a kislány a bordáim alatt húzta meg magát, szóval a arcocskáját alig láttuk.
Ha tudok, majd teszek fel képeket.

Kép
vucuska
 
 


szia vicuska,tök jó,hogy egy kisfiú lesz és egy kislány .nekem is az ikreim 1 fiú 1lány.nálam is ugyanígy volt,a fiú mindig nagyobb volt.most 10évesek és már egyformák,tehát utolérte a lányom a fiamat,de a születési súlyuk a fiam volt 3200g. a lány pedig 2350g. de ők a 41.héten születtek.na rohanok,mert közben elkezdtem főzni.szia

mó73
 
 

 
 

Bikmakk,
nem voltam képes eddig írni,mert a szívem megszakadt.Újra.
Ezt a babát is elveszítettem.Egyszerűen érthetetlenül állok a dolgok előtt.De nemcsak én,a dokim is.Egyszerűen egyszer csak már nem dobogott a szíve.Azt hittem még egyszer nem történhet meg ez velem,jól alakultak a dolgok,jól éreztem magam,szépen nőtt a baba.Aztán 9 héten uh és azt mondja a doki,hogy lehet épp néhány perce történhetett.Előttem az ultrahangos kép azóta is.Már nem mozgott.Szóval három inszemből két terhesség egy év alatt,de mindkét babából angyalka lett.
Ez az oka,amiért nem jelentkeztem,de folyamatosan olvaslak itt és másik topikon is és szorítok nagyon!

De ennél sokkal fontosabb és boldogabb,hogy gratuláljak az újdonsült anyuciknak.
Kirának Olivérhez,Nemonenak Rékához,Krisztának Emanuelhez.Sok boldogságot kívánok Nektek!

Orsi
orsiborsi
 
 


orsiborsi szia.sajnálom!!ez szomorú dolog,de ne add fel!!még sikerülni fog!!!!!!!!csak higgyél benne! most pihenj egy kicsit,amennyit szükséges és rögtön vágj bele a következőbe,én nagyon szurkolok.szia

mó73
 
 


Orsi!

Nem is tudom mit mondjak.... :cry: álmomban nem gondoltam volna hogy ez mégegyszer előfordulhat. Néha nem értem, hogy lehet ilyen kegyetlen az élet? Nagyon sajnálom :cry: :cry:

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


orsi, nagyon-nagyon sajnálom. Annyira rossz érzésem volt, hogy nem jössz, főleg tudva az előzményeket, azért kiabáltam annyira utánad. Ne haragudj, hogy türelmetlenkedtem.
Rettenetesen sajnálom, hogy ilyen nehéz időszakon mész keresztül. Azt hiszem, ha még nem volt, immunológiai vizsgálatra is kellene menned. Vagy a progeszteron pótlást növelni? Az orvosod mit mondott?
És a 9 hetes UH-on jó volt a mérete, csak épp nem vert a szíve? És utána vérezni is kezdtél, vagy az UH alapján befejezték? Ne haragudj, hogy ezekben vájkálok, és ha nem akarsz, ne is válaszolj, csak tudod bennem is állandóan ott van a félelem: vajon én honnan veszem észre, ha velem is ez van? Én a 9 hetesen nem láttam mozogni, és ez nagyon nyomaszt, bár a szíve vert és a mérete jó volt.

Sok-sok erőt kívánok neked, és mihamarabb egy kisbabát!
(A babák nemét ilyenkor nem nézik meg utólag? Nem lehetséges, hogy csak egyféle nemű gyermeketek lehet, és ez a két baba pont a másik volt? Lehet, hogy genetikai vizsgálat is kellene...)

Kép
bikmakk
 
 


Orsiborsi!

Megdöbbentettek a soraid. Erre nincsenk szavak. Anyu és én is szorítottunk, és szorítunk nektek. Nem akarok okoskodni, de az istenhegyi génklinikára mennék helyetekben, nem e genetikai a dolog, és bikmakknak igaza lehet, ott azt is meg tudják nézni, hogy nem e csak egynemű babánál van ez. SZorítok!
Majd írj, ha már úgy érzed.

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Orsi!

Nem tudok mit mondani......
Az élet vagy a sors nagyon igazságtalan!
El sem tudom képzelni, hogy miken mész most keresztül!

Úgy mint ahogy először is megsirattam a soraidat.....
Nagyon nagy ölelést küldök Neked :cry:

Kép
akire79
 
 


Ha valakinek csak egynemű gyereke lehet ,az nem úgy van,hogy megse tapad,pl van egy ismerősöm,akinek csak lánya lehet,de a fiú megse tapad.de én ehez nem értek annyira.de biztos jobb,ha kivizsgáltatja magát ,akinek szükséges.

mó73
 
 


Momó!

Van ilyen is igen, aztán van olyan, hogy megtapad, de nem életképes, és van olyan, hogy meg is születik, de nem életképes, vagy örökletes a betegség... Szörnyű, de van ilyen. Bele se merek gondolni...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Orsi!

Gondoltam biztos még a fájdalmaddal vagy elfoglalva és még nem hozom fel ezt a genetikai dolgot, de ha már a többiek úgyis említették.....
Egyik ismerősömnél az történt, hogy gyereket szerettek volna és a lombikok sorra mind sikerültek, de egy bizonyos idő után, a 6.-9. héten mindig elment a kisbaba. Amikor a negyedik lombikkal is így jártak, elmentek és a férjének megcsinálták a genetikai vérvizsgálatot. Ott derült ki, hogy genetikailag képtelen arra, hogy életképes utódot hozzon létre. Reméljük Nálatok nem ez van, de azért jobb lenne ezt is kizárni. Ezt csak azért írtam le, mert egy fránya vizsgálat miatt rengeteg szenvedéstől szabadultak volna meg. Nálunk Szűcs doki ezt elsők között javasolta.
Tegnap óta csak ezen jár az eszem, hogy aki ennyire szeretne kisbabát azzal nem adakozó az élet, aki meg bánni sem tud velük, annak meg jön, ha kell ha nem.

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77
 
 


Rony!

hasonló gondolatok járnak a fejemben. annyi dohányzó alkoholista kismamát lehet látni, sőt, a mikor a kórházban voltam manóval volt ott 3 baba akiket otthagytak szülés után. Nem értem a sorsot...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Orsi!

Teljesen megdöbbentettek a soraid!
Nagyon sajnálom!!!!!
Erre egyszerűen nincsenek szavak.....!!!!

Kép
nika28
 
 


Orsi
Rettenetesen sajnálom ami veled történt és sok erőt kívánok Neked a folytatáshoz!
Csatlakoznék a többiekhez ,hogy sok ilyet hallottam már Én is ,hogy genetikai probléma okozott gondot!
Érdemes lenne csináltatni egy vizsgálatot mielőtt újra belevágnátok a kezelésekbe!
Witchel egyik közös ismerősünknek is ez a problémája és Neki pl csak fiai lehetnek és most sokadik vetélés és próbálkozás és lombik után lett egy gyönyörű kisfia aki Witch "kisveje"

Kép
noki&potyi
 
 


Drága Orsi !
Nem is tudom mit írjak, egyszerűen nem találok szavakat, le vagyok merevedve a székben, nagyon megdöbbentett a történeted és teljesen átérzem a szomorúságodat, csalódottságodat, az élet igazságtalanságát ! Szörnyen sajnálom, nem hiszem el, hogy ez kétszer megtörténhet ! :cry:
Kérlek, ha van erőd, írj nekünk, mert szeretnénk neked segíteni, ne maradj egyedül a bánatodban !!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Kira !
Szerintem a CRL eredményeid teljesen normálisak voltak !
Miért gondolod, hogy kissebbek voltak ?

Gabicsibe !
Mostmár én is így számolom a heteket, köszi ! :)

Bikmakk
Kicsitmegnyugodtam, mert mostmár tényleg csak 1 nap lemaradásban vagyunk az eddigiekhez képest ! Imádkozom, hogy minden rendben legyen !!!
A kombinált tesztnél a vérvételre éhgyomorra kell menni ?
Úgy néz ki, hogy én jövő pénteken megyek az Istenhegyi útra !
Kérlek szépen, hogy majd mindent írj le róla, hogy mi volt !

Vucuska !
Micsoda örömöd lehet !!! Gratulálok !! :D

Kép
Kép
rilla_
 
 


Drága Orsiborsi!

Éreztem, hogy valami nincs rendben, sokáig nem jelentkeztél!
BORZASZTÓAN SAJNÁLOM!!! :cry:
Rengeteg erőt kívánok a feldolgozásához és a folytatáshoz!

Kép
Kép
vuki124
 
 


Vucuska!
Gratulálok a vegyespároshoz!!! :D

Rony!
Nem volt durva a fejfájásom, csak olyan, mint amikor éhes vagyok, vagy rossz a levegő. Talán ismered ezt az érzést. Nem szedtem rá semmilyen gyógyszert, csak sokszor ettem és sokat ittam, meg próbáltam többet levegőn lenni és pihenni. De már szinte nem is emlékszem rá. :)

Kép
Kép
vuki124
 
 


Sziasztok!

Orsi!
Döbbentem olvastam végig a soraidat. :cry: :cry: :cry: Borzasztóan sajnálom. Ezt 1* átélni is iszonyat lehet, de hogy 2*....
De sose adjátok fel! Járjatok utána nagyon aprólékosan hogy mi is lehet a probléma és utána vágjatok bele!
Nagyon drukkolok nektek!

Kép
vucuska
 
 


Sziasztok!

Rakok fel pár friss képet. :)

Kép
Apa vigasztal.


Kép

Kép

Kép

Most csak ilyen alvósak vannak......:)

Kép
nika28
 
 


Nika
Igazán szépséges a picid :D
Annyira Édes!
Jól rácsodálkoztam :D állítólag ez jót tesz,mert Nekem is ilyen szép babám lesz :D

Puszi
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Nika !
Jaj de megölelgetném a babádat, olyan édes, gratulálok !! :D

Kép
Kép
rilla_
 
 


Köszi csajok! :)

Meglátjátok hamarosan Ti is megölelgethetitek a babátokat. :)
El sem hiszitek milyen hamar ideér.
Ha nekem mondta volna valaki, hogy ilyen gyorsan megy az idő nem hittem volna el. :)
Olyan mintha most lett volna a beültetés.....

Kép
nika28
 
 


Orsi :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uramatyám :cry:
Tudok-e segíteni bármiben?
edóra
 
 


Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a kedves biztatást,aranyosak vagytok.Még magam sem fogom fel mit történt velünk.Sokk alatt vagyok.A kórházból is alig vártam szabaduljak már,a műtét közben állítólag háromszor elkezdtem megébredni annyira ideges voltam.
Tavaly is pár hónap után volt a teljes kiborulás,persze titokban nehogy a párom meglássa.Akkor is csak én voltam és a mérhetetlen űr,amit a baba hiánya miatt éreztem és akkor megkönyörült a sors és újra velem volt egy kis élet.
De most még nehezebb lesz,mert lassan attól is tartok majd megint terhes leszek és akkor...
A dokim mondta egy kicsit pihenjek és utána majd elkezdjük a kivizsgálást és megpróbáljuk a megtalálni az okot/okokat,amiért ez történt megint.De nem itt Egerben,mert itt még egy speciálisabb vérvételt sem tudnak megcsinálni,majd Pesten.
Ha azokon túl vagyunk,akkor meglátjuk mikor tudunk visszamenni a BMC-be és inszemmel folyt.köv. vagy lombik.
Kell nekünk a baba és mi vagyunk az erősebbek!!!
Ha valaki ismer esetleg egy specialista orvost,akkor azt megköszönném ha segítene.
De itt leszek és remélem olvasom a sok jó hírt és mindenkinek megszületik az egészséges babája és jön az utánpótlás a másik topikból!

Orsi
orsiborsi
 
 


Orsiborsi!
Rettenetesen sajnálom ami Veled történik. De én is csak azt tudom mondani amit a többiek, hogy ennek utána kell járni. Írt ide egy tanítónéni (biztos olvas most is minket) és Neki vetélései voltak. Utánajártak és ki is derült mi a baj. Jó hát nem 2 hét alatt, de kiderült! Tudták orvosolni és most újra indulnak lombikkal. Biztos Nekik is fog sikerülni és Nektek is! Nagyon drukkolol Neked, hogy mihamarabb kiderüljön a probléma és sikerüljön a bébi!
Nika!
Annyira édi Ati! Tök sokat változott mióta nem láttam. Úgy kisimult, meg a kis buksija is formálódott. Cukifalat!!!!! :D
Rilla!
Lehet, hogy amiket leírtam adatok, már éppen jók voltak. De hidd el, hogy le volt "maradva" a gyerkőcöm. De látod Witch is emlékszik és ha van türelmed, vissza is keresheted a topikon a nyavajgásomat. De remélem azóta már megnyugodtál!!!!! :wink:

Kép
kira76
 
 


Orsiborsi !
Becsüllek, hogy ilyen erős vagy és hidd el, hogy hamarosan te is kapni fogsz egy kisbabát, ilyen jó embereket, mint te, nem hagynak ki az angyalkák !!
Kívánom Neked, hogy mielőbb újra talpra tudj állni és elkezdeni a kezeléseket !
Én sajnos nem ismerek specialista orvost, de a BMC-ben biztos tudnak ajánlani valakit és segíteni fognak !!
Nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy még idén pocakos legyél !!!

Kira !
Elhiszem Neked, hogy le volt maradva a pindúrkád, de hála istennek ügyes volt és utólérte magát ! Én is ebben reménykedem és abban, hogy a jövő heti ultahangra túl is növi az elvárt méretet ! :D
Most egy kicsit megnyugodtam, de tudom, hogy ahogy közeledni fog a jövő péntek, egyre jobban elkezdek majd izgulni !
Hogy vagytok Olivérrel ?

Bikmakk !
Merre vagy, nagyon izgulsz már ?

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok!
Orsi, nagyon sajnálom! :( Bízom benne, hogy minél előbb rájönnek, mi lehet a probléma. Gondolom az orvosod tud valami okosat. Nagyon-nagyon drukkolok!

Vucuska, gratulálok a vegyespároshoz!

Baby hír! 2009. január 26-án 20 óra 54 perckor, 2750 g-al és 50 cm-vel megérkezett Bendegúz!!!

KépKép
süni76
 
 


Kép

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Baby!

Gratulálok Bendegúzhoz! :)
Sok Boldogságot, sok tejcit és jó egészséget kívánok Nektek! :)

Kép
nika28
 
 


Witch, bocsi, de Bendi 26-án született :D Majd javítsd ki légyszi! Köszi

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok lányok!
Jól írja Kira! Olvaslak benneteket. Veletek izgulok, sírok és nevetek.

Orsi!
Megy priviben a specialista!

Boldog pocakosodást nektek!

Nonóka
Kép
nonó-ka
 
 


Szia Nonóka! :D
Tudtam, hogy olvasol! :D Írj emilkét, hogy mi a helyzet!!! Hol tartotok???
Addíg is puszi!!!

Kép
kira76
 
 


Szia Nonóka! :D
Tudtam, hogy olvasol! :D Írj emilkét, hogy mi a helyzet!!! Hol tartotok???
Addíg is puszi!!!

Kép
kira76
 
 


GRATULÁLOK Bendegúzhoz! sok boldogságot és egészséget kívánok !! WITCH! Ma feladtam neked egy kis csomagot,vagyis a kicsidnek! szia.M

mó73
 
 


Babynek gratulálok, és javítom :)

Momó!

Nagyon köszönjük :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Gratulálok a kis Bendegúzhoz !! :lol:

Kép
Kép
rilla_
 
 


Baby
Gratulálok Bendegúzhoz :D
Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!!!

Kép
noki&potyi
 
 


rilla,
vagyok, csak nagyon kevés időm van mostanában gép elé ülni.
És persze nagyon izgulok a holnap miatt.
Te mennyire férsz bele a ruháidba? Nekem ez tök nagy gond már egy ideje, és nem akarok még kismama nadrágot hordani, mert a munkahelyemen minden reggel együtt öltözés van a lányöltözőben, és mindenki látná, és még korainak tartom.... De egy nadrágot hordok már egy hónapja, mert csak abba férek bele. De most elhatároztam, hogy ha holnap minden OK, akkor abbahagyom a takargatást...

Veled minden OK?

Kép
bikmakk
 
 


Bikmakk !
Én a múlt hétig még minden nadrágomat hordtam, de 1 hete már csak a legkényelmesebbet, a többi már szorít.
Még én sem akarok (babonából) terhesnacit hordani, majd csak a 12.hét után, pedig a nővéremtől örököltem kettőt is !
De hát az jó jel, ha növöget a pocink ! :D

Nagyon-nagyon szurkolok mára !!!! És kérlek majd jelentkezz, hogy mi volt !!!

Kép
Kép
rilla_
 
 


Sziasztok csajok!

Babykének itt gratulálok:))))))Írtam sms-t!

Orsikám, neked meg írtam pü-t, nagyon-nagyon sajnálom ami történt veled.

Sünike! Gratulálok a kisfiúhoz, Vicuskának pedig a vegyes pároshoz.

Nekünk annyira mindegy lenne, hogy kik vannak odabent, de azért olyan jó volna már tudni és úgy gondolni rájuk. :roll:

Mi hétfőn voltunk AFP-n, és jövő hétfőn lesz eredményünk is. Aztán genetikai uh a 18. héten. Talán akkor kiderül, kiket rejteget a nagy pocóm.

Csajok! Volt valakinek kiütés a mellkasán, mellén, hasán? mert nekem van, már az elejétől fogva és nem akar múlni. Szóltam a védőnőnek, de annyit mondott szedjek kálciumot, de az se segített. Elég kellemetlen, mert viszket, néha szúrnak és dörzsölésre meg fájnak. :(
nellike
 
 


Sziasztok!

Szeretnék túladni sikeres lombikprogramból megmaradt gyógyszereimen.

- Bontatlan csomagolásban 50 ampulla progesteron injekció
- 22 ampulla progesteron injekció.

Felhasználható: 2011. 06-ig.
Akit érdekel, kérem privát üzenetet írjon!

Mindenkinek további szép babavárást/babázást kívánok!

Üdvözlettel: Salamona
salamona
 
 


Sziasztok!
Nellike, nekem is pont ennyi idősen voltak pöttyeim. Elmentem bőrgyógyászhoz, adott speckó krémet. Pár nap alatt elmúlt. Nem használsz új tusfürdőt vagy testápolót? Esetleg striák elleni olajat vagy krémet? Esetleg valami kaja allergia? Remélem hamar megoldódik!
Tudod, nekünk is mindegy volt, hogy mi van a lábai között. :wink: Remélem jól vagy! Nagyon repülnek a Te heteid is.

KépKép
süni76
 
 


Sziasztok!

Most van egy kis időm...
Süni kérte, hogy írjam le a szüléstörténetemet, ezzel adós vagyok még.

8-án este fél 7 körül el kezdett folyni a vizem.
bementünk a kórházba, és miután megvizsgáltak bekísértek egy szülőszobába. Mivel fájásaim még nem voltak várni kellett, hogy beindulnak e maguktól vagy rá kell segíteni.
Végig rajtam volt a CTG. Fél 1 körül beindultak a fájások, de mivel elég gyengék voltak, és nem tágultam megfelelően, reggeltől kaptam vénásan az oxitocint. Na ettől aztán lettek fájások....
A gond csak az volt, hogy nem tágultam valami gyorsan.
Délután 2-kor még nem volt semmi, viszont a fájások között szinte már szünet sem volt.
Hiába voltak tolófájásaim egyszerűen nem tudtam kinyomni, mert elakadt a kicsi feje a szeméremcsontomban. ( szegénykém kicsit csúcs fejjel jött világra)
Végül az orvos a császármetszés mellett döntött, és 3 órakor betoltak a műtőbe, és 15:38-kor megszületett az én szépségem!
Így én valamennyire mind a két szülést megtapasztaltam....
Viszont mindenért kárpótol ez az édes kis csomag itt a kiságyban. :)
Nincs ahhoz fogható érzés amikor odahozzák és megmutatják! :)
Addig amíg nem látja az ember fel sem fogja, hogy anya lesz....
Ott abban a pillanatban megváltozik valami, és egy egész életen át elkísér.

Kép
nika28
 
 


Megjöttem a kombinált tesztről, és végülis minden rendben van, úgy tűnik.
A tarkóredő teljesen jó (1,3 mm), látszik az orrcsont is, és a korom meg a véreredmények alapján az összesített eredmény negatív. Mondjuk nem az a hú de nagyon kevés a Down-arány (1:2732), és annak is utánanéztem, hogy miért: a Papp-A érték (ez az egyik a kettőből, amit a kombinált teszten néznek), az tök rossz... :?
A másik, és minden más meg jó.
Hát, most ezen persze aggodalmaskodom, kiolvastam az egész internetet, hogy ez mit jelenthet, inkább most nem részletezem, de már látom, hogy az egész terhességet végigaggodalmaskodom....
NA mindegy, hát ilyen vagyok.
Ami még egy kicsit rossz volt, hogy nem mozgott a babó egyáltalán, és még sosem láttam mozogni, mert a 9 hetesen sem mozgott... Az orvos szerint épp aludt, és nem nagyon akart felébredni...
A méretei egyébként tökéletesek, 57 mm volt, ami teljesen megfelelt a terhességi kornak. A szíve is rendben ver, és láttuk a lábbujjait is, nagyon kis édi volt...


Szóval elég vegyesek az érzéseim, de próbálok nyugodt maradni.

Kép
bikmakk
 
 


szia bikmakk,nem egészen értem amit írsz,azt írod minden rendbe van,közben azt is írod ,hogy valamelyik teszt szar,hogy aggodalmaskodsz.az orvos mit mondott?én biztos nem lennék nyugodt,ha aggodalmaskodnom kéne.

mó73
 
 


szia Witch! Csak megírom neked,hogy már jól van Alexom.3üveg antibiotikum hozta helyre,amúgy szerencsére nem beteges,minden évben egyszer kapja el ezt a köhögést,és mindig pont januárban,most 3.éve van így,mert februárba lesz 3éves.ja meg képzeld most 9-én kezdjük az ovit!már nagyon várja,mert 16-án farsang is lesz és ő pókember lesz.na szia,puszilom a kicsidet.

mó73
 
 


Sziasztok
Szeretnék kérni egy kis segítséget vagyis tanácsot!
Több mint egy hónapig úgy rókáztam mint a lakodalmas kutya :oops:
Csak kiflit és téliszalámit tudtam enni és csak tejet tudtam inni.
Már nagyon untam,de sajna minden más kijött belőlem :cry:
Két napja mindent megtudok enni és olyan mértékig nincs hányingerem,hogy az csak na!!!
Félelmetes,hogy egyik pillanatról a másikra elmúlt és csak eszem és eszem!!!
Na meg a szagok sem irritálnak úgy mint pl 2nappal ezelőttig!!

Nem tudom ,hogy most kezdjek el aggódni vagy ne ,mert ez normális?!

Köszönöm előre is válaszokat!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


szia noki &potyi,szerintem teljesen normális.én tapasztalatból tudom,mivel 5 terhességem volt.a hányinger,ill.hányás a hormonok hatására történik.egyik pillanatról a másikra elmúlhat,az a szerencse,ha elmúlik,mert akkor már jól érzed magad .legtöbb esetben 3-4 hónapig tart,de szerencsés esetben előbb elmúlhat,de olyat is hallottam ,hogy hosszabb ideig van.remélem nyugodt vagy.én arra emlékszem,hogy a hagyma szagot megéreztem a terhesség alatt végem volt,mindent kihánytam.na szióka.

mó73
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?