Új privát üzeneted érkezett!

Pingi,
szerintem ne oltasd be magad.Felesleges.Sok vitamin, zöldség, gyümölcs, kerüld a nagy tömeget, mert onnan terjednek el a vírusok a leghamarabb.
lekopogom, de idáig nem kaptam el semmit.C-vitamint szedek, meg folyamatosan gyümölcsöt zabálok :lol: és plusszba Hipp Natalt iszok.Szóval nem félek tőle hogy elkapnám.ja, és kerülöm a gyerekeket.Mármint nem nagyon járok át olyanokhoz akiknek óvodás, kisiskolás gyerekeik vannak, mert könnyen rájuk ragadnak a betegségek, és a kismamák hamar összeszedik.Mondtam is nekik, hogy a terhesség alatt ne nagyon számítsanak rám a gyerekek, elővigyázatosságból.teljesen megértik.

KépKép
harhaj
 
 


Pingi!

Én személy szerint nem oltatnám be magamat...amúgy is legalább 2 hét mire hat,addig meg simán elkaphatod!Én inkább sok vitamint ennék,meg oda kell figyelni.Gyakori kézmosás stb.De amúgy nem is tudom h kismamákat be lehet e oltani,bár gondolom igen.
Az meg nagyon érdekes h minden évben azt mondják h újfajta vírus jön,ami nagyon erős stb....ősszel még azt lehetett hallani h az oltóanyag nem is lesz rá jó...én ebben megint csak a bizniszt látom,de majd bizti jön itt hozzá értő és megmondja a tutit :lol:
Szóval segíteni nem tudtam,de leírtam h én hogy gondolom :D


Vki írta már csak elfelejtettem!A textil pelusból melyik is a jó?Én most a cseh tetrát kaptam egy csomagot.Az jó???Mert akarok még venni,csak nem tom h melyikből.
A másik!Vmi baby bruin cumisüveget kaptam,állítólag az is jó piciknek.Erről vkinek vélemény,tapasztalat?

Előre is köszi!

annus11
 
 


Sziasztok!

Itt is nagyon szép idő van, megyek is át hugomhoz :)

Mindenkinek jobbulsát! Sajnos az influenza itt van, remélejük, megússzuk majd :?

Pingi,
én biztos nem adatnám be az oltást, egyfelől több mutánsa is lehet a vírusnak (vagy vmi ilyesmi), és nem tuti, h amit kapsz, az védene pont az ellen a törzs ellen, ami MO-n megjelenik. Én úgy tudom, hogy a láz csak az első harmadban veszélyes.

Zili,
a babakocsiringató a nyerő nálam, 20 e-ért meg végképp!! hihetetlen, mennyi mindent kitalálnak már :shock:

Novygirl,
benne vagyok a szopipárnás mókában, megkérdezem a szopiparna.hu-ról is h egy csomagban küldik-e a két db-t.

Étvágy kapcsán, és is egyfolytában ennék, nem azért mert éhes vagyok, hanem csak úgy zabálnék. pénteken kint ebédeltünk kollegákkal az ikeában, a 10es húsgombóc meg utána a jókora tortaszelet meg sem kottyant... Pedig eddig max. 7-8 gombóc ment le :oops:

Tinu,
a hordozo.hu-n kapható kendők nem tudod, milyen árban vannak? Nem találtam fent erre vonatkozó infót, csak a tanfolyam ktg-ét. Gondolkodtam rajta, de 5000 ft-ért kicsit sokallom..

emese1979
 
 

 
 

Pingi én sem adatnám be,tartok tőle.Nagyszüleim minden évben beadatják és rá 2 hétre kijön rajtuk,nagyon betegek.Pedig nem járnak sehova.

Itt nagyon fúj a szél,komor az idő.Pedig annyira nem lenne hideg.

Voltunk anyuék ebéden,de elég volt hazagyalogolni.Sajna beleállt a fogamba,érzékeny a hidegre.Még a fejem is megfájdult!

Jó pihenést mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kutyafüle jobbulást,pihenj sokat!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Pingi!
Kismamákat is be lehet oltani influenza ellen. Mondjuk én sem oltatnám be magam. Annyira gyorsan mutálódnak a törzyek, hogy mire elkészül az oltás, már nem is jó ellene. Ezt a megjegyzést az INFLUENZA ellenire értem, egyébként a gyerekeknek adandó kötelező és nem kötelező oltásokkal egyetértek :) Ne menj közösségbe, sok vitamin, fehérjedús táplálkozás.
A láz meg egyik trimeszterben sem jó, de lehet csillapítani.

Közös progi 7végén
Mi tavaszinagytakaritást rendeztünk :)

Annus!A Fagusban mi is voltunk, tök jó hely, a svédasztal tetszett a legjobban :)

Jó pihizést mindenkinek!
Vendég
 


Köszönöm lányok a jókívánságokat, igyekszem feküdni. Képzeljétek, kiderült, hogy pénteken vizsgázok. :shock: Hát nem tudom hogy fogok tudni felkészülni ennyi idő alatt. Ilyenkor gondolom, hogy de jó is lenne itthon lenni már és csak a babaára és a hátralevő vizsgákra koncentrálni, de sajnos nem lehet, szóval remélem tényleg nem betegszem le, mert akkor meló után kidőlök és nem fogok tudni tanulni. Szorítsatok kérlek!!!!!
Viszont a héten nem tudom mennyit tudok jönni,szóval mindenkinek szép és egészséges hetet kívánok!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


sziasztok!

Én soha nem ítélem el azokat, akik felesleges pénzlehúzós dolgokat is megvesznek a babájuknak, hiszen mindenki biztonságban akarja tudni, ha már 9 hónapon keresztül is vigyázott rá, és aztán meg élete végégi aggódhat érte.

Én most azt vettem észre magamon, és kicsit lelkifurdalásom is van miatta, hogy mindent csak a kicsinek akarok venni, a nagylányomra valahogyan most nem gondolok, na jó neki februárban úgyis megveszem a tündéres, vagy nyuszis jelmezt meg szülinapjára a görkoriszettet, de ruhákat pl nem veszek neki, csak a kicsinek :)

tinu teljesen igazad van, mi nem használtuk a pórázt, és 2 évesen egy Republik koncerten férjem fogta Édua kezét a másikkal a kisbicaját vitte, a lányom hirtelen kiszabadította magát és eltűnt a tömegben, hozzáteszem már sötét is volt és ez egy téren történt, ami mellett tó van, senkinek nem kívánom azt a kétségbeesést, amit átéltünk míg végre unokatesóm egy nő ölében rátalált a lányomra ez kb 20 perc volt, de az őszhajszálaimat tutira akkor szereztem :(

Betegeskedőknek jobbulást kívánok! :)
Én mióta kismama vagyok kb 3-4 alkalommal voltam kinyúlva egy torokgyulladásos megfázástól, immunrendszerünk nem a régi :) én tutira munkatársaimtól szedtem össze :(

zili én az oldalfektetős párnát néztem múltkor újszülötteknek, de lesett, hogy a szopipárnával is ki tudom támasztani :)

annus mi nem használtunk cumisüveget, Édua nem tudta megtanulni a belőle való ivást :), de most az aventes mellszívóhoz van egy 125 ml-es és még veszek egy 260 ml-es üveget, de ezt is csak a fejés miatt :), ma megkerestem a medela mellszívómat is mindent bepakoltam egy nagy dobozba :) ne kelljen majd keresgetni :)

Hű lányok telik az idő, már lassan 3 hónap és kezünkben tarhatjuk a picikénket :), persze aki máj elejére van kiírva :) remélem azért húsvét utánig kihúzzuk :)

Én szedtem az elején a gravidát, aztán hónapokig elevit most 1 hónap gravida és 10 nap elevit, holnaptól hipp natal és nekem az étvágyam ugyanolyan mint terhesség előtt, na jó azért pár kg rám is jön, de nem vészes :)

ma licitáltam megint 2 ruhacsomagra, ha érdekel valakit itt vannak a képek: (remélem meg is nyerem) :)

http://www.tesz-vesz.hu/show_item.php?item=533507608

http://www.tesz-vesz.hu/show_item.php?item=533506509

+ a cumisüveg: http://www.tesz-vesz.hu/item538072502_v ... _cumi.html

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


megnyertem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Emese: nem tudom, mennyibe kerül a hordozós kendő, de azt tudom, hogy bazidrága, jó nekem az olcsóbb Nandu is. :wink:

Nem is írtam, pedig akartam, hogy voltunk tegnap a Brendonban, és megnéztem az olcsóbb babakocsikat, hogy milyenek, mert nekünk nem kell hiperszuper, úgyis van már két babakocsink - egy sport, meg egy esernyő. Szóval ez:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
szerintem tök jó. A többi olcsónak nem lehetett bolygósítani a kerekét, de ennek kettő bolygós, és jól lehet navigálni. Könnyű is, meg jó zárt is a belseje, még mózes se kell bele. Egyetlen "hátránya", hogy kicsi a fekvőfelület, de azt már beszéltük, hogy mire kivihetjük a piciket, addigra már jóidő lesz, nem kell bundazsák stb. És mire jön a rosszidő, addigra átülhet a sportkocsiba, annak van lábzsákja is. SZerintetek?

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!


Hú, megint csak benézni van időm! Samunak és Kutyafülének jobbulást!
Köszönöm a gratulációkat, nagyon jól esett!!
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Ma itt Hatvanban is gyönyörű napunk volt! Remélem holnap is ilyen szép időnk lesz! Szorítsatok nekem mert holnap megyek a lakást elintézni remélem bele megy 1-2 dologba a Srácc!

Tinu! Én nem szerettelek volna megbántani és véletlenül sem gondoltam vagy hittem hogy kutyaként kezelnéd a Picidet! De engem igen is felháborít de ez csak az én személyes véleményem! Persze hogy az ember félti a Kicsijét és meg ad neki mindent és meg vesz neki mindent hogy elhárítson minden bajt én inkább a társadalmat okolom hogy ilyen baromságokat találnak ki ahelyett hogy mondjuk biztonságosabbá tennék az utakat forgalmas helyeket vagy valami jobb dolgot találnánaki a tömegbe ami nem az állatokra emlékeztetné az embereket! Mert igen is van olyan gyerkőc aki nem engedi fogni a kezét de én akkor sem pórázt tennék rá! Én is féltem már most mindentől a Picilánykám de akkor valami mást találnák ki! De hangsúlyozom ez az én véleményem és nem állt szándékomban senkit megsérteni, megbántani! Csak engem felháborít!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Tinu: Bár én a nagykocsik híve (Bergon,Wampool) vagyok de tök jól néz ki ez a babakocsi és nem is drága! és nyárra is tök jó lehet!

És remélem nem haragszol rám!

Edua Gratulálok így elsőként ;-) a kis csomagokhoz! Én sem vetem meg csak ez a póráz dolog nekem megalázó.... :( Nekem is van olyan dolog amit feleslegesnek tartanak de én meg vettem/veszem a Picinek hogy minnél jobb legyen és minél könnyebb neki és persze hogy én is mindent megadnék neki hogy biztonságba tudjam!

Kutyafüle: Jobbulást! Remélem nem az infullenzát kaptad el de ha még is akkor drukkolok hogy minél hamarabb kilábalj belőle

Evamama: Örülök hogy jobban vagy!

Lakás: Ha minden igaz és le tudom beszélni a sráccal Február közepén már ott leszünk és sajnos ritkábban tudok majd jönni mert ott nem lesz net csak a szüleimnél! Egyenlőre. egyébként kicsit nagy segítség volt hogy párom Anyukájánál lakunk mert csak így tudtam megvenni a Kicsinek sok mindent meg hogy persze párom is keres! Más különben még én se tudtam volna sok mindent megvenni! Én is örülök hogy a nagyja megvan mert most nem lenne rá úgy pénzünk! Most ez az albi minden pénzünket el fog vinni a kéthavi kaukció miatt arról nem beszélve hogy még oda is kell pár dolgot venni mert nekünk ugye a műszaki dolgokon és egy ágyon kívűl nincs semmink úgy hogy nem könnyű azért nekünk sem! A másik dolog hogy jó hogy számíthatok az én családomra és segítenek ezt sajnos párom családjáról nem mondhatom el!

Pingi: Én most minden nap iszom a Hipp Natal-t mert 1 hónapig nem szedtem semmi ilyet! Bár szerencsére nem lett belőle baj de így nyugottabb vagyok hogy tudom viszek be vitamint nem keveset! Az én étvágyam meg amúgy is kevés Decemberig volt csak jó de azóta alig eszek! Nem kívánok semmit se nagyon!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Ildi gratulálok az új szerzeményekhez!

Tinu,szép kocsi,jó hogy lehet úgy is tolni hogy látod a babát.Az nem baj hogy nem dönthető teljes vízszintesig??

Heni drukkolok az üzlethez.

Picit még fáj a fogam,fejem,ez utóbbi jobban.Bár már magam sem tom mim is fáj.De nem merek bevenni algopirynt,mert azt írja hogy utolsó harmadban nem lehet.Szerintetek okoz valami bajt???

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Olyan jó olvasni,hogy már szinte mindenki tudja milyen kocsit is vegyen.Én tanácstalan vagyok.Olyan rossz.

Hanna nagyon aktív ma.Pár napja nőtt a pocim is,meg Hanna is olyanokat csinál bent hogy már sokszor fáj.Kis drágám.Kezd beállni hogy mikor van fenn,mikor alszik.Hát ha ez így lesz mikor kibújik,akkor nem sokat kell pihennem.

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Picihencso: fátylat rá, csak nem értem igazából, hogy mi olyan megalázó a pórázban és egyáltalán mi a megalázó az állatokban? Igaz, én nem is gondolom azt, hogy az emberek olyan sokkal jobbak lennének az állatoknál. Én tudod kiről veszem a példát, ha gyerekszeretetről van szó? Láttam egyszer egy természetfilmet az orángutánokról, és számomra ott volt a minta! Ez még Tüci születése előtt volt. És úgy éreztem, hogy ha elbizonytalanodok, akkor csak erre a filmre gondolok és tudni fogom, mit kell tennie, hogy kell viselkednie egy igazi anyának.

Anita: megnéztem a boltban, de az én szemem nem is látta a különbséget a nem teljesen vízszintes és a vízszintes között. Nem is tudom amúgy, hogy mennyit lesz babakocsiban, mert ha belegondolok, hogy még tesófellépőt is kell rá tenni, nem tudom, hogy fogom tudni az egész szerkezetet a lépcsőn hozni-vinni, mert a lépcsőház mindkét oldalán van pár lépcső! Lehet, hogy inkább kendőbe fogom tenni a kicsit és Tüci meg babakocsiban, vagy gyalog.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Túl vagyunk egy disznóvágáson. :( Jó sokat ettem,mamám meg csak tömött. Egyél csak. Tegnap estére én is úgy néztem ki mint egy malac:)

Marcsi! Üdv az oldalon! Én kb. havonta megyek dokihoz. Legutóbb január 14-én voltam, azátn február 10-én megyek legközelebb.
Védőnő meg nem szokott időpontot adni legközelebbre, így mindig akkor megyek, ha valami eredményt be kell iratni a kiskönyvbe. Vagy valami kérdésem van.

Harhaj! Mi is vettünk vödrös narit. Én is imádom, csak úgy nyelem, meg a párom is. :) Kb egy hete vettük, de már csak 4 darab van belőle. Gondoltam még akció végéig venni kéne belőle...:)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Pingi én sem oltatnám be magam, de a nőgyógyászt kérdezd erről.

Annus, majd én megmondom a kistutit :lol: :lol: :lol:
A gyógyszer és oltóanyag-gyártókat legkevésbé az emberbaráti szeretet vezérli. A pénz az úr itt is. Hú, de nagy járvány jön, de mi gyártunk majd tuti oltóanyagot, csak mindenki vegyen ám belőle..
Alapja mindennek van. A járványok erősödnek, gyengülnek, majd megint erősödnek, az a baj, hogy meglovagolja a gyógyszerbiznisz.
Pl a tbc- gyógyszereket nem fejleszti senki. 50-60 éve ugyanazok a szerek vannak, már nem is igen használnak. De nem biznisz, mert nem fizetőképes a kereslet.
Persze a Viagra kitalálása után- mivel az nagyon bejött- az illetékes gyógyszergyár szponzorált egy kutatást, hogy hát a nőknek is van impotenciájuk, és megalkották a női Viagrát. Veszik, mint a cukrot.

Anita, hívd fel a teratológiai tanácsadót fájdalomcsillapító ügyben, sok gyógyszert lehet szedni, a tájékoztató nem mindig támpont.
http://www.csaladinet.hu/kisokos/felkes ... tanacsado/

Jobbulást a betegeknek.

Kép
Kép
zili
 
 


Na ma megvettük az újabb vödür narancsot.Hát komolyan mondom csodálkozok hogy még nem lettünk rosszul tőle. :lol:
Nem is vacsoráztunk hanem fejenként 2 narancsot benyeltünk.

KépKép
harhaj
 
 


Anita!

Bár én is tudom milyen kocsit akarok, az a baj hogy azt a kocsit még nrm találták fel... :lol: :lol: :lol: Úgyhogy még keresgélek valami megközelítőleg megfelelőt. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!
Influenza: hát, én is ezen filózom, hogy ha nem nyújt a mi immunrendszerünk védettséget ellene, mert annyira új, akkor be kellene oltatni magam. pláne, hogy 2 hét múlva kell bevonulnonm kb a kórházba, ha nem javul az állapotom. Én rá is kérdezek holnap a háziorvosnál és a nőgyógyásznál. Csak mert eddig azt mondta már 2 szer is a nőgyógyászom, hogy ő befektetne már most, de ott azért vannak influenzások is, és itthon emiatt jobb. (Igaz még infúziókúrát nem adna, csak tablettákat, azt pedig itthon is tudom szedni...

Emese, remélem igazad van, és a láz nem jelent ilyenkor már veszélyt.. azt tudom, hogy vannak olyan gyógyszerzk, amit pont a 2. trimesztertől nem szabad szedni, előtte igen... na, majd a doktorok kiokosítanak bennünket pontosan...
jó ötletet adtatok, hogy együtt kell megrendelni a szopipárnát, nekem pont a barátnőm is terhes, és az anyukájával egy házban lakunk, remélem tényleg feleződik a postaköltség. Nem mintha az az 500ft számítana, de sikerélmény:)

Még a szopiparna.hu-s párnákkal kapcsoltaban: a huzat anyaga milyen? Tiszta pamut? ti melyik anyagból rendeltetek? Vajon az anyag minősége is mása drágábbnál, vagy csak a minta?

Nekem továbbra is nagyon érzékeny a pocakom, azaz estére bekeményít szinte 5 percenként, nap közben pedig ha felállok, ülök, óránként. és ha állok, érzem, hogy baromira kellemetlen... :( Most is már mennek a rendszeres keményedések... mint az előző napokban:(
vanni
 
 


Sziasztok!

Nálunk egész délután nem volt net! :evil:

Nagyon jó idő volt itt is, ki is használtuk és elmentünk egyet libegőzni,kirándulni, Márk most volt először és nagyon tetszett neki.
Olyan jó volt túrázni kicsit :)

Annus
Tök jó hogy ilyen jól éreztétek magatokat! És tényleg nagy már a pocid :)

Anika
Nem csodálom hogy kezdesz fáradni! A február izgis lesz, azért jó lenne ha az egyik baba lány lenne.. :)

oltás
Én még infulenza ellen sosem adattam be magamnak, de nem is kaptam el. Sok vitamin, és gyakori alapos kézmosás!

Holnap megyek dokihoz, rég voltam várom, és remélem Zoénk Zoé marad :)
krém
 
 


Vanni
Pihenj tovább sokat, remélem minden rendben lesz, és nem kell befeküdnöd... nem lesz semmi baj!
krém
 
 


Zili,köszönöm!Mire olvastam már bevettem egy felet,azóta már kiállt.De mentem az oldalt.
Amúgy szerintetek ha eddig össz vissz kb.3 szem gyógyszert bevettem,azzal ártottam Hannának??Olyan lelkifurdim van.De mikor nagyon fáj a fejem,alig látok és még Grétihez sincs türelmem.

Vanni sajnálom a keményedéseket.Pihenj és minden rendben lesz.Pár hónap múlva majd mosolyogva gondolsz vissza,a pihis napokra.Hiszen akkor már nem tudsz ennyit pihenni.

Pingi,valahogy én is így vok babakocsi ügyileg.Neked mi az amit keresel??

Tinu én úgy tom 180 fok a vízszint.De tényleg nem lehet látni.Szerintem vedd meg nyugodtan,mert szép és tágasnak tünik.

Szép álmokat,bár én még netezem,mert apa megy őrségbe.Ilyenkor nem igazán tudok aludni,félek.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Vanni! Kitartás! Remélem, azért nem ítélnek ilyenkoránmégsem kórházra... De azért mindenképpen legyen úgy, ahogy a babának a legjobb... Nagyon reménykedem, hogy nem lesz semmi olyasmi gond, ami miatt be kéne menni, mit csinálnának akkor hónapokig a fiúk??? (De nálad sem hónapokról van szó, ugye jól emlékszem?)

Nekem is tetszik, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének és pénztárcájának megfelelő cuccokat, nekem semmi gondom azzal, ha más olyan dolgokat is megvesz, használ, amit én feleslegesnek tartok, mert mindenki másképp csinálja. Csak az bánt, amikor engem azért tartanak fura anyukának, mert nem veszek meg ezt vagy azt... De azért nem különösebben érdekel. :)

Azt sem gondolom, hogy lehet úgy gondolni, hogy mivel az én gyerekem keveset volt beteg, ezért én jól csináltam, más meg nem. Ez egy ajándék, aminek örülök. És tényleg vannak nagyon jó immunrendszerű ilyen táplálású, és nagyon rossz immunrendszerű olyan táplálású gyerekek. Direkt nem írtam, milyen táplálású, bármit be lehet helyettesíteni... :) Esetleg tendenciákat lehet felfedezni, de nem feltétlenül mérvadó. Szóval tudom, hogy senki sem szeretne rosszat a gyerekének... :) Csak nálunk nagyon nagy öröm volt, hogy kaphatott tejet Samu 1 évig, mert sokat gyötrődtünk vele. :)

Nekem az orvosom azt mondta, Anita, hogy Algopyrint szinte végig lehet használni, ha szükséges. Csak a legutolsó pár hétben nem annyira. De még akkor sem valószínű, hogy bármit is okozna.

Az oltás tényleg nem véd tutira, talán nem érdemes próbálkozni vele. Mi nem fogunk. :)

Annus! Nem én írtam, de nekem is cseh van, az volt az olcsóbb. :oops: Sajnálom, mert szivesen vettem volna a magyar terméket, de nem jobb a magyar, hogy többet fizessek érte...

Kutyafüle! Ne légy beteg! Főleg a vizsga előtt ne!!! Hajrá, ügyes légy! Majd várunk vissza, ha tudsz jönni!

Köszönjük a jobbulás-kívánást, igyekszünk... AZért még pöttyös, de kevésbé volt bágyadt ma legényke. :)

Eve! Örülök, hogy ti is jobban! Nem csodálom, hogy gyakoriak a megbetegedések... Nálunk a házban 3 pedagógus, és egy sulibajáró van... Rajtam kívül... Így aztán itt is cserélődnek a bacik, ha nem vagyunk elég óvatosak! Sok vitamin! :)

Szofi! Örülünk, hogy jöttél. Majd, ha jössz kicsit többet, hozz képet! :)

Jó éjt mindenkinek, nem tudom, jövök-e még. :)
Vendég
 


Sziasztok!

Tinu
Szerintem tök jó a babakocsi amit kinéztél.Hasonló a mienk is csak Piere Cardin ami most megnéztem , hogy közel 40000.-be kerül. :shock:

Nekem szerencsémre nem kell újra vennemk a drágább dolgokat (kocsi, ágy, stb.) , mert Marci után megmaradtak. Szépen kitisztítva, elcsomizva várnak az újrahasznosításra.
Ma elfáradtam. Átrendeztük az egész lakást(bútorokat) , hogy minden elférjen majd, ha már itt lesz Bence. Én nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem a nap végére olyan érzésem van, mint ha leszakadna a hátam és hirtelen lenyeltem volna egy 5kg-s téglát.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Anita! Örülök, hogy most jobb már. Tutira nem ártottál a kislánynak! Neki is jobb, ha a mamája nem szenved! :)

Jaj, ma voltunk először úgy sétálni (na jó, mikor Dokinénihez mentünk hétfőn, akkor is volt ilyen, csak röviden), hogy Samu kézenfogva jött velünk és nem babakocsiban. :) Nagyon élvezte. Az első kutya előtt, akit látott is, nem csak hallott, lecövekelt, és hajtogatta, hogy "gaba", ami annyit jelent, hogy baba. Nem értette, hogy az kutya, nem baba. Mondtuk neki. :) És beszélgetett vele, mert időnként morgott a kutya, és erre Samu azt mondta: brmmm. Amit az autókra szokott mondani. Csak a morgásnak is hasonló volt a hangja. :) Alig lehetett elvinni onnan... Első utunkon a galambok kötötték le nagyon, majdnem elkéstünk Dokinénitől... :)

Igen, szép idő volt, reméljük, továbbra is ilyen marad! :)
Vendég
 


Inci, sztem a tégla nagysága kb. attól függ estére, hogy mennyit aktívkodtál napközben... :) Ha kisebbet szeretnél csak érezni, akkor kevesebbet tegyél... Ha meg ennyit kell véghezvinni, akkor ez ezzel jár. Pihenj! :)
Vendég
 


Ja, és én is csak azért most, mert itt sem volt net. Krém, nálatok is kábeltv-s net van?
Vendég
 


Algopyrint álltalában azért nem ajánlják, mert vérbőséget okozhat. Én ezt is kihagyom, mert pirin érzékeny vagyok, viszont nekem a Panadolt mondta a doki, hogy szedhetem a terhesség alatt lázra és fájdalomcsillapításra.
Na megyek szundizni. Sziasztok és Jó Éjjszakát Mindenkinek!

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok, jót csaviztunk ma. Vendégségben voltunk egy párnál, jól éreztük magunkat. Délelőtt meg játszótéren voltunk csúzdázni.

Annus, én írtam a cseh tetrát, szerintem az a legjobb, vettem még egy-két magyart is, de a tetra nagyon tartós. Én a fürdésnél kifogónak is tetrát használok.

Vanni, igen, 100 % pamut a huzat.

Dóri, mi most megyünk kb 2 hét múlva a 15 hós oltásra, jó tudni, hogy ez várható. Bár a dokim szokott figyelmeztetni, de ha mégsem, akkor is tudok róla.

Évi, örülök, hogy jelentkezel néha, majd csak túl leszünk ezen a fránya télen. Ma olyan gyönyörű idő volt már!!

Képzeljétek, megnyertem a vaterán egy pihenőszéket, 5000 volt a max ajánlatom és pont elvittem, ma már azt is elhoztuk. Én csak egy egyszerűt, de azért jót szerettem volna, nem nagy volt a kínálat, de találtam egy ABC-t.

Influ ellen én sem oltatnám be magam és a gyereket sem.
Vendég
 


Dóri
Olyan, hogy pihenés már pár éve nem nagyon találkozott velem. :shock: Ma viszont Marci mamázott és papázott , addig mi itthon a drága jó férjemmel átrendeztük a lakást, ezt sajna gyerek mellett nem lehet, de végre kész van minden. :lol: Azt hiszem holnap reggel beviszem oviba, kutyát fodrászhoz és utána hazajövök pihenni. Alig várom. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.01.25 22:50-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Dóri, Samun nagyon nevettem, édes lehetett!!!!

becsatolom a pihiszék linkjét, mázlim volt, élőben még szebb, és egy hónapot használták csak, látszik is rajta.

http://www.vatera.hu/pihenoszek_120777262.html
Vendég
 


Böbi! Jó, hogy jó volt a nap! Grat. a székhez! Sztem csak azért viselte meg annyira Samut az oltás, mert mellé adattuk be a Prevenar második oltását is. Azt hiszem, ez a sokminden egyszerre kicsit legyengítette... És nekem mondták, hogy lehet majd lázas, meg bágyadt, de pöttyöket nem mondták, mikor beszéltem a pöttyök miatt Dokinénivel, mondta, hogy nagyon ritkán szokott ilyen lenni. Gyerekorvos ismerősöm meg mondta, hogy olyat még nem is látott, hogy vkinél egész testét elborítsa a pöttyösség az oltástól. Szóval azért remélhetőleg ilyen nagyon nem fogja kiütni Gyöngyöt az oltás! De ha van vmi következmény, legalább tudhatod, ettől van... :) Jó pihizést!
Vendég
 


Inci! Akkor tényleg pihenj holnap! :)
Vendég
 


Sziasztok!

Cipő: Mióta eladták a Siesta-t, szerintem erős minőségromlás következett be. Attól meg egyenesen rosszul voltam, hogy kb.27-es számtól magassarkú(!) lányszandikat gyártottak csak, és már egész pici méretekben sem lehetett olyat kapni, aminek kérge van. Én egyedül a cipőre vagyok nagyon igényes. Szerintem nagyon fontos, hogy kicsi korban olyan cipője legyen a babának, ami neki való. Mi áttértünk az ASSO-ra. Nagyon bevált, csak nálunk már az a gond, hogy a 7 évesnek 38-as a lába, és gyerekcipőben egyszerűen már semmi nincs. Az Elefánten sem mindig jó, sajna. Én azt tapasztaltam, hogy kicsi méreteknél szuper, aztán 30 felett már némelyik pár hét alatt elhasználódik. Ahhoz meg elég drága, hogy ismét vegyek egyet…

Emese! Anno 33 éve engem is „pórázon sétáltattak”, mert a nagyszüleim egyébként nem mertek bevállalni. Egyszerűen nem értek utol... :D A nagy Budapesten ez meg elég kockázatos lett volna…

Anita! Kérjél érzéstelenítőt, nyugodtan! Szerintem inkább csináltasd meg a fogaidat, mert súlyos szövődményei lehetnek egy elhanyagolt fog-problémának. Én is hamarosan megyek –elvileg csak ellenőrzésre-, de viszem az egész családot magammal. Így letudjuk a dolgot egy évre :)

Én a kórházi karszalagot, a leesett köldökcsonkot és az első hajából levágott pici tincset ragasztottam bele mindegyik gyerkőc babanaplójába. Egypár - nekünk - fontos dátum, és fotó van még benne. Amúgy nem írtam kisregényt egyiknél sem, de olyan jó visszanézegetni azt a 15-20 oldalt, ami az első kb.3 évben történt. :) Ja, meg a „nagy mondásokat” is felírtam. (Még jó, mert most olyan ciki, amikor keverem, hogy melyik mondta anno. :oops: Így legalább meg lehet nézni…)

Pingi! Ügyes vagy! :)
Ahogy olvastam, ez a beszélgetés már nagyon kellett Nektek..

Evamama! Én írtam. :oops: Nálunk is 3 gyerek van, és számomra mégis úgy tűnik, hogy Nálatok folyton beteg valaki. Én nagyon sajnállak, mert ez borzasztó sok energiát elvesz Tőled! A beteg gyerek(ek) ellátása mindig sokkal strapásabb. Szerintem a Te szervezetedet kéne sos. feltunningolni egy kicsit, mert szerintem hosszútávon ez nem bírható. Nem kekeckedni akarok, csak egyszerűen féltünk :oops:
+ Tinu! Nem készítettem statisztikát, de ha visszaolvasol, minden oldalon találsz v.mi betegséget.. Csak ezért írtam. Mert számomra úgy tűnt, hogy vannak köztünk, akik sokat betegeskednek, folyamatosan, visszaeső módon…

Zili! Totál egyetértek! Ekkora marhaságokat életemben nem láttam!!! Mi megvoltunk mindenféle csodakütyü nélkül is...

Tinu! Mi az a fürdetővödör?... :oops:

Pingi! Szerintem NE OLTASD BE MAGADAT! Én spec. eleve marhaságnak tartom (csatlakozom Annus és Dóri véleményéhez, hogy ez is csak biznisz)+ terhesen meg nem tudhatod, milyen következményei lesznek?..

Annus! A textil pelusnál azt nézd, nehogy kevert szálas legyen. Az a jó, ami tiszta pamut. Cumisüvegünk meg sosem volt.. :oops:

Tinu! Tök jó a babakocsi, amit kinéztél! :) Nekünk sajna, nem elég "terepes", de szerintem normális viszonyú helyekre teljesen jó. Valahol olvastam a neten,hogy most épp azt mondják az okosok, hogy nem is jó a teljesen vízszintesre állítható babakocsi, mert ha beteszed a babát, pont, hogy lejjebb kerül a feje. Hát, passz. Az tény, hogy az én régi GRACO-m sem volt 100%-ban vízszintes, és Bazsinak semmi baja nem lett tőle…

Krém! Nálunk ma már de. sem volt net. 21h előtt meg nem is próbáltam meg, mert csak felhúzom magam.. Aztán olvastam –amikor újraett -hogy elvágtak egy kábelt.. Kicsit röhejes, hogy az egész mo.i Internet egy kábelen múlik. Nem a saját kis irogatásainkra gondolok itt, hanem azért ennél skkal fontosabb dolgok ia vannak, amihez manapság nélkülözhetetlen. (Ezzel nem a babanet-et akartam leszólni!…)

Jó éjt Nektek!

Kép
szkitty
 
 


Inci! Nekem meg pont azt mondta a doki, hogy Panadolt NE! Na, most aztán mi van?.. Szülés után a kórházban viszont határozottan azt mondták a scsecsemősök -mikor semmit nem tudtam aludni a méhösszehúzódásoktól-, hogy nyugodtam bevehetek 3 óránként egy Algopyrint. (Ha behozatok valakivel, mert nekik nincs semmi...)

Kép
szkitty
 
 


Dóri Samu édes lehetett. :D

Inci pihenj holnap.Akkor ma jól elfáradtál,de szép lett minden.

Böbi nagyon jó a pihiszék,szinte újnak tünik.

Kitty,megakarom az összeset csináltatni,el is kezdtem,csak ugye kb.spontán elvetéltem.Sajna annyira izgulós vok.Mikor hazajöttem a dokitól,rángatóztam,kifeküdtem.Aztán remegtem,végül elöntött a vér. :( Ezért megvárom a szülést,nehogy beinduljon.Persze ha valamelyik begyullad,akkor nekiesek,remélve hogy nem lesz következménye.

Babakocsi.Véletlen nem ismeritek a Graco spreet??Szép nagyon,árban is jó.Csak attól félek hogy a háttámlát úgy lehet állítani mint a mosicnak.Mert ha igen akkor kilőve.

Ma Hanna fordult,de még most sem jól.Most keresztbe fekszik.Elég érdekes így is.

Mostmár alszom.

Szép álmokat!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodok, de hátha szükségetek van ilyesmire.

Van egy chicco go kengurunk amit kb. 3X használtunk.
Nekünk feleslegessé vált.
Itt van még 1 db baldahin tartó vas is.

Várok jó kis csere dolgokat.

Írj bátran biztos megegyezzünk. benkodiana@gmail.com

http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... cts_id=763
minni
 
 


Anita
Amit én keresek egy babakocsiban:
- nagy kerekek az első mindenképpen bolygósítható legyen
- legalább két funkciós (értem ezalatt hogy mózeses a picinek, és sportkocsivá alakítható nagyobb korára)
- masszív váz + két irányból tolhatóság
- jó rugózás
- hosszú fekvőfelület (nehogy kinője)
- átlagos vagy könnyű súly (de ebben már kompromisszumképes is vagyok, csak legalább a többi funkció stimmeljen)
- jó összecsukhatóság (az én kocsim csomagtere kicsi /Fiat Panda/ )
- kifizethető ár
Mi viszonylag sokat fogunk utazni, és többféle terepre is kell a kocsi, nem szeretném havonta javíttatni vagy cserélni. Hát ennyi. Sokat megnéztem már, és nem csak az árán múlik hogy mit kapsz. Láttam olyat 200.000-ért amit nem tartok többre egy másnap megnézett 49.000-esnél, mert általában a drága valami(k)ből nagyon jó pluszt ad de más funkciót meg elveszít... Még jó hogy van elég időm, azt hittem ennél azért egyszerűbben fog menni az ideális darab kiválasztása.
krém:
Most hogy írtad libegőzni voltatok, az jutott eszembe, hogy lehet hogy simán elsétáltunk egymás mellett. Mi is oda mentünk kirándulni (vagyis sétálni), bár nem libegőztünk. Meg amikor Annus szokta írni hogy megy a Nyuatihoz...akkor is mindig eszembe jut hogy sokszor olyan közel vagyunk egymáshoz..vagy akár lehet hogy el is megyünk egymás mellett, ilyenkor miért nem szól le valaki az égből, hogy hellooooo, figyelj már ő az aki...

Na jó, most megyek alszok még egy órát, fél 2 óta fent vagyok a gyomorsavam miatt...már a nyelőcsövemet mardossa. :(

Napközben nem leszek, apa elviszi munkába a laptopját, nekem meg ma derül ki hogy végül javítható-e.
Üdv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó reggelt!

Pingi akkor jó keresgélést.Én is hasonlót akarok,csak nekem kell autóshordozó is,ami passzol rá.
Már reggel 7 óta fennt vok,mert Hanna mindig akkor kel a pociba.
Olyan édi volt Grétike tegnap.Úgy ludt el,hogy megpuszilta a pocim,és simogatta is.Így altatta magát.De Hanna mihelyt megérzi Grétit a közelbe egyből odaúszik hozzá.Ha az ölembe ül,akkor végig rugdossa a hátát.Másnál is van ilyen???

Megyek reggelizem,már rángatja a köldökzsinórt.
Még ma vagyok,de holnaptól 1 hétig nem.Furi lesz.

Szép napot!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita! Én is azt a típust néztem ki! :)

Még nem sikerült részletesen szemrevételeznem, csak a neten. Én is itt tartok, hogy mi az: "fokozatmentsen dönthető háttámla". Ha megtudom, megírom, ok?

Ár-érték arányban nem rossz, és nekem a lábzsák bőven elég hozzá. Újszülötteknek fejtámasz van benne, így ez is ok. Szóval nézegetem... A másik, amit néztem: a MIRAGE PLUS TS. Még nem látom igazán, mi az a hatalmas különbség, ami miatt más a neve...
Rá kéne szánnom magam, és elmenni egy olyan üzletbe, ahol meg lehet nézni rendesen. Múlt héten voltam Dunakeszin, a Kenguruban, meg elmentem a Brendonba is, de mindkét helyen úgy tapasztaltam, hogy egy adott típust -persze a legdrágábbat-akarják rádsózni, mikor látják, hogy még bizonytalan vagy. Én meg ezt utálom. ha kérdeztem v.mit, fogalmunk sem volt, bezzeg az X típusnál mindent kívülről fújtak... Aztán szépen megköszöntem, és elegem volt belőle aznapra...

Kép
szkitty
 
 


Na jó reggelt!

9re megyek a védőnőhöz,de gyorsan benéztem!Még hajat is kell szárítanom...


Farkas!
Igen,a kifogó amit kaptam az is tetra!Csak gondoltam mielött venék belőle többet megkérdem.Jó a pihiszék is!!

Kitty!
Igen,100 % pamut,nem kevert :wink: A cumisüveget mi is kaptuk ugye,de lehet h nem is veszek többet.Az a 2 elég is lesz ha hirtelen kell csak még meg kell állapítanom h pontosan milyen,mire jó :roll:

Babakocsi!
Mi ugye kapjuk azt is,de azért szoktam nézni őket...én nem tudnék választani az tuti!Ami nekünk lesz az egy chicco,mutattam már róla képet ha jól emlékszem :wink:

Dóri!
Huuu ne is mondd!Az első séta nagyon hosszú tud lenni!!!!!Mi a szomszéd kisfiúval vagy 30 perc alatt tettük meg az 5 perces utat...mindent meg kellett nézni!Már nem tudtuk hogy csaljuk tovább!Na meg mindig az ellenkező irányba akart menni :roll: :wink: De aztán az vált be h mondtuk neki h kapjon el,na erre megindult,vagy a másik verzió h elkapjuk mi,ilyenkor is kicsit meglódul.Olyan cukik ilyenkor!!!!!Tegnap is vigyáztunk rá picit,olyanokat gügyögött,még csak pár szót tud de majd meg zabáltam :D

Vanni!
Jaj remélem h minden oké lesz!!!Ha véletlenül mégis be kéne feküdnöd,akkor dobj vkinek egy smst!!!!!Feltétlenül!!!Amúgy oda fektetnek majd be ahol szülni is fogsz?Majd meglátogatunk!!!


Edua!
Ti szoktatok Republic koncertre járni?Öcsém szinte mindegyiken ott van,persze ő melózik!Bizti ott volt akkor is mikor a lánykát kerestétek! :wink:



Ez az ember kontra állat dolog!Nagyon érdekes téma amúgy!Mert van pár barom aki állat módjára viselkedik,és persze nem a jó értelemben :evil: De azért én mégiscsak az emberek mellett teszem le a voksot.Talán civilizáltabbak,okosabbak stb vagyunk mint az állatok!Talán....
Ezt a pórázt én se tenném a gyerekre,de van azért más módja is h ne kallódjon el a gyerek!
Ami viszont tetszett,még olaszban láttam vagy 10 éve.Gyerekcsoport,és össze voltak kötve a derekuknál.De ugye ott a 15 ovisra 2 ovónő jutott.... :lol:

annus11
 
 


Kitty köszi.Ha a héten megyünk olyan helyre én is megnézem.Én attól tartok,hogy csak egy kis zsinórral lehet állítani a háttámlát.Anno a mosaicot akartuk második kocsinak,annak úgy lehetett.Mikor a gyerek hátradőlt,ment lefele.
A mirage azt mondják gyengébb.De ezt a spreet akciósan 49000-ért láttam neten.
Majd látjuk

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita: POPPEI honlapján: 47.700 Ft a SPREE COMPLETO TS (autóshordozóval együtt, de a mózes nincs az árban!)
Most rohanok..

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!
Gyors bekukk...rámszakadt a meló....havazok....vizsim remélem meglesz...még várom az eredményt....

Annus!
Biztos jót pihentetek. Neked is hatalmas már a pocid. Mikor jelent meg a linea negrád? Van olyan, hogy valakinek még a végén sem jön elő????

Szofi!
Ügyi vagy! Gratula! Kis élmunkás! :)

Farkas!
Mennyire megbízhatók az eladók a Teszveszen? Nem para, hogy hamarabb utalsz..a termék meg lehet, hogy soha nem jön meg, vagy nem olyan, mint amit vársz a leírás/fotók alapján? Én nagy gyanakvó vagyok. :)

Babakocsi:
Én tudom, hogy melyik babakocsi kell(ene), de abnormálisan drága....messze a legdrágább :evil: ....de überüber fantasztikus :)
Stokke :D
Sajnos használtan nem is láttam, hogy bárholis hirdetnék...az alapára újonnan pedig 260 000! :cry:

Csajok!
Kérdés. Aki megy esetleg a héten nődokihoz (én csak 2 hét múlva megyek), megkérdezné nekem, hogy:
- Pontosan mikortól indithat be koraszülést a szex? Ergo van olyan hónap, amikortól nem ajánlott?
- Pontosan mikortól számítják a 3. trimesztert. Én 28. hónapot tudok....not sure.
Nagyon köszi előre is.

Kép
mozza
 
 


Jó reggelt Csajok!

Anita,
nekem a dokim az Algopirint mondta, hogy azt vehetek be (meg vmit még, de elfelejtettem :oops: . Eddig mondjuk 1 algop-t vettem csak be, mert olyan szinnten fájt a karom, hogy azt hittem belepusztulok. (nekem sajnos csak az algopirin használ, semmilyen más fájdalomcsillapító nem..)

Böbi,
nagyon jó a pihenőszék!!
Én ilyen rezegtetős, csilingelősöket néztem, de jó fej volt a tulaj a boltban, mondta, hogy csak születés után érdemes megvenni, mert lehet, nyugis baba lesz :) Nem próbálta rámsózni, ritka az ilyen!! (ebben a boltban is 20.000 volt az aventes kezdőcsomag...)

Tök jó, hogy írjátok, milyen típusú babakocsit néztek, főleg a gyerekesek!! Nekem is csak halovány sejtéseim vannak a dolgokról, ez legalább segítség, ha a műr gyerekeseknek van vmi konkrét elképzelésük.
Amúgy nekem a lenti kocsi nagyon bejött élőben, csak 60 ezret nem fogok érte kiadni...

http://www.bababoltcsepel.gportal.hu/pi ... 78&index=8

emese1979
 
 


Lányok! Nagyon megy a babkocsivadászat! :) Hajrá! :)

Annus! Nem tudtuk kipróbálni a kapj-el-ha-tudsz-ot, meg a vigyázz-elkaplak-ot, mert nem szokott cipőben mászkálni, meg az a nagy overál... És az első egyedül megtett lépés után lehuppant... :) És azért nem akartunk egy kis koszgombócot hazavinni a végére... :)
Vendég
 



Anita,
megtaláltam a spree-t is :)

http://www.teszvesz.hu/item522618387_gr ... kocsi.html
Hehe, nagyon ráérek ám, a meló meg nem halad :lol: :lol:

emese1979
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: