Jó reggelt!
Adél evett én meg már csak forgolódtam az ágyban, gondoltam akkor hasznossá teszem inkább az időt.
Ági!
Gratulálok a fogacskátokohoz! Nehéz időszak ez, talán nálam jobban most itt senki nem tudja. Adél szegénykém már 2. hónapos kora óta szenved vele. Mielőbb legyetek túl rajta
Tavirózsa!
Nagyon örülök Neked! Ahogy itt mindenki! Láthatod!!! Amennyiben tudsz, gyere többször ide hozzánk. Mindenki sokszor gondol rád, még, ha nem is írja ide a topikba. Ebben biztos vagyok!
Drukkolok,hogy minden rendben legyen!!!
Petra!
Annyira okos fejecskéje van Hanna Rózának! Ahogy fogja a kis "sült krumpli ujjacskáival" a könyvet. Zabálnivaló! -Mi így hívjuk Adél ujjait, mert olyan nem, mint egy "valamire való" sült krumpli???
Az, hogy megjött:
Azért elég jól bírtad! 4 hónapig nem volt meg. Ez is valami!
-Nekem 4 hetes volt Adél, amikor megjött!!!
Minél többször tedd cicire!
Nem apad el a tejed!
Az más,hogy nem kell neki.
A fiaim ezért hagyták abba anno a cicit, mert nem ízlett nekik!
Bízom benne,hogy nálatok ilyen nem lesz.
VAnnak babák, akiket nem zavar: pl. Adél. Ő észre sem veszi. Viszont vannak olyan babák, akiknek nem ízlik olyankor a tej. Remélhetőleg hamar túl lesztek rajta, mert ilyenkor minimális ideig van meg.
Kitartás.
Eszike! Monee!
De jó a kép! Nagyon cukik ezek a babák. Milyen méretbeli különbségek vannak
nem hiába: Misike a testőr Noémi mellett
Öltöztetés:
Én harisnyába -imádom rajta- , zokni, bady, és pulcsika -ami pamut. Így öltöztetem fel itthon.Tehát nem öltöztetem nagyon fel.
Nálunk 21-23 fok van.
Ez babája válogatja, ki fázik és ki nem.
Talán úgy van a babáknál, ahogy nálunk felnőtteknél: ki fázósabb, ki nem.
Szerintem ki lehet tapasztalni, hogy melyik babának mi a jó.
Eszike??:
Noémin hosszú ujjú bady van? - Én mindig hosszú ujjút adok rá. A karjuk szokott általában fázni.
Jól van Noémi??
Noni!
Nem semmi anyósod van. Ez egy idióta hülye szokás, hogy a gyerek kezébe adják a csontos, zsíros combot! Ne engedd!
Nálunk a párom anyukája kicsit lightosabb, mert ő legalább csak mondja, hogy bele kellene adni a kezébe, mert a fiainak is adott anno .. Én meg csak lesek. Nem engedem. Felesleges hülyeség. Én soha nem szopogatom a csontot. Valahogy irtozom tőle.. nem,hogy egy pici babának adjak!
Kistigrincs!
Hatalmas Zalán baba! Már nem is olyan babás, hanem olyan nagyfiús pofija van!
Gratulálok a határozott nyúláshoz!! Meglátod milyen sokat fog innentől fejlődni. Napról - napra ügyesedik majd!
Blúmi!
Kolpingról már hallottam, sokan dicsérik. Nagyon-nagyon formás Bálint!
Jók a képek! Látom nagyon kedvelte a vizet! -Egy hülye kérdés: a szopinál te,hogyan tisztítottad a cicit?? Vagy ott a medence résznél nem adtál neki cicit?? Ezen agyalok, ha majd nyáron megyünk erre-arra, és még esetleg szopizna Adél, a cicit hogyan fertőtlenítem majd le??? Mert nyilván nem csak előveszi az ember a fürdőruha alól és adja a gyerek szájába.. mert az legkevésbé sem higiénikus.
Honey!
Minden rendben????????
Minyu!
Délután tel.!
Hát igen, ez a tali!
Nem tudom,hogy mikor jön majd össze. Én legkorábban tavasszal tudom elképzelni. Gyakorlatilag most nem akarok gyerek közösségbe járni, jön az influenza és inkább ezzel óvatos lennék. A fiaim ugye eleve suliba járnak, ez elég baciforrás is nekünk. Most mi maradunk a fenekünkön egy ideig Adéllal.
Amúgy én is olvastam már más topikokban, hogy milyen jókat programoznak. Jönnek-mennek.
Épp az egyik topikban volt egy beteg kisfiú taliztak.. át adta még 3-4 babának.. persze ez elkerülhetetlen egyébként, de azért most inkább óvatosan.
MÁrti!
Örülök,hogy jobban van Kamilla! Nagyon nehéz lehet Neked, hisz a gyerekek egymás között adják-veszik a betegségeket. Egyik kigyógyul, és jön a másik gyermek, aki meg elkapta. Nehéz időszak. Én is várom már a nyarat. Hát még Te! El is hiszem.
Jobbulást a családnak.
Starlak!
Nagyon jóóó a felébredtem kép!!
Azt a kómás fejecskét!
Sajnálom,hogy ilyen nagyon nehézkes ez a költözködés. Gondolom,hogy már mennétek ezerrel!!! Ami késik nem múlik! A nyuszi talán oda viszi a tojásokat Donátnak!
-Mi építkezésünk halad. Ahhoz képest, hogy ugye augusztusban akartunk költözni -tavaly!-. Úgy néz ki,hogy május környékén megyünk mi is
Köszönjük Adél dicsiket!
Ez a felvétel tegnap este készült. Nincs rajta pelus!
Fürdés előtt voltunk. Fürdés előtt minden nap le veszem róla egy 5-10 percre.
Ha meleg van nálatok is, akkor érdemes kipróbálni, mert imádják többnyire a babák a csupaszságot!
-Igaz le pisilte tegnap a játszószőnyegét..
de már kimosta a mosógép
Olyan furcsa, ha tudok aludni egyben 6 órát, akkor ki is aludtam magam.. pedig tudnék még aludni.. és nem megy..
Van még, aki ebben a cipőben jár??