Új privát üzeneted érkezett!

Napot! :roll:

Nem tudtam jönni, mert én is dögrováson voltam!
Kb. éjfélig nyöszörögtem, idekészítettem a lavórt ha jön okádia, de hiába éreztem a torkomban nem akart kijönni. Apa mondta, hogy igyak kólát majd az kihozza, de nem mertem. Aztán éjfél után ugyanaz a szindróma mint múltkor amikor a mamáéknál kajáltuk a zsíros és forró húslevest. Volt itt hányás, hasmas, ájulás meg amit akartok. Befeküdtem a kádba és ott kómáztam vagy egy órát, mert egyszerűen nem bírtam visszatámojogni a hálóba és attól is féltem hogy útközben történik valami baleset. :roll: Asszem most már tényleg vegetáriánus leszek. Apci meghagyott egy 3 cm debreceni kolbászdarabkát és az tett be nekem. :?

A reggelim korpovit keksz volt, és asszem napközben sem fogok másban gondolkozni. :(

dita75
 
 


Sziasztok!
Az én párom pedig 2 az 1-ben, azaz játszik a számítógépen és fülhallgatóval hallgatja, így nem hallja és nem is látja, ha akarok valamit tőle. Rá kell ugranom szegényre!:) Ja és az ő telefonja is állandóan szól, sőt több telefonja is van.
Megbeszéltük, hogy szüneteket tart játék közben és ilyenkor velem foglalkozik, így nem szenvedek annyira. :wink:

Sünci, hellóka, üdv ismét a fórumon! Jó, hogy írtál!:))) Köszi a drukkokat! Küldöm neked is a jó energiákat!!!!

Bikfykém, szeretném megkérdezni, hogy nálam mit érzel? Én is kíváncsi vagyok rá. Persze, tudom, hogy ez csak megérzés és nem biztos, hogy bejön, meg minden.... De én holnap megyek inszemire és hátha van valami jó megérzésed... :wink:
Vendég
 


Ditus, szegénykém, nagyon rossz lehetett!!! Zsírosat ettél, az volt a baj? Akkor most jó álmos lehetsz, ilyen éjszakai program után. Kár, hogy nem "más" miatt vagy álmos :wink:
Vendég
 

 
 

Jó reggelt!

Zsuzska,
mondd meg anyudnak, ha pl. itt laknátok Pesten a 14. kerületben, akkor onnan sem érnél be előbb a Sotéra, sőt. A pályán lehet hajtani, de a dugóban már kevésbé. :roll:
Amúgy tudom hogy nem szereted a tbányai kórházat és sok mindenben egyetértek veled, de elég sok ismerősöm szült ott és nem hallottam semmi rémtörténetet. Nekem már unokahugim is hugim is ott született.

i.kata
 
 


Jó reggelt, jó reggelt!

Mindenkinek szép napot kívánok. Én éppen főzőcskézek, közben majd be-be nézek.

A megérzéseimről inkább nem beszélek többet, mert félek, hogy valaki készpénznek veszi, csalódást meg nem akarok senkinek sem okozni. Ezek tényleg csak ráérzések, nem kell ám őket véresen komolyan venni.


Suska, Dita, Twist és mindenki, tényleg kár, hogy nem voltatok éjszaka. Megint jót beszélgettünk. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,
jobbulást! Pedig már azt hittük mástól hánytál. Teszteltél azóta?

Bikfy,
ezt a bosziságot már nem tudod lemosni magadról :lol:

Twist,
én nagyon drukkolok hogy sikerüljön! Ha esetleg Bikfy nem érez nálad semmit, akkor is tessék bizakodni! ok?! :wink:

i.kata
 
 


Köszi Katám, persze, hogy bizakodom!:)
Jaj, tényleg, akartam neked írni, hogy réges-régen voltunk Dévai dokinál és első alkalommal a páromank rossz eredményei lettek. És a dokszi Pepponen kapszulát javasolt neki és legközelebbre szuper eredményei lettek. Esetleg próbáltátok már?
Vendég
 


Ditus, sajnálom a helyzetet, nem véletlenül ezt a fergeteges virust kaptad el amit én????? Az produkál ilyen tüneteket!!!Drukkolok hogy rendbe gyere. Éreztem hogy gond lehet veled tegnap, lassan tényleg a sejtéseim beigazolódnak :wink: Jobbulást!


Kata, aranyos vagy vannak persze pozitiv történetek is a tbányai kórházban, de sajnos nem nagyon tudok bennük bizni. Én is óva intelek tőle mert hidd el nekem még egy vérvétel is problémás. Nem az a gáz hogy nem veszik le rendesen a vért hanem amit kérnek dokik vizsgálatokat, rendszeresen elfelejtik vagy nem is ismerik.


Linácska, Moncsi, köszi a biztatást, én nem félek attól hogy nem érünk, bár itt a vidékieket sem fektetik be hamarabb de ha érzem hogy jönnek a fájások akkor úgyis megyünk. A dokim pedig a 38 héten úgyis befektet a cukrom miatt, úgyhogy ennél előbb nem látja értelmét, persze ha ctg nem mutat neki valami gyanúsat.


Apropó, kedden megyek ctg-re először, nem a Sotéra hanem ki Óbudára a magánrendelésre. Az egésznapom rá menne ha a Sotén sorba kéne állnunk. Meg a dokim is nyugodtabb ha már itt a vége fele az ő kezében vagyunk teljesen. :wink:


MOncsi, du küldöm a táblázatokat. :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Tényleg, Desviki, volt időd mostanában a táblázatunkat aktualizálni? Légyszi, ha majd odajutsz, akkor kérünk szépen egy táblicskut! :wink:

Zsuzska, kedden talizol a dokinkkal? Én meg hétfőn!:) Hát az biztos, hogy a magánrendelés kellemesebb lehet a nagy sorban ülésnél. Tényleg, neked már a terhesgondozásra kell beülnöd a sorba a SOTE-n, ugye? Az a földszinten van, vagy a másodikon? Mert a földszinten mindig riadtan látom, hogy még a csilláron is lógnak, olyan tömeg van.
Vendég
 


Zsuzska,
ctg-n sorba kell állni? Itt Kecskeméten már Lilinél is időpont volt. Soha nem kellett várni, szombat-vasárnap is vannak. Most már Uh-n is időpont van, egyedül a vérvételen sorszám. Na ott sikerült két órát várni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szép jó napot!

Az éjszakai műszak biztos kókadozik. Én meg éledek... egyre jobban vagyok. Remélem ma már nem lesz lázam!

Bikfy: Jól olvastam a nevem? :shock: Egyébként az én szemöldököm is összenőne, ha nem szedném... én azt szoktam megérezni, ha valamit otthon hagyok. Pl. pakolok össze, és eszembe jut valami, hogy vinni kell de még nem tehetem el, mert még szükségem lesz rá... és bevillan, hogy ezt tuti itthon hagyom... és legtöbbször tényleg. Na ezt nem sikerült valami jól leírni, de kísérteties, higgyétek el!

Olyan szépen süt kint a nap, hogy szinte kedvem lenne kimenni... de egyedül... :(
Inkább megszeretgetem a virágaimat. ;)

Ditus: Sajnálom ez nagyon rossz szokott lenni. Én karácsony után jártam így a rétessel...

hofeherke
 
 


Állítólag az epém nem bírja a zsíros kajákat.
Amikor még évekkel ezelőtt beszámoltam a tüneteimről anyunak ő mondta, hogy a mamám és a nővérem is így szokott járni, szóval ez valami családi hagyomány akkor nálunk! :roll:

Már jobban vagyok! Köszi mindenkinek! Csak erőm nem nagyon van reagálni arra a gyenge 2-3 oldara amit tegnap csacsogtatok.
Szolidaritásból kipróbáltam, hogy mit éreznek itt páran ettől a fosós-hányós vírustól, de köszi már elég volt, piszkosul legyengültem ezalatt az egy éjszaka alatt. :roll: Szóval őszinte részvétem aki ettől szenved.

Kitartás mindenkinek. Én majd délután pótolom a kimaradt alvást, mert 3-kor elmegy a párom fia egy hüllőkiállításra. Remélem lesz sok látnivaló és min. 2 órát élvezhetem a csendet. Néha úgy érzem magamat mint aki egy kocsmában él. Hangos zene, játékgép, csocsózás.... már csak a piálás hiányzik. :roll:

dita75
 
 


Linácska, gratulálok, látom, hogy a Pöttyöcske éppen ma 12 hetes!!!

Mara, mikor jön haza a párod? Tényleg szép idő van ma is. Éjjel még fagyott, jeges volt minden, aztán ma reggel pedig újra szép zöld lett a kert. A napsütés meseszép, kell már a napszemcsi 8)
Vendég
 


Twist, a földszinten ahol olyan nagyon sok kismama van balra az a terhesambulancia és jobbra pedig az uh. Illetve lent az alagsorban ahol a büfé van attól balra is uh-k vannak csak komolyabbak mint fent.

Linácska időpont van a Sotén is csak embertelen csúszás. Ezért inkább megyünk magánba. Belefér.

Kép
pgsuska
 
 


Twist: Szerda éjjel, vagy csütörtök hajnalban.... már alig várom ;)

Zsuzska: Te jobban vagy már?

hofeherke
 
 


Ezennel csatlakoztam a hányósok csapatához! Most jöttem a nagy fehér porcelánistentől. Iszonyúan hányingerem van, szédülök és enyhébb hasmenésem is van. Ez valami vírus? Mondjuk az is lehet hogy túl sokat ettem az elmúlt két napban és ez kiütötte a biztosítékot. Megyek is, megint érzem, hogy gond van.... :cry:
Vendég
 


Twist: Jobbulást!!!!

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Sehol senki?

Képzeljétek, én olyan jót aludtam délután, hogy el sem tudom mondani. Most viszont picit fáj a fejem. Sajna nálunk ma ködös, szeles, nyirkos, hideg és rossz idő volt, szinte elképzelhetetlen, hogy máshol meg 7 ágra sütött a nap. De jó nektek!

Mara!
Igen jól olvastad. :oops: :wink:

Twist!
Nyugi, sikerülni fog az inszemid, miért ne sikerülne? Mennie kell annak. És tudod, Bikfy néni jelszavát: CSAK POZITÍVAN!

Katuskám!
Kialudtad magad tegnap óta? Én reggel 8-kor keltem, pedig nagyon korai kelő vagyok. Most jól esett kicsit tovább aludni.

Moncsi?
Merre vagy?

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!

Csatlakozom Marácskához, JOBBULÁST! Mi van ezzel a vírussal, neten keresztül is terjed? Mindegyikünk elkapja? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bocsi, közben látom, hogy a sehol senki mondatom nem volt valós, de valamiért csak azok a hozzászólások jelentek meg előttem, amiket délig elküldtetek. Tiszta hülye a netem. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy: velem is vacakolt a net délután. Konkrétan nem engedett be a babanetre...

hofeherke
 
 


Mara: Most olvasta a férjem, hogy Baranyában elkaszáltak egy optikai kábelt és fél Magyarország nete megállt. Állítólag még sose volt ilyen.

KépKépKép
bikfy
 
 


Mit csinálsz, én unatkozom... :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dr Haust nézek dvd-ről.... :lol: Csak felugrottam szétnézni. Közben eszem a hasfogó almámat uzsira... ennyi.
MEgint nem nyertem a lottón :(

hofeherke
 
 


Megyek vissza bambulni, majd még jövök! :P

hofeherke
 
 


Mara!

Mi nyertünk a Lottón, pontosan 200 Ft-ot, azzal, hogy a héten elfelejtettük a szelvényünket feladni. Amúgy 1 találatunk lenne.

KépKépKép
bikfy
 
 


Szasztok!
Jobban vagyok már szerencsére, köszike.
Nálunk sem jött be a babanet koradélután, tök idegesítő volt. A baranyai kábel megtette hatását. Szerencsére, gyorsan helyre hozták.
Nagyon jó ez a Pokolba a szerelemmel c. vígjáték, most megy az RTL-en, csak most reklámszünet van.

Ja, a lottón mi sem nyertünk, de a luxoron képtalálatunk van, kemény 910 Ft üti a markunkat. A jokeren majdnem sikerült nyerni 10 000 Ft-ot, 585 volt a számsor vége, az én szelvényemen pedig 505 volt. Hát így jártam.

Hopp, megyek is, folytatódik a filmem.....
Vendég
 


Ditusom, Twist jobbulást Nektek!

Kép
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
én is 8 körül keltem ma, aztán délután elaludtam a TV előtt és azóta sem tudok rendesen magamhoz térni. Amúgy én is koránkelő vagyok. Hétközben 6.30-kor kelünk, vagy korábban és ez hétvégén is így szokott lenni. Megaszokás... :roll:

Twist,
tessék gyorsan meggyógyulni! Holnap topon kell lenned az inszemen!

Elég durva vírus lehet, mert apum is most hívott és a csajoknak felül jön, neki meg alul. Már a hangja is elég nyamvadt volt szegénynek. :roll:

Mara,
cicusod hogy van? Régen írtál róla.

i.kata
 
 


Kata!

Te apukádnak is jobbulást, tényleg hülye egy vírus ez. Akkor holnap estére valószínű én is megfekszem, nyilván hazahozom majd a suliból. De jó, mindig így szokott lenni. :x

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a sok-sok jókívánságot, dicséretet, mindent, nagyon-nagyon aranyosak vagytok! És állatira hiányzik a csapat, de komolyan, egyelőre azt se tudom, melyik lukamon vegyem a levegőt :) Dita, neked külön köszönöm a híradózást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Évi,
De jó hogy jöttél! Gyönyörűségesek a csöppségek és te egy igazi hős vagy, hogy eddig bírtad a nagy pociddal! :lol:

Bikfy,
köszi! Azért remélem nem kapod el te is. Most végigmegy mindenkin ez a vírus, aztán meg jön az influenza :roll:

i.kata
 
 


Évi!

De jó, hogy jöttél, meseszépek a babáid. Én is ilyeneket kívántam magamnak. Neked gratulálok a tündérkékhez és sok erőt kívánok. Amikor tudsz, gyere. Dorci hogy viseli a dolgot?

Millió puszi Nektek!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Kata!

Nem kaphatom, el, remélem, már babás vagyok és nem hiszem, hogy jót tenne a gyereknek.

Azt viszont megfogadtam, aznap, amikor pozit tesztelek, már nem megyek be a suliba. Az egy életveszélyes hely. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Évi!

Ha lesz egy csepp időd, küldj nekünk légyszi képeket!!! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
mikor fogsz tesztelni?

i.kata
 
 


Megint lecsekkoltalak titeket, jók vagytok-e!

Évi: De hiányoztál már! :D

Kata: Cicus már nagyfiú. Már az ivartalanításon is túl van. Egyre többet alszik, a köztes időben viszont ugyan olyan rosszaság mint volt. Ma háromszor szedtem le a papagájok kalitkájáról... nem akar ő rosszat, csak kíváncsi :lol:

Voltak itt anyukámék, hogy hoztak nekem fincsi kaját, úgyhogy megyek vacsizni...

hofeherke
 
 


ÉVI
Nagyon sokat gondoltam rád/rátok hogy bírsz egyszerre 3 gyerekkel.
Biztos nehéz lehet ez az időszak, gondolom nem sok idő jut pihenésre.
A férjed által feltett képeket mindennap megnézem. :wink:

Idővel ha kapsz levegőt (valamelyik lukadon :wink: ) várjuk majd a beszámolódat. Igaz valamennyire próbáltam "híradózni" de azért gondolom sokmindenről tudnál még beszélni.

TWIST
Holnap ügyesek legyetek!

BIKFY
De jó neked, hogy tudtál aludni. Nekem nem jött össze....... de most ment haza a kölök úgyhogy korán lefekszünk apácskával mert éjjel 2-kor megy dolgozni.

dita75
 
 


Sziasztok,

itten vagyok én is, nemrég keltem, nem is tudom hágy órát aludtam :oops:


Dita, Twist, Mara, Kata apukája és családja
,

jobbulást nektek!!!!!!!!!!!!!!
Ma nekem is nagyon rossz a gyomrom, egész délelőtt szédelegtem és ment a hasam, most, hogy az egész délutánt végigaludtam jobban érzem magam, csak nem tudom, hogy mit fogok éjszaka csinálni, mert nem vagyok álmos :roll:

Bikfy,

jól sikerült a rablóhús?
Mi anyukámnál voltunk ebéden, a férjem szülinapját ünnepeltük.

Zsuzska,

jövő héten lesz ctg-d? Nekem jövő utáni héten :wink: Nálunk is időpont van, a dokim személyesen kérte nekem a szülészeten. Érdekes, hogy hálóinget, papucsot és köntöst kell vinni és ott átöltözni, tisztára mintha szülni mennék :shock:

Nálunk ma nem sütött a nap egyáltalán, nagyon sz@r idő volt. Mint Bikfyéknél.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Évi,

de jó, hogy jelentkeztél ! Remélem mihamarabb beáll nálatok egy napirend és akkor a kismanóktól tudsz egy kicsit jönni hozzánk.
Te is nagyon hiányzol nekünk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MINDENKINEK JOBBULÁST! NEM SZABAD BETEGNEK LENNI!

Évi gratulálok még egyszer. Azt elhiszem, hogy nem könnyű.

Zsuzska én se mennék Tb-ra semmi pénzért, a szülészetre meg végképp. Nem egy ismerősöm szült Pesten, Tatáról mentek fel és semmi baj nem történt, mert beértek időbe, illetve 1-2 nappal hamarabb befeküdtek. Veled se lesz semmi! Ez az anyu! Ej-ej.

Megjtt a bajom és már annyira elegem van. Főleg, hogy mondta a doki hogy hasi műtétesek nehezebben esnek teherbe. Na de ennyire?!

timejka
 
 


Kata!
Holnap reggel akartam, de itthon lesz a férjem, és ilyenkor nem szeretek. Nekem ahhoz nyugalom kell. Nem tudom, meddig bírom még. Már majdnem most este is lőttem egyet. De kibírtam. Az most a fura, hogy nagyon fáj a cicim, pedig nekem mostanában ilyent nem igazán szokott csinálni.

Moncsi!
A rablóhús is nagyon fini lett, na de a húsleves................. Hát az isteni volt. Igazi falusi tyúkból, aminek kemény, ropogós a húsa. És aranysárga a levese. :roll:


Dita!
Remélem éjszaka azért sikerül kipihenni magad. Jobbulást! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Timejka,

sajnálom, hogy megjött a bajod :cry:

Bikfy,

ma anyunál húsleves volt, csirkepörkölt nokedlivel, tárcsán sült csirkeszárny és comb sült krumplival és egy csom féle cukrász sütemény.Mondanom sem kell, hogy a rossz gyomrom ellenére belaktam, most meg szenvedek :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na Bikfy! Megy a drukk!

Kata nem ismerem a Hugidat! Kíváncsi vagyok, hogy osztálytársak lesznek-e. Most mondta valaki, hogy kemény a tesitagozat. Szegény 1. osztályosok, nem egyszerű biztos. Bár mi is túléltük, csak akor nem volt még mindenféle csoport, tagozat, módszer.

timejka
 
 


Timejka,
nem tudom milyen lehet. Hugim néptáncolt talán 2 évig a művházban, most meg lovagolni jár. Nem tudom ennyi mozgás elég-e ahhoz, hogy bírja a suliban a tempót, de majd kiderül, ha esetleg abba az osztályba megy. :roll:
Még én is sport tagozatoson kezdtem a Ságváriban Tbányán, de aztán megszűnt. Igaz utána is sportoltam, de ezt mára sajnos nagyon jól sikerült lepleznem :oops:

Mara,
jófej macsek lehet :lol: Majd csinálsz róla képet, amikor épp a kalitkánál próbálkozik?

Monic,
nem semmi menü volt ma anyudnál. Ha mindenből ettél, akkor nem csoda, hogy rosszul vagy :roll:

i.kata
 
 


Monic
Te egy álomszuszék kiskakas vagy! :wink: :lol:

Timejka
Neked már vagy 3x jött meg mióta várom a pirit! Nem küldenéd már ide? Mond neki hogy csak 70 km.

Bikfy
Remélem a cickófájás az amire gondolok! :wink:

dita75
 
 


Timejka!
Köszi, szoríts nekem!
:wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita csak neked Kép

most csak ennyi voltam, mert nincs jó kedvem..reggel elvesztettem nagybátyámat... :cry:
Vendég
 


Timejka, sajnálom a pirit:(((( Hasad nagyon fáj?
Ne szomorkodj, legközelebb sikerül a baba. Új ciklus, új esélyek.

Bikfy, én is nagyon szorítok neked! Szuper lenne, ha "zebrád" lenne!!!!!!!!!!!!!!!

Monic, de finomakat ettél!!! Nyami!
Vendég
 


Boni,
őszinte részvétem. :cry:

Timejka,
nagyon sajnálom, hogy már megint megjött. Akkor most hívod a Kaálit?

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: