Új privát üzeneted érkezett!

Ildiiiiiiiiiiiiiiiiii, NAGY GRATULA NEKED IS!!!hURRÁ, HURRÁ ISMÉT LESZNEK PICIKÉINK :) Lehet újra kikért izgulni, tök jóóó!

Szona, Vizsgákra neked is megy a drukk.De tök jó, hogy neked csak ilyen kevés van.Nekem össz 17 t.tárgyam van :? iszonyú sok.Abból 3 badandó a többi írás + szóbeli!
Most szombaton villámba levizsgáztam az órán, 5-ös lett :P /felajánlotta a t. nő, hogy uccsó óra lévén aki gondolja, és nem frusztrálják a többiek, levizsgázhat.6-an megtettük :wink: Eggyel kevesebb :P

Babához sok erőt, sikert, boldogságot még egyszer.Mi ugyan tuti nem akarunk még egyet, de az tény, hogy én is elgondokodnék, ha "becsúszna".Azért nem egyből ab.-ra rohannék, lenne egy pár álmatlan éjszakám :roll: Remélem nem csúszik be :lol:

Mentem aludni, pussz mindenkinek :)
manóci
 
 


Sziasztok!

Fronell!
Minden o.k. veletek? Apa már kigyógyult a horkolásból? Hogy haladsz a karácsonyi mizériával?

Ildi!
Lehet, hogy kinyírtam a sütit, mert már 2 napja csücsül a hűtőben :oops:
Szegényről mindig elfeletkezek.

Manó!
Hát nekem ez a vizsgaszám is megterhelő, már nagyon utálom csinálni. Csak azért nme hagyom abba, mert már "csak" egy évem van a diplomáig.

Most lehet, hogy kihúzom a gyufát, de én soha nem tudnék ab.-ra menni (kivétel persze, ha orvosilag indokolt). Először mi is paráztunk, hogy mi lesz, de egyből mondta a férjem, hogy ugye AZ nem fordult meg a fejemben? Persze, hogy nem.
Na de ez is csak egy vélemény és sztem ne is nagyon menjünk bele, mert olyan fajta vagyok, hogy úgysem lehet meggyőzni :)

További jó tanulást, készülődést, sütögetést, vásárlást, pocakosodást (mindenki értse a rá vonatkozót).

És ETUSNAK Boldog Névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


zetus:
Boldog nevnapot! Nem is tudtam, hogy most van :oops:

szoni:
:) Hat nem konnyu ezt a sutit kinyirni :lol: Csinald csak, mintha nem felejtetted volna el! :wink:
Vizsgakhoz tovabbra is drukkolok!

Mano:
Gratulalok a vizsgadhoz! Elegge riasztonak tunik ez a magas vizsgaszam! Lanyok mellett hogyan tudod a tanulast megoldani?

fronell:
Kepzeld, tegnap mar 6 mm volt a petezsak :) Ma meg neztek es mar 9,5 mm. :) Most majd csak januarban megyek legkozelebb, akkor mar lesz szivhang is...

baratodildi
 
 

 
 

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:22-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Ildi!
Milyen gyorsan nő ez a gyermek :shock:
Persze gondolom ez normális. Csak így tovább!!!
Sütit persze nem adom fel, csak sajnálom szegényt, hogy ilyen kegyetlen sorsa van nálam. Biztos nem erre számított.

Én legközelebb 31-én megyek a 12 hetes uhra, reménykedek, hogy talán már a neme is fog látszódni.

Fronell!
Jaj de szuper, hogy ilyen jól viselte Almi a "napközit" v. mit?!
Apuka meg mostmár tényleg gyógyuljon meg. Csak nem akar betegen karácsonyozni. Alvás-módosuláshoz meg kitartást!!!

Megvolt tegnpa is egy vizsgám, szombaton megyek a következőre, egész nap tanultam és még két napig ez lesz, aztán kicsit szusszanok. Csak olyan rossz, hogy most kell így hajtanom, mert Peti itthon van szabin egészen 5-ig v. meddig.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok Lányok!

Tudom, nagyon eltűntem, ne haragudjatok, de nem azért mert nem érdekel mi van veletek..., dehát két gyerkőccel itthon lenni nem egyszerű...És mivel Johit nem vették fel oviba, mert nincs hely, ezért együtt megyünk társadalmi életet élni. Zenebölcsi, játszóház, babaklub, egyebek. Úgyhogy a számítógép az utolsó, merthát ugye a házimunkáról ne is beszéljünk...

Viszont most hogy jöttem, egy kicsit visszaolvastam, és mit látok...
ILDI, SZONI!!! NAGYON ÖRÜLÖK, SZÉP TERHESSÉGET NEKTEK, CSAK ÍGY TOVÁBB.
Lassan én is csatlakozom hozzátok, de majd ha Johi ovis lesz,( úgy néz ki szeptembertől)...Szeretnék a Palival egy kicsit a következő babáig kettesben itthon lenni, külön foglalkozni vele. Ne legyen szendvicsember...No meg tegyük hozzá, hogy még olyan sokat szopizik, hogy egyenlőre lehet, hogy trauma lenne Neki, ha anyán osztozkodni kéne.

De amiért jöttem: NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK, A GYEREKEKNEK ÉS CSALÁDOTOKNAK!
SOK PUSZI MINDANNYIÓTOKNAK
KATA
Kép Kari

Kép


Kép
skat
 
 


Sziasztok,

Ildi (és Szoni, akkor itt is :) ), gratulálok a babucikhoz, nagyonnagyonnagyon boldog pocakosodást kívánok Nektek! :D

Én sűrűbben továbbra sem tudok jönni (legalább olvasni azért igyexem benneteket), nagyrészt próbálom behozni az itthoni elmaradásaimat...az első trim. fáradtságérzete alaposan kiütközik a lakásunkon :roll:

Ha addig nem sikerül idejutnom, akkor Mindenkinek kívánok Békés Karácsonyi Ünnepeket!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Judit, neked is nagyon, nagy gratula az "új" babádhoz :) :)


Mindenkinek szeretnénk Áldott, Békés Karácsonyt kívánni!!!!

Már nem jövök addig, teendőm még tenger.................Azért a két ünnep közt benézek, az tuti :wink:

Puszi, én és a lányok
manóci
 
 


Sziasztok!!

Mi megint betegek vagyunk, masfel honapja valaki mindig beteg a csaladban, elegge kivagyok mar... de azert varom a holnapot, Bercel kis tunder arcat amikor meglatja a csillogo karacsonyfat... :))

Aldott Bekes Karacsonyt Mindenkinek!! :)

Etus

zetus8
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:22-kor.
Vendég
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:22-kor.
Vendég
 


Sziasztok!

Először is mindenkinek mi is Minden szépet és jót kívánunk az ünnepekre, betegeskedőknek jobbulást.
Megjegyzem nálunk is beteg mindkét gyerkőc, ahogy Szonjinak vége lett az ovinak, rögtön betaknyosodott. Most este úgy fájt a füle, hogy sírt szegénykém, de már jobban van, javában játszanak a karácsonyi ajándékokkal.

Fronell drága!
Köszönöm a köszöntést. Általában úgy szokott lenni, hogy 24-e a karácsonyi és 25-e a szülinapi ajándékosztás. Tortát viszont nem kaptam senkitől :(

Képzeljétek ma voltunk apuéknál és megmértem magam (az ő mérlegükkel méreckedtem akkor is, amikor terhes lettem) és egy grammot nem híztam még. Ez normális szerintetek?

Na puszi, további jó ünnepelgetést és eszegetést.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Eloszor is bocsanat, hogy nem jottem karacsony elott, de ez a karacsony valahogy kicsuszott a kezeim kozul es tiszta kaoszba torkollott. Olvasni epp jottem, de mar egyszeruen nem volt erom irni. :(
Ennek ellenere sokat gondoltam Ratok! :)

fronell, zetus:
Iszonytu ez a betegeskedes. Timinek csak 1 hetig kellett az orrat szivni, mas baja nemnagyon volt, de nekem mar ez is eleg volt ahhoz, hogy most en fujjam az orromat. Szoval hazoon belul mindig elkapjuk egymastol a dolgokat. Pluszban kijott a 12. foga es a 11. foganak a masik fele, vagyis az ejszakaink katasztrofaba torkollottak. Megint elcsusztunk napirendileg, este keson fekszik le es reggel ma is 9.30-ig aludt... Delutan a kulonbozo programok miatt nem tudott idoben aludni. Szoval minden napunk elvesztette a rendszeret es eppen csak valahogyan tuleltuk a bevasarlasokat, a csomagolast, a fozocskezest, sutest, karacsonyozast. Remelem ilyen karacsonyom nem lesz tobbet, jobben szeretnem elvezni es kevesebbet stresszelni miatta.

szoni:
Meg benne vagyok a 8 napban... Szivbol gratulalok a szulinapodra! A sulyoddal meg ne foglalkozzal, meg boven van ido hizni. Eddig en sem hiztam, Timivel sem hiztam az elso 12 hetben csak talan 1 kilot. Majd fogsz meg hizni.
En meg azon parazom, hogy nem is erzem magam terhesnek, annyira nem vagyok rosszul, semmi bajom. A hasam fajdogal neha, de amugy emelyges, hanyinger... semmi. Mar tukon ulok januar 6-ig, hogy benezzenek es megnezzek ok -e minden. Erzesre nem tudnam megmondani. :roll:

skat:
Annyira orultem, hogy beneztel. A kep alapjan Johi is hatalmasat nott. :)

mano:
Drukkolok a vizsgakhoz!

balwin:
Na a lakasunkban nekunk is kaosz van, de en inkabb a karacsonyi oruletre fogom... Nem baj, majd ha kikoltoznek a gyerekek utana mindig szep rend es tisztasag lesz :) Valahogyan probalom addig a kicsit nagyobb rendetlenseget es a kicsit nagyobb koszt megszokni :lol:

Mar lent vagyunk tegnap ota aposomeknal. Timi annyira elvezi a nagyszuloket igy 2 honap utan, hogy kesz lelkiismeretfurdalasom van, hogy ennyi ideig nem jottunk most le. Amikor meglatja oket hangosan kacag a legnagyobb boldogsag kacagasaval... Cuki!
A karacsonyfatol inkabb tartott, az eneklest es a fenyeket pedig nem nagyon komalta. Hangosan kiabalt eleinte, hogy ne, ne ,ne... Aztan meg elkezdett sirni ugy, hogy ki kellett vele menni, hogy lenyugodjon. :roll: Az ajandek bontogatast mar elvezte. :)
Pusi nektek, remelem szilveszterig meg jovok! De ha megsem... akkor BUEK mindenkinek!!!

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Eloszor is: Boldog Uj Evet mindenkinek! :)

Szoni: ne aggodj, en anno Bercellel az elso 5 honapban (!) mindossze 3 kilot FOGYTAM, es osszesen 9 kilot hiztam a terhesseg alatt... szoval ne aggodj, inkabb orulj, bar amilyen szerencses alkatod van, az sem lenne neked problema, ha 30 kilot hiznal, azt is ledobnad szules utan pillanatok alatt... :)

Ildi: orulj, hogy nem vagy rosszul, es meg veletlenul se gondolkozz, az mindig megart... :) Mar csak egy het, es mesz ultrahangra, tok jo! :) Majd hivj utana mindenkepp, jooooooo?

Fronell: en ugy nez ki kezdek kimaszni a betegsegbol, de Bercelnek meg mindig nonstop folyik az orra, es nem vizes, hanem suru a valadek (bocsi a reszletezesert), es nagyon valadekosan kohog... tobb mint egy hete... kis bogaram... de azert jokedvu, azt igertem mara neki, hogy addig marad fenn amig akar, ennek oromere leraktam az elobb aludni, es el is aludt, kivancsi vagyok ejjel mikor ebred... :):):):) Remelem ti jobban vagytok mar!!

Vizsgazoknak jo felkeszulest, hajra! :lol:

Bercel imadta a karacsonyfat, mondja hogy "fa", apukameknal volt csillagszoro is, az egyenesen megbabonazta, nagyon tetszett neki!

puszi, Etus, Bercel, Oliver Kép Kép

zetus8
 
 


Sziasztok!

Sikerekben, egészségben gazdag, boldog(abb) új évet kívánok Nektek!

Manóci, köszi :)

Szoni, utólag is boldog szülinapot kívánok :) Én Lucival az első 5 hónapban 3 kilót híztam - úgy, hogy az első háromban egy dekát sem :wink: Szerintem sem kell aggódnod.

Zetus, Bercelnek jobbulást :( Gyógycupp!

Ildi, akkor pocaklakód nagyon kegyes hozzád :D

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Nagyonnagyon Boldog Új Évet Kívánunk mindannyiótoknak.

Ildi!
Köszi az sms-t, szánombánom, de senkinek nem válaszoltam telefonon keresztül :oops:
Viszont néztem, hogy 2 körül küldted :shock:
Mit csináltatok ti még olyankor?
Nekünk a szokásos uncsi szilveszterünk volt, már 3/4 10-kor lefeküdtünk, tekintettel, hogy a tv műsor nagyon gyatra volt. Úgy volt, hogy lesznek vendégeink, de Peti kicsit lebetegedett, plusz Szonjinak, Marcinak is szívjuk az orrát, így végül nem jöttek.

Tegnap voltunk a 12 hetes uh-on. Minden o.k., 1,8mm-es tarkóredős, 7cm-es CRL nagyságú bokszművész van a pocóban.

Jaj, Ildi!
Nem tudom, hogy ismered-e a kombinált vérvételes down és egyéb kromoszómarendellenesség kiszűrésére irányuló tesztet, amit az Imrében ingyen csinálnak, mert a Sejtbank szerződést kötött velük. Kérdezz rá a dokidnál!

Köszi a súlytanácsokat, annyira nem voltam kétségbe esve, csak csodálkoztam. Gondolom, hogy ami késik nem múlik, majd behzoom a "lemaradást"

Betegeskedőknek továbbra is kitartást és gyógypuszikat.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


szonibaba:
Nagyon nagyon orulok, hogy mar ekkora a babocad! :) A boxból arra következtetek, hogy mozgott is uh alatt :)
Koszi a tippet, megadta a dokim is a papirt az ingyenes vervetelhez. Uh-ra es vervetelre is majd 2-an megyek genetikai vonalon.
Ma voltam uh-n es 1,5 cm a CRL. Doki szerint milimeterre megfelel a koranak. :) Kezdek megnyugodni, hogy ebbol m ar jo esellyel baba lesz augusztusban.
Az uszival mi legyen? Mikor is van vege a vizsgaidnak?
Szilveszterjkor gyerekes buliba mentunk ugyanoda, ahova mar 6 eve mindig. Jo volt, bar picit kevesbe volt jo a hangulat, mint szokott, szerintem azert mert most tul sokan voltunk. 9 gyerek... osszesen kb 25-en... Akkor ertunk haza, amikor sms-t kuldtem, mert ejfelkor nem akart atmenni.

fronell:
Hogy telt a szilveszteretek?

baratodildi
 
 


Mit szolnatok egy csutortoki vagy penteki talihoz???

baratodildi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:23-kor.
Vendég
 


Akkor szonibabaeknal csutortokon talalkozunk!
Aki esetleg meg jonni szeretne az irjon pü-t nekem vagy szonibabanak es megtudja a reszleteket.

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Köszi, hogy leszervezted.
Én is megerősítem a hírt :D
Csütörtökön nálunk! Szonjinak már lemondtam az ebédet, úgyhogy lesz bébicsősz :wink:

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


szoni:
En ennek nagyon orulok :) :D

baratodildi
 
 


Szoni: vigyunk vmit?????? irj sms-t reggel hogy mit, jo?
pussz

zetus8
 
 


Etus!
Jó, hogy amgatokat el tudtátok hozni, ilyen idően :)

És Ildi, Fronell!
Ez nektek is szól.

Jó, hogy jöttetek. Marci úgy kipurcant, hogy betettem a Szaffit Szonjinak, Ő meg odafeküdt mellé a kanapéra és bealudt. Egyedül elaludt, ehhez szóljatok hozzá!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Emese: mi koszonjuk hogy ott lehettunk, de tenyleg! Nagyon jol ereztuk magunkat! :)
Hazafele uton Alma rogton bealudt, en meg probaltam Bercelt ebren tartani... persze nem jartam sokaig sikerrel, egyszer felallt az olemben, hogy a hatso ablakon nezze az autokat, es nem sokkal kesobb a vallamra borulva aludt... meg a cumi is kiesett a szajabol 1 perc mulva, annyira melyen aludt... :) Aztan amikor hazaertunk becsempesztem az agyaba, es meg aludt 2 orat, szoval osszesen 2 es felet... 6kor kelt, fel 8kor elvittuk furdeni mint "rendesen", 8kor letettuk, es egy hang nelkul elaludt... kis mokus... :)

jaj kepzeljetek, levagtuk a hajat... :cry: Igazabol csak picit akartunk rajta igazitani, mert mar a fulere nott, de aztan nem jott ossze, es kenytelenek voltunk "leturni"... olyan furan nez ki igy kis kopaszon.... :( Remeljuk hamar kino megint... :)
Mindjart rakok fel par kepet a talirol!
pussz!

Ja Emese, atdobhatnad az ebed receptjet mailben! :)

zetus8
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

zetus8
 
 


zetus:
Azert majd a tobbi kepet is megneznem :lol: Meg persze en is hamarosan kuldom, csak meg nem tudom errol a geprol hogyan kell attolteni oket.

szonibaba:
Nagyon jol ereztem magam es tenyleg jot tett, hogy elmentem. Timi este hiszti volt, alig lehetett letenni aludni, csak 10 utan. Szoval nalunk nem jott be a kesoi alvas... hacsak annyibol nem, hogy ejjel majdnem 6-ig meg sem nyekkent.
Ami az ebedet illeti ilyet maskor is csinalhatsz, mert nagyon fini volt. :P

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Azt el is felejtettem kérdezni, hogy épségben hazaért-e mindenki, de úgy látom a bejelentkezésekből, hogy már csak Fronellért kell izgulni.

Édesek megint a gyerekeink, az a két egyforma pózos kép Marciról meg Timiről... :)

Örülök, hogy ízlett a kaja, Etus majd küldöm, de nem nagy szám.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:23-kor.
Vendég
 


Na, akkor megnyugodtam, hogy elveszett báránykánk is megkerült :lol:
Igaziiii husikával is meg lehet csinálni ám :wink:

Fronell!
Írd már meg, hogy akkor mikor esedékes a legkorábbi tali!

Na ki vagyok innen ebrudalva, még gyorsan benézek a másik topikba is, aztán vacsi.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:23-kor.
Vendég
 


Semmi konkrét tervem nincs, csak gondoltam vkinél megint összejöhetnénk (akár nálunk is, nekem mindegy). Csak egy mozgalmas nep nekünk is meg a manóknak is.
Jó csúszkát, és épségben gyertek haza!!!

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Ildi: nekem nincs tobb kepem, mert en kesobb a TE fenykepzoddel fenykepeztem!!! :)

A legkozelebbi tali lehetne nalunk, na??

En eppen haldoklom, mert hetvegen megfaztam, legalabbis azt hittem... ugyan az orrom nem folyt es nem is kohogtem, a derekam viszont iszonyatosan fajt (es faj is) elmentem ma dokihoz, es kiderult, hogy elkaptam vmi belhurutos virust... hanyinger, hasmenes, izomfajdalom, raz a hideg, nem reszletezem tovabb milyen "jol" vagyok... :(

zetus8
 
 


Ildi!
Igenigen, én is láttam, hogy Etus a te gépeddel kattogott.

Etus!
Te szegény :cry: . Gyógyulj meg hamar! Hogy bírod Dödi mellett?

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Fogom feltenni a kepeket a hetvegen igerem... Meg nem lettek attoltve, en meg az uj gepnel nem tudom hogyan kell. :( Igyekezni fogok :)

zetus:
Azert ennel tobb kepet csinaltal :lol: :wink:
Ok, akkor februar 2 utani heten nalatok. Nekunk csak a hetfo nem jo azon a heten, de aztan ok eddig...

baratodildi
 
 


Feltoltotte ferjecskem a kepeket a gepunkrol, a gondom csak az, hogy emailben nem tudom elkuldeni innen anyosektol... Izelitot teszek fel ide, a tobbit pedig otthon majd emailben kuldom.
Kép
Kép
Kép
Kép

baratodildi
 
 


zetus:
Akkor mikor is jossz ide a kornyekunkre? Hetfon? Hany ora tajban? Mi csak hetfon utazunk innen vissza es en 1 orara megyek a Szent Imrebe uh-ra, de utana szivesen osszefuthatunk, ha eppen ugy jon ki neked is.

baratodildi
 
 


Voltam UH-n. Timi utan is ugyanolyan felemelo elmeny hallani a szivhangjat!!! :) Mar 44 mm a CRL, tarkoredo 1,8...
Nagyon jo erzes volt vegre latni!!!

Timi is kicsit talan jobban alszik... nem akarom elkiabalni. :roll:

baratodildi
 
 


Ildi: nagyon orulok, hogy minden rendben, es hogy Timi alvasa is kezd visszaterni a regi kerekvagasba... :)

En is voltam ma UH-n, minden okes, 14mm a petezsak, es latszik a szikholyag, legkozelebb 2 het mulva megyek ultrahangra, mar most nagyon varom!!!!!! :):):) Tegnap toltottem a 6 hetet, tombol a hanyinger, de nem banom! :lol: (de foleg akkor nem, amikor epp nincs... :)

Bercel sajnos megint beteg, nagyon megfazott (apjaval 2 orat voltak a jatszin szombaton, valoszinuleg ott), szegenykem nagyon odavan, sokat fekudt csak ugy, ami ugy nala eleg fura... nem tudom hogy elvigyem-e a dokihoz... egyfolytaban folyik a konnye, taknya, es csunyan kohog... elaludt fel 6kor, azota is alszik, nem volt szivem felkelteni...

zetus8
 
 


zetus:
Vidd el dokihoz! Nem kell ezen gondolkozni, artani az orvos nem fog neki, viszont legalabb megnyugszol.
Sajnalom, hogy beteg. :cry:
A hanyinger az jo dolog, nekem semmi nincs meg mindig csak egy kis kaparaszas a pocakomban jelzi, hogy novoget egy kis babuci odabent. Azert legalabb mar erzem a kaparaszast es ez is megnyugtat.

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Ildi!
Köszi a tippet, megpróbálok nyomozgatni.
Örülök, hogy minden rendben, nekünk is uennyi volt az NT.

Etus!
Az is szupi, hogy nálatok is szépen növöget a kismanó :wink:
Hányinger meg majdcsak elmúlik (drukkolunk).
Dödinek meg jobbulást ismét, szegényke.

Mocorgás nálam is van, bár Peti még nem érzi. Sőt, képzeljétek vettünk egy szívhanghallgatót és nagynehezen meg is találtuk a szivecskét. Hát szuper volt hallgatni. De Szonjiét és Marciét is meghallgattuk, az övék is nagyon édes volt.

Viszont nálunk az a nagy helyzet, hogy Szonjikám bárányhimlős lett. Szörnyű éjszakán vagyunk túl, remélem a mai job lesz. Semmit nem aludtunk, egyfolytában a kezét fogtuk, hogy ne kaparja szét magát, eg fújtuk neki és simogattuk. Ő meg sírt mocorgott, nyögött, hol fázott, hol melege volt. Kérte, hogy kenjük be neki vmivel, rémes volt. Nagyon sajnáltuk, de persze magunkat is. Napközben tűrhető a helyzet, gondolom segít, hogy lekötjük (apja is itthon van, szabit vett ki)
Plusz én is döglődöm, toroktól fölfelé kész vagyok.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


szoni:
Szegeny Szoni!!! Remelem nem lesz nala sulyos kimenetlu. Te voltal baranyhimlos?
Hol lehet szivhang hallgatot venni? Mennyibe kerul?

zetus:
Bercel jobban van? Voltal dokinal vele?

mano:
Hogy sikerultek a vizsgaid? Nem irtal valaszt a pu-re, amit irtam neked...

baratodildi
 
 


Sziasztok.

Zetus, mit látok?! Gratulálok! Boldog pocakosodást neked is :)

Kisbetegeknek pedig jobbulást!

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


balwin:
Te hogy vagy? Pöttömke jól viselkedik? Anna Luca mar tudja, erti, hogy lesz kisteso?

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Szonji már szerencsére jobban van, az az egy éjszaka volt kegyetlen, de szerencsére túl vagyunk rajta. Tegnap du. vettünk AloeVera spray-t, hogy nyugtassa neki, de nem kellett használni, a mai éjszakát végigaludta. Már egy csomó ragya elkezdett száradni. El sem hiszitek, hogy örülök neki.

Ildi!
Igen, mi felnőttek már szerencsére voltunk.
Hallgatózót mi a Brendonban vettük, mert uannyiba került (9900ft), mintha a cégtől magától rendeltük volna meg. Br.-ba van kártyánk, így legalább vmennyit le tudunk vásárolni belőle.
www.angelsounds.hu

Balwin!
Jó, hogy írtál. Írhatnál bőveben is!

Etus!
Bercellel mizu? Javulgat?

Nem bírtuk ki és ma felhívtam a 4d uh-ot, ahova jövő szombaton mentünk volna és tudtak adni időpontot mára, úgyhogy mindjárt készülődök is és repülünk. Remélem kicsi Mazsolánk is úgy akarja, hogy megtudjuk milyen nemű, mert az én oldalamon már óriás méretű luk tátong.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Varom nagyon a hireket az uh-rol szonibaba... Remelem, hogy kiderul a neme is :lol:
Orulok, hogy Szoni jobban van.

baratodildi
 
 


KISLÁNY :lol: :lol: :lol:
Már 213 gramm és több mint 2cm-es a talpa.

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Íme Ő...ja és a méretek alapján egy héttel idősebb, de mint tudjuk ez nem jelent sokat.

Kép

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szonibaba:
Nagyon orulok, hogy ilyen szep kislanyotok van! :) Nagyon jo a kep!!! Hol voltatok 4D uh-n?

baratodildi
 
 


...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2012.06.28 19:24-kor.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?