Új privát üzeneted érkezett!

Lina!

Az nagyon fini lesz, én tegnap csináltam hasonlót. Akkor lecsós szelet volt párolt rizzsel (persze szigorúan barna rizzsel), ma meg resztelt májat készítettem. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Jé, egy laptető, én ennek örülök. Akkor hétfőn tesztelek is egyet. Tessék nekem szorítani, bár azt hiszem, sajna tudom az eredményt. No, sebaj, akkor majd legközelebb. Persze azért addig nem akarom leírni ezt a hónapot. A reménykedés nem fáj, így most csak az marad. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita ez jó :lol: Nándi baba kispárnát kap Suttogót egyszer elolvastam, de aztán félre is tettem... van benne egy-két jó dolog, de göcsösen ragaszkodni hozzá... nem igazán kell :roll: sok mindent alkalmazok belőle de sok mindennnel nem értek egyet
:wink:
Vendég
 

 
 

Dita: Most lehet, hogy olyat írok, amit egyébként is tudsz, akkor bocsi, és ne is olvasd végig. Szóval az outlook egy levelezőprogtam, ami a gmail, citrommail és freemail leveleit is leszedi a gépedre és ott gyűjti össze. Nem kell a böngészős felületet használnod egyáltalán, és nem kell egyessével végigmenned az össze szolgáltatón. Elindítod a programot, letölti a leveleket automatikusan az összes e-mailcímedről, és ott olvashatod, válaszolhatsz rá, szerkesztheted.... lehet könyvtárakba csoportosítani, van címlista, amibe akár telefonszámokat is menthetsz, sőt még az MSN-nel is kapcsolatban van és az ottani barátaid e-mailcímeit is kezeli, meg láthatod, hogy ki online éppen. Az új verziónak már naptár funkciója is van. Be lehet úgy is állítani, hogy a levelek ne maradjanak fent a kiszolgálón, így nem kell attól tartanod, hogy egy nagyobb levél megtölti a postafiókod, ekkor csak a számítógép tárolja a leveleidet. Szóval egy csomó praktikus tulajdonsága van.

hofeherke
 
 


ANCSI
Ezt találtam róla, a betegtájékoztatóban mi áll?

Fenntartja és helyreállítja a hüvelyi flóra és savköpeny természetes egyensúlyát, ezáltal használata védelmet nyújt fertőzésekkel szemben.

Összetétel:
6 féle tejsavbaktérium törzs lizátjai (Lactobacilli: Bulgaricus, Biphidus, Acidophilus, Thermophilus, Casei és Plantarium), tejsav, gabonacsíra gliceridek, lecitin, glicin, caprylic és capric trigliceridek, Laminaria Ochroleuca tengeri algakivonat, metilparabén, C-vitamin, parfümanyag.

Forrás: HáziPatika

dita75
 
 


BIKFY
Nem ismerek rád! :shock:

MARA
Annyira nem értek ám az ilyesmihez! :oops:
A melóhelyen outlook expressz - t használtunk, de már egy éve hanyagoljuk, mert nagy kaki volt az egész. :roll: Lehet, hogy egyről beszélünk?

Na jó én asszem megyek csinálok valamit magammal, mert már vagy 20 perce olyan hányingerem van és félek, hogy rádobom a rókát a laptopra.

Jó éjt!

dita75
 
 


Linácska,

örülök, hogy belefért a Mekis kaja a diétába, én is nagyon szeretem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita: erről beszélünk, de én még nem csalódtam benne.... de akkor hagyjuk. Szép álmokat!

A mekis kaját én is csípem. Debrecenben az autós meki mellett laktam. Hatalmas volt a csábítás, de hát egy házi szendvics olcsóbb az egyetemistának! :)

Megyek én is... Jó teázást!

hofeherke
 
 


Ancsi

Én is utánanéztem, de nem találtam semmit a terhességgel kapcsolatban. Én inkább a Canestent javasolnám, mert általában azt szokták javasolni, de azt is csak kézzel szabad ilyenkor felrakni. De a legjobb az lenne, ha beszélnél a dokiddal, mert a gyógyszertárban nem adnak ki terheseknek semmit orvosi rendelvény nélkül. (tapasztalatból tudom)

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Maradt még itt valaki, vagy mindenki eltűnt?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Én még itt vagyok, de ahogy Ditust ismerem, ő is vissza fog még nézni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Képtelenség mindent visszaolvasni és utolérni Titeket :D :D

dy

Jó Nektek, hogy megy a "programozott" együttlét, az én páromnál ez nem működik :cry:

Monic

Isteni a babaszoba :P Bárcsak már én is itt tarthatnék... :cry:

Zsuzska

Örülök, hogy jobban vagy

Bikfy

Mit értesz azalatt, hogy laptető??? :oops:

Mi délelőtt vásároltunk, szokásos szombati program, aztán főzőcske. Pizza volt ebédre, azt kívánt az úr, meg csináltam hozzá reszelttészta levest. Amíg főtt-kelt a kaja, addig meg fürdőszobát takarítottam. Ebéd után győzőtt a kajakóma és 2 órát szenderegtem a TV előtt :lol: :lol:
Aztán irány Debrecen a férjem nagypapájának a névnapjára.... egy órája értünk haza.

Lányok ez a puffadás nálam elég durva méreteket ölt....4-5 hónapos terhesen tudnék ekkora hasat elképzelni magamnak, arról nem is beszélve, hogy rossz érzés, néha fájdogál a hasam, ha úgy mozdulok :cry: Na persze bármit kibírok, ha a végeredmény egy pocaklakó lesz (reméljük nem kéreti magát most már sokáig).
pusiandi
 
 


Andi

Kívánok Neked, és persze MINDENKINEK aki előtte áll: mihamarabbi pocakosodást!



Nálunk is csak azért megy a programozott együttlét, mert tüsző repiig, azaz előtte már 4-5 napig nem lehet szerelmeskedni, ez pedig elég ahhoz, hogy jól ki legyen éhezve szegény... :D és így nem nehéz rávenni a 12 óránkénti szexre :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Ditus!

Miért nem ismersz rám? Egy nagyjából reménytelen hónapban is reménykedek. Ennél jobban nem merek, mert már hülyének néznek. Tisztára bizakodom, másként nem is tesztelnék. Tudjátok, én szinte soha nem tesztelek, mert utálok egy csíkot látni. Most meg azért nekifutok. Mi a pozitívum, ha ez nem ez?

Viszont magácska vagy nem olvasta a kérdésemet, vagy nem akar válaszolni rá? Akkor még 1x felteszem: Biztos, hogy nem vagy te kismami, akkor se, ha én mást érzek, veled kapcsolatban? Öcsém, ha esetleg most nem is vagy, nagyon hamar az leszel, én érzem, és az én megérzéseimmel nem lehet ám tréfálkozni. Szinte 100%-ban ráérzek emberekre. Ki mondte neked, hogy nem vagy babás? Vagy csak teszteltél? :roll:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Remélem valóban jók a megérzéseid!!!
Légyszi írd le velem kapcsolatban is az érzéseidet!! Szerinted sikeres lesz ez a hónap?

Vagy ezt még korai kérdezni?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Pusiandi!

A laptető, vagy laptetű egy régi hagyomány. Úgy tartja a fáma, hogy akié a lapon az első hozzászólás, vagyis aki új oldalt indít, az lesz a következő kismami. Ez olyan babonaféleség. Ditus viszont nem szereti, neki nem hozott az inszemiknél szerencsét.

KépKépKép
bikfy
 
 


Dy!

Ha nem kérdeztél volna, nem írtam volna meg, de akkor legyen így. Még tegnap, ahogy a nevedet nézegettem az írásaidnál, azt éreztem, hogy te nem vagy "közénk való", persze csak a szó jó értelmében. Szerintem nem sokáig kell küzdened a babáért. Nem tudom miért, de én ezt érzem. Kívánom, hogy most is legyen igazam. :roll:

Hónapra pontosan nem tudom megmondani, de hidd el, nemsokára minden rendben lesz.

Ditánál viszont mindig is azt érzetem, hogy az inszemik nem lesznek sikeresek. Én úgy érzem, ő egy jolly joker és spontán lesz terhes. Talán már el sem jut a lombikig. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
akkor te vagy a topic 2. boszija :lol:

i.kata
 
 


Moncsi!

Merre vagy? Csak nem lefeküdtél? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy boszi,
"jósolnál" nekem is? Vagy legalább leírnád mi a benyomásod?

i.kata
 
 


Kata!

Ez így van, már csak egy seprű hiányzik alólam. De most tényleg, a megérzéseim már nagyon sokszor működtek, de máshol is írtam, csak bizonyos emberekkel kapcsolatban. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
akkor velem kapcsolatban nincs semmi? Sajnálom :cry:

i.kata
 
 


Katám!

Nem tudom, nem mindenkire érzek rá. De van, akinél van sugallatom. Most egyenlőre Ditát és Marát érzem, meg az új topiktársunkat. De lesz nekünk is, csak nyugi!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ok, köszi :wink:
Te fent vagy iwiw-en? Megnézném milyen egy igazi boszi :wink:

i.kata
 
 


Kata!

Nehogy nekem elkeseredj, ezért is szoktam elhallgatni a megérzéseimet. Pl. magammal kapcsolatban sem érzek semmit, 'oszt csak hozzánk is leszáll egyszer az a hülye gólya. Még egyszer mondom, nyugi! Na és persze papírom sincs arról, hogy ezek a dolgok működnek nálam, szóval ennyi erővel más is tippelhetne. Merthogy ez ugye csak tipp. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Nekem általában a gondolkodás nélküli megjegyzéseim szoktak bejönni, vagy v.mi amin én pl. csak poénkodok. Emellett a hiányérzetem az csalhatatlan utazáskor, ezt már a párom is megtanulta :P

Korábban volt olyan megjegyzésem a kolléganőmnek, hogy milyen poén lenne, ha mindketten egyszerre lennénk terhesek, most már azért nyaggatom, hogy ők is kezdjenek neki, mert addig én sem leszek terhes....(bár azért remélem, hogy ez a megjegyzésem nem fog valóra válni, mert akkor még egy ideig várhatok a babámra....)
pusiandi
 
 


Ja, nekem van boszioklevelem is bi-bi-bi :wink:
pusiandi
 
 


Katus, ment ám a privát üzi! :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mintha ezen múlna... jó is lenne, már régen babás lennék :wink:
pusiandi
 
 


Bikfy,
nem keseredtem én el. Csak azért kérdeztem hátha van valami érzésed.
Bejelöltelek :lol:

i.kata
 
 


Boszidiploma? Hol osztogatják az ilyet? :shock: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Na, Katuskám, elég boszis vagyok? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Gólyákkal kapcsolatban: mostmár van saját házunk 2 kéménnyel, szóval tőlem ketten is jöhetnek, csak igyekezzenek :lol:
pusiandi
 
 


Ezek a megérzések azért lehetnek csak rosszak, mert ha rosszul érzel rá valamire, akkor még a végén bebeszéled magadnak, vagy akár másnak is, nem?

Bikfy,
nagyon csini menyasszony voltál :lol:

i.kata
 
 


Esküvő előtt kiszedettem, a szemöldökömet, na akkor és utoljára, mert k..ra fájt. Viszont azt mondta a kozmetiusom, hogy akinek a két szemöldöke között is nő szőrszál, az a babona szerint rokon a boszorkányokkal. Nekem nőtt... :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Még általánosban kaptam a barátnőktől :D Most valahol a padláson sínylődik, az új házunkba ezt azért már nem raktam ki :oops: Vagyis nem, még anyáéknál van a volt szobámban a falon :lol:
pusiandi
 
 


Bikfy,
nem is vagy boszis :lol: Bár az esküvődön már csak nem ezt az erényedet mutatnád, nem? Egy ügyes boszi jól tudja leplezni a valódi énjét :lol:

i.kata
 
 


Nekem is nő párszál középen... én ezt nem hallottam... igyekszem kitépkedni őket, bár annyira nem feltűnő
pusiandi
 
 


Pusiandi,
ilyesmiket régen láttam üzletekben és az üzletek neve többnyire boszorkány konyha volt :lol:

Bikfy,
akkor én nagyon távoli rokonságban állhatok a boszikkal, mert nekem oda csak kis pihék nőnek. :lol:

i.kata
 
 


Kata!

Csak halkan írom, meg, de még nem tévedtem. Akinél én ráérzek valamire, ott van is valami. De remélem, senkit nem áltatok feleslegesen. És még egyszer kérem, tényleg ne vegye senki készpénznek.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
ne már, ez nem jó. Mert ha egy ciklusomban sem mondod, hogy érzel valamit, akkor már nem is fogok reménykedni. :roll: Na jó, egyezzünk meg, hogy nekem sosem mondod majd a megérzésedet, ok? Akkor sem ha jó, akkor sem ha rossz.
De a gondolatomban megmaradsz tiszteletbeli boszinak, ok? :wink:

i.kata
 
 


Kata,

örülj, hogy csak kis pihéid vannak, a távoli rokonságra nálam más fény derült. Azt hiszem, a PCO miatt szőrösödök. Azért nem feltűnő, meg nem is akarok igénytelen lenni, így kiszedem, de mindig újra nő. Szóval, lehet nem is vagyok boszi, csak szimplán PCO-s. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy

Első olvasásra kicsit mellbe ütöttek a szavaid, hogy nem vagyok közétek való, aztán elolvastam mégegyszer, de nem értem még mindig. Igaz, hogy még nem volt inszemem, és nem is szeretném, hogy sor kerüljön rá, szóval nekünk az a hónap a vízválasztó....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Bikfy,
az a dög PCO! Nem baj, nekem már boszi maradsz :lol:
Nyugi, neked összenő, nekem meg olyan ritka mindkét oldalon a vége, hogy alig látszik. Mintha csak fél szemöldökeim lennének. :oops: Persze ezenkönnyen lehet segíteni minden reggel :lol:

i.kata
 
 


Katus!

Se...be rúglak, ám! Attól, hogy nem érzem meg valakinél, még simán lehet terhes. Te is az leszel. Jó világ lenne, ha csak az lenne terhes, akire én rámondom!!!

Puszikállak és ne izgulj! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Nálam kezdődik az esti adag utro álmosító hatása, szóval mindenkinek jó éjszakát kívánok!

Dy

ne feledjétek a vekkert beállítani az összebújáshoz :wink:
pusiandi
 
 


Dy,
szerintem azért írta Bikfy, mert neked spontán fog sikerülni, és a topic neve 1. inszemre készülünk. De nyugi, ez még nem kizáró ok :lol: Nem te leszel az egyetlen a topicban, akinek végül nem is volt szüksége inszemre. Én meg már eleve a lombiknál tartok :roll:

i.kata
 
 


Andi,
jó éjt!

Bikfy,
pont ezért írtam, hogy nekem inkább ne szólj a megérzésedről és akkor nem is fogom várni. :wink:

i.kata
 
 


Andi

A vekker már be van állítva :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy!

Itt mindenki sokáig küzd a babáért és szerintem neked már nem kell sokáig. Csak tisztán pozitív dologként értettem. Szerintem hamarosan gyönyörű pocakot növesztesz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: