Új privát üzeneted érkezett!

Naspolyácska:Mi már elkezdtük a hozzátáplálást eszünk almát meg üveges gyümit a kedvence a körte meg eszünk tejpépet is Hannus tápszeres de a mi dokinénink az anyatejes babáknál is 4 hónaposan javasolja elkezdeni. Van olyan nap hogy nem kell neki olyankor nem eröltetem múltkor meg megevett egy üveggel.

Drága Emma legalább megkönnyebbült :D
Vendég
 


Na az egész család végig fürdött... :D
Még csak ma lőttem a játszi szőnyeget úgyhogy nem tom Írisznek tetszeni fog e,de biztosan mert a kiságyban a lógó játékokat is már nagyon nézegeti,és egy-egy hangot szól is nekik.
És rettentő sokat mosolyog,imádni való.

Valaki írt a Parkcenteres játszóházról.kifejtenéd bővebben milyen,mekkora gyerekek mehetnek,mennyibe kerül stb.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Bizti tetszeni fog Íriszkének :)

Úgy várom már, hogy Emmuli is mosolyogjon tudatosan!

ma már röhögcsélt, de lehet csak az "alkotás" része volt...
megjegyzem, hogy az alkotás akkor történt, amikor itt voltak a kolleganőim...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

 
 

Sziasztok!

Sarmon!

Mi szoktunk menni, nekünk nagyon közel van. Életkor változó, mászóktól a 6-7 évesekig. Ami nekem nagyon tetszik, hogy a szülők is használhatják a dolgokat. Mi sokat csúszdázunk, beleülök vele a labdák közé. Imádja.
Általában hétközben délelőtt megyünk, mert akkor nagyon kevesen vannak. Akkor 600Ft/óra, hétvégén drágább, de azt nem tudom pontosan. Nem is fogunk akkor menni, mert csak összetaposnák, plusz apa itthon van, így vele játszik.

Winchi! Mindjárt megkuksizlak iwiwen! :D

Gégéé! Kb 2 hónaposan mosolyognak, de ez is egyéni.
Jó, hogy van kivel sétálnod. Nekem autókáznom kell a városba, hogy anyukákkal együtt sétálhassak. Kint lakunk a város szélén.

Naspolyácska! Üdv!

Lara! Tényleg 2010 a tesó. A hónapot még nem tudom! :lol:
Szeptembertől elkezdem a másoddiplomát. Menet közben kiderül, hogy mennyire lehet majd bírni. Ha lehet, akkor augusztus eleje a szülés várható ideje és akkor nem kell évet halasztanom, ha nem akkor október-november.
Szeptemberben mindenképpen levetetem a spirált, mert 2 hónapot mond a dokim, mire helyreáll a ciklusom.
Néha magamat is kiröhögöm, hogy mennyire tudatos vagyok dolgokban, hát még egy kívülálló számára... :shock: :lol:

Kép
jaffa4
 
 


én is szeretek mindent így előre megtervezni...csak sajnos sokszor nem rajtunk múlnak a dolgok.

mi lesz a másoddipid?

merre laktok amúgy?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bocsi Lara, nem tudtam, majd lassan képbe jövök :oops: :oops:
a Miló szopikázik még szerencsére, én végülis 5 és fél hósan kezdtem el a hozzááplálást

Jaffa, az szfvári játszóház engem is érdekelne majd lassan, hétközben mennyire vannak sokan?ti akkor szeretitek, ahogy írod?!

Rólam még röviden annyit, h a dr. Bata Barnabásnál szültem, hozzá jártam a meddőségi amb.-ra, majd 2 évbe tellt, mire megfogant a Miló, végülis több sikertelen gyógyszeres, injekciós hormon-kezelésen estem át, volt egy cisztakiégetős, hashártyagyulladásos, petevezető-átfúvásos laparoszkópiás műtétem, de nem szólhatok semmit, mivel ez után spontán jött a kispasim:)
Kép Miló Kép fürdés után jólfésülten Kép mostanság csak így látni Kép ilyen huncut is tudok ám lenni
naspolyácska
 
 


:D :D :D :D :D :D :D

nagyon szépséges:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé!

Budapesti Gazdasági Főisk, kereskedelem és marketing szak, minőségmenedzsment szakirány. A lényeg, hogy minőségbiztosítással szeretnék foglalkozni. Elég keresett most az ilyen, minden cégnek kötelező az évenkénti felülvizsgálat. Talán uram kapcsolatait kihasználva könnyen el is tudnék helyezkedni. Mondtam neki, hogy végezzük el együtt, neki sem ártana még valami.
"Én nem akarok tanulni, nem akarok mást csinálni...stb. Egyébként is minden a kapcsolatokon múlik, nem pedig a diplomán és ki hány nyelvet beszél"
Sajna igaza van, és ez annyira elszomorító!!!!!!!!!!!!

Játszóház: hétközben délelőtt 3-6 gyerkőc van, hétvégén van, hogy egész nap 60-70 gyerek is megfordul.

Kép
jaffa4
 
 


Hétvégén nem nagyon tudok lenni, mert vendégeink lesznek, vasárnap pedig Esztergomba megyünk az unokatesómékhoz.

Anyany! Az alteregó kép nagyon rémisztő, de tényleg! Milyen szép hosszú a hajad!!! Irigy-irigy

Miló nagyon cuki!

Kép
jaffa4
 
 


sajna igaza van ám...

de azért te csak csináld meg azt a sulit!!!!!

pusz

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Naspolyácska:Milo nagyon édes nem csodálom hogy gégéé lecsapott rá gyorsan mikor még Emma a pocakba volt :D
De jó hogy Milo még szopizik :D Sajnos a Hannus nem sokáig tudott szopizni nekem a császár után be sem indult rendesen a tejcsi.Volt itt a barátnöm egyik nap tudod gégéé aki pár nappal elötted szült és a Kitti kicsit megszívta a cicit és csak úgy spriccelt a tejci mondtam is a barátnömnek hogy nekem ilyen soha nem volt :cry: :cry: :cry:

Jaffa:Nagyon ügyi vagy hogy igy be van tervezve nekem egyenlőre ha eszembe jut a császár kiráz a hideg pedig mi is szeretnénk kistesót a Hannusnak olyan rossz volt a császár picit lelkileg megviselt olyan volt mintha nem is velem történt volna hanem kivülállóként néztem volna végig az egészet kivették és kész én meg nem is tudtam örülni neki olyan rosszul voltam :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Csak utánna az örzőbe mikor odahozták 10 percre.
Tudom hogy neked sokkal rosszabb volt :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Anyany:remélem már tudsz aludni,nekem is kéne menni mert holnap korábban kelünk megyünk az usziba :D
Vendég
 


Jó reggelt! :lol:

Lara! Ugyanezt éreztem császár után én is. Semmi átmenet. Felfekszel, kiveszik és kész. Szeretném a következőt simán szülni, bár lehet, hogy akkor meg császárért fogok könyörögni. Furcsa, hogy az embert nem is ismeri magát annyira, hogy tudná, hogy fog reagálni egy több órán át tartó fájdalomra.

Megyek reggelit csinálni, mert csajszim nemsokára ébred.

Szerencsésen túléltem az éjszakát egyedül. Nem voltak vérfarkasok, orkok és űrlények a szobában. :lol:
Férjecském halálra röhögi magát, de az én képzeletem elég fantáziadús. :oops:

Kép
jaffa4
 
 


sziasztok!

tudom Lara ki...nekem is olyan amúgy.
pl leveszem a melltartóm, és ahogy a saját súlya húzza, elkezd folyni belőle a tej!

szerintem nem fog senki könyörögni a császárért, ha simán szül. Tudni fogod, hogy egyszer véga, megszülsz, és már nem fáj, és emiatt nem könyörögsz. és nem lesz egyikőtöknek sem császár, sem rosszullét, sem semmi gond a következő bébinél! higgyétek el;)

jaffa: hát hol volt a drága férjed?
(ha írtad már, akkor bocsi, én kicsit rövid agyú vagyok pár hete...amióta szültem?!)

igen Lara, már akkor rátettük Milót a pocimra, hogy beszéljen Emmával:) meg amúgy nekem ilyen szempontból könnyű dolgom van, hiszen naspolyácska most csinálta végig azt az időszakot, amiben mi most vagyunk és már profi, így bármiben segít. A hozzátáplálásnál is könnyű lesz, mert addigra Milán már mindent kipróbál, és mi majd a bevált recepteket nyomatjuk! :wink: :wink:

na puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


jó reggelt! jó reggelt!

mi is kettesben leszünk Zsófival a hétvégén. párom nem üzleti útra megy, hanem hazavisz olyan cuccokat, amikre már nincsen szükségünk, de nem szeretnénk kidobni. pl tankönyvek, jegyzetek, meg anyós dolgai, amiket szeretné, ha használnánk még, de nekem már nem kell. hétfőn jön csak vissza.

jaffa, lara!
nem lehet előre tudni, hogy az ember hogy reagál. én csak annyit tudtam, hogy nem bírom a fájdalmat. alacsony a fájdalomküszöböm, úgyhogy ami másnak kicsit fáj, nekem már nagyon. :oops:
de azért kívánok nektek egy nagyon szép, gyors szülést, másodjára!


szia naspolyáska!
nagyon édes a kisfiad! és milyen kis dundi pofija van!
mi nagyon vigyázunk a vonalainkra.
köszi a táplálósdit!


hát az alvással megint gondban voltam, éjfélkor már ágyban forgolódtam, fél3kor még néztem az órát. ma fél7kor kelés, segítettem pakolni amit tudtam, de már nem fekszem vissza, mert sztem Zsófi hamarosan ébred.
Vendég
 


Naspolyácska! Szia! Nagyon helyes Miló,és már milyen nagy fiú! :D

Jaffa! Jó, hogy ennyire meg tudod tervezni előre! :) Mikor is mentek vizsgálatra? Remélem ez a terhesség+szülés könnyebb lesz, mint az első!
Én is gondoltam már többször a másoddipolomára, csak az a baj, hogy nagyon sokba kerül. Bár pontosan nem is tudom, csak gondolom. Esetleg priviben megírod kb. mennyi egy másoddipi?
És hogy a város szélén laksz, abban az a jó, hogy akkor biztos családi házban laktok. És akkor írígy-írígy! Nekem minden vágyam egy családi ház! De sajnos még a panel lakás sem saját, úgyhogy ez még egy nagyon távoli álom. :cry:

Gégéé! Nagyon édesek ezek a kis képek a vonalzód mellett, csak nagyon kicsik! Láthatnánk nagyobban is? :)

Szösz

KépKép
szosz
 
 


köciii csajok a sok-sok dícséretet :oops: :oops: :oops:

másoddiplomával kapcs.-ban a reggeliben hallottam h idén indítják el a mesterképzéseket, ami most sokaknak a másoddiplomát jelenti
én is gondolkozok, h esetleg, talán, de persze a pesó fog úgyis mindent eldönteni, meg az , h egy másoddiploma tényleg égetően szükséges-e nekem a melómhoz

Lara, sajnálom, h csaszi lett, de arra gondolj h van egy tündéri és egészséges kiscsajod és ez a legfontosabb, majd a következő babónál lesz tejcid, akkor könnyebben meg fog indulni-én úgy tudom.

egyébként a szoptatás meghittségéről csak annyit, h nekem a Milán az első 5 hónapban ordított szopi közben, mert olyan hasfájós volt, túlette magát erősen, vissza kellett venni a szopit....hát nem túl kellemes dolog, ha üvölt a gyerekem a cicimmel a szájában, így a meghitt összebújás örömének lőttek :cry:
csak most kb. olyan 5-5,5 hósan mertem fent hagyni komfortszopizni

szval már én is többször fel akartam adni a szoptatást, h kifejem, v tápszerezek, de persze aztán sosem tettem meg
naspolyácska
 
 


Sziasztok Lányok!

Megjöttünk az úszásról nagyon jó volt de szegény Manót alig tudtam felkelteni reggel nem is evett csak 30 milit aztán az úszás után meg is evett 180 milit szegényem olyan fáradt volt.
Elaludt a kocsiba itthon meg mire kicsomagoltam felébredt remélem most alszik egy nagyot.

Szösz:Mi is nagyon szeretnénk családi házat de most még az is jó ha ezt tudjuk fizetni pedig én most nagyon beleszerelmesedtem a faházakba úgyhogy ha épitkezünk akkor gerenda vagy rönkházat :D Szóval ehhez kéne a lotto 5-ös :D :D :D :D :D

Gégéé:Örülök hogy neked sok-sok tejcid van :D :D :D
Majd ha megyek a doki bácsihoz megkérdezem a császár utáni esélyeket.

Jaffa:Örülök hogy elkerültek benneteket a szörnyek :D (ne nézz ilyen filmeket :D )Én is szeretnék természetes úton szülni.Hát igen nem tudni hogy mi vár ránk a szülöszobán.

Anyany:Én itt voltam éjfélkor :D

Naspolyácska:Persze hogy örülök hogy van egy ilyen tündéri egészséges pici lányom :D :D :D :D :D Csak úgy néha rámjön ez az érzés és tök lelkiismeret furdalásom van hogy nem úgy jött világra nem tudtam szoptatni :cry:
Vendég
 


Lara: Hát igen, a lottó 5-ös az mindenkinek jól jönne.... A párom nagyon bízik benne, hogy egyszer megnyerjük. :D Jó lenne, nem 70 évesen! :lol:
Drukkolok, hogy a következő szülésed sima legyen. Hallottam már ilyet, hogy az első császár volt, a másik meg sima.

Nekem is van tejcim elég sok, ami jó. Bár hogy mindig folyik az nem annyira jó.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Kép imádom

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép tartom ám a buksim

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


másoddiploma: nekem már majdnem megvan, csak a szakdolgozat hiányzik. 25ször meg kell gondolni, mit végezzen az ember. már máshogy csinálnám. imádtam a fősulit, a tanáraimat, pörögtem, tanultam, jó koliban laktam, DE van egy olyan tanári szakpárom, ami sehova sem kell. hiába érdekelne, nem lehet vele semmi kezdeni.
sajnos a másoddiplomám szintén ilyen.
tudjátok, az a meglátásom, hogy először be kell kerülni valami helyre, (ismerettség útján a legegyszerűbb), aztán ott majd megmondják mit kell tanulni, ideális esetben ki is fizetik a tandíjat...
de hát... nekünk nincsenek ilyen ismerőseink...
Vendég
 


gégéé!
nagyon édesek vagytok!!! milyen ügyes! hova siet ennyire?

lara!
én is voltam éjfél körül, csak már erőm nem volt írni...

jaffa! lara!
kívánok nektek egy komplikációmentes második boldog terhességet, és egy szép, hüvelyi szülést! de addigis szépen gyógyítgassátok befelé az előző helyét!
van császár után is hüvelyi szülés, csak a dokiknak nehezebb. ha lehet, ragaszkodni kell hozzá.
Vendég
 


Gégéé:: cépcégesszéptündériiicukipofaügyeskedőkiscsajszika :lol: :lol: :lol: szépek vagytok együtt :D

igen, az tényleg jó, ha pl. a mtató megfinanszírozza a diplomát tanulmányi szerződéssel, főleg ha emiatt még a fizu is megugrik esetleg :wink:

Lara, amiatt aztán meg télleg ne legyen lelkifurdalásod, h csaszival szültél, v h nem lett tejci, ezeket mi sajnos nem tudjuk befolyásolni, és hidd el, ettől még uolyan szuppi anyu vagy, mint akinek van teje, v sima úton szült, ők semmivel sem többek, mint te

Anyany: remélem vmit azért hasznosítottál :)
naspolyácska
 
 


persze, köszi szépen!
tudok puskázni legalább, ha elbizonytalanodok.
a lányomon nehéz kiigazodni. most pl elkezdett nyöszörögni, felvettem, ringattam, de eltolt magától, hogy tegyem le. nyöszörgött, etettem, de 50mili után megint nyöszörgött és tolta el az üveget. ivott egy icipici vizet is...?????????????????????
felvettem, erre elkezdett bújni, na hát akkor itt alvás lesz...
és letettem és szépen kényelmesre kitekerte magát és alszik....
majd ha felébred, akkor meg majd alig akar enni megint....
ki érti ezt! én nem....

mai menü Zsófinak:
tízórai, de mivel fél 10kor reggelizett, fél 12kor: alma-barack-meggy
ebéd, alma, krumpli túróval. nem gondoltam volna, de nagyon csúszott... nem győztem kanalazni :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.
Megnéztem a híradót kár volt. Belgiumban bölcsiben késelés, Szegeden nemi erőszak 5 10 éves fiú megerőszakolt egy 9 éves kislányt...
Fel vagyok háborodva. Én nem értem. Vannak akik nem érdemelnek tárgyalást.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gégéé: naonnaoncííííípek vagytok! És de ügyes a pici Emmácska!

naspolyácska: üdv köztünk! Nagyon cukiborsó a kis Milóka! Végre már jönnek pasik is! (Winchi: ne aggódj, nem csaljuk meg Matykót!)

Anyany: nahááát, Zsófi baba már túrót is eszik? Örülök, hogy ízlett neki. Úgy látszik megválogatja, mi a fincsi.

Jaffa: másoddiploma tök jó dolgog. Én is gondolkodom rajta, hogy amíg itthon vagyok addig kéne, de még egyelőre gondolkodom. Ahová én jártam, ott a master képzés elég drága, arra nem futná a költségvetésből. A fősulit is levelezőn tettem le, szerencsére a cég támogatott félévente adott valamennyit a tandíjba. De most, hogy gyed-en vagyok már nem. Aztán egy emelt szintű okj-s tanfolyit is elvégeztem, ebből okt. vizsgáztam.
Jó a minőségbiztosítási terület. Mindig keresett szakma, én is dolgoztam ezen a területen...érdekes. Már én is gondolkodtam ebben az irányban.
Nem baj, ha tudatos valaki. Szerintem tök jó dolog. Én is az vagyok, néha még túlontúl is. Aztán, ha valami nem úgy jön össze, akkor kicsit kibillen az egyensúly...( mérleg vagyok, úgyhogy próbálom visszaterelni az egyensúlyt :))

Lara: tök jó lehet az uszi. Hogy elfárad Hannus. Már én is nagyon várom, hogy kitavaszodjon, és mi is tudjunk menni...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Trundike: borzasztó, ezen már én is elszörnyűlködtem. Milyen világot élünk. Már annyira kell félteni a gyerekeinket, és mindegy, hogy kisfiú, vagy kislány. Nagyon durva.....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


hűű, a túrót meg a joghurtot már én is várom, h kipróbáljuk :D :D nna azt elhiszem h csúszott :lol: :lol: :lol: nálunk a gyümölcs a favorit, alma jöhet minden mennyiségben, de bmit megeszik aminek a neve gyümölccsel kezdődik :lol: :lol:

jja és én adok neki uzsira pépet is, nna azért sztem ölni tunna :lol: :lol: minden falat között nyöszörög, szinte liheg és dől előre a székben h így hátha hamarabb kerül a köv. falat a szájába :lol: :lol: :lol:

Lara, mi Siófokra jártunk babaúszni, de mi úgy döntöttünk h abbahagyjuk, mivel a Miló lilára fagyott a vízben (29 fokos volt), és mindig álmos-nyűgös volt, mivel akkor volt a de.-i alvásidő, ő is mindig bekumott már a jakuzziban, de most mivel beteg is lett, egy pár hónapra biztos halasztjuk

ti hová jártok szfváron? az uszodába, v a magánházashoz?
naspolyácska
 
 


Már csak azt nem értem, hogy azt a pszichopatát, aki a bölcsibe bement, ki engedte ki emberek közé, mert elvileg gyógykezelés alatt állt......szörnyű ez az egész...

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Mi: tegnap bevittem Dórcit a dokihoz, mert hörgött, ahogy vette a levegőt. Tök megijdtem, nehogy tüdőgyulladása legyen, de nem volt láza, meg semmi.
Picit piros a torka, apától elkapta a náthát...
Kapott kanalast.

Jövő héte megyünk méreckedni. Póbálok több főzit adni neki, meg du. két szopi közt több gyűmit, hát nem tudom, hogy hízik-e majd. Most nem nagyon akar enni rendesen. Kiveri a kezemből a kaját, a kanalat, a poharat, a cicin is csak forgatja jobbra-balra a fejét, tök nyűgike. Lehet, hogy a torka miatt? Vagy a foga jöhet? Már nem tom...
Ja, és az új dolog, a kezében lévő csörgővel engem üt! Szép kis szeretet :D

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ancsi!
téged üt:lol:
Zsófi csak a hajam húzza szálanként és az arcomon levő dolgokat, orrom, szám, szemem, bőr próbálja letépkedni.
jobbulást Dorkának!

naspolyácska!
nekem a védőnő mondta, hogy lehet. csak figyeljem,milyen kakil.
bár ma nem volt jó a kaki, mert sztem a fagyasztott tej volt a hibás, hasmenése lett.
most odaadjam vagy ne adjam, ezen tanakodom, mert még van kb 2liter a hűtőben lefagyasztva. de sztem kapja majd, sokat kínlódtam vele, hátha csak azzal az egyel volt gond...
gyümölcs: minden gyümölccsel a finom. a borsót banánnal kutyultam, és úgy ette, hogy alig győztem kanalazni, pedig Zsófi többnyire iszonyú rossz evő. az almát is azért tettem a krumplihoz meg a túróhoz, mert így biztosan megette.
van cukkinifőzelék, üveges, sztem abba is teszek banánt, mert így natúrban kiköpködte, pedig nagyon éhes volt...
jövő hónapban meg a joghurtot is kipróbáljuk. az lesz majd az uzsonna.

hát Zsófi még mindig alszik. lehet, hogy felébresztem, biztosan irtó éhes lesz, készítem is a tápit. de ha nem keltem fel, mikor fogunk aludni éjszaka?????
meg fürcsi is kellene, lassan 9...
Vendég
 


Sziasztok,

Vagyok ám!! :) (lassan úgy jelentkezem be, hogy "még egyben" ! De jó!!!!:):))

naspolyácska: tök jó, h jöttél :), nadon édi Milóbaba :D!!!

Taliztam ma ismerősökkel és azt mondták lejjebb van a pocakom! Persze nincs, de mindenki szeretné már úgy látni :D!!! be-befeszül a mellem, napi 6-7 keményedés :), itt tartunk :)!!a héten nagyon beteg voltam :(, csütörtökön tetőzött, ráadásul apa sem volt itthon, hogy segítsen és hétfőn is elmegy és nem tudja még mikor jön :( (de azt mondta ez lesz az uccsó, hogy nincs itthon éjszaka!!!).

gégéé: tényleg cépek vagytok :)!!

trundike: én ezen a belgiumi csávón teljesen rosszul voltam, nem is tudtam mit mondani ... hogy én az ilyenekkel mit tudnék csinálni?!?!? az erőszakolók meg, hát én nem tudom ... a fiamnak mindjárt tartottam egy kiselőadást, hogy hogyan és miként kell bárminek történnie vagy nem történnie ...

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Hűű Ancsi, látom a Dorka is hasonló korú, mint a milán, ez tök jóó!! :lol:
a Miló is betegeskedik már másfél hete, egyik éjjel volt 39,5 fokos láza, dokihoz el..semmi..köptetőt adjam. majd egész vas.-ig semmi...vasárnap meg elkezdett hörögni, köhögni, folyt könnye, orra, a nyálát már nem is említem, persze azt a fogzás okozza :lol: szval dokihoz vissza...semmi, köptető meg orrcsepp. ennyi. a védőnő a lázra a fogzást mondta, a többi valszeg nátha, jaa és PÁRÁSÍTSAK SZIGORÚAN! doki utasítása, bár így hó végén nincs pesóm párásítóra
mennyi kiló volt legutóbb Dorka?nem hízik annyira?

nektek van már fogicátok?

képzeljétek a Milónak vasárnap lesz egy hete h egymás után két nap alatt bújt ki két fogacska elöl-alul:)

Anyany, látom, akkor a Zsófi is tudja mi a jóó neki :lol: zöldborsó babánnal? basszus, kipróbálom!! :D
a cukkínit én is próbáltam tuszkolni neki (cukkíni-stök-krumpli-csirke) de nem csúszott, a védőnő jav.-ta h krumpli helyett adjak almát...hmmm ,lehet azt is kipróbálom, amúgy télleg elég ízetlen

majd írj, h vált be a joghurt!!natúrral kezdtek? v teszel bele egyből gyümit??

ki erőszakolt meg kit??

apámm, milyen világot élünk, még jó, h a híradó alatt vacsizik a Miló, így nem nézem ezeket a borzalmakat!!! :( :cry: :cry:

nna menek fektetek, még felnézek utána
naspolyácska
 
 


Anyany, egy dologról lemaradtam...

mit mondott neked a védőnő, h mit lehet, ami miatt a kakit figyelni kell?? :oops: :oops: :oops:
naspolyácska
 
 


naspolyácska tökéletes párásitó ha egy törölközőt bevizezel kicsavarod és ráteszed a füttőtestre.Vagy ha befér berakod a ruhaszáritót a frissen mosott ruhákkal a szobába.Ezek tuti olyan párát csinálnak hogy csak na.
Mi megint főleg én,nagy takonnyal küzdünk.
én még csak hagyján de amitől tartottam megint Írisznél is kezdődik.Szerdán kellene kapnia a 2 hós oltást nem tudom igy megkapja e,mert mikor Jázi picinek beteg volt az oltás idején mindig el kellett halasztani.

Mi is magányosak vagyunk a hétvégén vagyis csak napközbe,mert apa fát vágni jár egy haverjához egész nap.
egyébként jól vagyunk jó idő volt ma, minhárom gyerekkel jó nagyot sétáltunk délben.Igaz Írisz felét átorditotta... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!
Pár napja csak olvasó üzemmódban vagyok, mert mikor írok folyton elmegy a net!
Naspolyácska: Üdvözöllek én is! Szépséges kisfiad van!

Tök jó képeket tettetek fel!

Lara: Hannust megmutattam a nővéremnek, mert eddig azt hitte, hogy az unokatesónk babájának rengeteg haja van. Nagyon tetszik neki Hanna. Sajna neki még sokáig nem lehet babája, pedig 33 éves lesz és már nagyon nagyon szeretne. Pajzsmirigy problémája van és olyan gyógyszert szed, ami mellett nem lehet pocakos! Ma egész nap a kezében volt Dorka, le sem tette. Mondta, hogy jól elrontja nekem, aztán majd le sem tudom tenni. Azért a játszószőnyeget szereti, én is a teszveszen vettem.

Egész jól állunk a bárányhimlővel, már potyognak le Dorkáról is. Olyan furi, mert azt hittem neki is olyan pöttyei lesznek, mint Levinek. Hát olyanok is, csak miniatűrben. De hát pici lánykán pici pötty. Na nem mintha bánnám, elég neki ez is.

Winchi: tesód még nem épült fel a balesetből? Szegénynek ilyen súlyos sérülései lettek?
Szörnyű ez a sok baleset. Mióta gyerekeim vannak félek az autóban, de lassan már az utcán is félni kell!
Vendég
 


Csajok, előre is mkitől bocsi, ha olyat kérdezek, amit esetleg korábban már leírtatok :oops: :oops: :oops:

Anyany, Ancsi: a kiscsajszik miket csinálnak mozgásügyileg? gondlok itt a forgás, mászás..stb.re, mert az enyim "Pató Pár Úr" szindrómában szenved-ejj, ráérünk arra még-kis lusti, persze bírja ha ücsöröghet úgy h közben azért fogni kell, de nemigen forgolódik, főleg nem mászik

Anyany, hasmenése a Zsófinak a fagyaszott anyatejtől? nem tudom, lehet nem esett jól neki, elképzelhető, sztem próbáld meg, h keveset adsz neki, pl. 30-40 milit egyszerre és meglátod, h megint hajtja-e. ha igen, akkkor az volt a ludas. én megmondom őszintén, h lusta voltam fejni, fagyasztani meg végképp, és most parázok, h neh idő előtt elfogyjon

Wicca, Mancsa Sziasztok, köszönöm a dicséretet :oops: aranyosak vagytok!

Sarmon, köszi az ötletet, a törölközőset kipróbálom, sajna pici a szoba a szárító nem fér be.
jaa, és a 2 hós oltáson a Miló is pont beteg volt, csupán orrfolyás, doki ránézett, ráhallgatott, de nekünk beadta. szerencsére nem lett baj, bár aggódtam...
naspolyácska
 
 


íme így ücsörgök :lol: Kép
naspolyácska
 
 


na még írok, utána fürdés, alvás...
nah.

naspolyácska!
szerintem igen, a tejtől volt. máskor is volt már. még akkor is,amikor frissen fejve kapta.
sajnos Zsófi valamiért nem fogadta el a cicit. nem tudom miért. nem is derült ki. mivel elég sok tejem volt, jó tehén lett belőlem. 6és fél hónapig kapott tejet, de ahogy a farkasétvágyam elmúlt, a tejcsi is elfogyott. eleinte kézivel éjjel nappal, majd egy brutál medela géppel fejtem, két mellet, napi 4szer, utána szépen lassan egyre kevesebbet. ZSófi nem egy jó evő, úgyhogy a tej vagy a mosogatóban vagy a fagyasztóban landolt.

mi is törölközővel párásítunk. reggelre meg is szárad. ha mosok, akkor az ágyunk végébe állítom a ruhaszárítót. ez csak annyiban rossz, hogy apa rajtam keresztül mászik le :lol:

mocorgás: ZSófi nem egy jó súlyúbaba, mondhatni pehelyke, és rengeteget mocorog. mászni még nem, mert még nem jött rá, hogy kell. egyelőre kúszik ezerrel, vagy kombinálja a kúszást és a mászást. ülni támasztékkal, meg gurulni, ha úgy gyorsabb. :lol:
Milóka még nincsen elkésve. lehet nagoybb súlyú, szép dundi pofija van. meg lusti is. hány kiló? és ugye azt írtad, 8 hónapos?
barátnőm kislánya is így volt. 8hónapig semmi, aztán mire 9hónapos lett, már mászott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.25 00:10-kor.
Vendég
 


BETEGEKNEK JOBBULÁST KÍVÁNOK!!!!
Vendég
 


jóóóóóóóóóó reggelt csajócák (+ babócák)

ma jönnek anyumék :lol:
elviszik a hugom :cry:

totál álmi vagyok :shock:

anyany: Milán 6 hónapos. nemsokára 7:) láttam iwiwen zsófiról képeket, nagyon szép:)

naspolyácska: nem fog elfogyni a tejcid, ne parázz :) ha meg valami oknál fogva mégis elfogyna majd adok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de nem fog amúgy :)
kipróbáltátok már a jóéjt pépet? nekem annyira izgatja a fantáziám az a jóéjt pép:)

mancsa: remélem megjavul a neted, és megint jösz gyakran!

sarmon: hogy vagy? nem vagy fáradt? úgy tűnik ma is szép idő lesz! mentek ma is sétálni mindannyian? jól nézhettek ki:)

wicca: jajajaja:) nemrég még te izgultál értem, most már én izgulhatok érted :D izgalmas:) :lol:
taliztál ismerősökkel, és azt mondták úgy nézel ki, mint aki nemsokára szül? ne higgy nekik:) hehehehehe
pocifotó?!

ancsi: szia! hogy vagytok? mennem kellene a dokibácsihoz...csaba bácsihoz....nem fogom addig húzni, mint te...vagy mégis?:) most nemazért, de ha kapok ilyen esti időpontyot mit csináljak Emma béjbivel? áááá tiszta körülményeS:)

trundike: ne nézz hiradót:) nézd a Szívek Szállodáját :)

szosz: hogy vagytok? mesélj milyen egy napotok? csakhogy tudjam mire számítsak ;)

jaffa: puszi

winchi: merre vagy?
zsula: te merre vagy?
timmi: gyere mesélj veletek mizu? ti már mosolyogtok?
mindenki: merre vagytok: :lol:

na puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


a híradóról, meg az erőszakolásról...nekem nincs fiam, és okés tanár vagyok általánosban, felsőben, de nem igazán tudom ezeket...

10 évesen képesek arra a fiúk, hogy megerőszakoljanak valakit?
:shock: :shock: :shock: nekem ez új... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

na megkérdem Norbit erről :lol: ha felkelt :lol

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


jó reggelt!
gégéé! a hugom középsuliban tanár, és nem egyszer kellett már mennie rendőrségre tanúskodni. grrrr
ha nem is erőszakolás, de nagyon csúnya verekedések miatt. látta, de nem mert közbeavatkozni, mert kicsi, vékony, elfújná a szél és nem akart ő is kapni egyet...

Bende! hol vagy?
Vendég
 


szegényke...

én simán közbeavatkozom...mondjuk nagydarab vagyok...ők meg csak általános sulisok...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


nahát...hol vagytok???

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé: na igen, én sem tudtam, h 10 évesen már ilyet tudnak a fiúk csinálni :shock: .
Épp palacsintát sütünk a fiammal :), meg akarja tanulni, hogy kell csinálni, így én most csak a nyers tésztát öntöm bele a palisütőbe :D.

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


nálunk sz@r@kodott a net ...

biztos mindenki progit szervezett kintre, olyan szép idő van/volt!!!! :)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!

Megvagyunk csak tegnap fogtuk magunk és elmentünk anyuékhoz, nemrég értünk haza :lol: Jó volt nagyon otthon megint, karácsonykor voltunk. Tesóm otthon volt hétvégére és igen sajnos lassan javul. Most végre elkezdett beszélni még nem tökéletes olyan mintha csak a magánhangzókat mondaná de nagyon küzd, gyakorolja. Mondtam is neki hogy igyekezzen mert nemsokára Matyi után kell kiabálni, hogy tedd le azonnal, ne mássz fel, gyere onnan :lol:
Matyi bemutatta beszélő tudományát a családnak mindenki olvadozott :lol:
Itthon is folytatta a zenélő forgó most akkora újdonság volt, hogy egy napig nem találkoztak rikkangatott neki :lol:
Viszont a kakival folyamatos gondjaink vannak, nem vészes a pocifájás de nem kakil. Anyuval kiokoskodtuk hogy holnaptól megpróbálok neki délelőtt egy kicsi almát adni hátha az segít, nem akarom a kúphoz hőmérőzéshez hozzászoktatni.

Mancsa pici lányon pici pötty? :D Remélem most már jobban lesztek!

Miló még mindig nagyon zabálnivaló :lol:

Emmáról és anyuciról nem is szólva :lol: Felétek szép gyerkőcök vannak :lol:

Wicca de jó Zsó megtanul palacsintát sütni, majd süt neked ha Kis Bével otthon leszel :D

Másoddiploma: Ennyien gondolkoztok rajta? Nekem kezd az az érzésem lenni, hogy egy válalkozással többet keresnénk mint a közalkalmazotti fizunk. Valami jó szakmát kellene elvégezni vagy álmom még a kutyatenyésztés párom meg horgásztavat akar :D

KépKép
winchi
 
 


winchi!
valami gyümilevet próbáltatok már?
nálunk az őszibarack rendbeteszi.
az alma, ha hajlamos rá, megfoghatja...


bár most lehet, hogy fogacska piszkálja, mert nagyon csúnyát kakil a kölkem és mindig kicsípi a fenekét, pedig nem hagyom rajta a pelust, hogy aszalodjon... :oops:
és napok óta hőemelkedése van...
lehet, hogy elviszem a dokihoz, nézzen rá.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?