Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi,


Kiváncsi vagyok hogy Oroszlán hogy fogja hallgatni amikor a férjem elgitározza neki a Micimackót. Szeretném ha ő is megtanulni gitározni, több lesz tőle az bizti. Aztán idővel úgyis kialakul hogy mihez van kedve és affinitása. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Ditus, majd mi is meglátogathatunk téged amikor Bébi bogyóval (vagy többel) otthon lesztek? Ugye? Én is megyek ám!

Zsuzska, erősek vagytok Oroszlánnal együtt, tényleg mindent kibírtok! Szuper a csapatotok!!!!

Tegnap új tisztítószereket vásároltunk. Ilyenkor nagyon lelkes vagyok és mindet kipróbálom és kitakarítom az egész házat:) A férjem ennek mindig nagyon örül!:) Mindent kimostam ma, még az ágytakarót és az ágyneműket is, és szárítógéppel meg is szárítottam őket, így máris fel lehetett húzni őket. Csupa finom virágillatba fekszünk majd bele:)
Tök jó a Zero Vízkő wc tisztító is, kipróbáltam:)
És nagyon jó volt a Cillit Bang-es felmosó folyadék is, tök szép lett a nappali és jóillatú. Már csak egy csokor virág hiányzik az asztalról.
Vendég
 


Ciao Csodabigék!

Van itt valaki? Estére készítem ám a teát! :wink: Ja, és nem bírom ki, elmondom, hogy lesz meglepi is. Most készítettem abszolút diétás joghurttortát. Kb. este 8-ra összeérik. Kér valaki? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Nálunk is sütött a nap, Lili önszántából ki akart menni csúszdázni. Olyan szépen viselkedett ma délelőtt, játszott, csúszdázott, nem volt egy hangja sem. Csak nagyon el szeretett volna menni valahova, úgyhogy megígértük, hogy ha felkel, elmegyünk Mekibe. Régebben többször jártunk, főleg reggelizni, de amióta baba van, meg cukormizéria, nem mentünk. Majd én eszek egy sült krumplit, arra rá van írva a 29g CH.

Zsuzska,
én összesen 9 szem széntablettát vettem be a javasolt 12 helyett, és 4 nap után ma először tudtam wc-re menni. Már minden bajom volt.

Monic,
szép a gyerekszoba nagyon. Mi épp délelőtt találtuk ki, hogy hogy lesz a pelenkázó. Lili szobájából ki akarom hozni, de a hálóba nagyon érdekesen férne be. Szóval nekünk a nappali+konyha, meg a szobák fürdőszobák között van egy 3 m-es átjáró, mintha a szobáknak külön előtere lenne, és abból legipszkartonozunk 1 m-t, és pont oda fog férni akkor mögé a hálószobaajtóba. A nappali felöli oldalára meg ráfér a járóka, amíg kell.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

amikor múltkor ettünik a Mekiben akkor a tálcára olyan papírt kaptunk ami leírta minden Mekis étel kalória és Ch tartalmát. Szerintem rendelés előtt nyugodtan tanulmányozd át és aszerint tudsz magadnak válogatni :wink:
Örülök, hogy ti is kitaláltátok hogy helyezzétek el a kistesó dolgait :wink:

Bikfy,

joghurttortára vevő lennék, és a teára is :wink:

Twist,

nagyon ügyes vagy, nekem a porszívózásból mára nem lett semmi, aludtam inkább egyet :oops:

Zsuzska,

biztos örülni fog Oroszlán, ha a férjed gitározik majd neki. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy, én kérek tortát!!! Van valami alkalom, vagy csak úgy önszorgalomból készítetted? Mi ez a tea dolog? Én erről lemaradtam.

Linácska, olyan szép nyugis nap van, nem fúj a szél, szerintem front sincs, lehet, hogy ezt a békét érzi Lili is. Itt is békésen sétálgattak az anyuk és apuk a babakocsikkal.
Vendég
 


Twist!
Van alkalom, persze, este traccspartit tartunk a csajokkal, ha ők is ráérnek. :lol: Te a múltkorin nem voltál? Egész éjfélig beszélgettünk, 1 vagy 2 hete pénteken, már nem is tudom. Együtt vártuk haza a férjemet a kimenőjéről és a csajok itt virrasztottak velem. Én főztem nekik az interaktív teát, de mára lesz diétás torta is. Zsuzska, te is nyugodtan gyere, ebből te is ehetsz. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Linácska!

Én a Mekiben általában egy finom salátát eszek. Az esetleg nem vonz? És ott még a ch-t sem kell figyelni. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


SUSKA
Ne viccelj már betegen nagy hassal hogyan takarítanál már konyhaszekrényt! Amúgy töredelmesen bevallom, hogy bennem is csak a szándék volt most meg, egyszerűen nem vitt rá a lélek, de majd holnap remélem már menni fog! :lol:
Én is szeretem micimacit! :D

Kép

TWIST
Naná hogy jössz! :wink:
Én szeretettel várok mindenkit, de csak utólag tudom meg hogy erre járt valaki közületek. De majd Vikimamit és családját elkapom a nyáron amikor mennek Csesznekre! :lol:

BIKFY
Én kéjek tojtát!

dita75
 
 


Ditus!

Amint meghült, már szeletelem is. Van benne szamóca, szeder, málna, ribizli és eper. Naaaaagyon finom lett!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Meg se merek makkanni, mikor a takarításról írtok. Én ma kihagytam... :oops: :shock: Mondjuk nincs olyan nagy gáz, de akkor is lelkifurdalásom van.

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Ne csináld már............. csorog a nyálam!

dita75
 
 


Ditus, bocsi! :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Szerintetek eljön az idő, mikor valaki feltalálja majd a telepátiás csomagküldő szolgálatot? De jó lenne!!! :lol: Minden nap csak egyikünk főzne, a többiek nyugodtan ráérnének babanetezni. Aztán a napos szétküldené a csomagokat. Na én ezt bírnám... :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


BIKFY
Nem rossz 5-let! Én Norbis kaját kérek ha lehet. A húsokból nekem is annyira elegem van már mint Suskának. Apci miatt mindig azt kell főzni. De most már úgy vagyok vele, hogy magamnak külön csinálok valamit, vagy eszem piritóskenyeret. Még a végén vegetáriánus leszek mellette. :roll:

dita75
 
 


Ditus!
Azért tűntem el, mert eddig a receptest nézegettem. Komolyan mondom, már nem tudok mit főzni. Diétás legyen, kevés szénhidráttal, lehetőleg liszt nélkül, ja és vasárnapi, ünnepi kaja. Tele a hócipőm, nem is kívánok semmit.

Van valami ötletetek? Az első fogás biztos, az falusi tyúkhúsleves lesz.

A másodikra kéretik javaslatokat leadni! :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ha így maradok és ennyi húst eszünk, tuti 2-3 éven belül köszvényes leszek. Lényeg, hogy elmulasztottam a PCO-t. Csöbörből vödörbe. :twisted:

KépKépKép
bikfy
 
 


twist: A műtőben az inszemnél kötelező az 5 perc, a szobában annyit feküdhetnék szerintem amennyit akarok, de én nem szoktam. Nálatok hogy van? Hajrá hétfő, várunk a hírekkel. Itthon leszek, majd megpróbálok gyakrabban jönni.

czinkeb: Puszit küldök Nándi babának, de aztán átadd, mert megkérdezem tőle. :D

monic: Gyönyörű a babaszoba.

zsuzska: Örülök, hogy jobban vagy. Nekem is micimackós függönyöm lesz egyszer.

bikfy: Összefutott a számban a nyál. Nyami-nyami. A takarítás nekem is holnapra marad. Ebben a csomagküldőben én is benne lennék.

Ma vettem magamnak az egészségpénztárból MBT-s cipőt. Remélem jó lesz, mert mostanában nagyon el kezdett fájni a bokám és a derekam. Még szerencse, hogy itt van outlet és ott nem annyira drága.



vicky79
 
 


Sziasztok!

Megjöttem én is! Úgy látom, ma mindenki összebeszélt, én is sütöttem... Vagyis csak segédkeztem, mert a Férjem sütött! Ez volt az első alkalom, hogy beengedtem a konyhába! De lehet, hogy az utolsó is.... :lol: Na majd meglátjuk, ha kész az almás süti


Valszeg ma délelőtt megvolt a tüsző repedés, így délután össze is bújtunk, aztán másfél órát feküdtem felpóckolva. Következő programozott együttlét 12 óra múlva lehet. Most betartunk minden utasítást, hátha..... :P

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Én takarítottam helyettetek is... felnyaltam az összes vizes helyiséget és lefertőtlenítettem, nehogy visszafertőződjek ;)

Bikfy: Én csak a teából kérek. Amíg rajtam van a hasmenés a dokim szerint nem ehetek tejterméket, tojást és majonézt.... Úgyhogy párolt zöldségen és halon vagyok. Most viszont sonkás szendvicset eszek majd salátával :)

Dy: Akkor hajnalban kell kelnetek ;)

Monic: Cuki szoba. Fotelágyat én is akarok majd, de csak olyan olcsó összehajtható kárpitozott szivacsot. Azt könnyű mozgatni, így vendégágynak se lesz utolsó...

Délután dr Haust néztem DVD-ről. Szerintem este is azt fogok, mert nincs semmi jó a TV-ben.
Én utálok egyedül lenni. Kérem az uracskámat haza. Borzasztó, hogy ő Lengyelországban és meg itthon unatkozom :(

Babszika: Te hogy vagy?

Lélekben már készülök a márciusi inszemre, így lenne egy kérdésem. Az aszpirin vényköteles?

Czinke: Köszi a bíztatást, nem vagyok ám elégedetlen, sőt. Én roppant elégedett vagyok, hogy volt tüszőérésem magamtól, pontosabban a mettől, csak nem akarom elkiabálni hogy ez rendszeres lesz.... várom a jöv hetet, hogy érzek-e majd valamit. :) Rendes tőled, hogy idefigyelsz ránk, amikor van elég dolgod így is. :)

hofeherke
 
 


Mostanra sikerült úgy-ahogy átolvasnom, azt mait tegnap óta írtatok!

Monic

Nekem is nagyon-nagyon tetszik a babaszoba! Nagyon jó ízlésed van!! :wink:

Mara

Igen, hajnalban kell kelnünk, de már be van állítva a vekker :lol:

Az aszpirint nálunk kiadják vény nélkül is a gyógyszertárban, úgyhogy szerintem nem vényköteles. Bár a szüleim is szedik, de nekik mindig kiírja a doki receptre...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Az indexen nézzétek meg a hét képeinél a 11-est! Megdöbbentő! :shock:

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Vicky,
mi anyumnak vettünk MBT-s szandált karácsonyra. Minig abban van otthon, és szereti is. Neki a térdével van elég nagy gáz, pár év múlva mehet protézisért :roll: Kíváncsi vagyok, hogy amikor vissza kell mennie talpvizsgálatra, akkor lesz-e változás.

Monic,
nagyon csini lett a szoba :lol: MIvel nem fotóztad le egyben az egész szobát, így nem is zavaróak a minták, mert mind külön képen van :wink: Halványabb lett végül a fal, nem? Vagy csak a fény miatt tűnik úgy?

Twist,
hajrá utolsó inszem! :wink:

Bikfy,
tea és torta is jöhet, ha tényleg diétás, bár éhes egy csepet sem vagyok. :lol:

Dy,
hajrá programozott együttlét! :lol:

Timejka,
megkérdeztem apumat, de még nem döntöttek. De abban biztosak, hogy vagy aza alpítványi osztályt választják, vagy a sport tagozatosat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.01.24 19:56-kor.

i.kata
 
 


Ja, amúgy én is takarítottam ma mindenki helyett! Egész délelőtt azt csináltam, sőt egy kicsit belenyúlt a délutánomba is.

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


sziasztok lányok,
sajna nem tudok visszaolvasni mindent!

Monic: nagyon szép Danika szobája!!! sólámpa nálunk is van Nándinál! :lol: a gyümivel az a baj, h sok benne a cukor, sok zöldséget kell enni, nem sok gyümit! bocsi, sajna!

Vicky: átadom a puszit!

Twist: nem ringatni, nem sétálni, nem csinálni semmit, csak rituáléval berakni az ágyba , h elaludjon magától. megetetni, behúzni a függönyt, bebugyolálni, megütögetni a hátát kicsit és lerakni. ha nem akarja , akkor kicsit ütögetni és sssss suttogni. aludjon el magától! hát nekünk ez nem megy. de most tanítjuk. mert sajna eddig az volt, amit nem lehetne.

Boni: ahogy Monic írta ua a márka, lehel u-ban van egy babadiszkont , ott vettük 75-ért, és nagyon szuper, bár elég nehéz a mózes résszel . vagy 15 kg.

Monic: akartam is írni, h csúcsszuper a kocsi, de mózesrésszel baromi nehéz. ma egyedül vittem sétálni Nándit. az elsőről levittem először a vázat, majd a mózesban Nándit. egyszerre nem tudnám levinni a kocsit benne Nándit. nem tudom, h te milyen kondiban vagy, v hol tartjátok majd a kocsit. de amúgy szuper!

na pusz, megyünk fürdetni! majd holnap még felugrom!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Na, elkészült az almás süti! Most vettem ki a sütőből. Az illata finom, és remekül néz ki. Kinek hozhatok?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Mara,
én ezt a követ láttam tegnap a Reggeli műsorban az RTL-en. Állítólag a pasinak kivették a húgyhólyagját és belekből csináltak neki egy hólyagot. De abban nincsenek idegvégződések, mint az igazi húgyhólyagban és ezért nem fájt neki. De a súlyát éreznie kellett volna, mert 1kg :roll:

i.kata
 
 


Mara,
a 14-est is láttam azt hiszem a spanyol tv-ben és még sírtam is a felvétel után. Iszonyatosan nagyot esett az a síelő :cry:

Ja, és ma Tatán láttunk egy elütött biciklis bácsit. Olyan szörnyű volt...csak feküdt mozdulatlanul és folyott a feje alól a vér :cry:

i.kata
 
 


Mara,
a korisról az jutott eszembe, hogy szintén a spanyol tv-ben láttam egy híradóban, hogy egy koris csaj egy versenyen rosszul ugrott és valahogy a korija élével megvágta a másik térdét és spriccelt belőle a vér. :roll:

i.kata
 
 


Csibi,
ez gyors bekukk volt akkor :cry: Jó pancsizást Nándinak! :lol:

i.kata
 
 


Czinke irtam a másikba .. szerintem tedd félre a Suttogót :wink:
Vendég
 


Kata: Hála Istennek, én még nem láttam élőben ilyeneket. A kisebb baleseteket se bírja a gyomrom....
Attól képes voltam elájulni, hogy Anyukám kezén átvérzett a kötés, amikor elvágta :oops:

hofeherke
 
 


BIKFY
Én ugyanezt csináltam, mert a fiúk nem tudták mit akarnak holnap ebédre és elővettem a norbis szakácskönyvemet és mindenre amit felsoroltam nagy NEEEEEEEEEEM volt a válasz! :lol: Meg is vacsiztunk és levezetésként csocsóztunk egyet. :wink: :D
Én azért elhatároztam, hogy próbálok magamnak külön kotyvasztani. Ez majd akkor lesz könyebb ha már nem kell dolgoznom.

CSIBI
Tök jó hogy egyre gyakrabban hallunk felőled. Ezt a könyvet én is szándékozom elolvasni. Talán az lenne a megoldás, hogy Nándus feje alá kéne tenni, mert mi is azt csináltuk kiskorunkban, hogy a fejünk alá tettük a könyvet hogy átszálljon belénk a tudomány. Talán akkor ő is rájönne, hogy egyedül kell elaludnia.
Na viccet félretéve sztem előbb-utóbb sikerülni fog. Ahogy látom Viki és Boni is sok jó tanáccsal látott el a babásban.

DY
Jöhettél volna hozzánk is takarítani.

Én annyira szeretnék venni egy gőzzel tisztitó gépet. Azt tervezem, hogy ha meglesz(nek) a Bogyó(k) akkor nem használok vegyszereket hanem gőzzel fogok takarítani.

MARA
Láttam a fókuszban ezt a követ, nagyon durva!!! :shock: :shock: :shock:

VICKY
Látom még nálad sincs piri.

TWIST
Kerestelek az iwiw-n! Megadod a vezetéknevedet priviben?

dita75
 
 


Dita,
Twist sajnos nincs fent iwiw-en. :cry:

i.kata
 
 


Dy,

én vevő vagyok az almás sütire, azt még a meggyesnél (amit múltkor odaégettem :oops: ) is jobban szeretem.

Czinki,

eszem zöldséget is :wink: A magas vérnyomi miatt kifejezetten gyümölcsnapokat kellene tartanom.
Én szeretem a sólámpát, mert egészséges és hangulatos egyben :wink:

Kata,

a szín az amit megbeszéltünk és átküldtél képen, csak kora reggel borult időben telefonnal készítettem a fotókat, délután napsütésben fényképező géppel egész mást mutatnawink:

Mara,

mikor jön haza a párod?

És megint köszönjük szépen a szoba dicséreteket :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ha már az IWIW-nél tartunk. Tegnap óta nem tudok belépni! Ti jártatok már így? A jelszavamat nem felejtettem el, mert be van állítva automatára, mégis mindig azt írja ki, hogy hibás felhasználó név vagy jelszó. Most mit csináljak, hogy be tudjak lépni?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


KATA
Akkor majd küldünk neki meghívót! :lol:

dita75
 
 


Dita,

én is mindig megnézegetem a gőzzel tisztító gépeket a műszaki áruházakban, én is nagyon vágyom egy ilyenre :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dy,

nem tudom mi történhetett, nekem az iwiw még soha nem csinált ilyet, ma is voltam fent minden gond nélkül :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


A barátnőmnek van gőzzel tisztító gépe, de nincs igazán megelégedve vele. Nagyon sokszor bedöglik, és még nem is beszélve a vizkövesedésről...

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


DY
Velem is vacakolt ma az iwiw.
A freemail és az iwiw néha annyira kiakaszt, hogy le is csapom a laptopot mert ha tovább szórakozik az idegeimmel lehet hogy kivágom az ablakon, ahhoz meg elég drága volt! :D

dita75
 
 


Monic nagyon jó a szoba.

Dita Te milyen szorgalmas vagy, én meg tök lusta.

Remélem ténlyeg úgy járok, mint Linácska, majd hétfőn hívom a Kaálit.

Kata névről nem ismerős, de megnézem a képet. Bencét is vagy alapítvány, vagy a tesi.
Szegény bácsi, mert mennek eszetlenül.

timejka
 
 


Monic: Szerdán éjjel, vagy inkább már csütörtök hajnalban. Nem tudta pontosan megmondani.

Dita: Csak nem láttad a teleshopban a gőzölős felmosót? Ha kúszó mászó gyerekeim lennének én is elgondolkoznék rajta... de ha meg belegondolok, hogy én az udvaron, meg a homokozóban gyerekként mennyi mindennel találkoztam, igazán nem aggódom ;)

Dy: Próbáld meg újra írni az adatokat, vagy nézzétek, meg, hogy mondjuk más be tud-e lépni... más ötletem nincs. Egyébként jártam már így, csak én MSN-nel. Végül új jelszót kellett kérnem, mert az néhány próbálkozás után letilt.

hofeherke
 
 


Na most meg egyszerűen csak sikerült. Rákattintottam a belépés titkosított csatornán-ra, és simán beengedett

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Azt hiszem, megvan a holnapi kaja. Majd api dönt, hogy Stefánia vagdaltat vagy rablóhúst vagy brassóit kér. .... Azóta már meg is van, rablóhúst rendelt. Hát akkor az lesz.


A diétás joghurttorta receptje, majd átteszem a receptes fórumba is.

Én csak kis adagot csinálok, mert api nem nagyon szereti.

-1 nagy dobozos natúr joghurt
-fagyasztott bogyós gyümölcs. (málna, fekete szeder, ribizli ezekben alig van gyümölcs cukor, így a candidások és a PCO-sok is megehetik)
- fél zacskó étkezési zselatin ( de nem tortazselé, én egyszer összekevertem véletlen a kettőt)
-12-13 szem édesítő tabletta
-1,5 deciliter tejszín ( a candida diéta semmi cukrot nem enged meg, úgyhogy én főzőtejszínnel próbálkozom)


Az eredeti recept már eleve gyümölcsjoghurtot ajánl, én viszont azt mondom natúr joghurttal álljatok neki, mert abban nincs semmi cukor, szemben a már ízesített gyümölcsössel.

Elkészítés: joghortot picit felmelegíteni, ebben feloldani a zselatint, a 12 darab édesítő tablettát, majd bele a fagyott gyümölcsöt is. Felverni a tejszínt, ezt is óvatosan beleforgatni a masszába. Én egy jénai tálkába öntöm, aztán pár órára be a hűtőbe. A zselé szépen összefogja, lehet szeletelni, mint egy igazi tortát.

Engem nagyon boldoggá tett, tiszta izgalomban voltam, mikor készítettem. Ugyanis kb. 2 hónapja nem ettem édességet, már szinte elvonási tüneteim voltak. Most jókat falatozok, és talán ártani sem ártok magamnak.

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita: Használj autlook-ot. Nekem 3 e-mail címről tölti le a leveleket másodpercek alatt szűri a szpemeket is... ja és 2 freemailes. Az online verzióját én nem is használom. folyton elszáll, amit írok, vagy nem küldi el... ez az outlooknál elő nem fordulhat. Ha kell segítség a beállításhoz csak szólj!

hofeherke
 
 


MARA
Már régóta gondolkozom rajta, hogy veszek egy olyan felmosót!
Nem tudom hogy megéri-e az árát. :roll:

TIMEJKA
Én is lusta vagyok, muszájból csinálom! :wink:

dita75
 
 


MARA
Van gmailom, citromailom mindkettő jó, csak mindenki a freemail-omat ismeri mert az már megvan jó pár éve.

dita75
 
 


Lányok,S.O.S.!!!!! Ismeritek a Floragyn hüvelykúpot? LEHET TERHESEN HASZNÁLNI? Nagyon fontos,mert nem akarok még több bajt. Az ilyen készítményekben szokott lenni ösztrogén,de az tilos, állítólag ebben nincs. Kérlek,írjatok,mert ma már fel kellene tennem.!!!!
f.ancsi
 
 


Monic,
minden mekis kaján rajta van a ch tartalom, meg a többi is, a reggelihez adnak elvileg olyan papírt, amin minden kajáé. De már fejből tudom, hogy egy kis sült krumpli 29g. Ettem egy ilyet majonézzel, meg haraptam azért Lili sajtburgeréből 2 falatot, és meg is mértem egy órára rá a cukrom, és 5,3 lett. Szóval belefért :lol:

Bikfy,
mi holnap megyünk étterembe, én tuti lecsós májat eszek főtt krumplival :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: