Új privát üzeneted érkezett!

Szilde!
Én adtam Szandinak Rinathiolt a rózsaszint. Az köhögés csillapitó, hurutos köhögésre. :shock:

Zituska!
Boldog szülinapot a kiscsajodnak!!!!!! :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Edit! MI nappal Sinupret v. Abroxol este meg Prospan v. Sinecod (ez csillapitja éjjelre a köhögést)

Zsuzsi! Nekem egyszer adtak oltásról igazolást,megkértek át tudnám-e adni mert most nem dolgozik akivel átküldeni szokták. Amugy hivatalból a gyerekorvos intézi, kiküldi a védönömnek, igy én nem is tartom vele egyáltalán a kapcsolatot.

Zituska! Boldog szülinapot Noéminek!

Timi! Gratula a kislányhoz, ezt hiszem csak akartam irni korábban de elmaradt. Neve van már?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Noéminek nagyon boldog első szülinapot kívánunk!!!
E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Köszönjük a köszöntéseket!!! :D :D :D
Buli és torta holnap lesz, ma csak nosztalgiázom! :D

Hurutoldó:
1 éves kor alatt nem ajánlják sem a Rhinathiolt, sem a Lándzsás utifüvet, sem a Stodalt.
Asszem, a Sinupret mehet, de nekünk anno semmit nem ért..
A Sinecod is csak 1 év felett mehet tudtommal...De az egyébként sem hurutoldó, hanem a köhögési ingert szünteti meg.
A Prospan-t nem tudom...

Kép
Kép
zituska28

Köszi Zituska!
Épp most akartam utána nézni..
E.

szilde
Szeged

Prospant is egy éves kor felett írja...

szilde
Szeged

Zsuzsu! Na, akkor nem bánom, hogy itt még nem is keresett meg bennünket a védőnő, holott több mint 1 éve itt lakunk. No nem mintha a szegedi foglalkozna velünk.

Írtatok a Koczka doktornőről, nekünk sem volt sosem pupillatágítása egyik csajomnak se.

Noéminek, Boldinak nagyon sok boldog szülinapot kívánunk!

Elnézést, hogy ennyire ritkán jövök írni, de megy ez élet ezerrel, olvasni viszont olvaslak benneteket.

Lottika kedden volt meghallgatáson a Rókusi iskolába, és felvételt nyertünk az emelt szintű ének-zenei osztályba. Irtó büszke magára -én is rá :) -, várja mostmár a sulit. Nagyon tetszett neki a tanítónénije, és szerintem nagyon pozitív dolog, hogy hárman mennek oda az ovis csopiból, mind nagy barátnők. Irtó édesek voltak, amikor a meghallgatás után összekapaszkodva táncoltak a folyosón.
Persze egyik szemem sír, a másik meg üveg :lol: , hisz most született.

Lindus egy égedelem. :D Komolyra véve a dolgot, nem egy nyugis csirkefogó. :) Rengeteget tanul Lottitól, pl. Abba számokat énekel, Betlehemi dalokat. Lottinak van is türelme a tanításához, Lindus isteníti a nővérét, szal jó tesók nagyon. Remélem így is marad.
Ő szeptembertől megy oviba, Lottika "helyére".

Betegségeket sajnálom, hála minket rég elkerül, a legnagyobb bajunk 1-2 napos orrfolyás, köhögés, de semmi komoly. Lindus ugye március óta jár bölcsibe, 2x volt beteg, de AB nem kellett egyszer sem. kopp-kopp

Munkahelyemen néha jó, néha fel akarok azonnali hatállyal mondani. De ugye ebben a válságban nem lehet, örülni kell, hogy van hova menni melózni, és van havi fixe mindkettőnknek a férjemmel.

Házunk szépülget, nagyon várjuk a tavaszt, amikor végre már a külső körletet is rendbetesszük reményeink szerint legalábbis.
Aki kiköltözésen agyalna, o.k. kell a 2 kocsi, de 8 perc a Szeged tábla. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szilde :) A lándzsás útifű dobozának a hátulján rajta van, hogy 3 vagy 6 hós kortól mehet. A Stodalt sem értem, miért lenne kivétel, mikor homeós szereket elméletileg szülés után is rögtön kaphat a baba. Sinupret nekünk használt.
Na mindegy, Zitussal majd megdumcsizzuk :wink:

Karmen :) Köszi szépen! Most úgy néz ki, maradunk a Flóra Csengénél :)

KépKép

KépKép
timika

Sinupret cseppeket írja csecsemőknek is.
Ez vmi homeopátiás szer egyébként??

Calciumusc van itthon.Az tuti jó.Mennyit szabad belőle 1 nap?

E.

szilde
Szeged

Sinupret mehet valóban mindenkinek. A Sinecod-ra én is azt irtam hogy este, alvás előtt.
Sinupret gyógynövényes, nem homeos. Nekünk nagyon bevált, gyerek, felnött is ezt szedi.

Melinda! Lotti milyen hangszert fog tanulni? KÉrdezni akartam pont, hogy gondolkoztál Te is a Madách-on hogy oldod meg kocsival. Mert nekem emiatt valszeg nem fog összejönni hogy nem lehet megállni a suli elött, ill. csak 5 perc várakozás lehet, kocsit nem otthagyni. Egy elsőst meg nem akarok egyedül felengedni a suliba, jobb lenne felkisérni, na.

Timi! Ezek szép nevek (és végre nem Réka, Gréta, Anna stb. amiböl minden 3. házban lakik valaki manapság :lol: ) Bocs akinek mégis azt tetszik (nem csunya nevek, de tényleg nagyon divatos lett már)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Timi :)
Én úgy emlékszem, hogy a Stodal papírján ez állt, hogy 1 éves kor alatt nem javasolt... Még anno Botinak kerestem köptetőt, és akkor olvastam a papírját, azóta nem, meg most nincs is itthon, mert az se ért nekünk sokat...
Amúgy nem minden homeos cucc mehet piciknek!!
Az indok - Marianna szerint is - hogy az 1 év alatti gyerekeknek nincs még rendesen köhögési ingerük, ezért a feloldott hurutot nem köhögi fel, hanem szépen csorog hátra a cucc, és nagyobb bajt okozhat..
Ezért köhögésre 1 éves kor alatt Calcimusc.

Edit!
Szerintem 2,5 ml mehet a Calcimusc-ból reggel és este Kevinnek.
Noémi újszülött korában 2x1 ml-t kapott, most 2x2,5 ml-t.

Kép
Kép
zituska28

Karmen! Furulyáznak elsőtől kezdve, aztán majd látjuk. :)
Madách-ról lemondtam, egyrészt a hatalmas osztálylétszám, másrészt a versenyistálló (nem kicsit, nagyon) jelleg miatt.
Amúgy a Lechner tér (Madách-tól fél perc) kék zóna, kék parkolóbérletem van, ui. a drága kedves munkahelyem nem fizeti a parkolásom. Van 6-7 hely a ház előtt, azok foglaltak kb reggel 7 től, én meg sosem érek be annyira, a munkahelyem be sz..rik rá hol parkolok vidékiként. :evil:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zituska!Timika!
Köszi szépen.
.és mindenkinek köszi a hozzászólásokat!! :wink:

Melinda!
A Rókusi iskola az melyik is??

Más.
Megdöbbentett egy hír egy szegedi iskoláról.Hallottátok mi történt egy 9 éves kislánnyal??:(

Edit

szilde
Szeged

Szilde!
Én hallottam a Hiradóba is volt. Hogy egy 9 éves kislányt az osztálytársai megerőszakoltak!!!!! :shock: :shock:
A Vörösmarty általánosba. Az melyik??? :?:

Nekem a háziorvos mondta a Rhinathiolt Szandinak, hogyha köhög, adjam. :roll:
De a papirján sincs, hogy nem adható, sőt az adagolás is meg van 1 éves kor alatt. :shock:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita! Az régi Odessza II. De nem arról volt szó, hanem a Weöres Sándor Általános, ami az Ürhajós u. fele van, ott történt.

Melinda! Ezt nem hallottam a M-ról. A Rókusit is néztem, majd oda is megyek idén körülnézni még. Ott mekkora létszámu osztályok vannak? És mennyire jellemzö a kisebbség?
Na jó kis melohely hogy parkolj ahol tudsz. Azért az éves bérlet ha jol rémlik megvan v. 30e ft, ugye? :( Elég bosszantó!!!
Nálunk is totál tele van a céges parkoló, igy a kollegák már a közeli áruház elé parkolnak.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!
Weöres S.,itt a közelünkben pont.Piros iskola.
Nem tudom a tanár hol volt...
Na odasem iratom Hannát..
E.

szilde
Szeged

Üdv.

Kármen, vannak olyan sulik, ahova szülő be sem teheti a lábát...max. az első ajtóig, az meg megvan öt perc alatt. Mondjuk hozzáteszem, én ezt nem helyeslem...mert arra találják ki, hogy megszűnjenek a lopások, de gyanítom, ezzel semmit sem javul a helyzet.

Zituska, én megértem az indokot, de Petinek már bőven van köhögési ingere, és mégis mindig a torkán folyik le a trutymó.

Szilde, nálunk a kezdetek óta 2*fél ampulla a kálciumadag.

Én nem hallottam ezt a hírt, de lehet, jobb is. Engem most a németországi bölcsis ámukfutás taglózott le.

Ja, ma voltunk kint a Corában, Petinek vettünk vonatkészletet. Gagyi műanyagok a sínek, a mozdony elemes, világít, füstöl és sín nélkül is tökéletesen gurul. 900 Ft volt, ne tudjátok meg, hogy tetszik neki. Íme egy kép:
Kép

Ági és
KépKép
exdeus

:lol: :lol: :lol: Nagyon boldog elso szulinapot a Noncsi kisasszonynak!!!!!....hogy telik az ido! :lol: :lol: :lol:

Agi: Nagyon edi a Peti...es klassz a vonat is.... :lol:

Zsuzsu: :lol: :lol: A Konsti is egy gomboc (de ezt mar mondtam)...egy kicsit gagyi ez a vedono....rogton ratok kuldi a csaladvedelmet....otthon minden oltas kotelezo...itt nem, a sogornom nem is oltatja a kolkoket... Kerunk Abi kepeket is. :wink:

Melinda: Gratula a Lottinak a sulihoz!!!! :wink:

Minden beteg manonak gyogyulast. :cry:

Toncsi: :lol: Szerintem egy kicsit sem fius a csajod, azok a szemek nem lehetnek pasie....es meg mindig egy gyonyoru huncutpooook a csaj!

:wink: Mi jol vagyunk (kohogunk) lelegezzuk minden nap a zolfos termalvizet...remeljuk ez segit majd....mar egy hete bolcsizunk, ami azert nagy szam mert november ota ez az elso alkalom, hogy egy teljes hetet vegigja baj nelkul :roll: . Egyebkent imadja a bolit :wink: ....meg el sem koszon, ugy kell egy puszat kikonyorogni a fiatalurtol! :lol:

Pusza :wink:

Kriszta es Teo
:lol: :wink: :wink: :wink:
Kép

sziasztok
matteo0808

Szilde! A Kossuth Lajos sgt-on, a patológiával, Rókusi templommal szemben.

Karmen! A tájékoztatónk elmondták, max 26 fős, a zenei osztály kevesebb ált., pl. ahol voltam nyílt ének órán, a 2.a.ban, az 22 fős.
A Madáchban 36 fő az induló állítólag, a verseny jellegéről meg ne is beszéljünk, mert ha csak a fele is igaz, amit hallottam, akkor sem való Lottinak.
Közben megálmodtam neked, hogy 8 előtt nem is kell parkolójegy, és a Vadász utcában is meg tudsz állni.
Az éves kék parkolóbérletem 22.800 Ft volt, a sárga-kékre (50 rugó) már nem futotta, pedig dolgozó az bizony sárga övezetben van, így sétálok.

A szörnyűség a Weöres Sándorban történt, az a piros suli az Űrhajós utcában. 1. Hol volt a tanár?? 2. Honna tudja ez 9-10 éves mi az hogy nemi erőszak?????????????

Exi! A Rókusiban is zárják a lengőajtót napközben, a portás nyitja ki. A kicsiket azért nyugodtan be lehet kísérni a terembe. :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!
Ja,persze persze.Gondolhattam volna.
E

szilde
Szeged

Ezt én sem értem napköziban hogyan történhetett ilyesmi! Amugy én pár napja végignéztem az összes suli honlapját, milyen szakok stb. akkor ugy láttam a Weöresben van jonéhány sötétebb börű gyermek :( :o

Melinda! Köszi, én még semmit nem hallottam. Priviben megirod miket mondtak a Madách-ról? Köszi amugy a parkolás tippet.
Rókusiba hol tudsz, lehet megállni? Mintha a Kossuth L. várakozni tilos lenne, szintén. Én ezért nyugodtabb lennék ha a gyereket nem az ajtó előtt engedem el, bár én is egyedül jártam suliba és gond nem volt, ez tény. De szerintem az első időszakban igényelné is Orsi.
Ja tényleg, 8 előtt nincs parkolási dij:) Csak a M. honlapján láttam hogy nem lehet 5 percnél tovább állni és elhagyni sem lehet a kocsit, a tábla alatt meg a kék zona volt, igy gondoltam az egész rész zónás, ami igaz csak nem kora reggel :)

Kép

Kép

Karmen
karmen

Exi!
Ez a vonat engem is érdekelne.Mármint Hannát.:):)
Milyen néven fut a Corában.Akciós volt(meddig tart az akció) v. egyébként is ennyi?
Látszik,hogy Peti jól van!!!
Pisilő-gondok megoldódtak?

E.

szilde
Szeged

Kármen, igen, az a suli sok hátrányos helyzetű gyermek iskolázásával foglalkozik.

Melinda, na igen, ez érdekes, mármint, hogy egy kisgyerek tudja, hogy miről beszél. Meg szomorú is egyben.

Szilde, kukifronton minden OK.
Nem tudom, meddig lesz ez a kisvonat akciós. Ahogy bemész a vevőszolgálatnál, ki vannak rakva az akciós dolgok, a sor legvégén voltak a játékok. Ott találtuk. Egyébként nagyon sok jó dolog van szerintem most ott.

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok, tudtok jó magán gyereksebészt? (kukigondok nálunk is... hiába húzogatjuk, meg se moccan, meg akarom nézetni)
A Tornyos talán? Vagy ő nem? Ha igen, elérhetőség, árai?
Köszi!

Bocsi zombi vagyok, az éjszakai cirkuszok egyre rosszabbak, most éjjel már le kellett spriccelni a virágspriccelővel a kölköt. :oops: Majdnem hányásik behisztizte magát. :shock: És ez már állandósult, felébred fél 1-kor és másfél-két órát altatni kell. Aztán percre pontosan fél 6-kor megint ébred és vagy átviszem és rajtam kívül mindenki nyugodtan alszik, vagy cici után visszaalszik és ha szerencsém van, be tudom csempészni az ágyába és alszunk még 1 órát. :? És ordít torka szakadtából, nem kell neki se víz, se tea, se simogatás, áll fel és nyújtja a kezét, hogy vegyem ki. Ezzel mit lehet csinálni? Kezdek megint lemerülni teljesen. :cry:
Apja szerint csukjuk rá az ajtót és hadd ordítson, de nincs szívem hagyni. Így meg kikészül mindenki. :( Az tisztán látszik, hogy hisztizik, baja nincs.

Kép
szilcsi

Szilcsi! Lali még kicsi ahhoz hogy megmoccanjon neki. Norbinak sem tudom kicsit sem hátrahuzni, de még nem kell orvoshoz vinni ezzel, még 2 éves sincs. 3 éves kora körül már elvinném.
Ez az esti cirkusz ismerös. Én hagytam sirni, de sokszor bementem hozzá, felvettem rövid idöre majd ujra letettem és elmentem. Nem kellett olyan sok idö és szépen egyedül is elaludt. Eleinte igaz csendben kellett kiosonnom, késöbb már és most is mehetek nagy zajjal is. De szépen fokozatosan szoktattam egyre jobban hozzá hogy egyedül kell lennie.

Exi! Szupi a vonat!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

csajok: tudja valaki aranyér problémával hova kell fordulni?Esetleg tud valaki orvost ajánlani ez ügyben?(inkább nő) ár, elérhetőség!
Köszi előre is!

Kinga: hová költöztök?Kitti marad a vedres u-i bölcsibe?

Kép
gyanixi

Szilcsi!
Ha adsz Lalinak cicit, akkor se alszik vissza?
Mit akarhat??
Hogy veled alhasson? Mert valami oka van a hisztinek, nem? :roll:
Kuki fronton Karmennak van igaza, nem kell még vele semmit csinálni.!!!! :wink:

Gyanixi!
Gondolom urologus. De csak férfit tudok. :oops:
Gyógyszertárban kapható recept nélküli készitmény, kúp????

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Szilcsi, ne húzogassátok! Petinek a mai napig meg se moccan, a protokoll szerint min. hároméves korig nem is kell piszkálni, de már hallottam a dokinktól 5-6 éves határt is. Ezért kár elmenni, ha nem fáj neki, nem gyullad be, ne piszkáljátok! Szerintem Tornyos doki sem mondana mást...
Petinek hiába járták körbe, a mai napig nem lehet felhúzni egy kicsit sem, de egyébként nincs baja semmi, háromévesen visszük vissza. Mondom, én csak azért mert szűk a fitymája, nem vinném el...de ti tudjátok.
Nem alvást passzolom, azt tudom, hogy Petinek 8-12 hónapos kora között volt heppje, hogy csak köztünk volt jó. Ill. aludt ő az ágyában, de felébredt, és utána csak köztünk vagy mellettem volt hajlandó aludni. Magától szokott le róla.

Kármen, jó, hogy kukiügyben megerősítést nyertem.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő, Melinda: Boldog szülinapot!

Noémit, Boldit is Isten éltesse!

Ágiknak boldog névnapot utólag is!

Kis betegeknek gyors gyógyulást!

Ennyire tellet ma, bocsi :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Apa megmentett éjszaka, visszaaltatta Lalit, volt is nagy ordítás, Lóci folyton az ajtót leste, mikor megyek be, de nem mentem. :oops: Kb 10-15 percig sírt, utána lassanként visszaaludt, ki se kellett venni. És nem is kelt utána, csak fél 8kor reggel. :D De ha én megyk be hozzá éjszaka, nem alszik vissza, csak egyre jobban ordít. :?

Zita, cicit már nem kap jó ideje éjszaka, mert nem bírtam az éjszakázást. :oops: Amikor rosszul lettem az utcán, úgy döntöttem, nincs éjszakai cicizés. Velem jókat alszik, meg se moccan, ha összebújunk, csak hát úgy én nem tudok pihenni. :roll:
Szóval az kellene, hogy egymaga is vissza tudjon aludni, vagy ha be is kell menni hozzá, ne két óra hosszáig tartson, míg visszaalszik. :roll: (apának ma éjjel egy óra volt)

Kukitéma: nem tűnik gyulladtnak, csak nem lehet visszahúzni. De mások is mondták, ne bántsam, majd ha megyünk a 15 hós tanácsadásra áprilisban, rákérdezek dokinéninél.

Niki, házidokid nem tud orvost ajánlani a problémádra? Vagy rögtön magánsebészhez akarsz menni? Vény nélküli szerek nem segítenek?

Kriszta, szuper, hogy Teo így szereti a bölcsit! :D

Zitus, milyen volt a tegnapi szülinapi banzáj? Képek??? :D

Anna??? Nóri meggyógyult, ugye? Hogy vagytok?

Mi jól, Lali kezd picit jobban köhögni, szerdán viszem vissza a fülészetre.

Kép
szilcsi

Csajok!
Szandi tiszta takony, a nasivinen meg a c vitaminon kivúl mit lehet adni? valami homeopátás bogyót nem tudtok ?.
Még jó, hogy egész múlt héten antibigyót szedett, most meg náthás. mivel fehér a takony, igy gondolom virusfertőzés. :roll:
Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Zita!
Nálunk az egész családon átvonult ez a vírus,ill. még tart..
A gyerekeknek először volt Cebion,Nasivin és társai,de két nap múlva már kellett az antibigyó.Még szedik...
Calciumuscot adtam még....

Sóoldatozd sztem,meg szívjátok neki sokat.Én jobbat nem tudok..
Jobbulást Szandikának!!!

Végülis szedtek immunerősítőt?Prevenarral,hogy álltok?
Kevin most kapta volna a másodikat,de el kellett halasztani..
Majd,ha megyógyult megkapja.
Nem tudom mennyire lett volna beteg,ha nem kapja meg a Prevenart... :roll:

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Ne haragudjatok a zavarásért, csak érdekelne, hogy járt-e valaki kismamatornára az Újklinikára? Oda be kell jelentkezni előre? nagyon köszi, ha válaszoltok.

KépKép
amadea

Szilcsi: :roll: Tudod, nalunk is nagy hisztik voltak ejszakankent, mostanaban csak egyszer ebre, es en adok neki egy cumisuveg tejcit...aztan egy kis simi simi... :roll: fogja az ujjamat es elalszik. Van mikor ki kell vennem megnyugtatom, van mikor el kell vinnem a nagy agyba, es mikor bealszik visszalopom a sajatjaba, de a helyzet javult. :evil: Ja es nalunk, minel kesobb mentem be annal duhosebb volt es felelmeben, hogy ismet magara hagyom mindig kesobb aludt vissza. Nalunk is a Teo ,,hozzam" van kapatva...mivel mindig velem van, a bolcsi sokat segitett, gyorsan beszokott, es a nagy faradtsagaan sokkal hamarabb elalszik.... :lol:
Meglatod a Lalinka is tetszeni fog a boli.... Kitartast! :wink:

Zita: A sooldat tenyleg jo, no meg a levego parasitasa, meleg gozzel! Jobbulast nektek! :wink:

pusza :lol:

Kriszta es Teo baba
:wink: :wink: :wink: Kép

sziasztok
matteo0808

Kriszta köszi a biztatást, mostanában rászoktam, hogy délután én is alszom Lalival. :oops: Rám is fér, és így fent tudok este egy kicsit maradni apával, mivel egész nap nem látjuk egymást.
Párásítás: nem inkább hideggel kéne párásítani? Én úgy tudom, megfázás és köhögés esetén a hidegpárásítás jó, nem a meleg. :shock:

Zita, sztem is még pluszba stérimar Szandinak és Calcimusc. Én is elkezdem adni a köhögésére.

Amadea, passz. :shock: Gratula a pocaklakódhoz!
:D

Edit, biztos jobban megviselte volna, ha nem kapott volna prevenart.
A fülész kifejezetten javasolta nekünk, hogy adassuk be Lalinak, ő mindig "felül" beteg, torka, füle... :roll: :( Ami nálunk gáz, hogy sosem lázas, mint én. Ha egy picit felmegy a hőm, pl 37.5-re, akkor már ki vagyok ütve, pici láz is iszonyúan megvisel, Lóci is nyilván ilyen lesz.
Nem tudom, melyik a jobb, azért Zitát sem irigylem, hogy ilyen magas Botinak és Noncsinak is, ha belázasodnak. :roll:
Tegnap 37.2 volt Lalinak este, hát überhisztis volt szegénykém. :(

Vár a vacsifőzés... :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
Hát nagyon érdekes amit írsz,hogy nem vagytok lázasak.Hallottam már ilyet,és azt hogy ez veszélyes is lehet?? :oops:
Mitől függ ez,hogy ki mennyire lesz lázas??
Azért kérdezem,mert én mindig kb. 38-39 re lázasodtam be anno,de egy ideje,kb talán Kevinnel való terhességem óta-nem tudom,nem vagyok lázas!! :shock:
Iszonyúra bedurran pl a mandulám,tüszösmandulagyulladás stb,ami elvileg magas lázzal jár..aztán semmi,max hőemelkedés.... :shock: :roll:
Hajlamos vagyok azt hinni,biztosan csak sima torokgyulladás,és én tévedek,mert nincs láz.Pedig tele van a torkom tüskékkel..
Dokik is mindig azzal kezdik:Láza van?Addig komolyan se vesznek...
Aztán kidumálják az embert,hogy semmi baja sincs,csak képzeli..

Hannának olyan két évesen volt már majdnem 40 fokos láza,mostanában úgy 38,5 körül.

Sajnálom Lalit!! :cry: Jobbulást a csöppnek!!
Azért tény,hogy a rossz közérzet nincs lázhoz kötve!!

Edit

szilde
Szeged

Ja,láttátok a Naplóban az illegális fogigátlókról szóló részt?
Döbbenetes.
E.

szilde
Szeged

Zituska,a csajaszidnak boldog szülinapot!!!! :lol:

Barni,már jobban van!!!!
Egy gyors duma tőle:
(Tudjátok van ,már jogsim,csak nagyon utálok tolatni!)
Ülünk az autóba férjem tolatva parkol,mondtam neki,hogy én ezt hogy utálom,erre a Barni:
-Fiam,azt is meg kell tanulnod,mert addig nem vezethetsz!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Enikő,hogy áll a lakás felújítás???

Szilcsi,Lali kukijával ne foglalkozz,nekünk anno ezt mondta a doktornő,és most visszük majd orovoshoz vele!! :wink:

Kép
bibi226

Amadea,üdv itt!!!
Én 2 voltam anno,kismama tornán,Újklinikán,mint látod elég régen........
Akkor nem kellett bejelentkezni,de a védőnőd nem tud segíteni???

Kép
bibi226

Szide,én nem láttam a illegális fogig. mi volt benne???

Barninak,3-4 volt,nagyon magas láza,40 fok háááát az iszonyú volt.......

Kép
bibi226

Szilcsi! A hidegpárásitás föleg a kruppos köhögésnél van, na ott fontos is hogy hideg levegő legyen! Sima köhögésre már nem vagyok benne biztos hogy számit hideg v. meleg, végülis mondják náthára hogy meleg gözzel (kamillával, mentollal) inhaláljon az ember, az is segit, nekem segitett mindig. A párásitóba persze ezeket nem önthetem, igy van inhallálás (amugy lehet venni inhalálót is, apunak is van, abban is lehet aromát is tenni) és már dolog a párásitás.
Lalinak jobbulást!!

Bibi! nem gyözök nevetni Barniszájon:) Nekem valahogy ezek kimaradtak Orsinál, kevés beszólása volt, de a fiad amugy is szerintem viszi a pálmát :lol: :lol: Én meg tolatva szeretek parkolni, elöre beállni vagyok béna, de tényleg!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi!
Köszi szépen az információt :wink: . A védőnő is úgy tudja, hogy nem kell, de nem volt benne biztos, ezért gondoltam megkérdezlek titeket is, hogy ne menjek oda potyára....

KépKép
amadea

Lányok!!!

Tavaly dec. beadtam az Állmakincstárba a gázár támogatást,és még semmilyen papírt nem kaptam róla!!!!!
Tud valaki valamit??? :twisted: :twisted:

Kép
bibi226

Bibi: Mi megkaptuk, hogy megkaptuk.
Lassan szerintem kéne, hogy küldjék a "visszaigazolást" nektek is. A férjem december 30-án adta fel a postán, ráadásul nem is ajánlottan....még izgultam is, nehogy elkeveredjen.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Szilcsi, akkor hajrá apa, csak beszéld rá, hogy ő menjen be. Aztán rájön, hogy nála muszáj aludni, és remélhetőleg már kelés sem lesz. Kitartás!
A dokiknál kukifronton ahány ház. Nálunk sosem piszkálta, ill. egyévesen és kétévesen a státuszon felhúzta ameddig ment (tehát szinte semmit), oszt annyi meg egy bambi.
Na végre valaki, aki nem egy lázas típus, én sem vagyok az. :) Peti sem sűrűn lázas...ezért ritkán szed gyógyszert.

Zitaaa, megelőzésnek kasvirág golyócska.

Amadea, üdv itt. 3 éve még nem kellett bejelentkezni, de azért nem árt egy telefon, hogy lesz-e, stb. Legalábbis így rémlik...

Szilde, nem tudom mennyire veszélyes az, ha valaki nem lázas. Én még élek, és engem sem visel meg hőháztartás terén a mandullagyulladás. Jó, nálunk is kérdés a házidokinál, de nem ez a legfőbb.

Bibi, na, sikerült a vizsga! GRATULA! Nem is újságoltad...
Nálunk Feri vitte be a papírt dec. elején (közepén) és már megkaptuk a határozatot.

Kármen, én is tolatva jobban szeretek parkolni...a tolatóradar előnyei. :D Pedig elől is van két pötty, de én olyan béna vagyok orral előre, hogy csuda.

Ági és
KépKép
exdeus

Csajok: nálunk a bölcsiben kötőhártya-gyulladás van, remélem Réka nem kapja el!
Velem: na, hát voltam sebészeten és nincs aranyér problémám, viszont elküldött nőgyógyászhoz, mert valamit érzett a méhemnél...
A nőgyógyász meg azt mondta, h enyhe gyulladásom van, írt fel gyógyszert és ha nem javul,akkor laporoszkópiás feltáró műtét is szóba jöhet!Hát remélem erre nem kerül sor!Mindenesetre elég gáááz!

Kép
gyanixi

Bibi, Bea!
Nektek nem távfűtés van? Miért kell a gázár támogatás? :shock:
A főzési gáz miatt? :o

Gyanixi!
Gyógyuljál!
És ne parázzál előre!!!! :wink:

Exi,Szilde!
Én se meg Apa se vagyunk lázas tipusok.Hála Istennek.
Nem is tudom mikor voltam lázas, 4-5 éve biztos, de inkább több. Apára meg egyáltalán nem emlékszem.

Bibi!
Akartam kérdezni, hogy Barni, hogy-hogy nem veszi be a gyógyszert? :shock:
Ha a Panadolos vagy Nurofenes fecskendővel belenyomod a szájába, akkor se??????? :wink:
Nem egyszerű Neked, lesz még gondod Barnival bőven, ha már most ilyen. :?

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

Csak egy gyors körkérdés: remélem valaki tud majd válaszolni, vagy infóval szolgálni. Ovikutatásban vagyunk...

Kecskés telepi,
Hajnóczi utcai,
Mars téri
Hétvezér utcairól

tud/hallott valaki valamit? Vagy alsóvároson a Petőfi S. sgt-hoz közelebbi részén van ovi valahol?

Nagyon várom az infókat, ha tud valaki segiteni!

Köszi előre is:

Mónika

vesm

Bibi! Mi megkaptuk a papirokat másfél hete. Dec. elején adtuk be.
Grat. a jogsihoz! Nekem mindkettö imádja a gyógyszereket, tulságosan is :o

Exi! Nekem a szemem a tolatóradar :lol: :lol:

Vesm! A Petöfihez közel ovi csak a MÁV, Karolina, Földmives, meg a Szél.u-i (csupa kisebbségi)
Kecskésen dicsérik nagyon. Földmivesröl meg többször leirtam én mit gondolok, nekem miért nem jött be, nemrég volt megint róla szó, nézz kicsit vissza légyszi

Niki! Remélem nem kell mütét! De ha igen, akkor is hidd el a lapar egy szuper találmány, nagyon pici vágások és nincs nagy fájdalom utána, én áldom a sorsot hogy feltalálták ezt! De remélem nem kerül sor rá Nálad!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szilcsi! Mi lett a hormoneredményed?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X