Új privát üzeneted érkezett!

Na megyek, mert kezdődik a filmem!
Pá!

hofeherke
 
 


Nahááááát! ezer éve nem volt laptetőm. Pedig ez esélytelen, mert a párom csak jöv. hét végén jön haza Lengyelországból. Kéri valaki? Szívesen továbbadom annak aki hisz az ilyesmiben! :lol:

hofeherke
 
 


Mara,
szerintem bárkinek adhaod, kivéve Ditának :lol: Tudod, ő allergiás rá :lol: Ugye Dita?

i.kata
 
 

 
 

Mara asszem igazad van. Lehet, hogy marad a fizetős! Nem tudom, hogy a tesinél mennyire szorul háttérbe a tanulás.

Kata a Milu még marad ovodába egy évet. Timi úgy döntött, hogy még ráér a sulival. Nekem is van egy tesom apu 2. házasságából ő most kezdte az elsőt. Szép kis móka lenne, ha tényleg azt hallgatnánk, hogy a Bence a szerelme, vagy fordítva. Majd megírod a hugid nevét? Már kész van az uszi, a Bencéék az oviból fognak is járni úszni minden héten egyszer. És minden osztály órarendjébe benne lesz 1 óra uszi. Majd ha megtudtad hova megy e atesót megírod? Köszi előre is.

Jó éjszakát mindenkinek!

Ja Némóka férjét megtaláltam az iwiwen és Réka babárólnem találtam képet.

timejka
 
 


Timejka,
köszi az infót Miluról :lol:
Tesókám nevét megírtam, és ha többet megtudok, akkor azt is megírom.
Megnéztem és ott van a kép Rékáról. N.Z. a férje.

Én is megyek, hazaért a párom. Nem szeretném elhanyagolni.

Jó éjt!

i.kata
 
 


Na,mire ideérek addigra mindeki lelép...
2 teljes oldalt kellett visszolvasnom, pedig csak 1 órahosszát beszélgettem skypeon a barátnőmmel. Sunyiban próbáltam olvasgatni titeket, de a webkamera miatt nem nagyon mertem, nem akartam megbántani :oops:
Annyit írtatok, hogy reagálni sem nagyon tudok.

Dy,

a terhesség első hónapjaiban én is sokat híztam, de az idén pl egy kilót sem. És ha így marad akkor nagyon ideális hízással megyek szülni. :wink:

Andi,

azt hiszem te írtad a 2 helyett evés esetét. Kismamiként kijelenthetem, hogy igyekszem normálisan étkezni, de ha hirtelen megkívánok valamit akkor azt egyszerűen meg kell ennem. :oops: :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Zsuzska, sajnálom a hasmenést. Az vicces, hogy cukros löttyöket kell innod cukros kismamaként. De hát ilyen marhaságokat produkál az élet.
Mara, nagyon sajnálom a betegséget, biztos tanítás közben kaptad el. Mielőbbi jobbulást kívánok! neked is hasmenésed van?
Bumi drága, mi újság a vérvétel eredményével? Hétfőn lesz vv, vagy már volt? Szurkolok, hogy jó híreket kapj!!!
Vicky, nálatok úgy van, hogy 5 perc fekvés a műtőben, aztán még szobában is fekszel? Tök jó! És mennyit kell még ott pihenni?
Monic, vettem én is Aspirin Protektet, 50 szemeset. mennyi kell belőle szedni? Utróval együtt is lehet majd?
Kata, tök jó az az oldal, amit mutattál, hogy ki lehet számolni, milyen nemű lesz a baba. Nekem fiam lesz, ha a hétfői inszemi sikeres lesz.

Üdv az újaknak is!:)
Vendég
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza, de legalább a nehezén túl vagyunk. Nem nagyon fáztam, mert be voltam öltözve, mint valami mamut. :lol:

Mi lesz a teázással? Halasztjuk holnapra? Tudjátok, én leszek a vendéglátó. Akkor most mindenkinek puszi és jó éjt!

KépKépKép
bikfy
 
 


sziasztok lányok,

párom megint hazahozta a netet! majd holnap jövök még!

remélem mindenki jól van!

mi jól vagyunk, bár sajnos Nándi nem nagyon alszik jól. bár most újraolvasva az alvásra vonatkozó részt a suttogóban , rájöttem,h csomó dolgot rosszul csinálok. most ezeket máshogy kell csinálnom, és meg kell tanítanom Nándit magától elaludni. kemény dió lesz, majd a szívem szakad meg, útálom sírni látni-hallani, de ez van. szépen nő, szépen eszik és szeret fürdeni és nézelődni, bár még a játszószőnyeg nem köti le igazán.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


hát csak az előző és ezt az oldalt olvastam el.

Kata: unokahugod nagyon jó fej , nagyon talpraesett (dvd üzletre gondolok), még ha sokat is ül a kisszéken. :lol: :lol:
jól vettem ki, h júniban lesz a lombik?
gondolom már a vizsgáidon túl vagy! remélem , bár biztos, hiszen mindig annyit tanulsz, jól sikerültek!

Mara: remélem fránya pcosra szeded a metet és segít! hagyjál neki elég időt és megtörténik a csoda!

beszéltetek a kilókról. hát én 24 kg-t híztam a terhesség alatt. nálam a 25.héten szaladt el a ló , sokszor vacsiztam tök későn és nagyon kívántam az édességet. tök magam alatt voltam, de nem is a külsőm miatt, h nem néztem jól ki, hanem a fizikai állapotom miatt, és szerintem ez sokkal fontosabb. az utolsó 3 hét meg egyenesen borzasztó volt. baromira fájt a csípőm, már bicegve jártam, mint egy csípőficamos, aminek még most is iszom a levét. holnap megyek 2. alkalommal csontkovácshoz, mert még mindig rossz a csípőm. a nagy súlytól és az örökös bicegéstől teljesen beállt a csípőm, becsípődött több ideg, ami szépen begyulladt. amúgy már csak 7 kg plusz van meg a 24-ből, ami majd lemegy még, hiszen nap mint nap súlyzózom Nándival, aki már szerintem 4.5 kg. szóval ezért kell odafigyelni, h az ember jó fizikai állapotban legyen!

majd még jövök a hétvégén!
vigyázzatok magatokra!
pusz mindenkinek!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Timejka,
én úgy jártam, hogy a Kaális konzultáción már 2 napos babás voltam :lol:

Kata,
szerintem jó ez a 160g-os diéta, mert nem is igazi diéta. Legalábbis én nagyon nem éhezek alatta, viszont a szervezet rendszeresen kap enni 3 óránként, és nem áll rá a tartalékolásra. Én amíg nem voltam babás, nem tartottam be a 160 g-ot, csak a 3 órát, meg hogy nagyjából mikor mit kell enni, de nem mértem, és néha bűnöztem is. Mégis lement vagy 18 kiló. :lol:

Na mennem kell reggelizni, apa csinálta...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Csibi,
égeztem szerdán a vizsgákkal. Sikerült idén túlteljestenem magam. De ebben szerintem nagy szerepe volt annak is, hogy lekössem a figyelmemet a lombik után :roll:
Júniusban lesz a következő, addigra kaptam sorszámot. Messze van, de mostmár valahogy csak kibírom.

Linácska,
én sem méricskélek állandóan, csak úgy kb-ra. Meg azt mindig megnézem az alapanyagokon, hogy mennyi CH van bennük.
Meg most igyekszem minél több szóját is enni, inni, mert az meg a vércsoportomhoz passzol, meg a múltkor a 2testőrben volt valami a szójáról, hogy az jót tesz a pároknak amikor családalapításra kerül a sor.

i.kata
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Mi a kutyákkal eddig aludtunk :oops: Ha apa nem ér haza, nem is tudom, hogy mikor ébredünk. Danika is húzta a lóbőrt a pocakban, nem rugdosott, így teljes volt a pihenés. :lol:

Twist,

az inszem utáni szedésről nem igazán tudok semmit sem. Arra emlékszem a régi időkből, hogy kjaja (tudod akinek 3-mas ikrei lettek) kapta az inszem előtt és után, aztán elkezdett vérezni és abba kellett hagynia az Aspirint.
Hogy most az Aspirin segített-e a 3-mas ikrek megfoganásában nem tudom... Ráadásul az első inszeme volt, lehet, hogy mindenképp 3 babája lett volna.

Kata,

milyen jó lenne, ha a kishugod és Timejka kisfia osztálytársak lennének :lol: :lol: :lol:

Boni,

hogy érzi magát Zsigi? Remélem nem ezt a fránya hasmenős-hányós vírust kapta el...

Czinki,

hurrá, egész hétvégén lesz net!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon hasznosnak tartom a tanácsaidat, lehet, hogy a Suttógót nekem is el kellene olvasnom.
Engem is megdöbbentett, hogy nem hízhatok semmit a mostani 13 kg-ra, de nekem a magas vérnyomás miatt kockázatos lenne a babára nézve. Amúgy nem diétázom, csak több gyümit eszek, és ebédnél a 3. tányér marhapörköltet már nem szedem ki magamnak :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja, és nagyjából berendeztem a babaszobát, úgyhogy ma feltétlen kaptok képeket :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Ma szombatos vagyok, így itt ülök a gép előtt. Olyan rendik vagytok, hogy így biztattok. Ezek után már tuti sikerülnie kell. :D

Azt még nem is mondtam, hogy én abbahagytam a met szedését, mert tök feleslegesnek ítéltem. Inkább odafigyelek, hogy ne vigyem túlzásba szénhidrátot.

Twist!
Nekem most 1 szem Aspirin protectet kell szednem, 100 mgosat. A punkció után is, de azt még nem mondta a doki, hogy meddig.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
kíváncsi vagyok meddig kell majd szedned, mert egy pesti Kaális csajnak állítólag a 12. hétig kellett szedni. Nekem ez kicsit elképzelhetetlen, mert ugye az spirin vérbőséget okoz és az max. a beágyazódásig előnyös.

Monic,
már akartam is kérdezni, hogy elkészült-e a szoba :lol:
A Suttogót szerintem Viki is használja/használta.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Monic80
I.Kata
Dy


Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok, és hogy biztattok!

Nagyon hosszú lesz ez a két hét várakozás. :(

Gratulálok azoknak, akik már babások vagy csak néhány hónap választja el őket tőle. :D

Kitartást és türelmet azoknak, akik velem egy cipőben járnak!

Puszi mindenkinek!

rodina74
 
 


Jó reggelt/napot!

Zsigi jól van kutya baja kopkokp átaludta éjszakát!

Kata tényleg édes unokahugod és leleményes!

Czinke a babakocsid melyik márka? hol vettétek?

Suska remélem jól vagytok

MInden kismaminak ölelés

minden nem kismaminak extradrukk

frissinszemeseknek tapaszragacs

puszi megyek almát reszelni










:lol:
Vendég
 


Kép

Itt szupi idő van, hétágra süt a nap. Lekapcsoltam a fűtést és nyitva van a teraszajtó. Nagyon király! :lol:

CZINKICSEK
Szuper, hogy leszel a hétvégén! Őszintén remélem, hogy beválik a Suttogó, mert ez igy tényleg elég fárasztó lehet hogy egész nap ide-oda cingölöd Nándust aki már nem is olyan picurka. Amikor a múltkor beszéltünk telefonon lehetett érezni a hangodon, hogy ki vagy mint a liba. Sok sikert a változtatásokhoz, ügyes anyuka vagy, és Nándi is hamar kinövi ezt a korszakot, nemsokára már az lesz a baj, hogy minden érdekli - még az is ami nem kéne.

BUMI
Még jó hogy sikerül! :wink: :D

MONIC
Jó alvókád van! :lol:
Nagyon várom a babaszoba képet!
(és Dita irigy, hogy ezen a hétvégén csak kettecskén lesztek!)

TIMEJKA
Azért kívánom, hogy úgy járjatok mint Linacska, mert ők is Kaáliba mentek első konzira, csak már nem sok értelme volt, mivel ott volt a pocakban Pötty! :lol:

dita75
 
 


BONI
De jó hogy Zsugabubus nem lett beteg.

Na én mentem főzni, igaz nemrég volt reggeli de olyan mintha már most ikerbabáim lennének, mert a fiúk kb. 3 óránként esznek! :roll:
Ha végeztem jövök ...... a srácok úgyis bevonulnak a gyerekszobába gépezni.

dita75
 
 


Szóval: szoba képek:

Danika játékospolca:
Kép

Kihúzható kanapé, melyen az első időkben én alszok, utána Danika nővérkéje :wink:
Kép

Danika lovas goblein képe:
Kép

Danikafüggönye és a nővérkéje íróasztala:
Kép

A pelenkázó:
Kép

A kiságy a falon a Micimackós goblein képekkel:
Kép

A kiságy közelebbről:
Kép

Ruhásszekrény a babakocsival:
Kép

Boni,

Czinkiéknek uganolyan Pierre Cardin kocsijuk van mint nekünk, csak az övéké világoskék. :wink:

Rodina,

sajnos hosszú a két hét, de eltelik ám az is, csak türelem :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

hát én főképp egyecskén vagyok, mert a párom ma is disznóvágáson van és holnap is oda megy. Remélem este már látom azért, bár gondooom pityókás lesz...
Nálunk el van borulva, emiatt a képek nem is adják vissza a gyerekszoba szép citromsárga színét.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok! Végre szombat van és nem kellett dolgozni mennem!:))))) Juhéj!!!:))))))))))

Nálunk 7 ágra süt a nap, 8 fok van, zöld minden, igazi csodálatos tavaszi idő van. :)) Imádom! Megyek is a kertbe játszani az ebekkel és felszedni mindent, ami nem odavaló.....

Dituli, mi jót főzöl ma?

Czinkemami, tök jó, hogy leszel hétvégén!!!! Hogy kell Nándikát elaltatni, miket olvastál erről?

Boniko, gratula, hogy Zsigus már 6 hónapos!:))) Nagyon cuki, helyes pasi:))

Rodina, üdv itt!:) Ez a két hét nagyon nehéz tesztelésig. Mi is szenvedni szoktunk, keressük a tüneteket. És a többiek segítenek nekünk, "hogy nyugi, nyugi, várd ki a tesztelés idejét...."
Én olyan türelmetlen szoktam lenni, hogy 10-es erősségű tesztet vettem egy időben (nagyon érzékeny), ami még a mensi időpontja előtt is kimutatja a terhességet. De rosszul használtam és ezért mindig pozitívnak hittem, aztán csalódtam, amikor megjött. Úgy használtam rosszul, hogy nagyon soká néztem meg, a hatóidő után és úgy már poz-nak látszott (hamisan).

Zsuzska, jól vagy? Nagyon aggódom érted!!!

Bumi, köszi a tippet. Tudtok valami trükköt arra, hogy be tudjam venni az aspirint, és ne fájjon a gyomrom? Mert gyomorfekélyes vagyok és az aspirintől a földön szoktam gurulni a fájdalomtól 2 napig. Ha szalonnával venném be, vagy ilyesmi? :wink:
Vendég
 


Monic, szuper a babaszoba és a babakocsi és a szép színek is!:))))
Fú, de szeretnék én is ilyen szép babaszobát!!!!
Vendég
 


Moncsi, csodálatosak ezek a dolgok!!!!!!!!!!! Nagyon teccik minden ügyesek vagytok. Mi is Micimackós függönyt vettünk Oroszlánnak majd ha itthon lesz dobok róla képet.


Dy, nekem Oroszlánom lesz méghozzá a nagyobbik fajtából, amúgy Olivér a neve.


Csajok, jobban vagyok már a lázam lement, hasmenés nincs, de a gyomrom még kutyorog. Látom jó sokat irtatok tegnap, a súlydolgokról én is tudtam volna irni eleget.

Kép
pgsuska
 
 


Monic!
Tök szép a babaszoba!

Twist!
Ha fekélyed van, nem biztos, hogy érdemes szedni az aspirin protectet. Ez van a leírásásban:
"Ne szedje ezt a gyógyszert, ha Ön az alábbi betegségek/állapotok bármelyikében szenved:
- gyomor- vagy nyombélfekély,"

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Zsuzska,

örülök, hogy nem vagy már lázas. Hátha 1-2 nap alatt túlesel az egészen.
Majd rakj ám fotót a Micimackós függönyről :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Örülök, hogy jobban vagy Zsuzska, nagyon megnyugtattál!:)

Szerintem Bumi, nem fogom szedni, mert nem merem bevállalni a gyomor problémákat. Elég lesz az utró és a Magne B6.

Megyek a kertbe végre, erős leszek és nem hagyom, hogy leragadjak órákig a net mellett!:))
Vendég
 


Twist!
Nekem pl inszemekkor semmit sem segített a mnyh vastagításában.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


zsuska nem vettél be normafloret? az talán helyrerakná a pocidat!

MOncsi nagyon szép a szoba! kihúzhatós ágyat hol vettétek?
Vendég
 


Sziasztok!

Monic80
Twist


Köszi a jó tanácsokat! Ki fogom bírni a két hetet, persze. Csak egy kicsit aggódom, mert az inszem óta egyfolytában fáj a derekam, és alig érezhetően görcsölgetek. Nem tudom, hogy ez nem rossz előjel-e. :oops:
De pozitív vagyok! :D
Bocsi, hogy a saját dolgaimmal foglalkozom, csak, és terhellek
benneteket, de én hasznos tanácsot úgysem tudnék adni nektek!

Monic80 nagyon szép a gyerekszoba!

Puszi mindenkinek!

rodina74
 
 


NÁLUNK IS KISÜTÖTT A NAP :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boni,

itt Kiskunhalason vettük 51 ezer volt, a férjem lánya már kétszer aludt rajta és azt mondja, hogy nagyon kényelmes. :wink:
Majdnem ugyanilyet néztünk először a KIKA-ban, az 186 ezre lett volna. Úgyhogy még szerencse, hogy itt sikerült találni.
A színeket én gyártattam ilyenre, a boltban sötétkék-fehér színben volt.

Twist,

akkor tényleg ne szedd.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni, Normaflore-t nem javasolta a doki, széntabletta, és sok cukros lötty, 4 liter hála Istennek nem kellett bevenni semmi gyógyszert anélkül is lement a lázam, aminek felettébb örültünk. Azért nem kell NOrmaflore mert én a terhességem előtt beszedtem egy doboz Protexint és az helyre vágta a bélflórákat igy a széntabletta elég ehhez hogy rendbejöjjek.


Ditus, mit főzölsz ma?????? Nálad mindig minden nagyüzemben folyik :wink: :wink: :wink: És tudod tessék minden egyes jó falatnál rámgondolni. Én már rá sem merek állni a mérlegre mivel nem eszem semmit, csak iszom, bizti leadtam egy pár kg-t az elmúlt napokban, de kéne lassan enni mert ha igy megy nem lesz annyi erőm hogy megszüljem Oroszlánt. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Twist!

Nagyon fogok neked szurkolni 26-án!

:wink:

rodina74
 
 


Rodina!
Én még nem is köszöntöttelek! Üdv köztünk, és drukk az inszemhez!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Rodina,

ezek a tünetek semmi rosszat nem jelentenek. :wink:

Csajok,

köszi a szoba dicséretet :wink: Én egyszerűbbre képzeltem, de mivel mindenki ötletét belevettük így egy kicsit össze-vissza színkavalkádos lett. Remélem majd Danikának is tetszeni fog, már megbeszéltem vele, hogy 4-5 hétig nem használhatja még, úgyogy maradjon csak a pocakomban. :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

neked hanyadik hétre jósolja az orvos a szülést? 38.-ra? AZ is nagyon gyorsan itt lesz ám :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Rodina, inszemi után görcsöl az ember pár napig picikét. Semmi gond, ez így szokott lenni nálam is.

De jó Monic, nálatok is kisütött a nap? Hurrá!
Itt is olyan gyönyörű az idő, hogy csak na, teljesen feldob:)
Vendég
 


Monic, Igen a 38.hétre mondja a doki de teljesen biztit a febr. 10-én tud mondani amikor is megnézik Oroszlánt uh-án és megtudjuk féltve titkolt súlyát. :wink: :wink: Idáig is éhen akartam halni de most, hogy már csak 100 grammot birok magamba tenni azt is almalé, vagy szőlőlé formájában, fergeteges.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

hátha holnapra már lemegy egy kevés szilárd étel is. Oroszlán hogy viseli a pocakodban a kevés ételt és a betegséget? Rugdos, vagy lapít?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Nagyon tecc a szoba, nem mehetnék hozzátok albérlőnek?
Alszom helyetted a kanapén! :wink:
A képeket mind te gyártottad? Jó nagy a szekrény, rengeteg holmi elfér benne.
Nagyon baró a függöny is!
Azt néztem veletek szemben meg egy palota van! :shock:

ZSUZSKA
Ha tehetném neked adnék minden jó falatot ami lecsúszik a torkomon! Istenbiza!
Kitartás, már csak egy icuripicuri van hátra! Örülök, hogy azért valamivel jobban vagy. :)

TWIST
Itt is nagyon király az idő. Apa meg is kérdezte, hogy holnap hová menjünk csavarogni. Ma úgy volt hogy elmegyünk Szlovákiába de aztán mégsem kellett. Kérdezte apa hogy most melyik barátnőmet akarom meglátogatni a babanetről..... :lol: :lol: :lol: Nehéz lenne választanom. :P

dita75
 
 


Dita,

a velünk szemben levő házba a miénk szerintem 4-szer beleférne. :wink:
De jó, hogy csavarogni fogtok. :wink:
Én mosni szeretnék, vasalni, porszívózni, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle. :oops: :oops: De azt mondják, hogy a szándék a fontos és az bizony megvan :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

a lovas képet a testvérem varrta, a többit én magam. :wink:
Az álmom, hogy a nappaliba varrok egyszer majd egy 1m-es tájképet, de ez a goblein dolog is méreg drága, így még nem szántam rá magam, hogy megvegyem a cuccokat hozzá.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone hazamehetett már a kórházból?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Nagyon ügyi vagy a képekkel is! 1 méteres tájkép? Az szép feladat lenne.
Nálunk a környéken nincs ilyen probléma, mert ebben az utcában csak sorházak vannak és a legtöbbnek ugyanaz az elrendezése. Azért vannak páran akik hozzáépítettek, vagy beépítették a tetőteret. Én is máshogy alakítottam volna ki mint ahogy most van, kéne a + szoba, még csak mivel amikor ezt a házat megvettem akkor még nem tudtam hogy később olyan pasit fogok ki akinek gyereke van.

Én a konyhát akartam kipakolni, mármint a szekrényből. Kimosni a szekrényeket, fiókokat, hűtőt. Ahogy sorolgattam magamban hogy mi mindent kéne el is fáradtam. Olyan álmos vagyok, pedig most azért aludtam 8-ig. Talán az egész heti hajnali kelés miatt nem volt elég. Szerdán mentem be veszprémbe és előrebukott a fejem a buszon. Egyből a párom fiára gondoltam, hogy ő meg azért vetette meg velünk a játékot, hogy a buszon se maradjon számítógépes játékok nélkül, na hát asszem én nem sokat használnám. Örültem, hogy 20 percet tudtam aludni. Most sem választ el sok tőle, de annyira hangosak a fiúk, hogy azon gondolkozom hogyan kéne leszigetelni azt a szobát, hogy ne jöjjenek ki a hangok! Ha nem idegesítene a füldugó biztos betenném. :roll:

dita75
 
 


Dita,

én is nagyon álmos vagyok, szerintem egy órára le is dőlök aludni.
:wink: Itt szerencsére csend van, csak a kutyák kezdenek néha ugatásba, de lehet ha lefekszek ők is alszanak velem ahogy reggel is tették :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist, köszi az aggódást, túléljük ezt is Oroszlánnal!!!!! :wink:


Moncsi, Oroszlán piszkosul lapit, annyi ereje sincs sztem hogy rugdossan, kidőltünk rendesen, ez a kajanélküliség eddig is katasztrófa volt de ez szörnyű. Szegénykét egésznap nem érezni mert sunnyog. Néha megmozdul és ennyi, de nem csodálom mert én is hasonlót bírok produkálni. :wink:


Ditus, hogy te milyen tüchtig csaje vagy, állandóan munkakedvet kapok tőled ahogy mindig szépen leirod mit is szeretnél csinálni egy nap, és ilyenkor lelkiismeretfurdalásom van hogy én kevesebbet melózóm nálad, bár most elnézhetőbb ekkora pocakkal a terhesség vége fele. Ma lesz a nagy nap, Apát megtanitom vasalni mert azt nem tud, és tegnap rájött amikor látott hogy milyen beteg vagyok, hogyha esetleg Oroszlán mellett is dögrováson leszek, tudjon mindent amit kell, és ebben még nem profi, a szándék a lényeg és ezt nagyon becsülöm benne. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Moncsi, látom hogy Ti is Micimackó fun-ok vagytok, férjem is az teljesen. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

vasalni tanítod a párod? Az én párom tünemény, amíg egyedül élt mindig kérdeztem, hogy a farmerjai miért vannak kisimítva terítve a vasaló deszkára? Mire ő megválaszolt, hogy ő úgy vasal, hogy a deszkára kiteregeti a ruhákat és amikor megszáradtak összehajtja. Ő csak a vasalódeszkát használja, a vasalót nem :wink: :lol:
De ha akarna megbírkózna azzal is, csak nálunk egyelnőre a szándék hiányzik.
Remélem rövidesen te és Oroszlán is erőre kaptok. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

Naaaaaaaaaagyon szeretjük Micimackót :wink: :lol: :lol: :lol:
Néha dúdolgatom is a Micimackós zenét és azon szoktam nevetni, hogy néhány perc múlva apa önkéntelenül is fütyülni kezdi. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: