Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!
Fejlemények a védőnő mint mindig nem tud semmit :lol: szoval majd kedden tudok meg mindent Pesten ahová tök jó mert ahogy ti ismeritek nyuszitappancs elkisér

Üdv az ujaknak régieknek puszi

Kép
kriszpiri
 
 


Sziasztok!
A ti kis manóitok is nyügösek erre az időre?Az én Grétim nagyomn!Alig alszik,ha hasrafordítom akkor folyik a nyála.Nem hinném hogy a foga mert az még korai lehet.Ugye?
Na megyek is mert nyavalyog
mné zsuzsi
 
 


mné zsuzsi: Blanka a szokásosnál talán nem nyűgösebb...Én megint nem tudom ám hogy Gréti pontosan mennyi idős. :oops: Vonalzót nem csinálsz hogy lássuk?Blanka 2.5hós korától mutatta folyamatosan a fogzás jeleit...és azóta non stop :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Ja manómmal voltunk ma tanácsadáson,mert beakartam adatni neki a Prevenar 2.részét,de elfogyott az oltóanyag,majd jövő héten kell érdeklődnünk.De megmérték és 13.33kg,81cm!!! :lol: :lol: :lol: Lehet szőrnyülközni. 8) :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Rennye:
Most ez van, de jövőhónapban megyünk haza.

Mezsó:
Úgy jött ide hogy írtad, néha olyan ricsaj van
a baba miatt...(és a profilképen gondolom ő van)
csak ránéztem a képre és megjegyeztem milyen szép
babuci.

Leírom röviden miért vagyunk most itt
(pároméknál):
Eleinte nagyon rosszul voltam, folyton hánytam,
nem bírtam se enni, se inni.
Ott laktunk a saját lakásunkban jobbágyin,
párom dolgozott, és én egyedül voltam.
Totál le voltam gyengülve, páromra főzni kellet,
de nem bírtam a kajaszagot, egyből rohantam
a wc-re.(sajnáltam nagyon szegényt)
Aztán be kellett feküdnöm a kórházba infúzióra,
mert ki voltam száradva(ez volt 5 nap).
Utána hazamentünk,és 2 nap múlva vért hánytam,
akkor irány megint a kórház-gyomorszonda,infúzió,
vérvétel,injekció(1 éjszaka).
Ekkorra már halálfélelmem volt,csak hánytam és
feküdtem.
Ezért úgy döntöttünk visszajövünk Anyósékhoz amíg
rendbe nem jövök.Legalább ha valami bajom van,
tudok szólni valakinek.
És most itt tartunk.Néha már azt gondolom
hogy direkt csinálják hogy elmenjen a baba :cry:
Mert amikor tavaly februárban elköltöztünk innen,
visszamondták nekem hogy ezeket beszélték Anyósomék:
"Hát nagyon reméljük hogy szétmennek!"
Stb...na mindegy hagyjuk tömören ennyi.

Ja!Nem várom hogy megértsenek,mert addig senki sem
tudja milyen ez amíg nincs ilyen helyzetben.

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi: nálad akkor valóban igaz,hogy a babáért mindent!!! :shock: :shock: :shock: Miken mentél hallod-e keresztül...jó nehéz volt a pocakosságod eleje!! :shock: Remélem annál könnyebb lesz a vége,és a szülésed! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó:
Elég nehéz volt, de már jobb hála égnek.
Remélem most már a jó rész következik :roll:
Igazán rám férne :)

Egy hét múlva ulrahang, már nagyon várom!
Utána meg jön megint a szúrkálódás :shock: :shock: :shock:
És mivel A Rh Negatív a vércsoportom plusz 2 vérvétel :?
Azon gondolkodtam hogy fogom én kibírni a cukorterhelésnél hogy nem eszek...7-kor felkelek, 8-ra a kórházba érünk, és ki tudja mikor
kerülök sorra mire kiadnak 1 papírt a vérvételre, utána cukros lötyi
az is ki tudja mikor+utána 2 óra semmi megint...pfúúúúúúúú
éhen fogok halni :oops: :oops: :oops:
De az is lehet hogy rosszul leszek és nem leszek éhes :shock:

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi: nyugi!!!Előre ne stresszeld magad!Nem olyan borzasztó az a cukros lötty ivászat!!!Én is túléltem.Vigyél magaddal újságot,hogy eltereld a gondolataidat! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Évi, nem fogsz éhen halni! Én is azt hittem, hogy gond lesz, de végül semmi problémám nem volt. :D Nem is kívántam enni azután a tömény cukros lötyi után. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Csajok ezt nézzétek!!! :D
Még én is ledöbbentem mennyit nőtt egy hét alatt
a pocim! :shock:
Kép

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi, szép nagy poci! ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Évi! Sajnálom, hogy ilyen rosszul indult a terhességed :( Ezek után a cukros lötyi már semmi, hidd el. :wink: Tényleg nem gáz, és annyi cukortól, meg víztől nem leszel nagyon éhes. Mondjuk én tudtam volna enni..... Jó nagy pocid van tényleg. Kíváncsi vagyok, mekkora lesz a végére :lol:

Timi! Nos? Bevállt a jókívánságom?? Blanka méretei: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nem semmi a "kis"csaj!!

Kriszpiri! Jó, hogy nem kell egyedül menned!!

Zsuzsi! Én nem vettem észre, hogy az átlagosnál bolondabbak lennének a fiaim :D Én tudnék aludni.

Szörnyű éjszakám volt, szerencsére nem keltek fel rám a gyerekek. Köhögök már vagy 2 hónapja, de folyik is kicsit az orrom, úgyhogy úgy éreztem belefér. Aztán éjjel rámjött az az igazi ugatós, irritáló köhögés, amit semmivel nem tudtam csillapítani. Úgyhogy nem is tudom, aludtam e valamit :cry: Elmentem dokihoz, de nem hallott semmi rosszat odabent szerencsére. Adott bogyeszokat, hörgőtágítót, meg még valamit. Azt mondta, ha 10 nap alatt nem rak helyre, akkor allergiavizsgálatra küld. Érdekes, hogy csak este jön elő, nappal nem ugatva köhögök. :shock: Most kezdi megint :evil:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


sziasztok

Reni
Bugyira költözünk vissza.ott laktunk anyóséknál 2évig.

Évi
én is laktam anyóséknál.anyós,apos,sogor és a dédi.mi apával 2en meg Levi 1évig.nálunk mindig mindenki jót akart csak de voltak konfliktusok.ha már jobben vagy akkor menjetek vissza a saját házatokba a pocid nagy,de olyan helyes.olyan jó nézni

Mezsó
azta mekkora Blanka :shock: :shock: :lol: :lol: ő már mászik ?
kész a fiuk szobája már a déli alvást is ott töltötték vagyis mindenki az új sajátba :lol: :lol: kiváncsi leszek éjszaka
Vendég
 


Reni
sajnálom az éjszakát remélem hamar túl leszel rajta és nem kell allergia vizsgálat se
Vendég
 


Lekri! Ezek szerint a délutáni alvásnál nem okozott gondot a fiúknak a szobacsere. Szuper :D Drukkolok, hogy éjjel ne legyen gond!
Köszi. Én is remélem.....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Lekri:
Úgy lesz, megyünk mihamarabb.
Köszönöm szépen a bókot :oops:

Kép
eve3htv
 
 


Évi
nézd most igy nézek ki,terhesség előtt is ilyen voltam:
Kép

34hetes hatalmas pocakkal :

Kép Kép
Vendég
 


sziasztok!

Blanka már egy órája alvóban,de sokszor felsír,és előbb ki is kellett vegyem az ágyból megnyugtatni...lehet pocakja fájhat?Sokat feszítgette magát,nagyon merev volt,és rémülten sírt... :cry:

Reni: jobbulást!Reméljük nem kell az allergiavizsgálat! :roll:

Lekri:
remélem működni fog este is a szobacsere! :wink: És igen Blanka már kúszik,mászik,de mostanában már inkább mindenhová felhúzza magát,felkapaszkodik!Inkább álldogál már kapaszkodva!Meg üldögél. :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Évi: valóban hatalmas a hasad így 18hetesen is! :wink:

lekri: neked is hatalmas volt 34hetesen!!Na majd előkotrok én is képet csak jó mélyre kell hozzá ássak,de ha megtalálom,akkor feltöltöm nektek a 35hetes pocakomat,ami szülés előtt 1héttel volt/mert ugye a 36.-on szültem/,nekem is gigantikus méreteket öltött!!!Szinte ma is hihetetlen számomra! :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Lekri! Jó nagy poci :shock: Mekkora baba lakott benne??

Szegény Blanka. És szegény Timi. Remélem, hogy ez csak az éjszaka első felére szól, és a továbbiakban nyugi lesz.
Kíváncsi vagyok a te pocifotódra is. Mennyivel született Blanka?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Hű! 2 nap, és Boti szülinap. Most kicsit visszalapozgattam, és akkor vettem észre. Répa, jól eltűntél, remélem, minden rendben veletek!

És még jó sokan......hol jártok?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Mezsó! A Gréti most 10 hetes!Vonalzót csinálok amint lesz egy kis időm!
Évi!A cukros lötyitől ne félj!Ne úgy állj hozzá hogy nem jó!Állj úgy hozzá hogy ezt meg kell innod a babáért és ügyes vagy megiszod!Ha negatívvan állsz hozzá akkor nem fog menni!
mné zsuzsi
 
 


Évi :mekkora pocid van nekem fele ekkora sincs :o

Hu csajok nagyon félek több emberrel beszéltem a problémámrol és nagyon soknak hiába a jo eredmény szurás lett a vége,nem akarok magzatviz vételt és semmi mást :cry:

Kép
kriszpiri
 
 


sziaSZTOK

Reni

ebben aa pociban egy 3560g-os és 56centis Kristóf lakot 38hétig.de az előző lakója nagyobb volt.4kg és 55centi ő is 38hétig.

Piri
ne másokra hallgas mertcsak idegeskedsz és az a babának se jó. majd ha mész a klinikára ott minden kiderül.ha meg azt mondják,hogy magzatvíz vétel kell akkor is dönthetsz,hogy akarsz e vagy se.te döntöd el.ha a babát mindenféleképpen megtartanád(akár betegen is) akkor ne kérd. de ha nem akkor csináltasd meg.ugy is elfogják mondani,hogy 1%esélyed van,hogy a baba elmehet ez a művelet után.de 1% az nagyon kicsi.meg a vizsgálat után pihenj ne szaladgálj hanem feküdj pár napig akkor nem lesz gond. az eredmény a vízvizsgálatnak 3-4hét.

a szúrás az több dologtól is függ a jó eredmény után is:kérdezni fognak több dolgot.volt e a családban bármi féle születési rendellenesség,apa,anya hány éves meg ilyenek.

probálj meg nyugodt maradni mert az idegességgel még árthatsz is a babának
Vendég
 


Lekri: biztos igazad van meg nem olyan rossz a védőnő szerint csak a dokinak nem tetszett az ultrahangom meg jo lett,de nem értem miért jkell ilyen torturának ki tenni "mondhatni" feleslegesen!!

Ti hogy vagytok??

Kép
kriszpiri
 
 


Sziasztok!

Megint ott tartok,h mire visszaolvasom, elfelejtetm kinek mit kartam írni.. :lol: :lol: :lol: eskü később jövök, tollal-papírral és lejegyzetelem amit majd írni akarok.

Eve (ugye te írtad???? :shock: ): Vincze vagy???????? Kicsi a vilag. Had mutatkozzam be: Vincze Diána. :lol: Nálunk a "kis" családomba eme nevek vannak:
Vincze - Krisztián, -Kornél, - Boglárka, -Ferenc, -Mária, -Levente, -Réka, -Bendegúz, -Rebeka, -Csenge, -Hanna, -Bojána, -Diána,nekem meg Emmám. :lol: Szóval nekem MINDKÉT név tetszik... :lol: :lol: :lol:

Tegnap csípőszűrésen MÁSFÉL órát vártam Emmussal (volt időpontunk) a sok gyerek között...élmény volt. Doki elküldött csípő uh-ra, mert kötött, tornásztatnom kell mindennap. + koponya uh-ra, mert "kifejezetten beszűkült a kutacs". Vagyis olyat magyarázott a doki, h kezd nagyon becsontosodni a kutacsa és még nem kéne neki...folyt.köv. csak megyek etetni..

Kép
pocimaci
 
 


Ma voltunk gyerekorvosnál. Szóval meglátogatjuk 1-2 napra az I.számú gyermekklinikát. :( GOR gyanújával utalták be Nolit kivizsgálásra.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


aida: nagyon sajnálom!!A GOR nem olyan súlyos betegség ha már kiderül,és tudsz róla,mert akkor tudsz Noelre is vigyázni,és semmi gond nem lesz.Gondolom kivizsgálás lesz nem?Mikor kell befeküdni?Miért merült fel a GOR gyanú?

pocimaci: várjuk a sztori folytatását...engem érdekel!!

kriszpiri: gondolj arra hogy a babáért mindent!!!Az 1% az tényleg pici,bizti nem lenne semmi baj,de te tudod hogy bevállalod-e a magzatvíz mintavételt!

Reni: pocifotót tényleg keresek majd,mert valahol valóban megvan még...3650gram,és 53 cm volt Blanka.Majd kisbaba képet is kutatok.Bár ha jól emlékszem az iwiw-es adatlapomon megtalálod a legelső képet róla!!Ami még szülés után a megfigyelőben készült! :wink:

lekri: szobacsere bevállt?

Kép

Kép
mezsó
 
 


A sok bukás és a mellette jelentkező nyugtalanság (bár ez mostanában nem annyira van) miatt döntött így a gyerekorvos.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Kép

Reni: itt a 35hetes pocilakom. :wink: Benne a 3650gram,53cm-es Blanka babával.Ezután a kép készítése után szültem 1héttel! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Piri
miért kérdezed? mi jól vagyunk csak én vagyok fáradt már több,mint 8hója folyamatosan.nekem az ágyról az alvás jut eszembe :D :D :D :D ilyen fiatalon :)

Aida
sajnálom
mi az a GOR?

Mezsó
tényleg nagy pocid volt :) :) :) :) hány kilót szedtél amugy fel?és csíkokat?
Vendég
 


Nah, végre elaludt...

folyt.köv. Tehát a csípőszűrásen az ortopéd orvos adott beutalót a neurológiára kopony uh-ra. Felhívom őket: mi nem csinálunk koponya uh-t, csak a Bethesda. Jó. Felhívom a Bethesdát: majd hétfőn 9-11ig kérhetek időpontot. Felhívom védőnénit, h mi volt a szűrésen: majd a gyerekorvostól is kell kérnem beutalót a Bethesdába, mert az ortopéd orvosét nem fogadják el. Ja, és sírjak ki egy 3héten belüli időpontot, mert ha tényleg csontosodik, minél előbb lépni kell. Itt beparázok. Utána nézek a neten. Ha tényleg komolyan csontosodik, műtét kell, mert az agynak nem lesz helye nőni, és deformálódik a feje..... ANNYIRA JÓ,H MINDIG VAN MIN PARÁZNI!!!! NA ÍGY LEGYEN TEJED, ÖREGEM!!!!!

Aida: mi az a GOR????? :shock: :shock: neked se egyszerű az élet látom :?

Annus: GRATULA A NUNISHOZ!!!!!

Kriszpiri: mint mondtam, vigyél hidegélelmet ha az I.nőibe mész.....tudod,hogy kell odmenni??? (Baross 27.)

Gabó: mindenképp 22.kerületbe keresd. Ott nézd meg a 22.ker-i Sztk számát, ha őket felhívod, meg tudják mondani a védőnők számát, és ha őket felhívod, az utca bemondásával, ahol lakni fogtok, megmondja kihez tartozol és hogy éred el.

Adrianna: asszem a kórházak topiknál van külön vácis is, ott tudsz érdemben érdeklődni. Itt (ha jól emlékszem) senki nem szült Vácon.

Kép
pocimaci
 
 


"Előfordul azonban, hogy a sokat és gyakran bukó babáknál reflux betegség (GOR, azaz gastro-oesophagus-reflux, gyomor-nyelőcső-visszaáramlás) áll a tünet hátterében. A reflux szó visszafolyást jelent, s arra utal, hogy a már lenyelt gyomortartalom visszakerül a nyelőcsőbe."

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


akkor végülis reflux?
ha az akkor cici vagy tápszer előtt kell neki adni valami sűrű tápszert vagy mit ha jól tudom

poccimaci
tennél képet lánykádról?nagyon szép neve van:)
Vendég
 


Lekri, jól tudod. Az előtápszer amitől nem bukna ennyit és szopi előtt kell adni neki. Ez akkor is jó lenne ha nem refluxos szegénykém.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


lekri: köszi :) én is úgy éreztem hogy hatalmas... :) Az tényleg igaz,hogy második terhességnél nagyobbra nő a poci,mert jobban tágul a méh? :wink: 12kg jött fel rám,ami szülés után le is ment,de most meg megint híztam valamennyit,mert érzem a gatyáimon.Csíkokat rengeteget felszedtem...és meg is maradtak. :?

pocimaci: drukkolok hogy akkor minden rendben legyen a koponya UH-án!

aida: és azért kerül vissza a gyomortartalom a nyelőcsőbe mert nem fejlődött ki eléggé a gyomor nyelőcső záróizma.Tulajdonképpen ez okozza az egész betegséget,hogy ez az izom nem zár elég jól.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Aida! Remélem, nem komoly a baj. A refluxban az a jó, hogy kinőhető, és az előtápival a szoptatásos etetés megtartható!! Azért jó lenne, ha nem lenne refluxos, és adnának valamit Nolinak, hogy ne bukjon annyit. Levi is borzasztó bukós volt, napi 5-6 textilpelust úgy telecuccolt, hogy csavarni lehetett belőle... :?
Emellett hízik rendesen Noli?

Kriszpiri! Csak azt tudom mondani, amit a többiek is. Ne idegeskedj! A második eredmény, azt írtad, jó lett. Ha a genetikai uh-on mindent rendben találtak, akkor nem szükséges az amniocentézis. És természetesen (de megint csak ismételni tudom a többieket) el is utasíthatod a vizsgálatot. De hidd el, nem lesz semmi baj! Annyira sokaknál előfordul rossz afp!!

Timi! Hi-hi :lol: Nem semmi! 36 hétre jó nagy baba volt. Kis koraszülött :lol:
Másodiknál elvileg tényleg nagyobb lesz a poci, de nem törvényszerű. Egyik ismerősöm most várja a másodikat, és 25 hetesen semmi hasa nincs. :shock: Pedig az elsővel volt rendesen.

Pocimaci! Hát, ez remek. Nagyon drukkolok én is, hogy minden rendben legyen. Hallottam már erről a műtétről, de nem találkoztam még egy babával sem, akinek hasonló problémája lett volna, mint Emmának.

Ma extra hisztis Norbi :evil:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Átlag 140 g a heti hízása.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Azért az nem is rossz :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


egy euró 285, egy dollár pedig 220 forintba került. És nagyon drága a svájci frank is: 193 forint.

nemtudom kit érint de minket nagyon.már eddig is 63%al megemelték a lakáshitelünk.mi lesz még itt? megyünk a híd alá :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Persze, de jobb biztosra menni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Rögtön válaszolok mindenkinek, Kép de előbb egy fotó hármunkról!:D

Kép
eve3htv
 
 


pocimaci:
Igen én írtam.Párom Vincze, én még nem, de az leszek :D
Nagyon jó nevek vannak a családodban!

lekri:
Hű, jó nagy pocid volt!Biztos lesz nekem is ekkora :D
Egyébként nagyon csinos vagy!

Mezsó:
Tudom , de nekem tetszik 8)

Kriszpiri:
Ez mindenkinél más!Alkatfüggő is. :roll:
Ha nagyon szükséges ,végeztesd el a vizsgálatot,
mert tudod jobb félni...minthogy később nagyobb
baj legyen.

mné zsuzsi:
Nem félek, csak jobb olyat inni amit szeret is az ember! :lol:
Na a vérvétel...attól félek mindíg! :shock:

Remélem nem hagytam ki senkit :oops:

Most mennem kell Apának kell a gép!
Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


lekri: jajjj nagyon sajnállak titeket! :cry: Biztos még sokan vannak hasonló helyzetben,és valamit csak tesznek már a fejesek,hogy ne kerüljön ennyi ember ilyen kellemetlen szituba!

Évi: micsoda jó kép!!Szépek vagytok így 3-an együtt! :wink: :wink:

aida: valóban egyáltalán nem rossz a heti hízása Noelnek! :wink:

Képzeljétek Blanka lányom nagyon ügyi!!8óta alszik,igaz egyszer már felsírt,de hamar vissza aludt!!Istenem de jó volna,ha reggelig ilyen szuperül aludna!!!Akkor talán én is pihennék,mert én meg mindig van éjfél is mire ágyba kerülök,ugye mire páromat "elrugdosom"a munkába! :lol:
És holnap kiscsajszimnak a fülét kilövik!!!Nagyon nagyon kíváncsi leszek,hogy hogy bírja majd,bizti lesz ordítás...

Kép

Kép
mezsó
 
 


na előbb megvolt a 2.felsírása Blankának... :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok

kérhetek pár szavazatot

http://palyazat.picibaba.hu/februari-pirinyo/

kohut Kristóf

http://palyazat.picibaba.hu/februari-totyogo/
Kohut Levente

köszike :)
Vendég
 


Sziasztok!!

Poci.m:tudom h kell oda menni elmagyarázták aztánmeg nemmegyek egyedül biztos meg lessz!!

Többiek köszönöm a hozzászólásokat sokat segit!!

Kép
kriszpiri
 
 


Lekri:
Szavaztam rátok :wink:

Kép
eve3htv
 
 


Lekri! Na igen. Én is tegnap láttam meg.... Nekünk sváci frank alapú a lakáshitelünk.....
Szavaztam a szépségeidre!

Aida!
[quote="Aida"]P írta:Aidaersze, de jobb biztosra menni

Naná!! Azért mondtam, mert nagyon nagy szerencse, hogy a sok bukás mellett ilyen szépen hízik! Mindenképp utánajárnék én is, hogy mi áll a háttérben!

Évi! Tényleg szépek vagytok a képen :wink:

Timi! Milyen lett végül az éjszaka? Kérünk ám fülbevalós képet!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: köszi kérdésedet,hát az éjszakánk sok sok felsírással tarkított volt,de aludt...Felébredni nem ébredt,csak felsírt és mindig ugrándozni kellett visszasimizni,altatni... :roll: És reggel fél7kor kelt,akkor kapott tápszert megitta,és még visszaaludt 9ig. :wink:
Kép

Kép

Kép

Kép
mezsó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?