Új privát üzeneted érkezett!

Andi,
nem bántottál meg :lol: Csak leírtam "magamat".
Amúgy nővérem kis pici, vékony volt mindig, aztán 6 hónaposan kiderült, hogy veszélyeztetett terhes, mert kinyílt a mészája és onnantól feküdnie kellett a szülésig. Olyan szinten nem mehetett sehova, hogy végig altatták, és csak a mosdóba mehetett ki, meg enni. Gondolhatod mennyi kalóriát égetett el naponta, semmit. Nagyon duci volt a szülésnél, meg a szoptatás alatt is, de aztán leadott majdnem mindent. Szóval ez tényleg nagyon változó.

i.kata
 
 


Én régen annyit ettem, amennyit akartam, nem híztam semmit, most változott a szervezetem működése, most már rakódik sajnos... :cry:
pusiandi
 
 


MARA
Én megértem a te gondjaidat is, de ha felajánlanák a választási lehetőséget akkor én azt választanám! :roll: (ember vagyok, mindig az kell ami a másé, mindig az a rossz ami épp van! :wink: :lol: )

dita75
 
 

 
 

Szegény nővéred....nagyon rossz lehetett... :cry: De gondolom az "eredmény" kárpótolta mindenért :P
pusiandi
 
 


Andi

Az előző terhességem alatt 10 hét alatt híztam majd'6 kilót, na jó ebben volt egy nyaralás is :lol: , és ebből mindössze csak 3-at tudtam leadni :oops:

Ebből mire lehet következtetni, ha nem arra, hogy malac leszek....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita,
nekem az egyetemen van egy ilyen vékonyka barátnőm és ő is állandóan eszik és mindig mondja, hogy már ő érzi kellemetlenül magát, mert ő állandóan eszik, de tényleg (legalább 1,5 óránként) és semmit nem hízik, és látja hogy én sokat is iszom, nem is eszem sokat és mégis csak hízok.
Már hetek óta elkezdtem ezt a 160g-os CH diétát, és csak 3 kilót fogytam, pedig mellette még taposógépezek is itthon. :roll:

i.kata
 
 


és pont ezért akarok mindig hányós terhes lenni....

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


KATA
Együtt tudok érezni veled. Én áldom az eszemet, hogy tavaly leadtam azt a 20 kilót ami nem volt egyáltalán könnyű, mert ha még erre híztam volna a stimuk miatt akkor valószínűleg elbujdokoltam volna a világ elől. Igy is szégyellem magam, már szinte bele sem nézek a tükörbe. A melóhelyen mindig ki kell gombolnom a nadrágjaimat...... a buszhoz kellett futnom valamelyik nap és 10 m után azt hittem kiköpöm a tüdőmet. :roll:

DY
Neked már van gyermeked?

dita75
 
 


Kata

Egy jó tanács: hagyd abba a fogyókúrát, nem tesz jót, mert bármilyen kis mértékben is csinálod, boritja a hormonokat, és gátolja a teherbeesés eséjét. Én elkezdtem fogyizni, és most mindeki leb...szott, hogy milyen hülye vagyok, és azonnal hagyjam abba. Az uh-s barátnőm is ezt mondta, semmi diéta, rendesen kell étkezni!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Andi,
szegény tesóm nagyon szenvedett. Ugyan nem mondta senki, de nem hiszem hogy olyan jót tett tesóm kislányának ez a folyamatos gyógyszeres altatás. Szegény kiscsaj kicsit hiperaktívnak tűnik.

Nem is meséltem még szerintem, hogy van a Liliéknél az oviban fekete szék és mindig arra kell ülnie a rossz gyereknek. Ki ül rajta a legtöbbet??? Hát persze hogy az unokahugom. Pár hónapja írtunk egy papírt, amin az áll, hogy nekemadja az összes DVD-t, ha ráültetik. A múltkor anyuméknál félrehívott, becsukta az ajtót és bevallotta, hogy többször is ült a fekete széken és tudja, hogy most nekem kell adnia az összes meséjét. Mivel bevallotta, ezért figyelmeztetés gyanánt most csak 5-öt kellett beszolgáltatnia :lol: Aztán egy óra múlva próbálkozott, hogy ad nekem 5 természetfilmet, de ennyire azért nem vagyok engedékeny. Úgyhogy hétvégén megnéztük a Lecsót, meg a Csodacsibét :lol: :lol: , a másik 3-at már milliüszor megnézette velem :roll:

i.kata
 
 


Dita

Nem még nincs gyermekem, csak volt egy ikerterhességem tavaly ősszel

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata

tök ari lehet az unokahugod! Nem lehet, hogy egy kisfiú veszett el benne? :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dy,
ez érdekes, mert sok helyről lehet azt hallani, hogy a fogyás után sokan esnek teherbe. Nem koplalok, naponta 5x kell enni, csak megvan, hogy mikor mennyi szénhidrát lehet a kajában.

Dita,
én az esküvőnkön még elégedett voltam magammal, bár akkor is volt egy 10-es plusszba, azóta híztam ilyen drasztikusan, mióta szedtem a vitaminokat. Azoktól egyáltalán nem tudtam fogyni...Aztán meg a stimuktól. Mostmár egy éve kezdődtek a stimuk és ezalatt majdnem 15 kilót híztam.

i.kata
 
 


Kata: Kiváncsi vagyok mit alkotnának a keresztfiammal :D

hofeherke
 
 


Dy,
hát...ha láttál már rózsaszín mániás kisfiút, akkor lehet :lol:

i.kata
 
 


Mara,
ők is ilyen jók? :lol: Lili biztos ellenne velük, mert nekem mindig a fiúkat emlegeti az oviból is :lol: Mindig kiszemel magának valakit, úgyhogy minden hónapban másba szerelmes :lol:

i.kata
 
 


KATA
Dettó! :cry:

DY
Én is inkább azt hallom mindenhonnan és tapasztalom is hogy fogyás után jobban lehet teherbe esni. Én nagy Norbi fan vagyok, neki köszönhetem a -20 kilómat is, és sok embernek segített már pl egy hírességnek is (Szulák Andrea) a lefogyásban, és utána szinte azonnal megfogant a baba.
Megjártam már vagy 15 orvost a 6 év alatt és ebből kb. 13 cseszegetett a súlyommal. :roll: Talán nem véletlenül! :?

dita75
 
 


Kata

Nézd az én példámat. Elkezdtem fogyózni mensi után 1 nappal. A 9. napon, amikor szoktuk kezdeni az uh-t már szokott lenni 14-18 mm tüsző. Most nem volt!! :shock: Abbahagytam még aznap, elkezdtem rendesen enni, és láss csodát rá 4 napra 18 és 21 mm tüszők!

Kell ettől jobb példa?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Nekem most júniusig van időm fogyni. Ha ilyen lassan megy, az sem baj. De így nem maradhatok :roll:
Ja és hétvégente újabban 2x40 percet sínylődöm szaunában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.01.23 20:07-kor.

i.kata
 
 


A párom fiának a seggéhez nőne az a szék! :roll: :lol: :lol: :lol:

KATA
Milyen dátumokat kell beírni amit feltettél ma? A punkció dátumát?

dita75
 
 


Kata: Csak egy van, de kettővel felér. Tipikus bandavezér. A nagyobb gyerekeket is úgy irányítja, hogy csak lesünk. És olyan mondásai vannak, hogy dőlünk tőle. "Én csak akkor megyek amerikába, ha minden szót tudok amerikaiul" (beadott a sógornőm egy pályázatot, és lehet kimennek 3 évere). A fenekén meg csak akkor ül meg, ha mesét nézhet, akkor is eljátssza az egészet közben. De minden rosszaságát megbocsájtjuk, mert annyira bír hízelegni :)

hofeherke
 
 


Dy,
nekem tüsző gyártással nincs gondom. Talán még sok is, amit kitermelek egy stimus ciklusban.

Dita,
szerintem a punkciót írd, mert elvileg akkor eresztik össze a srácokkal a petéket és az a fogantatás, nem? Szerintem azt írd majd.

i.kata
 
 


Az elsőbe a saját adataimat kell írni az alatta lévőben meg a punckó időpontját akkor ezek szerint? Már egy két variációt beírtam, persze ezt előre nem tudhatom, csak szórakozok, rózsaszínnel írta ki az eredményt azt hittem lány, erre látom, hogy fiú, de másodjára már lány lett! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Mara,
bocsi, többes számban olvastam :oops:
Lili is tanul angolul, oda 2x jár egy héten. Mondjuk csak játszanak, de így is sok ragad rá és nagyon profi a kiejtése. Meg hetente 3x jár úszni és nagyon ügyes :lol: Abba az SC-be jár, ahol a Gyurta Dani is úszik, meg még sokan, akik eddig kijutottak Olimpiára. Basszus 6 éves és már pillangózik. És az a pláne még, hogy már akkor tudott, amikor még nem is tanították azt neki, csak elleste a nagyoktól. :roll:

i.kata
 
 


elmentem vacsizni. hadd hízzon a seggem :lol: :lol: :lol:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


KATA
Nagyon ügyes az unokahugid.
Épp ma kérdeztük meg a bizonyítványát a gyereknek mert természetesen bent hagyta az iskolába, de az anyja látta, és azon filózom, hogy oroszt tanul a gyerek és mellette angolt is. Oroszból jó angolból nem, most akkor hogy van ez? Valakinek vagy van nyelvérzéke vagy nincs. :roll:
Én mindkét nyelvből kitűnő voltam. Matekból és fizikából annál gyatrább. :oops:

dita75
 
 


Dita,
igen, úgy kell. De azért nehogy az legyen, hogy a punkció környékén kiírod minden napra, hogy fiú lesz vagy lány, mert a végén még megmondod a dokinak, hogy te nam hagyod magad megműttetni csak egy nappal később, mert akkor már kislány lesz :wink:

i.kata
 
 


KATA
A vesémbe látsz! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,
még van ahol oroszt tanítanak? vagy ez most jön vissza megint?
Az is lehet, hogy az egyik jobban tetszik neki, vagy jobban érti a nyelvtant, nem tudom :roll:
Én sajnos már rájöttem, hogy nekem semmilyen idegen nyelvhez nincs érzékem. :oops: Képtelen vagyok megszólalni...

i.kata
 
 


Dita,
:lol: :lol:

i.kata
 
 


Kata: Hát az én kicsikém nem ilyen tehetséges, bár úszni már ő is tud, és járt is edzésre, de az SC-s órákat még nem bírja, mert fegyelmezetlen. Ő focizni is jár, és németül tanul. Csak a sógornőm angol tanár, ezért jött szóba Amerika.
De remélem a nővérére üt, mert ő egy géniusz. Most érettségizik, de csak két tárgya maradt, mert a többit már megcsinálta előrehozva, Van angol és francia felsőfokúja, most megy németből középre. Nyert több országos matekversenyt, és vagy 10 éve balettozik. E mellet hobbiból kosarazik a suli csapatában, meg gitározni is tanult. Én se voltam piskóta, de ez már szinte túlzás. És a tesóm, aki a nevelőlapja leszidta, mert csak 98%-os lett a matek érettségije. :shock:

hofeherke
 
 


Én lehet, hogy mgőszülök mire eldöntöm, hogy a Bencét milyen osztályba irassam. Van egy ismerős tanítónénim és ő nagyon dícsért két tanárnénit akik az egyik első osztály tanítói lesznek. Erre most mit hallok, hogy a két leghlyébb tanítónő. Nemtudom mit csináljak.

Voltam ma dokinál és azt mondta, hogy menjek Győrbe a Kaáliba, most már ne várjak semmire. Oda is sokára lehet bejutni? Nem tudja valaki?

timejka
 
 


Búcsúzni jöttem csajok!!

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Kata

Imádnivaló lehet az unokahugod :P :P

Én megyek mára Lányok.

Jó éjszakát és jó hétvégét kívánok mindenkinek!
pusiandi
 
 


Timejka: Ez nem túl jó hír. A tanító néniken meg fölösleges filózni, ha csak nem ismered személyesen valamelyiket. Olyanok, mint az orvosok. Az egyik gyereknek vagy szülőnek, tökéletes, a másik meg szidja mint a bokrot...

hofeherke
 
 


KATA
Jobban tetszik neki??? Neki a számítógépes játékokon kívül semmi nem tetszik, de ha már itt tartunk akkor az angol eleve érdeke lenne, hisz a legtöbb játék angol nyelvű, és már a tököm tele van néha hogy fordítanom kell hogy mit ír ki neki a gép. Sokszor már nem megyek be a szobájába mert nem bírom elnézni azt a kupit meg hát más dolgom is van, mint egész nap fordítani akkor meg leírja nekem egy papírra! Na legalább ír valamit, mert amikor kiírja, hogy elmentem bicajozni abban is van vagy 15 helyesírási hiba a külalakról nem is beszélve.
A nővéremnek most nagy szerencséje volt a Viviennel mert ő sem igazán szeretett tanulni a párom fiához hasonlóan, és azt mondta neki a tanárnője, hogy látod azokat a pici gyerekeket? - mutatott az alatta lévő osztályosokra. Azt mondta neki hogy ha nem tanul rendesen megbukik és velük kell együtt járnia. A Vivien amúgy is hosszú lábú és magas kislány, totál kiakadt hogy ezekkel a kis törpékkel kell majd egyosztályba járnia és nekiállt tanulni, hozza a 4es, 5-ös jegyeket!
:lol:

dita75
 
 


Timejka,
én azt hittem ma anyós miatt mséz dokihoz?
Én nem ismerem a győri Kaálit. Hív fel őket, biztos tudnak mondani közelítő dátumokat.
Hova fog menni a Bence? Hugim a Kőkútiban kezd szeptemberben.

i.kata
 
 


Mara!

Teljesen igazad van és ezért nehéz dönteni. Orvost ugye hamar tudunk váltani, de iskolába ezt nem annyira jó megtenni a gyerek miatt se. Egy tanítónőt ismerek az iskolába, de ő nem már kilöve, mert most van első osztálya.

timejka
 
 


Mindenki lelép??? Ki marad az éjszakai műszakba? A múltkor hány oldalt is írtunk tele 11-ig? a bugyikról sztem legalább 2-t! :wink: :lol:

dita75
 
 


Dy, Andi,
Jó éjt Nektek!

Mara,
nem semmi!!! Hogy van ennyi energiája?
Unokahugomnak jót tett az úszás. Fegyelmezettebb lett.

Dita,
akkor nem tudom. Nem elég hatékony a tanár, nem tudom.
Törpékkel?! :lol: :lol:

i.kata
 
 


Lassan én is megyek, mert párom mindjárt hazaért Ausztriából. De ha előkapja a laptopot, akkor én is tudok még maradni egy kicsit :lol:

i.kata
 
 


Jó éjt, aki már megy!

Én maradok még egy fél órát... :) Utána megyek helyszínelőket nézni.

És képzeljétek, még nem vagyok lázas, pedig egész nap az voltam, most meg már este van, és ilyenkor inkább lázasodik az ember. A végén még meggyógyulok :)

Timejka:Esetleg az alapján nem tudsz dönteni, hogy mi az iskola, vagy az osztály specialitása? Van-e tagozat, vagy milyen szakkörök vannak, sportolási lehetőség? Milyen nyelvet tanulhat később... ilyesmi

hofeherke
 
 


Kata bocs nem mondtam. Tegnap vittem anyósomat. Egyből volt egy kezelés, de nem mondtak semmit. 60 kezelés kell minden nap 1x kell menni. Kedden lesz érfestés anyósomnak, majd meglátjuk mit mondanak.

Ma én voltam nőgyógyásznál. Bence is a kőkutiba megy. Hugid melyik oviba jár és melyik osztályba megy?
Holnap hívom a kaálit.

timejka
 
 


Timejka
Hajrá Kaáli! Remélem úgy jársz mint Linácska! :wink:
Anyóspajtinak drukk hogy megmaradjon a lába!

Megyek pancsolni!

dita75
 
 


Timejka,
nem tudom melyik osztályba fog menni, nem tudom döntöttek-e apumék. De megkérdezem neked holnap. A Fürdő utcai oviba jár. Tök poén, mert még a nővérem is oda járt, csak 26 év különbséggel.
A Kőkútiba unokatesómék jártak, és emlékszem nyaranta mentek be osztályt festeni :lol:

i.kata
 
 


Hogy is járt Linácska? Kicsit rövid az agyam. Öregszem. Bízom benne, hogy rendbe lesz minden anyósommal.

Kata: Barátnőm féjre is Fürdő utcaiba járt, most a kislánya is odajár.

Mara
Van sporttagozat, minerva ahol bontott csoportba tanulnak, és van a C osztály, itt van számítástechnika. Igenám de mindenki azt mondja, hogy ez selejt osztály. Ide veszik fel azokat, akiket a másik kettőbe nem. Tesi tagozaton lesz felvételi, oda viszem a Bencét, és májd meglátjuk. Minerva az fizetős, évi 36.000 Ft, állítólag nem adnak többet, mint a többi két osztályba, mármint pluszt a gyerekeknek. Azt hiszem minden osztályba lesz angol. Most azt várom, hogy az oviba legyen szülői, mert eljönnek az iskola igazgatók és elmondják a lehetőségeket. Csak ugye nem mindegy hogy milyen a tanár!

Bocsánat, hogy ezzel fárasztalak titeket!

timejka
 
 


Kata a testvéredről van szó? Bocs a hülye kérdésért :oops:

timejka
 
 


Timejka,
a sport biztos jó lesz. Most épült fel az uszijuk is, nem?
Tesókám lovagol, úgyhogy lehet hogy ő is oda fog járni. De megkérdezem apumat holnap. :lol: Még a végén osztálytársak lesznek :lol: Hugimnak már böliben volt szerelme. Na poén lesz, amikor majd meséli nekem, hogy ő odavan a Bencéért :lol: :lol: Ezek csak ábrándok, de poén lenne :lol:

i.kata
 
 


Timejka,
igen. Van egy féltesóm, aki 20 és fél évvel fiatalabb nálam. :roll:
De figyu, unokaetsóméknál a Milu is most megy suliba, nem? Tuti, mert most lesz 6 éves ő is.

i.kata
 
 


Timejka: Én a bontott csoport híve vagyok. Ég és föld, hogy 36, vagy 18 gyereknek tanítom ugyanazt. 18- nál még oda tudok figyelni egyenként rájuk, 36-nál meg már a nevüket se tudom, és ezért az a 36 000 szerintem nem sok. A sporttagozat sem rossz, biztos jó osztályközösség lesz, csak ott nem félő, hogy háttérbe szorul a tanulás? A számítástechnikára én se adnám a gyerekem. Ha van egy kis érzéke hozzá magától is megtanulja rövid idő alatt, amit ott évekig nyomnak.

hofeherke
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: