Új privát üzeneted érkezett!

Én hiába olvasom amiket írtok, én már úgy várom, hogy másszon! :oops:

Anna: sztem nem azért van ez a fogacskájával, mert a D-vitamint nem adod/adtad minden nap. Emlékeztek? én írtam nyáron, hogy egy csomószor elfelejtettem :oops: . OK, azóta adom minden nap (csak hébe-hóba marad ki) mert van, hogy nem tudom, hogy beadtam-e vagy sem. Az is megfordult a fejemben, hogy a pelenkázóhoz ragasztok egy papírt a falra, rajta a napok, és kihúzom, ha beadtam :lol: :lol:
ez így tuti viccesen hangzik, de tényleg megfordult a fejemben!
bszilvi25

Nálunk az Apa dolga :D :D :D Ezért sosincs elfelejtve :D :D
bluebox

piri én ma kimozdulok(férjem ma itthon van dáviddal),méghozzá gödöllőre megyek...de sajna későn végzünk!
egyik kezemre körmöt raknak a másikat csak szépítgetik...műkormös vizsga alany leszek :lol:

influenza:hát persze,hogy fosok tőle mint minden betegségtől :twisted: és mi nem vagyunk beoltva+vagyunk annyian mint az oroszok :? :?
barika2008

na jó ha tényleg érdekelnek a 100-as szerzeményeim akkor tessék:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
barika2008

van közte egykét szarabb is deszázééé simááán :lol:
barika2008

Bari: qrva jók! Ügyi vagy!! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari: Jó rucik!!! igazi kis vagányak!!!
bszilvi25

Bari: nagyon jó cuccokat vettél! Ilyen kis farmerokat majd én is szeretnék venni tavaszra, amikor már beindul a játszóteres szezon, mert abban jó lesz másznia a kövön...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:10-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:10-kor.
pironya

Sziasztok

De jó cuccok Bari, melyik turi ez keszin?
Én is én is :D

Tegnap voltunk oltáson, amit nem kaptunk meg, mert kevés a vakcina és azok kapnak akik eddig nem kaptak. Király így csak megmérték 73 cm és 9,6 kg.
Persze Apja ki volt akadva, mert kivett egy szabadnapot, hogy ő vigy szurira a kicsit.
Úgyhogy jó napunk volt tegnap.

Kép
Kép
schopin

Ne röhögjetek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Megtaláltaaaaaaaaaaaam Levi strandfelszerelését is.
Fürdőgatya:

Kép

Viszonyításképp melléraktam a számológépem. Jó nagy gatya mi? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lehet nem is lesz rá jó nyárra! :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hallihóó mindenkinek!

Nahát csajok annyit írtatok még nem tudtam visszaolvasni teljesen. Nagyon jó rucikat vásároltatok! Mercike szerkói szerintem szuperok lesznek! (Kár hogy nekem még nincs lányom, pedig úgy tudnék vásárolgatni szép lánykás rucikat is :shock: )

Képzeljétek Marci felállt egyedül a kiságyában, de nem tudom lefényképezni, mert amint feláll egyik kezével elengedi az ágyat, és rögtön matatja a zenélőforgón a macikat! Jah és már fel tud ülni mászásból is!
Hihetetlen mit művel ez a gyerek 1 hónap alatt akkora fejlődési ugráson ment át, csak lesek. Előtte meg még forgolódni is alig akart.

Babatalis képek nagyon jók! Én is irigykedek miattuk, olyan kár hogy hozzánk nincs senki sem közel :cry: :cry: :cry: . Jah és én is megismertem kapásból a babákat, csak Kittiben nem voltam 100% biztos, hisz már olyan rég láttunk róla képet!

Anna: szuper a fürdőnaci! Ha Levikéd kinövi nyárig én átvenném, mert Marci amilyen kis törpicur nekünk biztosan jó lenne :P !

ancsika82

Jut eszembe: ma is sikerült potyára elmenni usziba, mert még 1 hétig biztosan nem lesz, a járvány tombol (hányás, hasmenés). ÁNTSZ nem engedélyezte a tanfolyam megtartását. Szóval majd talán 2 hét múlva lehet menni. :cry:

ancsika82

Szia Ancsi!

De ügyi Marci! :lol: :lol: :lol:
És egyből jaszkarizik elengedett kézzel mi? :lol:
Én is az Ő szobájában már letettem a kiságyat legalulra, de a hálóban még nem, és ott van többet, pont gondolkodtam rajta hogy mi van ha egyszer csak úgy dönt felül és felhúzza magát, jól ki is esik belőle!:shock:
Oké fürdőgatya megbeszélve! :wink: :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ancsika, nagyon ügyi Marci!!! Igazad van, inkább kapd el, minthogy legyen egy fénykép :wink: :lol:

Anna, Te honnan szerzed ezeket a rucikat? :lol: :lol: :lol: :lol: Szekrényt rámolsz? :lol: :lol: :lol: A vonalzódat nem aktualizáltad mostanában, vagy most kicsit megálltál 2 kilónál?

Piri, nálatok legalább megdögönyözi a gyereket. Nálunk az is kimarad, csak messziről csodálja, és mondogatja, hogy milyen aranyos, meg milyen fejlett. És közben mosolyog.... Hozzánk csak két hét múlva jön, gondolom most elmondja a tejtermékek bevezetését :lol:

Milyen védőfelszerelést vettél? Forgatja a hálószobát? :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari, nagyon jó cuccokat túrtál. Kinek van nagyobb ruhatára Neked vagy Dávidnak? :wink: :lol:

Na ma még alkotott a drágám. Felborította a ruhaszárítót is. Ja, és négykézláb mászva teljes erőből nekirohant a bezárt fürdőszoba-ajtónak. :? Márti, van tagfelvétel a klubba??? Mert a fiamat tuti beajánlom :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát igen most már művészet főzni mellette, mert a fél szemem lassan már kevés rá ilyenkor :lol: :lol: :lol: Tényleg Brigi te hogy csinálod???

És volna egy kérdésem még. A hétvégén kacsát szeretnék csinálni, combjaim vannak. Gondoltam megsütöm őket, viszont szeretnék hozzá meggymártást csinálni. Tud esetleg valaki rá receptet????

ancsika82

Brigi: nem semmi a fiad. Hány monoklit sikerült ma beszereznie?

Tegnap Marci mesztelen popóval lecsüccsent egy játékára és a kis popija belilult. Persze volt ordítás meg minden. Na mostanába ne kelljen menni dokihoz, mert még azt gondolják verjük a gyereket :lol: :lol: :lol:

ancsika82

Ancsika. ma pl rendeltem, mert nem tudtam főzni tőle :oops: Ma tényleg észnélküli. Egyébként meg csak gyors kaják vannak, ráadásul nekünk egyben van a konyha meg a nappali. Marci ágya a nappaliban van, szóval én a konyhából belátom az egész lakást. :wink: :lol:

Meggymártás: felrakod a meggyet annyi vízben főni, hogy ellepje (ha konzerv, a levével felrakhatod). Raksz bele fahéjat, pici citromlevet, esetleg pici cukrot, annak függvényében, hogy mennyire savanyú a citrom. Mikor megfő, keményítőt összekeversz a főzővizével, és azzal behabarod. Én így szoktam csinálni, és nekünk bejön az íze.

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="ancsika82"]B írta:ancsika82rigi: nem semmi a fiad. Hány monoklit sikerült ma beszereznie?

Hát ma kettőnél tartunk. Van egy csúnya, és egy nagyon halvány. Csak az a ciki, hogy anyósék holnap jönnek...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen Brigi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Szekrényt rámolok ás dobozokat! Teszem fel Levi kinőtt ruháit a babaszobára árulni, meg szedem elő a még nagyokat és a dobozokban leltem rá ezekre! :lol: :lol: :lol: :lol: És még mennyi van! :shock: :shock: :shock:

Igen megálltam, de még ennek is örülök hogy nem kell visszafelé módosítani! :shock: :shock: :shock: :shock: Tegnap és ma rántott sajtot ettünk, és tegnap kicsit összezörrentünk apával erre ma egy tálca sütivel állított haza! Hát nem épp Norbi Update! De nehogymá ne egyek belőle. :lol: :lol: :lol: :lol: De a héten már 2x tornáztam, és ma is tervezem!

Közben a vaterán lecsaptam Vikinek még egy overállra 3300-ért:

Kép

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Köszi Brigi! Asszem kipróbálom majd!

A nappali nálunk is egyben van a konyhával, de ott nincs neki ágya így folyton figyelnem kell :shock: :shock: :shock: Mondjuk a komp beszokott válni, csak ha elakad vele akkor balhézik, meg odajön vele hozzám és huzigálja a gatyámat ha nem akar már benne lenni :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna: nem rossz overál! Bár nekem az előző amit rendeltél jobban bejön! Viszont ez meg csajosabb! :lol:

ancsika82

[quote="hékás"] írta:hékás
[quote="ancsika82"]B írta:ancsika82rigi: nem semmi a fiad. Hány monoklit sikerült ma beszereznie?

Hát ma kettőnél tartunk. Van egy csúnya, és egy nagyon halvány. Csak az a ciki, hogy anyósék holnap jönnek...

Majd jól megkapod hogy nem vigyázol rá rendesen! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Remélem holnap is ilyen szélvész lesz, mert megyünk telefont venni, Marcit meg itthagyjuk a nagyszülőkre :wink: :lol: :lol: :lol: De már elindult haza apa is, legalább felvált egy kicsit :lol: :lol:

Jó az overall, amit vettél. Nálunk a turiban annyi overall volt. Minden méretben, minden színben. Csak lestem... De remélem már a jóidő jön, és nem kell idén overállt vennem... Bőven elég lesz cipőt vennem. Lassan aktuális lesz szerintem... Most egyetlen cipője sincs szegénykémnek :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én sem akartam neki venni, de van itt egy tó ami be van fagyva és kimentünk csúszkálni vele, és rájöttem mégis kell. :cry: Szegénykémnek nem volt kényelmes a kabátban. Ez elvileg 104-110, úgyhogy elvileg tutkó jó lesz jövőre is! :lol: :cry: Ha nem akkor adom tovább!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Ancsika: ügyi Marci nagyon!!!
én is gubiztam Neked ilyen receptet. Én gyerekkoromban itt a mamánál annyit ettem nyáron, hogy csak na! fincsi. ilyesmi volt mint itt a recept!

Kép

Nálunk mikor indul el ez a fejlődés mozgás téren??? :roll:

Anna: jó az overáll!!!
bszilvi25

Sziasztok!!!
Áh nincs időm ide űlni.
Ma voltunk a párommal maszázson. Ceragen maszázs ágyba feküdtünk. ÁHHH Nagyon jó. Ismeri valaki???

Valaki írta hogy még nem mer venni nyári ruhákat,én már arra vagyok rá hangolódva. Szandit is vettem már. :lol: :lol: :lol:
Rakok fotót.
Nah,majdnem sikerül. Valami oknál fogva nem tölti fel a képeket.
Még próbálkozom,addig még vissza is olvasok. :lol:
De nagyon tuti cuccokat raktatok fel.
Anna,jót mosolyogtam a fűrdő gatyón,nekünk is van már. Milán volt vagy 2 hónapos akkor vettem.
A főnököm mondja már a magáét,mentem.

Kata&Milán

oszman777

Hali!

Húúú,de pörgős volt a mai nap!!!
Barátnőmék jöttek 11körül,még el sem mentek jöttek anyósék,utána épphogy ettünk már vártak a sétálós barinőmék.Elmentünk sétálni,hazajöttünk,megcsináltam a kajcsit (amire nem volt időm de.)meg egy kis sütit.

Olyan jókat írtatok,annyit nevettem a dilis gyerkőcökön. :lol:

De jó cuccok Bari!De hol van itt mellény???

Kép
melike

Köszi a reciket, majd összehozok valamit belőlük!

Kata: én még nem hallottam ilyen masszázs ágyról. Milyen? (azonkívül, hogy szupi) Várjuk a képeket!!!

Melike: jó kis sűrű napotok volt! De legalább nem volt uncsi. Program program hátán:roll: )

Más:Ti szoktatok napközbeni alváshoz besötétíteni?

Amúgy vásárolni még én sem merek nagyon nyárra. Na jóóó egy széldzsekit vettem aztán ennyi. Szandink meg van már az unokatesómtól kölcsönszandi; neki most 1,5 éves a kislánya, és amit kinő és nem csajos azt megkapjuk.

Na én asszem ma már nem jövök, meg lehet holnap sem, mert anyukámnál leszünk, Apa megy focizni, nekem meg nincs kedvem itthon unatkozni. (Bár Marci mellett nem nagyon lehet

ancsika82

Mai "csajozás". :lol: Kép Kép Kép

Kép
melike

Nézzétek mit vettem ma:le volt árazva,így darabja 540 ft.
Szerintetek nem igazi?Bár nekem akkor is tetszik. Kép

Kép
melike

Melike4
De! Igazi.
Ilyen mos már a prince olivér badyk. Hol vetted??? :shock: :shock: Nyakába is seamo van,ugye???
Vaterán ilyet vettek meg elöttem,csak nekem már nem ért 700ft-ot+plusz posta még.
De ez annyiért,ajándék volt.
Imádom ezt a márkát,nagyon jók.
Én ma 300-ért vettem uj badykat.
Azok is jók,csak nem tudom fel rakni,nah majd később ha Apa meg jött.

Kata&Milán

oszman777

Ancsika!!
Ez a ceragem ágy nagyon tuti. :lol: :lol:
Jah és ingyenes. kb.30percig fekszel rajta és a gerinced mentén egy golyó maszíroz le---fel,megy. Uh beszarsz olyan kemény.
Volt aki már 300-ra volt.
Mi elöször.
De nagyon tuti. Ez egy bemutató terem,és van kb.20ágy,és minden nap akár lehet menni.
Nekünk anyukáknak nagyon jó. Főleg hogy már szerintem sokónknak fáj a háta,dereka.

www.ceragemdebrecen.hu

Kata&Milán

oszman777

melike:csak vicceltem a mellénnyel...de nem megsértődni!!

azt írtam,hogy van a turiban olya tatás mellény mint ami mátén van :lol: de olyan édi meg ne sértődj!!!

szilvi:én eggyáltalán nem várom a mászást..és nem is érdekel,hogy dávid nem csinál semmit!!nem versenyfutás ez.2évesen semmi nem fog látszani abból,hogy ki mikor mit csinált.
mind egyforma lesz.akkor nem mind1 mikor kezdik?
itt a környéken a kismamák olyan szinten versengenek,hogy már már undorító...az enyém már mászik az enyém 1 évesen szobatiszta stb stb...
majd akkor magyarázzanak ha 30 év múlva valamelyik magyarország miniszter elnöke lesz.mert ezek nagyon gyenge és pillanatnyi lépés előnyök!!!
barika2008

Szilvi! Várod a mászást???
Áh sogornőm azt mondta ne tudjam meg. Jobb ha inkább kimarad és jár. Vagy kicsit mászik,mert nagyon gáz. Ő ekkor készen volt.
Mondja ő. :D :D
nem is tud még mászni Milán,de járni,mint a gép. Ügyes.

Kata&Milán

oszman777

Igy igaz Bari!
Mászást ne várd,én sem várom. :lol: :lol:
Űlni is még most stabilan tud,de még el-el borul.

Kata&Milán

oszman777

Kata:ez SCAMP body.Bababoltban vettem.

Bari:nem értettem a viccet.De nem haragszom.Irtam,hogy csak itthonra hordjuk. :wink:

Kép
melike

:cry: :cry: :cry: én akkor is várom!!! (hogy másszon) Tudom, hogy nem versenyfutás.................

du. fél 7kor elaludt, azóta még nem ébredt meg! :shock: :shock: pedig én úgy várom!!!!!! :P

Melike: jók a bodyk, bár nem volt olcsó! :shock: darabja....
http://www.expressz.hu/baba-gyerek/ruha/babaruha/showAdvert12553756.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.23 20:56-kor.
bszilvi25

melike:dávidnak is van tatás kötött cucca...anyu csinálta :lol:
sőt amikor kinőtte jobban sajnáltam mint bármit...annyit melózott vele csóri anyám :lol:

dávid okos és ő akkor akar minden elkezdeni amikor már elég érett és nem üti veri magát...úgy gondolja a türelem rózsát terem :lol: szóval nem lusta hanem átlagon felül bölcs :lol: :lol: :lol: :lol:
na csajok...ilyen megvilágításból is lehet írni a dolgot :lol: :lol:

hú de szar így gépelni...fél kezemen műköröm a másik meg simán pirosra van festve..és hétfőig így leszek mert abarátnőm akkor tudja befejezni.csak azt nem tudom leszedessem vagy a másikra is rakassak.
már így is alá ment a krém ahogy kentem dávidot.
valaki babázik műkörömmel??
barika2008

Hát Szilvi,hogy őszinte legyek,nekem nem tetszenek azok a badyk amiket belinkeltél.Babásak,amit melike vett meg nagyfiús.
Igért fotók.
Kép Kép Kép Kép

A piros tipegőt alvósnak vettem,nekünk ez már kicsi babás.
:lol: :lol: :lol: :lol:
A rövid szerkót nyárra. A farmer nacit őszre.
Én már csak nyárra,és őszre vásárolok.

Jah vettem ma egy kalapácsot Milánnak,imádja.
Kép
És Apa nyakába. Zsivány. :lol: :lol:
Kép Kép
Ez az utolsó kép,meg nekem annyira kicsi babás. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Szilvi:nem volt olcsó????Rendes áron 900 ft. Amit feltettél megnéztem.Háááát.Nekem nem tetszik. :oops:

Kép
melike

Én Bari egyszer csináltattam műkörmöt,de 1 nap után le is szedtem magamnak. Lefeszítettem. Utáltam,rossz volt vele fogni,gépelni stb.
Mondjuk nekem alapbol kemény a körmöm,és arra rakták rá. Mi szar volt?!!! Nagyon.

Kata&Milán

oszman777

sziasztok!!!
még nem volt időm visszaolvasni, jók a ruhák MÁté és Milán igazi nagyfiú, aztán majd nézem a többi
képet, remélem jó sokat tettetek fel, lesz mit néznem!

Rólunk:jelentem ünnepélyesen, hogy már látszik az egyik alsó fogból egy kicsi csücsök.de még nem érzem az ujjammal. Két nagyon ramaty éjszaka ára. :roll:meg egy csomó enyhén ramatyé..... remélem fájdalommentesebb lesz mire teljesen kibújik! úgy irigylem azokat akik észre sem veszik.szegénykém meg már mióta szenved vele
Blue-Kristófnak sem bújt még ki?

Ahogy beleteszem a kiságyba, egyből feláll teljesen profin, sőt egykezezik a kis vagány ügyesen lenyúl a játékokért, leül.
Pár lépést mászik még mindig csak, ha nincs kedve leül négykézlábazásból, vagy elhasal és kúszik. Persze sétálni azt szeretne. úgy teszi a kis lábacskáit.olyan édi. Most már nem csak a kiságy rácsát fogva áll fel, próbálkozik minden másnál.

nagyon sokat ringatózik négykézláb, sokszor úgy begyorsul :lol:
imádja ha húzom a lavorban, két kezét kiteszi a lavór szélére, lábát feldobja és már mehet is a vonat.nagyon élvezi.a hintalovat is kipróbáltuk, de az még nem annyira jön be neki.

apukámnak hasnyálmirigy gyulladása van, ma került kórházba, kész vagyok.nagyon fáj neki.

Kép
Kép
eyi

jó reggelt!
szilvi szerintem jók azok a badyk de csak alvósnak.
az én izlésem katáéhoz hasonlít mert az ő cuccai tetszenek.rugit mi csak aludni használunk.szerintem az olyan babás...na nem mintha nem lennének még babák :lol: :lol:

már megint fáj az a qrva mandulám,ezsem a sok mebukaint,remélem segít.

na megyek kipróbálom lehet e körömmel takarítani,és akarok ma avokádó krémet csinálni!
minden főzős műsorban ezt nyomják!!!
tuti valami szerződésük van a kereskedőkkel :lol: biztos nem fogyott az avokádó :lol: :lol:
barika2008

Jó reggelt!

Én csak az ár miatt tettem oda a linket, de akkor ez volt az utolsó! :roll: :wink:

Ma reggel 6-kor kelt Merci enni, és még 9-ig visszaaludt velünk! :D úgy örültem.
bszilvi25

Sziasztok!

Sajnos van akinek azt is meg kell gondolnia hogy 250-ért vagy 300-ért vesz-e bodyt a gyerekének, nem hogy az legyen a gondja milyen márkát vegyen. Én sosem foglalkoztam vele, tiszta legyen és ne rongyos. Mi kell még? :lol: :lol: :lol: Most figyeltem csak fel rá hogy beszéltetek róla, Levinek is volt több P.O. bodyja nem is tudtam hogy ez akkora szám, vagy márka! :shock: :shock: :shock: Mondjuk tény hogy jók, de igazából a gagyival sincs semmi bajom! Egyedül a Tesco-s műanyag patentosokat dobálom ki sorba a kukába, mert nem lehet bekapcsolni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Szilvi nyugodtan rakj linkeket ha találsz, szívesen látjuk hátha épp rátalálunk valami okosra! Lehet pont ettől a csajtól vettem Én is már Levinek napozót és rövid nacit! Nem szégyenlem, nem is emlékszem mennyiért adta 2-300 forintért és szerintem tök arik, a shortok jók lesznek még nyáron is, és tök jó anyaga is van.

Bari muti már a körmeid, Én kíváncsi vagyok rá. :lol: Nekem még sosem volt műkörmöm, sőt a sajátomat sem sikerült soha megnöveszteni normálisra, ha megnőtt elkezdett ide oda hajlani meg betörni egyből. De majd egyszer egy alkalomra Én is kipróbálnám. :lol:
Az Avokádó krém pont Nekem is eszembe jutott hogy kipróbálnám.
:lol: :lol: Majd írd meg milyen lett!

Eyi: Mira baba is nagyon ügyi, lassan mindenki utoléri Brigi Marciját! :lol: :lol: Ő a mérce! :lol: :lol:
Apukádnak jobbulást! :cry: :cry:

3-kor megyek Etyekre az overálért, aztán most szólt tesóm hogy grillezzünk délután, úgyhogy oda megyünk! Megpróbálom nem tele enni magam, mert nem mozdul a mérlegem semerre bakker! :evil: :evil: Ki kéne találni valami hatékonyabbat. Mondjuk zsírleszívás? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Egyetértek Annával body ügyben!Nem azért vettem Scamp-ot,mert a márka számít,hanem ,mert olcsó volt.Máténak is van egy jópár kínai meg turis. :lol:

Eyi:Mira tényleg ügyes már,ha ilyeneket csinál.

Voltunk ma egy turiban,ahol még nem voltam,mert egyedül nem bírok bemenni babakocsival.Vettem pár rucit Máténak tavaszra és nyárra.Remélem jók lesznek. :roll:
Mindjárt mutizom.

Kép
melike

Kép Kép

Kép
melike

Meli nagyon szupik, főleg az a kockás! Imádom a kertészgatyókat! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Persze,hogy rá lehet adni olcsobb badyt is a gyerekre. :lol:
Mért ne!!! Csak szerintem Bari is ugy gondolta hogy az babás,és alvósnak jó,az ő,és én ízlésem szerint. De a prince olivért már láttam 1190-ért is,és ténleg jó árba vette Melike.

Kata&Milán

oszman777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?