Sziasztok!
Edina, hogy ez a te kis Lilid mennyire okos kiscsaj! Nem semmi, büszke lehetsz rá (bár kétség kívül az is vagy!)!
Orsi, Kolimanó tagadhatatlanul a te gyermeked! Tényleg nagyon hasonlít rád. Aki engem ismert kis koromban, nekem is mindenki azt mondja, hogy Linusban engem lát kicsiben, én is raknék fel magamról kiskori képet (érdekelne a kívülállók véleménye, még ha ők mást is mondanának), de nem tudom, hogy melyik dobozban vannak a régi fényképek. Sajna van egy rahedli dobozunk, amit ki sem bontottunk már több, mint 1 éve, amióta elköltöztünk Szigetszentmiklósról.
Csajok, avassatok már be, mamice-rékáról van szó? Csak nem hazaköltöztek??
Én is díjazom, ha tudom, hogy ki mit főz, mert én is el-ellopok egy-két ötletet tőletek. Most pl. a sóskát kívántam meg…Rizses-mindenféle zöldséges finimság tegnapelőtt volt, de azt magamtól találtam ki.
Timi, nálunk is Lina sokkal szívesebben eszik, ha kézzel teheti meg. A sütőtököt, krumplis-zöldséget csak így ette meg legutóbb. Belebújós előke? Jól hangzik, az ujját is védi?
Senki ne keseregjen, aki most nem tud jönni, nyáron összehozunk egy nagy partyt! Ha van kedvetek, lehetne partyzni Szigetszentmiklóson (Évi, mit szólsz, elkerülhetnég Pestet!), van egy kis nyaralónk viszonylag nagy kerttel, terasszal-lépcsővel (talán addigra nem múlnak el a mászós kedvek), pancsolós medencét is tudunk prezentálni. Olyan 3 gyűrűset.
Lina legújabban amikor táncol, már a fejét is rázza jobbra-balra, nagyon vagányan csinálja.
Évi, tündéri képeket tettél fel, így látatlanban is nem csodálom, hogy nem tudtál választani! Te is tuti biztos lehetsz, hogy nem cserélték el se Gerit, se Ancsát, ők is mennyire hasonlítanak egymásra! Hangerő, fiókban pakolászás? Ismerősek. Amikor kicsik voltunk, a tesómmal mi is mindig hajszobrászkodtunk hajmosáskor.
De jó, Edina, bár nekem is működne, hogy nem áll fel, nem ül fel, és főleg nem kiabál, amikor beteszem a kiságyba aludni. (vagyis amikor ott hagynám, már félig alvóban.) Ahhoz már iszonyúan fáradtnak kell lennie. Volt már ilyen is, de nem ez a jellemző. Hol vettétek végül a szandit?
Évi, de ügyesek vagytok ezzel a matracos-ágyban alvós megoldással! Nekem is az az álmom, hogy ha lesz tesó, akkor előbb-utóbb legyen emeletes ágy is, de azt nem is gondoltam, hogy ilyen hamar is lehet!
Nem semmi sztorik Ancsáról, Alizról és Boriszról!! Gondolom Momoska, milyen jót mosolyogtál, amikor Aliz kitárgyalta a család férfi tagjait. És kétségtelenül kis Aliz hasonlít kis Momoskára!
Én is félek a fülgyulladástól (a babauszi lehetőség miatt gondoltam csak, hogy akkor annyira nem lehet nagy gáz), de ahogy olvasom, nem kell, hogy az ember ennyire óvatos legyen, ezek szerint. (Bár mindkét ilyen téren bátran vízbemerítős anya 2 gyerekes!:!: ) Bár ha jól emlékszem, Kolosról is volt nyári pancsolós kép azt hiszem a nagypapájával, gondolom a fülét neki is érte már akkor is víz, nem, Orsi?
Néhány kép
Imád fésülködni néha még a fogkefével is, még nem igazán érzi a finom különbségeket
Mászás, mint ősi ösztön; mindenhová
Ezt meg csak a lábujjhegyek miatt