Új privát üzeneted érkezett!

Szia Syl!

De jó, hogy jöttél, akkor minden rendben volt. Nagyon jó hír, hogy legalább endod nem volt. De akkor mit néztek el annak? És a doki mit mondott?

Jól emlékszel, PCO-m van.
Az első után 6 hétre, de akkor volt küret is. A másodiknál az nem volt, akkor rendes időre.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

nita: gratulálok! vigyázz magatokra nagyon!

Gabi: ha jól olvastam vissza, neked kislányod lesz? gratulálok neked is! Szépek a babócák!

Jó lenne ha kedden én is kapnék UH képet, de kizártnak tartom..amilyen szemetek a genetikain..vagyis az a nagyüzem:(.

Mi jól vagyunk, élvezem, ahogy a kicsi mocorog. Végül i s majdnem félidőnél vagyunk. már lassan kevesebb van előre mint vissza:).

A többieknek megy a drukk!! Remélem lassan mindenkinek lesz + tesztje!

Puszi nektek!
Vendég
 


Szaisztok

Csak egy gyors helyzet jelentés. Nem vagyok valami jól. Éjszaka kezdődött valami vírusos nyavaja. Fájt a gyomrom, nem bírtam feküdni mert nyomta felfelé a méhem a gyomromat, és még jobban fájt, úgy hogy vagy 1,5 órán keresztül a dolgozóba ültem.
Egésznap nem volt jól, szintén a gyomorfájás miatt, csak délben ettem egy kis halat rizzsel. Meg most egy kis kekszet. Illetve most 37,6 a hőm. Remélem babócának nem lesz semmi baja. Szerintetek holnap a nem múlik beszéljek a dokimmal?

Az a baj hogy ha nekem hőemelkedésem van akkor mindenem fáj, de annyira hogy alig birok menni, még a lábujjaim is fájnak.

syl örülök hogy túl vagy a laparon. Most már jöhet majd a baba.

csucsu hogy vagy? Érzel valamit a szuri után?

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 

 
 

Gabi: Nem nem érzek. Sokan azt mondták fájt a szuri után pár órával. Nekem nem. Profin adták be ezek szerint:)
Köszönöm még egyszer:)

Javulást neked. a baba védve van hidd el nem lehet semmi baja. De azért kérdezd meg a dokidat.

Kép
csucsu05
 
 


gabi jobbulást...ha nem megy le a lázad szerintem menj dokihoz....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Mi újság?, Jobban vagy?? Éjszaka, hogy telt?

Kép
csucsu05
 
 


Syl: örülök hogy túl vagy a műtéten és hogy minden simán ment. Te uh-n tudtad meg hogy cisztád van? Lehet azt érezni?
Gabi: jabulást nektek és szerintem nyugodtan hívd fel a dokidat, abból gond nem lehet.
Én megvagyok. Szedem a clostit és nagyon furcsa, mer már szinte alig vérzem. Nekem általában 6 nap körül szokott lenni a ciklusom és most kedden megjött és mára már alig van valami. Emellett a 2. naptól fájdogál a petefészkem, hol az egyik oldalon hol a másik oldalon, de talán a balt jobban érzem. Ez mitől lehet? Még soha nem volt ilyenek ezelőtt. Olyan szúró érzés. Ha nem múlik el, vagy erősödik akkor jövőhéten felhívom a dokit, hogy mi lehet ez.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: Ez a clostitól van . Nekem is mindig fáj tőle. Igaz míg napi 1szemet szedtem nem volt ennyire intenzív. Most viszont 2X 1 szedek és igencsak érzem már a 8naptól a petefészkemet. Biztos neked is ettől fáj. Hisz a tüssző ahogy nő úgy érzed azt.

Kép
csucsu05
 
 


Nekem ez az ötödik clostis hónapom és eddig csak a középidős hasfeszülés volt. Most viszont a menzi harmadik napjától fáj, vagyis csak olyan kellemetlen érzés. Azért ez elég fura szerintem, hogy ha a pétől van akkor ilyen korán?! Na mindegy, várok, mást nem tehetek.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: minden hónapban más és más zajlik le bennünk. Szerintem semmi más oka nincs ennek a fájdalomnak. Ki tudja lehet ez lesz a sikeres hónapod:)

Kép
csucsu05
 
 


csige szerintem is a closti én is mindíg éreztem ezt...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm lányok, akkor had fájjon. Már megszoktam hogy minden hónapban szenvedek. A sikerben már nem bízom, szóval nem is igazán érdekel a dolog. Másfelől pedig eldöntöttem, hogy ha babás is leszek, akkor is jövök majd melózni amég tudok, mert kell a pénz. Sokmindent kell még csinálni a házon. Szóval csak akkor akarok otthon maradni ha a doki kimondottan mondja vagy tanácsolja.
Most azt várom, hogy vége legyen teljesen a menzimnek, mert olyan jó lenne már apára rávetődni. Már másfél hete nem voltunk együtt :oops: :lol: na de majd most :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige akkor most tuti célba találnak a katonák...mi is jo egy hétig nem voltunk együtt....majd ilyen pé-közelébe és tesék it a pocaklakó ..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát nekem ha elmúlik, már rávetem magam a férjemre, szóval nem várnék még másfél hetet :lol: de nem fogunk olyan intenzíven dolgozni a dolgon. Majd ha tényleg kívánjuk egymást és nem csak mint egy gép.

KépKép
csige-bige
 
 


jol is teszitek csige......tuti siker lesz a vége....nagyon az az érzésem...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszi Nitácska aranyos vagy.
Te szeded már az utrót? Dokihoz mikor mész? Tudom kedden uh, de nem a dokid csinálja. Dokival beszéltél már?

KépKép
csige-bige
 
 


Én nem szoktam ilyet érezni a clostitól. Vagyis egyszer, de akkor is csak a 11. naptól kezdett el feszíteni, aztán a 15. napon volt a pé. Én általában csak azt érzem, mikor megreped.

Csige,
ha valakinek volt már egy vetélése, azt nem írják ki mindjárt az elején táppénzre? Azt már nem veszélyeztett terhes? Vagy rosszul tudom?

Apára ráugrás :arrow: mit mondjak én? Okt 8- án volt az utolsó mensim, rá egy hónapra teszteltem pozitívat, az november eleje- közepe, azóta nem voltunk együtt :shock: :oops: Még leírni is sok :D . De már csak 6 nap :shock: . Lányok, úgy rohan az idő, hogy hihetetlen. Nagyon hamar elment ez az idő.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


dokival még nem beszéltem..de közvetlen uh után hívom....lehet megyek is akkor hozzá..... :wink:
utrot nem szedek.van itthon z a bogyó amit a closti után kellett szedni...de nem merem csak ugy bevenni.most folsavat és elevitet szedek....
ranita hamar letelik az a 6 nap és akkor ugrás apára.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Azt a Ranita, akkor ez már maraton, sajnos. De már csak tényleg hat nap. Utána annyira jó..... mármint ennyi idő kihagyás után. Nekem a férjem három évig külföldön dolgozott és volt hogy nyolc hónapra ment ki. Amikor hazajött, még a vérünk is forrt, nem hogy a szex. Na azt hiszem abból lett volna babó, mert az nagyot robbant mindig :lol:
Ja, a vetélés utáni veszélyeztetett terhesség nem tudom hogy alap e. Az előző dokim amikor megállapította a vetélést akkor már mondta, hogy készüljek rá föl, hogy ha ismét terhes leszek, akkor otthon kell maradnom. A mostani dokim nem tudom milyen elvet vall, de igazából ha minden rendben van a babával, akkor nem árt neki az olyan munka, ami nem fizikai megterheléssel jár. Igazából én úgy érzem, hogy tudnék terhesség mellett melózni, de hát az majd úgy is csak akkor derül ki. Egyenlőre úgy készülök, hogy fogok és majd meglátjuk.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige,
na, a 8 hónap se semmi :P :P :P .

Én ha még egyszer terhes leszek, az biztos, hogy rögtön kiiratom magam. Lehet, ha dolgoznék se lenne semmi baj, de nem merném megkockáztatni. Aztán itthon is lehet baj, fene se tudja mi a jó. De én úgy tudom automatikusan kiírnak. De ha végre sikerülne, szerintem egyikünket se érdekelné.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hát igen, azt hiszem mondom is a férjemnek ma, hogy a régi szép idők emlékére tartsunk egy egy hónapos szünetet :P nem tudom hogy állna a szája, mert hát szereti gyakorolni a témát :oops: :lol:
Lehet hogy igazad van Ranita, ha oda kerülne a sor, hogy babás leszek, akkor csak az fog érdekelni és minden másodlagos lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


nekem anno a szülésznő mondta hogy veszélyeztet terhesnek zt mondják akinek habituális vetélése volt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

Este lefeküdtem, és tök jól aludtam éjjel, márra mintha elvágták volna semmi bajom nincsen, enni is tudtam, és hőemelkedésem sincs, semmi fájdalmam nincs.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


hálelujjaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ranita:Azt mondta nem endo volt,nem tudja mi ,de nem az.Majd 2 hét múlva lesz meg a szövettan eredménye!
És te szedsz valamit a Pcod-ra?Neked mit okoz?


Csige:Éreztem a cisztákat és amúgy igen uh-n vették észre,de én már tudtam,hogy van,mert éreztem!

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl,
nem szedek semmit. Egy rövid ideig szedtem a merckformint, de nekem nincs IR-em. Aztán mikor pozitívat teszteltem lassan abbahagytam. Úgy gondoltam a barátcserjén kívül semmit nem fogok szedni. Met nélkül is terhes lettem a Hannával, úgyhogy nekem nem oszt, nem szoroz.
Nekem annyi problémám volt tőle, hogy a Hanna előtt egyáltalán nem volt pé. Sose. A drilling után meg nagyon szépen beállt a ciklusom, rendszeres peteéréssel.
A mostani próbálkozásnál ott voltak ugyan a ciszták, de azért volt pé. Végülis most én akartam a drillinget, azt hittem utána majd jobb lesz. A dokim még várt volna vele, szerinte úgyis lett volna esélyem. Dehát most is 9 hónapig próbálkoztunk, úgyhogy én mondtam neki, hogy lépjünk.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Ranita:Nálam az a gond,hogy nem tud megrepedni a tüszőm és ciszta lesz belőle! :(
Én is a barátcserjét fogom szedni egész hónapban.
Valamilyen teát nem iszol?

Kép

Kép
syl100
 
 


syl ranita nagyon szurkolok nektek meg a többieknek is!!!!!!!!
2009-be mindenki babás lesz!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szia Syl! Hogy vagy?

Most pedig egy hülye kérdés: a Met az most melyi gyogyi? Képzeljétek el azt mondta ma a dokim, hogy menjen a győri Kaáliba, ne várjak.

timejka
 
 


timejka lehet ő már nem tud segíteni azért mondhatta... :roll: :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitácska kismamácska azért mondta a doki és én tudomásul vettem, holnap kérek időpontot, mert shombaton is lhet.

timejka
 
 


:wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


timejka:köszi már tök jól vagyok!Csak nagyon feszít meg viszket a ragasztás alatt a varratom.És majd csak kedden este lesz kiszedve. :? A ragasztásokat megse bírom mozdítani,nem is tudom,hogy fogják letépni őket onnan,mert ugye van 3-m!

A met -t Pcos-nak szokták írni ,általában endo doki.IR-re való gyógyszer,de nagyon sok pcos-nak segített teherbe esni!

Ranita:Neked hány napra szedték kia varratokat lapar után?Nekem 8 napra lesz. :?

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl,
ittam teát régebben, cickát és palástot. Nem éreztem változást. De gondolkodtam rajt, hogy megint elkezdem.
A barátcserje úgy érzem jobban bejött. Lehet nem olvastál vissza, de képzeld, hétfőn jött meg piri és csak 2 napot barnáztam előtte, az is nagyon minimális volt. Én már ennek is úgy megörültem.
Kíváncsi vagyok neked az most elmúlik e. Mit mondtak mikor lehet próbálkozni?

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Syl, nekem 5 napra szedték ki, asszem. Már nem emlékszem pontosan.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Kérdeztem tőle,hogy lehet-e majd rögtön próbálkoznunk és azt mondta,hogy nem lehet,hanem kell!!!!

Szerinted nem fog nagyon nekem benőni oda a varrat,hogy ilyen sokáig nem szedik ki? :roll: :oops:

Fájt nagyon mikor kiszedték neked?Én a ragasztótol jobban félek,hogy azt ,hogy fogják lehámozni rólam!

Kép

Kép
syl100
 
 


syl a varat kiszedés nem fáj inkább kellemetlen...kb olyan mintha jó erpsen kihuzák a szőrszálad.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ááááá, nem fog szerintem. És nem is fáj egyáltalán. Nekem pedig most egy elég hosszú vágásom volt, de meg sem éreztem. Bár nekem most egy jó helyen tök érzéketlen a hasam.

Azért az első mensit várjátok meg, bár szerintem előtte nem is nagyon hiszem, hogy lenne pé, de ki tudja.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


már írni se tudok.... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Itt a babaneten 2 lányról is olvastam, akiknek volt laparja, még az első mensi előtt teherbe estek és minketten el is vetéltek. Nekem a dokim erre külön felhívta a figyelmemet.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Én olyan nem jól érzem magam :? . Fáj a fejem, hányingerem van, a Hanna meg még mindig mesét néz, nem akar lefeküdni.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Nekem Réka tegnap aludt el ilyen nehezen,olyan 11 fele(három mesét nézett meg addig :shock: ).
Ma meg mese se kellett elaludt fürdés után szinte rögtön!

Jó éjt nektek!!!

Kép

Kép
syl100
 
 


akkor réka nagyon jo kislány volt...... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bárcsak az én lányom aludna el fürdés után. Azt én sose fogom megérni. Mindig későn fekszik, 10 - fél 11, de még utána is kiabál az ágyából, hogy anya, nem tudok aludni :x

Kép

Kép
ranita1979
 
 


na a máté se piskota...mostmár probálom nem 10-kor hanem 9-kor letenni de mire elalszi van 10 ora vagy fél 11 is...... :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Örülök, hogy jól vagy. Hamar átment rajtad bármi is volt.

Kép
csucsu05
 
 


Syl: és hogyan érezted a cisztákat? Mit éreztél? Nekem most azt modnta a férjem, hogy jövő hét szerdára jelentkezzek be a dokihoz és nézzen meg uh-val, mert ő akkor lesz nyugodt. Én abban bízom, hogy nincs gondom, mert előtte is szedtem már a clostit két hónapig és akkor sem lettem cisztás. Szóval remélem ez tényleg nem az.

KépKép
csige-bige
 
 


csige ártani tényleg nem árt ha megnézeted magad.inkább menj feleslegesen.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát igen, igazad van Nitácska, de ez a megnézetés elég húzós anyagilag. Nem igazán akarok most kiadni 8ezret azért hogy megnézzen, mert ha ez a hónap is sikertelen lesz, akkor mehetek hozzá vissza. Majd meglátom. Lehet hogy hétfőn majd felhívom telefonon és talán sikerül megnyugtatnia.

KépKép
csige-bige
 
 


Na megjöttem!!!

Soproni kiruccanásról képek a blogomban! :wink: Igyekszem visszaolvasni!!

annus11
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?