Új privát üzeneted érkezett!

Bari: egyszer tuti kimegyek hozzátok a turiba! Most egyenlőre nem kell ruci, de ha majd kell...

Anna: jó kis rucit vettél! Ha nem akartok több bébit, akkor egyezkedhetünk majd Viki ruháiról!

Bogi: jobbulást!

Szilvi: nagyon jó rucikat vettél!

Stella: nem gondoltam volna, hogy így felismered a bébiket! :lol: :lol: :lol: :lol: Tök jó! :D :D :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

de rég volt már laptető...

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

annyira édesek...és ilyen közeli képen én is fölismertem volna mindenkit... :lol:
barika2008

[quote="barika2008"]a írta:barika2008nnyira édesek...és ilyen közeli képen én is fölismertem volna mindenkit... :lol:

:lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Bari ment pü.

Kép
melike

Sziasztok!

Köszi csajok a dícséreteket, de ezeket mostanra vettem ( 6-9 hós) én sem merek annyira előre vásárolni, hisz nem tudom milyen méret kell majd....
hosszú ujjú body, harisnya és kisruha. Én így gondoltam. Még nem volt Mercikém így felöltöztetve, és mégiscsak kislány.....

Kolléganőim látogatása....
bejöttek, jól megnézte őket, majd úgy elkezdett sírni, hogy ÉN alig bírtam megvigasztalni, hátmég amikor meg szerették volna fogni.... komolyan, nem is ismertem rá!
Hiába, nem kicsit anyás a lelkem. (tudom, hogy ez így nem jó, de írtam, hogy nekem nincs senkim, akire néha otthagyhatnám, vagy valami) - végig is futott a fejemben, hogy tényleg mi lesz vele, és velem is ha eljön a bölcsis időszak :roll: :roll: :roll: :roll:

pancsi után kaja, és ki is purcant! :wink:

Bogi!!! én csak megpróbálnám a helyedben az uzsi kaját kiváltani.
Nálunk a 10 órai és az 5 órai a más! a többi még cici. De szerintem is fontos, hogy este azt kapja!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 11:29-kor.
bszilvi25

jók a képek...nagyon szép rajtuk mercike!!
koleganőid kibabázták magukat :lol:

dávid is újabban sikít az idegenektől...de utánna olvastam...nem gyagyás..csak a fejlődésüknek ezen szakaszához értek!!

na joccakát
barika2008

Hát ne is mond! Annyira várta az egyik kolléganőm, hogy jöjjenek, hogy nekem volt kellemetlen a szitu....
De csak "feloldódott" a lelkem!!
bszilvi25

Jó reggelt!

Ugyanezeket én is elmondhatnám, mint Szilvi...... mármint, hogy az idegenekkel szemben hogy viselkedett Merci. Hát, Kristóf is kb. ilyen volt tegnap Brigiéknél :? Ha Marci szólalt meg, Kristóf sírta el magát..... ha Kristóf szólalt meg, akkor Marcinak biggyedt le a szája..... Kitti volt a nevető harmadik :lol: :lol: Hát hiába, a nők............ mindig is jobban tudtak viselkedni...... :lol: :lol: (bár most ha Merci példáját nézzük........ mondjuk azt, hogy car napja volt tegnap Mercinek :D :D
bluebox

Jóóóóóóó Reggelt Minden Kedves anyucinak, apucinak, babucinak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Anna: Apa hazajött már? Vagy csak 1 napra ment el?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Szándékosan nem írom, hogy jó reggelt... Megint óránként, másfél óránként kel éjjel, hulla vagyok. Reggel 7 óra óta nyöszörög, semmi nem jó neki.
Ja, és sikerült tönkretennie a telefonomat, most járnak utána, hogy mikor és milyet tudnak adni helyette (ez ugyanis céges :wink: )

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi, akkor bejött....... :wink:
bluebox

Az éjszakát sajnálom természetesen :cry:
bluebox

Igen, de valahogy mégsem örülök neki.... Teljes némaságra vagyok ítélve :cry: Ja, és mielőtt másikat adnak, megnézetik szervízzel, hogy valóban rossz-e...szóval esély nincs arra, hogy rövid időn belül másikat kapjak... Szóval holnap veszek egyet :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!

Most mi is felkeltünk 3/4 4-kor cumi hiány miatt, majd valamikor késöbb (nem néztem az órát) meg enni :shock: utána 8-ig vissza aludt.
bszilvi25

sziasztok!
brigi:jobb ha megszokod...minden tönkremegy.. :lol:
én 13 év alat megedződtem.távirányító,tévén a gombok,anno amíg videó volt beledobált cuccok,összefirkált falak,szétkent kaja a bútoron illetve a kocsiban+ott még a vezetőülés összerugdosva hátulról,soroljam még? :lol: :lol: :lol:

na mentem turni..
barika2008

Andi: igen, múlt hét csütörtök-péntekre ment "csak"! Többre nem mehet, nem engedem! :wink:

Brigi: Az elmúlt éjjel Levi is többször fent volt, pedig tegnap már csak egyszer kelt! Szerintem a pocija fájhatott, mert úgy nyöszörgött, és miután reggel felkelt jól be is fosott! :lol:
Meg a felső fogacskái is bújnak, már nagyon puklis, gondolom az is kínozza.

Telóval mi lett? Fogadjunk megette! :lol: :lol: :lol: De legalábbis jól telecsorgatta nyállal! Van már pár ismim aki így járt! TV távirányítóval is vigyázatok mert az is így tud tönkre menni! Pedig mennyire szeretik azt is! :lol: :lol: :lol:

De nagyon szomi vagyok. Van olyan hogy nem nő ki teljesen egy fog? :oops: :oops: Levinek alul a bal teljesen kint van, a jobb csak félig nőtt ki, pedig már jó pár hete kibújt! :cry: :cry: Vagy csak ilyen lassan nő? Vikinek pikk pakk kint voltak, kibújás után hamar. Igaz Vikinek adtam is a D vitamint mindig pontosan, Levinek néha elfelejtem! :cry: :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Beszarás, már megint turni mész?????????? :D :D :D :D
bluebox

Sziasztok!

Nagyon édesek a babócák!

Tali miatt én is irigykedem.

Úgy volt, hogy tegnap apa itthon marad, mert jöttek hozzánk a rovarírtók és nem akartam Bencével a lakásban lenni, mikor jönnek fújni... Hát reggel 9 előtt pár perccel jött a bácsi és csak "pöttyözött", nem fújt, azt is elintézte 2 perc alatt. Így apa kicsit késve, de elment dolgozni, jól jön majd a szabija nyáron ;)

Bence elkezdett mászni :D Eddig csak gyakorolgatta, 1-2 lépés ment, a kezeit és lábait nem tudta összekoordinálni :D Na de most! Olyan gyorsan megtette a kb 2m-t, hogy apa csak lesett :lol: Délelőtt még nem ment neki, de estére rájött a mászás fortélyára :twisted: Reszkessenek a terítők és az alacsonyan lévő tárgyak :twisted:

Az elmúlt napokban elég hisztis volt a gyerek. Nem tudom, hogy miért, de csak anya volt jó neki. Ha apa hazaért este a munkából, akkor eddig mindig szinte ki akart ugrani a kezemből, hogy apa vegye át. Na most is megvolt, de pár másodperc után már vissza kunyizta magát hozzám... :roll: Ilyen még nem volt. A fogát majd lecsekkolom, ha felébredt (most aludt vissza), de sztem még mindig nem bújt ki neki egyik sem... :(

Ja, majd teszek képet én is, asszem már jó ideje nem raktam :roll:

...és ha minden igaz, akkor én is kapok a főnökömtől egy új telót. Elvileg már megrendelte, apa ma vagy hétfőn talán már hozza is haza nekem :roll:

Kép

Kép
bettica

Sziasztok!
Brigi, kitartás :( A telefonomat én már menekítem Boni elől, mert miután Boni megvizsgálta a szájával is, én is egy éjszakán át szárítottam szétszedve, de szerencsére jó lett.
Nekünk szerencsére volt alvás, este lázas volt, 6-kor kapott kúpot, fél 10 körül-től 4-ig aludt a kicsikém. Azóta nem volt lázas 7-kor kelt, most túl vagyunk az összes macerán gyógyszerek, orrszívás, lázmérés és elaludt, de szegény most köhög, nem tudom bír-e pihenni.
Tegnap egész nap kézben volt, még aludni is csak úgy aludt egy órát délután, hogy rajtam feküdt, ilyen születése óta nem volt, mindig az ágyában szeretett aludni. Most erre volt szüksége.
Na, megint csak rólunk szólt a hozzászólásom :oops:
Akartam még írni, hogy Merci a középső képen teljesen beállt a sorba a csajok közé, látszik, hogy feloldódott :D Nagyon édi lehetett :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari: Túrj nekünk is valamit :D

Mi megoldottuk a távirányítós dolgot: Van egy sör álló távirányítónk, gondolom a nyál sem tesz kárt benne. Kivettem belőle az elemet, lemostam és most Bencéé. Meg van egy másik távirányító is, amin 6db gomb van, jó nagyok, azt is elemtelenítettem és lemostam, az is az övé. Persze azért a harmadik távirányító néha kecsegtetőbb számára, mint a sajátjai :lol:
Egyébként minden kell neki: a fényképező (imádja :lol:), anya telefonja (na megkapja majd a régit, természetesen akku nélkül) :) Szereti a Húgom hifijének a gombjait nyomogatni, a kilinccsel is elvan egy pár percig, az ajtó ablaka is igen érdekes. A tükörről ne is beszéljünk :lol:

Vikianyuja: Az éjjel ma nálunk is balhés volt, de ez most azért, mert tegnap kis adagokat evett Bence egész nap.... Az esti etetés alkalmával is mindössze csak 100 tápot nyomott be. Így persze hajnali 1-kor már kaja után visított, aztán meg 7-kor már éhes volt, így apát is boldogította egy ideig, míg megkapta a tápiját... Mostanában mást nem is akar elfogadni, csak a tápot. De legalább eszik valamennyit belőle :roll:
Észre vettem, ha nappal nem eszik rendesen, akkor éjjel kér plusz egy kajcsit... Hát ez van.

Jah és holnap megyünk vendéglőbe este, ha minden igaz. Barinőm szülinapját ünnepeljük, visszük Bencét is, kiváncsi vagyok, hogy fogja bírni :roll: Egyébként én sem hagytam még "idegenre" a fiam. Apa szokott rá vigyázni, ha nekem dolgom van. Ja, egyszer a Húgom sétáltatta, míg én a fodrásznál ültem, persze a gyerek végig aludt ;)

Kép

Kép
bettica

Stella: Jobbulást!!!! Remélem, hamar túljuttok ezen.

Lányok nagyon óvatosan vigyétek a piciket emberek közé, mert több ismim is most egy fosós-hányós vírussal küzd... Sajna a picik sem úszták meg és persze végig megy a családon az egészen piciktől a legidősebbekig :cry: Mi még kimaradtunk belőle, remélem így marad :)

Kép

Kép
bettica

[quote="bettica"]L írta:betticaányok nagyon óvatosan vigyétek a piciket emberek közé, mert több ismim is most egy fosós-hányós vírussal küzd... Sajna a picik sem úszták meg és persze végig megy a családon az egészen piciktől a legidősebbekig :cry: Mi még kimaradtunk belőle, remélem így marad :)

Igen, erről Én is hallottam sokaktól, nálunk ráadásul a bárányhimlő is tombol, amióta tanácsadáson voltunk lesem a pöttyöket! Még Viki sem volt! :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

:(
Remélem csak mondjuk a foga miatt, de Merci sokkal hígabbat kakilt mint mondjuk tegnap! :shock:
De most jól megijedtem Betti!!!!! és ma kellene menni a mamához is.... de így már nem tudom.
Sok idő az bkv-val a krákogósok közt!! :roll: :roll:

Boninak jobbulást még mindig!!!!!

Távirányító: mi eltesszük előle, de inkább azért mert egyszer megnyomott rajta egy gombot és azt sem tudtam hogy csináljam vissza a káoszt...
Mobil: én neki adtam egy régi nem használt telefont, de már nem nagyon örül neki.
Nekem egyszer eldobta a mobilomat (szintén vállalati) - na azóta nem kapcsolom ki, mert nem tudom visszakapcsolni......
villog a képernyője majd eltűnik minden. 2. nap 30 percig tartott a bekapcsolás, akkor fel is adtam..... (de én sem adom oda szívesen napokra) inkább éjjel némára van állítva.

Betti: Gratulálok a mászáshoz. már én is ezt várom!!!!
bszilvi25

Szilvi, akkor inkább hagyjátok ki most ezt a látogatást. Én ezt tenném. Nagyinak sem hiányozna egy betegség... Én nem mennék vele inkább emberek közé :roll: Ha meg a foga miatt is volt a hígabb kaki, akkor meg biztosan jobb lenne neki otthon ;)

Kép

Kép
bettica

Vikianyuja: Na a bárányhimlő sem egy jó dolog. Bár lehet, jobb lenne mindenkinek ha most átesnének rajta, így később nem kellene ettől tartani, nem? Nem tudom... :roll:

Kép

Kép
bettica

Igen, őszintén szólva Én nem bánnám ha túl lennénk rajta! Az egyik ismim a másik utcában most volt nemrég a két tizenéves fia és Ő is 30egynéhány évesen. Mondta szar volt, de röhögött rajta az ura (meg Ő is magán) mikor a hintőporos lepedőbe fetrengett a földön! :lol: :lol: :lol:

Igaz hogy a picikre jobban kell figyelni hogy ne vakarásszák, de csak könnyebb egy kis testet kezelni mint egy nagyot! :lol: :lol:

Szilvi: A kiruccanást Én is kihagynám a helyedben, főleg BKV-val. Inkább mennyetek ki hétvégén apával kocsival.

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

húúú fosos vírud az nem hiányzik!
szerintem 2 nagy iskolással mi jó eséllyel megkaphatjuk sajnos :? :? :? :? :? :? :?

akartam nektek túrni de feszt ne volt lánykaruci és bady :twisted:

viszont dávidnak 3 kabát!!!!
köztük vadi új bélelt kapucnis cippzáros farmer dzseki !!!
és minden 100 forint!!!
barika2008

Bari: mutiiiiiiiiiiiiiiiii!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Ismét dicsekedem:9-től reggel 8-ig aludt a kisfiam! :lol: Nem akarom elszólni,de remélem beáll az éjszakai végig alvás.
Csak így kicsit átrendeződik az evés,mert ha felébred éhes,a tízórai meg vagy elmarad vagy kevesebb lesz.

Szilvi:édes Merci a képeken!

Én is olvastam,hogy ebben a korban félnek az idegenektől.Máté még nem!

Brigi:sajnálom az éjszakát!Miért kel fel ennyit Marci?

Anna:Máténak is sokára nőtt ki teljesen a foga!

Kép
melike

Bari:muti mit vettél!Azért még ne felejts el minket,ha mész!

Mindjárt mutatok egy fotósorozatot ma reggelről.

Kép
melike

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
melike

Melike, tuti a foga miatt. Ma láttam, hogy már teljesen szétnyílt az ínye, látszódik a második teteje teljes egészében...

Bari, Dunakeszin van ez a 100 ft-os turi? A végén elmegyek, úgyis közel van hozzánk :lol: :lol:

Szilvi, hogyhogy ma kell menni a mamához? Nem szombaton jártok?

Távirányítója Marcinak is van, de felismeri, ha a miénket kicseréljük titokban az övére, hogy arra csapjon le. Hogy ilyen pici korban hogy lehetnek ilyen jó megfigyelők?????

Remélem ez a vírus kikerül minket. Bár a fogyókúra hatékonyságát növeli egy kis béltisztítás :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!

Stella: jobbulást Boninak! Remélem hamar túllesz rajta! Ezt már tegnap is akartam írni, csak elfelejtettem!

Melike, Bari: Fényképeket kérünk! és a többiektől is!

Remélem átvészeli mindenki a betegségeket. Jön az influenza is!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Máté mosást és teregetést is vállal? Mert akkor jöhetne hozzánk is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Igen,Brigi,lassan már átadom neki a teregetést. :lol:

Látjátok a mellényét?Nem éppen divatos,de a mama (anyós) kötötte és ma feljönnek. :wink: :lol:

Kép
melike

Kristóf ma csak rombol :cry: Reggel, mire kész lettem a tápszerével, széttépkedett egy papírzsepit, de olyan apró darabokra, hogy szabadszemmel szinte nem lehet észrevenni, most a habtapi van darabokban :cry: Tiszta dila ma ez a kölyök :?
bluebox

Szia Márti!Máté is szokott ilyen lenni. :lol: :lol: :lol:

Kép
melike

Márti, akkor kontrázok. Már magára borította a hintát, a lábára döntötte a járókát, kiborította a virágot, és a szemetest. Ja, és a szennyest is szétdobálta... Akkor monoklija van, hogy "öröm nézni"

Brigi

Kép

Kép
hékás

Az igen Marci!Nem vagy ideges Brigi? :shock:

Kép
melike

Szerinted???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Brigi

Kép

Kép
hékás

Hát akkor ezennel megnyitom a dilinyósok clubbját :D :D
bluebox

Hihi mit találtam:

Kép

És fűszoknya is van hozzá:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Levinek is szereznem kell egy fecskét! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát nem vagy semmi Anna:):):):):)
bluebox

Ez a fürdőruci picike, nem mostanra jó Vikinek! Mondjuk azt hiszem sosem volt rajta, mert nem ment rá, Ő is kis husika volt! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

de jó fürdőruci!!

kupleráj??dávid csörgőzik háton fekve :lol: :lol: :lol: :lol:
jó fiú...nem is bánom,hogy nem mászik :lol:

melike:ilyen tatás mellény van a turiba,hozzak még?? :lol: :lol:

képet nemsokára rakok...
barika2008

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:11-kor.
pironya

-----
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.06 11:12-kor.
pironya

Vagyok.
Elaludt!

Brigi: szombatonként volt a mama eddig, de megbeszéltük apával, hogy átrakjuk péntekre. Ő úgy is dolgozik ilyenkor, és akkor EGÉSZ hétvégén együtt lehetünk! Hétközben úgyis este 6 körül ér haza. Sőt van, hogy 7-kor! :?
Ha meg szombaton van a mama, az du. 3-4 mire hazaérünk. :roll:

Máté nagyon ügyesen rámol! :wink: készül hajtogatni is??? :lol:
bszilvi25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?