Új privát üzeneted érkezett!

noni az első videót megnéztem a 3 hósat, hát ez nagyon aranyos. mennyi babácska fotója van benne?

Kép

Kép
mambu

mambu!
irigység, rosszindulat.. és minden , ami negatív.. és a pozitív dolgok kikerülése! érthető?? :lol: ugye most jól írtam le?? :wink:

szeder74

Minden hónapban lefényképezem Misut a babával, nekünk ez a mércénk. Remélem nem baj, hogy megmutatom.

1 hetesen:
Kép

1 hónaposan:
Kép

2 hónaposan:
Kép

3 hónaposan:
Kép

4 hónaposan:
Kép

Kép
Kép
noni78

Mambu: 36 kép van a 3 hós videóba, a karácsonyiba 30 kép sikeredett.

Kép
Kép
noni78

Mambu!
Küldhetsz Te is , de már írtam. :lol:

Kép
Kép
noni78

mambu!
A topikunk babái vannak benne, más topikból nincsenek itt babák! Nagyon sok anyuka nem jár már erre, amit nem csak én nehezményezek.. - sokan ügyesen olvasnak rólunk, de nem írnak, ami nagyon nem fair, hát ez van.. ezért gondolkodtam már azon is, hogy jó lenne át menni másik fórumra, ahol lehet intimebb témákat is feszegetni és , ahol zárt a topik..és akkor sokan több topik el ment innen pont emiatt.. de nincs szívem itt hagyni ezt a babanetet! Mert szeretem.

szeder74

szeder: asszem érthető :wink:

noni: ez nagyon jó!!!!!!!!!!!!! :)

Kép

Kép
mambu

Ági!
DE JÓ!!!! Milyen szembetűnő a növekedés!!! Ügyes vagy ezzel.. lehet,hogy én is el kezdem.. soha nem késő!!!

Mambu!
Jól meg írtam az előbb.. csak teleztem a párommal és meséltem neki a telefonos storymat.
Szóval azért is lenne jó át menni, mert akkor tényleg csak mi olvasnánk egymásról.
Más nem férne hozzá. Csak, akinek van jelszava.
Azt hiszem, hogy most jó volt nekem is ezt leírni, mert már rég filózok ezen...... 8)

szeder74

megnéztem a karácsonyi videót is, hát nagyo édesek ezek a csöppök. tök megható, maga a videó is, meg hogy ennyit fáradtál vele noni...
este ha lefeküdtek a csajok, keresek képet. talán a fénykepőze benntmaradtak a karácsonyi fényképek. a 3 hós tuti hogy az elromlott gépen van, olyat nem tudok küldeni...

ha valakit komolyan foglalkoztat a zártz topik gondolata, az anyatanyát tudom meleg szívvel ajánlani...

Kép

Kép
mambu

mambu: én is arra gondoltam!!!!!!!!!!!!!!! Nemrég ajánlotta egy kedves ismerősöm!!!!

szeder74

Monee!
NEM HISZEM EL!!!!
ÍRTÁL NEKEM ODA????????????!!!!!!!!!!!!!
MOST mentem az oldalra.. én vagyok a 3boldogság!

Szóval csajok én már nyitottam magunknak ott egy pár hónapja egy topikot!!!
Nem akartam még fel hozni a témát.
Monee jelentkezett is!!!

szeder74

Jajj sikerült letennem Lucát. A karom majd leszakadt. Reggel voltunk oltáson (Prevenar) nincs még 7 kiló a szentem csak 6800 gramm :lol:

Lili is elaludt a másik szobában, nagy volt a csend az előbb bementünk és betakartam. Tegnap este nagyon sírt mikor este felvittem és mondta is hogy miért sír, de annyira zokogott, hogy nem értettem meg. :cry: Végül kiderült, hogy lennt akart maradni Lucával és könyvet olvasni (tegnap kapott egy új Thomas-os könyvet).

Kép

Kép
mambu

Huhh, de sokat irtatok tegnap este óta! Győzöm olvasni!

Ági: tegnap biztos valami hyperfront volt. Noémi is alig aludt. Nap közben 2-szer 10 percet sikerült neki. És estére már annyira nyügi volt, hogy ketten nem birtunk vele. Este 6-kor már nagyon fáradt volt (meg én is). Aztán csodák-csodájára elaludt a kezemben 2 perc alatt. Pedig soha nem alszik el kézben. (kivéve azt az esetet mikor a nagyszülők egész nap tartogatják, mert szegénynek nincs más lehetősége) Azt hittem éjfélig aludni fog (én kis naiv), de csak 1 órát sikerült neki. Utána meg is fürdettük, aztán tejépet kapott vacsira, amitől 9-től fél3-ig sikerült aludnia (vagy lehet, hogy a fáradtságtól)
Ma meg visszatért a régi kerékvágásba!

Noni: köszönjük a videót, nagyon ügyi vagy!

Honey: köszi a tanácsot mégegyszer, rengeteget olvastam a témával kapcsolatban a neten, kicsit elszomorodtam.... Biztos vagyok benne, hogy a szülés levezetésével volt gond, azért lettem ilyen. Nem akarom részletezni, de szó szerint a végén már úgy "rántották" ki belőlem Noémit... :(
Ha lehet letöltöm én is videót, és itthon tornázok. Egyelőre más lehetőségem nincs.

Humanka: én is szoptatok még, és erre büszke is vagyok. Most egy hete minden nap tejpépet is kap Noncsi, de csak azért, hogy elég legyen a tejcsi. Minden nap kihagyok egy szoptatást, ennek köszönhetően végre megint örökké feszülésig tele van a mellem.

Anyooka: dejó, hogy jöttél. Ezek az etetési gondok szinte mindenkinél előfordultak sajnos. És igazából nem jöttünk rá, hogy mitől van.
Nálunk Noémi 2-3 napig csinálta azt, hogy 5 perc szopi aztán nézelődés-vigyorgás. Azokon a napokon nem hiszem, hogy 30 milinél többet megevett alkalmanként.
Aztán megjavult!!! Remélem nálatok is helyrejön minden!

Szeder: igen, jó lenne szerintem is egy zárt levelezés! Én is kicsit nyiltabb lennék!

Noni: ez a képes-babás dolog tök jó, régebben én is gondoltam rá, hogy csinálok ilyen fotósorozatot, de mindig elmaradt.
A 3. képpel kicsit csőbehúztál! Hirtelen nem tudtam, hogy most akkor melyik Misi-baba?
Amúgy nagyon sokat változott, nagyon kis pasis lett!

Me
Vendég

Huhh, de sokat irtatok tegnap este óta! Győzöm olvasni!

Ági: tegnap biztos valami hyperfront volt. Noémi is alig aludt. Nap közben 2-szer 10 percet sikerült neki. És estére már annyira nyügi volt, hogy ketten nem birtunk vele. Este 6-kor már nagyon fáradt volt (meg én is). Aztán csodák-csodájára elaludt a kezemben 2 perc alatt. Pedig soha nem alszik el kézben. (kivéve azt az esetet mikor a nagyszülők egész nap tartogatják, mert szegénynek nincs más lehetősége) Azt hittem éjfélig aludni fog (én kis naiv), de csak 1 órát sikerült neki. Utána meg is fürdettük, aztán tejépet kapott vacsira, amitől 9-től fél3-ig sikerült aludnia (vagy lehet, hogy a fáradtságtól)
Ma meg visszatért a régi kerékvágásba!

Noni: köszönjük a videót, nagyon ügyi vagy!

Honey: köszi a tanácsot mégegyszer, rengeteget olvastam a témával kapcsolatban a neten, kicsit elszomorodtam.... Biztos vagyok benne, hogy a szülés levezetésével volt gond, azért lettem ilyen. Nem akarom részletezni, de szó szerint a végén már úgy "rántották" ki belőlem Noémit... :(
Ha lehet letöltöm én is videót, és itthon tornázok. Egyelőre más lehetőségem nincs.

Humanka: én is szoptatok még, és erre büszke is vagyok. Most egy hete minden nap tejpépet is kap Noncsi, de csak azért, hogy elég legyen a tejcsi. Minden nap kihagyok egy szoptatást, ennek köszönhetően végre megint örökké feszülésig tele van a mellem.

Anyooka: dejó, hogy jöttél. Ezek az etetési gondok szinte mindenkinél előfordultak sajnos. És igazából nem jöttünk rá, hogy mitől van.
Nálunk Noémi 2-3 napig csinálta azt, hogy 5 perc szopi aztán nézelődés-vigyorgás. Azokon a napokon nem hiszem, hogy 30 milinél többet megevett alkalmanként.
Aztán megjavult!!! Remélem nálatok is helyrejön minden!

Szeder: igen, jó lenne szerintem is egy zárt levelezés! Én is kicsit nyiltabb lennék!

Noni: ez a képes-babás dolog tök jó, régebben én is gondoltam rá, hogy csinálok ilyen fotósorozatot, de mindig elmaradt.
A 3. képpel kicsit csőbehúztál! Hirtelen nem tudtam, hogy most akkor melyik Misi-baba?
Amúgy nagyon sokat változott, nagyon kis pasis lett!

Megyek, mert jönnek anyukámék babázni, és kicsit rendet kéne raknom, mert mindig mindenre van időm, csak alapvető dolgokra nincs.
Vendég

bocsi, dupláztam... akkor ma már nem is jövök!
Vendég

kislányok, külön...

Kép

Kép

Kép

Kép
mambu

Hahó!

Most ismét csak hiper gyorsban.
Megjöttünk a szuriról, most Andor is megkapta a prevenart,szóval 2x szúrták szegényt. Rengetegen voltak, volt egy borzasztóan síró 1.5 éves kisfiú és ettől Andorom úgy megijedt szegény, hogy ő is rázendített. De felvettem és megnyugodott,de ott szipogott,meg sasolt,hogy most mi van.
Méretek: 67 cm és hivatalosan 8400gr (de a mérleg 8490-8500-at mutatott,de gondolom a pelus miatt mondott kevesebbet a nőci) Dec. közepén 7300 volt,szóval szépet nőtt megint :) és 3 cm-t nőtt :)

Az intimtornás videóval kapcsolatban: azért állt le az oldal, mert jogvédett cuccot oda nem lehet feltölteni. Szóval kell egy olyan oldal,ahova fel tudom tenni. Ha tudtok ilyet mondjátok (de sajna ez lehet majd csak vasárnapra marad már :S ) (Andor oldal műkszik tovább :) )

Jó sokat írtatok,így most nem is tudom visszaolvasni, mert megyek, mert még mindig nem vagyok kész és mindjárt jön Szabolcsom értünk.

KépKép
KépKép
gabolino

Humanka: Dehogy bántottál meg!!! :wink: :wink: :wink: Nem lehet engem olyan könnyen megbántani, edzett csajszi vagyok! :lol: Csak azért írtam, hogy jelentkezzek én is! :)

Mambu: Édesek ezek a kislánykák! Gratula hozzájuk! Viszketés van még?

Szeder: Megint szívemből szóltál... zárt fórum... Irok privit! :wink:

Gabolino: Jó kikapcsolódást! :)
Vendég

Huu de be indult ez a téma.. várjunk akkor még ezzel jó???? A többiek véleménye nagyon befolyásolja ezeket a döntéseket. Mert itt egyek vagyunk. Közös döntés mindenképp elengedhetetlen!!!!!
Csók .. megyek etetni.

szeder74

Szeder!

Igen, én írtam. Van ott egy másik topik, ahová írok, szintén innen költözött el.
Szeretném elmondani a tapasztalatomat. Maga az ötlet jó volt, hogy legyen egy zárt topik, de nem igazán működik. Egy pár hétig rendesen pörgött a beszélgetés, de aztán az lett a vége, mint ahogy itt is van, hogy bár egy csomóan kértek meghívót a régiek közül, de mindig csak azok írnak, akik szoktak is. Problémás azért is, mert nem tudnak új tagok csatlakozni, csak úgy, hanem kell kérni meghívót, de akkor meg egy idegenről ki dönti el, hogy beengedjük-e vagy sem.
Most úgy áll a helyzet, hogy megtartottuk az Anyatanyás topikot is, mint a helyet, ahol bármit le lehet írni, nyíltan és újra beindult a Babanetes régi topik is, mert azt ismerik többen. Szóval az lett a vége tömeges elköltözésnek, hogy most két topikunk van, de szinte mindig csak ugyanazok az emberek írnak. Néha felbukkannak az elveszettek is, de ritka.

Eszike!

Ez olyan gáz, úgy sajnálom! Pláne, hogy tudom milyen gondossággal próbáltad megválasztani a kórházat és mégis ez lett belőle. :( :( :(

Noni!

Tök jó ez a sorozat! Mi is csinálunk ilyet, csak mi a fürdőkádban mérjük Ákost. :lol:

Nemtom már ki írta ezt a kaja közbeni hadonászást meg a ruha tépkedést, de nálunk is van ilyen. Néha akkora taslákat vág le Ákos, hogy csak nézek. :lol: Viszont van előnye is, mert már nem csak ökölbe szorított kézzel tud létezni, hanem kinyitja a kezét, lehet puszilgatni és simizni is szoktam vele az arcom, hogy szokja az érintést. :D
Hihetetlen mennyit fejlődött viszonylag rövid idő alatt. Pár hónapja még azon keseregtem itt Nektek, hogy Apa nem foglalkozik a fiával, nem tud vele mit kezdeni, most meg olyanokat játszanak, hogy öröm nézni. :lol: Felnőtt a gyerek az apjához. :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

szeder :)
grat az 5 hóshoz. Akkor ezek szerint Adélkának minden nap ünnepnap (már ami az ajándékot illeti) :lol:

noni :)
de jók ezek a babásos képek!!!

Jaj, lapoznom kéne, nem jegyzeteltem... :oops:

Kép
Kép
Kép
minyu

Noni!
Szupi aranyosak a képek!!!

Monee!
Én írtam! Lehet, hogy egy napon születtek a babóink??? :wink: Anna is nehezen nyitotta ki az ökölbe szorított kezét. Azt hittem már nem is fogja, de most már egyre ritkábban van ökölben.

Kép
Kép
konan

monee :)
csapkodás nálunk is van... :?
Én ezt a felnö a gyereket a nagypapákon figyeltem meg, Nándival. Kb 1 éve amióta "normálisan" tud kommunikálni, beszélni, a nagypapák teljesen beindultak, olyan jó elnézni, ahogy apummal diót törnek stb.

zárt fórum: támogatom, de moneenak igaza van, a mi családinetes fórumunk is igy járt. Habár az itteni babanetes 2005nyári is meghalódott :cry:

mambu :)
aranyosak a csajok!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!
Olvaslak Benneteket egy ideje, így Ti nekem már ismerősök vagytok, de látom, az is rosszul esik Nektek, ha valaki aktív lefalcol - hát most jön egy eddig passzív, aktívkodni, ha befogadtok! :roll:
Zanzásítva magamról: 37 éves vagyok, első babám 3 sikertelen inszemináció és 6 sikertelen lombik kísérlet után hetedikre megfogant, és szeptember 10-én született, "mindössze" 4500 grammal és 60 cm-rel. (Hivatalosan "természetes úton", én azért nem éreztem annyira természetesnek :shock: )
A többit csak ha nem "rúgtok" ki :?:
realdream

Realdream: Te kis rejtőzködő! :wink: Hát az utóbbi időben mindig az elsők között vagyok, aki üdvözli az újakat, úgyhogy : Üdv köztünk! :wink: Jöhet a többi infó... én sepec "nem rúglak ki"...amíg jössz rendesen! :) :twisted:

És mióta olvasol minket? Babád kisfiú vagy kislány? Mi a neve? ... Húú, nem semmi kálváriád volt! A lényeg, hogy megszületett a babád, akiről remélem gyorsan teszel fel képet is!
Vendég

Noni: Még Neked akartam írni az előbb...

Jesszum Pepi!!! Mekkorát nőtt Misike!! Ez tök jó ötlet, hogy babával fényképeztétek! Nagyon cuki fiú!! :wink:
Vendég

realdream,
Szia, én örülök, hogy jöttlél. Sorstárs. :D

Kép
hbetti

Bejci, köszi! Őszintén szólva már tavasz óta, csak eleinte nem mertem beszállni, később meg elég nagy zűrök voltak (cukor, diéte, aztán már inzulin, napi háromszor, kórházba fekvés, szülés-indítás, vákum, aztán kivérzés, vérátömlesztés, stb) :?
Úgyhogy asszem legalább annyit sírtam ez alatt az egy év alatt, amit addig, amíg nem sikerült.. :roll:

A babám fiú, Zsombor, de mi Manónak hívjuk. Mert egyszerűen AZ. :)

Szerettem volna az előbb is fotót feltenni, de állandóan kiírja, hogy nagy. Mit tegyek???
realdream

Konan, Monee: Amikor mi neurológián voltunk, mondta a dokinő, hogy amikor kézben van Bius, akkor masszírozzuk a kis tenyerét, hogy ellazítsuk. De az utóbbi időben már nálunk sincs ez a görcsös szorítás. ...bezzeg a csapkodás! :twisted:

Eszike: Remélem az intimtornával hamar rendbejössz! Nagyon sajnálom, hogy ez van Veled!
Vendég

betti!
Miben? Lombikos voltál Te is? vagy "óriásod" született? :oops:
realdream

Lombik. 3 inszem, 4 lombik, az 5. fagyis beülti sikerült. :wink:

Kép
hbetti

Realdream: A Képet le kell kicsinyíteni! Méretezd át először, aztán kicsinyítsd! Akkor már fel lehet tenni!
Zsombor... Így hívták volna a mi babánkat is, ha fiúnak születik- illetve ez is esélyes volt-... de hát kiscsajszink lett! Nagyon jó név! :wink:
Ami a csatlakozást illeti, én is viszonylag későn jöttem, 18. hetes genetikai uh után...úgyhogy olvasva amin keresztülmentél, lehet, hogy én is csak olvasgattam volna! De mostmár minden rendben veletek, ugye?
Vendég

realdream
Sajnálom a mizériátokat, ha lesz időd, mesélj bővebben. Zsombor nálunk is esélyes fiúnév volt.

Kép
hbetti

betti, akkor Te is tudod, milyen romantikus is a fogantatás :wink:

bejci, igen, már jól vagyunk, és csodák-csodája, még szoptatni is tudok. Bár a amikor a hazaengedésünk másnapján a sürgősségin találtam magam, és egy hét alatt 17 kilót fogytam, nem nagyon hittem volna...

Persze tápszer már az elejétől fogva van, kiegészítés képpen, de azért úgy 80-20% a tejcsi javára az arány :D

Ha nálink lányka született volna, azt hiszem Janka lenne, de előtte a férjem száját be kellene tömni, mer tbiztos Emmát mondana :)

Megpróbálok kicsinyíteni, bár fogalmam sinc, hogy kell... megyek is 8)
realdream

Sziasztok!
1 hét mellgyulladás kezelése + tejci visszaszaporítás, 1 hét Balázs itthon betegeskedés után próbálom magam minden fronton utólérni, többek között itt is...
hát nem nagyon sikerül! :( Néha beleolvastam a fórumba, de írni nem volt időm.
Látom új tagok is csatlakoztak, üdv nektek!

Honey, tejci fronton hogy álltok?

Noni, köszi szépen az újabb videókat!!! Még most is könnyezek...
Misike nagyon édes a fotósorozaton!!!

Mambu, nagyon édesek a lányok...

Monee, Ákos hatalmas baba, a videóban láttam!!!
Ja, kaja közbeni hadonászás nálunk is van. Szegény Alíz néha magát üti... :D

Anyós téma nekem is ismerős.... mindig mindent jobban akar tudni. Például: Szüllés után felajánlotta, hogy ne főzzek, ő úgyis nyugdíjba ment, jut nekem is minden nap. Aztán volt, hogy egy héten csak kétszer hozott. Ez nem is lett volna baj, ha tudom előre hogy mikor hoz és mikor nem..... Aztán most januártól befizettem kajára, erre beállít a múlt héten, hogy hozott ebédet.... no comment. És Balázs nevelésébe is állandóan belep...zik. De az a szerencsém, hogy a férjem mellém áll és leállítja az anyját!!!

Még rólunk - persze ha csak nem unjátok! :D
Alíz tegnap volt 7,9 kg. Még mindig nem forog a kis dagikám! :(
Kitámasztani szépen kitámasz, nyúl a játékokért minden irányba, hatalmasakat kacag nekem! Imádom!!!
Itt egy kép róla, a hétvégén készült (4 hónapos volt éppen)
Kép

Na, végszóra fel is ébredt... mennem kell etetni. :)

Kép
Kép
netti77

Realdream!

Szia! Ne izélj már, dehogy rúgunk ki, írjál sokat! Az újak -szerencsére vagytok egy páran- sokkal aktívabbak, mint a régiek, úgyhogy tessék színesíteni a topikot sok sok hozzászólással! :D

Hú, Ti aztán jól megdolgoztatok a Manótokért! Sajnálom, ennyi küzdés után megérdemeltél volna egy szép terhességet. :(

A kép max. 600×600 pixeles lehet, ha ennél nagyobb, le kell kicsinyíteni valamilyen képszerkesztő programmal.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Realdream: Emmánk van már egy, Zsomborunk még eddig nem volt! :)

17 kg???? Mitől??? Nekem kellene fogynom 17 kg-t.... na de egy hét alatt????
Képet küldd el nekem e-mailben, lekicsinyítem és felteszem. Priviben elküldöm a címet! :)
Vendég

Mire jövök??? :lol: Egy újabb tag! Rejtőzködő üzemmód kikapcsolva! Szuper :lol:

Realdream!
Üdvözöllek körünkben!
Nagyon örülök,hogy jöttél.
-remélem a többi "zugolvasónk" is jelentkezik és egyre többen leszünk!!! :wink: :wink: :P
Sajnálom, hogy ilyen nehézségeken kellett keresztül menned, mennetek.
Nagyon kíváncsi vagyok a kisfiadra. Szép nevet kapott!!
Anyatej! Nagyon jó hír a sok rossz után :wink:

Bejci!
Ja kis szemfüles vagy az újakat rögtön észre veszed :wink: :wink: csumiii

szeder74

Szeder: Nanáááá :wink: :wink: :wink: Örülök, ha pörög a topic! :lol:
Vendég

Asszem sikerült :D Akkor pár fotó rólunk:

Kép Manó Kép Manó
Kép együtt
realdream

Netti!
Pont a videót nézve jutott eszembe,hogy rég hallottam felőletek!
Naggggyon szép Alíz! Gyönyörű hajkoronával megáldva.
Hatalmas baba! Mi le vagyunk "maradva" a 6500grammal. A forgolódás meg majd meg indul. Nyugodj meg. Adél a napokban fordult meg hátról hasra. Mi ma vagyunk 5 hónaposak.
Ne idegeskedj!
Tornáztasd Alízt. Rengeteget segít neki a mozgásfejlődésben. Nem kell erőltetni semmit sem, de a mozgás az rosszat nem fog tenni. Nem utolsó sorban a kapcsolatotok is erősebb lesz. (én ezt vettem észre magunkon.. Adél feltétel nélkül bízik bennem , ha dobálom a magasba -persze óvatosa- másnál ugyanez a produkció remegéssel jár) Ügyesek lesztek!

Majd este jövök.. most sűrűbb egy picit.

szeder74

De szépek vagytok!!! Azt hiszem ezért megérte!!! :wink: :wink: :wink:
Vendég

Konan, Szeder, a.m., Monee!
Tőletek is köszönöm a köszöntést! Mindenkivel előfordul.
Szeder! A képet köszönöm, nagyon tetszik. Boldog hófordulót Adélnak!

Gabolino!
Köszi, reméljük, sikerül feltölteni valahova.

Monee!
Látod, lehet, hogy az arányokon múlik minden. A párom is folyton az arányokkal nyaggat új kaja készítésnél, mondván az úgy jó. Nem lehet hagyatkozni a megérzésre.

Kaja közbeni csapkodás és ruhaszaggatás az nálunk is van.

Realdream!
Üdv itt. Hogyhogy ilyen soká jöttél? S mi vezetett rá, hogy írj?
Leírni is rossz, miken mentél keresztül.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok, ksözi mindenkinek! Igyekszem majd gyakran jönni, most például durmol a Kincsem, úgyhogy fél szemem rajta, a másik Rajtatok :)

A 17 kiló attól ment le, hogy kivéreztem a szülésnél, nem volt vér a szervezetemben (a vizsgálatnál kiderült, hogy 1,5 l keringett...), és minden szervem elkezdett vízzel töltődni. A legcikibb ez a tüdőnél. De a vérátömlesztés megoldotta, rekord gyorsasággal. (Amint megkaptam a vért, másnap már engedtek is haza).

A kilókból azóta 7 visszamászott, de majd lediétázom szopi után :oops:

Köszi a kicsinyítő-felajánlásokat, azóta megküzdöttem vele, úgy látszik, született küzdő vagyok...

a Zugolvasó :wink:
realdream

AM
Teljes mértékig megértelek! Már a terhesség alatt, többen lefárasztottak azzal, hogy mit-hogyan csináljak. De mindenkit leszereltem azzal, hogy meghallgatom a véleményét, de úgyis úgy lesz, ahogy én gondolom. :evil: Jó persze, egy anyós az más tészta, de igaza van Szedernek, állj ki magad mellett! Előbb-utóbb majd leszokik róla. Remélhetőleg…

Mambu
Miért nem adsz tanácsot? Talán Luca baba nem tervezett volt? :wink:

Noni,
Nagyon jó a fotózorozat! Úgy sajnálom, hogy nekem ilyen nem jutott eszembe.

Gabolino,
Nekünk nagoyn rossz élmény volt az első, 2 hós oltás Julcsival, rengeteg síró gyerek, futószalag, egyszerre több anyuka és gyerek ment be a rendelőbe stb... Na akkor azt mondtam, hogy én ugyan többet nem viszem rendelőbe! Kerestem egy dokinénit, aki hajlandó házhozjönni egy kis plusz pénzért, és azóta mindig jön, ha oltást kell adnia.

Humanka,
Szerintem sokan szoptatnak még, csak legfeljebb a baba napi kajája nem 100% anyatej. Én például már este meg sem próbálom szoptatni Julcsit – fáradt, kevés a tejcsi – így tápszert kap. De lefekvés előtt fejek egyet, és másnap azzal pótolom.

Konan, Monee
Kaja közben Julcsi is nagyon kalimpál, meg karmol. Nálunk ilyenkor az a helyzet, hogy vagy lassan jön a tejcsi (türelmetlen lett, mióta cumisüvegből is eszik), vagy azért mert üres a cicim.

Kép
hbetti

Ági!
Társaságban is sokáig tart, mire megszólalok (de akkor aztán... :oops: ).
Egyébként most olvastam tőletek először, hogy rosszul esik Nektek, hogy vannak, akik csak olvasnak (jó-jó, tudom, a régiekből, de mégis), és furdalt-furdalt...
realdream

sziasztok!

Noni, fantasztikusak a videok! en karacsonyit nem kuldtem mert mikor szoltal akkor jutott eszunkbe hogy nem is csinaltunk karacsonykor kepeket. olyan osszeviszasag volt akkor ugyebar volt az eloadas amit en rendeztem, meg vendegek hogy ez kimaradt. Abigelnek meg csak olyan van hogy apaja oleben ul a fa alatt. asszem az sem oda illo.

realdream udv itt. es sziuvbol orulok hogy a megprobaltatasok utan vegre boldog a kis csaladod.

Rolunk Rekuc jol van!!! vegre a sok nyug utan... most csak a foga bujik szegenykemnek, de csak tuljutunk rajta.

Zart topik: hm en ugy gondolom, hogy jo is meg nem is.... nem lesz lehetoseg a regi emberkeknek visszajonni. es annyira zarta valik a tarsasag hogy nem lesz kepes uj tagot befogadni. Priviben mondtam mar Szedernek es most azt gondolom mondom nektek is...hogy vannak emberkek akik megeshet nem erzik fontosnak magukat, vagy nem erzik hogy barkinek is hianyoznanak, es azert nem irnak. Sertodes ne essek de van olyan emberke nem is egy a topikban es itt tisztelet a kivetel aki a majd egy ev alatt pl hozzam ket mondatot nerm szolt. es mas is van ezen a velemenyen. szerintem azokat a kapcsolatokat kell apolni amelyek leteznek es azokat kell eletben tartani. ha mindannyian figyelunk egymasra es annyit mondunk a masiknak hogy bukkmakk akkor mas lesz a helyzet. Bocsanat ha valakit is bantottam azzal hogy elmondtam a velemenyem a temarol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sziszi7 2009.01.22 17:23-kor.

szisziKép
sziszi7

Realdream gyonyoru a kis Manod. Megerte!

szisziKép
sziszi7

Sziszi
Túl sok jogom nincs ehhez hozzászólni, mivel én is nemrég csatlakoztam, de teljesen egyetértek veled! Már nagyon rég feltűnt még nekem is, aki akkor csak zugolvasó volt, hogy vannak ilyen emberek, akiket említettél.

Kép
hbetti

Lányok,
Pár napja Julcsi, naponta többször olyan furcsán veszi a levegőt. Igazából hallani kellene, de megpróbálom leírni: úgy mintha valaki hosszú idő után feljön a vízből és végre levegőhöz jut. Egy hirtelen, hangos, nagy levegővétel, mintha előtte nem kapott volna rendesen levegőt. Mitől lehet ez? Szerintetek hívjam a dokinkat?

Kép
hbetti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?