Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
akkor holnap szorítok, hogy kezdhesd a Decát.

Amúgy mindig a vérvételesek vannak elől, nem?

i.kata
 
 


Sztiasztok!

Kata!
Tök jó lett a táblicsek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, a vérvételesek vannak elől. Elvileg 9-ig lenne vérvétel, de mindig legalább 1Oig kitolják

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kriszti!
Drukk holnapra!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

sziasztok!

Kriszti!
drukkhegyek!!! várjuk a jelentkezést! és nyomás a Decapeptyl-lel :wink:
Ird meg légyszi, hogy mennyi be került :oops:
Jó az új avatarod!!! :wink:
dezsina
 
 


Sziasztok,

Kriszti gyere, hogy mi volt, kíváncsi vagyok :)
Képzeljétek, ma reggel azt álmodtam, hogy egy kisbabát etettem cumisüvegből, de alig akart enni, dajkáltam, de azt éreztem, hogy nem a saját babánk, és arra vágytam, hogy a miénk legyen.
Barna hajú, formás kisbaba volt, és kerestem egy házban, ahol több különböző korú gyerek volt, akik mind szülőkre vártak. Olyan háborús körülmény, és hangulat volt. :(
wepe
 
 


Wepe!
:roll: nem semmi álom... de nekem is szoktak lenni ilyenek! Igazából az agyunk kombinál 8)
dezsina
 
 


Dezsina, akkor nem vagyok egyedül, már egy kolléganőm is jelezte, hogy biztos gyereket szertnék, hogy gyerekekkel álmodom....Nem tudom, hogy most miért kombinált az agyam, pedig mostanság nem készülök "beavatkozásra" :roll:
wepe
 
 


Wepe,
lehet hogy álmodban kiválasztottál magadnak egy babát és bekopog hozzátok a csoda és spontán babátok lesz :wink:
Több ismerősöm álmodott állapotosan a kisbabájával és mindig bejött a nemük is és még a nevüket is elmondták a gyerekek az álmukban. :lol:

i.kata
 
 


Wepe!
végülis azt mondják, hogy minden fejben dől el... :D

Hol van Kriszti????
dezsina
 
 


Dezsina,
még biztos nem került netközelbe.

i.kata
 
 


Kata, csak én már annyiszor álmodtam kisbabával, már fiú is volt , szóval jó lenne már ha legalább 1 álom bejönne :)
Már eg ideje szedni a párom a FER14-t, jó lenne, ha használna :wink:
wepe
 
 


ez a sok szó ismétlés , bocsi :oops:
wepe
 
 


Wepe,
az én páromnak is a Fer14-et ajánlotta egy andrológus, és rosszabb lett az eredménye. Nekünk a Maca Vibe jobban bevált, de az igazi az a Multi Maca volt. Az Forever Livinges és itthon ezt a bogyót nem lehet kapni sajnos. De tervezem, hogy megkérem barátnőmet szerezzen nekünk megint. Meg sajnos nagyon drága, bár ha jól emlékszem a FER14 sem volt olcsó. Nekünk abból még van egy bontatlan dobozzal ha jól emlékszem.
Holnap megy a párom másik andrológushoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani.

i.kata
 
 


Kata, hogy hogy megy egy másikhoz? miért ?
Maca Vibét az én párom is szedett a 2. biopsziánál, de nem lett jobb. Azt hittem, hogy Multi Macát lehet itthon is kapni, mert mi majdnem vettünk egyszer, csak kollégától nem akartam megrendelni :oops: :roll: :shock: aztán abba maradt a cuccolás
wepe
 
 


Sziasztok!

Bocsika, nem voltam gépközelben.

Szóval nekem nem kell a Decapeptyl, rövid protokolom lesz. A mensi 2-3 napján kell majd mennem vérvételre. És utána kezdünk. Nem is kell telefonálniom.

De ami ma volt az intézetben az nem piskóta. Csak jöttek és jöttek az emberek. De én mégis fél óra alatt végeztem. Gondolom inszemesek voltak, mert mindenkinek mondtak egy késöbbi időpontot 9.10 óra körül és elmentek.Nem tudom ez a folyamat hogy megy. Ők mind a párjukkal jöttek. És egyszer csak elfogytunk. Ennyi embert még nem láttam ott.
Szóval nekem most még nem kell szúrnom magam. Talán egy kicsit örülök is neki, visszaültetni 2 nél többet úgysem fognak és ha marad fagyibabánk is az meg pláne jó. És lehet hogy jobb minőségű petikéim lesznek, ha kevesebb is.

Az első stimunál 13 szívtak le és a végén 5 felhasználható lett, kettőt visszakaptam egyből és 3 fagyiból mind a hármat visszakaptam utána.

Türelmesen várom mikor startolhatok :D :D Na jó :D azért nem annyira türelmesen :o

Kép
Vendég
 


Kriszta,
akkor hajrá short! :lol:

Wepe,
akinél voltunk, az elküldte páromat uh-ra, ahol azt mondták nincs semmi probléma. Vissza kellett vinni a papírokat a dokinak, aki azt mondta hogy enyhe viszértágulata van és meg kell műteni. Na ezután nem az volt, hogy elmondja milyen a műtét, milyen eredményre lehet esetleg számítani utána... Nem, a dokinak az volt a legfontosabb, hogy ha állami kórházba megy a párom, akkor ott 50 ezerért műti meg, de ő inkább a magánklinikát javasolja és ott 90e a díja. Ja, és onnan már aznap hazamehet. Semmi mást nem mondott. Úgyhogy inkább vártunk, mert inszemhez azért még pont jó az eredménye, hátha összejön, aztán már a lombiknál tartottunk... Azért megnézeti most magát másik dokinál is, hátha javulhat és jobb lesz a lombikhoz, ha több és jobb minőségű kisfickóval tudnak dolgozni. Mindenbe próbálunk kapaszkodni... :oops:

i.kata
 
 


Kata, most már értem. Nem semmik a tarifák, nálunk 20 és 30 ezer volt egy-egy; államiban, és 3 napot volt bent, csak utána kellett otthon maradni 2-3 hetet, mert sajnos a 2.-kal "marhára" megszenvedett :twisted:
Megírod, hogy mi volt ?
Kriszti, hajrá :D
Most akkor ki kezd maharabb Kriszti vagy Dezisna :?: Majdnem egyszerre, nem ? Jaj, nagyon drukkolok Nektek :!: :!: :!:
Tudtátok, hogy Kaszás Gézáék is az intézetbe jártak :?:
wepe
 
 


Wepe,
ma volt mintaadáson, holnapra lesz meg az eredménye, és akkor tud beszélni a dokival. Ha hazaértünk megírom mi volt. Amúgy Ti kinél voltatok?

i.kata
 
 


Sziasztok,

Kata, írtam pü-t. Várom, hogy mi volt!

Elmúlhatna már ez az esős idő, kedzem unni :evil:
wepe
 
 


Wepe,
köszi, majd délután leírom mi volt. Már nagyon izgulok. :roll:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Nekem volna egy kérdésem az Aspirin Protect-tel kapcsolatban. Több helyen olvasom, hogy javasolgatják a szedését, mert a nyálkahártyát vastagíthatja. Lombik esetében ezt hogyan szedik és mikortól?

Én - függetlenül a lombiktól - gondoltam bekapkodnék párat, hátha a spontánban is segítene, végülis a nyálkahártyának a minősége és vastagsága is hozzájrul a sikerességhez. Hátha....

Kata, majd írd meg, hogy mi volt a pároddal!
Vendég
 


sziasztok!

Ladiva!
egyszer beraktam egy cikket az Aspirinről... betegyem újra?
amúgy én most szedek... de csak magamtól, mert a Forgácsban nem ajánlották még sosem. Viszont vannak lányok, akik szedik más intézményekben...
dezsina
 
 


Ladiva, Dezsina,
az Aspirin protectet azt hiszem Kaáliban ajánlják. Legalábbis a szegedi Kaáliban tuti. Azt hiszem pé-ig kell szedni, vagy rosszul tudom? Mindig elfelejtem :oops:

i.kata
 
 


Jajj, én elfelejtettem ma köszönni :oops:
Sziasztok!

i.kata
 
 


Dezsina, ne tedd be újra a cikket, azzal kezdtem, hogy visszaolvastam, hasznos is volt, csak a szedésével kapcsolatban nem tudok semmit.
Vendég
 


Ladiva,
mindjárt kiderítem neked :wink:

i.kata
 
 


Lányok!
én úgy tudom, hogy az beülti után is hasznos és szedni is kell...
Tehát végig kell szedni a mittudomén hanyadik hétig... :roll:
De Kata kideríti :P Én is várom :)
dezsina
 
 


Megkérdeztem a szegedi kaális ismerősömet és neki a stimutól kellett szednie és a punkció ellen egy héttel kellet abbahagynia. 100mg-ost szedett, de azt nem tudok hányat kellett egy nap.

i.kata
 
 


Na, akkor azt hiszem, hogy mégsem kapkodok be Aspirin Protect-et, lévén mindjárt a középidőnél vagyok, inkább veszek Aspirin+C pezsgőtablettát, aztán majd egyet-kettőt. Legalább az influenzát is megelőzöm vele.
Vendég
 


Köszi Kata!
én is utánaérdeklődöm... 8)
dezsina
 
 


Ladiva,
szerintem kipróbálhatod már most is. Még nem késő rádolgozni a mnyh-ra. :wink:

i.kata
 
 


Szóval:
a stimu napjától lehet szedni a punkció előtti napig, majd utána 1-2 hétig.

Ladiva!
Találtál esetleg még mást is az aszpirin ellen vagy mellett?
mert vannak dokik akik támogatják és vannak akik nem :roll:
dezsina
 
 


Sziasztok!

Dezsina, széjjelnéztem a neten és beleolvastam pár lombikos topicba is, de túl sok mindent nem találtam, mindenesetre feltűnt, hogy vitatott, hogy van-e rá szükség vagy nincs.

Annyit megtudtam viszont, hogy nagy általánosságban az Aspirin Protectet azon betegekkel szedetik, akiknek vérhigításra van szükségük, mivel vérbőséget okoz. A protect aszpirin tartalma alacsony, mivel ezt huzamosabb ideig szedetik a betegekkel. A protektnek a lombikhoz fűződő kapcsolatáról nem találtam túl sok hozzászólást más topikokban, a Cirises topicban egy nő említette, hogy szedte, és akkor úgy néz ki, hogy a szegedi kaáliban is alkalmazzák, nálunk nem.

Viszont egy topicban azt olvastam, hogy javasolták egy lánynak, hogy a ciklus harmadik napjától kezdjen inni Aspirin+C-t, és nagyon szép lett a nyálkahártyája (valami 15 fölötti mm-t említett). De itt sem derült ki (vagy már csak nem emlékszem), hogy hányszor hány pohárral ivott és effektíve tényleg mettől meddig itta. Aztán maga sem tudta, hogy egyáltalán emiatt lett ilyen szép nyh-ja.

Na de aztán én nem akartam ezzel vitafórumot elindítani, nem is biztos, hogy van erre egyáltalán szükség arra, hogy mindenfélét bevegyünk. A beágyazódás ugyan a nyálkahártyától is függ, de valljuk be, nem az aszpirin hozza meg a csodát. Csak egyszerűen kíváncsi voltam, hogy ti mit tudtok erről.
Vendég
 


mindenesetre vettem Aspirin+C-t, aztán közeledvén a félidőhöz gondoltam megiszok naponta egyet. Túlzottan nem fogok ártani, ha meg használ, az csak jó. 8)
Vendég
 


Ladiva, le a kalappal előtted :!: :D
Virtuálisan átadom a doktori címedet :wink:
Nekem csak egy kérdésem lenne, doktornő, hogy az Aspirin+C-ben van mesterséges édesítőszer ? Mert ez nekem is jobban tetszik, mint a Protect, de én nem bírom az édesítőszereket, a gyomrom fáj tölük.
wepe
 
 


Wepe,

az Aspirin + C összetétele: 400 mg. acetilszalicilsav és 240 mg. aszkorbinsav. Segédanyagok: vízmentes nátrium-dihidrogén-citrát, vízmentes nátrium-karbonát, vízmentes citromsav, nátrium-hidrogén-karbonát. Szóval szerintem nincs benne. Én már ma ittam egyet, íze-bűze nincs.

Üdv,
Dr. Ladiva
Vendég
 


Dr. Ladiva, hálásan köszönöm :!: :lol:

Én is ajánlok Nektek valamit, nem tudom, hogy Titeket érdekel-e vagy foglalkoztat-e, az hogy a legtöbb izzadásgátlószerben ALUMINIUM található, amit állítólag azért tesznek bele, hogy az izzadást gátolja. Kolléganőkkel kerestünk olyat, amiben nincs, egyedül a Forever L. cuccost találták, de pl. az egyiknek nem jött be, őszintén én nem probáltam. A párom viszont talált egyet: BIONSEN-t, meg is vettük. Van testpermet ez teljesen illat-, alkohol-, és aluminiummentes, de megvásároltuk a stiftet is :!:
wepe
 
 


Sziasztok!

Remélem, mindenki napja jól telt.

Csajok, az inszemet mikor kell fizetni, uhunál, vagy inszem után? Ezt elfelejtettem megkérdezni :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Wepe, én mondok még egyet. A Nivea az összes termékében (arckrém, testápoló, radírok, hónaljas cuccok, stb.) kátrányt használ tartósításra. Nem hinném, hogy ártalmas lenne az a mennyiség, ami benne van (szerintem decilitereket kellene magunkra kenni hónapokon keresztül ahhoz, hogy megérezzük), de mégiscsak kátrány.
Vendég
 


Nem mondjátok??????
Én is azt használok, mondjuk csak testápolót.... de nagyon gáz :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Hát sajnos valamivel tartósítani kell, különben nem állna el annyi ideig a boltok polcain, meg otthon szobahőmérsékleten.
Vendég
 


De akkor is szörnyű, hogy ilyen adalákokat használnak.... inkább nem is gondolok bele :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Wepe
A tesóm talált a DM be olyan szert, amiben átlátszó kristályok vannak csak és neked kell felönteni vízzel. És pumpás. Ha elfogyott mégegyszer felöntheted. Én kipróbáltam, nagyon jó és nincs semmi extra anyag benne. A kristályok nem oldódnak fel. És nagyon sokáig elég.

A níveáról annyit hogy nagyon sok ismerősöm allergiás rá. Én is. Nagyon viszketek tőle. Akinek esetleg ekcémája van annak meg kifejezetten csíp. Szóval én nem tudom mi van benne, de engem nem győzött meg.
Vendég
 


Én a Niveától kimondottan büdösödök. Úgyhogy azt hanyagolom :lol:

Még valami kiderült az aspirin p-ről. Punkció előtt 2x1, punkció után egy hétig naponta 1. Van BMC-s ismerősöm is, aki önszántából kezdte szedni lombik előtt és megtapadt 2 babó, de az egyikük felszívódott/eltűnt még a 12. hét előtt.

Voltunk andrológusnál. Most sem lett jó párom eredménye, de most csinálnak neki hormon- és genetikai vizsgálatot. És...otthagytunk még a gatyánkat is a fizetésnél :oops:

i.kata
 
 


Jó reggelt!!!

Egy kérdésem lenne..... mikor kell fizetni az inszemet? Most uh-nál vagy folyamatában vagy a végén???

Köszi

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok !

Zsuuzska, a folyamat végén kell fizetni az inszemet.
Mikor mész ?
wepe
 
 


A Niveát még nem hallottam, de elkeserítő, mert én arckrémet azt használtam eddig.... tavaly át akartam térni a Zepternek a krémére, de attól teljsen kiszáradt az arcom, és égetett, mint amit valaki a Niveára mondott :twisted:
Egyszer volt egy riport a TV-ben, lehet, hogy Ti is láttátok, valamelyik francia / azt hiszem / nagy kozmetikai cég tulajdonosával csináltak interjút, és ő mondta, hogy ő nem használ semmit, a saját termékét sem ..... másnak persze eladják horror összegekért :twisted:
De valóban nem szabad nagyon belemélyűlni, mert arra lyukad ki az ember, hogy minden káros, és nem lehet semmit sem tenni, lassan levegőt sem. Legszívesebben a leendő babánkat is üvegbúra alá tenném :shock:
Kriszti, én is azt kristályos permetet :D vettem meg :lol:
wepe
 
 


Tegnap voltam gasztro-orvosnál, mert autoimmin kivizsgálás kötelező része volt, és ott beszéltek egy páran, hogy Aspirin Protect milyen gyomor bántalmakat okoztak egy éven belül. Milyen érdekes, hogy itt is pont erről a gyógyszerről beszéltünk. Szóval vigyázni kell azzal, hogy mit szedünk be.
A labor vizsgálatnál kijött, hogy friss fertőzésem van, és be kellene szednem egy antibiotikum kúrát. És most ezen töprengek, hogy beszedjem vagy sem :shock: Szerintetek ?
Bocsi, ha túl hosszúra és lehangolóra fogtam!

Remélem, Zsuzska időben el tudtad olvasni az üzenetet!

Ma nincs kedvem dolgozni :twisted: , tegnap nagyon hosszú napunk volt. Haza mehetek ? :wink:
wepe
 
 


Ja mondanom sem kell, hogy megint kisbabával álmodtam, aki a kezembe tojt :P :lol:
wepe
 
 


http://www.chinesefortunecalendar.com/predictsex.Htm
megnézitek ezt, hogy mit lehet ezzel kiszámolni ?
wepe
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?