Új privát üzeneted érkezett!

ja, vmi lemaradt. Nem emlékszem, mintha írta volna már vki - én a Bookline-ról rendelek sokat, alapból 20%-kal lehet minden könyvet, és át lehet venni személyesen is a könyveket, 3 helyen van azt hiszem üzletük. Van a suttogó II. ill. a Suttogó mindent megold is.

http://bookline.hu/search/search.action

A férjem még az antikvarium.hu-ról szokott rendelni - itt ha nincs raktáron, akkor beszerzik, emailban értesítenek az árról ill. h megvan, és ha nem jó az ár, akkor nem kell átvenni. Nekik a Borároson van az üzletük.

emese1979
 
 


Itt is meg lehet rendelni a Suttogó titkai I.-II.-t.
http://www.tujapont.hu/advanced_search_ ... mit2=Keres

Kép
Kép
incike
 
 


Na itt vagyok.Arra a könyvre nem tudtam licitálni,de a másikat megnyertem.Majd kiderül mi a következő lépés. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

 
 

http://www.interbook.hu/index.php?op=te ... 69&fokat=7
Itt is vannak nagyon jó babás könyvek.

Kép
Kép
incike
 
 


A Bölcsek a bölcsőben jó szívvel ajánlom mindenkinek, szerintem nagyon jó könyv. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok csajok! Még egy késő esti bekukkra maradt erőm.

A kori tök jó volt, Edua-Ildi, a Eurosporton megy koradélután meg este. Mozza, én nem tudom honnan ez a szerelem, de kilánykorom óta imádom nézni!

Panndi, gratula a szép nagylányhoz! Én is 3,5-ről indultam. Csak nekem van még +30 tarcsiban! :D

Anita, nem is azért írtam, nehogy félreérts. Csak feltűnt, hogy Te az átlagosnál jobban félsz ettől. Gondoltam, hátha kiderül miért, és akkor meg tudunk nyugtatni. De mivel szerintem pont emiatt nagyon odafigyelsz mindenre, és a grétis eset után biztos, hogy a dokid is, ezért nem lesz az égvilágon semmi baj! Te mennyit híztál eddig? Régen raktál már fotót!

Na, szép jóéjszakát mindenkinek!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Panndi, nem azt akartam írni, hogy 3,5-ről indultam, hanem, hogy annyit híztam én is. Szerintem lefekszem! :lol:

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Először erre az oldalra reagálva.

Köszi Tinu, én nem ismertem a könyvet, kíváncsi lettem.

Emese
Én is szoktam a booklineról és az antikvárium.hu-ról is rendelni. Az utóbbi oldalról sok értékes könyvet szereztem be.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Böbi

Én sem érzem minden nap őket. Én sem aggódom, majd később kell őket állandóan érezni. Most mozognak.

Édua
Ha autóban is szeretnétek használni figyeld a sorszámát, mert megbüntet a rendőr. Az új a legbiztonságosabb, nem tudhatod sérült e az ülés már ütközésben. Rengeteg használt dolgom van. Autósülésben óvatos vagyok, mert sokat utazunk.

Reni
Hol bukkansz ilyen nevekre? :)

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Édua
Borzalmas a mostani helyzet, remélem sokan észhez térnek.


Mozgás
Aporral jól bírtam mozogni, naponta úsztam 1500 métert és a Rubint Rékát tornáztam.
Na most nem így van. Újra kellene járnom úszni vagy tornázni. Nehéz rá időt szakítani.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Helló!

Én is csak gyorsan, majd elalszom...

Nagyon szeretem a korcsolyát, meg egy sor sportot! :) Csak sajna sosem vagyok mostanában itthon, mikor láthatnám... :(

Téliszalámi, kolbász: aki bírja, sztem nyugodtan egye! Csak ne legyen gond a koleszterinnel...

A régieket úgy gondoltam, hogy én a klasszikus zene mestereit ismerem... :) Foglalkozási ártalom... :)

Na, ezek a könyv-dolgok! Nagy hajrá a vadászathoz! :)

Minden pocikeményedésre nyugalmas pihenést kívánok!

A dolgozóknak is pihenést!

Ügyes légy a vizsgán, Tinu! Reméljük, sikerül!

Panndi! Grat. Fruzs.hoz! :)

Nem tudom, még mit akartam, most elmegyek aludni, éjjel meg kitalálom. Holnap jelentkezem! :)
Vendég
 


Képtelen vagyok visszaolvasni, remélem máskor lesz időm, nem tudom hozzám szólt e valaki. :)

Annus
Nagyon szép baba, komolyan.

Böbi
Szépek a képek amiket feltettél.

Útlevél
Apor 3 hetes volt, aludt az ölemben. Felkeltették, mert azt mondták csukott szemmel nem lehet az igazolványon.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


anika78 írta:Reni
Hol bukkansz ilyen nevekre? :)


Anika! Igazából kútfőből. Nem néztem sehol. Amikor először mondták, hogy csajszi lesz, jöttem haza a metrón, és elkezdtem gondolkodni mi legyen a neve. Mire le kellett szálljak addigra eszembe jutott ez a két név. Nagy örömömben elmeséltem a családnak, azóta ezt gyakorolják. :lol: Persze nyilván hallottam már ezeket a neveket vhol, de nem tudnék hozzá kötni senkit. Aztán megnéztem ám azért, hogy a Larina anyakönyvezhető e.
Nálunk általában beválik az ami hirtelen megtetszik. Amina is első olvasásra szerelem volt. :lol: Persze nem mindenkinek tetszik amiket kitalálok.

Kép
Kép
g_reny
 
 


ÁGI: BOLDOG NÉVNAPOT! :)
Remélem, eltaláltam..

Krém! Mi is télen költöztünk.. Kölcsönzőből lehet kihozni –nem is vészes az ára – ipari hőlégfúvót. Egy nagy, batár kütyü. Nálunk pár nap alatt látványos eredménye lett! J Bár, ha megy a fűtés, akkor az mégjobb. Szerintem 2-3 nap. Bár a beton tényleges kötési ideje ennél jóval több. De most jelen esetben -gondolom- nem a teherbíró képessége a lényeg...

Böbi! Ezen az útlevél-dolgon én is nagyot derültem anno! Bazsi is kb. 2-3 hónapos volt (elraktuk az 1.útlevelét, de most nem ásom elő…) Ha jól emlékszem, 5 évre adták az útlevelet. Szerintetek akár csak egy félév után is hogyan lehet beazonosítani, hogy ki van a képen?… Szerintem bárki gyerekét ki lehetne vinni egy pár hónapos baba képével.

Hean! Huh! De jó, hogy minden ok! Akkor tényleg volt ok az izgalomra.

Anyettka: Én megőrülnék, ha Apa nem lenne ott a szülésnél!!!

Hencso! Ez szerintem teljesen normális! Ne érezz lelkiismeretfurdalást azért, mert most a kislányod van a középpontban. Ennek így kell lennie!
Szerintem a vitaminnak semmi köze ahhoz, ami Veled korábban történt… Én semmilyen vitamint nem szedtem sem Bencusnál, sem Bazsinál, és most sem szedek.( Pontosabban: Boginál 1 hónapig szedtem vasat, mert rossz volt a vérképem, +kaptam ajándékba 1 dbz Materna-t –akkor még az volt a „divat”- de aztán semmit.)

Harhaj: nekem is csak az egyik cicimen lett „csík”, 3 db, máshol nem. Azt viszont már hiába kenegetem, így a 4.terhességnél.. :) Ráadásul, most, hogy megduzzadt, olyan mintha véraláfutásos lenne :(

Emese!
Én minden nap lépcsőzöm, jó sokat. Ilyen a házunk ;) Ha nincs kinyílva a méhszáj, nem lehet belőle gond. Régen a nők szülésig cipekedtek, ellátták az állatokat, stb. szóval szerintem mostanában kicsit túlmisztifikálják mindenhol a várandósságot. Ez egy természetes folyamat. Nem betegség.

Hát, Csajok, nagyon sajnállak Titeket!! Most komolyan. Ti folyton betegek vagytok? Bocsi, csak próbálok visszaolvasni –közben írok- és állandóan azt írjátok, hogy nátha, meg hasmenés, meg hasonlók. Szerencsére –most lekopogom –nálunk nincs semmi ilyesmi… Ez irtó vacak lehet, folyton betegeskedni! Próbáljatok meg többet levegőre menni, mozogni, sok gyümit / zöldséget enni, ne a számítógép előtt ülni egész nap ;), stb. Kicsit edzeni kéne a szervezeteteket. Na, ez most olyan „orvosiasan” hangzott…


Fabri:
tetszik a kocsi! :) A színe pedig még praktikus is! Olvastam vhol a neten,hogy az élénk színű babakocsit toló anyukákat sokkal hamarabb észreveszik a zebránál. Én is élénk színűt szeretnék majd… :)

Babaülés: Nem buzdítani akarok senkit -akinek már van-, hogy ne vegyen új ülést, de szerintetek melyik rendőr fogja kipakolni a gyerekemet a babaülésből, hogy megnézze az ülés hátulján, hogy milyen a kód rajta?…
Amúgy egy ismerősöm szerint ezt csak azért találták ki, mert miután ebből nem lehet szart gyártani -akkor nem kapják meg az engedélyt a forgalmazásra -, egy idő után nem vettek már annyit az emberek, amennyit a gyártók szerettek volna eladni. Így v.mit ki kellett találni..
Böbi! A hugim mondta, hogy puszta kíváncsiságból megnézte, és az Auchan-ban + a Tesco-ban is halál nyugodtan árulnak akcióban olyan üléseket, amit nem hozhatnának forgalomba!!!

Annus! Irigykedem ám, rendesen!.. Jacuzzi: szerintem szemrevételezd. Voltam már olyan helyen ahol látszott, hogy nem igazán tiszta a víz…Sóbarlangban még soha nem voltam..
Iza pedig gyönyörű!!!

Mozza! A kálciumtól könnyebben lehet szülni? Ezen csodálkozom. Még nem hallottam..

kaják: Lehet, hogy túl laza vagyok, de komolyan elhisztek minden ilyen tiltást? Hát, én nyugodtan eszem tartármártást, és egyéb tiltott dolgokat is. Manapság agyba-főbe vizsgálják a tojásokat, mire eljut hozzád. Ezt a „tiltólistát” szerintem kb.50 éve állították össze. Manapság egy vágóhíd is olyan, mint egy steril labor. Amúgy meg megbízható helyről kell venni - ezt is.
ja, és csak háton alszom. Mindig is csak úgy tudtam aludni… :)

Pingi! Bocs, de ezt jól elszúrtad! Össze kellett volna varrni, mert így sokkal lassabban + csúnyábban gyógyul! Varrni meg csak frissen lehet. Azért ha egy piros csík elkezd mászni felfelé a karodon, légyszí’, menj el a sebészetre!!!

Na eldugulok. Huh, megint már holnap van. Nekem meg 6h-kor kellene kelnem... Jó éjt!

Kép
szkitty
 
 


Jó reggelt!

Este vendégeink voltak, így nem tudtam visszaolvasni.

Annika: mi nem bírtuk Zsófit felkelteni az útlevélnél, ébresztgettük, sírt, de csak és kizárólag csukott szemmel :lol: Telefonálgattak, aztán azt mondták, jó lesz így is :wink:

Én is minden nap lépcsőzöm, kétszintes a lakásunk, szóval máshogy nem jutok előrébb. Pont ma gondoltam rá, hogy mivel már nem fáj a hasam jó ideje, elkezdhetném a tornát is. Már amennyire Zsófi hagyja :lol:

Tegnap UH-n Zsófi nézte egy darabig Fruzsit, aztán megfogta Apa kezét, és húzta kifelé, elég volt neki belőle ennyi :D
Vendég
 


Kitty! Már többször láttam hsz-odban (és mindig én kérdezek tőled ilyet...), hogy J . Ez mit jelent??? Amúgy én is így okoskodtam a babaüléssel kapcsolatban, de mégis azért ruháztunk bele ebbe, mert találkoztunk már olyan rendőrrel (ahogy bármi más foglalkozást űző emberek közt is van ilyen...), aki simán kivetette volna a gyereket, ha lett volna rá oka, hogy megtetesse. Most meg van... De minket nem fog tudni megbüntetni. :) Hála Istennek, nem túl gyakoriak az ennyire kukacoskodó emberek, de előfordulnak... És ahogy a szerencsénket ismerem... :)

Mi sem vagyunk betegek, bár az influenza biztosan átmegy majd rajunk. Mert kevéssé elképzelhető, hogy ebben a családban, ahol a dolgozó emberek mind suliban tanítanak, ne hoznák haza... :) De nem félek, tudom, így lesz, tudom, meggyógyulunk. :)

Az viszont borzasztó, hogy egyfolytában esik... Én szeretem az esőt, de ennyire???

Igen, ezek a kajás dolgok, hát sztem is sokkal kevesebb az esélye ma vmi fertőzött ételt venni, mint 50 évvel ezelőtt... Ahogy ma sokkal egyszerűbb ruhákat-babacuccokat tisztán tartani/tisztára mosni... Nem muszáj azt a procedúrát végigcsinálni, amit még talán anyukáink is műveltek... :)

Dugulok, lassan előszedem ágyából nagyfiam! :)
Vendég
 


Jó reggelt:)
Köszönöm, jól vagyok a körülményekhez képest, igaz keményedik a pocim, és fáj a csípőm, de fekve jól vagyok. (24 órából 18-at fekszem) Ma este megyünk a férjemmel az orvosomhoz, végre megnéz, és remélem engedélyt ad arra, hogy többet ficánkoljak.. Az elmúlt 10 napban 2-szer ügyeletes nézett, sielt a drágám. Jó neki:)

Adriaci, ugyanaz lesz a mi babánk neve is, csak fordított sorrendben:) Jó nagyon a kép rólad, szépen nő a pocid!:)

:) Már többeknél a nap fénypontja az ebéd, én sem vagyok ezzel másképp, amikor eljön az ideje, hogy már lehet enni, úgy tudok örülni, mert akkor tudom, hogy ehetek, és talán nem ragad rám.
Nem mozgok most semmit a keményedések miatt, a 24 órából 18-at vízszintben vagyok, így nem akarom az evést túlzásba vinni, akkor eszem, ha eljött az ideje, vagy ha éhes vagyok.

Mert egyébként pl reggel ahogy felébredek, akár 4 órakor is, jönnek a képek, hogy mit kellene enni, ilyen-meg olyan müzli, gyümivel, és milyen joghurttal... ez ok, csak ha 4-kor reggelizem, akkor 8 kor ebédelek? Így várok, amíg megéhezem:)

Hajna, naggyon tetszik a babakocsi! Pláne a szine:)
ha nem lakik messze az ismerősötök, engem érdekelnének a fiúruhák.

Annus, de szuperek a képek! Nem baj ha nagy a kép, így könnyebb beazonosítani a nunit:)
Ja, és baromira irigykedem.. wellness kiruccanásotok miatt! De jó is lesz nektek!:) Én csak a jacuzzit és a szaunát hanyagolnám, de mondjuk fürcsi után aegy kaneszten kúpot feltennék, ezt még a nőgyógyászom mondta, mert én hajlamos vagyok a gombára...

Heni, kipróbálom a Béres magnéziumot én is akkor!, hátha engem is az jobban ellazít.

Pingi, Mozza, lassan azza a késsel!

Mozza, és tényleg honnan tudod, hogy a tappancsa az?

Tinu, Evama, mielőbbi gyógyulást nektek! Nagy dózisú C-vitamint is érdemes szedni, akár 100mg-ot is naponta... (A Cetebe nagy kiszerelés a legolcsóbb)

LépcsŐ. Na, én ha nem autóval megyek el itthonról, 150db lépcső vezet fel hozzánk... még a nem terhesek is megállnak félúton szusszanni... én is azt érzem, hogy felnyomja a vérnyomást.

Incike, ha még nem estél át a toxoplazma fertőzésen, akkor sem szabad nyerstojást enni, mert abban lehet. Én speciel még nem estem át rajta, pedig 15 éve van cicám. (De a máj is rajta van a kerüljük terjhesség alatt... nem kötekedni akarok:)

Krém,
Hol van az a bababútorbolt? Én koknrétan bezsongtam a netes kollekciójukra.... nagyon jó színösszeállításokat és ötleteket adott! Hú, jöjjön már az a baba, azaz ne jöjjön, hogy még legyen időm ágyvédőt kreálni, meg falvédőt, meg lámpát festeni:)

Panndi,
Gratulálok a nagy babához! Pláne, hogy sokat vukkoztál, ez külön pozitívum! :)

Edua, kiszokni:) Vigyázz, nem mindegy hol veszed, annyiért nem biztos, hogy kapsz!:)

Frankoneanita, én abszolút megértelek, hogy aggódsz. Végülis nem volt komplikációmentes az előző terhességed vége. Ez természetes reakció. Viszont most még elővigyázatosabb a dokid, és nézi, amit a múltkor nem nézett, így abszolút megtesztek mindent. És biztonságban érezheted magad. Így jogod van aggódni, de okod semmi:) Nyugi:)

Szofi,
a csípőfájás is normális... :( Olyn szókincsed van, behalok tőle sokszor... tarcsiban... :)
vanni
 
 


Jó reggelt,

jó sokat termeltek egy nap alatt is :) nem győzöm követni.

Böbi,
letöltsem neked mc hammert? :)

Fabri
nagyon tetszik a babakocsitok szine.

Olvasok vissza, leginkább erre vagyok csak képes ma. Nem sok minden marad meg bennem, gyenge vagyok nagyon. Álmos meg egyfolytában kalimpál. Este úgy hullámzott a hasam, hogy nem birtam követni, hol gyomron rugott,aztán egyből lent a hasam alján...

Ha valaki nem szeretné megvenni a suttogót (első rész) csak elolvasni én szivesen kölcsön adom.

Panndi,
Zsófi édes lehetett :) Multkor mi is megmutattuk otthon Álmost dvd-n, Míra elég hamar megunta, inkább Eperkét akart nézni, az unokatesója nem izgatta annyira :D

Adraci,
tényleg csini kismami vagy :)

szép napot
[/b]

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Emese!

A bookline az jó!Mi is rendeltünk már onnan,és mikor átveszed a könyvet a boltban,akkor aznap még a boltban levő könyvekre is van kedvezmény :wink:

Szofi!
Korcsolyát én is imádom!!!Meg amúgy is szeretek korcsolyázni,ha újraszületnék akkor lehet h komolyabban elkezdeném...csak felénk nem volt koripálya :cry: Jászberénybe jártnk át,na meg ha befagyott a holt tisza,én ott tanultam ugyanis :wink:

Kitty!
Hát én mondjuk nem lennék meggyőződve arról h minden husika amit a boltban elénk tesznek steril vágóhídról jön.... :lol: Mondjuk én nem ettem ezelött se nyers húst,így nem is hiányzik most se :wink:
Én pl a terhesség elején mondtam h már nem bicajozok,Karcagon így közlekedünk ugyanis.És erre mondta a párom nagymamája hogy hát anno ő az utolsó pillanatig azzal járt.Csak ugye ő elötte is nap mint nap azt használta,én meg nem.Arról nem is beszélve h lényegében veszélyeztetett voltam az elején,így pláne nem csináltam ilyeneket!
Én azt mondom h nem szabad összehasonlítani h 100 évvel ezelött mit csináltak a terhes nők,mert azóta történt pár változás az életvitelünkben,életmódban,munkában stb.Én mindent csinálok amihez kedvem és erőm van,a többi meg ráér :wink: Amúgy én imádok sétálni!1-2 megállóra pl nem szállok buszra,és vhogy én ettől töltődök fel 8)

Na teszek-veszek még indulás elött!!!

annus11
 
 


Annus,

Jó utat, és pihizzetek sokat :)

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Jó reggelt!

Annus, jó pihenést nektek.

Többen is írtátok, hogy a husi ma már tiszta körülmények közti feldolgozás után kerül a boltokba. Persze, álatalában igen, de terhességben főleg nem ez a lényeg, hanem az állati eredetű élelmiszerekben mindig laknak kórokozók, ezeket kell főzéssel, sütéssel elpusztítani, ezért nem ajánlott a nyers vagy félig sütött kaja.

Kép
Kép
zili
 
 


Annus:
Jó utat nektek és kellemes időtöltést.

Tegnap sikerült megnyerni első szerzeményemet a TeszVeszen.
Anniyra tetszett. Meg ilyen jellegű rucunk még nem is nagyon van. A hűvös nyári estékre gondoltam jól jöhet:

http://www.teszvesz.hu/item524975560_mo ... 0_3ho.html

Na apának kell a laptop, átadom és mepróbálom beindítani az enyémet. Az meg 100 próbból egyszer indul be. :cry: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó reggelt!

Köszönöm mindenkinek a nyugtató szavakat!Most tényleg jobban figyel a doki,ezért is váltottam!Bízom benne hogy minden ok lesz.

Annus jó utat és pihizz sokat!!!!!

Hús:Fú,én nyersen nem tudnék megenni semmit,mármint fél nyersen sem.Sőt ha itthon disznótor van ugye akkor szoktak frissen főzni,na én azt sem eszem meg,csak ha már előtte volt fagyasztva.Én mindent lefagyasztok és inkább később használom fel.Valahogy írtózom.Bár lehet azért is mert ugye látom ahogy csinálják.Meg itt van vágóhíd és egyszer kimentünk oda.Csajok ami ott van....meg ahogy a párizsit csinálják...

Panndi édes lehetett Zsófi ahogy a hugit nézte.Én még egyszer sem vittem Grétit,de most 12-én elakarom.Sajna a 4D kb.kimarad,inkább másra költjük a pénzt.

Lányok,én tegnap este óta nem térek magamhoz.Együtt szoktam fürödni Grétivel mikor kéri.Tegnap is együtt fürödtünk.Mosom a hasam,erre utánoz.Kérdezem tőle mit csinál:Erre ő:Mosom Flóra babám(ez a neve a legújabb kedvencének),úgy ahogy te Hannát.
Azt kérdezte hogy apának meg papának is van babája???Mondom neki hogy csak a lányoknak lehet ha már felnőttek.Nagy gondolkozás,miután megkérdezi:Anya hogy került Hanna a hasadba???Én köpni nyelni nem tudtam,így azt mondtam a gólya rakta bele.Ő kapcsolt és azt mondta hogy akkor szól a gólyának mert neki is kell.

Én azt hittem ezek a kérdések később jönnek.Férjemmel csak pislogtunk,hogy milyen értelmes dolgokat kérdez,meg hogy miken agyal.
Bocs ha hosszúra sikerült.
Szofi:
Majd csinálok fotót is.Most +8 kg-nál járok.

Szép napot!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok,

tegnap voltunk, nővéreméknél vendégeskedtünk. Maja imádja, 4 unokatestvérrel körülvéve. Én meg közben kikértem a tulajdoni lapot Bicskén, meg elmentem Diódra Tigázhoz a gézekötést intézni a telekre. Nagy élmény volt ebben az esős időben vezetni.

Vanni
igyál vörösbort és pihenj sokat. Asszem már írtam, hogy nővérem az első gyerekével volt kórházban és infúzión kapta az alkoholt.
pumuklii
 
 


Jó reggelt!

Annus,
jó pihenést!

Szkitty,
mennyi idősek a gyerkőceid?

Anita,
édi a lányod.Én nem tudom hogy adnám neki elő, hogy hát mégse a gólya hozza...című eposzt :lol:
Szerencsére most kisfiűnk lesz így az apjáé a felvilágosító rész :)

Én is megszállott teszveszes lettem.Most kinéztem 100 db pelust 3200-ért.Nem tudom mennyire megbízhatóak stb.Valakinek tapasztalata?

http://teszvesz.hu/item533391630_100_da ... ft_db.html

Na most már meggyógyultam, szerintem legalább is a gyógyulás jele, ha egymásután lenyomok 3 vajkrémes uborkás zsömlét :lol: csak reggelire.

KépKép
harhaj
 
 


Pumukli,azt hiszem tőled akartam kérdezni,hogy milyen akocsi élőben??Olyan mint a neten??Anyaga?Meg mennyire tágas a sport rész?Elfér benne kényelmesen mondjuk egy 1 éves gyerek is?Teljesen dönthető?Bocs a sok kérdésért!

Harhaj:Örülök hogy jobban vagy.Nálunk az ilyen pelust zsákosnak hívják.Én 1x próbáltam,de nem igazán jött be.De rengeteg fajta van belőle.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, nem én vagyok a babakocsis, mi nem veszünk most másikat. :-)
pumuklii
 
 


Ja, nem is írtam asszem, hogy az én dokimnál 70e a szülés. Barátnőm is hozzá jár, és most volt utoljára a magánrendelésen, és megmondta. Ebben benne van az is, hogy a 36. héten ő csinálja majd az UH-t a kórházban.
Nekem mindegy, szerintem, ha nem mondja, akkor is ennyit kap. 2 éve adtunk 60-at. Meg a magánrendelés ára sincs elszállva, 6000 ft.
pumuklii
 
 


Pumukli bocsi. :oops: Utólag már nekem is leesett,hogy Grenytől akartam kérdezni.
Nagyon szétszórt vagyok. :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Köszi Anita, nem merek rendelni mert ha meg nem válik be a nyakamon marad.

KépKép
harhaj
 
 


Nekem is magánrendelésen 6000-t kér a dokim.De ő még nem mondta mennyit akar szüléskor,pedig már volt téma.Ha nem mondja,adunk annyit amennyit .Ugye attól is függ milyen lesz,ott lesz e meg ilyesmi.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Harhaj,szerintem ki lehet fogni ebből is a jót,nézz körül babadiszkontokba.És nézz meg egyet,taperold le. :)
Nálunk élelmiszerüzletbe lehet kapni.Volt 1x-2x hogy vettem párat,mert pont akkor nem tudtunk dm-be menni.De ilyen 10 db-ról beszélek.Nálunk csak nagy ritkán van pampers meg libero a boltokba,de az is tripla áron.
:evil:


Na folytatom a takarítást.Itt esik az eső,nincs kedvem semmihez.
Meg aggódok anyum miatt,már vagy századjára van kivizsgáláson,fáj a gyomra.De nem lelnek semmit.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Helló!

Huhh, nem szeretném tudni, hogy készül a párizsi... Én szeretm. Reggel is ettem... :?

Panndi! Samunak nagyon tetszett a tesója, mikor látta az UH-n. Látta, hogy ott vmi mozgolódik, és végig nagyon mosolygott... :) Zsófi helyes lehetett, ahogy elráncigálta az apját! :)

Na, ez a Gréti-lány! Hát, én sem tudom, hogy fogom elmondani a lányomnak (ha lesz) ezt a dolgot, de tutira inkább előbb, vmi okos módon, mint később, mert én 12 éves koromig konkrétan azt hittem, a gólya hozza a babát. És kegyetlen osztálytársaim tudatták velem, hogy nem így van, nem hittem nekik, nagyon kínos volt, és egy jófej osztálytársam elhívott beszélgetni 4szemközt, és elmesélte a dolgot. Úgy égtem... A másik érdekes dolgo az volt, hogy anyukám, mikor mentünk Londonba az osztállyal, küldött velem betéteket. Azt mondta, erre lehet, hogy szükségem lesz. Amikor erős (éjjel), a vastagot, amikor nem erős, a vékonyat használjam. Ráagytam, kb. azt hittem, megbolondult. De nem kérdeztem semmit. És nem értettem semmit. Aztán, mikor később a suliban véres lettem, nem tudtam, mi a franc van. Akkor jöttem rá, mire kellhetett, amit anya küldött Londonba. De nem tudtam, mi ez. Másik osztálytársam világosított fel. Kaptam én kis felvilágosító füzetecskét (Válaszok lányoknak, stb.) anyától, de olyan szemérmesen adta oda, hogy ki se mertem nyitni, inkább elrejtettem jól a könyvespolcon, hogy más se lássa... Huh, a sötét múlt. :)

Azt hiszem, azt mondanám, hogy manó úgy került a pocakomba, hogy anya és apa szereti egymást, és ebből új élet jön létre, ami egy csoda. :)

Na, megyek, mert feltétlenül beszélgetnem kell ezzel a már nem pocaklakóval, olyan édesen dumálgat. :)
Vendég
 


Anita! Remélem, semmi baja anyudnak!
Vendég
 


Nekem anyum ügyes volt a felvilágosítással kapcsolatban, kb kilenc éves lehettem, mikor megtette, és 10 évesen megjött :)

Mi Zsófit eddig vittük az összes UH-ra, ahova Apa is jött, szokja csak :lol: Meg tegnap voltunk vásárolni, Zsófi választott Fruzsinak bodykat, meg magának nadrágokat. Volt egy, ami nekem nagyon tetszett, lilás nadrág, és akárhányszor próbáltam betenni a kocsiba, Zsófi rázta a fejét, és kivette :D Szóval így azt nem vettük meg :wink:

annus: jó pihit! Nagyon szeretem Sopront, a nagymamám is ott van eltemetve, sűrűn járunk oda.

Ja, ma hatkor kelt a lánykám, most aludt vissza, és mivel este vendégek voltak, egykor feküdtem le. Éljen!
Vendég
 


Anita,
én is aggódok anyukám miatt.neki a szívével van valami de nem találtak semmit.kapott már 24 órás ekg-t, meg mindenféle vizsgálatokra küldték.A szívultrahangról meg én beszéltem le, mert attól nagyon féltem.54 éves szóval mondtam neki hogy kímélje magát, ha érzi hogy szúr a mellkasa akkor meg feküdjön le egy kicsit.Ráadásul most jön ki nála a klímax is, lehet hogy ezért beszél folyamatosan hülyeségeket :?

Engem is elkapott a turki-láz, lehet hogy elbattyogok nézelődni, ha eláll az eső.

KépKép
harhaj
 
 


harhaj:
A pelenkáról jut eszembe: a párom nővére ajánlotta a következő oldalt, hátha érdekes lehet neked is ha már a pelenkák után érdeklődsz.

www.pelenkafutar.hu

babakocsi:
Nekem csak annyi tanácsot adtak, hogy nagyon világos színű ne legyen ha jót akarok magamnak, mert azért könnyen koszolódik egy babakocsi (jó nyilván nem az egy hónapos baba piszkolja össze), és ha már piszkos akkor rémálom a takarítása, mert nem tudod mosógépbe hajítani. Úgyhogy hiába látok csodaszép színűeket, ezt azért tényleg megfogadom. (De azért persze nem lesz fekete :lol: )
A műltkor a Brendonban (ahová nem merek többé bemenni a horror árak miat :shock: ) láttam egy hófehér babakocsit hímzett mintákkal, és hozzávaló hófehér autósülést. Na az aztán sokáig marad fehér ha használod…

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szívultrahangon én is voltam anno, egy ideig nagyon fájt meg félrevert a szívemnél.
Vendég
 


Szívultrahangon én is voltam anno, egy ideig nagyon fájt meg félrevert a szívemnél.
Vendég
 


Pingi,
körbenéztem az oldalon, meg egy másikra is átirányít és nekem nagyon bejön.Köszi a tippet :)

KépKép
harhaj
 
 


Sziasztok,

Kitty, köszi aranyos vagy.

Tinu, tudom ám hogy nem én rám mondtad, de nem is akarok ezen vitatkozni hát persze mindenki érez fájdalmat pláne ők még kis picik is, na de végúlis arra akartam kilyukadni hogy a mostani 2 és fél éves lánykámnak tuti nem tudnák be rakni a fülcsit mert le kéne fogjuk páran na annak meg nem tenném ki őt...tehát örülök hogy kis korában rakattam be neki.

Anita, AZ IGEN NEM SEMMI :shock: ....mondjuk azt már Jázmin is mondta hogy neki is ott a pici baba a pocijában pláne mikor teli eszi magát...és akkor mondtam neki hogy csak az anyukáknak szokott lenni kicsi baba a pociban, na de Gréti hogy, még nevet is adott már neki hát ez igen jár a kis agyuk, nem is gondolnánk.

Én rendelnék Chicco sterilizálót de az a parám van hogy, nem fér be a majd a mikrómba... esetleg meg kérhetnélek Böbi ha majd lesz időd le méred a magasságát és az átmérőjét :) .

Jaj ma annyira fáj a fejem és nincs kedvem semmihez, kint ráadásul esik az eső is, még jó hogy , ma nem sok a dolgom.

Annus, nektek jó szorakozást kivánok...érezzétek jól magatokat. :)

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Agi25,
de jó hogy valaki a méretre is gondol.Én is vennék ilyen mikrós sterilizálót.

Kutyafüle,
te ha jól emlékszek aventes sterilizálót vettél, ilyen mikrósat.Mekkora a mérete?Előre is köszi :)

KépKép
harhaj
 
 


Vanni,
drukklunk, hogy minden ok legyen majd a dokinál!
Sajnos sokszor én is érzem, hogy ennék valamit, de nem azért, mert éhes vagyok, hanem csak úgy :( próbálom magam mindenesetre visszafogni :)

Anita,
Gréti jól nyomja :) Nagyon aranyos lehetett!!

Harhaj,
jó árban van a pelus, sztm egy próbát megér!

Ezt az oldalt találtam most, sztm egész jó!
http://www.borze.babazo.hu/

Annyira utálom, hogy ilyen béna vagyok mostanában, mindennek nekimegyek, reggel az esernyőről a vizet magamra sikerült rázni, stb...

emese1979
 
 


Én is megnéztem a pelus-oldalt, köszi, Pingi, ha sikerül, kérek tőlük olyan próbacsomagot, amit én állíthatok össze. Remélem, megy, mert akkor kiderül, hogy jól használható-e. :)
Vendég
 


Emese, neke is tetszik az oldal, csak az oldalak között nem tudok egyet lépni. Neked sikerült? pl az 1-ről a 2-re:)

Anita, nem semmi Gréti:) Nagyon okos kiscsaj, hihetetlen!:)

Lányok, hol vegyek szopipárnát a legolcsóbban Budapesten? Olyat szeretnék, amit utána tudok tölteni... és mosható a huzata, ha létezik olyan.
vanni
 
 


Vanni,

van a www.szopiparna.hu oldal, én sztm a vateráról rendelek majd, mert ott olcsóbb:
http://www.vatera.hu/uj_szopiparna_maci ... 38925.html (van többféle minta), és ha jól emlékszem, az illető szokott jönni fel Bp-re, de mindjárt megkérdem.

Az oldalon a számra kattintsál, ne a nyilacskára, és akkor jön fel a köv. oldal.

emese1979
 
 


Sziasztok

Ági, természetesen: magassága: 14 cm, szélessége: 21 cm, átlója: 27 cm. Ez egy elég pici sterilizáló, 3 db cumisüveg kell bele, de bőven elég. Utólag is boldog névnapot!

vanni, én is a szopiparna.hu-ról rendeltem, jó minőségű és a szomszédasszonynak most adtak ingyen!!!!!! töltőanyagot.

Anita, Grétike nem semmi!!! Hát bizony előbb érnek a gyerekek. Én 9 voltam, amikor rákérdeztem, hogy hogyan születik a baba, anyukám próbálta finoman ecsetelni, de akkor megfogadtam, hogy én ugyan nem szülök! :-)

harhaj, a barátnőm használja ezt a pelenkát, maxumálisan meg van vele elégedve. Én most vettem először Tesco pelenkát, akcióban volt, elég jó, lehet, hogy máskor is fogok.

Pingi, gratulálok az első nyereményedhez! :-)

Esztó, igen, igen, igen, köszi!!!! :lol:
Vendég
 


Gyerekruha, szerintem nem jó linket másoltál be! nekem legalábbis a saját oldalam jön be.....
Vendég
 


sziasztok Lányok!

Tegnap abszolút nem, ma is csak most tudok leülni, olvasgatni!! Hát van mit!! :)

Pingi: hogy van az ujjad??? Jól elintézted magad!

Vitamin: "örömmel" látom, hogy az Elevit sokaknak nem jött be! Hajrá gravida és Hipp natal! :)

Képzeljétek, el kell mesélnem, ma voltam terheléses cukron! Döbbenet volt! :(
7-re nyitásra mentem, sor elejére, ahogy kell egy kismamának, megbeszéltem egy öreg fickóval, hogy akkor ugye majd beenged maga elé! Mondta, persze, OK! Na úgy látszik szenilis volt, mert rá 2 percre már elfelejtette és rám se nézett, be sem engedett, szóval érdekes fazon volt...
Na mondom, semmi baj, majd az utána lévő lánykának mondom, hogy mi a szitu! Ahogy kiejtettem a számon a kérésem, felzördült a mögötte lévő 8-10 hölgyemény: MI IS KISMAMÁK VAGYUNK, és sorban állunk! Gyilkolni tudtak volna. Mentségemül szóltam, hogy bocsi, senkit sem akartam megbántani, de kabátban nem sok mindenkin látszik, hogy terhes, meg aztán a homlokukra sincs ragasztva. szóval kiakadtam ezen, aztán a 10 kismamából talán a 4. mondta azt, hogy akkor menjek be elé... Sajnos mivel mindig a kapuig áll a labornál a sor, mindenki vérre megy, hogy bejusson!
Na aztán, az a nyomorult szőlőcukor nem olvadt, pedig úgy törtem a vízben, mint a mozsárban... :( Eközben Bazsi fiam mélyen aludt otthon, a lányomat suliba is kellett vinni, úgyhogy apa szegény boldog volt... :( Aztán a 2 óra letelte után Bazsikámmal mentem vissza a szurira! Egész jól bírta!

Bocsi, hogy hosszúra nyúlt, de rendesen felhúztam magam! :(

Remélem mindenki jól van, és a babák is, bár nálunk 2 napja focimeccs van a pocakban... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Böbi, köszi szépen gyors voltál! :D

A linken nekem is saját tesz veszes oldal jön be.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: