Új privát üzeneted érkezett!

[quote="napsugár'74"]
írta:
napsugár'74
Viszont a DM-es kenőcs érdekelne, mi a neve? Ha esetleg tudnátok segíteni.

Holnap kell mennem körzeti nődokihoz, ott is meg fogom kérdezni, de szeirntetek meddig kell szedni a Folsavat? A terhesség végéig, vagy az első trimeszter végéig?

Énvalami búzacsíra olajat vagy mit vettem.Na az volt a büdös,de jó volt.

Folsav.A magzat kb a 8. hétre kifejlődik ,vagyis mindene kifejlődik amihet a folsav kell.Amúgy a vitaminokban pont annyi van,amennyi kell!!Ezen felűl lehet szedni de felesleges állítólag.
De ha szedjük is,bőven elég a 8-10.hétig.

mimi12
 
 


Mónika,
köszi, aranyos vagy :lol: Egy náthának lehet, hogy én is jobban örültem volna, az messzebb van a hasamtól :lol: Majd este jó hamar lefekszem, hogy hamarabb legyen reggel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Móni, nem tudom pontosan a nevét a dm-es olajnak. Babylove márka, rózsaszín a kupakja és egy pocakos kismama van a képen. Van belőle olaj és kenőcs is, 7v800 ft. Nekem a kozmetikusom javasolta az olajat, mert mandulaolaj tartalmú, ami épp a bőrrugalmasságot segíti elő. Állítólag :)
De a csíkok tényleg csak adottság kérdése.
Vendég
 

 
 

Lányok, én folsavat szedtem (ha épp eszembe jutott bevenni :lol: ), de most a védőnő nagyon agitál valamelyik terhesvitaminra. Hallottam jót is, rosszat is.... Mit gondoltok?
Miluval egy Elevites dobozt majszolgattam el a 9 hónap alatt, nem vittel túlzásba. Most sem tervezem.
Vendég
 


Sziasztok Csajszik!


Én mandulaolajjal kenegettem a pocakomat amikr vártam a lányom és nem lettem egyáltalán csíkos. Nem drága és nagyon hatásos és sokáig elég egy kis üveg.

Én csak az elején szedtem folsavat már nem szedem, csak a vitamint.

Úgy várom már a pénteket, hogy láthassam a kicsikém, remélem nincs semmi baj mert most kicsit gusztustalan leszek de folyásom van és azt olvastam, hogy ez ilyenkor normális de én nem vagyok nyugodt. Nálatok ilyen volt már? vagy csak nekem van ilyen broblémám, bocs de ezt meg kellett kérdeznem. Pedig nem ülőfürdőzöm, és nem voltam idegen wc-n és még a férjemmel sem voltam, hogy netán tőle. Szóval most aggódom.

Mégegyszer bocsi.
Üdv
Bea
beusmimi
 
 


Bea,
szerintem ilyenkor normális a bővebb folyás. Persze ha nem színes, meg bűzös, meg ilyesmi. Nekem is van, bár én használom az utrogestant, az is jön vissza.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


hello

annyira szomorú ez az eső... én már úgy örültem hét elején a napocskának :D , meg ma fáj a hasam alja, pedig délután sziesztáztam is :?

cscsi: egyébként orsi vagyok, de a spulni jobban kiszúrja a szemem, ha vki nekem ír, így szeretném azt "megtartani" :)

linácska: az én fiam bölcsibe jár, szerintem ott szedett föl sok mindent - nappalra szobatiszta, szépen eszik és nagyon akaratos lett - ezt mind ott tanulta...
ebben a korban még nem látszik a neme, csak egy kis kidudorodás van a szeméremtájon és a hajlásszögéből a tapasztalt szonográfus tudja csak megmondani a nemet :shock:

egyébként találtam ezt a cikket, a végén van egy jó kis videó, valódi 4ds felvételekkel 11-12 hetes babákról - ajánlom
http://www.webbeteg.hu/index.php?page=n ... k-honapban

napsugár: szia! sorstársak vagyunk tavaly nyár ügyében, de úgy látom, hogy az idei augusztusunk is hasonló lesz 8) :lol:

beus: szintén nyári sorstárs :( de a vonalzód, az szuper :D :D :D

noki&potyi: még mindig hánysz? nagyon durva :!: :?: de mostmár talán tényleg csak 1-2 hét, bár a barátnőm a 8. hónapig minden reggel-este ölelgette a kagylót, olyannyira lányt várt :roll:
a turkálda szerintem nem ciki, én nagy fun lettem, gyereknek és magamnak is... (esetleg ha vki olcsóbban akar vásárolni, tudom ajánlani a teszvesz és vatera oldalakat, mert féláron tökéletes cuccokhoz lehet jutni) biztos nehéz lehet egy fizetésből...

irdab: és mekkora a bébi? mert ugye tudod, hogy közel 6 cm és már van keze, amivel kapaszkodik? :lol:

ja és olvastam, hogy vki meg volt fázva - én is, oscillococcimunot szedtem és már 2 adag után nagyon erős volt a javulás (homeopátiás szer, lehet szedni)

Orsi
Kép
Kép
spulni
 
 


hello lányok!
Csak most jöttem haza a munkából...még mindig a munkatársaim fele göthös, remélem, nem kapok el semmit. Ilyenkor bánom, hogy nem itthon vagyok táppénzen.

Igyekeztem visszaolvasni

Piroska :lol: tök szépek vagytok az esküvői képeken!!
Nyaralásra gondoltunk, de szerintem max. Balaton, ill. a közelben kirándulgatni. Nem hiszem, hogy az utolsó hónapban megkockáztatjuk, hogy messzebb menjünk kocsival. tavasszal még jó lenne, de szabim nincs a tanév végéig.
Aztán meg majd a babával állandóan utazgatni fogunk!
Egyébként én meg inkább pörgetném az időt, főleg ezt a kritikus elejét a bb-várásnak...

Mimi12 :lol: a gombás-sonkás (császárszalonnával csináltam) spagi ötletét utólag is kössz, mind egy szálig befaltuk.
ma káposztát csinálok, most rotyog.. már csak vacsi lesz belőle :roll:

Flake :lol: az előző terhességemnél uez volt, de nem volt gond, csak azt mondta a doki, hogy idővel feljebb megy a méhlepény, és ha együttlét után véreznék, akkor szóljak... Inkább nem voltunk együtt, csak nagyon ritkán.

Mónika :lol: Üdv közöttünk. mi szeptemberben veszítettük el a 21hetes babánkat... úgyhgoy hasonló a helyzet. De babona ide-oda, én írok inkább, minthogy itthon rágjam magam... :roll:

Sissi :lol: nagyon drukk, hogy ne kelljen inzulin, azért az nem egy leányálom.

Irdab :lol: minden oké lesz, csak pihenj, pihenj és ne erőltesd meg magad!

cscsi :lol: nekem majd csak két hét múlva lesz könyvecském, a köv uh után tervezem, ha minden oké lesz!

Csajok! ma ki is volt uh-n!!!

Kitty :lol: :lol: lemaradt a beszámolód! NEhogy már Te is eltűnj!! :wink:

anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Tényleg Kitty!!!Merre vagy??

Madaran!Nagyon szivesen!
Ha itt a jó idő,az olcsó sali és tojnak a szomszéd tyúkjai,jöhet a tojásos noki :lol:

Spulni!Orsi :lol: Írd az aláíráshoz a neved.Tudod terhesek vagyunk és feledékenyek :lol:
Nálunk is főként homeopátiás bogyók vannak.Én a Szabit is ezekkel szoktam kúrálni,és hála égnek(kop-kop)még nem is kellett neki antibigyó.Persze ilyen szupi időben,sajnos benne vana pakliban,egy jó kis mandulagyuszi.
Bea!Nyugi,úgy van ahogy Linácska írja.Töknormális terhesen a bővebb folyás.De csak akkor ha nem viszket nem büdi,..stb.

Vitaminok.
Én szedem az elevitet.DE!! 37múltam,és nem leszek fiatalabb én sem.
De a lányommal nem szedtem semmit anno.

mimi12
 
 


Mimi :lol: hamarosan az is jöhet... Vannak tyúkjaink, bár így télen csak napi2-3 tojás van, de aztán ha jön a tavasz, beindulnak!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Spulni
Valóban nehéz egy fizuból ,de ezzel el is lennénk, csak lombik és előtte a műtét és a gyógyszerek kivettek a zsebünkből 1.2millFt-ot :roll: :cry:
De van Babánk :)
A hányásom néha enyhébb,néha erősebb....
Ma egész jól voltam ,de már feszül az állam és ilyenkor kezdődik a rókakorszak :cry: tehát este tuti lesz rókázás :roll:
Remélem Nekem nem tart majd a 8dik hónapig a hányás......Ja!....és titkon azért kicsi fiúcskát várnék egy kis Máté Babát......bár mind1 csak egészséges legyen!

Kép
noki&potyi
 
 


[quote="madaran"]M írta:madaranimi :lol: hamarosan az is jöhet... Vannak tyúkjaink, bár így télen csak napi2-3 tojás van, de aztán ha jön a tavasz, beindulnak!

Nekünk nincs,csak a szomszédnak.Én itthonra nem is mernék,mert a Bella,tuti felsorakoztattná őket az udvaron.Kinyírva :lol:
Viszont beszéltük a szomszéddal,hogy közösen veszünk csibéket tavasszal,és mikor már lehet levágjuk.AZért nem mindegy mit eszünk.És sokkal fincsibb.

mimi12
 
 


Mimmi
A krémet nem kell felíratni senkivel....csak bemész a patikába és
terheseknek való krémet kérsz(ha mondod ,hogy citromosat szeretnél akkor már tudniuk kell miről van szó)

Kép
noki&potyi
 
 


sziasztok!
Madaran,
köszi a bíztatást :)

Linacska,
nem sikerült az UH-kép szkennelése, de igyekszem felrakni. Nagyon drukkolok a holnapi UH-hoz, teljesen megértem, hogy izgulsz, de hidd el, minden rendben lesz! Én teljesen kikészítettem magam a múlt heti UH előtt, mondván,hogy semmit nem érzek, és egyáltalán él-e még, aztán a végén még integetett is nekünk. Ne légy paramami! :D

csíkok: én lelkileg próbálok készülni a csíkokra, mivel simán lett narancsbőröm is, amikor a súlyom le-fel változott, gondolom, a terhességi csíkokat sem fogom megúszni. Nekem a kozmetikusom egyébként Weleda olajat ajánlott, a DM-ben azt is lehet kapni. Az elejétől fogva használom, de inkább az illata és a hidratáltság miatt. A terhesség előtt is Weleda és Dr Hauschka olajakat használtam testápolóként.

vitamin: én Gravidát szedek, mert abban van jód, és nekem a pajzsmirigyemhez kell. Mostanában azt hallottam, hogy mindenki a femibiont ajánlgatja.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


ÚÚÚ Mamik nagyon sokat írtatok!!!!

Megpróbálok majd mindenkit végig olvasni, nehéz lesz :lol:

De előszőr is köszöntöm azt az új tagot aki nemrég csatlakozott, bocsi de az előző oldalon volt a neved és még nem jegyeztem meg, de ígérem majd megpróbálom!!! :lol:

Másodszor köszönöm mindenkinek a dícsérő szavakat, és valaki írta hogy nem látszik meg rajtam a 90 kg más is ezt mondja az esküvői képeken is a 80 közelében voltam.

Kedves sorstársam aki majdnem 90kg akkor mi nagyon figyeljünk a kilókra mert hamar azon kaphatjuk magunkat hogy már 100ak vagyunk.

És végül: MA VOLTAM A 12. HETI UH-ON ÉS 57MM-ES a BABÓCÁNK!!!

Holnap reggel mehetek megint vérvételre, kombinált teszt.

Képet sajna nem tudok mutatni mert csak videó felvételt kértünk a picinkről.
Ja és még úgy járni a kezének meg a lábának hát az zabálnivaló volt :lol:

Kép
Vendég
 


Flake: én is Femibiont szedek

Kép
Vendég
 


Csíkok, mi az???

Az ami most nekem a hasam alján megrepedt a bőr és piros???

Kép
Vendég
 


Bea: ne aggódj tényleg ahogy írták ilyenkor normális ha több a folyás. Nekem is ingadozó valamikor több van valamikor meg tök száraz, tényleg az a lényeg hogy ha más színű és szagosabb akkor meg kell említeni a dokinak és ír rá valamit.

Kép
Vendég
 


Piroska:hú milyen szép nagy babád van.örülök ,hogy minden rendben.

Linácska:drukk az uh-hoz, holnap várjuk a bezsámolót.
Vendég
 


JJJAAAJJJ hát a legjobb hírt majdnem elfelejtettem!
Két hete még 4cm-es cisztám volt most meg semmi, azt mondta a doki hogy szerinte nem is volt mert az lehetetlen hogy 2 hét alatt visszahúzódjon. Tehát ennyi különbség van két doki és két UH gép között.
Na mit szóltok???

Kép
Vendég
 


Sissi: én is megkönnyebűltem főleg mikor láttam pulzálni a pici szívecskéjét. Szerinted nagy a bébink? Biztos a sok almától amit mostanában eszek :lol:

Kép
Vendég
 


[quote="madaran"]V írta:madaranégre Kitty!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Pont most panaszkodtam!!! Mesélj-mesélj, mi volt??


Baba tökéletes :lol:
CRL: 58mm
BPD: 20mm

1 hónap múlva (02. 16-án) kell menni ismét. Akkor lesz az AFP-s vérvétel.
Vendég
 


Szerintem pont jó a babád mérete, az uh-on mit mondtak? Általában különböző mért adatokból becsülnek egy kort.
Vendég
 


De jó, Kitty, hogy írtál - már én is csodálkoztam, hogy nem írsz részleteket! Gratula a picihez, örülök, hogy Veletek is minden rendben! Elkísért Téged is apa? :)

Jó, hogy írtatok különböző olajokról, kenőcsökről - nekem is már megfordult a fejemben, hogy el kellene kezdeni kenegetni magam. Bár egy kicsit ódzkodom tőle, mert testápolózni se szoktam magam, nem szeretem, hogy utána "ragadok"... Szóval most a gyógyszertári citromos és a dm-es mandulás között kell választanom - per pillanat egyikhez sincs gusztusom... :( Lehet, hogy inkább a citromos mellett döntök...

Kismamaruhák: olyan szempontból szerencsém van, hogy kb. 2 éve fedezték fel nálam a PCOS-t, és akkor elkezdtem szedni a metformint, amitől jópár kiló lement rólam. Ergo, a régebbi nacijaim mind leestek rólam.
Most meg - milyen érdekes - pont azok a nacik jók rám! :)
És ki melyiket preferálja: a szexi-sztreccs-pocimutogatós fölsőket, vagy a laza-pocitakarósakat? Szerintem én munkába inkább a pocitakarósat fogom hordani, és csak az alkalmakra veszek fel sztreccset. De még nincs semmilyen kifejezetten kismamarucim.
Illetve dehogynem: anyukámtól kaptam egy kötényt (amit még ő hordott, amikor engem várt...) - persze azt majd csak itthon, titokban fogom hordani, nem egy mai darab :)

Megvettem a Femibion 13. héttől esedékes kiadását. Meglepődtem, mert 30 adag van benne: egy kapszula és egy tabletta. Vagyis 2x annyi "anyag", mint abban, amit eddig kellett szedni. Így érthető, miért is ennyivel drágább!

Üdv az újaknak és nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hmbori
 
 


Beus! Nekem is van egy kis folyásom, szerintem is normális.

Én vettem egy könyvet, ami szerintem nagyon jó a címe: Terhesség félelem nélkül - tapasztalat és bátorítás egy orvostól, egy bábától és egy édesanyától (Victoria Clayton - Stuart Fischbein - Joyce Weckl)
ajánlom, mert nagyon hasznos. Én a Libriben vettem.

Noki! együttérzek veled, én is viszont láttam a vacsimat.

Ma mondtuk meg a szülőknek nagyon örültek, apukám sírt is, sajnos ő nagyon súlyos beteg volt a nyáron.

Vitamin: én a nyárról megmaradt Gravidával kezdtem, és volt még itthon egy megbontott Elevit is. Anno a dokim azt mondta, hogy jobb a Gravida, ezért akkor alig ettem az Elevitből.
Akkor a Folsavról leállok.

na megyek, mert megint kerülget az émelygés.
Jó éjszakát mindenkinek, aludjatok jól.

Mónika
12+3
Vendég
 


Napsugár (Mónika),
a könyv nekem is megvan. Amikor rám törtek a vetéléssel kapcsolatos parák, akkor nagyon sokat enyhített a félelmeimen :)

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!

Linácska: Most már tényleg csak pár óra és láthatod a kis Pöttyödet.

Adri: a könyv tényleg nagyon jó, azt a fejezetet én is rongyosra olvastam :)
Tudom még ajánlani "Az a 9 hónap" című kötetet is, már megjelent újabb, kiegészített kiadásban is, de a régi klasszikus könyv is nagyon tartalmas.

Mónika
12+4
Vendég
 


Napsugár,
igen, most már csak kb. 2 óra :lol: Viszont valahogy elmúlt minden parám, tegnap este voltam elviselhetetlen. :lol:
Csak délután leszek újra netközelben, de majd a mobilomról felteszek egy rövid üzit, hogy mi volt. Én sajnos a babát nem fogom látni, a kórházban csak a szonográfus látja, de nekem az is elég, ha azt mondja, minden ok. Jön velem Lili is, nem mehetett oviba. Aztán még vérvétel is lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Várjuk a részleteket.

Nálunk a szonográfus az SZTK-ban rendel, de nagyon-nagyon meg voltunk vele elégedve, olyan szépen és megnyugtatóan beszélt, csak a gyerekünk volt hiperaktív, mindentfele mozgott, csak éppen azt a részét nem mutatta amit szonográfus meg akart mérni, így aztán hüvelyi UH-ot is csinált a hasi mellett.
De mindent megmért és megmutatott (combcsont, gyomor, vese, gerinc, újjacskák, jobb-bal agyfélteke, stb.), tényleg kimerítő volt a vizsgálat.

Én is voltam ma a körzeti doktornál, holnap mennem kell éhgyomori vérvételre és jövő hét csütörtökre kaptam időpontot az első terhesgondozásra.

Annyira fáj a fejem, sajnos erre ébredtem. Nektek is szokott fájni?
Lehet, hogy ez a melegfront.


Mónika
12+4
Vendég
 


Sziasztok
Fejfájás az Nekem is van,de rendesen....ha viszont már nagyon elviselhetetlen akkor veszek be egy fél Algopyrint.
A Párom ma nagyon szeretne moziba menni,de Én egy kissé félek....nehogy a szagok miatt rám jöjjön a rókázás :roll:
Szegénykém már annyira vágyódik ,hogy menjünk valahova,hogy nem akarok nemet mondani Neki.
Tegnap nem rókáztam és azt hiszem ma is szabin van a koma :)tehát bevállalom :)
Kitty,Piroska
Gratulálok a szép nagy Bébikhez :)
És Piroska...nálad meg külön örülök ,hogy mégsem ciszta az a ciszta és a doki nem látott semmi mást csak a szép Bébid :)

Kép
noki&potyi
 
 


Hahó csajok!
Már én is tükön ülök.Várom anyumat,ő fuvaroz el az uh-ra.Bármikor betoppanhat,és megyünk.
Nagyon para vagyok,de csak túl leszek ezen is.

Noki!Menj nyugodtan moziba.Max kérsz egy pattogatott kukoricás zacsit.Az sok mindenre jó :lol:

mimi12
 
 


Mimmi
Köszi a tippet :D ez eszembe sem jutott volna :)
Vigyázzatok magatokra és várunk nagyon a hírekkel !
Na meg képet is kérünk!!!!

Kép
noki&potyi
 
 


noki&potyi: azért remélem, hogy elmúlik a hányás, elvileg max már csak 1 hét és a hormontermelést átveszi a méhlepény... és persze, az a lényeg, hogy ez valaki miatt van :D a Máté név tetszik 8) - én a fiúnevekkel vagyok bajban, mert a páromnak sok haverja van és "ne legyen Peti, Gergő, András,....", de arra nem mond semmit,hogy akkor mi legyen?? :evil:

mimi: a vonalzóképen ti vagytok, ugye? nagyon helyes :)
én is szedek elevitet, az orvos plusz folsavat is mondott, de azt nem :oops: , vhogy megnyugtat,hogy így is próbálok rásegíteni a babának, persze ez abból is adódik, hogy elég egyoldalúan étkezem és szükség is van a plusz vitaminbevitelre...

v.piroska: fényképezd le a képernyőt, úgy is látszik (én így csináltam :oops: )

napsugár: és te nem sírtad el magad, amikor láttad, hogy a leendő nagypapi igen :) én anno anyával együtt sírtam és nagyon jólesett, hogy ennyire örül a hírnek :)

lina: hogy bírta Lili a várakozást? mi az első uhra vittük a fiunkat, de az apja rendesen megizzadt a 1,5 óra várakozás alatt vele... ilyen szempontból Lili jó kislány? le lehet kötni?

és egyébként is: rakjatok fel képeket a bébikről légyszi!

Orsi
Kép
Kép
spulni
 
 


kandi 72
anetoo

hol vagytok :?: :?:
spulni
 
 


Spulni!
Nekem is nedves lett a szemem.

Néha nagyon érzékeny vagyok, de inkább váratlan dolgokon. A múltkor azon érzékenyültem el, hogy Győzike nyerte a vacsora csatát :shock: , pedig úúúúggggyyy utálom szegényt.

Én nem tudok fotót feltenni, mert tegnap nem kaptunk, majd ha megyek a választott orvosomhoz, kérek tőle egy képet.

A múltkor felvetődött a házzaság téma. Mi nem vagyunk házasok, csak együtt élünk, de nagyon boldogok vagyunk.

Tényleg a többiek hol vannak :?:
Vendég
 


Spulni
A nevekkel kapcsolatba nagyon nem értettünk egyet a Párommal!
Ő azt akarta,hogy ha fiú lesz akkor Zétény legyen vagy Dávid!
Na és ekkor megegyeztünk abban ,hogy ha fiú lesz akkor Én adok neki nevet ha lány akkor meg Ő :D
Ez azért lett így ,mert a Ő általa kitalált lánynév még mindig jobb mint a fiú nevek :D
Amúgy ha lány lesz akkor a Réka evet kapja majd......ezzel a névvel kivagyok békülve.....bár lehetne más is,de ha neki ez tetszik?!
Én a Máté névért megvagyok örülve annyira tetszik :)
A vezetéknév Hegedüs...tehát még ahhoz is jól megy...mind a kettő :)

Kép
noki&potyi
 
 


Csak egy gyors bekukk, megyek Lilit altatni.
Pötty jól van, 51 mm, tarkóredő 1, orrcsont 2 mm. Reggel 9-kor volt UH, és negyed 12-kor végeztünk a vérvételen. De nagyon ügyi volt, szépen ült mellettem Lili, nem volt vele gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

szeretnék csatlakozni Hozzátok, remélem, befogadtok! Először is: gratulálok Mindannyiotoknak a Babákhoz!!
Én 9 hetes vagyok, csak eddig sehova nem mertem írni babonából, mivel nyáron, 5 hetesen volt egy vetélésem...próbálom nyugtatni magam, de azért a 12-ik hétig aggódós leszek, az biztos. Hétfőn megyek UH-ra. Eddig minden oké, legalábbis úgy érzem. 6 hetesen volt szívhang és rendben talált a doki mindent. Utrogestant, Bromocriptint kaptam és Femibiont...
kexi
 
 


Kexi
Üdv Néked legújabb kismamink :D
És gratulálok a kis Bébidhez :)
Ha ez megnyugtat akkor Én is aggódós vagyok és rajtunk kívűl még sok ParaMami van itt is :D
Ha bármi gondod van akkor mindenki készséggel segít amiben tud!

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok csajok!
Mi is haza értünk az uh-rol
Minden rendben,és ez a lényeg!
Nyaki redő 1.5mm és 49mm a bébi. :lol:
Nekünk az orrcsontot nem mérték,de látszik az uh képen.Mármint aki látott már ilyet az látja,aki még nem látott még ilyet,annak inkább egy ufóka ugrik be elsőre :lol:
Nagyon gyors uh volt,de rendes volt a nő aki csinálta.Mondta,hogy szép arányos baba,ébren volt és járt keze lába,és csücsül :lol:
Íme Kép

Spulni! A vonalzón a lányom és a fiam van.
Sajnos egy vonalzót le kellett vennem,mert nem fért el,viszont szeretném,ha a lányom is látható lenne azért :lol:
De lehet majd oda írom,az aláíráshoz,hogy mikor született.
Linácska!De jó,hogy neked is jó az uh!!

Szia Kexi,üdv itt köztünk!

mimi12
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást :) Mimi, nagyon szép!!
kexi
 
 


Üdv Kexi!

Szerintem inkább ne aggódj a 12. hétig. Képzeld amikor az elején mindenki írta hogy milyen gondjaik voltak az előző terhességeiknél én is tökre beparáztam és azt vártam hogy eljöjjön ez a 12. hét.
De be kellett látnom hogy nem elég csak a 12. hétig parázni mert utána is bármi, de inkább ne történjen semmi! Szóval azt tudom tanácsolni legalább is én úgy fogtam fel mindig hogy mi bajom lehetne hiszen én egészséges vagyok a bébim is az lesz :lol:

Linácska: szerencséd van a lányoddal hogy olyan nyugiban volt, büszke lehetsz rá!

Mimi: gratula a szép bébihez!

Spulni: ha azt mondod teszek egy kísérletet a képernyő fényképezésben :lol:

Kép
Vendég
 


Na itt vagyok. Lány alszik, én is túl vagyok rajta.

Piroska,
meg is dícsértem Lilit, mondtam, hogy nagyon büszke vagyok rá, hogy így bírta. Szépen ült, és játszott a plüss patkányával. Meg beszélgetett mindenkivel. Olyan aranyos volt a vérvételes néni, előbb vele kezdett beszélgetni, megnézte a patkányt, mutatott valamit Lilinek a mobilján, és végig beszélgettek. Pont bekakilt, bepisilt Lili, mondta, hogy ott nyugodtan tegyem tisztába, és még csak nem is éreztem a vérvételt.

Mimi,
aranyos a kis "ufód". Én pici Pöttyöm kiszúrt az Uh-s nénivel, mert teljesen fejjel lefele volt, és hüvelyi UH-n semmit sem lehetett belőle látni, csak a feje tetejét, úgyhogy hasin keresztül mérték le.

Kexi,
üdv közöttünk. Ne aggódj. Másfél éve nekem is volt egy vetélésem 5-6 héten, azóta meg nem jött össze Pöttyig semmi, de valahogy ott éreztem, hogy baj van. Most semmi ilyen jellegű parám nem volt. Szerintem érzi azt az ember, ha gond van. Úgyhogy nyugi!!!

És akkor a sztárfotó: Nem olyan jó, mert csak lefényképeztem a képet, majd apát megkérem, hogy szkennelje be.

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska!
Én is lefényképeztem a képet :lol: Skennelve sem lesz sokkal jobb,nyugi!

Érdekes ez az uh.Nekem a nő eleve szóba sem hozta,hogy hüvelyit csináljon.Én nem tudom,mi alapján döntik el,hogy milyet csináljanak??Vagy lehet ez a gép +uh fej minőségétől is függ?

mimi12
 
 


Kép Kisbubink

Integetett nekünk!
Kép
Vendég
 


Mit szólsz Spulni milyen lett tévéről fotózva?

Kép
Vendég
 


Gyönyörűek a bébik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Linácska-Piroska-Mimi!
Nagyon jók a felvételek, örülök, hogy minden rendben van.

Kexi!
Ne aggódj, igaza van Lincskának, ha valami gond lenne megéreznéd. Én mindig azt mondogatom magamban, hogy "nem lesz semmi baj, szépen fejlődik és egészséges kisbabám lesz".
Mondom én, aki szintén tele van sokszor aggodalommal, de próbálom elhesegetni a negatív gondolatokat. Vonalzót még én sem merek felrakni, majd... eljön az ideje.

Linácska!
Azt hiszem egyszer írtad, hogy olvastad a The Secret-et, én a filmet néztem meg, azóta próbálok pozitívan gondolkodni.
Amikor tavaly nyáron állapotos lettem, nagyon féltem, hogy elveszítem és olvasgattam vetéléssel kapcsolatos oldalakat a neten, azt hiszem vonzottam a bajt, nem szabad rosszra gondolni, csak jóra, végül is ez a Titok lényege.

Lányok! Nektek megvan az "Élet az anyaméhben" című dokumentumfilm?

Mónika
12+4
Vendég
 


Mimi! Az én bébim is csücsül :) kíváncsi vagyok, hogy a következő UH-ra megfordul-e?
Vendég
 


Mónika,
igen, én írtam, hogy olvastam a Titkot. És szerintem nagyon is lehet benne valami. A vetélésre szó szerint igaz nálam is, amit te írtál. Féltem wc-re menni, meg minden ilyesmi. Most tudom, hogy nem lesz gond.

Piroska, Mimi,
az én Pöttyöm mennyivel "vastagabbnak" tűnik, nem??? OK, ő oldalt fekszik, és a hátát mutogatja.

De jó lesz, a következő UH után már mindenki írogatja, hogy kisfiú/kislány...úgy várom, olyan kíváncsi vagyok, kinek ki lapul a pocakjában :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?