Új privát üzeneted érkezett!

Emese
Orvoshoz a Dr.Kűzdényi Viktóriához, Védőnőhöz meg a Nagy Erzsébethez.

Kép
Kép
incike
 
 


Lépcső: Amikor Alízt már egy hete túlhordtam, ész nélkül lépcsőztem, meg hegyet másztam, hogy végre történjen valami, de nem történt!
Most is minden nap kénytelen vagyok lépcsőzni, mert a 3.-on lakunk és még egy jó darabig nem üzemelik be a liftet.

Kép

Kép
hean
 
 


Kutyafüle!
Csak a végén nehogy többér vedd meg mint a bolti ára :lol:
Én úgy néztem h olyan 2600 Ft körül van,de pl internetes rendelésnél általában 20 % akció van rá!Meg nézd h posta ktg is jön rá,ha nem helybélitől veszed!Amúgy lehet én is megveszem az első kötetet,ha mást nem azért h tudjam mit nem fogok csinálni a babával :lol:

annus11
 
 

 
 

http://www.libri.hu/hu/talalati_lista/? ... ai&x=0&y=0

Na az első rész az "csak"2400 a boltban :wink:

annus11
 
 


Megnéztem a nagykerben, jelenleg nincs a Suttogó I., de rendelhető. Szivesen hozok bárkinek, aki Bp-en át tudja venni, 2100 Ft-ért.
Vendég
 


Farkas!

Igen,én is azt láttam h az 1 vhogy mindenhol hiány cikk....érdekes....

Kutyafüle!
Ha nem sikerül a licit akkor szólj,én akár át is tudom neked venni Bpen és jövőhéten vmikor úgyis megyek Szolnokra :wink:

Én meg lehet megkérdezem a szomszédasszonyt,lehet neki megvan és akkor belenézek h érdemes e megvenni többszöri olvasásra,vagy elég ha egyszer átfutok rajta :lol:

annus11
 
 


Anita!
Neked meg akartam írni h a szabásmintát még nem postáztam :oops: Tesóm elvitte,aztán nem másoltam le elötte...tiszta zizi vagyok,de ha hazajöttem akkor elmegyek érte,elméletileg el is készül és akkor küldöm!De úgyis szólok elötte h várd :wink:

annus11
 
 


Én a Suttogó mindent megoldot keresem, állítólag az jobb, mert nekem az első nem jött be, de az sincs a nagykerben. jelenleg csak a 2. rész van meg bent.
Vendég
 


tinu egy jobb ízű hagymatea: 1-2 teáskanál cukrot karamelizálsz felöntöd 4 dl vízzel. előtte összevágsz egy egész hagymát én nem mindig raktam bele a héját, belerakod a vízbe és puhára párolod fedő alatt, langyosan ihatod nem kell már több ízesítés bele :)

jajj én most a babahordozóval vagyok gondban, egyszerűeket tudok venni a teszveszen, de meg kellene már néznem itt a bababoltban, hogy mennyibe kerül egy új, mert a weboldaluk szerint már 7500-ért is van újonnan. :)

jajj már tiszta izgalomban vagyok ma nem hozta még a postás a mellszívót :( pedig a csajszi tegnap feladta ajánlva :)

nem tudom mi van velünk, de nekem tegnap óta mintha többet keményedne a pocak, mondjuk főleg ülve és a pici is feszít gondolom, nagyon lent van, de fekve is már dél óta kb 4x feszült :(, pedig nem is vagyok ideges csak izgulós :)

ja igen az utifűszirup: hatóanyag: 100 g szirup 5 g lándzsás utifű 1:1 arányú alkoholos kivonata
Segédanyagok: szacharóz, invertcukor (fruktóz és glükóz) méz, kálium-szobát, borsosmentaolaj, víz

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


farkas teszveszen a 3. is fennvan :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


ja és még 6 hónapos kortól gyerekek is szedhetik :) mármint a szirupot, csak cukorbetegeknek nem ajánlott

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi, köszönöm, már többször is licitáltam, de 1500-nál nem fogok többet adni érte. Most is licitáltam egyre, majd meglátjuk.

Én meg tegnapóta nem érzem a babát, egyelőre nem parázok, remélem este beindul.
Vendég
 



ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi: pedig mintha a DM-ben néztem volna ezt a lándzsás útifüvet, és azért nem vettem meg TÜcinek, mert valami nem tudom hány éves kortól lehet. Benéztem?
HOgy kell cukrot karamellizálni?

Kép
Kép
tinu
 
 



ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


tinu a betegtájékoztatóban most néztem meg 6 hónapos kortól adható :)

belerakod a cukrot egy edénybe és kevergetés mellett megbarnítod én halványra szoktam, hogy oda ne égjen :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


tinu tegnap vettem 100ml 999,-

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 



ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nagyon köszönöm mindenkinek az aggódó hozzászólásokat! Rettentően jól esik.
(Ti látatlanul is jobban aggódtok értem, mint a párom úgy hogy látta azt a hatalmas tátongó sebet.)
Jelenetem az ujjam már szebb. Volt egy pici szinteltolódás az összeforradásban, de levettem a a kötést és így szabad levegőn összehúzta magát a seb. Azaz még mindig húzza...Az egyetlen ami aggaszt, hogy egy kis vékony csíkban az ujjam oldalán zsibbad, gondolom (még) nem állt helyre a vérkeringés. Ha holnapra sem javul, akkor azt mindenképpen látnia kell orvosnak. Nem szeretném hogy elhaljon vagy valami. Brrr.

annus:
Először is szeretnék kelemes kikapcsolódást kívánni nektek Sopronban! Érezzétek jól magatokat.
Jaaaa, és az uradnak igaza van, ennyi jár nektek, hogy az állomástól taxival menjetek.
A sóbarlang az a llégutaidnak jó, szóval azt bátran próbáld ki. Az uszodánál meg arra kell figyelni, hogy mennyire tiszta a vize, és hogy ne végezz olyan mozdulatokat, amitől úgy érzed hogy víz kerülhet fel a hüvelyedbe. Ha csak bemész picit úszni de nem erőlködsz akkor nem gond. Ezt a dokim mondta. De azt is mondta hogy ha nagyon félek vagy nem tudom biztosan hogy tiszta e a hely ahová menni akarok akkor lehet kapni fertőtlenítő kúppot, vagyis olyat hogy nem engedi be a bacikat.

ÓÓÓÓ. Megyek így sorba, és közben jegyzetelgetek. Annus nagyon szép Izabel. Milyen jól látszik még így is minden.


zdori: a te sztorid sem semmi, nagyon bátor voltál.

fabri:
Szuperek a szerzeményeid!!
Lehet állapotosan is masszíroztatni, csak arra kell figyelni hogy olyan valaki masszírozzon aki ért hozzá (mármint a kismama masszázshoz), mert vannak állítólag olyan nyomópontok amik méhösszehúzódást okozhatnak. Bár ezek főleg a kézfejen és a talpon vannak. Hason fekve viszont NEM szabad. A szakirodalom azt mondja hogy erre akkor van lehetőség ha olyan masszázságya van az illetőnek, ami lukas a hasnak úgy int ahogy az arc helyén szokott lenni. Én jó ideje keresem már hogy hová szeretnék menni kismama masszázsra, de ilyen ággyal rendelkező masszőrt még nem talltam.
Én ide fogok menni (fél éves gyűjtő és szelektáló mnkám árán döntöttem úgy hogy benne meg tudok bízni:

http://www.amm-terapeuta.shp.hu/hpc/web ... -terapeuta


mozza:
Lehet hogy tudnom kéne már hogy mivel foglalkozol de nem tudom, így most megkérdezem, te rendezvényszervező vagy?
Hogy van az ujjad?

Utánaolvastam ennek a HippNatalnak más fórumokon, és elég megosztott volt arról a vélemény, hogy milyen íze van??!! Én az ízekre olyan érzékeny vagyok mostanság, hogy ki tudja meg tudnám-e inni.

Folyt.köv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Edua
Én ezt találtam:

Prick-teszt (intracután bõrpróba).– Mivel a Prick-teszt egyszerû, gyors, olcsó, többnyire megbízható, és az anafilaxia veszélye is minimális, ezért a legáltalánosabban használt eljárás az allergiás betegségek megállapítására.
A bõrteszt során az allergének kis mennyiségét juttatják a bõrre, a beteg alkarjának belsõ oldalára. Az allergén kivonatok egy-egy cseppjét egyesével felviszik a bõrre, majd a bõrt megkarcolva elõsegítik, hogy az allergén érintkezhessen a szaruréteg alatti szövetekkel. Ezek után mérik a bõrön kialakuló allergiás tünetek mértékét. Ha a szervezetben az allergénnel szemben ellenanyagok találhatóak, az allergén cseppje alatt a bõr néhány percen belül felduzzad, vörössé válik és viszket. Ez jelzi, hogy a szervezet allergiás az adott allergénre.
Az allergének felhelyezése pár percet vesz igénybe. A reakció leolvasásáig kb. 15 perc telik el. Minden tûpróbánál feltesznek egy biztosan negatív reakciót okozó anyagot (nem allergizáló fiziológiás sóoldat) és egy biztosan pozitív eredményt produkáló szert (hisztamin). Ezekhez hasonlítják a többi szerre jelentkezõ bõrelváltozást.
Ha a negatív kontrollként használt anyagra nincs reakció, akkor pozitív eredményként értékelik azt a (karcolás helyén megjelenõ) duzzanatot, melynek átmérõje meghaladja a 3 mm-t.
A bõrtesztet követõen az allergénkivonatokat és a jelzéseket alkohollal eltávolítják a bõr felületérõl. A viszketés, vörösség és duzzanat mérséklése érdekében helyi gyulladáscsökkentõ kenõccsel kenik be a bõrt.
A belégzéssel szervezetünkbe jutó allergének (ún. inhalatív allergének) kimutatásához használt oldatok általában az alábbi növények virágporát tartalmazzák: égerfa, nyírfa, mogyoró, parlagfû, fekete üröm, lándzsás útifû, aranyvesszõ és több gyomkeverék.
Nem szabad bõrtesztet végezni súlyos allergiás tünetek fennállásakor, illetve közvetlenül utána, lázzal járó fertõzõ betegségek idején, súlyos fokú asztmás állapotban vagy egyéb akut betegségben. Nem végezhetõ olyan bõrterületen, ahol elváltozás vagy napégés van, illetve ha a beteg olyan gyógyszereket szed, amelyek az azonnali allergiás bõrreakciót elnyomják (pl. kortikoszteroid tartalmú szerek, antihisztaminok, mint pl. a Bronal, Galitifen, Zyrtec, Presing, Avil stb.). Ez esetben meg kell várni, amíg azok kiürülnek a szervezetbõl. Vizsgálat elõtt a beteg legalább egy hétig ne vegye be ezeket a gyógyszereket.


A sógornőm és én sem tudjuk szedni ezt a remek szirupot, mert mind a ketten allergiásak vagyunk rá.

Kép
Kép
incike
 
 


Ezt is találtam még:

A virágpor allergiás lehetőleg ne használjon kamilla, csalán, lándzsás útifű tartalmú teákat, szirupokat, bőrápoló szereket, samponokat.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!
Mi is utifüvet használunk köhögésre nagyon bevállt.Szerencsére egyikünk sem allergiás rá.

Annus semmi baj,majd ha lesz időd küldöd. :)

Böbi a Pirate club-ról 2 albumát letudod tölteni Mc Hammernak.Én megleltem.

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


hagymatea:
Talán gyermekkorom egyetlen rosz emléke. Olyan borzalmas íze van, hogy engem speciál ki lehetne kergetni vele a világból. Anno gyermekkoromban a nagymamám itatta velem. Ha jól tudom (nem biztos hogy jól emlékszem, mert inkább nem akarok emlékezni) a hagymánaka héját kell leforrázni aztán ázni hagyni. Meg egy hagyma is kell bele egészben??? :?: Nem tudom. Inkább csendben maradok nehogy elriasszak valakit...

Jaaaaaj valami nagyon fontos!
Annus!
Infraszaunába nem szabad menni!
Azért nem, mert az infra szaunát nem is érzed melegnek szinte akár hogy van beállítva, hiszen annak az a lényege, hogy a bőrfelszínen nem melegít, hanem mélyre hatol a (bőr)szövetekbe, és ott fejti ki melegítő hatását. Így gyakorlatilag észre sem veszed és máris túlfűtöd a bőröd mélyebb rétegeit, ami baba nélküli időkben sokkal jobb hatást gyakorol mint a sima szauna, de most nem ajánlott.

Na csajok, most pedig irány apával a Rossmannba. Megkóstolom ezt a HippNatalt. :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


A hagymatea
Köhögéscsillapító hatású, ha pedig karamellizált cukorral készítjük, fokozódik köptető hatása és az íze is kellemesebb lesz.

Így készül: 2 teáskanál cukrot zománcos edényben aranysárgára pirítunk, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Ez után felöntjük egy csésze vízzel és egy kicsit hűlni hagyjuk, és belefőzünk egy felkarikázott vöröshagymát. Amikor a cukor felolvadt, és a hagyma is megpuhult, a teát leszűrjük, mézzel (egyéves kor után) vagy gyümölcsszörppel (csipke, ribiszke, citromos méz) édesítjük, és langyosan kínáljuk.

ezt a receptet meg itt találtam: http://www.babaszoba.hu/topics/articles?aid=356

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Amire ideérek, már minden kérdésre érkezik válasz, úgyhogy írom ami velünk van. Tegnap voltam dokinál, minden ok, naptár szerint fejlődik a baba. Febr. 9-én megyek cukorterhelésre, cukros lötyit kell inni. Ez most a legújabb. Nekem azt mondta az orvos, hogy nem lehet hazamenni, ne menjek sétálni, mert másképp hasznosítja a szervezet a cukrot. Úgyhogy lesz nyugodt 2 órám amit valszeg olvasással fogok tölteni. Ilyen sem volt már lassan 3 éve. :lol:

Annus! Beírod majd a tábliba, hogy febr. 17-én megyek legközelebb orvoshoz? A kislányom neve pedig egyelőre Míra Larina. Majd ezt is írd be légyszi. Köszönöm.
A soproni hétvégére jó pihit nektek!

Heni! Tegnap voltam a Babaszafariban, megnéztük élőben a kocsit amit kinéztünk. Nagyon szuper!!!! Már csak egy hónapig akciós, gyorsan meg kellene vennünk. Láttam a kiságyat, amit vettél, nagyon jópofa. Nem egy hétköznapi darab. Úgy értem nem az a megszokott kiságy forma. :D

Nekem is lent van a gyermek eléggé, úgy érzem, hogy egész nap a hólyagomon csücsül.
Pár napja szinte egész nap fáj a hasam, feszít, nyom, görcsölget. Arra gondolok, hogy most megint egy növekedési folyamat lehet, mert Anyum tegnap látott és azt mondta, hogy egy hét alatt sokat nőtt a poci. Biztos csinálja a helyet odabent. :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Annus!!!!!Te egy igazi kis tündér vagy!!!! Lehet, hogy fogok élni az ajánlatoddal, ha nem baj... :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle Gratula a 100 naphoz! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Akkor ha nem gond meg is kérdem:Te nem jársz véletlenül valamelyikben: III., XIII., és XVII. kerület????

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Helló csajok!

Ma jó voltam, és négyre hazajöttem kicsit pihizni (meg korit nézni...)

HEAN! Jaj de jó, annyira örülök, hogy minden rendben veletek!!!

Tinu, Hean, a kismama relax tényleg 4-e, szerda 9-10h-ig. A ép. (ez nemtom melyik), nőgyógyászat, II. em. Dr. Ferkó Sándor terem. Mit szólnátok hozzá, ha 3/4 9-kor találoznánk a főbejárat előtt?

Pingi, az ujjad szerintem is mutasd meg, biztos, ami tuti!!

Tegnap Csanád is egész nap őrjöngött odabent! Nagyon kis hiperaktív volt!

Anita, neked honnan van ez a parád a méhszájnyílással kapcsolatban? Tudom, hogy már sokszor aggódtál ezen. De Dórinak igaza van, jól ki van ez találva, ne izgulj!!
Emese, a lépcsővel nem tudom mi a helyzet, de én is a 3-on lakok lift nélkül. Eszter barátnőnk még 2 héttel Donát születése előtt is volt nálunk, és nem lett baj...Szóval remélem nem árt. De ha árt se tudok mit csinálni, csak nem alhatok a pincében...?

Evemama, nagyon szorítok, hogy ne kapd el a betegséget! Nagyon vigyázz magadra. A homeos oscillococcinum - lehet nem jól írom - úgy tudom, megelőzésre is nagyon jó!

Adraci de csinos vagy! Igazi bombanő kismama!

Annus, én a pezsgőfürdőt tuti nem hagynám ki, szerencsére nem vagyok hajlamos a fertőzésre. Testhőmérsékletnél melegebb helyre - vízbe ne menj, egyébként érezd nagyon jól magad! És aztán majd mesélj! Jó utat!

Hencsó, szerintem semmi gond nincs a képpel. Mindannyian megértjük, hogy milyen fontos neked a kisfiad emléke!

Téliszalámit én ettem... A GÁZ???

Mostanába délutánra nagyon fáj a csípő meg a forgóm. Gondolom a fokozott terheléstől. Valakinek hasonló? Nem élesen fáj, nyilall vagy ilyesmi, csak nehezen megyek, nehezen mozgok... Szerintetek?

na puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Kismamik, a téliszalámitól azért nem kell azonnal rémeket látni, a nem spenész az, ami nem jó a bébinek, ha nem nyalogatod a fehér penészkérget a szalámiról, ne aggódj. Egyébként ez is CSAK FELTÉTELEZÉS, senki nem csinál kísérletet vele, de ha egy pici gyanú is van arra, hogy nem jó a bébinek valami, az orvosok máris nem ajánlják- érthető okokból. Szóval se a szalámi, se a sajt nem az a kategória, ami biztosan és minden esetben árt, csak jobb óvatosnak lenni és elkerülni ezeket.

Kép
Kép
zili
 
 


Bocsánat, nem tudtam még visszaolvasni :oops:
Voltunk dokinál, Fruzsival minden rendben, BPD: 6,6 cm, FL: 5,1 cm, nagy baba :lol:

Na visszaolvasok :)
Vendég
 


Panndi!Örülök, nagyon jó!!!!Tényleg nagy baba!!!Sebaj!
Hát én a téliszalámit pont nem láttam tiltólisán, de mivel mostanában alig egy pár fajta felvágottat tudok megenni,és történetesen a téliszalámi köztük van, én bizony eszek. Szerintem azért vannak dolgok,amik jobban ártanak a babának....
De jó!!!Most nézem, pont 100 naposak vagyunk!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Szofi, a terhességi hormonok egyik hatása, hogy anyuci ízületeit fellazítja( a könnyebb szülés érdekében) a medence ún. feszes ízületeit is, a bokaízületet is, mert mindegyikre hat.
Sajna-tapasztalat- lesz még rosszabb is, :( :( :( :( :( :( nekem a vége felé pl. egy székről felállás és elindulás is nehezemre esett. Minden ízület nyeszegett, csikorgott.Persze ez is, mint sokminden a terhesség alatt egyénileg változó lehet.

Kép
Kép
zili
 
 


Ja meg azt is mondta a doki, a 3,5 kg hízás oké, jövőhéten terheléses cukor :roll:
Vendég
 


pingi szerencsére mi sem vagyunk allergiásak semmire, kivéve én a nikkel szulfátra hajlamos vagyok allergiás reakciót produkálni :))

szofi jól is tetted ne dolgozz már annyit :)
melyiken megy a kori?

g_reny én is olvastam ezt, hogy mászkálástól más lehet az eredmény, úgyhogy annak ellenére, hogy a védő azt mondta, hogy hazamehetek én inkább viszek egy könyvet és elolvasom :)

az ujjvágósaknak mielőbbi gyógyulást én csak hétvégén picit vágtam meg magam pont csirkemell szeletelgetés mellett, úgyhogy most már tényleg nem bánom, hogy kikönyörögtem egy toxoplazma vizsgálatot jövőhétre :)

panndi ez szuper, nincsenek már görcseid?

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Pingi!
Szaunába nem akarok menni.Se infra se sima.Simába mehetnék korlátlanul,mármint nem kell érte fizetni,de vhogy nem érezném jól magamat!Frtőzésre szerintem nem vagyok hajlamos..na meg ez egy elég menő szálloda,szerintem tiszta lesz minden!

Kutyafüle!
Persze!Megbeszélhetjük!Szívesen elmegyek érte!Bérletem van,időm van,ingyé vonatozok...szóval nem gond.Annyi séta meg kell.Nekem a legjobb a 13.ker,de ha nincs túl kinn akkor jó a másik 2 is!

annus11
 
 


a férjem szerintem már írtam pedagógus, ma megkapta a bérlapját 13. havi bérkorrekcióról bruttó 816,-Ft nettó 384,-Ft nesze neked Gyurcsány kormány :(

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


ja igen majd egy kiszoknit veszünk belőle :)

evamama neked is mielőbbi jobbulást kívánok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Na, már nem bírok tanulni...pici off....aztán nyomom vagy éjfélig.....totál elúsztam.....

Szofi!
Nekem is nagyon fáj a csípőm/medencém- ez a doki szerint az izületek-szalagok megnyúlása és a medence 'szétcsúszása' miatt van. A gerincem is szokott, ált. közép tájékon- na ez van a fokozott terhelés miatt, mivel itt van a legkevesebb izom, ami segíthetne a súly megtartásában. (ált. ezért görnyednek a kismamik)
Tényleg próbáld ki a hastartót,amit írtam múltkor, főleg ha sokáig szeretnél dolgozni. Nekem nagyon bejött.
Na, és milyen a kori???? Én a téli sportokat nem szeretem...űzni....csak TV-ben nézni a meleg szobából.....:)

Pingi!
Nem rendezvényes vagyok, bár sokat csinálok. Közgazdász a végzettségem- marketing kommunikáció posztgraddal és egy marketing ügynökségnél dolgozom key accountosként. Olyan főleg fashion brandek az ügyfeleim, akiknek nincs belső marketing-PR osztályuk, hanem külsős ügynökségekkel dolgoznak együtt...így kvázi a hirdetéseik tervezésétől a rendezvényeikig mindent koordinálok....szóval ha bármi bajuk van, akkor én vagyok az ember, akit zargatnak.... :evil:

Kép
mozza
 
 


Edua!
Nálunk is ilyen hatalmas összegek vannak.Tavaly ha jól emlékszem kaptak vmi munkaösztönzési vagy hasonló név alatt futó összeget!Hát mit ne mondjak,az a pár ezer Ft bruttóban csak arra ösztökéli az embert h sürgősen munkát kell váltania....én akkor ezen olyan jót röhögtem,bár sajna inkább sírnivaló :roll:

annus11
 
 


McHammer, a bőgatyos rapper fickó 8)

Nálunk az unokatesóim hallgatták,onnan ragadt rám.
Na de mennem kell mert Apa már zaklat.Vehetne nekem egy laptopot :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Szofi nem tom honnan a parám,de nagyon félek a koraszüléstől.Meg attól hogy pici lesz a baba.

Panndi nagyon jó hogy minden rendben veletek!tényleg szép nagylány Fruzsi!!!Örülök hogy híztál!!

Nekem is egyre nehezebb felállnom bárhonnan.Vagy ha fekszem 20 percet egy helyben,aztán fáj mindenem.Meg a gerincem,bokám is.Gondolom a teher miatt,hiszen nem vok egy nagy csomó.De nagyon jó ilyen terhet cipelni. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jajj,Annus,de jó lenne!Mert akkor licitálnék a Suttogó 1-re.1600 Ft.Tök jó lenne, ha el tudnál menni érte. Mert akkor ahogy az eladó akarja,vagy neki utalnám a pénzt,vagy ha személyesen kell fizetni,akkor Neked. Licitáljak akkor?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na,nem is az I-re akarok licitálni,hanem a II-re. De idétlen vagyok!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anita

Szerintem mindannyiunknak egyre nehezebb a mozgás.
Nekem ez olyan fura érzés, mert mindig is kis vékonyka sportos csajszi voltam, aki sürgött forgott. Mostmeg egy csődtömeg. :cry:

De a kislányomért mindent.
:wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Kutyafüle!

Egész nyugodtan!De leghamarabb szerdán tudok érte menni!Most ugye elutazunk,aztán hétfőn védőnő,na még esetleg hétfőn délután jó!Kedd tuti nemjó,szerda megint jó!
Tehát leghamarabb hétfő délután vagy szerda!Ha van még más is szólj!

Panndi!
Tök jó h minden oké nálatok is!!!!

Pingi!
Hát karácsony után én emiatt bőgtem egyik reggel.Pedig nem jellemző rám a hangulatváltozás,de annyira kikészültem h nem tudtam úgy pörögni ahogy ezelött :roll: De amúgy ez egy édes teher :lol:

Ja képzeljétek,egy volt oszt társam is terhes,csak ő még az első hamradban jár :wink:

annus11
 
 


Nekem tökéletes lenne!! Akkor megyek is licitálok.Mégegyszer nagyon köszönöm!!!! :oops: :P

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Incike,
Köszönöm! A gyerekdokival meg vagytok elégedve?

Annus,
akartam kérdezni, csak lukas az agyam, tegnap voltál a szülésfelkészítőn a sOTE-n?
Jó utat mégegyszer, ha már nem jönnék, vigyázzatok magatokra, és jó pihit!!

Mondanom sem kell, h ma is elvágtam az ujjam...

emese1979
 
 


Kutyafüle4

Szivesen!

Emese!
Tegnap nem voltam,reggel még úgy volt h megek,de Iza annyira fenn nyomott hogy inkább nem mentem el...nem esett volna jól ott ülni,annyira fájt vmi a bordám alatt :roll: Köv héten szeretnék menni...remélem h nem lesz akadálya :roll:

annus11
 
 


Emese
Nekem eddig még soha nem volt vele semmi bajom. Megvagyok elégedve a doktornővel. Meg már nem 1 mai csirke, szóval érti a dolgát. Néha nyers, d ő nem köntörfalaz, ha valami nincs rendben.Nyíl egyenesen megmondja.

Kép
Kép
incike
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: