Új privát üzeneted érkezett!

Mozza, édes vagy, 300 Ft volt darabja a ruciknak, nem 300 db-ot vett! :lol:

Annus, IC az más, 5 évig IC-ztem Pécsre meg ugyanennyit Szabolcsba, én szerettem nagyon. Viszont férjem autóbuzi, így kétszer voltunk Sopronban kocsival, az annyira nem jött be. De Sopron széééép!!! Még egyszer érezzétek jól magatokat! És Izabel nagyon szép!!!!

Anita, megkívántattad velem is, van túrós derelye a fagyóban, mindjárt nekiállok. Jó étvágyat Grétikének is!

Engem oldalt fekve maszíroztak, jobb volt a semminél.
Vendég
 


Köszi mindenkinek!Én örülök h rám hasonlít,mondjuk az orra szerintem nem lesz az enyém....de úgy vagyunk vele ha már lány akkor inkább rám hasonlítson mint az apjára :lol: :lol:

Mozza!
Jaj nekem is folyton jelez a drága!Volt h ahogy összeért a pocink apcimmal Iza akkorát rugott h még az apja is érezte! :lol: Na én úgy utálom ha vki szabin van és hivogatják otthon....nálunk is mindig ez van :twisted:

Emese!
Hát majd kiderül h mennyien lesznek,szerintem nem lesz dugig a szálloda....egyrészt hétköznap érkezünk,"válság"is van,január...amúgy sincs az embereknek ilyenkor pénzük...Tehát csak akkor mennék bele ha csak 2en lennénk :lol:

annus11
 
 


Most van egy MC Hammer film az RTL-en, olyat táncoltam rá a 2 lányommal, hogy mindjárt feljön az alattunk lakó! :-)
Fiatalabbaknak mond egyáltalán ez a név valamit? :lol:
Vendég
 

 
 

Böbi jó étvágyat.
Nekem nem mond semmit a név. :oops: Férjem és köztem csak 4 év van,de néha mond olyanokat hogy azt sem tom kiről vagy miről beszél. :)

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pingi
Vigyázz az ujjadra és tényleg, ha csúnya inkább menj vele dokihoz.
Tinu
Gyógyulj meg mielőbb és amikor van időd dőlj le kicsit.
Jó orvosság még megfázásra a következő (szteroid hatású, de nincs következménye) :1 tojássárgája
1 kanál méz
2dl meleg tej+cukor ízlés szerint
Az egészet összeturmixolni és meginni.
Nekem eddig mindig bevállt.
Picihencsó
Maradhat a kép nyugodtan. Olyan aranyosak ilyen maszatosan.
Fabri
Szerintem nagyon megérte a babakocsi íyg mindennel együtt. Tetszik a színe is, olyan kis vidám.

A lépcsőzéshez:
Van akinek ajánlják, van akinek nem .Orvosa és állapota függő a dolog. Nekem speckó nem ajánlott a lépcsőzés, mert annó az első terhességemnél 4. hónapban kinyíltam és, hát most is elég kockázatos, de, ha muszály(alúljáró stb.) akkor sem ijedek meg max nem sietek annyira.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


Annus! Én is kívánok jó utat+jó pihit! Én sztem tuti nem hagynám ki a jacuzzi-t, ha már van rá lehetőség... De én sose féltem a fertőzésektől, vlsz. nem is vigyázok eléggé... :roll: Gőzfürdőbe nem mennék, nem vonz (vagy az mi egyáltalán? - biztos buta vagyok, de nem tudom... - Bár, gondolom, elég meleg lehet... Szóval az sztem nem most időszerű.)... De a víz!!! Nagyon szeretem a vizet! A masszázs meg sztem jó lesz. :) No, majd ha hazaérsz, mesélj sokat! :) Jók a képek, így is látszik minden szépen! :) És a leány tényleg hasonlít a mamájára! :)

Anita! Egészségetekre a gombócokat! :) Az ülések az egyik Top Rider (ez Samué), a másik meg Uni-Baby (ez a hordozó, Pinduré). Az volt a szempontom, hogy mindenképp 04-es besorolásút szerettem volna venni, mert bízom benne, hogy addig, míg a gyerekeinknek kell, nem fogják őket kivonni a forgalomból... :) Más nem igen számított, a legolcsóbb 04-est, amit találtam, azt vettük meg... :)

Mozza! Akkor ne hagyd magad! A pihenés ideje a tiéd... :) Egyszerűbb a jól bevált embert ugrasztani, de biztos tudnak más megoldást találni, ha egyszer felfogják, hogy te nem vagy már megoldás... (Nem a képességeid miatt... :) ) A te ujjadnak is jobbulást!
Vendég
 


Farkas!

Pedig fel is kaptam a 300-ra a fejem... :lol: a darab, vagy Ft persze már elkerülte a figyelmem :lol: csak a 300db cuki kisruci lebegett a szemem előtt... :lol:

Kép
mozza
 
 


Farkas
MC Hammer. Mekkora sztár volt és , hogy eltűnt. Biztos visszament fogdokinak. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, örülök, hogy nem egyedül én emlékszem rá! :lol:

Most kaptam az origo/babazo hírlevelét, azoknak csatolom be, akik nem házasok:

http://www.babazo.hu/9honap/20090104-sz ... kozat.html
Vendég
 


Köszi a dícséreteket lányok; aranyosak vagytok! :D

Ja és Mozza, én is 300 db-ot értelmeztem... :lol:

Kép

Kép
adraci
 
 


Megfázásra nekem is van egy tuti receptem, csak sajnos most annyira nem nyerő (este lefekvés előtt egy páleszt felmelegíteni, bele egy ek méz, és lehúzni...).

Nekem megvan MC Hammer :) :)

emese1979
 
 


Én azt hallottam, a lépcsőzésnek még 1 veszélye lehet, ez a vérnyomással van összefüggésben, nem tudom, pontosan hogyan, azt hiszem, arról olvastam, hogy leeshet, és akkor guggolva lehet megvárni, hogy helyrejöjjön, de nekem sztem csak felfelé mozdul tőle... :) De az, Zili, hogy normál esetben semmi gond a lépcsőzéssel, ugye igaz? Akkor kell tudatosan óvatosnak lenni, ha az orvos ezt mondja. Úgyis annyi dolog van, amitől tarthatunk, ezek a mindennapi mozdulatok ne okozzanak senkinek fejtörést!! :)
Vendég
 


Én a reggelt fogdokinál kezdtem.Apa addig vigyázott Marcira. Gyökérkezelni kellett a fogamat, ami most tört le hétvégén (párizsiba), de tegnap este óta úgy fájt, hogy előbb mentem ,mint a bejelentett időpont volt. Rendi volt megcsinálta és már lassan ehetek is. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Nem ismerem MC Hammert. Nálunk másfél év van (az én javamra) férjem és köztem, mégis mond olyan dolgokat, amikről fogalmam sincs... :lol:
Vendég
 


Dóri
Nem baj, ha nem ismered, bár nagy sztár volt annó tizenX évvel ezelőtt. A mostaniak közűl meg van akit én nem ismerek és csak nézek mint Rozi a moziban, hogy ki az. :lol: :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Dóri
Nem baj, ha nem ismered, bár nagy sztár volt annó tizenX évvel ezelőtt. A mostaniak közűl meg van akit én nem ismerek és csak nézek mint Rozi a moziban, hogy ki az. :lol: :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Inicike, a nyers tojássárgája terhességben- de máskor sem-különösen nem ajánlott.

Dr Alban a fogorvos, nem? :shock:

Zdori, ha a doki valakit tényleg nem tilt különösen semmitől, a lépcsőzés sem akkora gond. A terhesség vége felé kifulladást tud okozni, meg pocikeményedést is.A szülésbeindító furfangnál is ezt használják ki, de amíg a méh nem készült fel a szülésre- normál terhességnél- nem okoz koraszülést a lépcső.

Kép
Kép
zili
 
 


Zili
Igen Alban a fogdoki, Hemmer meg műsorvezető. Bocsi :oops:
Nyers tojást használnak pl. : operaénekesek is, mert köztudottan jót tesz a hangszálaknak.
A falusi körökben ( nálunk Nógrádban ) bevállt módszer megfázásra.

Kép
Kép
incike
 
 


Inci, ismerem én is a hangszálakra jóhatású, meg sokféle tápanyag van benne, de sok baci is sajnos.

Kép
Kép
zili
 
 


http://www.youtube.com/watch?v=DcNUx0-XEfw

Akkor 1 kis MC Hammer, aki esetleg még nem ismeri.

Kép
Kép
incike
 
 


A nyers állati eredetű ételek kifejezetten NEM ajánlottak. Ennek konkrétan utána olvastam, mert egyszer majdnem nekiestem egy jó kis tatár beafsteak-nek. :roll: De több információs portálon és könyvben is ugyanúgy helytelenítették, így még időben lemondtam róla.

Bár én még nagyon fiatal vagyok :lol: de emlékszem MC Hammer-re. Ő a bőgatyás muki volt, aki a ,,Kend azt is...tüdüdüdü.." című számot énekelte. 8)
És valóban Dr Alban a fogdoki.

KépKép
novygirl
 
 


Zili
Ezen a tojás dolgon nem fogunk összeveszni. :wink: Mindenki maga dönti el, hogy mi jó neki. Én csak leírtam, hogy nekem ez eddig mindíg segített.

[u]+ 1 jó gyógymód , bár nem mindenkinek a gyomra bírja a citromot [/u]
-1 kanál méz
-1 kanál citromlé(nem az üveges, ha nem a gyümölcsből kifacsarva!!!)

Kép
Kép
incike
 
 


Megnyugodtam. Én is úgy emlékeztem, hogy Dr. Alban a fogorvos. De MC Hammer is megvan. Még nem teljesen gáz a kismama-agyam. Pedig néha úgy tűnik :D

Evemama: Nálunk is múlt héten betegek voltak a fiúk (influenza) és Én is belekerültem. Pár napig szedtem az Oscillococcinum-ot, köhögésre pedig a hagymatea nagyon jó mézzel. Én minden nap azt ittam. Ja és kímélet :D Nekem ezt mondta az orvos. Vicces volt a gyerek is meg a férjem is 39 fokos lázzal feküdt otthon. Teljesen meg voltam kímélve, éjjel-nappal ugráltam körülöttük.
Remélem most már hamarosan meggyógyulsz.

Szilvi

Kép

Kép
sissy29
 
 


Novygirl
Anyers húst én sem enném meg. Se most se máskor.

Kép
Kép
incike
 
 


Jaaj, mi meg valami olyat énekeltünk, hogy. Tidi dididi hagymaszár, hagymaszár, ó je.
:D :D :D :D :D

Kép
Kép
zili
 
 


Jaaj, mi meg valami olyat énekeltünk, hogy. Tidi dididi hagymaszár, hagymaszár, ó je.
:D :D :D :D :D

Kép
Kép
zili
 
 


Azt hiszem, akkor ezért nem vagyok nagyon képben... Én a sokkal régebbiekben vagyok otthon... :lol:
Vendég
 


Isten ments Incike, hogy bármin is összevesszünk, csak én is leírtam, hogy mi nem ajánlott, nyers hús vagy tojás, tök mindegy, a benne lévő kórokozók miatt nem ajánlott egyik sem. De még egyes sajtok sem ( camambert, feta, márvány),sőt a téliszalámi sem...Ezek meg a nemespenész miatt.

Kép
Kép
zili
 
 


Annus
Jó utat és pihenést nektek.

Na én most megyek főzni reszteltmájat főttkrumplival.
Sziasztok.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


sziasztok!

Az nagyon érdekes lenne, ha engem a doki eltiltana a lépcsőzéstől, mert akkor börtönbe is zárhatna, ugyanis a 4.en lakunk egy egy lift nélküli házban :)

adraci nagyon csini vagy :)

annus nagyon édes Izabel :)

fabri vagy zdori, szóval a babakocsi és a hordozó is nagyon szép, és tök jó áron vetted :)

én köhögésre a lándzsás utifűszirupot iszom, nálam bevállik :) Én a gravidán kívül még 400 mg c vitamint is szedek minden nap :)

szép napot!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hogy kell csinálni a hagymateát? Az anyám egész gyerekkoromban ilyen rettenteket csinált nekem, mint hársafatea, hagymatea és társai. :lol: De lehet, hogy használ, tényleg.
Én meg tanulás helyett lefeküdtem a gyerekkel délben... Hát nem tudom, holnap hogy vizsgázom le. :roll:

Adraci: te milyen helyes csaj vagy!

McHammer, ja, emlékszem, de én utáltam a rap-et. :P Én inkább metálos voltam. :lol: Bár lehet, hogy Mc egy kicsit hamarabb volt, mint az én Pokolgép korszakom, de mindegy, nem hallgattam rap-et soha.

Ági: na ezen már többször ledöbbentem, hogy valaki még mond ilyet, hogy a csecsemőknek kevesebb a fájdalomérzéke. :shock: :shock: :shock: Mondjuk egy füllyukasztás nem fáj, de remélem, senki nem gondolja komolyan, hogy az újszülött nem érez fájdalmat...

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri
Nem vagy te olyan öreg, hogy ne ismerhetnéd. Egyidős vagy velem. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Hagymatea: Kb. negyed liter vízben meg kell főzni egy hagymát. Felnegyedelve és a héját is rajta kell hagyni. Kb. tíz percig főzni, és utána hagyni lefedve, amíg ihatóra hűl. Mézzel kell inni, szerintem jó az íze.

Kép

Kép
sissy29
 
 


OK! Akkor a letűnt sztárok helyre téve :D

Incike!

Én mondjuk nagyon szeretem a tatárt, de most természetesen száműztem mindenféle nyers állati cuccost az étrendemből.


Emese!

Igen, nekünk is Ő a védőnénink. Zsu azt mondja, hogy a házból mindenki hozzá tartozik.
Majd gyerekorvost kell még keresnem. Te már tudod, hogy kihez mentek?

KépKép
novygirl
 
 


Edua
A Lándzsásutifű tényleg jó, de van aki alergiás rá.
Mielőtt nekiláttok a szedésének tájékozódjatok róla, hogy nincs e benne olyan gyógynövény amely esetleg allergiát vált ki valameikőtöknél.

A babáknak is van fájdalomérzetük, már a mama hasában is. Ezt valahol ki is mutatták kisérletben. Én is olvastam már erről valahol.

Kép
Kép
incike
 
 


Na most már megyek, mert sajna magától nem lesz kész a kaja. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Upsssz, a téli szalámira nem is gondoltam, azt kajcsiztam néhányszor. Remélem nem gáz... :oops:

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok!

Annus tényleg édeske a lányotok:)
Légyszi írd, be nekem január 27-et 4D-re! Remélem mi is meg tudjuk végre hogy mink is van:)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok !
Prbálok mindenre reagálni elöre is bocs ha kimarad valaki ! :)

Pingi : Vigyázz magadra ! A kés nálunk ithon külön fogalom ! Ugyanis apa hentes :lol: ! Menj el inkább dokihoz mert nem tudhatod elvágtál-e valami fontos ideget ! Ne legyen úgy !!!!!

Harhaj : Már hiányoltalak ! Jobbulást ! Anyuddal mi volt ?

Adrici : A te pocakod is szép ! Olyan kis formás ! :lol: :lol:

Annus : Nagyon kis aranos a ti kis Izátok ! :lol: :) :lol: :P

Kaja : Én ugy vagyok vele ami jól esik vagy épp megkívánok az befelé !!! Tegnap hajalba épp füstölt húsból vágtam egy harit mert annyira guszta volt ahogy lóg, hogy nem tudtam ellen állni neki ! Ha öten állnak előttem, hogy nem szabad akkor is ami kell az kell !! :roll: ( én ilyen kis akaratos vagyok !)

Cigi : Én mikor megtudtam, hogy jön a baba abba a pillanatba leraktam pedig napi 2 bobozzal szívtam !

Maj még jövök most megyek sétálok egy nagyot !

KépKép
anyettka
 
 


Tinu, nem azt álitottam hogy, kevesebb a fájdalom érzéke és persze hogy fáj neki de akkor még olyan kis puha neki a kis fülcimpája hogy, sokan azt mondják ha úgyis kicsi korban akarnak rakni a szülök fülbevalót akkor ezt jobb még a korházban meg csináltatni ha az adott korházban csinálják.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


A tatárbeefsteket ne is mondjátok, imádom. A céges kari vacsin volt bélszín, mindig nyersen ettem, úgy az igazi! Persze jól átsütve nem volt olyan finom :(
Én kolbikat eszem, a camabert-ről lemondtam :( Szoptatás alatt ezeket lehet már enni?

Novygirl,
hát a gyerekorvoshoz lövésem sincs még. Állítólag Horváth Regina volt nagyon jó, de ő nyugdíjba ment :(

Incike,
ha jól látom, Tis is csepeliek vagytok. Te kihez jársz Marcival?

emese1979
 
 


Gyöngynek 4 naposan szúrták át a fülét, igenis fájt neki, nagyon sírt! :-(

Emese, cd-n van meg Mc Hammer? Best of? Mert keresek, de nem találok best of-ot....
Vendég
 


Ági: ezt írtad: "Nálam is az volt hogy, a kislányomnak lesz fülcsije igy hát még a korházban berakattam neki, mert állitólag akkor még nem fáj nekik és nem is érzékelik annyira. " De fáj nekik és érzékelik. De nyilván egy fülbevaló betétele nem olyan erős fájdalom, nem azt akartam mondani, hogy ne tetessetek be fülit, hanem nehogy már az maradjon meg, hogy az újszülötteknek nem fáj. Nem személyed ellen címeztem, nehogy úgy értsd, lécci, mástól is hallottam már ezt a mondatot és akkor is tiltakoztam ellene. :wink:

Sissy: de nem lesz koszos a tea a hagyma héjától? Bocs, ha hülyét kérdeztem. :oops:

Évi: ne haragudj, elfelejtettem írni, hogy jobbulást neked és én is rettegek az influtól most, pedig amúgy nem szoktam. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Anika
ezer bocs, akkor nektek gratula a foghoz!! :)

Budapesten van egy bolt, ahol nagyon szép gyermekbútorokat lehet kapni, felteszem ide a netes címet, ha valakit érdekel, nézze meg, nagyon jó ötleteket lehet meríteni, ágyakra, polcokra függönyökre stb.
Ha a pesti cím is kell valakinek leírom azt is.

www.vibel.com

Annus
Jó pihenést!
Szerintem a gőzfürdő mehet (én is most voltam semmi bajom nem lett), a szauna nem, pezsgőfürdő hőfoktól függ, meg hogy ki hogy bírja a bacikat :wink: Sóbarlangba mehetsz, infraszauna ha kevesebb hőfokra állítva mehetsz. (a dokimtól is kérdeztem)

K.
krém
 
 


Ja, Böbi, úgy értem, hogy megvan mint előadó :D :D Nekem is annó jobban bejött a Guns'n Roses neg a Pokolgép :)

emese1979
 
 


Jajj,de igazságtalan!!!!Már napok óta licitálok a Suttógóra,erre jön egy csajszi és felnyomja az árat.Phhhh.....
Tudom, hogy így működik, de miért pont az én kiszemeltemet kell neki is licitálgatni???? Na sebaj! Hátha, az utolsó percben még emelek egyet és az enyém lesz talán..... :twisted:
Mozza!Háton nem szabad lassacskán feküdni,csak azt nem tudom mikortól nem. Én hason,illetve lassan félhason még tudok, nem nyom a baba.Ha igen,akkor meg arréb megy. :lol:
Van olyan is, hogy masszázsfotel.Abba bele kell térdelni,és a kismamák hátát ott szokták masszírozni.
Na szorítsatok az esti licithez!!!!!Puszi!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Emese: akkor ugyanazokat szerettük. :) :wink:

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese, kár! :-( Gyöngy olyat jót táncolt rá, hogy gondoltam, megszerzem neki.

Évi, én sem írnám, hogy jobbulást, pedig már nagyon rád férne!! Sorry, JOBBULÁST!!!!!

Én karácsonykor egy egész szál sváb kolbászt ettem meg nyersen, de nem bírtam tűrtőztetni magam, remélem nem lesz gond.
Vendég
 


Kutyafüle, Suttogó mindig van fent, ne sajnáld!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot! Most megnyugodtam persze, de ahogy ismerem magam hamar találok valamit, amin újból lehet parázni.

Pingi! Remélem rendben az ujjad, de én elmennék dokihoz!

Szofi!Én is mennék feruár 4-én relaxra! Már beszéltem anyóssal, vigyáz addig Alízra.

Heni! Kérdezted miért volt amnió, nem titok. Alacsony AFP, plexus ciszta a baba buksijában, hiperechogén papilláris szívizom a jobb kamrában, átlagosnál több magzatvíz(állítólag), az életkorunk (én 32, férjem 40). Mindezek a genetikus szerint nagy mértékben növelik a Down kockázatát, így belementem, hogy ne keljen végigizgulnom az egész terhességet.
Végülis nem bántam meg, de azért elgondolkodtató a dolog. Jó sok pénzt kidobtam az integrált tesztre, ami pedig negatív lett. A saját dokim ezzel meg is elégedett volna, nem küldött volna sehova. A két Uh eltérést ő a saját gépén nem is látta. Ha nem jutok el Hajdú Júliához, akkor ki sem derülnek és nem kell genetikai tanácsadásra mennem, nincs amnio. Állítólag ezek minden 10. egészséges babában is megjelennek, de mivel nem megy mindenki szívuh-ra, sokaknál ki sem derül, és nincs para.

Annus! Jó pihenést Sopronban! Végül nem mentem turizni, mert fáradt voltam, sokat kellett várni.

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Kép

Kép
hean
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: