Sziasztok!
Én is vagyok, ma temetésen voltunk! Apa volt kollégája, akit Én is ismertem sokat járt hozzánk öngyilkos lett vasárnap!
Nem értem semmi előjele nem volt, tervei voltak....... Nagyon sajnálom, jó ember volt!
Ja természetesen végig zuhogott az eső!
Kopp-kopp Levim javuló tendenciát mutat! Elkezdtem olvasgatni hogy lehetne leszoktatni az éjszakai kelésről! Azt tanácsolták dokik az anyukáknak hogy oka van amiért a baba kel, a fogacska vagy csak szüksége van az anyucira, és úgy megsajnáltam hogy de rohadt vagyok, Ő bújni akar Én meg el akarom tolni magamtól, hogy lezártam a témát, tart ameddig tart, ha eddig kibírtam eztán is kifogom. Erre tegnapelőtt csak 2x kelt fel, fél 2-kor, és fél 5-kor, tegnap éjjel pedig csak fél 2-kor és reggel 6-kor!
Ahhoz képest hogy eddig éjfél után óránként fent volt ez szuper!
Hál istennek a kajálás is szépen megy, már gyönyörűen eszik kanállal, igaz tízórait meg uzsit kap, a főzit még üvegből, de majd ha elkezdünk darabosat enni azt is kanállal kapja majd!
Jah és jelentem kakagond megoldódott, bár nem tudom az őszi és sárgabarack vált be ennyire, de minden pelusban van kaki!
Nem lehetne valami arany középút?
Bogi: javulást a lábadnak!
Schopin: Máté nagyon drága, főleg a spenótos képen!
Márti: mit dolgozol? Figyi vontál már be marcipánnal tortát? Egy 25 dkg massza mekkora torta bevonására elég? Vagy valaki tudja?
Piri: tök jó a hordozó, pedig eddig Én idegenkedtem tőle, de Csongi valahogy jól néz ki benne!
Lassan jó lesz ez az evés is, tuti belejön. Nekünk is sokáig tartott, de végre elég ügyi, jókat eszik és jókat alszik utána!
Stella: kitartás!
Boninak mielőbbi jobbulást!
Bari: egyetértek a véleményeddel, szerintem egyáltalán nincs elkésve Dávid! Lehet hogy 8-9 hónaposan fog majd mászni, kb 2 hétig aztán feláll és elindul! Na és? Vikim is így volt, nem sokat mászott.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára vikianyuja 2009.01.21 16:37-kor.