Új privát üzeneted érkezett!

Szofi: szerintem nekünk a február megoldható, de nem szerdán van? Vagyis nem 4-én?

Hean: szuper hír, hogy Áronnal nincs baj! Megnyugodtál, vagy még mindig parázol valamin? :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Hean,
örülök, hogy Nálatok is minden rendben!!!

Heni,
én kb. 6000-ért vettem most a 100 szemes elevitet (még jó, h egészségkártyával lehet...).
Látom, új avatar képet raktál fel :)

Esztó,
nálam is este 10-kor jön az esti móka, a következő meg ált. reggel 7 körül. Remélem ezt a jó kis napirendet idekint is tartani fogja!

Na megyek én is aludni, szép álmokat minden mamának és babának!

emese1979
 
 


Bence Anyus: Én hánytam is az elevittől többször legalább 1 hetet ki kellett hagynom mert a 4. hónapban minden alkalommal ahogy bevettem már vissza is jött nagyon rossz volt! De utána ismét tudtam folytatni a szedését csak múlthónapban elfogyott és nem akartam kiváltani mivel az uh- adatok szerint jók voltak a méretei Napsugárnak és egyébként mióta nem szedem a korához képest mindig kisebb lehet hogy ez csakk egy véletlen egybe esés de azért akarom most újból szedni mert úgy gondolom valahogy ez szintben tartotta a pici növekedését és mivel fenn áll a koraszülés így jól szeretném hízlalni és növeszteni ezt a mákszem lánykát :) Lehet hogy hülyeség de Domikánál nem szedtem semmi ilyet és meg is lett az eredménye :( :(

Emese: Igen most őt tettem be remélem titeket nem zavar mert nem tudom hogy illik e ilyet mutogatni de én mindig szeretek ránézni és az arcát látni így soha nem felejtem el De ha valakit zavar az csak nyugodtan szóljón kicserélem a képet!

:(

Na jóéjt Mindenkinek ma már én sem jövök holnap meg lehet hogy csak este leszek mert apeh igazolást kell kérnem meg ki kell mennem már tényleg a temetőbe! Ennyit a pihenésről! És minden olyan messze van gyalog meg főleg! Na mind1 nem panaszkodom tovább!!

Szép Álmokat Nektek és Pocaklakótoknak na meg persze a családnak! :) Puszi

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 

 
 

Jó reggelt!

Nem tudok aludni. Képzeljétek tegnap akkora horror történt velem, hogy muszáj megosztanom veletek. :shock: Nem megyek bele a részletekbe hogy hogyan történt, de csodálom hogy nem történt hasonló már hamarabb amilyen ügyetlen mostanság vagyok. :?
Elvágtam a bal mutatóujjam. Elvágtam? Majdnem levágtam a vadiúj késünkkel,ami csontig hatolt. Abban a pillanatbanazt hittem óriási a baj és ebből ügyelet lesz, vagy kóráz is vagy a jó é tudja. De aztán eg y órát szorítottam össze a sebet míg összetapadt, aztán frtőtlenítés és bekötés. (Mondjuk simán lehet hogy egy épeszű ember erre azonnal mondja hogy össze kell / érdemes varrni, de én nem vagyok most épeszű, a párom meg hiába könyörött, végül egy pityergő, sopánkodó és halálra rémült kismamának nem tudott "parancsolni")
Én jól birom a vért, soha semmi bajom, de a saját ujjamat így látni az valami félelmetes volt.
Jaj bocsi hogy ezzel terhellek titeket, csak alig aludtam, most is már vagy két órája legalább fent vagyok.
Megyünk ma 10-re párommal kontrollra a Szent Imrébe ahol műtötték.
Erről jut eszembe,nem is meséltem nektek. Amikor volt a műtétje, idegemben a műtő előtt fel alá járkáltam, az alá pedig szó szerint értendő,mert amikor lementem egy szintet a lépcsőn a a szülészeten találtam magam (annak is a várójában vagy valami olyadmi lehetett). Sok sok pocakos kismma ült ott, meg egy férfi hatalmas bordó mózeskosárral. Eszembe jutott hogy én is úgy babáznék már...De tudom hogy Nórikának még fejlődnie kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi: uh, ez tényleg horrorisztikusan hangzik. :shock: Remélem, az ujjad már jobban van. Szerencsére a kés, ha éles volt, legalább jól összeforró vágást hagy maga után. Mit vágtál vele? Bizti nem kéne megnézetni orvossal?

ÉN meg elkaptam a lánykámtól a náthát, és annyira szarul voltam már tegnap is, pedig csak egy kis nátha. De mennem kellett délután csoportot tartani, ami itt van az Egészségházban, és képzeljétek, a szünetben kimentünk a vezetőtársammal a kávéautomatához, ő beszaladt a patikába és míg ott agonizáltam az előtérben, megkérdezte tőlem egy fehér köpenyes hölgy, hogy csak nincs valami baj? :shock: :lol: Jó szarul nézhettem ki! :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Krém
Én írtam a 9. fogat. :)

Pingi
Te jó ég, én nem biztos, hogy bírtam volna.

Tinu
Jobbulást!

KépKép

KépKép
anika78
 
 


tinu:
ma átkötöm a kezem és ha nagyon pocsékul néz ki akkor megnézetem dokival. Egyébként talán tényleg ez a mázlim hogy sima élű vadiúj nagyon éles kés volt, nem nyiszatolt szét.
Mit vágtam? :o Én agyatlan!! Vettünk egy húscsipeszt az Ikea-ban, aminek a két "szára" olyan műanyag vacakkal volt öszefogatva mint amivel a ruhákra teszik az árcímkét. Na,én fogtama bal kezemmel a csipeszt, a jobbal meg a kés élével a bal kezem felé ( :?: hogy tehet ilyet, alap hogy a kezem felé nem vágok...) elkezdtem elvágni a műanyagot. Ami nem ment első nyisszre így erővel húztam még egyet rajta majd csatt... :? :cry:
Áááááááá, hiába a bal kezem egyik ujja, totál béna lettem így...(amúgy is az voltam ujjelvágás nélkül is :oops: )

Ma már jobban vagy amúgy? Hogy érzed magad?
Nagyon kell vigyázni nehogy legyengüljön a szervezeted, mert ha jön majd (állítólag) az influenza vírus a jobb idővel együtt akkor erősnek kell lenni!!! Amúgy az ember néha egy náthától is olyan pocsékul tud lenni...máskor meg kihord lábon egy tüdőgyuszit...
Vigyázz magadra!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi: ma már talán egy kicsivel jobb. Az a vicc, hogy Tüci kb. egy nap alatt kihordta ezt a náthát. Én meg itt halódok rajta. Már két napja szedem megint az Elevitet, meg a C-vitamint is, hogy bevigyek egy kis segítő vitamint. Az a rossz, hogy nem tudom kialudni magam, mióta gyerekem van, és nem is aludhatok még ennyit sem ma, mert holnap vizsgázok és még nem tanultam rá szinte semmit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu: azért a szervezeted elég jól le van terhelve, a gyerekek meg olyan erősek! Pedig pihenned is fontos lenne. :!:
Most nem irigyellek megmondom őszintén, helytállni anyaként babásan, közben tanulni a vizsgára és küzdeni akár csak egy náthával is....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Vitaminok:

Én az első hónapban Elevittel kezdtem, de az orvosom javasolta, hogy térjek át a Gravidára. Annyit mondott, hogy igazán mindkettő jó, de az Elevitet az amerikai táplálkozási szokásoknak megfelelően alakították, míg a másikat a magyarhoz. A háziorvosom is rákérdezett, hogy mit szedek és erősen helyeselt a Grav.-ra, mert abban van jód is. Szóval azóta is azt szedem. Nem mondom elég drága, de valamivel olcsóbb, mint a másik.
Az első trimeszterben folyamatosan kellett vele küzdenem, hogy bentmaradjon, mert sokszor abban a minutumban, ahogy leért, meg is fordult... hát, elég kellemetlen volt. Idővel kitapasztaltam, hogy akkor a legjobb ha este veszem be, akkor maradt bent legnagyobb eséllyel. :D
Hál' Istennek most már nincs vele gond, nem okoz ilyen problémákat.

Úgy látom a hozzászólásokból, hogy tegnap volt vmi a levegőben, mert a mi Drágaságunk is igen aktívan töltötte a napját, gyakorlatilag egész nap bulizott a pocakomban :D

KépKép
novygirl
 
 


Sziasztok!
Látom már kerestetek :)

Hát visszaolvasnom még nem sikerült teljesen de igyekszek pótolni.

A tegnapi napom rettenetes volt, nem tudom mi volt velem, de ment a hasam és hánytam.A vicc hogy egyszerre a kettőt.Szóval, hogy nevessetek ti is egy jót történtek balesetek rendesen.Ráadásul még Gáborka is akkor rúgdosott a legjobban, szóval a végén már nevettem, mert nem bírtam kínomban mit csinálni.Aztán egésznap ez ment, enni semmit nem bírtam csak vízet ittam, meg ma reggel hogy jobban lettem elkezdtem egy Normaflore kúrát.
Próbáltam Apát ráállítani a fórumozásra, de azt mondta ő nem bírja követni a tempót :lol:

KépKép
harhaj
 
 


Üdv bencusbabus!

A családipótlékról annyit, hogy nem hinném, hogy megmerik tenni a megvonását.Ha jól tudom egyenlőre annyi biztos hogy nem fognak emelni rajt, de még mindíg jobb így mintha megvonnák.

Terhességi csíkok,én még nem találkoztam egyel se :lol: Kenegetem magam már 3 hónapja szóval lehet azért nem jöttek elő, de valószínűbb hogy anyukámtól örököltem, neki se volt semmi ilyesmi.
Ha már szóba került anyukám, nem mondtuk el neki.Egyedül is voltam otthon megmegint jött a hülyeségeivel, szóval eldönöttem, hogy majd rájön magától.lehet hogy így rosszabb lesz a reakciója, de majd csak megbékél.

Hajhullás téma; nekem inkább gyorsabban nő és fényesebb, mint volt.Visszítérnek a szőke lokniaim :P

KépKép
harhaj
 
 


Sikerült végig olvasnom!!

Édesek a babák és a mamák is :P

Már nagyon irritál hogy nem tudok képeket felrakni, pedig lenne mit.Ma megpróbálok uh képet szkennelni.

KépKép
harhaj
 
 


Pingi ez tényleg horror,én kifeküdtem volna!Ha olyan nézesd meg dokival,inkább varrja össze mint csúnya legyen.Én nagyon ügyetlen vok,mindenben.Anno tizenévesen estem egy nagyot biciklivel és a pedál sarka beleállt a térdembe.Nem engedtem hogy dokihoz menjünk.Így mivel varrni kellett volna csúnya heg van ott. :(

Tinu próbálj meg pihenni!Remélem hamar rendbe jössz.Nehéz lehet ennyi mindent egyszerre csinálni.Én most nem tudnék szerintem Grétike mellett még tanulni is.

Harhaj:Neked is jobbulást!

Picihencso,nyugodtan maradhat a kép,olyan aranyos !!!!!!

Lányok:Attól hogy Hanna sokat van lent,ráadásul farosan,mindig a méhszájnál rugdos.Nem lesz ebből baj???Nem nyílik ki vagy ilyesmi??Vagy a burok bírja????Lehet marhaságot kérdezek de este ezen agyaltam.Még korai lenne ha bármi is beindulna.
Mindjárt menni kéne a boltba,még nem tom mit főzzek.

Szép napot!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Tinu,
jobbulást Neked!
Az egyik észlény kollega influenzásan jött dolgozni, tegnap meg hétfőn még otthon maradt, ma már nem... Ráadásul 1 hete jöttek haza kambodzsából, szóval a jobbik eset az influenza :?

Pingi,
rem már jobb az ujjad! Én kb. 2 hete kaptam anyumtól egy jó éles húsoskést (azt a saprost), hát ahányszor használtam, annyiszor vágtam el az ujjamat... :oops:

Harhaj,
nekem egyszer sikerült annyira berugnom, hogy ugyanilyet produkáltam... Nem vagyok rá büszke, dehát megesik :shock: persze a kedves párom úgy gonolta, hogy ezt meg kell örökíteni az utókornak :?
Remélem, már Te is jobban vagy!

Novygirl,
Neked is Ujlakiné a védőnőd?

Heni,
Babóka bizti szépen nő majd - elvileg mindent, ami kell neki, tőlünk szívja el, tehát neki minden jó megvan, max. az anyukának lehet vmi vitaminhiánya.

A szülés előtt ugye javasolják, hogy képcdsőzzön az ember, hogy a méhszáj jobban nyíljon. Ha mondjuk én most lépcsőzgetek, az hasonló megfontolásból nem lehet veszélyes? Erről nem tudtok vmit?

emese1979
 
 


Sziastok!

Pingi, remélem jól van az ujjad!!!!! valószínűle a csecsemős-osztály várójába jutottál, közös váró a nőgyógyászattal, így lehettek pocakos kismamák és hordozós apukák is. A szülészet várója csak nagyon icike-picike.

Tinu, jobbulást! Ismerős a szitu, én is elkaptam egyszer Gyöngytől a náthát, nekem 2 hétig tartott, neki 3 napig...

Picihencso, felőlem maradhat a kép, sőt örülök neki!

Anita, nem lesz semmi baj!! Lassan meg amúgy is befordul - remélhetőleg, és akkor fent fog rugdosni, az sem kellemesebb! :-) Naná, hogy viszem Gyöngyöt, nem is tudnám kire hagyni! :-)

Harhaj, hajhullás nem most van, hanem ha megszületette a baba, utána 3 hónappal! :lol: De ez sem igaz mindenkire, csak általánosságban van így, ha a terhesség alatt erősödik, akkor szoptatás alatt hullik - nekem így volt.
Vendég
 


Anita,
nálam is folyamatosan lent rugdos, szerintem elég sok kismamánál előfordul, reméljük nem lesz baj belőle!

emese1979
 
 


Sziasztok!

Pingi, Brrrrrrrrr, de rosszul hangzik! :cry: Remélem tényleg nem lesz komolyabb, de ha csúnya, inkább most menj el dokihoz, minél előbb!! Drukkolok!!!!

Tinu, sajnálom, hogy te is elkaptad Tüncitől! :( Nálunk is úgy volt, hogy a gyerekek (mindannyain) tök jól átvészelték, én meg már 2 hete szenvedek. Még most is rosszul érzem magam, iszonyúan gyenge vagyok és borzasztóan náthás, csúnyán köhögök, és még a torkom is fáj néha. Legrosszabbul a gyengeséget viselem, úgy érzem sokszor magam, mint, aki nagyon lázas és állni is csak alig tud. :( Így kellett ma várnom több mint fél órát (!) a kórház aulájában, a tömegben, ahol még leülni sem lehetett, ellenben tele volt beteg emberekkel. :( Amikor kimentem az ajtó elé (ahonnan alig láttam a sorszámot) a cigifüsttől voltam rosszul. Az ájulás előtti utolsó pillanatban kerültem sorra, akkor már beszélni sem tudtam. Az ügyintéző nő zavartan mondta, hogy sajnálja, nem vett észre (pedig több nagy pocakos anyuka is volt), azért nem hívott előre, legközelebb nyugodtan mehetek soronkívül.
Ezek után vette le a szülésznőm a 2 kémcső vért. Azt mondta, hogy nem jó, hogy ilyen régóta betegeskedem, kérjek valami gyógyszert kifele menet a patikában, és immunerősítőt is, mert már így is nagyon legyengült a szervezetem.
A gyógyszertárban csak homeopátiás bogyókat tudtak adni, immunerősítésre pedig C vitamint, na köszi, ezt szedem 2 hete, nem mondhatnám, hogy nagy sikerrel.
Most én is azon izgulok, hogy ha a gyerkőcök, vagy apa hazahozzák az influenzát imi lesz velem és kis Balázzsal??? :cry: :cry: Egészen odavagyok az aggodalomtól. :(

Lányok nektek nincs valami ötletetek, esetleg jól bevált háziszerek?

Picihencsó, neked szeretnék írni régóta valamit, de most megint mennem kell Noémi a nadrágomat ráncigálja. :)

Mindenkinek szép napot, jó egészséget!

évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Sziasztok!

Pingi, Brrrrrrrrr, de rosszul hangzik! :cry: Remélem tényleg nem lesz komolyabb, de ha csúnya, inkább most menj el dokihoz, minél előbb!! Drukkolok!!!!

Tinu, sajnálom, hogy te is elkaptad Tüncitől! :( Nálunk is úgy volt, hogy a gyerekek (mindannyain) tök jól átvészelték, én meg már 2 hete szenvedek. Még most is rosszul érzem magam, iszonyúan gyenge vagyok és borzasztóan náthás, csúnyán köhögök, és még a torkom is fáj néha. Legrosszabbul a gyengeséget viselem, úgy érzem sokszor magam, mint, aki nagyon lázas és állni is csak alig tud. :( Így kellett ma várnom több mint fél órát (!) a kórház aulájában, a tömegben, ahol még leülni sem lehetett, ellenben tele volt beteg emberekkel. :( Amikor kimentem az ajtó elé (ahonnan alig láttam a sorszámot) a cigifüsttől voltam rosszul. Az ájulás előtti utolsó pillanatban kerültem sorra, akkor már beszélni sem tudtam. Az ügyintéző nő zavartan mondta, hogy sajnálja, nem vett észre (pedig több nagy pocakos anyuka is volt), azért nem hívott előre, legközelebb nyugodtan mehetek soronkívül.
Ezek után vette le a szülésznőm a 2 kémcső vért. Azt mondta, hogy nem jó, hogy ilyen régóta betegeskedem, kérjek valami gyógyszert kifele menet a patikában, és immunerősítőt is, mert már így is nagyon legyengült a szervezetem.
A gyógyszertárban csak homeopátiás bogyókat tudtak adni, immunerősítésre pedig C vitamint, na köszi, ezt szedem 2 hete, nem mondhatnám, hogy nagy sikerrel.
Most én is azon izgulok, hogy ha a gyerkőcök, vagy apa hazahozzák az influenzát imi lesz velem és kis Balázzsal??? :cry: :cry: Egészen odavagyok az aggodalomtól. :(

Lányok nektek nincs valami ötletetek, esetleg jól bevált háziszerek?

Picihencsó, neked szeretnék írni régóta valamit, de most megint mennem kell Noémi a nadrágomat ráncigálja. :)

Mindenkinek szép napot, jó egészséget!

évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Emese köszi én is bízom benne hogy minden ok.Csak ugye este ráérek agyalni és most ez jutott eszembe,mivel néha olyanokat rúg odalenn,mint aki mindjárt kijön.
Szerintem a lépcsőzés sem árt ha csak nem egésznap csak azt csinálod.De gondolom nem.

Még nem jutottam át a boltig,Gréti mesét néz és nem akar menni.Megőrit.Akaratos mint az apja. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt!

Fülbevaló:Hannának ki lesz követve a füle,édes babyfülbevalók vannak.
A kórházban is kilövik,ha apa behozza a fülbevalót,de pont tegnap beszéltem erről a védőnővel
,és ha igényünk van rá az aszisztensnő is már jár ki és így később(pár hónaposan) is megoldható. :D


Annus,Eszter,Emese!Nektek is köszi a bókokat a lányom nevében. :lol:
Mozza!Nem keresztben ,hanem ringlispilben :lol: ,pörgött,forgott. :lol:
Annus!Végül mégis maradtál az Izabellnél :D ,nagyon szép név! :D

Vanni!Hogy vagy? Jobbulást!!!
Edua!Tök ügyes vagy,nagyon jó cuccokat vettél! :)

Böbi!A fülbevalós képek gyönyörűek! :P
Hean!Örülök a jóhírnek!!!

Gyorsba feldobom még az új szerzeményeket,tegnap vettük őket az egyik ismerősünktől. :)
Kép babkocsi(esővédővel,szunyoghálóval,lábzsákkal,táskával),
és autósülés,szinte új állapotúak (nem mellékesen 30 E.volt a kettő együtt)

És vettünk hozzá,egy csomó ruhát(bodyk-rugik 300.-darab).
Ha vki venne esetleg fiúrucikat,gyönyörű állapotban,szóljon és rákérdezek.

Szép napot Nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fabri 2009.01.21 10:50-kor.

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Na itt!!!
10kor keltem ki az ágyból...jól tudok lustálkodni :lol: Most meg reggelizek!

Hát nálam az a baj h néha annyira fenn van a abba,ezért van a hányinger is szerintem...de nem tart sokáig amúgy.Tegnap is vmimet annyira felnyomta a bordámhoz....nem volt túl kellemes :roll:

Tinu!

Jobbulást!Vigyázz magadra!

Pingi!

Huu,nem semmi!Azért vigyázz nehogy elfertőződjön!Nővérem is így járt egyszer,csak neki nem akart elállni a vérzés és bement a kórházba vele :wink:

Harhaj!

Na neked se volt akkor könnyű napod,télleg lehetett vmi a levegőben!!!

Hencsó!
Hát a blogomat mindig fáziskéséssel csinálom...nem tom mért...
A képpel még mindig az a bajom,hogy vmi miatt a programom nem játsza le...másik igen,de azzal nem tudok képet menteni róla.Így csak akkor lesz ha öcsém hazaviszi és otthon neki van másik amivel meg tudja csinálni,na meg a rövid összevágást is!
Viszont tegnap visszahoztuk a DVD lejátszót(szervízben volt)Lehet h beteszem és csinálok fényképet a TVről :wink:

Holnap Sopron!!!Szombaton jövünk,vasárnap visszaolvasok :lol: :lol:

annus11
 
 


Fabri!

Na ez tök jó!!!!És már gyakorolsz vele a lakásban? :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Tinu! Jobbulást, és kitartást!

Harhaj! Nekem vmelyik éjjel volt hasonló, de nem hasmenés, csak sima WC-zés közben hánytam, igyekeztem nagyrészt a kádba... Bocs a részletekért, de sztem is igazán mulatságos volt, nem tudtam szomorkodni, nem is lett volna értelme... :) Remélem, minden rendben mostmár! Anyukáddal kapcsolatban már biztos vagy?

Pingi! Nekem ehhez hasonló is volt (már milyen sokminden történt... :) ), amikor nagyszüleim először jöttek Amerikából, és vettünk nekik kólát, hogy otthon érezzék magukat, de nem volt jó az üveg kupakjának a perforációja, és a legélesebb késsel estem neki, hogy sikerüljön kinyitni. Hát, beleszaladt a kés hegye a bal kezembe csontig... Voltam vagy 11 éves, nem volt otthon senki. Csak buzgó voltam, és ki akartam nyitni du.-ra, mikor jöttek hozzánk, hogy ne akkor kelljen bajlódni. Nagyon vérzett, de összeszorítottam a seb 2 szélét, összeragadt. Csak összecsukva kellett tartani a kezem, mert különben újra kinyílt. Egész du.-este úgy tartottam, aztán éjjel is többször felébredtem, hogy összeszorítsam, de reggelre szinte meggyógyult. :) Ha nagyon csúnya, én kérlek, ,tényleg mutasd meg orvosnak!!!

Anita, meg aki még fél attól, hogy nyílik vmitől a méhszáj! Jól van ez kitalálva! Erős szövet védi a babát , az a méhszáj egy erős szerkezet! Tényleg volt régen (és tuti ma is vannak ilyenek), hogy terhes anyukák megterhelő fizikai munkát végeztek végig a terhesség alatt. Igaz, ahhoz voltak szokva. De nekem az a tapasztalatom, hogy általában az, amihez az ember hozzá van szokva, az nem okoz méhszájnyílást. Van bizti kivétel... De pl. a lépcsőzés a vajúdásnál a gravitáció hasznosítására jó, ezen kívül jól megmozgatja a hasizmokat is, bemozgatja a babát. De egész addig, amíg a méhszáj nem akar nyílni, tutira nem okoz semmit. Max. fáradtságot... :) A babus bent meg tényleg azt csinálja, hogy rugkapál a vízben, ami tompítja a rúgásokat (ahogy A kívülről érkező hatásokat a baba felé is tompítja), nem tudja szétrúgni a házat, ne féljetek! :)
Vendég
 


Fabri! Jók a cuccok! :)

Mi tegnap gyerekülésbeszerző körúton voltunk este. :)

Az a helyzet, hogy mind a két manónak kellett megfelelő méretű, és januártól is használható gyerekülés. Így 2-t is vettünk. Na, ez az, amit vettünk... :) Mert amit adni tudtak volna, nem volt szabványos... :) Már roppant profi vagyok a témában. :)

Újakat vettünk, mert a használtak nem sokkal kerültek ezeknél többe, de a legtöbb olyan a meghirdetettek közül, amik már nem használhatóak mostantól. Vagy ami még most is szabványos, már nem sokkal drágább, mint amilyen áron találtunk... Nagyon kedves eladókat találtunk, az egyikük postázta a csomagot hátfőn, megbeszéltük, hogy ő postázza az ülést, én meg utalom a pénzt, meg a postaköltséget hétfőn. Már tegnap megérkezett a csomag Budapestre (más kérdés, hogy a postás nem adta ide, mert nem vette észre, hogy itthon vagyunk...), én pedig hétfőn nem tudtam utalni, egész nap nagyon szarul voltam. De tegnap telefonáltam a pasinak, mondta, megvárja a pénzt, már úgyis rendezve van a postköltség, ráérek. Majd kifizetem,mikor eljutok a bankba. Mondtam, KÖSZÖNÖM. :) Végülis tegnap már utaltunk, és a postán át is vettük a csomagot. A másik eladó meg úgy működik, hogy keddente beszerző körútra mennek több helyszínre, pl. Székesfehérvárra, és aki a web-boltjukból rendel Budapestről, azoknak feljönnek Budapestre a Lurdy parkolójába, meg a Budaörsi Auchan parkolójába átadni a vásárolt termékeket. A Tranzitjuk tele van egy csomó pöpec cuccal, és ott lehet fizetni. Nyugtát is adnak, garanciát is... És nagyon kedvesek. :) Szóval jó volt. Tőlük vettük Samu ülését, amit elvileg majd addig használhat, amíg még kell neki bármi plusz cucc az autó ülésén kívül. :)

Jó hosszú, csak jó élmény volt, megosztottam veletek! :)

Remélem, mindenkinek szép napja lesz!

Eve! Nektek még mindig jobbulást!!!
Vendég
 


Hajna, nagyon szép babakocsit vettél és tök jó áron! Ügyes vagy!

Annus, jó utat, érezzétek jól magatokat! Sopronnal egyetlen bajom van, vacak az út Győrtől... :cry:
Vendég
 


Dóri, mire kell figyelni? Amiket pl tavaly árultak boltban vagy most árulják, azok között is lehet még olyan, ami már nem megfelelő?
Vendég
 


Fabri,
nagyon jó dolgokat vettél! Nagyon bejön a színe, hogy olyan vidám :)

Juhéj, nemsokára elérkezik a nap fénypontja, az ebéd :)

Anita,
jól fog még az jönni Gréti nagykorában, hogy akaratos, sztm egy munkahelyen ill. az életben is könnyebben fog boldogulni!

emese1979
 
 


..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára adraci 2009.11.21 18:36-kor.

Kép

Kép
adraci
 
 


Böbi, sajnos akad olyan. De nem túl valószínű, hogy a tietek olyan. Nekünk anyósoméktól kapott ülésünk volt, ők akkor vették, mikor Samu legifjabb nagybátyja született (ő most 6 éves), teljesen jó állapotban lévő ülés, csak már nem szabványos... Amit figyelni kell: van az ülésen egy narancssárga címke. Azon mindenféle szok-betűk. Ha lefotóznád, egyszerűbb volna, mert kicsit értelmetlen így leírva, de van egy ECE szám (mondjuk 44), ennek ha van /je is (mondjuk ECE 44/04), akkor egyszerű a dolgod. A per-jel utáni számot kell nézni, ha 03 vagy 04, akkor jó. Ha 01 vagy 02, akkor nem jó. Ha nincs a per-jel után szám, akkor meg van egy biztonsági besorolási szám, egy hosszabb, talán kb. 8 számjegyű szám. Amennyiben az 03-mal, vagy 04-gyel kezdődk, akkor jó. Amennyiben 01-gyel vagy 02-vel, akkor nem jó. Nem tudom, mennyire érthető... :oops:

Mindenkinek jó étvágyat a közelgő ebédhez! :)
Vendég
 


Adraci! Jó a kép! :)
Vendég
 


Az ülés be van kötve, úgyhogy én azt ki nem kötözöm onnan! :-) Viszont hordozót újat veszünk, mert az előzőt hazsnáltan vettem és régi is volt, majd akkor ott figyelek, köszönöm!

Adraci, nagyon csinos vagy!
Vendég
 


Sziasztok!
Adraci, nagyon csinos vagy!!!Szépen kerekedik már a pocakod!!
Pingi vigyázz magadra!!!Ilyenkor ügyetlenebbek vagyunk, csak nehogy nagyobb baj legyen!
Tinu!Jobbulást!!Gyógyulj meg hamar!!
Nálunk semmi.Megy a meló, jönnek a pályázatok a helyemre.Félelmetesen sok. Már ezzel álmondtam az éjjel is. Azt hiszem nagyon megvisel. De sebaj, bő három hónap és Riki vigaszt nyújt mindenért.
Tegnap akartam licitálni a teszveszen,de nem engedett,mert még nem kaptam levele.Erre írtam az eladónak.Figyelmeztetett is. De ő írt e-mailt, és megkötöttük az üzletet. El is utaltam a pénzt. Nagyon izgulok. 3 kis rugit vettem tőle. Olyan 750 darabja így.A helyi turiban is ott körül van.Remélem nem lesz gond és szép állapotban lesznek. Még 3 könyvre van licitem.Aztán abbahagyom már a vásárlást, mert gondban leszek anyagilag januárban. :oops:
Szombaton meg jön az asztalos felmérni a terepet,mert csináltatjuk a gyerekszobába a bútort.Szóval izgi dolgok bannak nálunk.
Szép napot!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Na még bekukk!
Eve,Tinu jobbulást kívánok Nektek!!!!!!!!

Annus!Ma én is sokáig aludtam :D .
Igen gyakorlok,összecsukni,kinyitni... :lol: :lol:
Jó utat Nektek,pihizzetek sokat(ott is :D ),érezzétek magatokat nagyon jól!!

Nem tudjátok maszíroztatni lehet állapotosan(értem:hason fekve),?Hátamra ráférne... :(

Köszi,Dóri,Ti is ügyesen vásároltatok! :)

Neked is köszi Böbi,!Ugy tudom eu 3,4-es a szabvány.

Emese!Nekem is nagyon tetszik,és esetleg jó lesz a tesónak is(kisfiútól vettük) :lol: .

Adri!Jó áron vásároltál :D ,és nagyon csini kismami vagy!

Huhh,nagyon idő van,lépek!
Sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fabri 2009.01.21 12:04-kor.

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Annus akkor jó pihizést!!!Én is 9-ig aludtam ma,bár még tudtam volna,de Gréti keltett. :)

Dóri:Mindig olyan jól megnyugtatsz.Elhesegetek minden rosszat a gondolataimból.Köszönöm!!!!
De jó hogy ti már túl vagytok az ülés vásárláson.Mi még előtte vagyunk.Milyet vettetek???

Emese igazad van,tényleg hasznos lehet később hogy akaratos.Amúgy olyan jól áll neki mikor vitatkozik.Megzabálom.

Adraci:Nagyon csini kismama vagy,szépen növöget már a pocakod. :)

Megjártuk a boltot.Vettem szilvás gombócot,meg meggyes töltött nudlit.Nagyon megkívántam.Gyors megfőzöm és megeszem. :oops: Hagyok másnak is,de ilyenekből rengeteget bírok enni. :oops:

Szép napot.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Fabri még neked akartam írni hogy nagyon tetszik a kocsi,és tényleg szupi áron vetted.Jó gyakorlást!!!!
Mióta terhes vagyok olyan a memóriám mint egy kiselefántnak. :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zdori,
sosem találtam meg a hangot anyukámmal, és úgy látszik most sem sikerült.Mindenesetre tudom hogy számíthatok rá, bármi is történik.neki is szüksége van rám, illetve ránk, mert az öcsém most megy középiskolába és egyedül egy családi házban, egy keresettel, nem hiszem hogy nyugodtan aludna.

Adraci, klassz lett a kép :)

megkaptam a teszvesz kódomat ,megyek licitálgatni 8)

KépKép
harhaj
 
 


Adraci!!!
Nagyon csini vagy!!!Hozzám képest egy model :wink:

Farkas!
Hát mi ICvel megyünk,szóval annyira nem érdekel az út minősége :lol: Az állomástól meg taxival :lol: Bár én néztem buszt,de apcim ragaszkodik a taxihoz 8)

Fabri!
Van kifejezetten kismama masszázs!Neten keress rá!Lehet h nekem is lesz benne részem,mert benne van egy 20 perces masszázs vagy infraszauna.Az utóbbi kizárva szerintem,így reménykedem h tudnak kismamákat is maszírozni....

Amúgy az uszodát és talán a sóbarlangot kipróbálom,a jacuzzit meg a gőzfürdőt már nem bizti....szerintetek?

Ja és a DVD lejátszót nem sikerült megcsinálniuk...most mrá DVDt se olvas be,még azt se amit amúgy maga a szerkezet írt ki...így öcsém vitte vissza a szervízbe :twisted:

De!
Hozok képet!!!Lefotóztam a monitort...persze emiatt nem lett vmi csúcsminőség,de remélem egyenőre beéritek ezzel :wink:

Nunink van:
Kép
Kép

annus11
 
 


Huuu kicsit nagy :oops:

Lábak:
Kép Kép

annus11
 
 


Fabri, szuper a babakocsi is meg a hordozó is, na és tényleg nagyon jó áron vetted meg őket.

Adraci, nagyon csini kismami vagy!

Böbi, nagyon aranyos Gyöngy a fülcsis képeken a 3-ik a legjobb. :D

Nálam is az volt hogy, a kislányomnak lesz fülcsije igy hát még a korházban berakattam neki, mert állitólag akkor még nem fáj nekik és nem is érzékelik annyira.

Nálunk is van valami tesz vesz féle és most éppen licitálok egy hordozóra nagyon jó áron remélem sikerem lesz. :D

Anita, jó étvágyat nekem is mindig van olyasmi a mély hűtőben mert én is imádom.

Pingi, hát remélem hamar rendbe jön az újjad.

Na megyek is és főzők tovább.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Arcocskánk:
Kép Kép Kép

annus11
 
 


Fabri!
Lehet masszíroztatni hason is, ha Te is bírsz még úgy feküdni. Ez az egyetlen luxus,amit én is megengedek magamnak, hogy havonta egyszer elmegyek masszőrhöz. Csak olyat keress,aki ért a kismamamasszázshoz, és tudja melyik pontok nem masszírozhatóak.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja és összeszámoltam a tábliban 19-15re vezetnek a lányok :wink:

annus11
 
 


Sziasztok!

Nem hagynak tanulni..... :? ...a munkahelyemről non-stop hívogatnak egy februári rendezvény szervezése miatt (amit még megcsinálok, pedig nem terveztem....)....pedig szabin vagyok.....nem tudom mi lesz, ha leteszem a lantot.... :evil:

Hean!
Gratula a jó eredményhez! Sokan drukkoltunk ám nektek! :)

Anita!
A Hipp Natalt én is néztem már, valamelyik magazinban olvastam róla. Tényleg jó? Iható?

Bencus anyu!
Az elevit álaga/szaga rettenet...vsz. én is ezért felejtettem el szép lassan beszedni az első 3 hónap után....még ami van a dobozban azt lenyomom 3 naponta 1et kb., aztán már nem veszek újat. (kiváncsi vagyok a dokim majd mit mond erre...)

Picihencsó!
Szerintem érdemes lenne Béres Kalciumot szedned, főleg ha keveset tudsz enni. A csípődnek is jól jönne, hátha tágul egy kicsit. Nekem is elég keskeny 83-as volt a csípőbőségem, de folyamatosan 'csúszok szét'....eléggé fáj is...de legalább egyre sanszosabb, hogy kifér majd a Kisbabóm. ( a spárgát lazán megcsinálom az izületeim annyira nyúlnak... :shock: )A kalcium meg sokat segít!

Pingi!
Tegnap akkor a balekoló kismamik napja volt...én a bal hüvelykujjamat vágtam csontig be :cry: ....pedig csak egy paradicsomot terveztem 2-é vágni....a férjem szerint kezdek önveszélyes lenni.... :?

Tinu!
Jobbulást!

Fabri!
Jól néz ki a babakocsi! 300db babaruha?!? Hú, lesz mibe öltöztetni. Majd rakj róla képeket, kiváncsi vagyok milyenek.

Adraci!
Csini-trendi kismami vagy! Jó a pulcsi az övvel, lehet azért kismamiként is jól öltözni! :)

Annus!
A lánykád tényleg baromira hasonlít rád! :) Remélem azért tőlem is örököl majd valamit a kisnyuszkóm, mert eddig kiköpött az apja. :)

Babucim nekem is nagyon aktív, nekinyomja a kis tappancsát a hasfalamnak....és ha bekopogtatok a pocimba, akkor u.ott visszarúg.... őrület...jaj, úgy szeretem ezt a kis rosszcsontot!

Kép
mozza
 
 


Annus!!!Izabel csodaszép!Azok a kecses lábak !És tényleg nunis!
Remélem nem sértődsz meg,de szerintem az arca,nagyon hasonlít a tiédre.A kis pisze orra,olyan cuki.Büszke lehetsz rá. :)

Már ettünk,háááát dugig vok. :oops:

Ági jó licitálást!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Mozza!Szerintem iható és nagyon jó.Ha szereted a 100%-os narancslét,akkor ez is bejön majd.Az én dokim örült mikor erre váltottam,mert azóta tökéletesek a vérképeim. :)

Látnátok Gréti hogy tömi a gombócokat! :lol: Tiszta anyja. :lol:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Adraci,
nagyon csini vagy! milyen szép pocid van már Neked is! :)

Annus,
jó utat holnap, vigyázzatok magatokra!! Szaunát én szerintem már ne, a jacuzzit talán a fertőzésveszély miatt én kihagynám 8én mindig idegenkedtem tőle, mert azon a pici helyen jó sok ember összezsúfolódik), meg annak elég magas a vízhőfoka is. Bár a vízsugarak jól tudnak esni a deréknak :)
Nagyon jók a képek, a lényeg azért látszik )illetve pont az, hogy nem :) :)

emese1979
 
 


Kutyafüle!

Te tudsz még hason feküdni??? Úristen de irigyellek! Nem nyom? Pedig neked is nagy pockód van, nem?
Én már háton sem tudok.... :cry:

Kép
mozza
 
 


Annus, jó pihenést, irigyellek, olyan régen vágyok ilyesmire.. :D

Masszázs- nem vicc, van olyan masszázságy, ahol nem csak az ember állának van egy kis mélyedés, hanem a pocaknak is.

Kép
Kép
zili
 
 


Már én sem tok se hason,se háton aludni.Reggelre elzsibbad mindenem.Meg ez a pisilés éjjel....

Mennyi gyönyörű kislány és kisfiú fog májusban születni!Én már olyan kíváncsi vagyok az első fotókra!!!
Már mondtam is apának,hogy majd míg a kórházban vagyok rakjon majd fel képeket.Valakinek meg majd dobok egy sms-t ha szülök.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: