Sziasztok!
Orsi, Koli rád hasonlít, de nagyon!!!
Momoska, Aliz arcát vélem felfedezni a képeden, nagyon aranyos kép!!!
Nem mertem elkiabálni -szerencsére-, hogy volt két olyan éjszakánk, amikor Ancsi hajnali 4-kor ébredt fel legelőször, aztán már csak 7-8 körül. Azóta ismét 3-4x ébred. Szerencsére rövid szopizás után vissza is alszik.
Mivel ő már rendes ágyban alszik, én bújok mellé, ha ébred. Nekem így a legkényelmesebb. Ha nem sír föl akkor, amikor én lefekszem, akkor nem zavarom, csak ha sír vagy motyorogva keres, akkor megyek mellé.
Egy ideig egyszer aludt naponta. Olyankor reggel tovább szunyált, 8-9-ig, a reggeli készülődésre sem ébredt fel. Mostanában viszont felkel 7 körül, így 10-kor már alszik és egy délutáni alvást is be kell iktatnom.
A bolognait ő is szereti, a borsófőzeléket és spenótot már kevésbé.
Csilla, nagyon jók a képek, biztosan jó volt kicsit kiszakadni ebből a ködös, nyúlós hidegből.
Ancsi ugyan még csak 1-2 lépést tesz egyedül, de biztosan lépcsőzne (mászva), ha lenne lépcsőnk
Ugyanis vasárnap óta állandóan felmászik a szekrényre. Először úgy sikerült neki, hogy volt előtte egy párna és arról, de másnap rájött, hogy anélkül is megy. Ha nem vigyázok, mindent lerámol, kihúzza a fiókot, azt is kiszórja stb.
Edina, akartam mondani a ruháskosaras képpel kapcsolatban, hogy Ancsi is beleül a kosarakba, nagyon szereti, csak éppen ő kirámol előtte belőle.
Nem igazán szófogadó. Néha igen, de aztán sokszor csak néz mosolyogva és utána úgyis megcsinálja. Inkább megpróbálok úgy elpakolni, átalakítani, hogy ne kelljen állandóan szabályozni.
Jó nektek, hogy tudtok találkozni, jó kis baba-mama klub lesz
További szép napot Nektek!
Éva