Új privát üzeneted érkezett!

Babszika,

örülök, hogy túlvagy az inszemen, babatapaszok mennek. Pihenj sokat és dolgozzatok rá :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


VIKI
Bocsi, de így is rohantam a buszhoz! A tüdőmet majd kiköptem, nem vagyok én az ilyesmihez hozzászokva. :oops:
Az igazat megvallva nem szeretnék előre rucit venni, mert ha tényleg fiú lesz akkor elég érdekesen nézne ki a Hello Kittys cuccban! :shock: :? :roll:

ANCSI
Nincs képed Lóciról?

dita75
 
 


MONIC
Vigyáznom kell veled, mert a múltkor is egyre csak feszítettem a hajamat oszt mégsem történt semmi különleges! :shock: :roll: :? :( :x :evil: :twisted: :?: :wink: :lol:

remélem minden jelet felhasználtam! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 

 
 

De,de nem tudjuk beszkennelni.
f.ancsi
 
 


ANCSI

Kár! :cry:
Lefotózni és úgy feltölteni???

dita75
 
 


Moncsi, lassan feszegetni kezdem a mi rokonságunkat is, hiszen ma épp Apával kezdtem el beszélgetni arról vajon mi okozhatta Némóka koraszülését és eszembe jutott az Ikea parkolós történet. Aztán gondolkodtam azon hogy miket irt a múltkor, volt orvosi letolás a vérszegénysége miatt stb, és utána nehezményezte a korai befekvést amire én is reagáltam. Semmi másra nem tudok gondolni csak azon jár folyamatosan az eszem, hogy mi lehetett vele, hiszen elvileg múlthét csütörtökön láttam és nem látszott rajta semmi különös. Aztán emlékszem felrakta magáról még a képet amin megelőlegeztem hogy szép a pocija, és sokat nőtt, és utána se kép se hang. Irtam neki ma sms-t de nem jött válasz, gondolom kisebb gondja is nagyobb hogy válaszolgasson, megértem. Azért jó lenne ha adna vmi jelet, megnyugodnék :o

Kép
pgsuska
 
 


Kép

dita75
 
 


Nagyon szurkolok nekik,de az én kisebbik lányom is el akart indulni a
34.héten,én kétségbe esve az ügyeleten,de a dokik mondták az I. Klinikán,hogy betöltött 34.hét után már nincs semmi gáz. Jó helyen van,ott profik a gyerekorvosok is. Hajrá Némóka és Réka!!!!!!! :D
f.ancsi
 
 


Zsuzska,

én is folyamatosan töröm a fejem. Remélem, hogy holnap már többet tudunk majd.
Ti orrszívót vettetek már? Nekem ma a védőnő azt mondta hogy még ráér, szülés után is megvehetem. De én nem nagyon tudom elképzelni, hogy szülés után első utam a kórházból a bababoltba vezessen...

Dita,

ha holnap kapsz hírt Nemonéról, azonnal írd ám meg. Bár én csak délután tudom olvasni...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi!
Orrszívót a gyógyszertárban vegyél, vagyis apa majd jól megveszi ;)
20150601134430
 
 


Viki mami,

nem tudom, hogy ilyesmit rá lehet-e bízni. :oops: A jószándék nem mindig elég...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Egy orrszívót csak meg tud venni! Nem plutóniumért küldöd le. :roll:
20150601134430
 
 


Moncsi!

Sajnálom, hogy csak ilyen keveset voltatok Baján, szívesen láttalak volna, bár én akkor még tanítottam. Pont 16.10-kor fejeztem be. Na, majd legközelebb. Persze akkor már Danikával. (Én nagyon büszkén tologatnám, ha átengednéd egy picurt. :oops: )

Ditus!
Még szép, hogy bementem volna segíteni Moncsinak, ha itt szült volna. Úgy előttem a kép, ahogy ő szül az ágyon, én mellette és nyomjuk két fájás között a babanetet. :lol: Végülis tájékoztatnunk kellett volna a kedves topictársakat. Nem?

Moncsi, ez tök jó buli lenne, nem akarsz átjönni Bajára szülni? :wink:

Jaj, csajok, én még mindig nem bírom megállni röhögés nélkül ezt a tornás jótanácsot, vagyis, hogy feszüljön a haja az illető tornásznak. Nekem ez valamiért olyan poén, ami nem mostanában fog elévülni. Az előbb, szó szerint vinnyogtam, annyira kellett röhögnöm. Már nem is merem még 1x elolvasni, mert api csak néz rám értetlenül és azt nézi, mikor hívja a mentőt... :lol: :lol: :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Csajok, kaptam egy sms-t Némókától, irtam neki hogy meglátogatnám holnap a Sotén hiszen én is ott fogok dekkolni a szülőszobában a szülésznővel, átbeszéljük a dolgokat, irta hogy csörrentsen meg, lehet hogy fogok vele talizni, addig is nagyon szoritok nekik hogy minden rendben legyen!!!!!!!

Kép
pgsuska
 
 


Suska!

De jó neked, akkor tudtok talizni. Némókát sok szeretettel pusziljuk, és már nagyon várjuk vissza. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Úristen, micsoda hírekre jövök!!! Némóka, gratulálok Réka érkezéséhez! Remélem, hogy minden okés veletek! Puszi+++++++++++++++

Babszika, szuper, hogy megvolt az inszemid! Mennyi utrót kell használnod? 3x2-t, vagy 3x1-et? Most én is fogok kérni, ugyanis hátha segítene nekem is. Elvileg pénteken vagy hétfőn lesz az én inszemim. Holnap vv és uh és még egy Fostimon szurit. Már megszoktam a szurit, sőt
Vendég
 


Nándi baba annyira szépséges!!! Czinke-mami, te is nagyon jól nézel ki, csak úgy ragyogsz a boldogságtól, olyan jó nézni titeket!!!:-) Köszönjük a fotókat!

Monic, Linácska, remélem, hogy jól vagytok!

Kata, hajrá holnapi utolsó félvizsga!!!!!!!!!!!!!

Kérlek szépen titeket, hogy holnap gondoljatok rám is, hogy legyen több tüszőm, nagyon szeretném!!!!
Vendég
 


sziasztok lányok, micsoda hírek! :shock:

NÉMÓKA: SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK RÉKÁHOZ, RÉKÁNAK SZÉP ÉS BOLDOG ÉLETET ÉS SOK SOK TEJCSIT!!

köszönjük szépen a dícséreteket , mi is szépnek találjuk Nándibabát, de hát mi elfogultak vagyunk!!! :lol: :lol: gyerekorvosunk a vérsűrűségre azt mondta, h most nem kell törődni vele, majd kinövi és higulni fog a vére. de mi is úgy látjuk , h szebb a színe. remélem tényleg hamar kinövi ezt.

lányok, mindenki vigyázzon magára!!! nem szabad idegeskedni, az egészség a legfontosabb!!!
majd megpróbálok néha jönni, de majd Ditát és Vikimamit mindig faggatni fogom, h kivel mi van!! :lol: :lol:
most megyek hunyni egyet, mert 1.30kor etetés , az még menni fog, de a 4.30hoz már zombi alvajáróként fogok menni. :roll:
pusz és drukk mindenkinek!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


sziasztok!

köszönöm a babaragacsot!

Twist!
3x1 utrót kell használnom.
drukkolok holnapra :wink:

babszika
 
 


nemone!
aztaaaaaa....
remélem, jól van a picúr is és te is!!!!

czinki!
szépek vagytok!!!!!!!!!!!

babszika
 
 


Mórning!

Én is kaptam egy sms-t este amiben leírja, hogy mi miatt császározták meg. (már nagyon álmos voltam és nem akartam visszakapcsolni a gépet. :?

A lényeg, hogy a dokijának nem tecc a ctg, és befektette, 4 órán át megfigyelték a gépen és eközben kétszer lelassult a pici szíve. Ezért a dokik azt mondták, hogy szerintük nem elég tápláló már a lepény ezért sos ki kell venni a picurkát. A műtét során ki is derült hogy az egész méhe be volt gyulladva, valszeg ezért volt rossz minőségű a lepény.

dita75
 
 


Jó reggelt!

Ditus!

Köszi a Némóka hírt! Remélem most már minden rendben velük!

Szép napot Mindenkinek!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!

Némóka: Nem tudom, hogy mi történhetett, egyelőre még felfogni is alig tudom, hogy Réka baba megszületett. Gratulálok Nektek, és mielőbbi megerősödést kívánok! :D

Lányok: A barátnőm ikrei is a Sote1-en születettek, 30+6 héten, ugyan ők 2 hetet intenzíven voltak az elején, de teljesen egészségesek, és mostmár gyönyörű 9 hónapos babák. :) Szóval biztos nincs semmi gond Réka babával sem, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi válthatta ki a koraszülést..
Nem tudom, hogy a 34. héten 1480g normális súlynak számít? A barátnőm ikrei 3 héttel korábban ugyanekkora súllyal születtek. Lehet, hogy a baba fejlődésével lehetett gond? Nah, nem találgatok tovább, talán Zsuzskának sikerül találkoznia Némókával, és megtudunk valamit róluk.

Évi: Neked még nem is gratuláltam. Óriási Gratula a gyönyörűségeitekhez! :D Egyszerűen csodaszép babák, szép kisimultak már 0 naposan is. Sok-sok tejcsit és mielőbbi felépülést kívánok Nektek!

Bumi: Szép eredmények! :) Nemsokára kismami leszel! :wink: Csak pozitívan ám! Mennek a drukkok! +++++++

Babszika: Küldöm a babaragacsokat! +++++++ Mikor kell menned tesztelni?

Twist: Mennek a drukkok a mai UH-hoz! :)

Viki, Boni, Czinki: Gyönyörűek a kissrácok! :)

Ancsi: Remélem, a joghurt segít megszüntetni a kellemetlenséget. Nekem decemberben 5 napig kellett szednem antibiotikumot, és utána rettenetesen viszkettem. A védőnő javasolta, hogy Canesten kenőccsel kenegessem magam kívülről, és az segített is, bár nekem valószínű csak az antibio borította fel a flórát, mert előtte megnézték, és nem volt benne se baci, se gomba, csak sok jó lactobacilus. Neked csináltak váladéktenyésztést?

Tegnap voltam a dokinál. Velünk minden rendben van. Remélem, így is marad legalább a 38. hétig. :) Javasolta a terhestornát és a szülésfelkészítőt. Lehet, hogy kipróbálom majd a terhestornát, csak még be kell szereznem valami nacit, mert a férjem nadrágjában csak nem mehetek (jelenleg azt koptatom itthon). :) A szülésfelkészítőt meg lehet, hogy már a héten megnézem, mert azt mondta a doki, hogy kb. 2,5 havonta van ismétlődés, és szeretném meghallgatni az összes előadást.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Dita: Köszi a hírt Némókáékról! Még jó, hogy ilyen korán elkezdték CTG-zni, és észrevették a bajt. Küldöm neki a drukkokat, hogy testileg és lelkileg is mielőbb felépüljön! ++++++++

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Vikimami: Majd, ha lesz exceled, akkor beírnál nekem a táblába egy 31-et? Öregedtem. :roll: Köszike!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Sziasztok,

Bikfy drága,

ha hiszed ha nem , az én imádott anyukám Baján született. :lol: :lol: Tegnap még poénkodtunk is vele, hogy Danika kövesse-e a hagyományokat. :wink:
Jót nevettem azon, hogy nyomtuk vlna a babanetet szülés közben :lol: :lol:
Biztos lesz még alkalom, hogy megyünk arra és akkor tologathatod Danikát, persze csak ha odaférsz majd a nagy pocakodtól a babakocsihoz :wink: :lol:
Megírom a nevem priviben, iwiwen így megtalálsz, és is meg tudlak nézni, ha már együtt szülünk Baján legalább tudjam, hogy kit kell berángatni magammal a szülőszobába :wink: :lol: :lol:

Denkia,

utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked!
Én jártam terhestornára, nagyon szerettem, nálunk sajnos csak 10 alkalmom volt. Mióta vége itthon nem végeztem el egy árva gyakorlatot sem :oops: :oops: :oops: , de ott olyan jó volt a többi kismamival együtt csinálni. Jól össze is barátkoztunk. :lol:

Twist,

nagyon drukkolok neked mára a vv-hez és az uh-hoz, remélem a Fostimon hatására lesz sok szép tüszőcskéd és jöhetnek az ikrek :wink:

Dita,

nagyon szépen köszönjük az értesítést, ha beszélsz vagy sms.-ezel Némókával millió puszit küldünk nekik! :wink:

Viki mami,

nem a férjem képességeivel van a gond, hanem, hogy állandóan telefonál, mindig keresik. És olyankor nem figyel arra amit közben csinál, és megelégedne bármivel amit elé tesznek. EZért csak a gyógyszertáros jóindulatában bízhatok, hogy normális terméket rak elé :roll: :lol: :lol: :lol:

Czinki,

biztos hamar kinövi Nándika ezt a vérsűrűség dolgot :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Denika,
akkor sok boldog születésnapot kívánok neked!!! Mikor öregedtél?

Ancsi,
nekem szerencsére görcs nem volt. A védőnő is azt mondta, hogy önmagában szerinte a vírus nem okoz gondot, csak ha görcsölök, de az nem volt.

Ja, és jelentem mára semmi bajunk. Reggel 8-ig aludtunk Lilivel, és olyan jó volt. Most, hogy nem kell a kajára odafigyelnem, így kihasználtam, hogy nem kell 7-kor reggelizni. Azért holnaptól megpróbálok visszaállni, de ma még kekszezek, banánozok, biztos, ami biztos.
És anyukám meg most hívott, hogy elfeleljtette mondani, hogy a gyerekorvos kér egy visszahívást, hogy mi van Lilivel. Tök rendes. Viszont iszonyat lassú, húúúú, nem is tudom hogy csinált 7 gyereket :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

a gyerekorvosotoknak 7 gyereke van? :shock: Biztos jól sikerült gyerekek ha őket is lassan csinálta :lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy jobban vagy.

Nekem ma még hasmenésem van, de már sokkal-sokkal jobban vagyok.
Egész éjszaka vásároltam Danikának álmomban, nagyon szeretném ha már minden meglenne. Remélem ma meg is lesz.
9 után rohanunk fel Pestre, ott is kell vennem dolgokat, aztán sietünk haza, hogy itt is tudjak vásárolni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


BAbszika nagyon drukkolok!

Suska ha mész NÉmóhoz puszilom

Viki LAckófickónak utólag is BOldog 6. hónapot :lol:

megyek vissza anyósozni :wink:
Vendég
 


Linácska: Köszönöm! 14-én öregedtem. Örülök, hogy már jobban vagytok! :)

Monic: Remélem, Neked is hamar elmúlik az a fránya hasmenés. Hogyhogy Nálatok csak 10 alkalom volt a torna? Nincs folyamatosan? Vagy ez ingyenes volt?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Denika,

mi kisvárosban élünk itt egy 10 alkalomból álló terhestornára és szülésfelkészítőre lehetett befizetni (érdekes módon alig voltunk 10-en akik jártunk, pedig a védőnőnél sokkal de sokkal többen vagyunk). A következő csak április tájékán indul, addigra pedig már bőven meglesz Danika.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bonikám!
Nagyon szépen köszönjük! ;)
20150601134430
 
 


Denika
Boldog szülinapot utólag is!
Tied apcinak is nad-nad pocak??? :wink: :lol:
Szupi, hogy minden rendben veletek!

Viki
Oppppps! :oops: Most nézem Laló vonalzóját. Boldog féléves szülinapot kívánok neki! :D

Monic
Jó vásárolgatást. Ezen a gyógyszertáras eszmecserén kifeküdtem!

Linacska
Örülök, hogy jobban vagytok, jó banánozást! :wink:

Babszika
Tapassz, és az éjszaka már alvásra valól! :x

Csibi
De kár hogy nem egyszerre szültünk akkor valszeg 11kor még én is tudnék függeni két szopi között, így tegnap lemaradtam rólad! :cry:

Twist
Mennek a drukkok.

Suska
Remélem sikerül Némóval talizni!

Bikfy
Elképzeltem a jelenetet! :shock: :shock: :shock: :lol:

dita75
 
 


Monic: Sajnálom, hogy ilyen ritkán indítanak nálatok tornát, és még akkor is alig megy el rá valaki. Itt meg, gondolom, teltház van az ilyen helyeken, alig lehet levegőt kapni a teremben.

Vikimami: BubuLackót utólag is puszilom féléves szülinapja alkalmából! :)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Monic,
szerintem az orrszívóval még ráérsz, lehet, hogy fél évig nem is lesz rá szükségetek. Mi anno vettünk elektromosat, hát nem sokat ér, pedig 10.000 Ft volt. Egy dologra nagyon jó, hogy ha utazunk, akkor oda nem mehetünk porszívóval, valamire meg azért jó az is. Úgyhogy hamar átálltunk mi is a porszívósra. Lili most már magának ki tudja szívni.

Viki,
Lackónak boldog féléves szülinapot!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Denika, a 34. héten ez a súly amivel Réka baba született nem jó. Én egyidős terhes vagyok vele napra készen. Az én babám le sem merem irni jelenleg kb. három kiló. Én már a múltkor is keveseltem ezt amikor a 30 hét előtt közel egy kiló volt a babája. Egy 30. hetes baba normál súlya 1500 gramm pont annyi amivel Réka született de sajna neki 34. hét után volt ennyi, sztem itt is látszott a lepény gond, nem táplálta a babucit. Hát nagyon sajnálom. Nekem a 30. héten volt tiz deka hiján 2kg a babám. A dokim majd infarktust kapott, hogy mekkora de én nagyon remélem hogy ez az éhezés amit már több mint egy hónapja üznek velem nem növeszti nagyon tovább.


Csajok, mennem kell a sotéra, nézik a cukromat, este jövök a hirekkel hogy tudok-e talizni NÉmóval majd ott dől el. Puszi mindenkinek

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Denika!
Febr 6-án kell mennem.... az egy szép, pénteki nap lesz :wink:
De addig tuti, h kiderül, h van-e vki pocóban, mert az még 2,5 hét.... nem?

dita!
Igen, alvásra való az éjjel, de apa nélkül nem megy. Mi sosem alszunk egymás nélkül. Illetve mikor a szokásos céges 3 napos hülyeségre jártam, akkor is csak úgy tudtam elaludni, h végkimerülésig olvastam, vagy egyebek. :oops:

CSajok!
Az utrótól tényleg nem jön meg? - ezt olvastam most
És egy másik kérdés: meddig normális a görcsölgetés?

babszika
 
 


ÉVIÉKET MA ENGEDIK HAZA!!!!!!!!!!!!! :lol:

dita75
 
 


Sziasztok!

Örülök hogy Némókánál időben észrevették a bajt. De azért nem értem, mert többnyire minden rendben volt. Soha nem mondta Némóka, hogy a doki kevesli a baba súlyát, nem? Mindegy mostmár, nagyon örülök hogy jól vannak mindketten.

Babszika,
remélem egy erős pozitívat tesztelsz 2 hét múlva! :wink:

Csibi,
nagyon örülök, hogy Nándi jól van és a doki is lazán kezeli és bíztat is titeket. Akkor biztos gyorsan túl lesz rajta :wink:

i.kata
 
 


Babszika,
nekem volt olyan inszem, amikor végig szúrkálást éreztem, de szerintem ez változó. Máskor meg semmit nem éreztem.

Dita,
máris mehetnek haza? Nem semmi. Akkor egy hetet sem voltak bent, pedig császár volt :roll:

i.kata
 
 


Babszika,
ha nem voltam babás, nekem megjött az utrótól. A Duphastontól meg nem. Na azt nagyon nem értettem, hisz tized annyi progi van benne, mint az utróban.
2 hét múlva várjuk a pozi tesztet. Nektek hanyadik inszem volt, bocs, nem emlékszem.

Kata,
császárral is elvileg öt napot kell kórházban lenni, ha jól tudom. Mikor még én születtem, akkor egy hetet volt anyu. Mikor már én szültem, és kevés volt a hely, volt, akit 3 nap után hazaküldtek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linácska!
4. évünkbe léptünk, de még csak msot jutottunk az 1. inszemhez.... és utolsóhoz is :wink:

köszi a segítséget!

babszika
 
 


Babszika,
ilyen tuti avatar gólyával biztos, az utolsó inszem lesz :lol: Meglepi ikrek :lol: (vagy ilyet azért ne jósoljak???)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Némóka gratula, puszi!

Én a 35. héten feküdtem be a kórházba, mert ki voltam nyílva 1 ujjnyira, 36. héten született Bence 2,730 grammal.

Suska ha kis Oroszlány ilyen nagy már most, akkor mekkora lesz? A Bence hozzá képest törpe volt. De azért megnőtt kint.

Ja pénteken megyek anyósommal egy dokihoz. Kíváncsi vagyok mit mond. És tb-án van.

timejka
 
 


Linácska,
én még ezt az 1 hetet tudtam. Szerintem hugomat is csak 1 hét után engedték haza, mert ő is császárral született 6 éve.

Babszika,
nekem volt olyan hog megjött utó mellett, de olyan is hogy nem. Ezt reméljük nem kell majd kitapasztalnod! :wink:

i.kata
 
 


Sziasztok!

Micsoda hírek! Gratulálok Némóka Réka babához!

Sok örömet, boldogságot kívánok a pici babához! :)))))

Én mindig lemaradok a nagy eseményekről? :?

Éviék ma jönnek haza? nem korai még császár után? :shock:

Babszika! Drukkolok nagyon, hogy sikerüljön ez az inszem! Tessék szépen pakolgatni az utrót, felpolcolni a lábakat és pihenni amennyit csak lehet! :wink:

Pusszantok mindenkit, majd még jövök! Nekünk egyébként hétfőn lesz az AFP vizsgálat.

Kismamák! kb. hány nap múlva van abból eredmény?

nellike
 
 


Zsuzska: Tyűha! Szép nagy Oroszlánod van! :) Mostmár én is izgulva várom a következő UH-t. Febr. 9-én lesz, 29 hetesen. Remélem, Niki lesz addigra 1,5 kg körüli.
Drukk a cukorvizsgálathoz! +++++++

Dita: Köszönöm! :) A pocakokat apával épp néhány hete hasonlítottuk össze, köldöknél mértünk kerületet. Kb. egyformák voltunk akkor, mostmár szerintem én vezetek. :roll:

Babszika: A BMC-ben inszem után általában 17 napra hívnak vissza tesztelni. Nekem 6 inszemem volt ott, és általában nem jött meg addig az utro miatt, úgyhogy mindig reménykedve vittem a pisit. De Te ha bátor vagy, akkor otthon is tesztelhetsz egyet 2-án vagy 3-án. :) Hajrá utsó inszem! :wink:

Nellike: Drukk az AFP-hez! ++++++++ Nekem kb. 2 hétre volt eredmény. Úgy tudom, hogy Bp-en minden AFP-s vérmintát a Bajcsy kórházba küldenek, ezért tart ilyen sokáig.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
 
 


Timejka,
drukk a pénteki dokilátogatáshoz. Az a doki legalább közel van és még lehet hogy jó is.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Babszika!
Mennek a babaragacsok!Én az első inszemkor 2 napig véreztem, a pocakom csak az inszem után fájt egy kicsit. Ja és első inszemkor megjött utro mellett is, viszon a 2-3. inszemnál már nem.

Zsuzska!
szép nagy babátok lesz, de nem baj az, hisz ti is azok vagytok.


Eygébként tökre be vagyok sz@rva, mert bújkál bennem valami nyavaja. Most iszom a Neo Citránt, meg a kamilla teát. De az a baj, hogy a hátam is fáj, hogy a fene vinné el. Most nem lehetek beteg!!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
így igaz, most nem lehetsz beteg!!!

Én meg már olyan paramami vagyok. Alig várom, hogy holnap reggel 9 legyen. Remélem Pöttynek nem lett baja a vírustól.
A gyomrom már nem fáj, de a hasam egy kicsit igen, de nem tudom igazán behatárolni, hogy hol. Remélem csak a beleim rendeződnek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: