Új privát üzeneted érkezett!

Hehe, ez tetszik a legjobban:

10.290 Ft
S / XL (mérettáblázat)
AKCIÓ! (Régi ár: 4.600 Ft)


Jól leolcsózták!
Vendég
 


http://www.bboom.hu/cape_kismama_farmer_terdnadrag

ez sem rossz!!!

http://www.bboom.hu/qm_kismama_mintas_rovidujju_tunika

vagy majd ez a nagy melegben, júliusban valahol a tengerparton--Balatonnál....

drágák, de nem vészes!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Gondoltatok már arra, hogy a dinnyerohasztó augusztusban fogunk szülni... akkorák leszünk, mint a bálnák!!!! Jujj, de jó lesz!
Azért a 12kg-t én sem szeretném átlépni...

kinek nincs még kiskönyve rajtam kívül??
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 

 
 

Titime: Légyszi világosíts fel! Kismamaruhákat már babonából sem szabad venni? Én azt hittem hogy csak a babának való holmikat nem szabad előre megvenni. De hogy már magunknak sem vehetünk semmit az már gáz! Mindegy mi már megszegtük mert amikor az anyósoméknak jelentettük be a jó hírt akkor egy kis cipőcskét adtunk át nekik. Na meg itthon is van egy pár 1-s méretű zokni.

Madaran: Mi éppen ezért nem merünk elmenni nyaralni nehogy valami komplikáció legyen és hamarabb pont a nyaralás közben valahol szülessen meg a picink. Ti hogy álltok ezzel a kérdéssel?
A bálnaságról csak annyit hogy megkérdeztem a férjem hogy majd kövéren is tetszeni fogok? Azt válaszolta ha szép kisbabát szülök akkor mindegy hogy nézek ki :lol:

Egyébként rémes abba belegondolni hogy már eltelt 3 hónap a terhességemből és még 2x ennyi múlva már kezemben tarthatom a bébit!

Kép
Vendég
 


És ami még nem volt közkívánatra Csillának a képek...

Kép Esküvői képek
Kép Esküvői képek

Kép
Vendég
 


Na hali csajok!
Kicsit csavarogtunk,ár mentünk anyumhoz Budaörsre.
ŐŐő de csak azért,mert töltött paprika lesz a vacsi,és a 3üveg paradicsomlé ami itthon volt,mind megbuggyant.Ehh,naná,hogy én tettem el :lol: :lol:

Őőő azt hiszem tőlem származik a gombás sonkás spagi,meg lehet a fokhagymás is,viszont a császárszalit a gombás sonkás alá szoktam :lol:
Uhh,viszont tuti jó lehetett az össze variált kajcsi.Én sec imádom az ilyen,hasra ütés szerűen készült kajcsikat, ezek a legjobbak :lol:

Irdab,mi van veled???

Ja és nekem már van kis könyvem,és vérvételen is voltam,viszont a leletért még lusta voltam elmenni.Majd csütörtökön.

Ja és kilók.Nem szépítem a dolgokat.170cm vagyok,és 78kilóról indúltam,sz.tem kb 2kilót híztam(lehet 3-at).
A lányommal kb 75-ről kezdtem és 86-al mentem szülni.
No de,ami érdekes.A Szabival 65-el kezdtem,és szintén 86körl mentem szülni :oops: :oops: De az a ciki,hogy az utsó 3hónapban ugrott fel kb 15kiló.

mimi12
 
 


Kép Esküvői képek
Kép Esküvői képek

Kép
Vendég
 


Mimi: De szeretnék a helyedben lenni :P
Én 175 vagyok és a múlt hónapban még csak 87 kg voltam mostanság meg már 90!!!!

Kép
Vendég
 


[quote="v.piroska"]M írta:v.piroskaimi: De szeretnék a helyedben lenni :P
Én 175 vagyok és a múlt hónapban még csak 87 kg voltam mostanság meg már 90!!!!

]

Tudod,apa azt szokta mondani,legalább van mit fogni rajtam.És amúgy is,jobb lenne ha szúrná a hátsómat?? :lol:
Amúgy bevallom.Nagyon irigylem azokat akik meg hízni szeretnének,vagy ehetnem bármennyit nem híznak.
Én úgy voltam 65kiló körüli,hogy kőkeményen megdolgoztam érte.Kb 2év alatt sikerült lefogynom,nagyon figyeltem a kajára,és heti 2x úszás+vizitórna,és kb 3-8óra intenzív lovaglás.
Ez egyetlen ami ebből megmaradt az az izom.Na fogjuk rá,80kiló izom vagyok :lol: :lol:

mimi12
 
 


sziasztok


köszönöm a köszönéseket, már "titokban" az elejétől olvaslak titeket, így tudom, hogy jó banda ez :wink:

kitty: mekkora a baba? mert kép alapján szép fejlett :wink:
beusmimi: nálunk valszeg kiságy a hálóban lesz és apa költözik ki, mert a nonstop szopiigény miatt igy egyszerűbb volt elsőre is :oops: , bár lehet, hogy ez a baba más lesz, de jelenleg ez az elképzelésem...
hízás: előző terhességet 59 kggal kezdtem, 72 lett a vége, szopi alatt 58ra ment le, most 64 vagyok, még nem híztam, bár nem is eszem sokat, nem kívánok semmit
linácska: nem gondolnám, hogy a babának baja lenne a hasmarstól, de a csütörtök mindjárt ittvan és láthatod :)
v.piroska hello 8) az esküvői képek szuperek, annyira szeretem nézni az ilyeneket, mert sugárzik róluk a boldogság :D :D
madaran nekem sincs kiskönyvem :( és még egy hétig tuti nem is lesz, aztán meg meglátjuk, hogy mennyit várat a védőnő :)
spulni
 
 


Sziasztok és üdv az újaknak!

Madaran,
kiskönyvem még nekem sincs, de valamikor most már tényleg nagyon el kellene intézni. Csak az vigasztal, hogy más is van ilyen helyzetben :)

Képzeljétek, ma voltam doki néninél megbeszélni az UH eredményét, azt mondta, hogy a méhszájat érintő méhlepény miatt nem kell aggódnom, mert ez ilyenkor még tényleg nem változik. Nagyon kicsi az esély arra, hogy így maradjon :!: Egyelőre nem tiltott semmit sem. Rákérdeztem a szextémára, a tornára és a repülésre, mert nekem az elkövetkező pár hétben többször is kellene repülnöm. Semmit nem tiltott, de javasolta, hogy lassítsak be egy picit. Ez mindenre vonatkozik.

Piroska,
azt hiszem, súly- és magasság-sorstársak vagyunk :D én egyelőre 87-ről 88,5 lettem, de szerintem nemsoká én is ott leszek.

Nem tudom, ki kérdezte az UH-képeket, ha tényleg gondoljátok, szívesen felteszem az enyémet is, de nem akartam monopolizálni a figyelmet, különösen, hogy kicsit magamra vettem a problémás terhesség témát tegnap a méhszáj meg a metforminos kérdés miatt. Szóval remélem, senki nem miattam akar lelépni.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Flake,
na ne csináld már, hol van az a kép??????????????

Piroska,
azokon az esküvői képeken olyan vékonynak tűnsz, el sem hiszem azt a közel 90 kilót, amiről írsz.

Kilók: Én Lilivel 81-gyel kezdtem, 3 hét alatt 75 lettem, a kiskönyvbe már csak ez került. 84-gyel szültem, 71-gyel jöttem ki a kórházból.
Most a kiskönyvembe 68,5 került, de bakancsban, nadrágban, pulcsikban. Amúgy ma reggel 65,2 voltam, estére már 65,8. Csak maradt bennem valami.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is üdv az Újaknak!!Örülök, hogy újabb tagokkal bővültünk!!!

Kérdeztétek, hogy ki mennyit hízott?!?!Én egyenlőre még nem híztam semmit!Tartom a súlyom!!Pedig aztán eszek rendesen!Tapasztaltabb kolléganők azt mondják, hogy majd még most fog rám jönni!!!

Kittike, nagyon aranyosak vagytok ám!Jövő héten mi is megyünk!!Már alig várom!!!Szeretném én is már újra látni a kis Pindurt!!!

Adrienne!Nagyon sajnálom, hogy elköszöntél tőlünk!Remélem mi, akik megmaradtunk, együtt maradunk!Valóban nem tudhat mindenki minden hozzászólásra reagálni, de az, hogy azért nyomon követjük a másik fejlődését, szerintem ez már egy nagyszerű dolog!Nem?!

Képzeljétek!A héten kaptam egy levélkét a rendelőből, ahova eddig jártam nőgyógyászati vizsgálatra, hogy nem megfelelő a rákszűrési leletem!Gondolhatjátok milyen ideges lettem!Egyből hívtam is a rendelőt!Sajnos kiderült, hogy HPV (Human Papilloma vírus) vírus található a szervezetemben!Ekkor még jobban beparáztam!Ez vajon mi?!?Féltem, hogy esetleg a Pindurra is kihathat, és felhívtam a dokimat!Végülis ő nyugtatott meg, hogy állítólag vannak bizonyos ecsetelők és oldatok amik ezt a problémát elég jól tudják orvosolni!!!Remélem sikerül is, mert még nem voltunk a dokinál, és nem látott!!Remélem az után is ezt mondja!!Nagyon parázok!!!Szurkoljatok, hogy jövő héten jót mondjon a doki bácsi!!!De annak az egynek örülök, hogy a Picire nem hat ki!

Kép :lol: :lol:
bener
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan , mert apa fürdeti Ádit és utána mennem kell.

Adrienn: Ha olvasol még akkor gyere vissza. Hidd el majd egy idő után jobb lesz.

Sokszor alig van időm elolvasni az elmaradásomat. Mikor elolvasom akkor meg nincs időm írni.

Tegnap nagyon jól esett hoyg mindenki megnyugtató válaszokat adott.

NAgyon örülök hogy mindenki rendben van.

Kitti: Nagyon jó az uh-s kép. Bárcsak már én is ilyet látnék. nekem még annyira pici. Képet meg nem adott majd a másik rendelőbe, mert ott szuperebb a gép.

Piroska: Tök csinos vagy!

Majd én is rakok fel képet ha lesz egy kis időm (ha Ádi alszik holnap).

Nekem nyárra tök sok gumis derekú nadrágom van meg szoknyám és azokat hordtam. De majd én is veszek kismama nadrágot max 5000 FT.

Anna: nekem sincs még kiskönyvem, majd szerdán megyek a védőnőhöz.

Üdv az újaknak

Már mennem is kell!

Puszi

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Madaran:Még nekem sincs kiskönyvem!!!Szerintem én csak jövő héten megyek érte!Remélem nem vagyok még elkésve vele!

Kép
bener
 
 


Wooow Piroska, tényleg gyönyörűek vagytok! Spulni jól mondja, tényleg sugárzik rólatok a boldogság!

Egyébként Spulni: minek nevezzelek? :lol: :lol: :lol: Mégsem Spulnizhatunk fél évig... vagy igen?

Anna, kiskönyvem még nekem sincs, holnap lesz remélem.

Bener, remélem nem lesz baj! Majd írd meg mit mondott az orvos. Hogy lehet ezt a HPV-t összeszedni???? Brrrr...

Sajnos én is egy kis túlsúllyal kezdek :( Milu után maradt rajtam 5 kg, ami nem moccan :cry: :cry: :cry: De ez legyen a legnagyobb problémánk, majd a szopival úgy is leolvad egy csomó kg. Utána meg kezdhetünk diétázni és jó kis fogyis recepteket megosztani egymással :wink:
Vendég
 


V.piroska:Nagyon aranyosak vagytok!Szép képek rólatok!
Én is babonás vagyok az előre vásárlás terén!Az utolsó hónapokra tervezzük az efajta bevásárlást!:)Bár a nagyik már be vannak zsongva, hogy szabad ezt akkora hagyni, de én ragaszkodom hozzá!Ezek szerint akkor nem csak én vagyok így:)
Amúgy mi is kis cipőt adtunk Anyukánéknak és Anyósoméknak!:)

Kép
bener
 
 


Sziasztok!

Kiskönyvem nekem már van sőt leleteim is. Ma voltam dokinál minden rendben jövő héten mehetek vissza a körzetihez,mert kérte,hogy mutassam meg neki a cukor eredményt.Nem biztos benne,hogy inzulinoznom kéne magam.Ma amiket mértem aránylag jók lettek:5,8, 5.4 és a vacsi után lett egy 7. De még ez is belefér.

Piroska:nagyon jók a képek és gyönyrű voltál. De tényleg hol van az a 90 kiló amiről irtál? Stzerintem semmi nem látszik belőle.

Hizás.én 82,5-ről indultam, ma a dokinál 80at mértek. :D Mondjuk Márknál is 4 kilót hiztam.

Vásárlás:szerintem a kismama ruhákra ez nem vonatkozik.Nekem csak egy hosszú újju felsőm van.Nadrágot is ráérek venni,mert a farmerjaim lötyögnek rajtam.

Kitty:nagyon szupi az uh. kép. Ha lesz időd majd ird meg mi volt a dokinál.

Bener:nem lesz semmi gond a doki add majd vmit és el is múlik a virus.

Nagyon finom kajákat irtok,csak én nekem a tésztát most hanyagolnom kell :( .De nem baj majd a szülés után bepótolom :D :D
,,
Vendég
 


Piroska: jól tudod, de én addig nem merek előre vásárolgatni (még magamnak se) amíg nem tudom hogy minden rendben van-e velünk. Szép menyasszony voltál :)

Nekem már mindenem megvan, a kiskönyvem, a leleteim, a háziorvosi pecsétem. Most már csak a kicsit kell látnom. de délután az is meg lesz (remélem) :)

Timi
titimee
 
 


Sissi,
ezeket az értékeket a rendesen beállított diéta mellett mérted??? Mert ezek tényleg nem annyira magasak, hogy inzulinozni kelljen, még most. Szerintem. A próbareggelid a laborban zsemle+tej volt? Mert reggel a tej baromira megnyomja. Ha azt kihagyod, már lehet, hogy jó is.

Kitty,
neked nem mondták, hogy pocaklakó baba inkább kisfiú, vagy kislány? Nem tudom érdemes-e már holnap megkérdeznem. Lilivel még ilyenkor eszembe sem jutott, de most, hogy párótoknak már most megmondták...

A hasmenés-hányás teljesen elmúlt, jól vagyunk mind a ketten. Szerintem a tegnapi fekvéstől fáj egy kicsit a derekam, meg a nyakam, de ez csak olyan izomláz szerű.
Azért nagyon várom, hogy holnap láthassam Pöttyöt.

Titimee,
te már a 12.heti mérésre mész ma?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska: nem, magán rendelésre megyek. ma kapok időpontot a genetikai uh-ra. (az a 12. heti uh?)

Timi
titimee
 
 


Sziasztok!
Titime!Igen az a 12.heti uh :lol: Most mérik a nyaki redőt és nézik meg,hogy van e orrcsontja a babának.Állítólag a down kóros babáknak ilyenkor még nem fejlődik ki az orrcsontjuk(zömében) és a nyaki redő is,ha jól rémlik sokkal több.3mm-ig normális aszt hiszem.

Linácska te holnap mikorra mész?Én fél 12-re.Kicsit para vagyok,de nagyon várom,hogy rendesen láthassam a bébikét.

Csajok.HPV.
Azzal nem lehet szórakozni!!Azt hittem,úgy általában minden nő tudja,hogy ez mit okozhat,..stb.
Úgy általában a férfiaktól lehet elkapni,vagyis nemi úton terjed.És bezony méhnyakrákot is okozhat.
Amúgy meg nyugi!!Volt nekem is,és ráadásul szemölcs szerűt is okozott.A Szabival terhes voltam,és akkor jött ki,kb 1hét ecsetelés után eltűnt,nem árt a babának,viszont kuva kellemetlen mert rendesen kimart az a trutyi amivel ecseteltek.
Amúgy a méhszáj seb is lehet emiatt.
googleban ha rákerestek,sok infót hoz le.Amúgy az egyik leggyakoribb szexuális úton terjedő vírus.

mimi12
 
 


Sziasztok Kismamik!

Szeretnék hozzátok csatlakozni, már december óta olvaslak benneteket, de nem mertem írni, mert sajnos nyáron elveszítettünk egy terhességet, és az akkori fórumos csapattól nagyon nehezen váltam meg, rosszul esett otthagynom őket, de sanos így is nehezen tudtam megbírkózni a veszteséggel.
Aztán eltelt 3 hónap és újra kismama lettem, megvártam a kritikus hetet (nekem a 8. hét volt az), majd a mai napot (12+3 hét) és úgy érzem, hogy mostmár nem bírok csak olvasó üzemmódban működni. Olyan sok jó téma volt, hogy néha nagyon késztetést éreztem, hogy írnak nektek, de nem mertem. És egy nagyon jó csapatot látok itt összeállni.

Bocsi, ha hosszú voltam és bonyolult :)

Rólam: Első baba, nagyon vártuk már.
Debreceni vagyok (azt hiszem még nincs Debrecen környéki a fórumon). 2009. 08.02-re írtak ki.
Ma voltunk 12. heti UH-on, és minden rendben, hallottuk a pici szívverését és annyira rendes volt a szonográfus, hogy szinte ízról-ízre megmutatta a babát. Hihetetlen élmény volt.

Piroska! Nagyon szép menyasszony voltál, sokkal érettebb vagy a képeken, mint 21-22 éves.

Vissza fogok olvasni, mert a tegnap esti és a ma délelőtti hozzászólásokat csak átfutottam.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

Mónika
12+3
Vendég
 


Szia Mónika!Üdv köztünk!
Gratulálok a pocakhoz,és nyugi!!

mimi12
 
 


Sziasztok!

Linácska:igen tegnap már kőkeményen betartottam a diétát és úgy lettek ezek az eredmények. A ma reggeli éhgyomrim pedig 4.0 lett :) Most nem adtam be az inzulint és reggeli után másfél órával 6.6 lett a cukrom.Szerintem ez nem rossz.

Titime:mennek a drukkok a mai naphoz.Képet majd ha kapsz hozzál.
Vendég
 


Szia Mónika:üdv közöttünk. Örülök,hogy minden renbden van a babával :D
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Nagyon jól esett ahogy üdvözöltetek!Azért kell itthon maradni az ikerterhességgel,mert nyáron volt egy terhességem de az a baba nem élt és az utolsó pillanatban mentettek meg!3 hónapot kellett várni és egyből sikerültek!Azért is aggódom egy kicsit miattuk és remélem,hogy megmaradnak!9 hetesen az egyik 22mm a másik 24mm volt.A héten keresek védőnőt csak én még elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren,mert Ők az elsők!!!
Még egyszer köszönöm,hogy gratuláltatok,bár kicsit babonás vagyok!
Sziasztok:beus 73Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára beus 73 2009.01.21 10:50-kor.
beus 73
 
 


Beus,
akkor a pocaklakóid spontán ikrek?

Mónika,
üdv közöttünk.

Sissi,
a reggeli után másfél óra 6,6-ra nem nagyon tudok mit mondani, mert reggeli után egy órával kellene 6,7-en belül lennie. De nem tudom, fél óra alatt mennyit csökken. Amúgy nekem volt 8,5 is, de azt mondták, hogy egy-két kiugró érték még nem vészes, ha nagy átlagban rendben van. Az inzulint én baromi korainak tartom úgy, hogy meg sem nézték, hogy diétával rendben van-e. Én hétfőn megyek újra terhelésre.

Mimi,
én reggel 9:00-re megyek. Már nagyon várom. Remélem a tegnapi nap nem tett be. Amúgy még mindig abban bízom, hogy ha gond lenne, annak lennének jelei, nem????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,spontán jöttek és azaz érdekes,hogy egyikünk családjában sincs iker!
beus 73
 
 


Sziasztok
Bocsánat,hogy így eltűnök ,de vagyok..............csak ez a fránya róka :cry:
Már kikészít!
Sajna nem tudok név szerint mindenkinek írni,mert elvesztettem a fonalat a lap tetején annyit írtatok :)
Üdv az újaknak!
Azt hiszem Én most fogytam a sok róka miatt,de a baba biztosan jól van ,mert a gyógyszereket és vitaminokat megpróbáltam bent tartani.
Kaptam a barátnőmtől kismama nadrágot és Én már azt hordom,mert kis hegyes pocakom van és mindegyik nadrágom kényelmetlen ez viszont szuper :)
Vettem még egy kismami nacit,de azt turiba 500Ft volt!
Úgy vagyok vele,hogy sajnos a lombikra annyi pénzünk elment és ráadásul most is csak táppénzt kapok....tehát ezeken spórolni kell egy kicsit,mert nem akarom ,hogy párom belerokkanjon a sok munkába az Én igényeim miatt.
A gyógyszereket már nem kell sokáig szednem,de eddig az is közel havi 40eFt volt :shock:
Nem tudom,hogy Ti ,hogy vagytok a turis dolgokkal ,de ez valami hiper-szuper gatya és nagyon kényelmes is!!
Amit még szerettem volna mondani,hogy megérkezett a vérvétel és vizeletem eredménye és a doki azt mondta,hogy tökéletes lett :D
Nagyon örültem neki, de még azért izgulok a genetikai vizsgálat miatt.....1hét múlva megyünk :)

Mindenkinek jó pocaknövesztést kívánok!!
És vigyázzatok nagyon magatokra! :roll:

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok Kismamaik!

Piroska : nagyon szupik a képek.

Mónika üdv itt!

Lányok van dokim igaz még csak telefonon egyztettünk de elvállalt pénteken megyek előbb uh-ra aztán hozzá. Annyira örülök annyi kérdésem van.

Én Jázminnál 60 kg kezdtem és 71 kg-al mentem szülni. Most 60 kg vagyok és még nem híztam Jázminnal ilyenkor már felugrott 1-2 kg, de mondjuk 175 cm vagyok.
Nekem már van kiskönyvem, az enyém is sima fehér, bizti spórolnak ezzel is, és voltam már vérvételen is. De még belgyógyászati vizsgálaton nem. Lusta vagyok felmenni a dokihoz olyan sokat kell várni, majd ráérek még.

Kitty: nagyon jó a kép, és holvannak a méretek és a beszámoló? Kiváncsiak vagyunk ám.

Még jövök majd délután
Üdv
Bea
Kép
Kép
Kép
beusmimi
 
 


Sissi!Én hála égnek a cukorhoz nem tudok hozzá szólni.
Viszont én is az ismeretségi körben,azt hallottam,hogy előbb diéta,és ha úgy is magas marad,akkor jöhet az inzulin.

Beus73.Vetélés után a hormonok sokkal jobban dolgoznak,és mivel te sem 20éves vagy,így sokkal nagyobb az esély a spontán iker terhességre.Vagyis nagyobb az esély ,hogy több pete beérjen egyszerre :lol:

Noki!
A fiamnak szinte 1db új rucija sincs.Ven egy 3fiú gyerekes ismerős és tőle veszünk mindent,használtan.Néha ha eljutok,szeretek turizni is.Sőt tavaly vettem 3db kismama nacit(1hosszú 2halász) használtan összesen 6000ft-ért
Amúgy érdemes benézni a babaszoba.hu-ra,mert rengeteg jó cucc van és olcsón.
Én sajnálom a pénzt az újra,főleg arra a pár hónapra
Sőt,sima hétköznapi rucit is ocsót szoktam venni.Pl itt van a Corában az invázió vagy a Budaörsi Tescoban a cosmos.Ezekben mindig találok 1000ft alatti jó cuccot.Már vettem 500ft ért tök jó felsőt is.Mellesleg a barátnőm a trendben dolgozik,és el mesélte,hogy szinte minden cucc kínai,még a márkásak is,sőt a magyar gyártótól kikerült is,csak át van cimkézve :cry:
Majd ezután el adják a xar minőséget eredetinek,jó drágán.
Szóval erősen valószínű,hogy az olcsó boltokban is ugyan azt kapjuk meg,csak más cimkével.

mimi12
 
 


Sziasztok, csak gyors bekukk, mert feküdnöm kell. Ezért ezer bocsánat hogy nem reagálok mindenre. :oops:
Hétfőn a dokim mindent rendben talált, zárt méhszáj, hál isten a baba is rendben volt, illetve minden hozzávaló is a helyén volt. :lol:
Mire hétfőn a dokihoz kerültem nem volt már barni. És tegnap sem, de ma sajna megint van :oops: Vagyis csak volt, már nincs :roll:
Nagyon bevagyok parázva.
Beszéltem ma a dokimmal már, mondjuk megnyugtatott azért feküdnöm kell, ha véres lenne azonnal kórház. De nincs görcsölésem, és az jó.
Ha nem lennék babás, akkor most kellene mensiznem. Hétfőn megyek újra dokihoz.
Üdv az újaknak, és örülök, hogy mindenki jól van és rendben.
Puszi mindenkinek

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Ismét itt! Végigolvastam.
Kismama ruci: én már úgy 2 hete gondolkodom rajta, hogy venni kellene, de megvártam a 12. heti UH-t.
Én úgy a 8-10. hét között iszonyúan puffadtam, ezért eszeméletlen nagy hasam volt, takargatnom kellett, még szerencse, hogy akkor pont szabin voltam (karácsony körül volt).
Nem is bírtam sokat enni az ünnepi menüből - szerenécsére. Elég hízékony vagyok, én én is bővitem a 80 kilósok táborát :)
Nem mindig voltam ilyen súlyú (175 cm vagyok), de könnyen fogyok, ha odafigyelek mit eszek. De azt mondják a boldogság az hízlal :D
Kismama nadrágot pénteken akarok venni, mert már nagyon gyéren állok ruha ügyileg.
Noki: én is szoktam turizni, sokkal egyedibb cuccokat lehet vásárolni, mint a tömegcikk kínai áru.

Köszönöm mindenkinek én is köszöntést. Biztos vagyok benne, hogy hosszútávú lesz a kapcsolatunk :D

Mónika
12+3
Vendég
 


Én nem szeretek turizni. Nem azért, mintha bármi bajom lenne azzal, hogy használtak a ruhák, hanem azért, mert egyszerűen nincs hozzá türelmem. Még ovikezdetkor akartam venni Lilinek egy-két ovis felsőt, végül találtam, de nagyon szenvedtem. Ölték egymást az emberek egy-egy darabért. Ha kell valami, inkább szólok a barátnőmnek, hogy hozzon.

Irdab,
és mit mond a doki erre a barnázásra? Nem emlékszem, folyamatosan volt neked, vagy csak néha, alkalomszerűen. Nekem szerencsére 1-e óta nem volt. Most csak ez a hülye vírus idegesít.
De holnap reggel már mindjárt itt van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szia Irdab!
Tessék szorgalmasan fekcsizni,és kitartás!!Nekem a Szabival 16 hetesen volt együttlét után vérzés.Első nap,véreztem azért rendesen,nem csak barnáztam,kb 2-3napig vérezgettem enyhén,és utána még kb 3-4 napig barnáztam.Idő kell,hogy kitisztuljon.Nyugi!!
Modott valamit a doki amúgy,hogy mitől lehetett??Méhlepény hol van,meg tudta mondani?
Azért néha számolj be,hogy vagy!De tényleg feküdj amennyit tudsz!!Olvassál nézzél filmeket,hallgass zenét,stb.

Móni!A puffadás most kezd nekem is alább hagyni.De karácsonykor valami iszonyat volt.Most már azért kezd jobb lenni.
Tök ciki volt.Rajtam észre is vették,hogy terhes vagyok,pedig akkor kb 6-7hetes voltam :lol:
Na jó,az is igaz nem első bébi..

mimi12
 
 


Irdab! Pihenj sokat, sajnos nem tudok segíteni, úgy írnék neked valami bíztatót, hogy megnyugodj.

Linácska: én sem szeretem a szó szeirnti turikat, mármint amikor könyékig kell túrni a sok roha között és gyűrödten nézegeteni őket.
Én kizárólag csak vállfás turiba szoktam menni, ahol szépen rendszerezve vannak a ruhák.

Mimi! A puffadást ne is emlegessük, nagyon rossz volt, feszített a pocim nagyon :oops:
Ezt leszámítva semmi kellemetlenség nem kísérte eddig a terhességemet, csupán az utóbbi pár napban émelygek sokat, ez nem túl jó, néha elég váratlan helyzetekben tör rám, mondjuk amikor tegnap beszélgettem a főnökkel (cigizik és nagyon büdi volt) :shock: alig tudtam magamon uralkodni.

A családnak még nem mondtuk el, ezen a héten akarjuk, megvártunk a 12. hetet, egyedül édesanyám tudja. A főnökömnek is szóltam, hogy el tudjak menni minden vizsgálatra.
Vendég
 


Sziasztok
Jó kis esős nap van ma....olyan nyomott vagyok emiatt.....egész nap csak aludnék :)
Péntektől elkezdem csökkenteni a gyógyszereket,hogy a 14dik hétre már teljesen el is tudjam hagyni :)
El sem hiszem,hogy nem kell majd kúpoznom,meg annyi gyógyszert beszednem :)
Piroska
Szépek az esküvői képek!!!
Irdab
Nekem amikor a barnázás és a vérzés elkezdődött akkor a doki egyből elkezdte szedetni velem a rutascorbint és sokat kellett feküdnöm!
Közel 2hónapot feküdtem,de még mindig amikor nem érzem magam 100%-an akkor inkább fekszem!
Ja, a rutascorbint még mindig szedem!!!
Móni
Én is puffadt vagyok,de én a sok utroesztántól :cry:
Mondjuk barátnőmnek nem kellett használnia és mégis mindig puffadás miatt panaszkodott :roll:

Kép
noki&potyi
 
 


Móni,
a cigizést ne is mondd, apu is azt csinálta egész hétfőn, amíg nála voltunk, 7 órán keresztül. Már minden bajom volt. Szegény nyitogatta az ajtót, de hát a cigi az cigi. Akkor lettem éjszaka rosszul, azt hittem, csak a füst viselt meg ennyire. Na mindegy, már túl vagyok rajta.

A lányom úgy gyilkolászta a hajában főtt krumplikat most ebédkor, hogy öröm volt nézni. Enni nem sokat evett, de 3 krumplit széttrancsirozott. Szegény valahogy a kezeivel nagyon nem ügyes, két kézzel fogta a kést, és persze nem az élével vágott.

Tényleg, Mimi,
Szabi mennyire ügyes? Lili nagyon nem. Még levetkőzni sem tud teljesen egyedül, felöltözni végképp nem. Épp mondtam, hogy hiába lenne szobatiszta, nem tudja letolni a gatyáját. Egy evés, minimum egy csereruha. Viszont amit aggyal kell csinálni, az nagyon megy. Megjegyez 30 képes diafilmet szinte szó szerint.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska én hétfőn kezdtem barnázni, miután aszuális időszakomon túllépve most először együtt voltam apival, amióta babás vagyok.

Noémi, a méhlepény hátul van (most nem tudom, h jól "szakkifejeztem" e magam, szóval jó helyen, és mindent rendben is talált. A dokim arra tippelt, h vagy egy hajszálér elpattanása lehetett a szextől, vagy mivel most mensiznék (ha nem lennék babás) lehet h az.
Itt volt a védőnő is az elöbb, és ő mondta h sok nőnél van ez, h barnáznak akkor amikor mensi ideje lenne babásan is. Meg azt is mondta h a magne B6 is fellazítja a szöveteket (én azt is szedem), és a szex is közbe játszat. Na most no szex, és pihenés.
Csak még lelkiismeret furdolásom is van a baba miatt, h apival együtt voltunk :oops:
Nagyon remélem h nem tart sokáig, mert így kifogok készülni. Már kezdtem megnyugodni, h túlvagyok a 12. héten is és minden rendben.
Valószínű ezek után már dolgozni sem engednek vissza :roll:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Linácska.Vannak csodagyerekek,de az enyém sem közéjük tartozik :lol:
Amúgy a Szabi levetkőzni le tud,fel már nem megy,de nem is kell még ezt tudniuk.
Enni viszont egész szépen eszik.Viszont ne felejtsd el!!Nekem a Szabi nem az első kölköm,és szert tettem már némi tapasztalatra előtte :lol:
Én pl már 1évesen elé tettem a kaját amit lehetett kézzel enni,és hagytam had trancsírozza.Igaz minden 3m körzetben kajás volt,de nem érdekel.Így szépen megtanult idővel egyedül is enni.
Viszont a Szabi meg kb 2-3 hónapja kezdett beszélni,és mostis úgy beszél,hogy fetrengek a nevetéstől,mert a felét nem lehet érteni de csak mondja és mondja és mondja.
Lili amúgy milyen kezes?
Vegyél neki gyöngyöt.Lehet kapni azt a jó nagy fa gyöngyfűzőt,attól szépen ügyesedik.
AMúgy a Szabi aránylag ügyes.Vannak szétszedhető kisautói és szétszedi össze rakja,csavaroz,..stb.
Viszont nem szabad a másikat nézni.Mert míg az egyik ebben a másik abban ügyes.

AMúgy meg szobatisztaság.1x hallottam egy ÁNTSZ-es bácsit a rádióban nyilatkozni,még a Fanni ovis volt akkor.
Azt mondta,hogy egy kisgyerek kb 6éves koráig,nem is tudja pl a fenekét rendesen kitörülni.Pont az ovikról volt szó...
Ugyanis egy 6év körüli gyerkőcnek még rövidebb akeze,és nem bizti,hogy elér a fenekéig rendesen.

mimi12
 
 


Figyi Irdab!
Ne legyen lelkiismeret furdalásod,azzal semmire nem mész.Én tudom én át éltem már hasonlót.De nem szabad magunkat hibáztatni!
Na én pl nem is tudtam,hogy a magne B6 fellazítja a szöveteket.
A volt dokim agyba főbe írogatta fel a magneb-t,de ilyet sosem mondott.Jó tudni,mert akkor ha kell én is óvatosan szedem majd.
Amúgy az előző terhességemnél szedtem,most meg nem szedem,és nem is hiányolom.Lehet ez is olyan,mint a fájdalom csillapító??
És hidd el.Akkor a Szabival én is baxartam,de itt a Szabi.

jááj viszket a hasam :lol: Ideje elővennem a testápolót.
Ja tényleg.Gondolom sokan vesztek méregdrága krémeket.
Csak megsúgom.Tök felesleges,a babaolaj is épp annyira megteszi.
Sőt a Dm-ben lehet kapni valami büdös olajat,ami pont erre jó,mármint a növekvő pocakra,és kb 1000ft,viszont és a Szabival a felét használtam el kb.

mimi12
 
 


Irdab:pihizzél sokat és ne izgulj jól a van a babád.

Linácska:nekem azt mondták,hogy 1 1/2 óraval az evés után nézzek cukrot és,hogy 7 ig nincs gond, viszont kaptam egy könyvet abban pedig az van irva,hogy 8ig jó az eredmény.Ki érti ezt?

Itt is esik az eső.Ma Márk is hisztisebb a kelleténél, már 2szer zavartam be a szobájába. Enni sem akart csak csokit(amit persze nem kapott)ezért bement a szobájába és szinte megágyazott magának.Szóval a 3. kiborulása a fáradtság miatt volt.
Vendég
 


Mimi:a dm-es olajat ismerem én is használtam.Sajna nekem akkor is lettek terhességi csikjaim. Ez szerintem alkat kérdése is.Nkem nincs szerencsém ebben.
Vendég
 


Noki! Nagyon örülök, hogy jól vagy. Tudom, milyen lombikozni. A volt férjemmel nem lehetett spontán babánk (nem ezért váltunk el). 2x voltunk lombik kezelésen, tudom, hogy milyen sokba kerül, nekünk 4 éve volt egy kezelés 280 eFt körül.

Linácska! Sajnos én is dohányoztam, 1 éve tettem le, de mivel suliba is járok néha vizsgaidőszakban rágyújtottam DE! ahogy megtudtam, hogy babát várunk, soha többet nem gyújtottam rá.
Nem is kívánom, sőt egyenesen undorodom a szagától is. Olyan lett a szaglásom, mint egy kiképzett rendőrkutyának, nagyon messziről megérzem a szagát. Így vagyok a konyha illatával is, az utcán is érzem, hogy itt-ott mit főznek :) de az ételektől nem undorodom, kivéve a nyers káposztasalát.

Mónika
Vendég
 


Én a gyógyszertárba kevertetett krémet kaptam :)
Nagyon jó citromos illata van és jó zsíros is.
Babaolajat is vettem,de azt hiszem ez a krém megállja a helyét!
Ajánlom mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Sissi!
Ez tényleg bőr kérdése.Azért is írtam,mert anno a lányommal vettem az akkor kapható jobbnál jobb krémeket,reggel este kentem a hasam,mégis csíkos lettem.Viszont a Szabival nem vettem drága krémeket,csak ezt a DM-es olajat,és sokkal hatásosabb,mint akár a vichinek a drága kréme.
Én a barátnőmet irigyeltem anno.Nincs 160cm,hízott kb 30kilót terhesen és egy db csík nem jött ki rajta.Pedig nagyon carul álltak,és tényleg csak az olajra tellett neki.

Noki!Viszont erről a gyógyszertáriról még nem hallottam.Ennek mi a neve??Fel tudják írni?Max feliratom a gyerekorvossal a Szabinak :lol:

mimi12
 
 


Én is a DM-es olajat használtam, szerintem jó illata volt. Mandulás :)

Szia Móni!

Anna, lett kiskönyvem :wink:

A védőnő elküldött dietetikushoz a 2-es cukrommal :( Remélem ez nem valami életem végéig tartó probléma lesz, nem szeretnék se gyógyszert, se szurit, se életfogytig diétát :(((((((
Vendég
 


Én nem kenem magam semmivel. Egyszerűen nem birom magamon elviselni a testápolót. Anno Lilivel a kozmetikusom azt mondta, hogy eszembe ne jusson bármivel kenni, hisz a krémek fellazítják a bőrt, és így jobban nyúlik, jobban tud csíkosodni. Rajtam sem volt egy sem. De valószínű tényleg alkat kérdése.

Sissi,
akkor ez is változó, nekem evés után egy órával mondták a 6,7-et.

Már számolgatom az órákat, hogy mikor lesz reggel 9. Valahogy nem jön ez össze nekem, hogy egy UH-t nyugodtan várjak. A múltkori előtt jött ez a barnázás, a mostani előtt két nappal meg a vírus. Kicsit fájdogál a pocakom, de nem tudom eldönteni, hogy hol. Reggel még egyértelműen a gyomrom volt, most már a hasam. De lehet, hogy csak a beleim regenerálódnak. Olyan paramami lettem már most délutánra, hogy csak na. Legyen már reggel!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska! Szeretnék írni valami nyugtatót, de tudom, hogy nem megy. Én is annyira izgága voltam, hogy ma reggel tökre émelyegtem, szerintem volt egy kis gyomor idegem is.

Én a múlt héten voltam nagyon megfázva, 3 napig nem kaptam levegőt annyira el volt dugulva az orrom. Nem mertem semmit sem használni, csak tengerisós orrsprayt, de semmit nem ért. Nem aldutam, szörnyű volt. Aztán meg nagyon kidörzsöltem a zsebkendővel az orrom, kenegettem gyógyszertári orrkenőccsel.
Azt olvastam a neten, hogy "A" vitamin tartalma miatt nem ajánlott használni :shock: de én akkor már többször kenegettem. Én is paráztam emiatt, de azt hiszem egy kicsit túl van ez lihegve, hogy mit ehet, ihat, kenhet, stb. egy kismama.

Viszont a DM-es kenőcs érdekelne, mi a neve? Ha esetleg tudnátok segíteni.

Holnap kell mennem körzeti nődokihoz, ott is meg fogom kérdezni, de szeirntetek meddig kell szedni a Folsavat? A terhesség végéig, vagy az első trimeszter végéig?
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?