Új privát üzeneted érkezett!

Zita!
Szép kis hurkás és nagy baba lett Patrici! Hány kg már??
Megnéztem a videókat, nagyon ügyes a csaj! :wink:
A fürdővizébe ti mit tesztek, h ilyen habos? Mert mi csak az a gyógyszertári fürdetőt használjuk és az nem ilyen!

Lilla!
Azért szépen ki lehet venni a kisbabád a 4D-s képen!
Nekem a születés időpontját a menses alapján 3 héttel korábban tűzték ki a születéshez képest, a legjobb időpont az volt, h én tudtam h mikor fogant és 40 hétre rá, ugyanugy szerdai nap született meg Kamilla. ugyh az uh-bol és a mensiből nem lehet megállapitani sok mindent, de szerintem az uhos zért pontosabb!

Kép
dinaedo
 
 


Zsebi

Őszinte részvétem!!!!Szóhoz sem jutok a történtektől . . . teljesen letaglózott. Majd ha úgy érzed képes vagy rá, meséld el. Nagyon együttérzek veled!!!
[/b]

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Andi!
Jobbulást nektek!!!!! Borzasztó h nemrég mentetek ki a megfázásból és most megint vmi betegség, talán már itt az influenza járvány?? nagyon durva!! :evil:
Felháborító ez a Bencéjék focis ügye! Hihetetlen h elpasszolják a 2008-as kupákat és a koliban sem biztositanak ennyi pénzért megfelelő helyet!! :twisted: :twisted:

Kép
dinaedo
 
 

 
 

Andi!
Hát ez már mindennek a teteje!!! :evil: :x :( Tényleg hülyének nézik őket???Na meg hogy 6-6 ezer???? :shock: :shock: :shock: Az nem kevés, ennyiből már panazióba is mehettek volna! :twisted:
Szerintem a vírusoknak is kössetek utilaput a talpukra, úgy mint annak a fickónak az asszonykája :wink: :lol: Tényleg fura egy eset :roll: :lol:

Ma délután ügyeskedtem egy kicsit, csináltam szép képeket, a blogban megnézhetitek :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Bencém már jobban van, a hányingere és láza elmúlt, de a gyomra még mindig fáj. Szerdáig mindenképp itthon vagyok a két gyerekkel (Dorka meg taknyos lett :roll: :roll: ), de lehet hogy már csütörtök-péntekre sem viszem őket, mert nem lenne jó, ha a közösségben is elkapnának valamit így sielés előtt, na meg amúgy sem. Meglátjuk, mert csütörtökön angolja is van Bencének, arról meg nem kellene hiányozni. 8)
Ma délután fogorvoshoz kell mennem, , lassan már csak kész lesz a porcelánfogacskám. :wink:

Panka!
Szépek az általad kidíszített képek Emiliről. Milyen progival csináltad?
Nekem legjobban alulról visszafelé a 3. kép tetszik, ami csíkos is, és buborékok vannak a lányod körül. De persze mind jó. Ahol egymásra néznek apával, az is klassz... ugy látszik nekem a csíkosak jönnek be legeslegjobban, mert az is csíkos. :lol:
Ügyes csajszi Emili, ha bugyi van Dorkán ő is próbál vigyázni bele ne pisiljen. Nekünk a wc-be pisilés az esti fürdésnél rendszeres, bölcsiben is ráültetik gyakran bilire vagy kis wc-re, és rendszerint bele is pisil, vagy néha kakil. Itthon nem nagyon merem most csak bugyiban rohangáltatni, most épp elég volt a sok összehányt ruhát mosnom, nem szeretnék még pisis szőnyeget is takarítani, de ha jön a jó idő, többet tudunk kint lenni, akkor mindenképp bugyizni fogunk mi is. :wink: :wink: :wink: Éjszaka milyenek a pellusaitok? Tudod mondtam, nekünk szerencsére már nem folyik ki a pisi, mert szárazak, ugyhogy mi is jó úton haladunk. :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok Mindenkinek!
ZSEBI!
Fogadd ŐSZINTE RÉSZVÉTEMET nagyon sajnálom ,és számomra is teljesen érthetetlen mi történhetett ,hisz mikor még ott jártam Ő vigyázott Szabikára! ha tudod mond el!
Andi!
Nagyon sajnálom, hogy Bencéd is megkapta ezt a szemét virust ,de gondolj arra ,hogy inkább most ,mint mielőtt indulnátok!Igy addigra biztos ,hogy átvonul ,és semmi nem zavarhatja hogy jól érezzétek magatokat! :lol:
Voltunk azon a dombon is, amit mondtál meg aJerikón aszöcskeszobornál ,de nagyon jeges volt a gyerekek hatalmasakat estek!!
Pintyus!
Megkaptam igen!köszi ,hogy megőrizted nekem ez akedvenc pulcsim mert aférjemtől kaptam!Nagyon szuper ,hogy jártok uszni ,még bajnok is lehet a kiscsajbol a videót megnézem!
:lol:
mártid
 
 


Andi!Miket nem látsz Te gofrisütés közben!!A fickonak jól kirakták a szűrét táskástól !vagy annyira elege lett, hogy magától ugrott!Andi neked moziba sem kell menni, elég ha kinézel az ablakon!
mártid
 
 


Sziasztok!!!!

Zsebi:

Fogadd őszinte részvétem.
Ez borzasztó,nagyon sajnálom.
Vígasztalódást kívánok neked.

Nálunk sem múlt el a hétvége sajnos halál eset nélkül. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szombat hajnalban telefonált anyósom hogy a férjem nagymamája rosszul van,szívinfarktusa volt, kihívta a mentőket akik szerencsére hamar kiértek,utánnuk ment a férjem meg anyósom,az intenzívre vitték.De mondta a doktornő hogy mindnere fel kell készülni mert nagyon rossz állapotban van.
Reggel 8-ra meg is halt szegényke.
Olyan rossz érzés volt mert mi láttuk utoljára mert előző este ott voltunk nálunk, beszélgettünk,vacsiztunk stb.Semmi jele nem volt és nem is érezte rosszul magát.
Így hétvégén anyósomnál voltunk,szegény Balázskám is kereste dédit.
:(

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!!!

Zsebi: Fogadd Őszinte részvétemet!!! :(

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 



Bocsika, hogy nem voltam, de Ungváron voltunk, bátyámnak volt esküvője meg a kis keresztfiam 10 éves szülinapját ünnepeltünk. Előtte meg még arra sem volt időm, hogy ezt elmondjam Nektek :oops:

Nagyon szép volt minden, anyukámmal találkoztunk, de csak 1 hétig volt ott velünk, előtte tüdőgyulladása volt, ezért még nem is tudott ide jönni a Tüncsike szülinapján. Apukám sem jött el Ungvárra, mert éppen túl van a sugárzáson ( :( sajnos nem jó indulatú dolgot szedték ki a műtét során :( ) Most jobban van, ma kiment dolgozni, 1 hétig megpróbálja.

Most mennénk sétálni, bár nem túl jó időnk van, de kis levegőzés kell ( több az öltözködés :evil: )
Puszi


Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Alíz: Őszinte részvétem :(

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Jajj, lányok,

Mindenki olyan szörnyűségekről ír, :cry: ezekhez képest a mi kis vírusunk semmiség.
Sajnos a halál az élet velejárója, akármilyen nehéz is elfogadnunk. :cry: :cry: Ez most egy nagy közhely volt, tudom, és a szeretteink elvesztése nagyon megrázó, fájdalmas, szívettépő tud lenni. Együttérezni lehet, de átérezni csakis a közvetlen hozzátartózó tudja a fájdalmat. Aki itt marad annak nagyon nehéz. :?
Zsebi, próbálj a szép, együtt töltött időre gondolni, merits erőt a gyerekeidből, párodból, hisz nekik továbbra is szükségük van Rád. Bele gondolni sem tudok mi lesz ha egyszer nekem is ezt kell átélnem, rettenetes lehet. :cry: :cry: :cry: :cry:

Alízka!
Mint skypen is irtam, részvétem a dédi halála miatt. Habár nem volt fiatal, de a szeretteink elvesztése fájdalmas, bármikor is történik. :( :cry:

Olgi!
Jajj, miket irsz Te is apukádról. Borzasztó. Jobbulást neki, a sugárkezelés remélhetőleg megteszi hatását és segíteni fog a kór legyőzésében. Ha visszament dolgozni az jót jelent, mert nem hagyja el magát, tervei vannak. Ez sokat segít a nehéz időkben.
Bátyád esküvőjéhez szívből gratulálok! :wink: :wink:

Márti!
Igen, mozizhatunk az ablakból, keleti és nyugati oldalon is laknak "őrültek". :lol: :lol: :lol: Nyugati oldalon tavaly és előző évben is állandóan egy pucér nő főzögetett a konyhájában kitárt ablaknál, függöny sehol. Ráadásul egy kövér 65-70 év körüli nőciről van szó. Irtam is akkor itt a csajoknak, hogy biztos nem százas az illető. Szerencsére most hideg van, ablak bezárva, és őt sem látjuk, meg igazság szerint nem is akarjuk. :twisted: Panel "szépsége", hogy ilyeneket is "nézhetünk". :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Jajj Lányok, micsoda rossz hírekre jövök:(

Olgi!
Anyukádnak mielőbbi jobbulást kívánok, apukádnak szintúgy!Sok erőt, kitartást!

Alíz!
:( :( :( Fogadd őszinte részvétem!:(Nagyon sajnálom a nagyit/dédit, tudom milyen ez(sajnos).:(

Andi!
Szerintem se menjenek most közösségbe, tényleg nehogy benyaljanak még vmit így a síelés előtt!
Most Huggise van éjszakra, jól bírja, persze csak ha nem iszik sokat éjjel.Azrt mindent nem bírnak ki ezek a pelusok!
Dorka is tényleg jó úton halad, az éjszakai ágytiszatság a követlező lépés;)
Program neve:dreamlight.Googl-ban megtalálod szerintem, most nem tudom hol van nekem leírva, hogy honnan van
:oops: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Zsebi fogadd őszinte részvétem!

Nagyon régen irtam tudom.
Mindig csak olvasok és irni nem marad időm.

A mi családunk tovább gyarapszik.Szaszának uncsija lesz!Báttyáméknál jön a baba.Sógornőn most 16 hetes terhes.A baba nemét még nem tudják eddig de amugy minden rendben van velük.

Mi jól vagyunk sokat játszunk és szépen fejlődünk.Szasza még mindig minta baba.Fordulunk hasrol-hátra hátrol-hasra és almát eszünk naponta egyszer.Most teljes pucin 7,9kg és 64cm.

Majd később jövök bővebben....

Kép
awe
 
 


Sziasztok!!!

Köszi mindnekinek az együttérzést.

Zita:
Láttam az iwiw üzenőfalon az üzidet és már szavaztam is Patríciára. :wink:
Nagyon édes a lányod a videón. :D

Andi:
Szerintem is jól teszed ha nem viszed a gyerekeket oviba ,bölcsibe az a biztos ha otthon maradnak,így szombaton egészségesen indulhattok útnak.
De jó lesz nektek. :D
Bence hogy van már?Remélhetőleg ő is hamar túl lesz rajta,ezen a szemét víruson.

Olgi:
Jaj szegény apukád,jobbulást kívánok neki meg.Anyukád akkor már jól van?És a gyerekek?Tehetnél fel róluk képet már régen láttuk őket.

Lilla:
Jó a 4d-s kép a babádról,azért ki lehet venni szépen az arcocskáját.
Nekem a 4D is meg Hajninál is márc. 3. a szülés időpontja,aztán majd meglátjuk.Úgyis akkor születik meg amikor ő akar,nem így van?
Még az is lehet egyszerre fogunk szülni,semmi sem lehetetlen. :wink:

Panka:
Ügyes Emilid hogy nem pisil a bugyikába,hiába nőből van. :wink:
Nálunk még nem tökéletes,meg éjszakára is ráadom mert még van benne pisi,így szerintem úgyis bepisilne ha nem adnám rá,de ha majd ha jön a jobb idő akkor majd megpróbálkozom vele.

Évi:
Jó hogy azért írsz néha.
Gratula a bátyádék babájához.
Szépen fejlődik Szabikád,és szépek a paraméterei is.
:D


Pá,pá

Kép

Kép
aliza
 
 


Alízkám!
Köszi kérdésed, Bence is egyre jobban van, ma már nem volt lázas, nem is hányt és eszegetett is keveset. Még fáj ugyan a hasa, de remélem minél hamarabb ez is elmúlik. :wink:

Zita!
Szavaztam a kis tündérkédre. :wink: :wink: Hajrá!!!!

Évi!
De jó, hogy írtál, még ha picikét is.
Szasza baba szépen növöget. ÉS milyen ügyes hogy oda-vissza megy neki a fordulás.
Bátyádéknak gratulálok a 16 hetes bébijükhöz. :wink:

Panka!
Köszi, majd megkeresem ezt a programot, hátha tudok vele én is kezdeni valamit. :P

Kriszti!
Hogy viseled a gyökérkezeléseket? Remélem jól. :P
Jól vagytok már, meggyógyultatok? Ha nem , akkor jobbulást!!!

Bea!
Te ugye végül nem betegedtél le? Valamelyik nap irtad, hogy nem vagy a topon.

Olgi!
Délelőtt elfelejtettem írni, sajnálom, hogy anyukádnak is volt betegsége mostanság, de az jó , hogy már túlvan rajta és rendben van. :wink:
Valóban rég hoztál képeket a kicsikről, ha van időd, hozzál, biztos sokat nőtt Tüncsi baba is. Na és Zolcsika is kész nagyfiú, maholnap már oviba megy. :wink: .

Cilamila, Encike!
Ti merre vagytok????

Kép
Kép
bendor
 
 


Helloka!

Ma fél 5-re megyünk a fodrászhoz, levágatjuk Dorka haját végre. Nincs visszaút, de nem is akarom. :wink: Majd hozo róla képet, bár még magam sem tudom milyen frizurája lesz. :P
És eldöntöttük, a héten már se bölcsi, se ovi a gyerekeknek, itthon leszek velük. Dorka így is taknyi kicsit, és éjszaka néha köhög is. Bence pocakja meg még mindig fáj. :roll:

Fogam végre kész lesz holnap. El sem hiszem, és nagyon remélem nem jön közbe semmi. Na persze a fogászatra járás ezzel még nem fejeződött be, folyt. köv. :twisted: De már ez is haladás. :lol:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Alíz! Részvétem a nagyi/dédi elvesztése miatt!

Olgi! Apukádnak mielőbbi jobbulást! Nektek meg kitartás!

Andi! Nektek is gyors jobbulást! Remélem a hétvégére mindenki jól lesz és nem áll semmi a kirándulás útjába!

Köszönöm kérdésed, sokkal jobban vagyok. Igazából nem tudom mi volt, mert nem jött ki semmi más az izületi fájdalom és levertségen kivül, Párom meg tiszta taknyos, de nyomjuk magunkba a neocitrant meg c vitamint, remélem ennél több nem is lesz. Szerintem kicsit megfázhattunk, amikor Pestre mentünk, mert ugye az autóban meleg volt, így csak pulcsiban ültünk, kiszálltunk pulcsiba, majd kabát fel...Ilyenkor elég egy pillanat is. Meg ez az enyhülés is elég sok betegeskedéssel jár. Akkor jó a tél, ha csattog, szerintem:). Akkor tuti nincsenek bacik!
Hétvégén nálunk is volt haláleset, bár mondjuk nem annyira közeli, Párom Nagynénjének a férje hunyt el, de ő szegény nagyon beteg volt már elég régóta, meg idős is. Valamilyen szinten "várható" volt, de hát az ilyesmit senki nem várhatja. Amikor volt az esküvőnk, már akkor nem tudott eljönni, mert beteg volt és akkor mondták, hogy nem lehet tudni mennyi ideje van még...azóta két és fél év telt el.

Pintyus! Láttam én is az iwiw-es üzit. Kérdésem: regizni kell, ahhoz, hogy szavazni tudjak? Nem gond ám, úgy is szavazok, csak max. holnap, mert ma sietős napom van:).

Megyek képeket nézegetni. Rég nem töltöttem fel, tudom, de még nincsenek is a gépen a képek. Egy része már ki van írva cd-re, a többi meg a fényképezőbe van. Most, hogy összeomlott a gépünk ezzel még nem volt időm foglalkozni:).
Vendég
 


Csináltam Emilinek új blogot, a vonalzó alatti linken nézhető meg;)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Panka! Tök jó a blogspot! Csak nem tudok hozzászólást írni, pedig van googlefiókom :?
A kezdőkép nagyon édes:)!

Tettem föl pár képet, majd teszek még:)
Vendég
 


Helloka!

Panka!
Mindjárt megnézem én is Emili új blogját. :wink:

Bea!
Nagyon jók az új képeid!
Ahol az oroszlánkölyköt fogod az nagyon cuki, szépek vagytok mindketten.
Férjed révén biztos tudod mikor vannak az állatkertben ilyen rendezvények, ahol közelebb lehet kerülni az állatokhoz, ugye? Vagy ez protekciós oroszlánölelgetés volt?
Ha nem, szólnál nekünk legközelebb? Mi is szivesen elmennénk egy ilyenre. Gyerekeknek is biztos tetszene, a képed is tetszett nekik. :wink:

Dorka haja levágatva, tettem fel én is új képeket. Remélem így már nem fogja tépni, most nem ér el a szájáig. Ha mégsem áll le, akkor kénytelenek leszünk röövidebbre vágatni. De hátha nem kellene. :wink: Egyébként ügyes volt a fodrásznál, szépen tűrte a vágást, nem volt hiszti, és elégedett is lett az új frizurájával. :P (Na.. azért a tincseket hazahoztuk, Bence első fürtjei is megvannak) :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!!!!


Gyorsan írok nektek mert pakolok meg délután még megyek vásárolni,mert csüt.-péntek a férjem megy Pestre Szakszervezet ügyben,mi is megyünk Balázzsal mert minket meg kitesz majd a nagynénéméknél Vácszentlászlón,ő péntek délután majd jön oda,és ott leszünk vasárnapig,így egy darabig nem leszek.

Tegnap intézték a férjem meg anyósom meg a testvére a temetést majd jövőhét pénteken lesz 14 órakor,de annyi temetés van hogy leghamarabb jövőhét szerdán volt időpont,de anyósom mindenféleképpen péntekre akarta mert Pesten lakik több rokon meg a sógórnőmék is (azaz Vácon),és hogy eltudjanak jönni a munkahelyről stb, meg akkor nem kell egyből hazamenniük még az nap.

Andi:
Nagyon jó lett Dorka frizurája, kár hogy le kellett vágni a gyönyörű fürtjeit,gondolom te is sajnáltad,de nagyon jól áll neki,nagyon kis bájos vele.Majd megnő neki újra és remélhetőleg már nem fogja tépni.
Bencének is igazi nagyfiús frizurája lett. :wink:
Örülök hogy már ő is jól van ,és egészségesen indulhattok útnak.
Ezúton kívánok nektek nagyon jó utat,jó szórakozást és nagyon ,nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Bea:
Jók a képek,az oroszlánost vagy 5-ször meg kellett néznünk Balázzsal. :D

Mindenkinek kívánok kellemes hétvégét ha már ma nem jönnék.
Jók legyetek és vigyázzatok magatokra!
Puszi.

Kép

Kép
aliza
 
 


Sziasztok!

Én is megnéztem a képeket, babók nagyon édesek, jó hogy össze tudtok járni!:)(Anita, Zita, Éva)

Bea!
Hol kéászültek az állatos képek???Hogy még meg is tudtad fogni az oroszlánt?(ugye oroszlán? :oops: ):D
Állítottam most a blogon, de nekem enegdett bejegyzést írni, google fiókkal, úgy hogy nem voltam bejelentkezve a blogomba.
De most megcsináltam hogy névtelenül is lehessen írni;)

Andi!
Nagyon csajos, vagány, nagylányos lett Dorka haja!!!Nekem nagyon tetszik! :D Ügyes volta fodrinál :wink: Gondolom tetszik neki, hogy nem kell annyira fésülni, nem húzza.Tekergetéssel hogy áll?Nem hiányolja?

Alíz!
Balázska akkor már teljesen szobatiszta?

Lányok!
lenne egy csomag Pampers 5-ös méretű pelusom eladó, ha vkit érdekel(akár ismerősének is).

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést! Valóban nagyon hirtelen jött ez, nem készült rá senki, sem mi, sem anyukám. Annyi előzménye volt a dolognak, hogy ősz óta eléggé vizesedett a lába. A vízhajtók nem nagyon segítettek, sőt egyszer-kétszer nagyon le is esett avérnyomása tőle. Ezért decemberben rábeszéltük, hogy menjen be kivizsgálásra klinikára. Ott infúzióval sikerült elhajtani a vizet, és megállapították, hogy gyenge a szíve, és előjegyezték szívultrahangra január végére. De hogy ekkora baj lenne, nem mondta senki.
Szombaton reggel fél 9 körül szólt, hogy rosszul van, nem kap levegőt, hívjam a mentőt. Ez már gyanús volt, mert máskor még az ügyeletes orvost se akarta kihívni. Hívtam is a mentőt, jöttek is pár percen belül. Mikor megvizsgálta a mentőorvos, mondta, hogy szörcsög a tüdeje, tele van vízzel. Próbáltak vérnyomást mérni, de azt már nem tudtak. Bekötöttek nekiegy infúziót, rákötötték az EKG-t, de 10 percen belül összeomlott a keringése. Ekkor kiküldtek minket, próbálták újraéleszteni, és hívtak rohammentőt. Még kb egy óráig próbálták visszahozni, de mint utólag a mentőorvos elmondta, nem tudták stabilizálni, mindíg csak annyira indult meg a szíve, amíg élesztették. Végül fél 10-kor állt be a halál.
A gyerekek szerencsére éppen nem voltak itthon, az apukájuknál voltak, estére jöttek haza. Nagyon megviselte őket is, hiszen Bogi 1 hónapos korától kezdve együtt laktunk anyukámmal. Akkor halt meg ugyanis apukám, kísértetiesen hasonló körülmények között, mint most ő.
Tegnap intéztük a temetést, jövő hét csütörtökön lesz.
Sokat segít most, hogy vannak a gyerekek, főleg Szabi, akivel ugyanúgy mennie kell tovább mindennek, mint eddig.

zsebi_baba
 
 


Zsebi!

Tényleg nagyon sajnálom, szörnyű lehetett, főleg, hogy a szemed előtt zajlott le minden. Én bele se merek gondolni, én hogy viseltem volna el ezt az egészet... :cry:
Sajnos tegnap nekem is meghalt a keresztanyukám. :(
Úgy látszik, ez egy ilyen szörnyű hónap.
Vendég
 


Hello Lányok!

Zsebi!
Be kell vallanom pityeregtem anyukád utolsó perceinek történéseit olvasva. :cry: Szörnyű, hihetetlen..... nem is tudok mit írni. :(
Átélni közeli hozzátartozóként még borzasztóbb ez. :(

Panka!
Köszi a dícséretet, szerencsére a lábnykám is elégedett az eredménnyel. Meg-megnézi a tükörben többször is naponta. :lol:
Tegnap lefekvésnél megint beszéltem Dorka fejével: én már azt sem bánom ha az ujját szopja , vagy tekergeti a haját, csak ne tépje azt és ne kapja be. SZerencsére úgy aludt el, hogy a hajtépős bal keze mögötte volt (hason aludt). Ma is többször láttam hogy az ujja a szájában, néztem volt mikor haj is volt a kezében :roll: , de a szájába nem vette be. Már ez is haladás, remélem így is marad. Bár nem hiszem, hogy erről hirtelen egyik napról a másikra le tudjuk szokatni, de azért mindet bevetünk. :wink:
Nagyon ügyes blogkészítő vagy, egyre színesebb Emili blogja. Tényleg klassz lett, csak így tovább!!!!!! :wink: :wink:

Lilla!
Részvétem keresztanyukád halála miatt!
Őrült egy hónap ez. :roll: :roll: :roll:
Te hogy vagy? Veséd? Meddig vagy még a szülészeten? Pontosabban mikortól nem dolgozol? Mert a pihi igencsak rád férne már. :wink:

Alíz!
Jó hétvégét Nektek, érezzétek jól magatokat a rokonoknál, már amennyire egy családi haláleset mellett lehetséges. :?
Köszi szépen, mi is megpróbáljuk majd a legjobbat kihozni a jövő hetünkből. Viszünk laptopot, és ha lesz net akkor az andidocsa-s picasara (ahol Bence focis képei is vannak) majd folyamatosan töltök fel képeket is. Na meg akkor ha időm engedi majd írok is. De nem tuti, hogy lesz időm, és az sem hogy lesz net. :P

Zita, Anita, Évi!
Édesek a gyerkőceitek a közös képeken,látszik, hogy élvezik egymás társaságát. Szépen növögetnek mindhárman. Édesek a kis hurkácskáik is nagyon.
Ja és nagyon tetszik a Szasza és Patrickó feliratú bodyjuk is. :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Zsebi nagyon sajnálom ami történt. El sem tudom képzelni milyen érzés lehetett, borzasztó . . .

Lillaoh részvétem neked is!

Lányok, ha vkinek kellene cerazette fogigátló akkor nekem van egy teljesen ép csomag, 3 havi adag. Még a 6 hetes kontrollon irattam fel, ki is váltottam, de nem kezdtem el szedni és már nem is fogom. Én 8ezerért vettem, odaadnám 7ért.

Kép

Kép
lolita_78
 
 


Sziasztok Lányok!!!
Igaz ritkán írok ide,de szoktalak olvasni titeket,mindig.
Zsebi fogadd őszinte részvétem.

Azért jöttem volna,mert van egy légzés figyelőm eladó.
Azaz nem a miénk hanem a sógornőmé,de nekünk is ilyen van.
ANGELCAR AC300
Kép Kép
Kifogástalan állapotban.
Érdeklődni pü-be.
Még rakok fel mást is.



Kata&Milán


oszman777
 
 


Aliz, Lilla! Nektek is részvétem! Micsoda hónap! :(

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Jaj lányok milyen hónap ez??? :cry: :cry: :cry: :cry:
Lilla, fogadd részvétem keresztanyukád miatt!
Anyu barátnője is meghalt szombaton, 58 éves volt, most ment nyugdíjba.
Tegnap fogorvoshoz mentem és a Böszörményi úton vinnyogva robogott a mentő, a sofőr két kézzel markolta a kormányt. Olyan sírás jött rám, ott hüppögtem, mint egy gyerek. Ezt éreztem régen is, mikor a Cernyt láttam száguldani a Klinika felé.
Szerencsére a gyökérkezelést megúsztam, nem gyulladt még be , remélem nem is fog. Persze befejezni nem tudta doktornő, mert rosszul lett és haza kellett mennie. Majd csak 3.-ra kaptam új időpontot.


Zsebi, hihetetlen higgadtan kezeled a dolgokat, remélem nem belül marod magadat!
Igen, szerencsére a gyerekekből óriási erőt tudsz meríteni. Kívánom, hogy hamar megnyugvást találjatok.

Andi, ollllllyan édes lett Dorka haja, mint egy komoly nagy ovis csaj!!!!
Mikor kezdte tépni a haját? Esetleg a bölcsis feszültségek?
Nekem Olivér mindig a körmét rágja, ha oviba jár, szünetben szépen megnő. :cry:
Én sem viszem hétfőtől két hétig, nehogy elkapja ezt a szemét vírust. Csak azért nem mostantól, mert Nelly és László is nagyon beteg, mindkettőnek 39 feletti a láza.
Nem tudnék Bogyókámmal foglalkozni, ápolom a betegeket. Nellykém egész nap ölben, teljesen lenyomja a kúp.
Bárcsak visszajönne a hideg, havas idő!

Panka, beregisztráltam ám Emike blogjába, mint rendszeres olvasó! Nagyon ügyes vagy, ilyenkor csak ámulok (tudod én analfabéta vagyok komputerileg :oops: )

Bea, az az oroszlános kép fantasztikus!!! Énisénisénis!!!!!

Kidőlt a kismorzsám, a nagy anyóséknál (jön nem sokára, nem akar ott aludni), így megnézegetem a képeket!!

Puszi mindenkinek!



Kriszti!
Na hátha nem is gyullad be az a fog ha eddig nem tette.
Ó, jobbulást a betegeidnek!!!! Micsoda hónap.. tele halálesettel és betegséggel. :evil:
Tényleg jobb lenne ha hidegebb lenne, mert a vírusoknak ez az időjárás maga a paradicsom. :roll: :roll: :roll: Ha teheted, valóban jobb ha nem viszed majd Olivért sem közösségbe, nehogy összeszedjen valami vacakot és vigye a kis Nellynek, meg egyáltalán Nektek.
Jajj, én is összerezzenek ha szirénázó mentőt látok, de megpróbálom magam nyugtatni, hogy biztos csak egy pici baba akar nagyon megszületni.
Dorka hajtépése nem függ(het) össze a bölcsikezdéssel, mert ezt már sokkal hamarabb elkezdte. :roll: Sajnos.
Köszi a hajdícséretet Neked is. (És Alízkám Neked is, elfelejtettem megköszönni :oops: )
:(

Kép
Kép
bendor
 
 


LÁNYOK :!: :!: :!:
Még lenne vásárlási utalványom eladó.
2009.12.31-ig levásárolható.
15.000ft,és 1000ft-os címletekbe.

13.000ft-ért eladó,akit érdekel írjon pü-t.
Fotót is rakok
.
Kép Kép



Kata&Milán


oszman777
 
 


Sziasztok!

Jaj, micsoda egy hónap ez!

Nem igazán örülök ennek az enyhe időnek, az az igazság! Nem tudnak a bacik elpusztulni ebben a melegben. Meg a fejem is fáj, front van, enyhül, majd visszafagy....

Lilla! Részvétem a Keresztanyukád miatt!

Panka! Benézek ma is a blogba:)!
Tök jó ám a blogspot. Én annyira élvezem:D!
Vendég
 


Na, sikerült hsz-t írni, sőt rendszeres olvasóvá tettem magam:D

Csajok! Ti nem akartok naplózni??
Vendég
 


Sziasztok!

Tényleg szörnyű ez a hónap, de már nem sok van belőle, aztán itt a február, ami sokkal szebb lesz, főleg mert akkor van a szüli -meg a névnapom. :)

Andi!

Tök jó lett Dorka haja, tényleg nagyon aranyos igy. Jól tetted, hogy levágattátok. Köszi kérdésedet, jól vagyok éppen. Vesém nem fáj, majd pénteken kell mennem kontrollra, aztán kiderül, hogy áll a tágulatom. Január végéig leszek már csak a szülészeten, úgyhogy szerintem még jövő héten végignézek pár szülést, hátha tanulok belőle valamit.
Ja és még mindig azt mondom, hogy egy tündér az orvosod. :wink:

Kriszti!

Én is ugyanúgy vagyok, mint te. Még most is könnybe szokott lábadni a szemem, ha meglátok egy szirénázó mentőt. mindig belegondolok, hogy vajon kihez/kiért mehet. Milyen orvos lesz igy belőlem, ha meglátok egy beteget és elbőgőm magam.... :oops:


Aliz!

Már neked se sok van hátra. Hogy birod? Én nagyon el tudok fáradni mostanában...

Amúgy volt ma nálam a védőnőm, átbeszéltünk mindent, hogy mi kell nekem, a babának stb. Hát azt hiszem kezdek megijedni a felelősségtől. Tudom, hogy nem szabadna ilyet irnom, de igy van. :oops:
Vendég
 


Lilla!
Igazad van, pozitívan kell a dolgokhoz állnunk, a február jobb lesz (bár én bízom benne hogy a sielésünk sem lesz rossz)
Tudom ám, hogy tündér az orvosom, tapasztaltam én is. :wink: :wink: :wink: :lol: :P
Huuu... akkor már nem sokáig vagy a szülészeten, és tutira nem találkozunk a munkaidődben, mert én már januárban oda nem jutok el, az biztos. :roll: :roll: :roll: De Te míg ott vagy nézz meg mindent ami segítheti a szülésedet és a gyermekágyi időszakodat, minél felkészültebb vagy, annál könnyebb lesz Neked. :wink: Nem mindenkinek van ilyen szuper lehetősége mint most Neked.
Bízunk benne, hogy a tágulatod sem nő tovább és nem fog gondot okozni.
Hát.... hogy milyen orvos lesz belőled az majd kiderül, de bízunk benne hogy jó orvos leszel. Meg fogsz edződni onkológusként azt hiszem. Mindenképp a kicsi szívedet, lelkedet edzeni fogja a sok beteg látványa, mert ugye oda mégsem fogfájásos vagy korpásodó hajú betegek mennek. Mikor orvosnak készültél is tudhattad , hogy szép szakma az orvosi, de nagyon nehéz is. :wink: Azt hiszem erre születni kell. :wink:
Köszi a lányom hajdícséretét Neked is. :P

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Zsebi!
:(Nagyon szomorú, hogy ez történt, köszönjük hogy elmondtad nekünk.Tényleg jó, hogy a gyerekek nem voltak otthon!!

Lilla!
Jajj Istenem, részvétem neked is!:(
biztosan jó orvos leszel, empatikus, együttérző :)
terhesség alatt én is sírós voltam, még szülés után is vagy 1 évig, aztán ez mostanra elcsitult;)

Lányok!
Én nagyon remélem, hogy több halálhírt nem hoz senki!!!!!!!:(
Tényleg vége lehetne már ennek a hónapnak, egyébként is utálom :evil:

Kriszti!
Mi baja letta dokinőnek???:o
Köszi a blogos dolgokat, de te is ügyes vagy, csinálhatsz te is egyet;)
Látom te is olvasónk lettél, köszi :)

Bea!
Csinálj te is egyet;)Biztos volna miről írnod!;)

Blog dícséretket köszönöm mindenkinek, jó olvasgatást kívánok!:)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok Lányok!

Alíz, Lilla! Részvétem Nektek is! Tényleg rémes hónap.... :cry: :cry: :cry:

Andi! Dorka frizurája nagyon-nagyon jó lett! Tündéri, igazi kislányos frizura! Nekem nagyon tetszik! :wink: Remélem, gyógyulgattok, és jó utat, jó szórakozást Nektek! Aztán várjuk a síelős képeket! :D Most is egy hetet lesztek?

Kriszti! Nektek is jobbulást testületileg! Fogorvososdihoz meg kitartást!

Anna-Patrícia-Szasza trió édes! :D Hogy nézik egymást a kis mazsolák! :D Szasza és Patríci hurkái pedig :D , nekem ez a gyengém.... :lol: A felíratos bodyk haláliak! Hol csináltattátok? Anna baba pedig nagyon bájosan mosolyog, mint mindig, igazi finom kishölgy más most! :D

Olgi! Jobbulást Apukádnak és drukkolok, hogy a kezelés minél előbb meghozza a várt eredményt!

Panka! Jópofa képeket alkottál, az új blog is tetszik! A nyitókép nagyon jó!!!! :D

Lilla! Láttam az iwiw-re feltett képeden, hogy Nektek is Annátok lesz! :D Lehet, hogy most nagynak tűnik a felelősség, meg persze az is, de szerintem ha már ott van a kislányod a karjaidban, jön majd minden ösztönösen! :wink:

Zsebi! Én is elsírtam magam a soraidat olvasva... :cry: :cry: :cry: Nyilván, aki nem élt még át ilyet, el sem tudja képzelni milyen. Meríts erőt a 3 szép gyermekedből, és tényleg, Miattuk muszáj talpraállni és erősnek lenni, de el tudom képzelni, hogy ez pokolian nehéz.... :cry:

Kép
zsuzska81
 
 


Sziasztok Lányok!

Alíz, Lilla! Részvétem Nektek is! Tényleg rémes hónap.... :cry: :cry: :cry:

Andi! Dorka frizurája nagyon-nagyon jó lett! Tündéri, igazi kislányos frizura! Nekem nagyon tetszik! :wink: Remélem, gyógyulgattok, és jó utat, jó szórakozást Nektek! Aztán várjuk a síelős képeket! :D Most is egy hetet lesztek?

Kriszti! Nektek is jobbulást testületileg! Fogorvososdihoz meg kitartást!

Anna-Patrícia-Szasza trió édes! :D Hogy nézik egymást a kis mazsolák! :D Szasza és Patríci hurkái pedig :D , nekem ez a gyengém.... :lol: A felíratos bodyk haláliak! Hol csináltattátok? Anna baba pedig nagyon bájosan mosolyog, mint mindig, igazi finom kishölgy más most! :D

Olgi! Jobbulást Apukádnak és drukkolok, hogy a kezelés minél előbb meghozza a várt eredményt!

Panka! Jópofa képeket alkottál, az új blog is tetszik! A nyitókép nagyon jó!!!! :D

Lilla! Láttam az iwiw-re feltett képeden, hogy Nektek is Annátok lesz! :D Lehet, hogy most nagynak tűnik a felelősség, meg persze az is, de szerintem ha már ott van a kislányod a karjaidban, jön majd minden ösztönösen! :wink:

Zsebi! Én is elsírtam magam a soraidat olvasva... :cry: :cry: :cry: Nyilván, aki nem élt még át ilyet, el sem tudja képzelni milyen. Meríts erőt a 3 szép gyermekedből, és tényleg, Miattuk muszáj talpraállni és erősnek lenni, de el tudom képzelni, hogy ez pokolian nehéz.... :cry:

Kép
zsuzska81
 
 


Jó béna most ez a babanet.... :? ALig akarta elküldeni, aztán 2-szer is, utána meg nem tudtam visszalépni, na mindegy.

Még azt akartam mesélni, hogy Pannika a múlt heti fülbevaló evészete után a hétvégén alvás alatt (előtt, de csak akkor láttuk, mikor felkelt) magára kent vagy 80 g Sudocream-et.... :roll: Magára, az ágyra, még jó, hogy a falra nem! :shock: :lol: Csak röhögtünk, mikor megláttuk, majd hozok róla képet is, ha végre fent lesz a progi.

14 foga van! :shock: 1 éves státuszon még csak 8 volt, 3 hét laatt 6-ot növesztett.... :shock: Szerencsér eegyáltalán nem nyűgös, csak ömlik a nyála, és roszul eszik hetek óta. De nem látszik rajta, pedig tényleg nem sok kaját tudok belerimánkodni. Mondjuk reggel-este a tápit megissza, így tudom, hogy csak kap tápanyagot.

Jó nyomorék egy idő van... :twisted: pedig délután mennénk a hugommal menyasszonyi ruhát nézni! :D De esőben nem indulok el a gyerekkel... :(

Kép
zsuzska81
 
 


Zsu!
Nekem is bénázott a bnet :?
Na akkor te is megtudtad milyen a krémes-rémes :twisted: :lol: Lehetne lassan egy ilyen albumot is csinálni:krémes gyerek :lol:
Emili is általában tünet nélkül növesztette a fogait, max. ennyi volt mint Pannikának.
De jó a menya ruha nézegetés! 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 



Kép
Kép
bendor
 
 


Zsuzsi!
Nagyon édes lehetett Pannika Sudocremes pofival. :lol: Majd hozd a képet, ha tudod.
Voltatok végül menyasszonyi ruhát nézni a hugodnak? EZ olyan klassz elfoglaltság, szerintem ezt minden nő élvezi. Én legalábbis nagyon imádtam. :wink:


Szomorú vagyok, mert szomaton indulnánk és öcsém majdhogynem lábra sem tud állni. :roll: :roll: :roll: Tavaly áprilisban járt hasonlóképpen, és előtte is volt már 1x ilyen, szóval ez a 3. alkalom. Ma 4 óra körül a munkahelyen állt fel az asztal mellől és alig bírt lábra állni. :evil: Minden előzmény nélkül. Doki írt valami gyógyszert még tavaly, azt elkezdte egyből szedni, kenőcs sajna már nincs , iratnia kell holnap. Ilyenkor kb. 1 hétig is eltart ez a dolog, másnapra be szokott neki dagadni, mozgatni is alig bírja. Orvos szerint ingyulladás lehet. De mivel ez már a 3. alkalom mondtam is neki , alaposabb kivizsgálásra menjen ele, mert ez így nagyon nem jó. Most hogy időben elkezdte a bogyót szedni, nem tudom holnapra bedagad-e neki. Mert ha nem javul, nem tud jönni sielni velünk. :evil: :evil: Tiszta ideg, gondolhatjátok. És persze mi is. :roll: :roll: :roll: Ááááááá...... ilyen nincs. :evil: :evil: :evil:

Lilla!
Mi volt ma kontrollon? Mit mondtak???? Gyere, oszd meg velünk. :wink:

Egy kis vidámságot azért idecsempészek:


Mi a politika
Kisfiú kérdezi az apját, hogy mi a politika?
Az apja leülteti, és példákkal elmagyarázza:
Figyelj, fiam. Én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
Anyád ügyel a pénzre, tehát ő a KORMÁNY.
Nagyapád ügyel arra, hogy minden rendben legyen, tehát ő a SZAKSZERVEZET.
A babysitter a DOLGOZÓ OSZTÁLY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te, a NÉP jól érezd magad, és minden rendben legyen.
A pár hónapos kisöcséd pedig a közös JÖVŐNK.
A kisfiú elraktározza a hallottakat, és elmegy aludni.
Éjjel arra ébred, hogy az öccse ''telerakta a pelenkáját'' és sír.
Felkel, és szólni akar az anyjának, de az olyan mélyen alszik, hogy nem bírja felkelteni.
Bemegy szólni a babysitternek, de a szobában látja, hogy az apja éppen hempereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon.
Senki sem veszi észre, hogy ő is ott van, így visszamegy aludni.
Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi is az a politika.
A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak s így szól:
A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a dolgozó osztályt, amit a szakszervezet csak tétlenül bámul.
A kormány alszik, a néppel senki sem törődik, és a jövő is szarban van.

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok!

Andi!

Sajnos nem volt túl jó ma a nőgyógyásznál. Úgy kezdödött, hogy a doki uh-zott, aztán babóca nem mozgott. Kérdezte a doki, hogy mozog amúgy rendesen. Mondom 1 napja nem nagyon érzem mozogni. Hát gondolhatjátok, hogy megijedtem. :(
De csak aludt valszeg. Aztán meg ugye kiderült, hogy múlt héten befeküdt, aztán ma kiderült, hogy megint medencevégű fekvésben van.
:?
Hát remélem 1 hónap múlva jobb hirekkel jövök...
Vendég
 


Lilla!
Én egy reggeltől egész délutánig nem éreztem Bencém mozgását, majdnem megőrültem. (délután már nem bírtam idegekkel, bementünk a klinikára, nem érdekelt az sem mennyire fog hülyének nézni az ügyeletes doki. Mákom volt mert épp Póka volt az, egyből 3/4 órás NST-re kötöttek, persze minden rendben volt, csak épp úgy fordult a drágám, hogy én nem éreztem, pedig még a doki is érezte tapogatás alapján is, de én akkor sem. :roll: :roll: :roll: )Így tudom, hogy mennyire megijedhettél. Szörnyű tud lenni. Nagyon huncutok ezek a gyerkőcök, már a pocakban is. :roll: A frászt hozzák a szüleikre.
De gondolom azért ma már csak érezted, hogy mocorgott, nem? Reméljük legközelebb jobb és vidámabb híreket hozol nekünk.
Hát... még mindig megfordulhat a babád, bár ahogy nő egyre kevesebb az esélye, persze nem lehetetlen.
De nyugi.... minden rendben lesz bárhogy fordul is a végén.
:wink: :wink:

Kép
Kép
bendor
 
 


Sziasztok kislányok!

Nem vesztem el csak dolgoztam,a héten igaz szabin vagyok csak nem volt gép.De most 3 hétig járni fogok kezelésre mert az izületeim bevannak gyulladva ugyhogy itthon leszek tp-en.Minket is kerülget a virus .de 3 hete járunk egyfojtába bölcsibe.Keresek munkahelyet ,kevés sikerrel idáig.Na de novemberig van idő.Patrikom sokat nőtt.A zsiráfnak mondja hogy Zsijáp.Voltuk allergia vizsgálaton.Allergiás a gyomokra,tollakra,tej,tojás.Na most mit adjak neki mikor imádja a tejet és a tojást is.Nem issza a rizstejet.azt probáltam neki adni.Mondjuk 3 hét mulva lesz eredmény ezek csak jelzett eredmények. :roll:

Lilla,
Zsebi
Részvétem nektek.

18-án én is betöltöttem a 46 -ot.Furcsa érzés.

Sziasztok szép hétvégét.
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok kislányok!

Nem vesztem el csak dolgoztam,a héten igaz szabin vagyok csak nem volt gép.De most 3 hétig járni fogok kezelésre mert az izületeim bevannak gyulladva ugyhogy itthon leszek tp-en.Minket is kerülget a virus .de 3 hete járunk egyfojtába bölcsibe.Keresek munkahelyet ,kevés sikerrel idáig.Na de novemberig van idő.Patrikom sokat nőtt.A zsiráfnak mondja hogy Zsijáp.Voltuk allergia vizsgálaton.Allergiás a gyomokra,tollakra,tej,tojás.Na most mit adjak neki mikor imádja a tejet és a tojást is.Nem issza a rizstejet.azt probáltam neki adni.Mondjuk 3 hét mulva lesz eredmény ezek csak jelzett eredmények. :roll:

Lilla,
Zsebi
Részvétem nektek.

18-án én is betöltöttem a 46 -ot.Furcsa érzés.

Sziasztok szép hétvégét.
cilamila
Debrecen
 
 


Sziasztok!

Kriszti! Nem higgadtság ez, csak így írásban nem nagyon lehet kifejezni, amit érzek, minden szó olyan banálisnak tűnik ilyenkor. De nagyon sokat beszélgetünk a párommal róla, és a gyerekekkel is, hiszen nekik is nehezebb ez valószínüleg, mintha egy távolban élő nagyit vesztettek volna el, de egymásból kel most erőt merítenünk. Leginkább én tudok belőlük, hiszen ők csak gyerekek, folytatódnak a mindennapjaik tovább. Pl. Boginak ma van a felvételije.
A temetés intézése is egy lélekpróbáló dolog, és még annyi minden van, amit az ember csak most lát, és ilyen lelkiállapotban ezeket a dolgokat intézné legkevésbé.

zsebi_baba
 
 


Sziasztok!

Nincs itt ma nagy pörgés, az biztos.

Cilamila!
Nem hangzik valami jól a Te izületi gyulladásod és Patrikod allergiája sem. :( :?
Ha bebizonyosodik 100%-osan hogy valóban tej- és tojásallergiája van, akkor valahogy fokozatosan , szép lassan mégiscsak szerencsésebb lenne leszokatni ezekről.Ne egyik napról a másikra vond meg tőle, hanem valahogy tényleg egyre kevesebb alkalommal adj neki, vagy ha adod akkor egyre kevesebb mennyiségeket Biztos nem könnyű feladat, de ha adod neki azzal ártasz is neki. Sajnos. :? Saját érdekében teszed ha betartod a megvonást, mert rosszat nyilvánvalóan nem akarsz neki. Kitartás mindenesetre!
Munkahelyet reméljük fogsz találni, szebbet, jobbat, és emberibbet minél hamarabb. :wink:
Zsijáp... de édes... olyan aranyosan tudják ennyi idősen mondani a szavakat, öröm hallgatni őket. :P
Igaz, utólag, de :
Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!!
Kép

Zsebi!
Elhiszem, hogy most aztán nem a legkellemesebb feladatok vártak/várnak Rád a temetés intézése körül, de sajnos ez a "rész " kihagyhatatlan. :( :(
Boginak mennek a drukkok ezerrel!!!! Ügyes leányzó ő, nem hiszem, hogy gond lesz. :wink: :wink:


Képzeljétek, Bencém megtanult olvasni. Teljesen el vagyok olvadva ettől, olyan ügyes. Persze a kettős és ékezetes betűk még nem 100%-osak, abban segiteni kell neki, de a többi egész ügyesen megy. A betűket tanulgattuk eddig is, néha irogattunk szavakat, de az olvasás valahogy nem akart menni. Persze nem erőltettem, hagytuk az egészet. Erre ma a gyógyszertárban azt mondja:
- Anya, tudom mi van a plakátra irva. ASPIRIN.
Teljesen kész voltam.Majd meglátjátok Ti is, milyen nagy dolog ez ha eljut idáig a gyereketek. Persze páran akiknek nagyobb gyerekük van, már tapasztalhattátok. A gyógyszertári olvasás óta mindenhol próbál olvasni, tetszik neki ahogy fedezi fel az elolvasott szavakat. (bolt ajtajánál, a TOLNI feliratot, itthon fürdésnél a tusfürdő nevét, a mesekönyvek címét .....)
Nem akarom elkiabálni , de a kiválasztott iskolából is jó híreket kaptunk. Persze ez még nem hivatalos, ezért is nem akarok nagyon lelkendezni előre. :lol:

Ha nem jönnék egy hétig, legyetek jók, puszi Mindenkinek!!!!
Sziasztok!!!
Ja és jóéjt! :D

Kép
Kép
bendor
 
 


Andi!
Nagyon jó síelést nektek, érezzétek jól magatokat!!!:D

Majd később jövök még.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?