Új privát üzeneted érkezett!

Majának sincs fülbevalója, nekem se tetszenek a fülbevalós pici babák. Majd lesz neki, ha ő akarja, oviban, vagy iskolában.

Eszter,
47 nm a lakás 7,5 nm erkéllyel.
pumuklii
 
 


bencusbabus:
Az a bolt amit írsz, a Keletinél van?
Mert akkor ha autóval megy az ember, le tud parkolni ingyenesen az Aréna pláza parkolójában, és onnan még kismamásan is max 10 perc séta. Ha ez ott van akkor ma lehet hogy beugrok. (Apa kinyír)

fabri:
Konkrétan én még nem vettem semmit a teszveszen, de azért bátorodtam fel nagyon, mert apárom a Vaterán (ua. mint a teszvesz) évek óta fent van, és adott – vett már cuccokat.
Ezek azért jó oldalak, mert lehet értékelni az eladót, és akár kis is zárhatják érte ha nem korrekt vagy nagyon rosz az értékelése. Én is óvatos vagyok,és csak olyat vennék meg aminél a képen teljesen egyértelműen látható a termék állapota. Ha bizonytalan vagy de tetszik valami, akkor kérdést tehetsz fel az eladónak az oldalon. A képek felnagyítását nem értem, mert nekem épp az volt a bajom, hogy amit én akartam felrakni az túl nagy volt...kicsinyíteni kellett.

Párom tanácsra inkább az új cuccokat vadászom! Ugyanis vannak boltok, amik a termékeiket nem csak boltban árulják, hanem felteszik ilyen oldalakra is, illetve van olyan hogy az emberek kapnak ajándékba valamit és nem kell nekik és vadi újan eladják. Na én főleg ezeket vadászom! Ezekkel ritkán van gond, a használt cuccokat szeretem én is inkább saját szememmel látni! Így kell új dolgokat nagyon olcsón megszerezni. :wink:

tenger gyümölcsei:
Szerintem nem terhesség kérdése. Van akinek babavárás alatt sem lesz semmi baja tőle, (a babának sem), és van aki alapból nem bírja. Én utóbbi tábort erősítem...rögtön visszajönnek ezek az ételek.

picihencso:
Örülök hogy minden rendben veletek, és nagyon jó hogy elmentél dokihoz, mert ez megnyugtat. Téged is és minket is. :!:
Huha, ha nagy a baba akkor hamarabb megindulhat magától a szülés? Ezt nem is tudtam. Mekkora most Napsi ha megkérdezhetem? Én nem tudom mikor mekkorának számít a gyermekem mert nincs összehasonlítási alapom, de Nórika most majdnem fél kiló. Az kicsi? Vagy nagy? Vagy átlagos?
Jajjjj annyira gyönyörűséges a csöppséged, és milyen sok pózban volt. Nekünk pont az UH-n nem akart mozogni, pedig azon a napon egyébként egész végig aktív volt. Nem lehet szerintetek hogy ilyenkor megilletődnek?

Na most megyek eszek egy falatot (meg boltba is le kellene ugranom), és különben is ennyit locsogni mint én... :oops: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pumukli: a rotától főleg kicsiként féltettem a gyereket, most már nem annyira, annál veszélyesebb, minél kisebb a gyerek. Szóval azt már nagyon korán beadattuk, asszem azt nem is lehet túl későn. A meningos mindegy volt, mert az csak pár ezer forint volt. A pneumon gondolkoztunk sokat, mert az akkoriban nagyon drága volt és kettő kellett belőle (azzal az ár miatt vártuk meg az 1 éves kort). Most már szerencsére ingyenes, úgyhogy a kicsinél már nem lesz kérdés. Persze a bölcsiben sok mindent elkaphat, de azért elkaphatja máshol is - azért találkoztunk korábban is gyerekekkel, pl. ott a játszótér is, és nem biztos, hogy látszik a gyereken, hogy beteg, vagy még lappang. MEg ott a BKV, ahol millió ember van, nekünk nincs kocsink, szóval ott közlekedtünk.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Pinginek: igen, végülis a Keletinél van, de az Arénától igen messze! Ez gyakorlatilag a Rákóczi út és a Berzsenyi utca sarkán van! A Berzsenyi utcában és a Köztársaság tér ezen részén ingyen lehet parkolni, és általában hely is van! Ott laktunk régen! :)
Szerintem feltétlen nézz be, de a Közti tér felől menjél, mert a Rákócziról pont nem lehet ebbe az u-ba behajtani!
Sok sikert! Ha voltál, írj, hogy milyen volt! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Akartam írni, Annus, hogy a Jahn-ban megcsinálják a csecsemősök a fülbevaló berakását. Egy kismama betetette a kislányának helyben. Szóval meg kell kérdezni, lehet, már a kórházban megcsinálják. Ha kislány, sztem nekünk is lesz fülbevalónk. Nekem is volt/van, nem idegenkedem tőle. :)
Vendég
 


Én megértem a döntésedet.
Mi nem vagyunk ennyire veszélyeztetettek. Maja még nem látott belülről metrot, buszt, villamost.:-)
Játszótérre meg ide járunk le a közös zárt kertbe, nyáron néha máshova is. Persze, elkaphat akármit, akárhol még így is.
pumuklii
 
 


Nekem is van 5 fülbevalóm, meg volt köldökpiercingem is. :-)

Én voltam abban a rákóczis turiban, amikor a péterffybe mentem UH-ra és hamarabb odaértem. Arénától nagyon messze van. Nem vettem semmit. Asszem 1 kupac volt ami kilós volt, azt nem is néztem, és nagyon sokminden volt, ami vállfára akasztva. De úgy voltam vele, hogy nem kell nekem 900-1100 ért egy gatya, ha ennyiért veszek újat. De akkor volt rengeteg overall, azok már jó árban voltak, 3-4000 Ft asszem, újonnan meg van vagy 10.000.
pumuklii
 
 


Na közben találtam egy Háda turit ami hozzánk jóvalközelebb van és kilós. Nagy Lajos kir. úton.
De azt írják szinte mindegyiknél hogy naponta jön új áru.
Közben annus mondta hogy ahova ő jár oda csak szerdán. Akkor ez ilyen titkos info, hogy melyik nap jön valójában és a többi (minden nap) az csak reklám?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Nekem sem tetszenek a fülbevalós csecsemők, Zsófinak majd akkor lesz, ha ő akarja :)
Vendég
 


Úgy vannak az árak azt hiszem a Hádában, amiről írtam, hogy bodyk 250-400-ig, rugik, kisnacik 690, komolyabb kantáros gatyók v. együttesek 990. De amiket eddig én vettem azok mind gyönyörűek voltak, de tény, hogy azért meg kell nézni, mert van silányabb is! Ha még úgy van, ahogy rég, akkor 2-3 nagy ládából lehet túrni a törpék cuccait, és a 1,5-2 éves korú rucik meg már fogason vannak. Legutóbb 3 hónapja voltam, ha jól emlékszem!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Igen, több ilyen hádás turi van, de a bébiruha elosztó az ott a Rákóczi-Berzsenyi sarkán van, amit írtam! Tehát a legnagyobb választék ilyen téren ott lesz! Anno 3 hónapja nagyon kutattam vmi után, és több Hádában is voltam, és ezen a bolton kívül sehol nem volt bébiruha, mindenhol azt mondták, hogy menjek ebbe a turiba! Tehát visszairányítottak! Azért nézd meg Pingi azt a turit, hátha jó a felhozatal... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Sziasztok,

Nem voltam hétvégén és hát reggel óta csak olvasok és olvasok! :D De nem baj az a jó ha van mit.

Annus, gratulálok Izabel-hez, nagyon szép név szerintem is.
Tinu, neked is gratulálok Csongorhoz :) .És útolag Boldog Szülinapot kivánok Tüncinek!!!Nagyon aranyos a képeken ahogyan örül a tortának és az ajándéknak.Ez az igazi öröm.

A 4D-és képek pedig mindenkinek nagyon de nagyon jók. a babák annyira édesek rajtuk és jól kivehető minden.Lehet végűl én is rá szánom és elmegyek apával és Jázminnal egy ilyen kis mozizásra. :D

Annetka,Bence anya üdv itt!

Suttogó, nekem a 3-ik rész van meg van amit onnan meritettem és bevált lehet be szerzem az első részt is bookline-on elég olcsón meg lehet venni mind a 3-at ha valakit érdekel.

Nekünk a hétvége az zsufolt volt jöttünk mentünk de igy a jó zajlott az élet, voltunk szánkózni mert szombaton már jó nagy hó volt, tegnap meg már szakadt az eső :( , most abba hagyta és látom kezd ki sütni a nap is.

Én fürdetni a Gabi termékeket használtam, most nem hiszem hogy megyünk át, mert apa sajna el vesztette az öszes iratait, személyi,jogsi, kocsi papirokat mindent, már lassan 1 hónapja várjuk hátha visza kúldik de nem igy hát, most ez gáz és elég sok idő amig újra visza csinál mindent.

Annus olyan jó cuccokat turiztál megint.

Dóri, jobbulást neked, sajnálom hogy még mindig ramatyul vagy, Samuval is ez volt?
Panndi te szedtél ösze még pár kilót?

A pocak fotók szuperek, nagyon szép kerek már mindenkinek. :D

Edua, én is igy érzem sokszor alig várom már itt legyen a pici is, máskor meg olyan jó azért pocakosnak lenni és tudom hogy, hiányozni fog majd ez az álapot is.
Bocs ha nem irtam mindent amit akartam és mindenkinek.
Szép napot nektek.
[/b]

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Pumukli: nekem is volt köldökpiercingem, és úgy hiányzik. :roll: Nem is tudom, valaha visszarakatom-e. Pedig olyan szép. Talán ha végre lefogyok, megpróbálom megint kilyukasztatni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Turi!
Szerintem ez hülyeség h csak abban a HÁDÁba vannak babaruhák!!!Hát ahova én járok ott sok van!!!És Itt minden kilós!Vannak vállfán is ruhák,gyereknek,felnőttnek stb.De azok is kilósak mind!És ha azt nézem kb 100-150 Ft egy rugi,body vagy egy kis póló!
Amit most vettem az ugye 9 db/1800 ér.Így 200 ft darabja.De ebbe már kabátka is volt,amit már őszre vettem.
A múltkor ugye 20 db/3700,tehát 185 Ft volt darabja!

Ezt csak úgy átlagolom,mert nyilván egy kis póló más súlyban van mint mondjuk egy hosszú ujjú body,vagy egy nadrág.De szerintem jó áron vannak!

Ez a naponta megújuló árukészlet...lehet h 1-2 zsákot félretesznek és máskor is borítanak a ládákba,de ezt érdemes az adott boltban megérdeklődni,mert itt télleg szerdán jön a nagyobb mennyiség!Nem tudom annál jobban szemléltetni,minthogy szerdám alig lehet megmoccani a boltban,tehát az erős idegzetűeknek való!Máskor meg akár táncolni is lehetne :lol:

Szóval Bencusbabus!Nem tudom h az Üllőin voltál e már,vagy h melyik nap jártál arra,de én szívből ajánlom neked a szerda,csüt,pénteki napokat!!!!

http://www.hadakft.hu/ Érdemes a boltokat megnézni télleg,hogy melyik a kilós!

Na a turis élménybeszámolónak vége!Jaj megint kedvet kaptam...pedig megfogadtam h a héten nem megyek már be...... :lol: :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!

Hát reggel 9óta olvasom a tegnapi termést! :) :)

Szofi,
a múmián én is jót nevettem :) Nálunk kezdetben csírazsák volt szegénykém elég sokáig, a doki ezt a szót használta rá, aztán valahogy sokáig maradt is rajta :)

Annus,
de jó lesz Nektek Sopronban, szerencsére szép időt is mondanak! Mi majd februárban akarunk lemenni a busójárásra Mohácsra, reméllem összejön.
Nagyon szép kis rucikat találtál a kislányodak :lol:

Bencus anya,
üdv itt! Nagyon szép gyeremkeid vannak!

Vanni,
a haskeményedéshez annyit, hogy nekem eleinte nagyon sokat fájt a hasam, volt, hogy egy hétig egész nap! Akkor kaptam ár magnéziumot,de most lekopogom, hogy jobb, egy héten néhányszor fájdogál, de nem sokat.

A 4D-s képek nagyon-nagyon jók!! És milyen nagy élmény lesz a gyereknek majd akár felnőtt fejjel visszanézni :)

A fülbevaló kapcsán, már nekem is van, de mondjuk nekem is hamarabb volt köldökpiercingem, mint fülbevalóm - én kb. 24 évesen szurattam ki a fülemet. Sztm mi sem fogjuk a babának, majdha nagyobb korban úgy érzi, hogy szeretné.

Fabri,
Neked is milyen szépen növöget már a pocakod!!!

Én ma reggel már túlvagyok egy kapucíneren meg egy Twixen :oops: Remélem, a cukros terhelésnél nem lesz meg ennek a böjtje!
Na valamit szerettem volna, de persze elfelejtettem ismét :?

emese1979
 
 


A turi ügyben csatlakozom Annushoz! :)
Az üllői-úti nagyon jó kis turi, múltkor amiket vettem, nagyon szép állapotban voltak, sztm volt, ami max. 1-2 szer lehetett mosva!

Ja, úgy néz ki, akpunk babakocsit :) :) még nem láttam milyen állapotban van, egy bajom van vele, h asszem sötétkék :( Végülis mindegy, csak én szerettem volna valami vidámabb színt.

emese1979
 
 


Ja és köszi a füllbevalós hozzászólásokat!
Valószínű h én is azért akarom,mert nekemis anno már a kórházban megcsinálták.Vhogy úgy érzem ez hozztartozik a kislányhoz :lol: És olyan cukik azok a képek ahol a nagy buksi fejem van és a fülbevaló már ott figyel a fülemben :wink:

Amúgy később volt vele gondom...Ált iskolában megtetszett egy másfajta fülbevaló,és azt vettünk.De azt nem bírta a fülem,és begyulladt.Olyan szinten h a fülbevaló hátsó része belement a fülcimpámba.Doki szedte ki...elötte meg apum otthon,már amit ki tudott :roll: Aztán meg kellett várni amíg összeforr.De 8.ban lövettem,az egyikben 3 a másikban meg 1 van.De csak ilyen kis köves :wink:

annus11
 
 


Na, mégsem kapunk babakocsit :cry: :cry: Állítólag kölcsönadták vkinek, és olyan szinten tönkrevágta, hogy esik szét a kocsi..

Anyum kezd kicsit túlzottan rápöögni erre a gyerek-témára, már vadul nézi a kiságyakat meg babakocsikat, ami jó, csak sajnos megvan az elképzeláse, hogy milyen kéne, ami persze szöges ellentéte az enyémnak. Még jó, hogy le lehet állítani! De múltkor is mondta, h ne vegyek ruhákat, mert kapunk. Az ok, csak valahogy jó érzés, hogy a gyerekemnek veszek néhány dolgot - főlleg, hogy nem dráhán szoktam. Az úgy mégiscsak más sztm :( Az esküvőnkön is totál rápörgött, már kész volt az ülésrenddel, mikor én még azt sem tudtam, hányan leszünk. Persze ezt jó szándékból, és le lehet állítani könnyen, de néha az agyamra megy :(

Én a Vateráról már vásároltam, meg ott adtam el a menyasszonyi rucimat (varrattam).
Az expressz.hu-n érdemes még nézelődni, nagyon jó árak vannak ott is!

emese1979
 
 


Halihó!

Na, mától a héten szabi...tanulnom kell s.o.s......szombaton büntetés végrehajtási jogból kollokválok.....para.... :shock: :( :?
Ki mondta azt a baromságot, hogy a 2-3. diploma már gyerekjáték.... :evil:
Pocaknyuszkómnak sincs kedve hozzá, össze-vissza kalimpál...tiltakozik :)
Köszönöm a pocakbókokat. Tényleg jó nagy, és olyan furin 'eláll- kiáll' a testemtől, pont olyan mintha lenyeltem volna egy labdát... :)
(mindenki kérdezgeti, hogy biztos kislány...mert annyira fiús a pocim....)

Csajok!
Ti hogy szeditek az elevitet/gravidát? Naponta? Én ráálltam a heti 2-3-ra....vagy sűrűbben kellene???

Fabri!
Neked is nagyon helyes, tipikus lányos pocid van! Nagyon cuki a bébikéd. :) Keresztben fekszik?

Vanni!
Hogy vagy? Pihengetsz?

Farkas, Annus!
Mi megkaptuk Karácsonyra az Örülj, hogy lányt....én szeretem Janikovszky Évát.... de ez a kis füzet tényleg elég gagyi, semmi Janikovszkys nincs benne, nem is szellemes....örülj, hogy lány, mert majd mutogathatod büszkén az esküvői képeit stb....ilyenek vannak benne.... :?

Bencus anyukája!
Welcome! :)

Annus!
Szupikat vadásztál megint! Hanyas méretű a kelengye repertoár? Vannak nagyobbak is? (én eddig 56-62-eket vettem főleg, nagyobb méretűből úgyis nyári kell majd, de azt még nem árulnak ilyenkor)

Picihencsó!
Drága a kislánykád a képeken! :) Az orra hasonlít a tiedre!!!! Mekkora a súlya? Adatokat nem mértek?
Te hogy tudtad visszafogni a vizet? Én szenvedek...napi egy üveg(1,5l) ásványvíz és 1 tea az adagom....du-este a legrosszabb...szomjan halok...Nagyon remélem, hogy lesz eredménye és jó lesz a kövi uhm.

Szofi!
Ez az 'aszott múmia' :lol: :lol: :lol: Rám rámszólt a szonográfus csaj, amikor azt merészeltem mondani, hogy 'milyen kis turcsi-krumpliorra van a babókámnak'....hű, te mit kaptál volna tőle... :lol: :lol: :lol:

Kép
mozza
 
 


emese:
ez nálunk is nehéz dió, mert párom nővérének másfél éves a kisfia, és hát hiába lesz nekünk lányunk, azért sok rucit kapunk majd, értelemszerűen a sárga vagy fehér rugikat stb...

De pont tegnap veszekedtem a párommal ezen, hogy nekem elegem van abból, hogy csak azért mert ez pont így alakult ne vegyek semmit ??? Tegnap is amikor mentünk Ikea-ba hívott párom nővére, és akkor mondja hogy hááát nézzünk csak nyugodtan kiságyat ha inden áron újat akarunk. :? :?
Hát, igenis újat akarunk. Elfogadok sokmindent, de nem akarok egy másik ember árnyékában készülni a babázásra. És esküszöm én is mindent maximálisan költségkímélően csinálok, de nem akarom hogy ezeket a boldog élményeket elvegyék tőlem...Most akkor rosz vagyok? :oops: :oops:
Jaj olyan nehéz.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Mozza,
én naponta szedem még, hülyeség, de engem valahogy megnyugtat, hogy szedem... Meg nem tapasztaltam tőle a székrekedést sem.
Amúgy én is egyfolytában szomjas vagyok, néha hülyének néztek a -5 fokban, hogy előkaptam a BKV-n a vizespalackom...

emese1979
 
 


mozza:
anno amikor még tanultam imádtam a jogot!!! Szerintem nekem érdemes lett volna erre a pályára menni, de amikor el kellett dönteni még nem tudtam ezt,és szerintem jogra sosem kerültem volna be mert töriből pocsék voltam. :?

vitamin:
én Elevitet szedek hti 2x 3x, mikor hogy jön össze. Több elvileg nem is kell, illetve sajnos én nagyon éhes leszek tőle, és zabálok, iletve a wc-zés is problémás tőle...
Néha szoktam hozzá inni pezsgőtablettát, hát arra ugye azt mondják nem sokat ér de így elevit mellé pont elég. Néha vasat, néha calciumot.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi,
megértelek :)
Amúgy épp néztem, az IKEÁ-ban a tömör bükk rácsos kiságy (60*120) 8000 Ft, szóval nem vészes sztm, állítható magasságú. sajnos nekünk nagyobb nem fog elférni a hálóban, de úgyis kap majd szép fejvédőket stb :)

emese1979
 
 


megint én...

Tudom mit szerettem volna még kérdezni a témában tapasztaltabbaktól. A babóka odabent érzi azt, ha mondjuk én reggel éhes vagyok, ill. üres a gyomrom? Úgy vettem észre,éhgyomorra kalimpál rendesen (bár lehet, a korai kelés nem tetszik neki...), meg ebéd után is aktívabb.

emese1979
 
 


Sziasztok!
Most jöttem vissza a dokitól.Még nem tudtam visszaolvasni,mert beindult a meló.
A baba jól van, még mindig fiú, mindene a helyén egyelőre. BPD :67mm, THQ: 72mm, FL: 48mm A súlyát nem mondta. Beszélgettünk a szülés áráról is. Azt mondta nincs szabott tarifa, általában 50-60 körül adnak neki, de ő jó szívvel fogadja a 20-ast is. Az egy ágyas szoba nem fizetős, általában ismerősöket tesznek oda, vagy ha indokolt.Hát nálam aztán duplán is az, és megígérte, hogy előjegyzi a szülés környékére, de ha épp foglalt mindkettő,akkor nem tud mit tenni. Megnyugtatott,hogy hányás a poszt op-ban nagyon ritka,vajúdáskor gyakoribb, de csak elkerülhető az olyan egyén,aki rókázik. Majd igyekszik a legtávolabbi helyre tenni.A nem olyan jó hír, hogy komisz kis kölykünk van,mert most meg farosan fekszik.:( Ritkán érzem a hasam tetejéről a rúgásokat.Bár van még ideje megfordulni,azért nem olyan jó így nekem a tudat. Nem mert félek a csaszitól,hanem mert át szeretném élni a "szülést".Kipróbálom majd a négykézláb pózt,hátha megfordul a kisöreg.
Na most ennyi,majd visszaolvasok és jövök még.Ressssszzzzzzzkesssssssetek!!!! :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekem nagy segítség, hogy "másik ember(ek) árnyékában" készülhettem Samuval a babázásra, meg most is sok a segítség, meg már megvan egy csomó dolog. Nagyon jó így, mert ami pénz így megmarad, azt is rá tudom költeni a gyerekre, csak másképp. :) És kielégíti vásárlási lázam (azért én is akartam-akarok személyesen nekik venni dolgokat) kielégítődik 1-1 darabban, amire a sok egyéb mellett még szükség van. :)

Nem gondolom, hogy rossz, aki vásárolni akar. :)

Mi si azt a kiságyat vettünk az IKEÁban annak idején. :)
Vendég
 


Most még tökre nem kell befordultnak lennie. Kb. 7 hónaposan, ha fejreáll, az első szülő nőknél bőven elég. Többedszerre meg, amikor fejreáll, már lehet számolni vele, hogy hamarosan kibújik... :)
Vendég
 


Ja, nem tudom, mások hogy élték meg, de Samu igencsak aktív manó volt. Egyszer azonban, egy nap, akkora kászálódást művelt, hogy azt hittem, azonnal kiszakad az oldalam. Nem fájt, csak rémületes volt látni... :) Na, szerintem akkor fordult meg véglegesen fejre. :) De most még nagy a helyük. Csak van egy kedvenc pózuk. Ami majd a szülés következtében remélhetőleg a fejjel lefelére módosul :)
Vendég
 


sziasztok

Én naponta szedem a gravidát, váltottam a jód miatt az elevitről a doki javaslatára :)
Napi 3x2 magne b6 i megy és plusz 400 mg c vitamin is, amiben csipkebogyóhús is van.

már megint kapar a torkom, és rettegek az influlenzától, remélem megúszom a jövő hetet :)

Fülbevaló: 15 hónaposan lövettem ki Édua fülét, titokban, férjem nagykoráig nem is akarta kilövetni neki :), de akkor már nagyon untam, hogy fiúnak nézik, tudjátok a sok hülye kérdés, szoknyás gyerek és megkérdezik, hogy mi a neve a kisfiúnak? :))

Teszvesz szerintem is jó dolog, tegnap este megjött a pihenőszék, holnap megkapom a mellszívót, és talán csütörtökön pénteken a sterilizálót és kisruhákat :)

Most majd a babahordozó-autósülésre ülök rá, de előtte még meg akarom nézni itt a bababoltban, meg egy szivacs a kiságyba és utána már csak turiba fogok járni :)
Kiszoknikat akarok venni, én rugi alá is sokszor adtam a lányomra, igaz ő februári volt, de mindig nagyon hideg volt a szobában is a lába :)

Védőoltás közül én a bárányhimlő ellenit adattam be Éduának

tinu rotavírussal mi sajnos kórházba kerültünk az egész családot végigkínozta, ez egy bölcsis vírus volt, 2 napig kapott a lányom infúziót, 5 napig voltunk bent. :( (ez 2 éves korában volt )

Nagyon édesek a kis picurkák, én majd csak élőben leszek már kiváncsi milyen a kis pofija, már nem sok hét és láthatom :)

Kismamák a pocis képek is nagyon szupik:) holnap én is csinálok újat, minden héten egyet :)

Üdv mindenkinek

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Kutyafüle,
szimpi a dokid nagyon az anyagiakat illetően!
A befordulást illetőne: igaz, én 2 héttel utaánad vagyok, de nekem múltkor azt mondta a dokim, mikor az uh-n már fejjel lefele volt a baba, és elkezdtem örvendezni, hogy még sok a hely odabent, és ilyenkor naponta többször megfordulnak :) Szóval nyugi, minden ok lesz! :lol:

emese1979
 
 


hehe, nem tudok számolni, 3 héttel :)

emese1979
 
 


kutyafüle ez nagyon jó :), én dokim nem mondott árat, azt mondta kérdezzem meg a barátnőimet, na puff senki nem jár hozzá :( úgyhogy annyit kap, amennyit gondolok :)

zdori lányom nekem végig fejvégű fekvésben volt, most picike egyik Uh-n medencevégű, mostanin már fejvégű volt.

kutyafüle ja igen nem kell még aggódnod ezen a csaszin, a 36. hétig bármikor befordulhat, sőt valakinek még a vajúdás alatt is meg tud fordulni :)

Mi a brendonban vettünk egy natúr fenyő kiságyat 9900,-Ft volt Drewex kuba a neve :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ildi: akkor joggal félhetnék még mindig, ha nem kapta volna meg TÜci a rotaoltást. De jó, hogy beadattuk! :P Azt tudom, hogy így is elkaphatja esetleg, csak sokkal enyhébb lefolyású lehet. Mondjuk Tüci magánbölcsibe jár, ott kevés a gyerek és csak egy csoport van, de elég ha egy gyerek megfertőződik valamivel és kész a baj. Nem is a testét féltem a gyereknek a betegségtől, nem vagyok betegségfóbiás, inkább a saját lelkemet féltem, mert olyan rossz átélni, látni, hogy beteg a gyerek. Biztos nektek is nehéz volt nagyon a kórház és nemcsak a te lelkednek, de a gyerekének is. Mondjuk szerencsére manapság már valahogy meg lehet oldani, hogy az anyuka bent legyen a gyerekkel a kórházban egész nap, csak általában nagyon kényelmetlen. Ha meg több gyerek van, akkor ugye az otthon maradottak hiányolhatják anyucit. Na én ezek miatt is parázok, és inkább szúrják meg időben többször a gyerekem, minthogy betegeskedjünk többet.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kölcsönbe kapott babacuccok
Kb Így éreztem én is, mint Pingi a babakocsival, vagy a kisággyal kapcsolatban. Szerettem volna, ha saját, és a vásárlás öröme is jó (persze pénztárcafüggő, mi sokmoindenből a legolcsóbbat vettük, és ez sok terméknél nem jelent minőségbeli különbséget, legfeljebb nem márkás.( Viszont a nagyon silány hamar tönkremegy, úgyhogy mindenr, amit lehetett jól megráztunk, kipróbáltunk)
Meg az is közrejátszott a saját javára, hogy több gyerekre( tehát több évre) beruházás, mi van, ha a kölcsönadó szeretné visszakapni, mert jön baba neki is, nálunk meg épp használatban van stb. Szerintem jobb a saját.Azért Peti fél éves korától pl járókát elfogadtunk kölcsönbe, addigra jól leapadt a családi kassza, meg rájöttem, hogy amt pár hónapig használ, arra nem érdemes több 10 ezret kiadni, ha van az ismerősöknél éppen feéeslegben.

Ruhák Hát vettem persze, de sokat kaptunk ajándékba a babalátogatóktól- rugit, takarókat, pulcsikat, úgyhogy-saját tapasztalat- kb fél éves koráig kitartottak( nem mindegyik rokon találta el a méretet :P )Inkább body-kat kellett sokat vásárolnom az elején.
Na anyósom meg állandóan nagy óvodásra való ruhákkal állított be. Jó-jó, ez legyen a legnagyobb bajom, de egy idő után tényleg durva, hogy 3-4 évesre való holmikat hoz. (mondjuk eltettem későbbre)Azért akadtam föl ezen, mert nem igaz, hogy nem látja, mekkora az unokája. Vagy kérdezze meg az eladót, vagy mittomén. Szóval néha lássam, hogy képben van Peti korát, méreteit illetően....Értitek, ugye, mire akarok kilyukadni?

Fülbevaló- most hallottam, hogy némely gyerekorvos és védőnő azt ajánlja, hogy amikorra megkapta a baba a tetanus. oltás-sorozatot( 18 hós korára)akkor kapja meg a fülbevalót is...
Hát, a füllyukasztás nem okoz akkora sebet, hogy a tetanus bacik ott el tudjanak szaporodni.
Saját tapasztalat- én nagyon utáltam a fülbevalómat, főleg már ált. iskola felső tagozatában, ehhez az is hozzájárult, hogy anyu nem engedte kivenni az akkori "arany-egyenfülbevalót" 2-3 féle volt akkoriban piros vagy kék kővel :D

Én, ha kislányom lenne, nem lyukasztatnám ki a fülét.

Kép
Kép
zili
 
 


Én úgy vagyok vele,hogy amit tudnak adni kölcsönbe azt elfogadom.Aztán amit nem,azt megvesszük.
Mi is kapunk ruhákat,de főleg unokaöcsimről,tehát azért kell pár lányos cuccot beszereznem nekem is.De mivel nem vásárolok drága helyen,így úgy vagyok vele h ezt akkor kiélvezem amíg lehet!

Kiságy,pelenkázó is kicsit fiús pl,mert kék az ajtaja,illetve a kiságy alján is kék csík van,de ez annyira nem érdekel.Főleg h alig aludt a baba az ágyban,mondhatni zsír új :wink:
Babakocsit is kapjuk,de az most még egy másik rokonnál van.Majd áprilisban hozzák.De ők csak pár hónapig használják,mert az övék nem dönthető vizszintesbe.De gondolom nem fog szétesni mire hozzánk kerül :wink: ha meg mégis,akkor veszünk majd vmit...úgyis kell a köv gyereknek is :lol: :lol:

Mozza!
Mivel ez turi,és ugye nem bolt,így amit találok azt megveszem.Eddig 0-12 hónapos korig veszegettem.Ha láttam vmit ami tetszik akkor megnéztem mekkora,beazonosítottam h kb milyen évszakba érheti el azt a méretet és ha minden oké volt akkor megvettem.Tehát nagykabátot nem vettem 3 hós babára,hiszen akkor pont dög meleg lesz :wink: Ja és terhesvitamint én már egyáltalán nem szedek....

Kutyafüle!
Tök jó h nálad is oké minden!Szép méretei vannak a babónak!!!!A dokiis tök jó h nem mondott tarifát!Szimpi!Remélem h lesz külön szoba akkorra :wink:

Edua!
Tök jó dolgokat vettél akkor teszveszen!Majd dobj esetleg képet,had lássuk mi is :wink:

Lehet h ma nem megyek a felkészítőre...Olyan álmos vagyok...meg most a jobb bordám alatt szúr....lehet h most ott a feje,elég kellemetlen :?

annus11
 
 


Sziasztok !

Fülbevaló : Nálunk ez különösen alakul ugyanis anyám azt szeretné ha az lenne Lívi első fülbevalója ami az övé és az ényém is volt ! Anyós megin azt szeretné ha az ő első fülbevalóját kapná !!! Így én nem lyukasztatom ki, majd apa elviszi agusztusba mikor hazajön hozzánk egy hétre !

Amúgy rájöttem nem attol félek igazán, hogy jól fogom-e csinálni a dolgokat hanem attol APA NÉLKÜL MIEN LESZ ???? Mert odáig oké, hogy mi hazamegyünk de ő marad ! Majd jön májusba 2 hétre, aguszusba 1 hétre, nameg októberbe 1 hétre jön de akkor már eggyütt jövünk vissza ! Na nem baj majd lesz valahogy ! Velem legalább ott lesz Lívia !

Szerintem én csak minimális dolgokat fogok venni mert utána ugyis jövünk ki ide + nem hozhatok mindent !
Maj még jövök csak megyek ebédelni nálunk még csak 1 óra lesz !

KépKép
anyettka
 
 


Sziasztok!
Persze,tudom van még rá rengeteg ideje, hogy megforduljon. Csak na.....Én amúgy ilyen vagyok.Nem is túlaggódok dolgokat, hanem olyan dolgokon aggódok előre, ami még meg sem történt, lehet nem is fog, vagy még jó sokára lesz. Alapvető példa:már most azt számolom, hogy hogyan tudnánk egy év múlva belevágni a tesóba.Lesz-e annyi pénzünk, hogy eltartsuk a két gyereket, a férjemnek tényleg megemeli-e a fizuját a főnöke,ahogy ígérte,stb.Ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak már most. Holott, ha túlozni akarunk,még az sem biztos, hogy túlélem a szülést, vagy hogy lehet e másik gyerekünk fizikailag,stb. Vagy azon parázok 2 vagy 4 év múlva visszavesznek-e tényleg. Annyi rengeteg idő van még addig. Van valaki,aki ilyen esetleg, mint én?És ha igen, hogy tudjátok kezelni?
Emese!Én tökéletesen megértelek, és meg is kértem a családot, hogy nélkülem ne vegyen semmit a babának!!!Anya nagy néha vesz ezt-azt de tényleg csak apróságot. Igaz leginkább ő kattant rá a témára.És neki fáj, hogy nem vásárolhat. Ezt úgy próbálom kivédeni, hogy bevonom a vásárlásba.Anya az apróságok megvételét is élvezi, Dani viszont inkább a nagyokét. Így mikor hétvégén megvettem a pelust,lepedőket,stb anya jött el velem, had örüljön. És megmarad nekem is a vásárlás öröme.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


tinu igen nagyon rossz volt a kórház, 1 évesen is voltunk, csak akkor egészségesen mentünk be és hörgőgyulladásal jöttünk haza lázasan saját felelősségre 5 nap után itt nem aludhattam mellette :(

2 évesen egy másik kórházban a fertőzőn csak mi ketten voltunk egy szobában szóval nekem is volt ágyam, gyerek 2 napig kikötve volt én is beteg voltam, de szerencsére itt normálisabbak voltak, itt már magamnak fizettem a kaját és szállást nem volt vészes és a lényeg, hogy ott lehettem vele :)

most a munkatársam kisfia került be tüdőgyulladással a kórházba, anyukája mellette egy kiságymatracon alszik, amit a férje vitt be neki :(

annus felrakom a teszveszes képeket, ha megérkeznek, és ha összeraktuk a kiságyat és majd ha elővettük a babakocsit mindenről rakok fel képet :)
http://www.tesz-vesz.hu/item526686493_a ... szivo.html

http://www.tesz-vesz.hu/item530344394_a ... zator.html

http://www.tesz-vesz.hu/item532217023_6 ... lover.html

http://www.tesz-vesz.hu/item532219342_s ... 68_as.html

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nekünk mind3 bölcsis volt 1évet –már írtam korábban- és egyáltalán nem volt folyton beteg. Egy-egy hét/ év meg szerintem normális kisgyereknél. Akkor meg még nem is volt ennyiféle oltás. Szóval szerintem ha nem féltitek annyira a gyereket, és nincs elzárva a külvilágtól, akkor egyáltalán nem lesz beteg a bölcsitől… (Én sosem tudtam a fenekemen ülni, így mi alig voltunk otthon. Na meg ugye, mint írtam, 32nm-es lakássunkban nem is volt akkora álom egész napra bezárva lenni…)

Náunk Bencus pont akkor volt bárányhimlős, mikor Bazsi pici volt. Nem kapta el. Lehet, hogy az anyatej ez ellen is véd. Passz…

Boginak akkor lett fülbevalója, mikor Ő kifejezetten kérte. Iskolás volt már. A Férjem azért nem akarta semmiképp korábban, mert szerinte nagyon veszélyes, amikor a kicsik még nagyon szeleburdik, és beakadhat mindenhová, meg kitépheti véletlenül, stb.. Tehát nálunk Apa döntött. J

Szofi: Én meg azt mondtam a 4D-n a Babóra, hogy kisbéka. Ez sem szebb… Pedig tényleg még olyan kisbékás volt. Mondjuk, ez a 17.héten volt, és akkor még naaagyon csúnyácskák, olyan kis véznák…

Mozza: Én nem szedek semmi plussz bogyót, viszont rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem. A doki szerint sem kell, ha a vérképem rendben. Legalább nem felejtem el bevenni… :wink: A barátnőm is hízott rendesen ezektől a csodavitaminoktól. Aztán leteremtette a dokija, és a 25. héttől már nem szedte egyáltalán.

Janikovszky: Mi vadásszuk a régen kiadott példányokat az antikváriumokban. Nálunk nagy sláger. Már szinte minden megvan. Az „Örülj, hogy…” könyvecskék tényleg elég egyszerűek. De természetesen az is megvan! :)

Hencsó! Mindenképp császár lesz? Bocs, ha indiszkrét vagyok, de miért???

Pingi! Mi is sok mindent kaptunk, de kiságyat mi is újat vettünk az első gyerkőcnél. "Minden családban kell egy saját." -alapon. Férjem kiságya is megvan, Anyósoméknál ott is lesz felállítva a sarokba –legalábbis eddig mindig úgy volt, ha volt kisbaba a családban -, hogyha megyünk hozzájuk, oda le tudjuk tenni a Törpöt. Meg Anyuékhoz is szereztünk egyet az ismerősöktől még kb.10 éve. Kicsit viharvert darab, de a célnak pont megfelel. Mondd meg a rokonságnak, hogy köszönitek ezt a nagyszerű lehetőséget, mert legalább ha Anyóshoz / Anyudékhoz/ … mentek majd, nem kell vinni a fél lakást… :)
Amúgy mindig jó, ha több cucc van, mert ruhánál pl.: kevesebbszer kell mosni… Szerintem fogadjatok el minden egyéb dolgot, aztán majd meglátjátok, kell-e..

Na üdv!

Kép
szkitty
 
 


Nekünk mind3 bölcsis volt 1évet –már írtam korábban- és egyáltalán nem volt folyton beteg. Egy-egy hét/ év meg szerintem normális kisgyereknél. Akkor meg még nem is volt ennyiféle oltás. Szóval szerintem ha nem féltitek annyira a gyereket, és nincs elzárva a külvilágtól, akkor egyáltalán nem lesz beteg a bölcsitől… (Én sosem tudtam a fenekemen ülni, így mi alig voltunk otthon. Na meg ugye, mint írtam, 32nm-es lakássunkban nem is volt akkora álom egész napra bezárva lenni…)

Náunk Bencus pont akkor volt bárányhimlős, mikor Bazsi pici volt. Nem kapta el. Lehet, hogy az anyatej ez ellen is véd. Passz…

Boginak akkor lett fülbevalója, mikor Ő kifejezetten kérte. Iskolás volt már. A Férjem azért nem akarta semmiképp korábban, mert szerinte nagyon veszélyes, amikor a kicsik még nagyon szeleburdik, és beakadhat mindenhová, meg kitépheti véletlenül, stb.. Tehát nálunk Apa döntött. J

Szofi: Én meg azt mondtam a 4D-n a Babóra, hogy kisbéka. Ez sem szebb… Pedig tényleg még olyan kisbékás volt. Mondjuk, ez a 17.héten volt, és akkor még naaagyon csúnyácskák, olyan kis véznák…

Mozza: Én nem szedek semmi plussz bogyót, viszont rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszem. A doki szerint sem kell, ha a vérképem rendben. Legalább nem felejtem el bevenni… :wink: A barátnőm is hízott rendesen ezektől a csodavitaminoktól. Aztán leteremtette a dokija, és a 25. héttől már nem szedte egyáltalán.

Janikovszky: Mi vadásszuk a régen kiadott példányokat az antikváriumokban. Nálunk nagy sláger. Már szinte minden megvan. Az „Örülj, hogy…” könyvecskék tényleg elég egyszerűek. De természetesen az is megvan! :)

Hencsó! Mindenképp császár lesz? Bocs, ha indiszkrét vagyok, de miért???

Pingi! Mi is sok mindent kaptunk, de kiságyat mi is újat vettünk az első gyerkőcnél. "Minden családban kell egy saját." -alapon. Férjem kiságya is megvan, Anyósoméknál ott is lesz felállítva a sarokba –legalábbis eddig mindig úgy volt, ha volt kisbaba a családban -, hogyha megyünk hozzájuk, oda le tudjuk tenni a Törpöt. Meg Anyuékhoz is szereztünk egyet az ismerősöktől még kb.10 éve. Kicsit viharvert darab, de a célnak pont megfelel. Mondd meg a rokonságnak, hogy köszönitek ezt a nagyszerű lehetőséget, mert legalább ha Anyóshoz / Anyudékhoz/ … mentek majd, nem kell vinni a fél lakást… :)
Amúgy mindig jó, ha több cucc van, mert ruhánál pl.: kevesebbszer kell mosni… Szerintem fogadjatok el minden egyéb dolgot, aztán majd meglátjátok, kell-e..

Na üdv!

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!

Nekünk is mozgalmas hétvégénk volt, meg még a tegnap is.... jó sokat írtatok azóta hogy nem volta :)

Kutyafüle
A tarifa jól hangzik, így legalább tényleg te döntöd el mennyit érdemel a dokid szülés után. :wink:

Farkas
Gratula a 9. foghoz! :)

Eszter
Már hiányoltalak! :) Sikerült visszaolvasni már? Milyen az új kecóban? Nálunk még mindig vizes az a rohadt beton, nem tudunk parkettázni :twisted:

Annus
Én is kilövetem a kislányom fülét, nem bizti hogy a kórházban, de itthon tuti, ráadásul nemrég tudtam meg hogy pont a mi védőnénink csinálja a lyukasztást :)
Nálam is nagyon hozzátartozik a kislányhoz a fülbevaló. Szerintem csodaszép vele a lánybaba! :)

Pingi
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a vásárlás miatt, teljesen normális, az elsőnél én is így gondoltam, imádtam megvenni mindent újonnan, csodás érzés szerintem is!
Most már a második babánál természetes, hogy örökli ezeket a dolgokat az elsőtöl. :)

K.
krém
 
 


Anyettka!

Huuu az nehéz lesz :shock: Jól meggondoltátok?Bizti hazajössz szülni?Én azt hittem mikor írtad h hazajössz,hogy akkor jön az apuka is :oops: Én tuti nehezen viselném nélküle,megértelek h ettől félsz a legjobban!
Akkor így télleg nehéz,mert ugye addig is kell vhova tenned a babát itthon is,na meg ha visszamész akkor nyilvánvaló ott is meg kell lennie a dolgoknak....
Én bizti inkább kinn maradnék,na persze ez csak az én beszariságom :oops: de apcim nélkül nem bírnám :(

annus11
 
 


Janikovszky: nekünk is megvan az örülj, hogy fiú belőle, aranyos, de én még gyerekkoromban olvastam utoljára és nagyobb poénokra számítottam. :roll:

Kutyafüle
Még azt akarom írni neked, hogy én is hallottam a kutypózról, de van olyan kis csengettyűs nyaklánc is, amit a nyakadba akasztasz, és ahogy mozogsz úgy csilingel és a baba "állítólag" fordúl a hang felé, persze a csengő egész az alhasadig lelóg!
Ha gondolod ezt is ki lehet próbálni, ha érdekel leírom hol láttam ilyet.
krém
 
 


Sziasztok! Lehet, hogy nálunk a kényszer az úr, és azért fogadom tényleg nagy örömmel az összeas dolgot, de már kicsinek is megtanultunk megelégedni azzal, amink van. Így aztán úgy érezzük, hogy rettentő jó dolgunk van, hogy nem is kell semmit tennünk érte, és az ölünkbe pottyan minden szükséges dolog! :)

Ne haragudjatok, nem azt mondom, hogy rossz, ha vki a sajátját szeretné összeszedni! Csak nem tudtunk volna gyereket vállalni, ha nem kapjuk ezeket a dolgokat... Sajnos férjuramnak nincs teljes állása, pedig órában többet dolgozik, mint egy egész állású ember. Így aztán az én GYEDem, a csp. és az ő részletkeresete (pedagógusi...), amiből élünk. Nem élünk rosszul, de nagy segítség az a sok holmi! :)

Én sem szedek bogyót. Azt mondta orvosom, szól, ha kell bármi. Még nem szólt. :) Azt ajánlotta, hogy B6-vitamint egyek, meg Daedalont, amikor hányingerem van, mert mostmár elég hosszúra nyúlik ez a hányás-ügy, de sajna hamar tör rám általában, és akkor már nem tudok ellene semmit tenni. :) Naponta meg kicsit feleslegesnek tartom eszegetni, mert lehet, hogy, amíg hat, nem leszek rosszul, de nem tuti, hogy pont abban az időszakban lennék rosszul, mikor éppen nem enged rosszul lenni. :) Szóval inkább már kihúzom. Legrosszabb esetben is még 4 hónap. :) Több mint a felén már túl vagyunk! :)
Vendég
 


Krém, szerintem nem nekem akartál gratulálni a 9. foghoz! :-) Gyöngynek már 12 van....

Janikovszkyt amúgy kedvelem, de ez a könyv olyan, mintha nem is ő írta volna, vagy csak egy délután alatt összecsapta volna.

Voltam a tescoban, nem volt már akciós babapléd, de volt az új kollekcióban 1500 Ft-ért, azt megvettem, még mindig kevesebb, mint a fele, mint a H&M-esnek.

Nekem anyósom szeretett volna nagyon fülbevalót, vett is neki brillköves szépséget, a Szent Imrében be is tették a hazajövetel napján, aztán 4 hónapos korában beszakadt a fülébe, éjszaka vették ki az ügyleten, azóta sincs neki. Anyósom ezen is vérigsértődött, hogy most akkor mi lesz a "gyémánttal". Majd akkor lesz, ha kéri, hogy legyen, ha 3 évesen, ha 7 évesen, de ha egyáltalán nem akar, az sem fog érdekelni. nekem volt, de már 20 éve nem volt a fülemben. Iringónak sem tetetem be.

Aki mégis kilyukasztja a fülét, arra vigyázzon, hogy milyen fazon tetet bele. Átdugós, a hátoldalon rögzítős nem jó! veszélyes! csak a régi hagyományos fülbevalók jók, abból is a bébi méret, mert ha túl nagy, akkor befér az ujjacskája. Az ügyeleten világosítottak fel minket is utólag.

Dóri, a régi regisztrálóknak még nem kellett kód, ezért nem érted! :-) Ezt egy pár éve vezették be.

Én is láttam ma a nagy Lajoson a Hádát, 1990 Ft/kg.

Én már egyáltalán ne szedem a gravidát, csak a MegneB6-ot, C vitamint meg kétnaponta calciumot. Hányingerem volt tőle, alig vártam., hogy betöltsem a 12. hetet, utána el is hagytam.
Vendég
 


Krém! Milyen ötletes dolgok vannak! :)

Ja, igen, Anyettka, én is szerettem volna írni, hogy apa nélkül milyen nehéz lesz! Ejha! Bátor vállalkozás! Annyira jó volt (a jólnevelt pedagógus-gyerek), hogy Samu pont úgy született, hogy amikor hazajöttünk a kórházból, a suliban épp volt majdnem teljes 1 hét szünet, ezt kitoldva a szülés körül járó plusz apanapokkal, majdnem 2 teljes hetünk volt együtt itthon! :)

Remélem, második gyerkőc is hasonlóan fogja csinálni! Mert, ugye, szabadságot csak beteget lehet kikérni a tanév alatt. De lesz az 5 szülés körüli apanap, plusz a 2 gyerek után járó 2-2 apanap, az összesen megint majdnem 2 hét. Így sztem jó lesz. :)
Vendég
 


A heti 2-3 terhesvitamin teljesen rendben van szerintem. Én is így csináltam. 12 hétig naponta, utána csökkentettem és +9,5 kg volt a vége. Ez is biztos alkati dolog, én se híztam az elevittől és a baba se lett nagy miatta.

Kutyafüle
én is szeretek kalkulálni. Évek óta vezetek egy excell táblát, hónapokra bontva, kb 1 évre előre, a megtakarításokról. A férjem szerint túl optimistán, de nagyjából azért mindig bejön. Mindig röhög, ha bekalkulálom a bónuszát, h úgyse lesz annyi, aztán még több is szokott lenni. Én jól elvagyok ezzel :-) EGy építkezés előtt meg nem is árt tudni ezeket.
pumuklii
 
 


Dóri, amit kapunk, azt én is elfogadom, mert tudom, hogy jó szívvel adják, én is sok mindent kölcsönadtam.
Csatolok képeket. Az első fülbevaló TILOS!!!! A második képen az a jó, de nekünk olyan lesz, mint a 3.-on van! :-)

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Én tulajdonképpen irigylem azokat, akik tudnak előre gondolkozni messzire. :) Mi nagyon úgy élünk, hogy reméljük, hogy holnap is minden meglesz, amire szükség van... Tudom, nem túl jó, de valahogy nem sikerül rajta változtatni. Valószínűleg az alapkarakterünkön kéne sokat gyúrni, hogy menjen... :) Meg az a híres művészlelkűség... Hát, eléggé inventív minden körülöttünk. :)
Vendég
 


Böbi! Nagyon jók a képek! :)
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: