Új privát üzeneted érkezett!

Csibi, én ma csak kapucnisban láttam olyat 1200 körül volt. Pelus anyagból és micimackós volt a kapucni. És mit mondanak miért nem jó ez a frottiros kapucnis megoldás???

Kép
pgsuska
 
 


Szegény Nándus! :cry: Csúnya egészségügyis nénik és bácsik szadizzák csórikámat. Újabban (bár lehet, hogy nem újkeletű) meg szegénykék fejéből veszik a vért. A kolléganőm mesélte és amikor meglátta úgy kellett kivezetni őt, mert majdnem összeesett a kórteremben. Nem csodálom, még idegen babát sem szívesen látok ilyen körülmények között nemhogy a sajátomat! :shock:
Remélem mielőbb javul Nándi állapota ezt a vérsűrűséget illetően és nem bántják már emiatt szegénykémet! :roll:

dita75
 
 


Kata: milyen igazad van, nekem eszembe sem jutott!!! :lol:

Zsuzska: igazából a pelusos türit dícsérte a szülésznő, és szülés előtt vettem gyorsan kettőt és csak azt használom, baromi jól felitatható a víz vele, és az nem lesz durva, és azt vasalom, tehát fertőtlenítem is. az extra kapucnis frotirt vettem 3-t , és még 1x sem használtam!

Dituli: :lol: hali!!! igen én is hallottam a fejből való vérvétet, nagyon durva. hát azt tuti én sem néztem volna végig, ez is elég borzasztó volt. már épp kértem a párom, h fogja ő Nándi cumiját a szájába és ő simizze a kis fejét, amikor kivették a tűt a kacsójából és dőlt belőle a vér, amit aztán úgy itattak cseppenként a fiolába.

csajok, most velem lesz tele az oldal, előre is bocsi :oops: :lol: , rakok fel néhány képet! :lol: Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 

 
 

képekről jut eszembe

Boni: milyen szép nagy már Zsigi!!

Vikimami: Lackó is szépen megnőtt!! és a mosoly még mindig a régi!!! :lol: Nándi még nem igazán mosolyog, van h álmában, meg 1x-2x, de már alig várom!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Imádnivaló !!!!!!!!!!!!!! :D A sapis-bebugyolált a kedvencem! Annyira cukik amikor így be vannak öltöztetve. Állítólag már nem nagyon lesznek minuszok .......... lehet menni sétálni ....... ja és csúcs a járgány, pont ilyet láttam ma narancsban, még mondtam is magamnak, hogy Bogyó milyen jól mutatna benne. 8)

dita75
 
 


Muszáj eltennem magam holnap korán lesz megint az a hajnali 5 órás óracsörgés. Remélem, hogy gyakrabban meg tudjátok oldani ezt a hordozhatós kütyüs netezést. Köszi a képeket, Lehet, hogy lecserélem a mostani képet a blogon, bár elég nehéz a választás. Lacusról és Zsigiről is elég sokáig nézegettem hogy a rengeteg kép közül melyiket válasszam, hisz mindegyiken olyan édesek és ez alól Nándus sem kivétel.
Pusszantalak és vigyázzatok magatokra! (gyere minél hamarabb)
Jó éjszakát!

dita75
 
 


Czinki, csúcsszuperek a képek. Nagyon teccenek. Örülök hogy velünk voltál igy este, jó lenne megoldani ha többet jönnél. Majd kérdezgetek tőled ha nem gáz?! Tényleg láttam a cumis képet, a cumit mikortól javasolják??? Nekem is a sapkás kép a kedvencem, tényleg vettél neki bundazsákot vagy vastagabb rugiban van kint???

Kép
pgsuska
 
 


Dituli: jóéjt!!! majd megkérem a párom, h néha hozza haza , majd akkor is dobok smst!
igen, Lackó és Zsigi is olyan szép baba!! megnéztem a másik topikon , Lackóról jó sok kép volt és valóban annyi jó van! bár a szép kis vidám vigyora az mindenhol ua szép!! de a pelussal a szájában olyan édes, mint egy kiskutyus, aki a rongyijával játszik!! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Zsuzska: vettünk cumit , mert volt , h nagyon sírt, cicit akart, de még nem volt evés idő, és sehogy nem tudtuk megnyugtatni. de igyekszünk minél kevesebbet adni neki. most , h kint voltunk, nem tudom, h hány fok volt, de volt rajta hosszú ujjú badi, hosszú ujjú rugi, nagyon vastag rugi (kimenős) és egy kimenős hálózsák + a babakocsi téliesítő része is be volt húzva. és szerintem inkább Vikimamit kérdezd. őt tudod itt a neten kérdezni, én nagyon ritkán járok itt, bár remélem , most majd jövök majd, de ami a legfontosabb Vikimami már gyakorlott anyuka, teli tapasztalattal!! én őt szoktam hivogatni, smsel bombázni bepánikolva!! :oops: :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Köszi a válaszokat Czinki, és vigyázz nagyon magatokra, puszillak és jó éjszakát :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska: ami fontosat megtanultam még, h nem jó az igény szerinti etetés. vagyis nem jó, ha a baba 1-1,5-2 óránként akar cicit. mi ettől nagyon pocakfájósak voltunk. sajna ki kell húzni a 2,5, de inkább a 3 órát. azóta jobb a pocak!! ha hasfájós , akkor sajna használni kell szélcsináló cseppet minden etetésnél, de leginkább estére, h tuti jól aludjon! és engem megnyugtat, h már 3 hete van digi mérlegünk és mérem Nándit evés előtt és után és így tudom, h mennyit evett! mert sajna volt olyan, h 20 percig evett a cicin és kiderült, h tök keveset evett, mert nem volt elég tejem, így kénytelen voltam rátenni a másik cicire is! megnyugtata a mérés és le is foglalom vele magam! bár hajnali 1kor 2kor nem olyan jó dolog, pláne ha már beájult a cicin, még vigyázni is kell, nehogy felébredjen! :roll:
de inkább Vikimamihoz fordulj nyugodtan tanácsért!!! nagyon aranyos, tuti segíteni fog! volt, h csak 1 percre hívtam bepánikolva segítséget kértem, aztán másnap magyarázkodtam, h miért voltam olyan furán bunkó. nagyon aranyos Vikimami!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


na jó, hát én is megyek aludni!
most szegény Nándibaba nagyon meg lett szadizva, alig evett egész du, most meg édesdeden alszik, nem tudom, mikor kel fel enni.
jó volt fenn újra köztetek kicsit!!

puszi és drukk mindenkinek!!

Kata: ja, és külön drukk neked a vizsgaidőszakhoz!! hogy útáltam a jan-i vizsgaidőszakot!!! :twisted:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Sziasztok!

Jobb híján netezek egy kicsit.
Valami nem stimmel. Vagy elrontottam a gyomrom, vagy apának mégis vírusa volt, vagy csak egyszerűen babát várok, de az előbb, hajnal fél 3-kor hánytam. Most már csak azon izgulok, hogy Pöttynek ne legyen semmi baja. Bár gondolom magától a hányástól nem lesz, hisz nagyon sokan csinálják a terhesség elején, de nekem ugye ilyen még nem volt.
Vagy nem tett jót az egész nap apukámnál, aki bagózott. Ugyan kinyitotta az ajtót, de hát mégiscsak szívtam.

Csibi
de jó, hogy jelentkeztél. Nagyon édes Nándi baba :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Csibi,
Nándi mindegyik képen gyönyörű! Nem is tudok dönteni, hogy melyik a kedvencem. :lol:

Linácska,
nem tudod megkérni a környezetedet, hogy ne bagózzanak, ha ott vagy velük? Vagy menjenek olyan helyiségbe, ahol téged nem érint?

i.kata
 
 


Kata

Kifejezetten fórum nincs, hanem véleményeket mondanak el azok, akik használták a készüléket. Azt mondta a hapsi, hogy könnyű használni. Most van még egy tb-i címem, azokat ma hívom fel. Biztos nem fogok tétlenül ülni.

Szia Czinke! Édes nagyon Nándika!

timejka
 
 


Timejka,
Nagyon ügyes vagy, hogy máris van 2 lehetőség is a kezedben. Ez a dolog minden utánajárást megér. Nagyon drukkolok, hogy beváljon a kezelés!

i.kata
 
 


Sziasztok,

micsoda forgalom volt itt este :lol: :lol:

Linácska,

éjszaka akár beszélgethettünk is volna, ugyanis én is nagyon rosszul voltam. Annyira fájt a fejem, hogy alig láttam, éreztem, hogy a gyomrom sem 100-as, persze Danika is ezerrel rugdosta...
Aztán 5 órakor már nem bírtam tovább, felkeltem, persze a fejfájás maradt, az orromból ömlött a vér, és iszonyú hasmenésem lett. Úgyhogy nem unatkoztam az éjszaka... Mostmár jobban vagyok, de megint előkerül a főttkrumpli és a vajas kenyér. ...

Czinki,

annyira jó hallani felőletek! Csodásak a képek! Nagyon jól nézel ki te is, sugárzik rólad a boldogság (a fáradtságot és a karikákat nem is látom :wink: ). Nándi baba pedig egy tünemény :wink:
Jó látni a babakocsit is, a miénk is ugyanilyen csak sötétkék :wink:

Timejka,

sajnos nem tudok ebben a témában segíteni, csak annyit mondhatok, hogy a 24 kezelésért a 70 ezer nem sok, és be sem kell feküdnie sehova.

Zsuzska,

nekem is a pelus anyagból való törlőt ajánlották flottír helyett, én azt fogok venni. Mindenki azt mondja, hogy dörzsölés nélkül felissza a vizet, így nem kell kínosni a babát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

a másik topicban írja Viki mami, hogy mennyire jó a pelusos törölköző :wink:

Czinki,

a pelenkázóra lehet kapni pelenka (papír) anyagból 60X60-as terítőt, ami ha trottyos lesz azonnal ki lehet dobni.
(ugyanolyan mint nekem itthon a kutyapelenka csak mintás a széle :oops: )

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Napot!
Ma tavaszi kabátban jöttem és nem fáztam pedig hajnali 6kor azért még hideg van! :D

Linacska
Sajnálom, hogy rosszul voltál, remélem ez csak egyszeri alkalom volt, biztos jól van Pötty. Lehet, hogy az egészből meg sem érzett semmit. Mások az egész terhességük alatt hánynak nem is keveset. No para! :wink:

Timejka
Én is remélem, hogy a kezelés beválik anyóspajtinál.

Kata
Nemsokára vége a vizsgaidőszaknak!

Vikimami
Már megint hanyagolsz minket?

Nemone
Rég írtál!

És a többiek???

Éviék is lassan hazamehetnek a kórházból gondolom!
Sokat gondolok rá és a gyönyörűséges ikrekre. :D

dita75
 
 


MONIC
Ne ijesztgess........... :? Remélem már jobban vagy! :roll:

dita75
 
 


Dita,

már jobban vagyok, de semmilyen ételre nem tudok ránézni sem. Természetesen most is érzem ahogy a kisfiam azon dolgozik, hogy visszanyomkodja a gyomrom tartalmát. Nem szép tőle, ha előbújik ezt meg is mondom neki :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nincs hideg kint, de nálunk esik az eső :cry: Valószínű ez okozta a fejfájásomat is :cry:
Viszont úgy néz ki, hogy holnap megyünk Pestre és ha apa nem siet akkor egy-két dolgot még vennék Danikának. Pl szép ágyneműhuzatot a KIKA-ban :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Cinki!
de jó, hogy jöttél! nagyon jók a képek! Még-még! :lol:

Linácska!
lehet, hogy ez az idő is bekavar. Front van.

Egyébként már vagy 2 napja tompán fáj a fejem. Ma reggel óta meg szédelgek. De mivel más is panaszkodik , így az időjárásbak tudom be.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,

biztos az időjárástól van, nekem a deca nem okozott semmilyen panaszt, mondjuk nem is kaptam olyan hosszú ideig mint a longosok. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic!
Nem hiszem, hogy a szuriktól, mert csak ma reggel vagyok ilyen "szédült". Egyébként nekem is short protokoll van.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ditám!
Vagyok, de sokat írtatok. Ha Macesz alszik, majd reagálok. ;)

Bumikám!
Mikor mész UH-ra?
20150601134430
 
 


Bumi,

short? Hurrá, akkor te is nagyon hamar kismami leszel mint ahogy én is csináltam :wink: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Be tudtam ugrani melóhelyemről egy kicsit...természetesen negatív lett a tesztem. Nem akarok negatívkodni :) de nem nagyon számítottam másra. Se beavatkozás, se stimu nem volt. Csak akkor jönne már meg, hogy mehessek a következő inszemre. Tegnap sikerült egyébként elintéznünk a bejárati ajtót, szombaton jönnek cserélni. Majd takaríthatok nagyokat. Este majd jövök.



vicky79
 
 


Viki!
Reggel voltam vv-n, és délután 2-re megyek uh*ra. Izgulok, hogy vajon van e érő tüszőm, meg ilyesmi.

Monic!
Úgy legyen! Nagyon szeretnék rád hasonlítani! :wink: :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vicky!
Sajnálom! :(

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Moncsi, nagyon gáz éjszakád lehetett, sajnálom. Hála Istennek én jól aludtam. Most jöttem haza a fogorvostól, nincs egy db lukas fogam sem. Oroszlán nem ette meg, majd megköszönöm neki.


Linácska, sajnálom az éjszakádat, remélem hogy nem virus, a terhességgel tudod szokott járni ilyesmi, és minden terhesség más és más. Az egyik barátnőm az elsővel nem érzett semmit fia lett a másodiknál halál rosszul volt végig, hányt állandóan émelygett bizti volt hogy lánya lesz és nem fia lett megint. MInden terhesség más és más. :cry:

Kép
pgsuska
 
 


Vicky,

sajnálom a nega tesztet. :cry:
A bejárati ajtótot biztos csodaszép lesz :wink:

Bumi,

én is nagyon remélem, hogy rám fogsz hasonlítani :wink:
Nagyon drukkolok neked a délután uh-hoz+++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzska,

de jó neked, hogy jók a fogaid.
Nekem anno a oombik miatt ment tönkre néhány, mert a deca annyira csípett nekem, hogy néha úgy összeszorítottam a fogam, hogy az első kettőből belül kitört a tömésből egy darab, továbbá a tömött (még tej) szemfogamból is kiesett a tömés, amit sajnos műfoggal kell pótolni. Nyáron a lombik miatt nem mentem, most a terhesség miatt nem, mert szájsebészeti beavatkozsra is szükség lesz és terhesen nem vállalok fogműtétet.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jobbulást lányok. Vigyázzatok magatokra.

Csibi: Nándikat annyira, annyira, annyira......csodaszép. :D



vicky79
 
 


Hát ez nem fogjátok elhinni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


TEgnap 20:43-kor megszületett Németh Réka 43 cm-re, és 1480 g-al. Koraszülött, de stabil és gyönyörű! :shock: :shock: :shock:

Nemone,
Te aztán lepipáltál itt mindenkit! Az intercity hozzád képest! :shock:

dita75
 
 


NEMONE

Kép

még fel sem ocsúdtam! :shock: :roll: :)

dita75
 
 


Aztaaaa!
Hogy? Mi történt?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Mindenesetere HATALMAS GRATULA!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


nemone hú most meglepődtem....remélem tényleg minden rendben!Vigyázzatok magatokra! sok tejcit kívánok, hogy Réka baba hamar megerősödjön :lol:
Vendég
 


Czinke gyönyörű a fiad! :lol:

megyek mert itt van anyósom 4 napig :lol:
Vendég
 


Réka Drága Isten hozott! Anyukádnak, apukádnak sok boldogságot kívánok!
20150601134430
 
 


Nemone, nem kapok szikrát, mi történhetett???? Én itt hizalom vadul Oroszlánt Te pedig megszültél???????????????????HÁt azt beszéltük meg hogy én vagyok a következő???????????????

NAGYON VIGYÁZZATOK MAGATOKRA ÉS GRATULÁLOK NEKTEK ÉS NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KIVÁNOK, HÁT LEPIPÁLTÁL MINDENKIT, ÉS MEGMONDOM ŐSZINTÉN TEGNAP AZON GONDOLKODTAM HOGY DOBOK EGY SMS-T MERT NEM JÖTTÉL, DE MONDOM ÚGYIS TALIZUNK CSÜTÖRTÖKÖN!!!!

Na MOncsi, aszem pakolhatunk a táskába vadul!!!!!! Én már elkeztem gyorsabban vasalni, Némókának bakja lett, nálunk még ott a nagy kérdés??????????????????????????????????????????????

Kép
pgsuska
 
 


Bumi!
Nagyon drukkolok h minden rendben legyen a vv-nél!!!! Drukk a mai Uh-hoz! ;)

Czinki!
Örülök h jöttél! Nándicsek szépség manó!

Linácska!
Jobbulást neked! Jobban vagy már?

Ditusom!
Mi újság a bányába?

Friss képek Lackóról, véget ért a békés netezésem, míg ő játszik :lol:

Kép

Kép
20150601134430
 
 


Zsuzska, Monic Jó volt hallani a hangotokat..... és nem parázni szép nyugodtan összekészíteni a még elmaradt cuccokat, mert most már tényleg hamarosan ti jöttök, ki tudja talán még lesznek Bak babák???

dita75
 
 


Jesszum Peti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azt hittem, rosszul látok!!!!!!

Nemone,

hatalmas gratula nektek! nagyon jó egészséget kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzska,

ITTHON PÁNIK VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem csak én, hanem a férjem is pánikol! Délután megyünk és megveszünk mindent ami hiányzik, és mennem kell vele vidékre is mert azt mondta, hogy nem maradhatok itthon egyedül :lol:

Dita,

köszönöm a telefont, jó volt kiadni magamból az idegességemet :wink: :lol: :lol: :lol:

Nálam eddig itt ült a védőnő, azért nem voltam net közelben. :?
Kiderült, hogy védőnő allergiám van, mert miután elment a férnyomásom az egekbe szökött, utána visszaállt normálisra.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Viki
Milyen édesen elvan már Lackó Fickó! :lol:
Kúszik, mászik bejárja az egész lakást! :lol: (felmos, felporszívóz helyetted) :wink:

Bumi
Mi volt ma? Hogy állnak a tüszők???

dita75
 
 


Teljesen be vagyok pánikolva, Danika csak úgy táncol a pocakomban. :roll:
A védőnő épp az előbb mondta, hogy kb 4-5 hét múlva szülök. :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus!
Tényleg! Meg kell tanítanom takarítani!

Bumi Timi 2re megy.

Moncsi!
Ne pánikolj már vazze! Nem megy az a szülés olyan könnyen!
20150601134430
 
 


Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, megvagyok, de valószínűleg vírus. Ugyanis reggel 7 óta Lili is hány. Apa meg szombaton csinálta. Bementünk a kórházba, azt mondták, csak szedjek B6 vitamint meg széntablettát, ne szúrkodjon semmivel a háziorvos. Lili kapott valami koktélt, aludt két órát, ő már jobban van. Végül is reggel óta ittam már 4 deci teát, ettem 4 kekszet, az még bennem van. És a Letrox is, ami fontos.
A legjobb az egészben, hogy a nőgyógyász azt mondta, hogy most mára holnapra hagyjam a ch diétát, és egyek annyi banánt, amennyi bennem marad, meg kekszet, meg mézes teát, az a legkevesebb, ha két napig magasabb lesz a cukrom.
Sajnos Pöttyöt nem néztük meg, de azt mondta, azért ezek az enterovírusok nem nagyon szoktak gondot okozni, van mindenkinek immunrendszere, le tudja győzni, és szerencsére Pötty sem 5 hetes már, a legtöbb szerve működik.

Némóka,
hatalmas gratula nektek!!!

Dita
miért lett ennyire koraszülött Réka, tudod?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Viki mami,

igyekszem nem pánikolni. Szúúúúúúúúúúúúúúúszáááááááááááááááááááááááááá

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Azért az őssejtet gyorsan megrendeltem :oops: :oops: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
:lol: :lol: :lol: szuszááááááááá

Linacska
Örülök, hogy jobban vagytok.
Sajnos nem tudom még hogy mi válthatta ki, mert még nem tud igazán beszélni. Majd megcsörget ha már olyan állapotban lesz és kikérdezem! :wink:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: