Új privát üzeneted érkezett!


Szandra, szuper, nagyon örülök!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


 
 

ez történik mindig, ha én vagyok a laptetőn 8) 8) 8) 8) 8)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



vagy töltsük fel az oldalt képekkel
de egyesével :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Segítek pörgetni:)
Szandra,

Gratula a gyógyuláshoz!!!!!!!

Kata,
Nem semmi mekkora Marci!
Vendég
 


Sziasztok!

Szandra, de jó, hogy ilyen gyorsan meggyógyultál!

Na segítek pörgetni az oldalt :-)
10 perce szedtem ki Ábelt egy virág mellől a cserépből. Ha hagyom elülteti magát :-) Elkezdődött a földevős korszak. "Kimostam" a szájából ami még benne volt.

Kata, nagyon helyes Marci ebben a felsőben :-)

Emőke
birdie
 
 


Én is segítek egy kicsit!

Két éjszakát aludtunk, és ma apa is itthon van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szandra!
Nagyon örülünk, hogy ilyen szépen, és gyorsan gyógyul a hátad! Bár szerintem még ne kapkod el azt a házimunkát! Tudod, csak hogy ne hogy történjen valami a hátaddal! :lol: :lol: :lol:

Kata!
De nagy legény már Marci, és hogy eltelt az idő! Dóri meg ma nyolc hónapos! Még csak most született! :oops: :oops: :oops:

Emőke!
Ábel menni idős is pontosan? Kár, hogy nincs vonalzód! Dóra baba is mindent eszik, főleg azt, amit nem kéne! Földdel még nem találkozott, mert a virágok nálunk elég magasan vannak.

Ma írtam a naplójába, hogy miket is tud már csinálni, bemásolok idei is egy részt. Csak hogy minél hamarabb teljen az oldal! :P :P :P
2009. január 17. szombat: Ma vagy nyolc hónapos. Lássuk, miket is tudsz már: elég stabilan ülsz hosszabb ideig, ujjunkba kapaszkodva lépegetsz, hasizomból próbálsz felülni, lábamba kapaszkodva felállni, hemperegve közlekedsz, már két ujjal is ügyesen fogsz meg játékokat, ha mindkét kezedben van valami, azt szívesen összeütögeted. Egyébként mindent szívesen csapkodsz, ha akarsz, tudsz puszit adni, pápázni. A mobilodat nyitogatod, és nyomogatod a gombokat, kedvenc időtöltésed még a keferágás, és a könyvecskéidet is nagyon szíves lapozgatod, majd megrágcsálod. A kockákból felépített tornyokat lerombolod, a kis karikákat pedig ügyesen leveszed a zsiráf nyakából. Egy szalaggal akár fél óráig is eljátszol, az egyik kezeddel jó erősen megmarkolod, a másikkal pedig húzogatod, mintha szét akarnád szakítani. A papírokból apró konfettiket gyártasz. A babáid kezeit, lábait sokat rágcsálod, míg a nózijukat szopogatod, nyalogatod. Sláger még nálad az összes távirányító, és minden, ami nem gyerek kezébe való, valamint a habtappit is se perc alatt fel tudod szedni. Remekül tudsz már hisztizni, főleg ha elveszünk tőled valamit, vagy nem engedünk meg valamit. Rühelled, ha öltöztetünk, pelenkázás közben pedig forogsz össze-vissza, és le akarsz mászni a pelenkázóról. A fürdetést továbbra is szereted, és akár órákig elrágcsálnád, ill. csapkodnád a zuhanyrózsát, de azért még a halacskáidat is szívesen szopogatod. És míg apa ölében ülsz pelus nélkül fürdésre várva, gyakran az ölébe pisilsz. Egyre ügyesebben iszol az itatópoharadból, megeszel akár két kölesgolyót is, a babakekszet kóstolgatod, de még nem tudod megenni. Az almából a két kis fogacskáddal kis darabokat reszelgetsz, majd mikor már nagyon elvékonyodott, akkor egészen nagydarabot is leharapsz, amit persze nem tudsz megenni. A mandarinnak eddig csak a levét szívogattad ki, de tegnap elcsócsáltad az egész gerezdet. Pár napja egyre többet beszélsz, már nem csak ő-zöl, és e-zel, ha nem rövid szótagokat is ismételgetsz: nya, nye, ba, ma, bü, va, valamint tisztán tudod mondani a ne, nem, de, baba szavakat. Időnként, mintha anyát, apát, ill. igent is mondanál. Előszeretettel beszélsz bele mostanában üvegekbe, és nagyon élvezed, hogy ilyenkor megváltozik a hangod. Egyelőre enni jutott most eszembe.

Ha lesz időm képeket kicsiníteni, majd teszek fel azt is, de most mennem kell.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Kata,
húúúúúúú micsoda dj :lol: :wink: melyik tv-ben? :D és mekkora :shock: nagyon sokat nagyfiúsodott a mikulásbuli óta.

Emőke,
jót mosolyogtam az elültetésen :lol: Tényleg nem szeretnél vonalzót?

Szandra,
most csak a te kedvedért tettem fére a lustaságomat :wink:

Adri,
két éjszakát, teljeses egészében?
Nálunk sincs több éjjel 20 foknál, de Botondnál még annyi sincs...

Évi,
:oops: :oops: A Sárosiban van egy kicsi, olcsó albérlet, de a pontos házszámot még nem tudom. Igyekszem, csak mindig elfelejtem :oops:

Többiek :?:

Anita
putyu
 
 


Látom kellenek a képek, hogy teljen az oldal!
Íme néhány kedvenc:
Kép
Kép
Kép
Kép
[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 5.0144.jpg[/img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!!

Nem akartam írni, csak az oldalfeltöltés miatt jelentkezem! :lol: :lol: :lol:

Szandra!!

Házimunkával óvatosan - ahogy megbeszéltük!! :lol: :lol:

Kata!!

Húú, Marci fiú de gyorsan nől!! :lol: :lol: Csak engem egy kicsit megzavar a vonalzója :oops: kénytelen voltam beírni a naptárba, hogy mikor lesz 1 éves, mert itt nem foga időben jelezni a vaonalzó :lol: :lol:

Adri!!

Szép ez a csajszi nagyon, és ő is milyen nagy már!! Állásba kapaszkodik :lol: :lol: , akkor itt az ideje lejebb tenni az ágyát - ez is egy mérföldkő szerintem :lol: :lol:


Annyian emlegetitek a találkozót!! Csak én maradok ki ezekből, vagy tényleg nem történik semmi ezügyben? :lol: :twisted: :cry: :wink:

Rakok én is képeket, hogy ne érezzük annyira, hogy haldoklik a topik! :lol: :lol:
Kép
A testvérek! :lol: :lol: :lol:

Kép
Itt látszik Ricsi a szerelem! :lol: :lol:

Kép
Ezt a képet azért rakom fel, mert a barátnőm apukája csinálta ezt a házikót az unokáinak karácsonyra és szerintem fantasztikus! :lol: Igazi csempelapok vannak benne, meg világítás!! Épp csak a viz nem folyik a csapokból :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Hali megint!

Február 15-én (vasárnap) 10.30-kor lesz a Bábszínházban Marcipáncica előadáa. Mi mennénk. Jegyárak 900-1400-ig , van ölben-ülő jegy féláron.
Érdekel valakit???

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi, mi mennénk, de szerintem Marci még nem értékelné. Ja, és az egyik szobatársának aznap lesz a születésnapja, úgyhogy azért sem jó az időpont :(. De pár hónap múlva mi is csatlakozunk már az ilyen programokhoz, de jó lesz! :)

Anikó, ma vettem észre, hogy benne van Maja a decemberi Wellness magazinban, nagyon édes! :) A riportban az a Móni szerepel, akihez Cinire jártok? Oda egyébként hány hónapos/éves kortól lehet járni?

Adri, Dóra baba nagyon aranyos, és hihetetlenül ügyes! :)

Anita, Marci ezt a "DJ party every night" feliratú pólót az unokatesóméktól kapta, ők az ikerszomszédok, és a hálószobájuk pont Marci szobájával szomszédos... Szóval szerintem ez célzás volt részükről :lol: :lol: :lol:

szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Gyöngyi!
Akkor mi a megbeszéltek alapján mennénk! :)

Húúúh, ez a babaház nagyon ütött, istenem de jó ha valakinek ilyen nagypapája van.

Kata!
Így még viccesebb a felirat :lol: :lol: :lol: :lol: . Nagyon édes és szép Marci.

Adri!
Na végre egy kis termés. :wink: Ilyen sok szép fotótok van otthon és eddig titkoltad???

Voltunk ma a Magmában, megvettük a farsangi jelmezt dupla funkciós ruha mert angyalka is tud lenni (ha felveszi a glóriát) vagy lehet csak tündér (akkor csak a szárny van rajta), mikor hazajöttünk gyorsan át is öltözött a Tami angyalkának majd így szólt:
-Szia Lenti mama megyek hozzád!!! :) (Lenti mama= anyósom, mert lent lakott)

Szandra

szandrakiss
 
 


Kata!

Nézd csak meg jobban azt a képet. Hát nem ismered meg Zorka fülét???:)))))Együtt voltunk a fotózáson, de Zorkát nem sikerült odacsalogatni, hogy rajta legyen ő is. De azért tök rendesek, hogy azt rakták bele, amin valamennyire benne van:)))
9 hónapos kortól lehet jönni Cinire, szóval már jöhettek!!!

Gyöngyi,
Nem semmi az a babaház!!!Irigyekedem, hogy nekünk nincs ilyen nagypapánk...az én nagypapám volt ilyen, de sajnos már nincs köztünk. Öcsémnek egyszer egy nagy terepasztalt csinált karácsonyra, de úgy, hogy volt rajta alagút, fák, hegyek, állomás, és minden egyes részletét saját kezűleg csinálta!!!Én pedig egyszer napraforgónak öltöztem farsangkor és egyesével ragasztgatta a szotyit a fejdíszemre.
Nagyon irigylem ezt a babaházat, mondd meg az alkotónak, hogy szerintem simán megélne belőle, én tuti rendelnék tőle, ha vállalná!:)
Vendég
 



Sárának boldog névnapot kívánunk!
puszi

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



Drága Sára!
Nagyon boldog névnapot kívánunk mi is Neked!
Kép
Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Sárának boldog szülinapot kívánunk mi is!

Kép

Gyöngyi,
nem volt mostanában össznépi tali, de ha van kedvetek kedden, szerdán vagy péntek délután szeretettel látunk mindenkit nálunk.

HAHÓ MINDENKI!
Van kedvetek átjönni a délutáni alvás után (3 után) hozzánk? Melyik nap jó? Kedd, szerda, péntek?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Drága Sári!

Boldog Névnapot!!!!

Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Drága Sára!
Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk neked!

Kép

Katus!
Mi nagyon szívesen mennénk, szerda vagy péntek jó is lenne. Bár Dóri három és négy körül szokott elaludni, de végül is mindegy melyik teraszon alszik! :oops: :oops: :oops: :oops:

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Katus!

Pénteken már nem lesz gyerekem, de a szerda jó!


Sára,
Nagyon BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Vendég
 


Katus, nekünk is mindegyik nap jó, de Marci 2-5-ig alszik :oops:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Helló!

Sára nevében köszönöm a köszöntést!!! :lol: :lol: Megnézte az összes képet és nagyon tetszett neki :lol: :lol:

Adri!!

Húú, ezt a képet még nem láttam :roll: :roll: Talán azért, mert még nem raktad fel a közös mappába a képeket?? :lol: :lol: :lol:

Katus!

Hát nekünk a péntek jobb lenne, de ha akkor nincs Zorka, akkor nem ér semmit :lol: :lol: :lol: Így jó a szerda is!! Csak az a baj, hogy mi 4 előtt nem érnénk oda :oops: :oops:

Kata!

Szerintem Marci már nagyon élvezné a Cinit!!! Zene, nyűzsgés, gyerekek.......Próbáljátok ki, és Móni nagyon szuper!!!!! :lol: :lol: Sajnálom, hogy mi már kiöregedtünk ebből! :lol:

Csajok Dénes Andiról tud valaki valamit???

Évi, Adri!! Szomszédotok???? Hogy van a kis Sanyi baba????

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


No, akkor szerda délután, oké?
3 után jöhettek, ha valaki később jön, egye fene, megvárjuk ;) Dejó! :D

KAta,
lesz még itt parti, gyertek nyugodtan 5 után (ja, egyébként tudod milyen mázlista vagy, hogy MArci 3 órát alszik délután? Pont, mint Judit ;)

Adri,
remek a teraszunk, lehet aludni rajta ;)

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Sárának boldog névnapot kívánunk mi is!

Na ha minden igaz sikeresen elkészítettem a vonalzómat. Már többször terveztem, de "lustaságból" eddig nem ment.

Katus ha minden jól megy mi is csatlakozunk szerdán!

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Emőke, dolgozz még egy kicsit a vonalzódon :D Szuper, örülök!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 



Pont hétvégén találtam rá Dénes Andira az iwiwen és kérdeztem Tőle mi ez az eltűnés. Azt válaszolta, hogy nem tud belépni a babanetre és már a szolgáltatót is piszkálják emiatt, de semmi...

Ha a többségnek a péntek a jobb, akkor legyen inkább az. Biztos,hogy Zorka nélkül is jó lesz a buli:)))
Vendég
 


Sziasztok! Boldog Új Évet Mindenkinek! :-)
Néha olvasni tudok, de kezdem azt hinni, hogy sosem fogok napi rendszert találni az életünkben. Sokat eszik a Babácskám, de keveset alszik. Azt legalább éjszaka teszi. Egész nap gügyörészik, vigyorog (én már az igazi nevetést várom :-) ). Öltözködni egyre inkább utál, a fürdést már egészen jól viseli, közben már nem veszekszik velünk. Ha elvisszük valahova rettentően ki tud borulni, egész este keserves sírás követi. Nem tudom mikorra fogja megszokni.
A csuklóim már teljesen tropára mentek, így 5 kiló felett már igen megterhelő tud lenni a daruzás :-) Bár ha nincs kiborulás már elaltatja magát. Az a szerencsésebb verzió. Ja, és az amúgy sem sűrű hajam igen ritkulóban van, főleg a bal oldalon. Hiába fogom össze, a legénykém úgy ki tudja tépni :? Lehet le kellene vágatni!!!
Holnap lesz a 2 hónapos oltás!! Hűű, nagyon félek tőle. Főleg attól, ha belázasodna. Ez a kúpos dolog engem már most kikészít. Remélem nem lesz rá szükség!

Nagyon sok képet raktatok fel Karácsony óta. Szépek a gyerkőcök!

Adri! Nálatok van valami trükk a fürdőkádban! Mennyi idős korától használjátok, amiben Dóri baba fekszik? Ilyet lehet nekem is be kellene szereznem. Mikortól fürdetitek nagykádban?? Én már alig várom!

Most én is teszek képeket!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ez az utolsó nem túl éles, de nem tudtam kihagyni. Szeretem a vigyorát nagyon :-)

A fejecskéje még mindig hámlik. Már minden másról lejött a bőrike, de a kobak nagyon lassan vedlik. Szerintetek mivel kenegessem? Vagy hülyeség? Nekem még a kórházban azt mondták, hogy olajozzam, de mintha semmit nem érne. Tudtok jobbat?
almi
 
 


Adri, Sanyi baba nagyon édes :)
Az olajjal annak idején mi is hetekig próbálkoztunk, de tök feleslegesen, mert semmit nem ért. Aztán Szandra ajánlotta a Babé sampont, amit gyógyszertárban lehet kapni, és ez 3 nap alatt megoldotta a problémát.

Emőke, nem látszik a vonalzód! Jó helyre szúrtad be?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


sziasztok,

elôször is Sárának utólag nagyon boldog névnapot!


Katus, ha nem fáradt nagyon Eszter, akkor mi is csatlakoznánk 4 után, csak fogalmam sincs hol laktok. nekünk jó mindkét nap.

Reni, Sanyi tényleg nagyon aranyos és már milyen nagy! csukló: én fásliztam 1-2 hétig, helyrejött. én is a babét ajánlom.

tegnap már "dolgoztam" (nem csináltam semmit, leadás után van), Eszter "nagyon aranyos kislány, semmi probléma nem volt Vele, elsôként aludt el, uzsonnára megevett egyedül egy fél szelet kenyeret." IMÁDOM!

Kata, Marcinak hogy tetszett a macis fürcsi?

röviden ennyi, mostantól gyakrabban jövök...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


nem Adrit akartam írni, hanem Renit, bocsánat :oops: tiszta gyagya vagyok :roll:

Viki, Marci nagyon élvezte a szivacson dagonyázást :)

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Na csak összejött ez a vonalzó :-) Tegnap meg sem néztem, rohantam aludni.

Reni, nagyon aranyos a kicsi fiú :-) A kezemre nekem a gyógyszertárban kapható "szorítót" ajánlottak, főleg éjszakára. (azt, amelyiknek az alján fut egy fém betét és tépőzáras, nem tudom a nevét :oops: ) De nem akarlak elkeseríteni nekem még mindig mind a két csuklóm iszonyatosan fáj annak ellenére, hogy ugye egyre kevesebbet van a kezemben.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sziasztok!

Viki,
Eszter szuperügyes, küldök privit.

Jöhettek mindkét nap, úgyis rég találkoztunk. Nekem tényleg mindegy, de jó lenne mindenkit látni.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus, ha megyünk, mit vigyünk?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Katus,
De jó!!! De akkor mikor menjünk?

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Drága Sára!

Megkésve bár, de annál nagyobb szeretettel kívánunk
Boldog Névnapot!

Kép

Anita
putyu
 
 


Katus, mi is! :lol:

Kb ennyi hulla vagyok :(

Anita
putyu
 
 


Anikó,
nemkérdés - mindkét nap :D :D :D

KAta,
amit gondolsz: gyümi, rágcsa, innivaló. De nem kell túlzásba esni, én nem készülök semmi különössel :D

Anita,
:D! Ne hullulj!

Én ma pukkancsot játszottam. Szegény gyerekem! :(

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Oké Katus! Megpróbálom Marcit holnap időben lefektetni, hogy át tudjunk menni... Ma is nagy tróger volt a fickó, mert bár délután már láttam rajta, hogy álmos, nem akart elaludni. Aztán kivettem a kiságyból, lefeküdtem én is mellé. Erélyesen ráparancsoltam, hogy most aztán tessék elaludni, erre ő belecsimpaszkodott a szemöldökömbe, megtekerte az orromat, és elkezdett hangosan röhögni. Bár ilyenkor nevelni kellene, de hogyan bírnám ki én is röhögés nélkül? :lol: :lol: :lol:

Emőke, jó lett a vonalzó! Ábel is milyen "öreg" fickó már! :)

Viki, hogy sikerült a mai nap? Eszter ma is ügyes volt?

Nálunk ma elkezdődött egy nehéz időszak, Péter egy év kihagyás után visszament edzeni. Ez azt jelenti, hogy hetente kétszer este 10-re fog csak hazaérni, a harmadik edzés szerencsére nem lesz olyan későn, azon a napon talán hazaér a fürdetésre. Örülök, hogy újra elkezdett sportolni, de nekem nagyon gyorsan ki kell találnom ezekre a napokra valami délutáni programot, hogy ne csavarodjak be :shock:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Katus, mi Katáékkal érkezünk. (aranyosak, elvisznek 2 potyautast :-)

Igen, igen, Ábel is öregszik :-) csak kapkodom a fejem, hogy repül az idő. :shock:

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


sziasztok,

de jó, Katus, mi akkor lehet pénteken mennénk! ugyanis Zoli tegnap jól kiakadt, hogy így is túlpörög E. a bölcsiben, legalább januárban ne vigyem társaságba hétköznap és inkább megy érte, menjek egyedül. mondtam Neki, hogy ez gyerekes buli és gondolom inkább Eszterre vagytok kíváncsiak, de a péntek jó lehet, hétvégén tud majd pihenni. jó lenne találkozni Veletek!

Kata, ne is kérdezd! hízeleg a bölcsis néniknek (dugja a fejét, mint egy kis macska, még a szemét is becsukja), ami eddig csak a mi kiváltságunk volt, szóval "kicsit" rossz néven vesszük, de örülök, hogy így szereti ôket (persze ezzel mindegyiket levette a lábáról). ma reggel mosolyogva ment oda az egyikhez, aztán indult reggelizni... :roll:

Jó randizást,

puszi,

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Sziasztok!

Szuper, mindenkit várok, amikor jön, jön. Tudjátok: aki bújt, aki nem :D

Annyit azért el kell mondanom, hogy NAcsi kicsit taknyos és köhécsel. De más baja nincs, nem lázas, jó kedélyű, ne fáj semmije.

Puszi!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Katus!!

Asszem mi is a pénteket választjuk inkább. Kicsit összejöttek a dolgok mára :twisted: És még az eső is esik!!
Bocsi! De ha áll még a pénteki meghívás, akkor megyünk!
:lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Katus, Marcit most sikerült elaltatnom, ami azt jelenti, hogy kb 6-ig aludni fog... Aztán mire felöltöztetem, megetetem, már 7 óra lesz, úgyhogy sajnos nem tudunk menni :(:
De ha pénteken is lesz összejövetel, akkor szivesen megyünk (aznap nem lesz délelőtt torna, ami miatt így megcsúsztunk ma az idővel).
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Katus!
Mi az eső miatt inkáb a pénteket próbálnánk meg, valahogy nincs kedvem megázni babakocsistul, és az alvás miatt csak úgy tudnánk menni. :cry: :cry: :cry:

Szandra!
Köszönjük a "fotódicséretet", majd válogatok még ha lesz időm. :P

Gyöngyi!
Vettem a célzást, a feladat végre hajtva! :lol: :lol: :lol:

Kata!
Szerintem is nagyon jó fickó a Sanyi! :lol: :lol: :lol:

Reni!
Mi ezt a mackót kölcsön kaptuk, de pont ma láttam a Magmába ilyet, kb. 4400,- Ft. Elvileg nyolc kilóig jó. Mi nem rég óta használjuk, mert addig az Éviéknél volt, de előtte nemkünk nem is volt jó, mert a Dóri túl kicsi volt bele. Mi korán fürödtünk vele a nagykádban. Azt hiszem alig múlt három hónapos, mikor először velem fürdött. A lábamon "ült", vagy a fejénél alátámasztva lebegett a vízen. Nagyon jók a képek!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?