Sziasztok Lányok!
Én is élek még, igaz kissé viharvert vagyok
Pindur,olvastam, hogy Titeket sem került el ez a fránya megfázás
Kitartás! Dani nagyon édes a hordozóban, a nyáltenger pedig nem is látszik
Lujzika még mindig szörcsög, úgy idegesít, de azon kívül, hogy óránként szívom, nem tudok mit tenni. Mi március 30-dikán fogjuk megkapni a 4 hónapos szurit, igaz akkor már 5 hónapos lesz. Bízom benne, hogy a hétvégére már jobb lesz a helyzet, mivel hazamegyünk két hétre a szüleimhez vidékre. Marcika ismét beteg lett, most antibiotikumot kap. Nehéz két beteg gyerekkel. Ő nagyon hisztis tud lenni, ha beteg.
No, jól kipanaszkodtam magam!
Ne csinálj problémt, mindem baba tudja, hogy mikor szertne megfordulni, ülni és állni. Ahogy mások is írták, a motiváció nagyon fontos. Próbáld ki te is letenni a földre, vagy az ágyra, hogy ne zavarja semmi. Lujzi sokat fekszik a franciaágyon és kb 1 hete előszeretettel fordul hasra. Nála az a baj, hogy nem tud visszafordulni, ilyenkor pedig iszonyatosan sír. Marcihoz képest ő korábban kezdett el forgolódni, a fiúk egy kicsit lustábbak mindenben
Sokkal nehezebb hasról hátra fordulni, hamarosan rá fog érezni a másikra is Dani. Tedd sokat hasra, és pelenkázás közben maszírozd a gerincét, húzd lefelé a kezed a fejétől a popsijáig erőteljesen. Nekünk ezt javasolta a doki néni, ezt csináljuk pár hetes kora óta, és ez bevált. Ügyesen támaszkodik, tartja a budsiját, és hosszú percekig eljátszik így. Jobban élvezi így a dolgokat, mint háton
Mackoo,
én úgy húztam le 2 évet az ELTE-n, hogy az anyósom vigyázott az akkor még pár hetes Marcira. Rá is az volt a jellemző, hogy éppen csak szopiztatni nem akarta a babát. De úgy voltam vele, hogy áldozatok nélkül nincs győzelem. Fontold meg a tanulás kérdését, csak nyerhetsz vele
Majd rájössz, hogy néha kell egy kis kikapcsolódás, és az annak jó lesz, mert legalább emberekkel találkozol!
Barbi,
hatalmas gratula
;);) Szupi, hogy már otthon vagytok. A szopiba majd belejön a baba, szerintem, ne hagyd, hogy belealudjon a cicizésbe, szopizás közben simogasd, vagy pisztkáld a kis tarkóját.
Máskülönbem egyik szopi beleér a másikba, és hulla fáradt leszel a nap végére
KITARTÁS!
Léna,
drukkolunk! Ez a két hét pillanatok alatt elröpül
Legyetek jók, mindenkinek puszi
Tutus