Új privát üzeneted érkezett!

Volt itt az anyósom, hozott nekünk mindenféle finomságot ebédre.
Meséltem neki az égett süti esetét, és 2 szeletet evett belőle, levágtuk az alját és mondta, hogy nagyon finom :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Anyósom érszűkületes. A bal lábát tavaly tavasszal vagy 7x műtötték 1 hét alatt, hogy megmentsék. Nem sikerült. A jobb lábába is műér van. Az, hogy nincs pulzus semmi jót nem jelent, nekem vért a lába, az erek elzáródnak és elhal a láb, aminek a vége amputáció. Nem tudom mi lenne.
Budapesten van egy intézet, ahol terápiával tudnak kezelni - ha még nem késő - érszűkületet. Nem is baj, hogy Pest, csak minden nap kell vinni, minimu 10 kezelés kell. Keresek a megyébe ilyen intézetet, ahol csinálnak, mert úgy gondolom, hogy meg kellene próbálni.

A Bence áprilisba lesz 7 éves, kb. 5 hónapja esett ki az első 2 foga, most mozog neki 2. Nem vettem neki ajándékot, meg semmit. A szülinapot se szoktuk eltúlozni. Torta, gyertya, tüzijáték, gyerekek, ennyi elég neki. Ha megtehetném, hogy helikopterről szórják a mindenfélé, akkor se csinálnám.

Zsuzska az a lényeg, hogy kis Oroszlán megszületéséig kész lesz a plafon.

timejka
 
 


Napot!
Tengernyi meló van! :? :(

Hát az ilyenektől nekem is felmegy a cukrom, vagy az agyvizem???
A párom is ilyen parasztvakítós főleg hogy ha a gyerekéről van szó. Minek neki több mint 50ezres játék amikor eleve bukásra áll és nem tesz érte semmit. Most nem azt mondom, hogy ne kapjon semmit, na de ilyen játékokat és minden évben minden alkalomra?
A 18. szülinapjára majd lehet hogy veszünk neki egy új autót, de abból is min. BMW vagy Porsche márkát. :twisted:
Aztán épp most vesztünk össze, hogy ma kéne feladni a 40ezres kocsirészletét. Pénteken kapott 63ezer előleget, én 17-et és még én adjam fel a kocsijának a részletét. Nem tudom hogy gondolta a másik 23erzet hozzáizzadom (?) arról nem beszélve, hogy a rezsiket is most kezdik vonogatni a számlámról a semmiből persze, mert a táppénzem ugyibár nekem sem érkezett még meg.
És akkor ilyet szól, hogy neki csak ez az egy csekkje van, nekem meg kismillió. Na hát igaz munkaidő van, de felvázoltam neki a csekkeket, hogy mi micsoda, és hogy akkor számoljuk már ki hogy kire mennyi jut, mert abból a 6-8 csekkből kb. 7 rezsiszámla, és én soha nem viszek a házunkba kosztos (aki kettővel felér) meg energiahasználó vendégeket több napra - ha már itt tartunk......... :twisted: :twisted: :twisted:
Nem is értem hogy a férfiak többsége mit gondol hogy az energia meg a kaja (aminek szintén egyre csak megy fel az ára) ingyen van???

Mi meg a Zoltán nappal vagyunk így egyébként, csak éppen hogy fordítva. Ugyanis akkor van nőnap, és mindenki a csoportvezető Zoltánunkat köszöntgeti mi lányok meg le vagyunk tojva. Bár a párom is Zoli őt nem igazán szokták köszöntgetni, max. 1-2 ember, természetesen a csop.veznek nyalják a fenekét az ilyesmivel. :?

Monic
Én már megint irigykedem, és sztem Suska is velem tart ebben! :D Nem küldenél azért néha fénypostával egy kis finomságot?

Timejka
Jól nevelitek Bencét.
Anyóskát még mindig sajnálom, remélem a másik lába megmaradhat. :roll:

dita75
 
 

 
 

Timejka,
én még sajnos nem hallottam ilyen kezelésről, hogy csinálnának valahol a megyében.
Nálunk Lili sem a családtól hallott a Fogtündérről, hanem az oviban. Egymást hülyítik a gyerekek minden ilyesmivel. Szülinapi zsúrja még nem is volt, őt mindig csak hívják. Eléggé középpontban van a gyerekek között.

i.kata
 
 


Linácska, gondolom hogy Te nem vagy éhes attól a mennyiségtől, de sajnos nekem a 220 gramm szénhidrátnál megvan hogy mit ehetek. Vagyis nem ehetek meg három szelet kenyeret még akkor sem ha csak 9,5 gramm szénhidrát van benne szeletenként és pl. reggelire csak 30 grammot ehetek. Nem ehetek meg pl. 5 dkg kenyérnél többet egyszerre csak kevesebbet mert viszi a cukrom az égbe. HÁt nálam ez a gond. Amit Te a múltkor leirtál hogy miket ettél ha én annak a negyedét ettem volna meg úgy, és most nem mennyiségre értem hanem együtt unblock akkor csúnya eredmények jöttek volna ki az biztos. Itt volt a mai reggel. Felkeltem mértem éhgyomorra egy 5,3 cukrot (ált. ennél kevesebb szokott lenni) aztán inzulin 6 egység utána 20 perc múlva a következő. 42 gramm kenyér vajjal és egy pici light jammel, és 3 db Kolevit keksz. Na ez a volt a reggelim és egy óra múlva mértem 7,2. Szép mi??????? Hát ettől vagyok teljesen totálisan kibukva. És azt gondolom erről az egészről hogy ez az eredmény napról napra változik ahogy nő Olivér. És sztem nálad is majd igy lesz a vége fele. Én nagyon drukkolok neked, és segiteni is fogok majd és végigfogom kisérni a cukros történeted a babád születéséig, és majd emlékezz rá, hogy miket irtam a 35 hét fele, hogy mennyire voltam éhes. Bár ez alkat függő is sztem. Én 182 cm vagyok és imádtam enni, imádom az izeket. Egész életemben gyülőltem a joghurtokat, gyümölcsöket, zöldségeket, a húst és most ezeken kell élnem. Talán ezért is vagyok állandóan éhes. És még a cukrom sem az igazi. Szószerint azért eszem hogy ne halljak éhen mert muszáj. Régen amikor fogyóztam, inkább nem ettem semmit, nehogy gyümölcsöt, zöldséget, vagy húst kelljen ennem. De sajna ezt most nem tehetem meg. És amikor nem ettem semmit nem is éheztem annyira mint most. Jó meg persze akkor nem volt pocaklakóm aki sztem egy béldózer és állandóan éhes. Leevett rólam már tutti 15 kg. Amiért valahol hálás vagyok, de még ez a 3 és fél hét piszkos hosszúnak tűnik a végéig.

Kép
pgsuska
 
 


Dita,

fényposta megy. :wink: Általában nálunk is én fizetem a rezsit. A kocsirészletet a férjem.
Emiatt nálunk sem tudja annyira felmérni, hogy a koszt is mennyibe kerül, mivel sosincs ott amikor vásárolok, csak a tányérban gőzölgő végeredményt látja.

Timejka,

remélem sikerült intézetet találnod az anósod számára.

Zsuzska,

én a vérnyomásommal küzdök, úgy ugrál ahogy a te cukrod. Egyszerűen nem találok benne logikát... A lényeg, hogy megússzam kórház nélkül.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska, megjött a csicsóka granulátumom, Te hányszor eszed egy nap??

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Most tudtam csak jönni, mert nálunk nagy volt a forgalom a hétvégén. Nagy vendégségünk volt szombaton is meg vasárnap is. Egész pénteken, szombaton és vasárnap arra készültem. Persze az uram nagyon sokat segített, de így is rám maradt a java. meg is éreztem, szombat estére úgy éreztem, hogy leszakad a derekam. :( Most már jobban vagyok, és van 5 percem, amit ki is használok: )

Évike, Attila! Gyönyörűek az ikrek, irigykedve néztem őket! :) Bárcsak a mi babáink is adnának már valami életjelet:)

Nemone! Édi a gyerekszoba, de igazán majd Réka baba fogja belakni! :wink:

Twist!

Nekem annyira megbízhatatlan a hőm, amikor babás lettem, akkor is a béka s.gge alatt volt :? Mostanában mondjuk nagyon meleg a kezem (eddig mindig majd lefagyott) erre a múltkor mértem egy hőt és meglepődtem, hogy ennek ellenére 37 fok alatt van a hőm most is. Szóval szerintem ez nem mindenkinél mérvadó, emiatt én sosem csináltam hőgörbét, csak alkalomszerűen figyelgettem.

Timejka! nem lehet egyszerű, nagyon sajnálom az anyósodat.

Csajok! Nálunk annyira gyönyörű idő van , hogy a teraszon (déli fekvésű) egy szál vékony pulcsiban lehetett délelőtt napozni. Annyira szuper volt az utóbbi napok után:)

Egyébként hiába vagyok itthon, szinte sosem unatkozom. Itthon van a párom is, mert megkapta a tavalyi szabiját, és úgy mennek a napok, hogy én is elcsodálkozom rajta. :roll: Jövő héten AFP . Gondoltátok volna? :)

Babszika! Neked akartam írni, de gondolom már késő, hogy inszem. előtt nem szabad már együtt lenni. Legalább 3-4 napos kihagyás kell! Annál több se jó, de kevesebb se. Akkor az inszem holnap lesz? Drukkolok nagyon! Ja, és az inszem után viszont rá lehet segíteni, kérdezd meg a dokidat, hogy melyik napon érdemes. (függ attól, hogy megrepedt-e már a tüsző vagy sem). Még egy, de Monic már írta is, hogy a tüszőrepi vigyázz arra, hogy ne repedjen meg a tüsző idő előtt , befejezi az érlelésüket, és kb. 36 múlva repeszti meg őket. Jó találmány:)

nellike
 
 


Moncsi, nálunk is én fizetem a rezsi javarészét és a kocsirészletemet is. Egyre jobban gyanakszom a rokoni szálakra :roll: :roll: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Furcsa, hogy nálatok így működnek a pénzügyi dolgok. Nálunk nincs olyan hogy enyém, tied. Én kezelem a pénzügyeket, ráadásul a férjem mindig jön velem bevásárolni.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi
Sztem is ez lenne a normális!

Mivel a páromnak az előző két kapcsolata főleg ezen ment tönkre, hogy ő csak dolgozott mint állat (főleg amikor kamionozott és hetekig otthon sem volt) az asszonyok meg feszt költötték a lóvét így nálam valszeg már óvatosabb ezen a téren, hát pedig én aztán nem vagyok valami költekezős tipus lásd. szinte egyedül építettem fel magamnak mindazt amim van. Mesélte hogy volt olyan, hogy hiába adta oda a csekkekre a pénzt nem arra lett költve és 3 hónap múlva csodálkozott, hogy ki akarják kapcsolni a szolgáltatásokat. Így derültek ki a dolgok.
Hát nálunk ilyen sincs, mert én nemhogy feladom rendesen a csekkeket, de még késni sem igazán szeretek vele, max 3 napot merek annál többet nem nagyon.
Most is csak az a gáz nálunk, hogy egész decemberben táppénzre voltam írva, mert sokat kellett mászkálni dokikhoz és ott volt a műtét is, utána meg már leállt a cégünk is január 5-ig így én nem kaptam egyáltalán fizut a táppénzem meg még nem jött meg. A hitelkártyámról vásárolunk, de kp-t nem veszek le róla, minekután a férjem számláján van pénz, tehát ki tudná fizetni a szaros csekkjét. Szóval most ezen megy a hiszti hogy neki most alig marad zsozsója ha teljes egészében neki kell állnia a kocsitörlesztőt.
Tisztában van az árakkal valamilyen szinten, és én akármennyire is akarok spórolni miatta/miattuk nem tudok, és még én vagyok lecseszerintve hogy hová teszem azt a "sok" pénzt. De most elhatároztam, hogy este ha hazajön most már átbeszéljük, hogy akkor hogy legyen, mert ez már a 3. dolog amin egyre többet megy a hiszti. Bogyó érkezésével a 3-ból 2-őt kapásból ki tudok lőni, de ez az egy megmarad ha nem dumáljuk át ezt is.

Amúgy sokaknál van így mint nálunk.

Suska
Mondom én hogy ezek hármasikrek! :)

Nellike
Vigyi magadra! Itt is szupi idő van, most látom, hogy nagytakarítást kéne csinálni, mert ahogy besüt a nap jobban látszanak a hiányosságok! :oops: :roll: (csempe és ablaktisztítás, stb.)

dita75
 
 


Nellike,

nálunk a nappaliba sütött be délután a nap, nagyon jó volt. A kutyák ki is terültek a szőnyegen és napoztak :lol:

Zsuzska, Dita,

lehet, hogy kellene egy DNS vizsgálatot csináltatni, hogy igazoljuk a rokoni szálakat? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Elhoztam ma a függönyt, nagyon szép lett, kimostam, megszárítottam, nekiálltam vasalni és a vasaló egy rozsdás foltot köpött rá :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Majdnem inkfartust kaptam, gyorsan visszadobtam a mosógépbe és ha megúszom, hogy elmúlik a folt akkor vasalás nélkül lógatom fel, eleve szép volt, csak én nagyon prezízen akartam csinálni a dolgokat.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, én is vasaltam ma, de függöny még arrébb van mert 31-én vehetjük át. Én is nagyon preciz akartam lenni ezért mindent szépen kivasaltam, de még bőven van hátra mit mosni. Most Oroszlán ágyneműje pörög. Ma elmentem két helyi baba boltba, vásároltam még egy keveset. Ditus férje is Zoltán és az enyém is, és Tiéd Moncsi???
Csajok sehol nem kapok szoba hőmérőt hol kéne még megnéznem????

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,
ha ugyanaz a csicsókagranulátum, ami nekem is van, abból napi egyszer kell, és egy jó evőkanállal kell feloldani valamiben. Vízben rémes, legalábbis nekem, de a diétás Piroska málnaszörpben szinte észre sem lehet venni.
Nekem is 30 g van reggelire, ezt eszem meg a 3 szelet 9,5 ch-s kenyérből. Te mit eszel reggelire???
Amúgy a csicsóka tuti használ, talán egy hete eszem, de múlt héten 2 szelet kenyértől lett 6, 3-tól már 7,1 ma meg már a 3-tól is 6,2. Remélem igaza lesz a doktornéninek, azt mondta, hogy mivel nekem ezt az egészet az előző terhesség hozta elő (tehát a két terhesség között alakult ki, ahogy elkezdtem szoptatni), símán elképzelhető, hogy ez a baba fogja rendbetenni, mondta, hogy nem egy ilyen kismamát látott már. Most erre gyúrok :lol:

Már csak 3 nap, és láthatom Pöttyöt. Már annyira várom. Semmit nem érzek a terhességből, olyan jó lenne tutira tudni, hogy minden ok. Bár gondolom, ha nem lenne, azt már érezném :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Zsuzska,

az én férjem Sándor, de ha nyom valamit a latban, apukám Zoltán :lol: :lol: :lol: :lol:
Én a bababoltban vettem viziló alakú szoba és vízhőmérőt egyben. 890,-Ft volt, nagyon aranyos, és a lényeg, hogy mindig áthelyezhetem a szobában mert olyan mint egy játék, így több helyen is mérhetjük a hőt. Most éppen a kiságyban van benne és apa igazgatja a fűtést, hogy Danika szobája legyen a legmelegebb.

Ágyneműt már én is vettem Danikának, de huzatot nem találok rá megfelelőt, mert nagyon csúnyákat árulnak nálunk a városban. Esetleg van ötleted, hol lehet, szép abaágynemű huzatot kapni?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

biztos minden rendben van Pöttyel :wink: Emlékszem, kezdetben én is nagyon vártam minden ultrahangot. De mióta Danika rúgásait érzem inkább az nyugtat meg ha érzem mocorogni. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!
Esti műszak megérkezett!
Ma kaptam finom Fostimon szurit, nem a SOTE-n kellett beadatni, így nem kellett annyit utaznom érte. Tiszta álmos lettem tőle egész nap, meg nehezen forgott az agyam. Persze, lehet, hogy ez csak a korai elbutulás jele:))))
Holnap reggel is befigyel egy szuri, remélem, hogy legalább két tüszőm megérik végre egyszerre. Olyan lusta a petefészkem, hogy egynél több sosem volt még.

Nellike, igen, egy ismerősöm hőjét megmértük, amikor terhes volt és csak 36.4 volt, nem több. Szóval, ez változó lehet.

Linácska, lassan betöltöd a 12. hetet, tök jó, hogy repül az idő!:)
Vendég
 


Twist,
voltam ma T-Pontban, de még mindig nincs eszközük, és nem tudják, mikor lesz. Úgyhogy így hiába próbálnám sürgetni a szerelőt.

Monic,
mikor már mozgott Lili, akkor nekem sem esett nehezemre kivárni azt az akár 4-6 hetet is, amíg újra láthattam. De most nagyon szeretném már ezt a 12. heti Uh-t. Már csak 3-at kell aludni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska, köszönöm szépen, hogy utánanéztél a T-HOME tévének!!!! Tök rendes vagy!:))))))
Milyen eszközük nincs még? Sajnos nem tom én ám a dolgokat......
Vendég
 


Twist,
konkrétan set-top-box nincs :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

azért is írtam, hogy neked nehezebb most kivárnod az uh előtti 3 napot, mint nekem a 33-ik héten. :wink:
Majd kérj ám fotót Pöttyről, nagyon kíváncsiak vagyunk mi is, hogy mekkorát nőtt. :wink:

Twist,

örülök, hogy elkezdődtek a szurik, remélem most több tüsződ lesz :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ja Linácska, így már értem.....:-))))))))))))))))))
Akkor nem is hívogatom őket, hogy mi van már.

Ugye, 4 hónaposan mozdul meg először a baba? Akkor lehet érezni először.

Monic, köszi a bíztatást, hajtok mint állat! El akartam bliccelni a szurikat, hogy jaj minek, meg elég kevesebb is (mint három). De a párom bekeményített (és nagyon jól tette), hogy tessék úgy csinálni mindent pontosan, ahogy a doki mondja, különben semmi értelme az egésznek. Igaza volt, így mentem jó kislányként benyomattam a cuccot és most hajrá tüszők!:)
Vendég
 


Monic,
itt alapból nem adnak képet, de majd kérek, majd szépen nézek az Ildire :lol:

Twist,
a férjemnek van két "fontos" kérdése hozzád.
1. Gödöllőn is dolgozol???
2. Ha igen, nem az önkormányzatnál véletlenül?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Nem Linácska, sajnos nem Gödöllőn dolgozom, hanem Budapesten. És semmi önkormányzati meló nem játszik nálam.
Vendég
 


Linácska,

szerintem ha szépen nézel az Ildire ad neked képet. Nagyon jólelkú, biztos, hogy megpuhítod a szívét :wink: :lol:

Twist,

én Danikát határozottan a 18-19. hét tájékán éreztem mozogni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
a petezsákról is adott, majdcsak ad a babáról is. Utána már úgyis magánban megyek hozzá. Csak ez a vérvétel miatt még macerás lenne.
Én bízom benne, hogy Pöttyöt már a 16-17. héten megérzem. Eleve kevesebb vagyok 20 kilóval, meg már tudom, mit kell érezni. Lilit a 19-en éreztem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Twist,
a férjem 9 évig a gödöllői polgármesteri hivatalban dolgozott, azért kérdezte, mert írtad, hogy köztisztviselő vagy.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

azt mondják, hogy a második babát már eleve hamarabb megérzik a kismamik. Szerintem nem kell sokat várnod és élvezheted Pötty rúgásait. :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska, köszi a segitséget, nekem is olyan granulátumom van ami neked, én is szörpivel nyomta ma le. Ma két kanál ment le egy ebéd után egy vacsi után, de akkor én is a napi egyet fogom nyomni. Leirtam a de emailben hogy mit eszem reggelire ha meglesed, akkor látni fogod. Amúgy mindig ezt a jókenyeret eszem, magam szelem és mérem. Nem ehetek sajnos többet mint 50 gramm. Ha már többet eszem belőle iszonyatosan felmegy a cukrom. Azt hiszem egy szelet kenyér 28 gramm a bolti kenyerekből abból tudom hogy még a két szeletet sem ehetem meg. Ez sztem nagyon durva.

Twist, nekem is olyan TV HOmenetem van már több mint fél éve és imádjuk, sztem jó jársz vele, ha egyszer bekötik. MIndenesetre addig ne mond le a régit amig az új nincs bent mert volt már sajnos sok hely ahol nem lehetett sajnos bekötni.


MOncsi, én a KIkába vettem, hol máshol :lol: :lol: két szettet épp most raktam ki a száritóra az egyiket a másik még felvan húzva, de az is lekerül a héten. LÁttam még szépeket a Baby Outletben, de tudom neked az nagyon messze van. A kikások szépek nagyon jó anyagból, nem olcsók.

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

köszi a tippet, úgy tudom, hogy a héten megy a férjem Pestre, majd vele tartok :wink: Úgy volt, hogy holnap megy de mégsem, pedig én már úgy készültem vásárolgatni. Sajnos nála az ilyesmi teljesen kiszámíthatlan, ahogy az üzlet hozza, úgyhogy mindig ugrásra készen állok, nehogy lemaradjak egy jó kis vásárolgatásról :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


El is búcsúzom mára, ma valamiért nagyon fáj a fejem, lefekszem hátha elmúlik. Lehet, hogy valami front van?

Jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,
kitartás, már csak öt hét!!! Én meg továbbra is bízom benne, hogy így ki fogom bírni a végéig. Szerintem 3 szelet kenyértől a 6.0 nem vészes egyátalán. Csak maradjon is így. Most elhatároztam olyan Titkosan, hogy a hétfői terhelésen ha csak 1 tizeddel, de jobb eredményt fogok produkálni, mint múltkor. :lol:

Na én is megyek feküdni, mert ez az angolos dolog felborította a napom, és nem is pihentem ma. Most meg talán kibírom a barátok köztet, aztán szunya.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Zsuzska,
ha csak szobahőmérőt keresel azt tuti kapsz a Media Markt-ban.

Bumi,
nálunk is hasonlóan mennek a dolgok. Bár külön számlán van a pénz, de van amit én utalok, van amit a férjem és legtöbbször mi is együtt vásárolunk.

i.kata
 
 


Linácska, drukkolok neked, de ne akarj nekem még öt hetet. Jaj, három és fél hétben kiegyezünk. A negyvenedik hétre akkora babám lenne hogy felérne egy több hónapos súlyával. Igazából hogy mikor szülök febr. 10-én kiderül amikor lemérek Oroszlán súlyát.


Moncsi, nálunk pont ez van, a férjem állandóan rohan, intézi a fuvarokat, és ha épp tudok vele menni akkor azonnal pattanok és hagyok csapot-papot. Fura ez a helyzet nekem és eléggé feszélyez hogy nem vagyok a magam ura. Ameddig nem voltam rászorulva erre a helyzetre, magam intéztem mindent, jártam pestet, a magam ura voltam, de már a dokim nem szereti ha ekkora pocakkal járom pestet, itt még helyben elmegy. De érzem hogy fáradok, egyre jobban :cry:

Kép
pgsuska
 
 


sziasztok lányok,

MEGLEPETÉS!!! :lol: :lol:
otthonról netezek, párom hozott haza egy vezeték nélküli cuccot!!! megyek majd visszanézek egy inci pincit!!
de jó újra itt!!! :lol: :lol: úgy hiányoztok!!! :cry: :cry:

köszönjük a hozzászólásokat és a dícséreteket, és Dituli köszönjük a segítséget, h elküldted nekünk!

Kismamiknak kitartás, nemsokára itt a márc, bár tudom, h a vége a legterhessebb. vigyázzatok magatokra nagyon, és pihenjetek minél többet, szülés után már nem nagyon fogtok! én az 5 hét alatt napközben kb 3x aludtam, és kb 2x sikerült úgy ,,aludnom,, , h Nándit fogtam és ringattam magam mellett az ágyban.

Kata és Dituli KITARTÁS nektek!!! na és a többieknek is (többi régiek és újak!) minenkire sor kerül!!!! Ancsi példájából (és persze az enyémből is!) látva, mindenkivel megtörténik a csoda!! legyetek pozak és kitartóak!!!

rólunk:
szépen növünk , szépen hízunk, vannak már hurkák a combunkon és van szép kis tokánk! :lol: most épp tinikort élünk , tiszta patik vagyunk az arcunkon, ami állítólag természetes a 4-6 héten. szépen eszünk, lassan büfizni is megtanult Nándi én meg megtanultam kicsalni belőle :lol: , a puki most is megy ezerrel :lol: . az alvással vannak gondjaink, van , h képes 2-3 cici közt is fennlenni és nézelődni, de szigorúan a kezünkben! :lol:
ma voltunk a kórházba kontrolon a vörössége (vérsűrűsége) miatt, javultak az eredmények, de nem igazán jók, de igazából nem lehet vele mit kezdeni, majd javulni fog. de szegénykémet nagyon megszadizták, 2 percen keresztül tologatták a tűt a vénájában a kis kézfején előre hátra, balra jobbra, de nem akart jönni a vér. majd miután kihúzták a tűt dőlt belőle a vér. szörnyű volt , szegénykém üvöltött, borzasztó volt, h semmit nem tehettem. annyira megviselte, h még cici sem kellett neki, pedig már ennie kellett volna , alig bírtam megnyugtatni szegénykémet. hazafele a kocsiban szerencsére aludt, hazajöttünk kapott egy kis cicit, de elaludt. most édesdeden alszik szegénykém!
de azért történt jó is ma velünk! ma volt életünk első igazi babakocsis sétája. 13kor hétágra sütött a nap és kimentünk sétálni! olyan jó volt! már alig várom a jóidőt! Nándinak is jót fog tenni, de nekem is . tök sápadt vagyok , jó nagy karikákkal a szemem alatt.


most megyek elolvasom az oldalt és keresek néhány képet!!! :lol:
tök izgi újra itt!!! :lol: :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Kata!

Szerintem a Bence is az oviba hallotta a fogtündért, mert amikor kiesett a foga kérdezte, hogy hova viszi a fogtündér, én meg tök meglepődtem. Az iskolába még több hülyeség lesz és a versengés, hogy nekem van ilyen, neked nincs. Mi szerintem nem voltunk ilyenek. Vagy igen?

Már beszéltem egy faszival, akitől lehet bérelni egy készüléket, amit Pesten abba az intézetbe használtak. Most szünetel az intézet, azt nem tudom, hogy miért. Üde háznak hívják ezt az intézetet. Valaki tud róla valamit?
Nem tudom, hogy béreljünk-e ilyen készüléket. 2 hétre 70.000 Ft és ez 24 kezelést jelent, napi 2x kell használni. Úgy vagyok vele, hogy inkább a 70000 Ft, mint a másik lába is.

Szerintetek a készülék hatásairól akik nyilatkoznak, azok valósak lehetnek? Egy csomó jót írnak a neten olyanak akik kipróbálták.

Bocs, hogy ilyenekkel fárasztalak titeket, de érdekelne a véleményetek.

timejka
 
 


Csibi,
HURRÁ! Végre itt vagy személyesen! :lol: :lol: Szegény Nándi baba, akkor biztos megviselte a kórházas sztori. Meg gondolom téged is megviselt :roll: Mit mondanak, mikor fogja ezt kinőni, vagy mikor múlik el?
Csibi, a netet nem fogjátok rendszeresíteni?

Timejka,
nem találtál valami fórumot, ahol megkérdezhetsz másokat erről a készülékről? Ti magatok simán tudjátok majd használni? nem kell hozzá semmi szaksegítség? Ha meg tudjátok menteni a lábát, akkor mindenképp megéri az árát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára i.kata 2009.01.19 21:20-kor.

i.kata
 
 


Némóka, Zsuzska: láttam a pocakfotótokat, szépenk kikerekedett a pocak, de ti szerintem semmit nem változtatok!

kerestem Évi babáit, de nem találtam a képeket, hányadik oldalon van????

Szezso: gratulálok !!! szép kismamságot nektek!!!

Ancsi : gratulálok !!! szép kismamságot nektek!!! bár ti már igen előre jártok már! :lol:

Linácska: remélem ti is jól vagytok!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
557.

i.kata
 
 


Csibi,
aztán majd csinálhatsz új vonalzót is :wink:

i.kata
 
 


Czinki, ez aztán a meglepi!!!! Dejó hogy jelentkeztél. Felolvastam ám a páromnak a szüléstörténetedet és potyogtak a könnyei. Mondtam neki hogy vegyen példát Csabáról. :wink: Örülök hogy Nándi növekszik, sajnálom ezt a vénás dolgot, szegénykém gondolom mennyire megviselhette. Én is picit tartok attól, hogy hogy fog menni a böfizős, pukizós időszakunk.

Kép
pgsuska
 
 


Csibi, köszike a bókokat, nem tudom hogy Nemone hogy van vele, de én egyre nehezebben cipelem a pocakom. Állandóan elfelejtem hogy már a végét járom és ugy akarok még szaladgálni mint az elején. Én három és fél hetet max négy hetet jósolok magamnak.

Kép
pgsuska
 
 


Kata: az ügyeletes dokinéni szerint (elég fiatalka volt) javultak az eredményei, de nem igazán jók, de nem kell pánikolni rajta. javulni fog még és jó lesz. szerinte lehet, h majd a gyerekorvosunk fog még kontrolokat kérni időközönként. de holnap megyünk a gyerekorvosunkhoz 1 hós vizsgálatra, és majd őt jobban kifaggatom. de javult Nándi színe, bár egy kis kaméleon, néha bevörösödik, de többnyire meg teljesen jó színe van!
hát sajnos nem tudom a netet, jó lenne nagyon. annyira elzártnak érzem magam. épp ezért várom már a jó időt és a sétákat!! remélem majd összeismerkedek kismamikkal és tudok majd kommunikálni, és nem csak Nándinak fogom kommentálni h éppen mit csinálok és miért! :lol:

Zsuzska: vhol olvastam a törölközőt nálad! pelus anyagú türit vegyél. én is vettem méregdrága kapucnis türit 3at is, és a kórházba pelus anyagút ajánlottak és tök szupi. simán felitatom a vizet vele sokkal jobb!! és inkább fehéret vegyél, amit aztán tudsz majd fehéríteni, mert sajna fürdés után is jön egy kis trotty és az nem jön ki egykönnyen! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Czinki, üdv a fedélzeten! De jó, hogy ittvagy!:)))) Gyönyörű Nándika, olyan szép kisfiú!))
Tudsz aludni éjjel, sokszor felkel?

Linácska, klassz, hogy a párod az önkorinál volt 9 évig!!! Akkor ti is Gödöllőn laktatok?
Tök jó lenne, ha én is helyben dolgozhatnék az önkormányzatnál:) Nagyon örülnék neki! De hát Pesten laktunk, ott is kerestem állást, aztán költöztünk vidékre, de a Pesti állást nagyon szeretem és nagyon régóta ott vagyok és maradtam is:) Na persze majd babával egy helyi állás lehet, hogy jobb lenne.....

Zsuzska, bizony nem mondtam még le a Rubicomot, egész hónapra kifizettem előre, mert nem akartam két szék között a padlót fogni :wink: Örülök, hogy jó tapasztalataid vannak a készülékkel, na, ezek után még jobban szeretném, ha itt is be tudnák kötni!:) Alig várom!

Csajok, amúgy ma is nagyon nyomott vagyok. Most mondta a párom, hogy tiszta csöndes vagyok és álmos. Az nem is baj, ha pár napig nyugodt leszek a Fostimontól. Legalább nem idegeskedem annyi:)

Jó éjt nektek, puszi!!!
Vendég
 


Czinki, köszi az infót. Ma vettem pelusokat még de láttam pelus anyagú kapucnist, néztem is,hogy hát ez mert nekem frottirok vannak, de akkor holnap lemegyek és veszek. Hányat vegyek szted???

Kép
pgsuska
 
 


Csibi,
akkor biztos gyorsan túl lesz Nándi ezen a vörösödésen. Ügyes baba :lol: Azért holnapra drukkolok, hogy a saját dokitok csak jó híreket mondjon. :wink:
Jön a jóidő, aztán mehettek Évivel, Dóri meg az ikrekkel sétálni :lol: Egyből mennyien lennétek :lol: Messze laktok egymástól?

i.kata
 
 


Kata: köszi!!!

ÉVI: NAGYON NAGY GRATULA NEKTEK , NAGYON SZÉPEK A BABÁK!!!
ÉS MILYEN VIDÁM VAGY LAST MINUTBEN!! :shock: ÉN NEM VOLTAM ILYEN VIDÁM, BÁR NAGYON ÖRÜLTEM, H KIBÚJIK NÁNDI! :lol:

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


hát sajna gyalok 30 perc, szóval nem lakunk közel, de majd biztos beiktatunk majd 1-2 talit!

Zsuzska: a pelus anyagú az nem kapucnis, de elég nagy, és simán bele lehet csavarni a babát, míg ilyen kicsi, és nagyon jól felitatható a víz, nem kell törölgetni a babát. 1 db 1000-1300 ft körül van. én kettőt vettem egy fehéret és egy kéket, de még 2 fehéret akarok venni. domestos fehérítővel a fehérből jól kijön a kaksi. mosás előtt abba beáztatom kicsit , a többi pelussal együtt. sima pelust én vettem 30-at és sűrűn kell cserélni. kell a szopinál, a kiságyba a feje alá , szobába a pelenkázóra, fürdőbe a pelenkázóra és van, h 1 nap 3x is van baleset és cserélni kell a pelusokat a pelenkázónál.

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.
 
 


Csibi,
akkor tényleg nem laktok közel egymáshoz. De ha félúton találkoztok, akkor csak 15-15 perc mindkettőtöknek.
Örülök hogy jöttél, már nagyon hiányoztál nekünk.

Megyek aludni, holnap tanulnom kell teljes gőzzel az uccsó fél vizsgámra.
Jó éjt!

i.kata
 
 


Csibi
De jó hogy itt vagy! Köszi hogy írtál sms-t sajnáltam volna ha lemaradok a meglepidről! :wink:

dita75
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: